«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Παραδοχή ΣΟΚ. Η αγορά 16 εκατομμυρίων εμβολίων, αποκαλύπτει τα 5 εκατομμύρια των λαθροεισβολέων!!!


 

Πολλά ερωτήματα δημιουργούν οι δηλώσεις του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους, καθώς

υποστήριξε πως η Ελλάδα αγοράζει εμβόλια για 16 εκατομμύρια κατοίκους! 

Το μεγάλο ερώτημα είναι... πότε έγιναν οι Έλληνες 16 εκατομμύρια; Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία (2019) στην Ελλάδα υπάρχουν 10,72 εκατομμύρια κάτοικοι. Οι άλλοι 5 και πλέον εκατομμύρια κάτοικοι που βρίσκονται; Και θα πρέπει παράλληλα να συνυπολογίσουμε πως τα τελευταία χρόνια έχουν πεθάνει αρκετοί Έλληνες, ενώ οι γεννήσεις είναι αρκετά λιγότερες. 

«Η Ελλάδα είναι προγραμματισμένο να λάβει από τις συμφωνίες με την ΕΕ για το 2021, 27.576.000 δόσεις που αντιστοιχούν σε εμβολιασμό 16.140.000 πολιτών. Αναμένεται να παραλάβουμε 13.900.000 δόσεις από το εμβόλιο της Pfizer, 1.896.000 δόσεις από την Moderna, 7.080.000 δόσεις εμβολίου από AstraZeneca και 4.700.000 Johnson & Johnson», είπε χαρακτηριστικά ο Μ.Θεμιστοκλέους. 

Τα άλλα 5 εκατομμύρια είναι παράνομοι μετανάστες; Παίρνουμε περισσότερα εμβόλια για να δώσουμε στις φτωχότερες χώρες; Ισχύουν και τα δύο; 

Σίγουρα υπάρχει ένα μεγάλος αριθμός παράνομων μεταναστών που διαμένουν στη χώρα μας, ένας αριθμός που είναι άγνωστος, καθώς δεν έχουν ούτε χαρτιά ούτε τίποτα, αλλά 5 εκατομμύρια; Είναι πραγματικά ένας εξωφρενικός αριθμός. Ακόμα και όμως εάν αυτός ο αριθμός είναι 2-3 εκατομμύρια τότε πάλι μιλάμε για έναν τεράστιο αριθμό (εάν αναλογιστούμε ότι 2-3 εκατομμύρια εμβόλια θα δοθούν σε φτωχότερες χώρες). 

Επίσης είναι σαφέστατο πως η Ελλάδα έχει κάνει συμφωνίες για αγορά πολλών εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου, κάτι μπορεί να δικαιολογήσει την πίεση που ασκεί η κυβέρνηση προς τους ανεμβολίαστους για να εμβολιαστούν, καθώς εάν δεν εμβολιαστεί σχεδόν το σύνολο του πληθυσμού πολλά εμβόλια θα καταλήξουν στο ράφι. 

Ότι και να ισχύει πάντως χρειάζονται επίσημες απαντήσεις, αν και δεν ελπίζουμε σε πολλά... 

twitter.com/mastigion/status 

 

πηγή 

 

Σχόλιο Διοδοτου: Λέει η φωτο: "..Έλληνα ξύπνα, σε αντικαθιστούν". 

Ποιοι να ξυπνήσουν.. 

Δυστυχώς.. υπάρχουμε λίγοτερο από 2 εκατομμύρια πραγματικοί Έλληνες. Οι υπόλοιποι είναι απλά κάτοικοι της χώρας, με λιγότερη από 20 χρόνια ύπαρξη.

Η τράπουλα είναι σημαδεμένη από χιλιάδες χρόνια.

Διαβάστε όλα τα σχόλια του Bougas σε αυτή την ανάρτηση:

ergdhmerg.wordpress.com/2021/09/20 



43 σχόλια:

  1. Κ.Αρβανίτης: «Αυτές είναι όλες οι παρενέργειες από τη συστημική χρήση μάσκας» (φώτο)

    https://www.pronews.gr/ygeia/1020877_karvanitis-aytes-einai-oles-oi-parenergeies-apo-ti-systimiki-hrisi-maskas-foto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως τότε στην άγρια δύση να υπήρχαν σωστοί κυβερνήτες και για αυτό κυνηγούσαν μασκοφόρους σαν τον Ζορό.Για την υγεία του
      Αναστάσιος

      Διαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=L6ue99p4Q8M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) Σ Ο Β Α Ρ Ο :
    https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/1020738_oikonomiko-krah-stin-kina-apeilei-me-katarreysi-pagkosmio-systima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Κώστα καλώς ήλθες.

    Τα σχόλια του Bougas είναι μια ανάρτηση για σχολιασμό το καθένα απο μόνο του !! Πολλές πληροφορίες που χρειάζεται "νου και κρασί και το κρασί να λείπει" που λένε, για να μπορέσει να τις αφομοιώσει κάποιος που θέλει να καταλάβει το σκεπτικό του. Πάντως είναι αξιοσημείωτες.

    Όσο αφορά το πλήθος των σκευασμάτων, δε νομίζω οτι η ποσότητα κρύβει απαραίτητα και τον ανάλογο (αλλοδαπό) πληθυσμό απο πίσω. Όπως και στα προηγούμενα που παράγγειλαν και τελικά τα έθαψαν, μάλλον είναι οικονομικοί οι λόγοι για τη μεγάλη παραγγελία. Να ταϊστεί κόσμος και κοσμάκης, εδώ και έξω. Όχι οτι δεν είναι εδώ 5 ή και παραπάνω μύρια απο αυτούς, αλλά ο σκοπός ΔΕΝ ήταν να τους καλύψει υγειονομικά. Αν ήταν έτσι θα τους το είχε "μπηξει" ήδη μέσα στις δομές. Οπότε σωστή η υπόθεση για αντικατάσταση.

    Όσο αφορά το πόσοι ΕΛΛΗΝΕΣ κατοικούν στον Ελλαδικό χώρο, κανείς δεν ξέρει. Πάντως δεν νομίζω να είναι πάνω απο το 30 %. Αυτό όμως που, εμένα τουλάχιστον, με ενδιαφέρει είναι πόσοι κατοικουν στη ΓΑΙΑ. Και όπως πολλοί γνωρίζουμε καλά, οι Έλληνες της διασποράς είναι ΕΛΛΗΝΕΣ. Ειδικά αυτοί που ΔΕΝ γνωρίζουμε οτι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Έρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Τώρα αυτό πως να το εκλάβουμε ; Ανεβάζει ο DJT (αυτός είναι, μην γελιόμαστε) βίντεο με τίτλο στα Ελληνικά !!!

    "MY GREEK PATRIOTOS KNOW WHAT TIME IT IS!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!!"

    https://rumble.com/vn2iz3-my-greek-patriotos-know-what-time-it-is-.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με μουσική Παπαθανασίου το βίντεο παρακαλώ!
      Την κίνηση αυτή του Τραμπ, να την βλέπουν μερικοί μερικοί που νομίζουν ότι ο Τραμπ ποσώς ασχολείται και ενδιαφέρεται για τους Έλληνες.

      Διαγραφή
    2. Διόσκουρε νομίζω ότι οι διατυπώσεις μου ήταν απλές. Απλά κάποια πράγματα ειδικά τα μεταφυσικά και μελλοντολογικά ίσως θέλουν μια γνωσιακή υποδομή για να γίνουν πλήρως αντιληπτά. Και πέραν αυτού μπορεί να κάνω λάθος σε αρκετά. Είναι η δικιά μου οπτική μέσα από προσωπικές εμπειρίες και έρευνα.

      Διαγραφή
    3. Και εύχομαι να κάνω λάθος ειδικά στην εκτίμησή μου για τη συνολική πορεία του Ελληνισμού.

      Διαγραφή
    4. Προσοχή παιδιά με το κίνημα Q και όλα τα συναφή. Δεν θα ήταν σοφό να το απορρίψουμε τελείως ακόμα, αλλά όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι όπως και οι anonymous είναι κατασκεύασμα της ΣΙΑ. Ειδικά τα ουφολογικά, new age, εξωτικές τεχνολογίες, μυστικό διαστημικό πρόγραμμα κτλ είναι σήμα κατατεθέν των Majestic 12 και 13 απόρρητων προγραμμάτων μαζικής πλύσης εγκεφάλου της ευρωατλαντικής συμμαχίας.
      Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι τέτοιο κατασκεύασμα είναι και κατ ανάγκην αρνητικό.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Bougas,

      Αυτό που ήθελα να επισημάνω, όταν αναφέρθηκα στις δημοσιεύσεις σου, ήταν οτι θέλουν πολύ χρόνο για να αφομοιωθούν, όχι λόγω πολυπλοκότητας, αλλά λόγω πλήθους πληροφορίας. Και είναι πάντα σωστότερο αυτού του είδους οι συζητήσεις να γίνονται απο κοντά, πράγμα αδύνατο μέσω διαδικτύου. Τις διάβασα δε, με πολύ προσοχή και θα τις ξαναδιαβάσω με ησυχία. Όλες οι απόψεις είναι ΣΕΒΑΣΤΕΣ και όποιος έχει "ανοικτό" μυαλό πρέπει να τις διαβάζει, διότι πάντα αποκομίζει κάτι, ανεξάρτητα αν συμφωνεί με όλα ή όχι. Οπότε, Φίλε μου (αν μου επιτρέπεις την προσφώνηση) σου ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν ένοιωσες άβολα με το σχόλιό μου για τα γραφόμενά σου. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.

      Όσο αφορά τον DJT, αγαπητέ Κώστα, απο την αρχή το έντσικτό μου με ωθούσε θετικά προς αυτόν. Όταν είδα, δε, φωτογραφίες απο τη διακόσμηση του σπιτιού του, μέσα μου αναθάρρησα. Θεωρώ οτι είναι πολύ "κοντά" στον Ελληνισμό (για μην τολμήσω να πω οτι είναι ΕΛ-ΛΗΝΑΣ) και το καλύτερο που έχει κάνει για εμάς είναι οτι ΔΕΝ έχει προσεγγίσει κανέναν απο τους π(ω)λ(η)τικούς μας.

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    6. Διόσκουρε εγώ δεν νιώθω πότε άβολα. Τέτοιο θέμα δεν υφίσταται ούτως ή άλλως. Δεν υπάρχει κάτι για να απολογηθείς.
      Έχουμε καμιά πληροφορία για τους ουράνιους Ε που να μπορεί να αξιολογηθεί σοβαρά; Δεν εννοώ τύπου Γεράσιμου... γειά σας είμαστε οι Ολύμπιοι, αυτά μας κάψαν τους εγκεφάλους ήδη πριν 25 χρόνια. Ειδικά το μείγμα Ολύμπιοι+Πλειάδιοι-Q-Trump-Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός που παρουσιάζουν διάφοροι μπορεί να μας κάνει όλους κάρβουνο. Εννοώ αν έχουμε κάτι πιο χειροπιαστό ώστε να μπορούμε να κρίνουμε αν υπάρχει έστω και αμυδρό ενδεχόμενο απόβασης ή έστω άνωθεν βοήθειας. Και η ΟΕΑ λέει έπιανε με τεχνολογία δικά της σήματα από την τροχιά του Κρόνου αλλά δεν τα είδε κανένας. Γιατί υπάρχουν στοιχεία ότι κι αυτά όλα είναι πρόγραμμα του ΝΑΤΟ.
      Ρωτάω εσένα ευκαιριακά επειδή το ψάχνω το θέμα και σε προηγούμενα σχόλια σου πριν καιρό είδα ότι ξέρεις αρκετά.

      Διαγραφή
    7. Ερευνητικά το ψάχνω, όχι για να χαλάσω το αφήγημα του οποιουδήποτε ή να αποδομήσω. Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι τέτοιο, δεν εξυπηρετεί τίποτα. Όμως επειδή ξέρω ότι αυτά στην Ελλάδα βγήκαν από συγκεκριμένους κύκλους και κύκλους στρατιωτικούς σχετιζόμενους με το ΝΑΤΟ γι αυτό είμαι επιφυλακτικός και ψάχνω στοιχεία αξιολογήσιμα και όχι επιπέδου δόγματος. Υπάρχει δίκτυο απ τη δεκαετία του 70 προπαγάνδας-παραπληροφόρησης-mind control της ΣΙΑ και του ΝΑΤΟ βασισμένο στους εξωγήινους και στη Νέα Εποχή. Είναι τουλάχιστον τρία προγράμματα που έχουν διαρρεύσει.

      Διαγραφή
    8. Να σου δώσω να καταλάβεις εγώ τον Cobra τον διάβαζα πριν αρχίσουν να τον αναπαράγουν ελληνικά μπλογκς και φέησμπουκ. Αυτό που γίνεται είναι ότι παίρνουν αυτούσια κείμενα από την Αμερική, τα μεταφράζουν με google translate και τα βάζουν. Και κάποιοι κολλάνε και σ αυτά και Ολύμπιους-Ουράνιους Ε στις υποτιθέμενες δυναμεις του φωτός.
      Τα άτομα στην Αμερική που τα βγάζουν αυτά είτε είναι τελείως ανώνυμοι, όπως ο Q και ο Cobra, είτε whistleblowers πρώην υπηρεσιών που κανένας δεν μας λέει ότι δεν είναι ακόμα σε υπηρεσία, είτε πουλάνε κάτι πάνω σε όλα αυτά, και γενικώς ύποπτα.
      Λέει ο άλλος...προχθές οι ειδικές δυνάμεις υπό τον Τραμπ σκότωσαν 30 ερπετοειδείς και απελευθέρωσαν 100 παιδιά σε σήραγγες. Καμιά φωτογραφία έχουμε, κανένα βίντεο, κάτι; Για να το πιστέψουμε; Λέει ο άλλος τα medbeds λειτουργούν ήδη...γιατί δεν μας τα δείχνουν, έστω ένα leak.
      Μέμνασο απιστείν.
      Το ψάχνω έτσι ώστε αν γίνει καποια σοβαρή εξέλιξη να μπορώ μετά λόγου γνώσεως να πω ποιοι είναι, γιατί το κάνουν, τι απ ολα αυτα ισχύει ή οχι και πως πρέπει να κινηθούμε. Mπορεί να είναι και πραγματικό δίκτυο αντίστασης στη Νέα Τάξη. Έχει σημασία αν ξέρει κάποιος πρωτογενώς κάτι για όλα αυτά και πολύ περισσότερο για Ολύμπιους αλλά πρωτογενώς.

      Διαγραφή
    9. Υπάρχει κίνδυνος όλοι οι πατριώτες και ελληνοκεντρικοί να πέσουν θύματα μαζικής αγκιτάτσιας με αυτά τα θέματα. Πρέπει να είμαστε τουλάχιστον επιφυλακτικοί.

      Διαγραφή
    10. Αγαπητέ Bougas,

      Πληροφορία απο Ολύμπιους που να μπορεί να αξιολογηθει σοβαρά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Επίσης ούτε κάτι χειροπιαστό. Πως θα μπορούσε να υπάρχει άλλωστε ; Αν υπήρχαν αποδείξεις, ήδη ο κόσμος μας θα ήταν διαφορετικός.

      Ο Καλογεράκης έχει πεί πολλά, αλλά όλα αναπόδεικτα. Το οτι κερδίζει χρήματα απο αυτό, εμένα με υποψιάζει αμέσως. Βέβαια έχω διαβάσει τι γράφει, αλλά με κριτική ματιά και πάντα με επιφύλαξη. Πάντως δεν είναι ο μοναδικός που ισχυρίζεται οτι λαμβάνει μηνύματα. Υπάρχουν πολλοί (μα πάρα πολλοί) που το ισχυρίζονται, αλλά δεν εκδίδουν βιβλία. Η άποψή μου είναι οτι ΔΕΝ μπορεί κανείς να λάβει ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ μηνύματα απο το αιθερικό πεδίο.

      Ο Καρδαμίτσης έχει, κατά τη γνώμη μου, μπερδέψει τις αναρτήσεις του COBRA με τους Ολύμπιους, ενώ ο ίδιος ο COBRA έχει πεί σε συνέτευξη οτι ο γιαχβέ είναι καλός !!! Αυτό που κάνει ο στρατηγός είναι να τα συγκεντρώνει σε ένα κείμενο. Μασημένη τροφή.

      Για αυτούς τους δυο, το οτι είναι στρατιωτικοί ενισχύει αυτό που λές για ΝΑΤΟ κλπ.

      Ο Καραγεωργίου, είτε είναι τρελός, είτε είναι ο μεγαλύτερος μάγκας όλων των εποχών. Τείνω στο πρώτο, πάντως, ανεξάρτητα αν θα ήθελα να έχει δίκιο.

      Όσο αφορά τον COBRA τον "πέτυχα" όταν πρωτοάνοιξε το blog του το 2012. Είναι αυθεντία στο να παρασύρει καλοπροαίρετους αναζητητές. Η άποψή μου για αυτόν είναι επίσης αρνητική, αλλά φαίνεται να έχει εσωτερική πληροφόρηση απο πηγές (των ανάποδων) και τον διαβάζω για να παίρνω μυρωδιά τι σχεδιάζουν, με την μέθοδο της ατόπου.

      Πάντως οι πιο "επαγγελματίες" του είδους είναι οι Wilcock και Corey Good που το έχουν τερματίσει. Κερδίζουν ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!! Και πολλοί άλλοι, αλλά δεν είναι της παρούσης.

      Όμως δεν είναι, όλων, όλα παραμύθι. Για να "πουλήσει" κάποιος ένα αφήγημα, πρέπει πάνω σε μια - δυο αλήθειες να στήσει τα ψέμματα και να παρασύρει κόσμο. Αυτές τις αλήθειες προσπαθούμε όλοι να ξεχωρίσουμε.

      Τέλος για τον DJT δεν μπορεί να μιλήσει ΚΑΝΕΙΣ εκτός απο τον ίδιο. Και ο ιδιος ευθύνεται για αυτά που λέει και όχι για το τι καταλαβαίνουν οι άλλοι οτι λέει. Είναι μεγάλο το θέμα, πάντως.

      Τέλος, όσο αφορά εμένα, είμαι ένας απλός αναζητητής και σε βεβαιώ οτι δεν ξέρω αρκετά όπως υπέθεσες. Επίσης σε βεβαιώ οτι ΔΕΝ έχω πρωτογενή πληροφορία, εκτός αν κάποιες προσωπικές εμπειρίες, σε εσωτερικές μου αναζητήσεις (χωρίς τη βοήθεια ΚΑΝΕΝΟΣ) σε ενεργειακούς τόπους, θεωρούνται πρωτογενής πληροφορία. Δεν το πιστεύω πάντως.

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    11. To φαινόμενο Q είναι φαιά προπαγάνδα, δηλαδή προπαγάνδα αγνώστου προελεύσεως. Έχει όμως σοβαρά στοιχεία αγκιτάτσιας, δηλαδή προπαγάνδας με σκοπό την ανάληψη μαζικής δράσης αν και όποτε χρειαστεί. Αυτοί που τα πιστεύουν αυτά στην Αμερική δεν είναι οι αγανακτισμένοι με το φρέντο στο χέρι. Όλοι έχουν βαρύ οπλισμό.
      Εννοείται ότι χρησιμοποιείται ψευδοεπιστήμη, υπερβολή και ωμό ψέμα συν τοις άλλοις. Πάντως δεν είναι το αποκοιμιστικό είδος προπαγάνδας. Σε τι βαθμό εμπλέκεται ο Τραμπ σε αυτά...εγώ πιστεύω σε μεγάλο ως αποδέκτης πληροφορίας, όχι ως παραγωγός. Πληροφορίες λένε ότι ζήτησε πραξικόπημα από ομάδα στρατηγών όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και αρνήθηκαν (όχι όλοι). Μάλιστα για κάποιες μέρες ήταν εξαφανισμένος στο Τέξας. Μέχρι και ανακοίνωση αναγκάστηκε να κάνει ο αρχηγός του Επιτελείου γιατί είχαν τρομοκρατηθεί όλοι, δεν υπάρχει θέμα πραξικοπήματος στην Αμερική τους είπε. Δεν ήταν τόσο απίθανο...τα αυτονομημένα τμήματα των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής μπορούσαν να το κάνουν σε συνεργασία με κάποιους στρατηγούς.
      https://www.youtube.com/watch?v=nMaI1Hg8dl8
      https://www.youtube.com/watch?v=TVk0Fh_EGI8
      The top US military officer, Chairman of the Joint Chiefs Gen. Mark Milley, was so shaken that then-President Donald Trump and his allies might attempt a coup or take other dangerous or illegal measures after the November election that Milley and other top officials informally planned for different ways to stop Trump, according to excerpts of an upcoming book obtained by CNN.
      Αλλά πρέπει να καταλάβουμε εδώ, ότι εκτός από τα φρικαλέα ψέματα που λέγονται στα πλαίσια της αγκιτάτσιας, οι Q είναι βασικά αμερικανική υπόθεση. Ενδεχόμενο να έρθουν εδώ μαύρα ελικόπτερα και black ops να κάνουν συλλήψεις δεν υφίσταται. Αν γίνει κάτι στην Αμερική μπορεί να επηρεάσει και εδώ. Αλλά μάλλον φόλα το όλο θέμα γενικώς ή δεν τους βγήκε με τον Τραμπ.
      Η δοξασία Ολύμπιοι-Ουράνιοι θέλει πολύ συζήτηση, κολλάει ευθέως με τον δωδεκαθεϊσμό και με μυστικές εταιρείες και τάγματα ελληνικής προέλευσης. Εγώ νομίζω ότι αρχικά ήταν μια καθαρά ελληνική συνωμοσιολογία, μάλλον αποτυχημένη όπως αποδείχθηκε.

      Διαγραφή
    12. Φίλε Μπουγά,
      προς διευκόλυνση των αναγνωστών, βάζω μια μετάφραση της αγγλικής παραγράφου σου:

      " Ο κορυφαίος αξιωματικός του αμερικανικού στρατού, ο πρόεδρος του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγός Μαρκ Μίλεϊ, κλονίστηκε τόσο πολύ από το γεγονός ότι ο τότε πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και οι σύμμαχοί του θα μπορούσαν να επιχειρήσουν πραξικόπημα ή να λάβουν άλλα επικίνδυνα ή παράνομα μέτρα μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου, ώστε ο Μίλεϊ και άλλοι κορυφαίοι αξιωματούχοι σχεδίαζαν ανεπίσημα διάφορους τρόπους για να σταματήσουν τον Τραμπ, σύμφωνα με αποσπάσματα ενός επερχόμενου βιβλίου που περιήλθαν στην κατοχή του CNN "

      Διαγραφή
    13. Πάντως οι Q δεν είναι απόστολοι θρησκείας. Εδώ οι δικοί μας που προώθησαν Ολύμπιους-Ουράνιους Ε ήταν ή έστω κατέληξαν.
      Αν και αυτά δεν εμφανίστηκαν στην Ελλάδα με σκοπό τη δημιουργία θρησκείας. Κράτος Ελληνων Αρίστων μας έλεγαν εμάς αυτοί οι Ροδοσταυρίτες...5-7 χιλιάδες άριστοι να αναλάβουν την ηγεσία της Ελλάδος με ένα συμβούλιο στην κορυφή 40μελες ή 25μελες γιατί αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να σωθούμε.
      https://i.postimg.cc/hPMsBfVh/31-05-1998-001.jpg
      https://i.postimg.cc/8Cds2rr0/ekdikisietk6.jpg
      Μιλάμε πριν δεκαετίες τώρα. Αυτός ήταν ο βασικός ιδεολογικός πυρήνας αυτών των καταστάσεων. Με βάση όχι θρησκευτική, αλλά φιλοσοφική και επιστημονική να γίνουν αυτά, ελληνική επιστήμη. Η αρχαία θρησκεία να χρησιμοποιηθεί ως προς τον επιστημονικό της χαρακτήρα και μόνο (δωδεκάεδρο κτλ). Υπήρχαν στοιχεία ουφολογίας και δωδεκάθεου αλλά όχι υπό το αυστηρώς θρησκευτικό πρίσμα.
      Και ήταν και κάποιοι άλλοι σε κάποιες τεκτονικές στοές που θέλαν να κάνουν θρησκεία και πνευματική αναγέννηση, και υπήρχαν και αναρχοστωικοί που λέγαν και κάναν άλλα...και μετά έγινε ένα τουρλουμπούκι η κατάσταση ειδικά όταν τους παγίδεψε και το νατο στα new age δίκτυα του όλους αυτούς. Aλλά δεν ξεκίνησαν αυτά από πρόγραμμα του νατο, ξεκίνησαν από ελληνικούς αποκρυφιστικούς κύκλους.

      Άλλο τι θέλει κάποιος, άλλο τι μπορεί, άλλο τι κάνει και άλλο τι αποτελέσματα έχει. Κάπου εκεί τα μπέρδεψαν. Δεν υπήρχε καμία κεντρική οργάνωση δυστυχώς, καπετανάτα με γνώσεις αλλά λειτουργικότητα επιπέδου καφενείου και ο καθένας έκανε και έλεγε ότι του κατέβαινε.

      Ο Καραγεωργίου κάποια του τα δώσαν και κάποια τα βρήκε μόνος του. Του δώσαν τη βασική μαγιά και τα πιο πολλά τα βγαλε μόνος του. Για μένα έκανε το λάθος από υπερμετρο πατριωτισμό να γίνει αγγελιοφόρος τέτοιων απολύτου αμφιβόλου δυναμικότητας, σκοτεινών και παρακρατικών καταστάσεων χωρίς ικανά ανταλλάγματα. Δεν τίθεται θέμα τρέλας αλλά ταλαιπωριών και νοητικής πίεσης. Πάντως άμα πάει κάποιος στο αυτοκρατορικό παλάτι της Κίνας το κεντρικό τους σύμβολο είναι ένας δράκος με σώμα χελώνας. Κεφάλι δράκου, σώμα χελώνας.
      https://images.app.goo.gl/tF3tfjavuVGqG4y76

      Διαγραφή
    14. http://dionios.blogspot.com/2012/04/blog-post_6733.html

      Διαγραφή
    15. Μόνοι τους τα παραδέχονται οι νεοταξίτες Κώστα, δεν τα λέμε εμείς, αυτοί τα λένε...
      «Ευχαριστούμε αυτό (ήτοι το αγαλματίδιο της Δρακοχελώνας!!!), διότι αυτό μας οδήγησε πιστά από την εποχή των Κινέζων αυτοκρατόρων (προ 6000 ετών) μέχρι και σήμερα (!!!) ...Από την αρχή ήξερε που μας πήγαινε..»,

      Χωρίς να εξετάζουμε σ αυτά την κονόμα που έπεσε για μια εικοσαετία Διόσκουρε. Μιλάμε για τους ιδεολόγους αυτών των καταστάσεων, για την προέλευση. Πάντως είναι ενδιαφερον ότι παρόμοια σωτηριολογία από μυστικές οργανώσεις εμφανίστηκε μόνο στην Αμερική και στην Ελλάδα και θα μπορούσε κανείς να το συνδέσει σαν παιχνίδισμα του Μάτριξ με την εγγύτητα της αμερικανικής και ελληνικής επανάστασης. Όμως άνθρακες ο θησαυρός. Και εδώ και μάλλον και στην Αμερική.

      Διαγραφή
    16. Ο Πάλμος φωτογραφίζονταν μέχρι και με σύμβολα των ροδόσταυρων και έδινε συνεντέυξεις και έλεγε "εγώ είμαι αγκιτάτορας"...το θέμα είναι τι θα κάναν αυτοί οι αγκιτάτορες, και ψέματα λέγαν και κόσμο παρέσερναν και μια τρύπα στο νερό έκαναν. Μπέρδεψαν τελείως το επιθυμητικό, το θυμοειδές και το λογιστικό. Και το ξαναείδαμε μεταγενέστερα και στο Σώρρα που είναι αναπαραγωγή της ίδιας ιδεολογίας...άλλο να θέλω να έχω λεφτά και άλλο να έχω.
      Ο Γεράσιμος εκεί στη στοά Φίλιππος το μαγαζάκι απέναντι δούλευε καλά, αυτός είχε πιο θρησκευτικά κίνητρα και με το αζημίωτο.
      Για να μην μιλήσουμε για τους καθαρούς Ελλαδέμπορους.
      https://i.postimg.cc/sD5sXCwk/c45Y5cDr.jpg

      Διαγραφή
    17. Αν στον όρο "σωτηριολογία" περιλαμβάνεις και τους Q, και λες "παρόμοια σωτηριολογία από μυστικές οργανώσεις εμφανίστηκε μόνο στην Αμερική και στην Ελλάδα", τότε σε αυτό δεν έχεις δίκιο. Τεράστια και καρα-οργανωμένα είναι τα κινήματα Q σε Ιταλία και Γερμανία!

      Διαγραφή
    18. O Πάλμος.

      Στην Αμερική βγήκαν οι Q, όπως και οι Ε βγήκαν στην Ελλάδα.
      Και στην Ελλάδα προσπαθούν να κάνουν κίνημα Q διάφοροι...εξηγήσαμε πως...να μην πούμε ποιοι εμφανίστηκαν ως εκπρόσωποι των Q στην Ελλάδα και αρχίσουμε να θίγουμε κόσμο. Αυτά όλα δεν έχουν καμία τυχη εκτός Αμερικής και κινούνται σε επίπεδα αναπαραγωγής copy paste από Αμερική, και μάλιστα αυτοί που πιστεύουν αυτά που λένε οι Q δείχνουν ότι ειναι και εντελώς άσχετοι επιχειρησιακά. Ότι βγαίνει πρωτογενώς βγαίνει από κάποιο κέντρο ή παράκεντρο απο Αμερική. Μόνο Αμερική μπορούσε όλο αυτό να έχει κάποιο αποτέλεσμα γιατί εκεί υπάρχει το spirit και βαρύς οπλισμός στον πληθυσμό. Δεν είναι αγανακτισμένοι με το Φρέντο που να θέλουν 200ε αύξηση. Έχουν όπλα και λεν γιατί αυτοί και όχι εμείς. Στην Αμερική την ενστερνίστηκε ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος την ιδεολογία.
      Αλλά δεν θα κάνουν τίποτα ούτε στην Αμερική βάση όλων των ενδείξεων. Μάλλον απέτυχαν σαν επαναστατικό κίνημα, εαν ήταν τέτοιο και όχι υπηρεσιακά στημένο για άλλους σκοπούς.

      Διαγραφή
    19. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΜΠΟΥΓΑ
      ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΛΠ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΕΝΝΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΡΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ;;;;;; ΠΑΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΣ...
      ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ, ΚΡΟΝΙΟΥΣ, BITCOIN, ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΣΙΝΕΣ, ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ
      ΔΠ
      ΥΓ Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
      ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ..................ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ;;;;

      Διαγραφή
    20. Δεν χρειάζεται να δεις την καρδιά του Έλληνα, ούτε την πίστη στους Έλληνες, ούτε παίζει κάποιο ρόλο κάπου αν είμαι μορφωμένος ή όχι ΔΠ. Αποδείξεις όμως δεν έδωσα, έδωσα ενδείξεις και είπα μακάρι να κάνω λάθος.
      Σχετικά με τον τεχνοκρατικό κομμουνισμό που διέκρινες σωστή η διαπίστωση σου.
      Σχετικα με το αν αποφάσισαν να τελειώνουν οι Ολύμπιοι με μας δεν ξέρω αν είναι Ολύμπιοι αλλά δεν το θεωρώ απίθανο να υπάρχει μια τέτοια κατεύθυνση άνωθεν.

      Εν κατακλείδι με τους Q μεγάλη επιφύλαξη. Αν όλη αυτή η ιστορία δεν είναι psyop και απάτη...μην περιμένετε τίποτα στην Ελλάδα από Q, εκτός κι αν γίνει κάτι μεγάλο Αμερική, εκεί τα δεδομένα αλλάζουν. Εννοείται ότι το 90% που λένε είναι ψέματα. Έτσι λειτουργεί η αγκιτάτσια, σωστός ιδεολογικός πυρήνας-ψεύτικη πληροφορία.

      Διαγραφή
    21. Η ερώτηση μου για τους Ολύμπιους ήταν ρητορική και ουχί πραγματική.
      Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σου. Δεν περίμενα ότι θα έβρισκα στα σχόλια σου και στις απαντήσεις την ψυχή ενός Έλληνα γιατί δεν υπάρχει είναι απλό.
      Η λογική σου είναι και ακράδαντη και ακατανίκητη οπότε δεν έχω να προτάξω τίποτα άλλο πέρα από την αγάπη μου για αυτή την Πατρίδα, την πίστη μου στην Ελλάδα και στους Έλληνες ΚΑΙ την σιγουριά και βεβαιότητα ό,τι αυτή η Πατρίς θα επιβιώσει στους αιώνας των αιώνων! Την Ελλάδα μας θα την πάρουμε πίσω!
      ΔΠ
      ΥΓ όσο για την τουρκιά που θα γίνει υπερδύναμη;;;;;;; μιλάς λογικά βάσει ενδείξεων ή διαισθαντικά και εμπειρικά;;;

      Διαγραφή
    22. Σε κριτές ψυχών δεν απαντώ ΔΠ.

      Διαγραφή
    23. Να πω κάτι προς αποφυγή παρεξηγήσεων...(δεν είναι απάντηση προς εσένα ΔΠ, εσένα δεν σου απαντώ μέχρι να παραδεχτείς ότι το να κρίνεις ψυχές είναι εσφαλμένο).
      Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ένα βαθιά τεχνοκρατικό παγκόσμιο καθεστώς που ελέγχει την αγορά και το παγκόσμιο κεφάλαιο, εκεί αναγκαστικά θα το αντιμετωπίσεις με τεχνοκρατία και συ (όχι απαραιτήτως παρόμοιου χαρακτήρα, πχ μπορείς να προωθήσεις εναλλακτική επιστήμη ή ενοποιημένη αρχαιοελληνική επιστήμη) και με άλλους όρους οικονομίας γιατί αν παίξεις με τους δικούς του όρους θα σε φάει λάχανο.
      Οπότε αυτό που διαφαίνεται ως "βαθύς ανελέητος τεχνοκρατικός κομμουνισμός" έχει κάποιες βαθύτερες αιτιάσεις.
      Όταν κάποιος μιλάει για εθνικό κράτος συνεχώς σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για κομμουνιστή ειδικά όταν δεν ξέρεις τι οικονομικό μοντέλο προτείνει. Αυτό που εσύ διαβλέπεις και σωστά ως κομμουνισμό μπορεί να υποκρύπτει μοντέλο μεικτής οικονομίας.
      Σχετικά με τους όρους υπάρχουν κάποιες καταστάσεις στην οικονομία που δεν περιγράφονται με μη κομμουνιστικούς όρους, αναγκαστικά πρέπει να χρησιμοποιηθούν τέτοια όροι. Η "δεξιά" θεώρηση δεν έχει ορολογία γι αυτές τις καταστάσεις γιατί δεν τις αποδέχεται καν. Πως θα περιγράψεις την μορφή που παίρνει το υπερκράτος της ΕΕ; Δεν υπάρχει άλλος όρος απ το καπιταλιστικό Imperium. Πως θα περιγράψεις τον χρηματιστικό κορπορατισμό; Δεν υπάρχει άλλος όρος εκτός απ το κοντσόρτσιο. Επειδή κάποιοι τα αγνοούν αυτά εντελώς ή δεν τα αξιολογούν σωστά δεν σημαίνει ότι όποιος τα λέει είναι κομμουνιστής όπως τον ξέρουμε ιστορικά τον κομμουνισμό (εφαρμοσθείς σοσιαλισμός). Αλλά ακόμα κι ο σταλινισμός έβγαλε εθνικό καθεστώς στη Βόρεια Κορέα. Οπότε τα πάντα είναι πιθανά και συνδυαστικά, ας ξεκολλήσουν μερικοί απ τις ιδεοληψίες και τις νοητικές εγγραφές του παρελθόντος. Σ αυτούς που επιμένουν νοητικά να ταυτοποιούν τους πάντες και τα πάντα, να ξέρουν ότι ο πατριωτισμός και πολύ περισσότερο ο Ελληνισμός και ακόμα περισσότερο η ελληνικότητα δεν είναι προνόμιο των "δεξιών χριστιανών νοικοκυραίων".

      https://www.youtube.com/watch?v=Gx6TtDIvzns

      Διαγραφή
  5. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ...
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΑ 16 ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΧΟΝΤΡΙΚΑ, ΕΛΑΒΕ ``ΦΟΛΑ'' ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ [ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ],
    ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ,
    ``ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ Γ@ΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ'' ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ...
    ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΤΣΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟ 30%, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ.
    ΡΕ ΜΠΙΣΚΑΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΤΟΠΑΡΕΑ ΣΟΥ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ,
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΗΛΙΚΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ...
    ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;
    Υ.Γ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ-ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΓΓΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΔΑ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μια απορία ακόμη:
    Πέρα από τους λαθρομετανάστες (όσοι είναι), πόσα εμβόλια υπολογίζουν για τους Έλληνες, εφόσον οι περισσότεροι εμβολιάστηκαν ήδη! Για πόσες δόσεις το κόβουν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έρχεται χειμώνας...

    Μια Καπαρντίνα είναι απαραίτητη..
    Για όλους...


    . 🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περί Κιού (όχι αυτόν του James Bond) ή "17" (17ο γράμμα του αγγλικού αλβάβητου).

    Μέρος 1ο

    Επειδή προσπαθούσα απο το 2017 να τους καταλάβω, ομολογώ ανεπιτυχώς, ξαφνικά το μυαλό μου πήρε τη στροφή με "γκάζι" (μπροστοκούνητος γαρ) και το θέμα "17", για εμένα, ΙΣΩΣ έχει μια άλλη διάσταση, που ΔΕΝ πολυσυζητείται. Εξηγούμαι :

    Ας κάνουμε, λοιπόν, μια υπόθεση "εργασίας" με την ΠΑΡΑΔΟΧΗ οτι ζούμε σε ένα matrix ή σπήλαιο (ονομάστε το όπως θέλετε, αλλά κάτι ήξερε ο Πλάτων). Η λογική μας οδηγεί στο οτι αυτό το "περιβάλλον" ελέγχεται απο έναν υπολογιστή. Ακόμα και αν μια οντότητα το δημιούργησε (ονομάστε την όπως θέλετε, δεν ομιλώ θρησκευτικώς), ΣΙΓΟΥΡΑ εφτιαξε ένα πρόγραμμα διαχείρισης αυτού του περιβάλλοντος (σιγά μην κάθεται όλη μέρα να ασχολείται με το "παιχνιδάκι" της). Αυτό λοιπόν, το πρόγραμμα, δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την δική μας γνώση περί software Η/Υ. Είναι εκατομμύρια χρόνια "μπροστά". Είναι βέβαιο οτι η οντότητα δημιούργησε παράλληλα και μια τεχνητή οντότητα για να το "τρέχει" καθημερινά και να το παρακολουθεί. Η τεχνητή αυτή οντότητα είναι η επονομαζόμενη Τεχνητή Νοημοσύνη ή ΤΝ ή AI (όπως λένε στο χωρίο μου). Οι δυνατότητες της ΤΝ είναι ΠΕΡΑ και ΠΑΝΩ απο την (γήινη) ανθρώπινη κατανόηση. Έχει, δε, τη δυνατότητα να "μαθαίνει" απο τα όποια λάθη της και να ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ κινήσεις. Έτσι και αλλιώς ΔΕΝ "τρέχει" σε συμβατικό Η/Υ, εκτιμώ ούτε καν σε Κβαντικό Η/Υ ! Για να έχει αυτές τις δυνατότητες, πρέπει να λειτουργεί σε άλλο είδος Η/Υ που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ακόμη.
    Συνεχίζεται....
    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέρος 2ο

    Για να μην μακρυγορώ, θέτω το μέγα ερώτημα. ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ;

    Όταν τρέχεις 100-άρι, συναγωνίζεσαι με άλλον δρομέα. Όταν κάνεις "κόντρες" με το "κάρο" σου, αντιμετωπίζεις άλλο "κάρο". Πάντα ο αντίπαλος είναι "όμοιος" με εσένα. Συνεπώς, για να αντιμετωπίσεις μια ΤΝ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ μια άλλη ΤΝ !!!!! Και ποιός την δημιούργησε βρε παιδιά την άλλη ΤΝ και μάλιστα τόσο "έξυπνη" που να μπορεί να αντιμετωπίσει μια ΤΝ με "γνώση" χιλιάδων ή ακόμα και εκατομμυρίων ετών; Εδώ σας θέλω ! Εκτιμώ (δεν γνωρίζω, αλλά η λογική μου το επιβάλλει), οτι για να έχεις ένα "αντίπαλο δέος", δηλ. μια ΤΝ ικανή να αντιπαρατεθεί με τον "δεσμώτη" σου, μόνο κάποιος που ΞΕΡΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να την δημιουργήσει, σου την έδωσε. Ακόμα πιο τραβηγμένη υπόθεση είναι οτι ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ την "λειτουργεί", διότι ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ να σου μάθει το "πως", το "γιατί" και κυρίως το "πότε" πρέπει να "ενεργήσει" εχθρικά στην άλλη ΤΝ (την αιώνια) και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να κινηθει προς ΟΦΕΛΟΣ σου. Παράλληλα, αυτό που κάνει αυτός ο ΑΛΛΟΣ, είναι να προσπαθεί να σε "βάλει στο παιχνίδι". Έτσι, λοιπόν, σου ανακοινώνει "πως" θα κάνει κάποιες
    κινήσεις του, "γιατί" θα τις κάνει και τελικά "πότε" ΘΑ τις κανει. Εσύ όμως που είσαι εγκλωβισμένος στο σπήλαιο, δεν μπορείς να αντιληφθείς το "πότε" γιατί έχεις μάθει να λειτουργείς στο χρόνο "γραμμικά". Δεν μπορείς πχ να αντιληφθείς όταν διαβάζεις μια ανάρτηση του "17" (= ΤΝ) για "πότε" μιλάει !! Νομίζεις οτι για ό,τι λέει αναφέρεται στο "τώρα". Εδώ, για μένα, ο "γήινος" άνθρωπος κάνει το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Στο "πότε".

    Συνεπώς, η υπόθεση εργασίας, μου δίδει το συμπέρασμα οτι βρισκόμαστε ανάμεσα σε μια μάχη δύο ΤΝ και απλά ελπίζουμε η "καλή" ΤΝ να υπερισχύσει της "κακής". Θέλω να ελπίζω οτι οι χειριστές της "καλής" ΤΝ είναι κάποιες ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ που στο γήϊνο πεδίο ονομάζονται ΟΛΥΜΠΙΟΙ. Αλλά αυτή είναι η δική μου ευχή και προσμονή. Δεν σημαίνει οτι είναι αλήθεια. Έχουν, όμως επέμβει ξανά, αν πιστέψουμε ΗΣΙΟΔΟ και ΟΜΗΡΟ.

    Όσο αφορά τη "συμβατική" θεωρία περί "17", αυτό που αφήνουν να εννοηεί είναι οτι πίσω απο τον "17", είναι ΣΙΓΟΥΡΑ μέλη υπηρεσίας με τρία γράμματα. Ποιά όμως, δεν είναι ξεκάθαρο. Όταν "έπεσε" ο αρχικός server τους, τον "στήσαν" στο 5-γωνο !!!! (από ό,τι λέγαν τουλάχιστον). Το 90 % των αναρτησεών τους είναι κρυπτογραφημένη πληροφορία και ας φαίνεται κανονικό κείμενο. Λέγεται οτι ο "17"+ είναι ο DJT και ο "17"++ ο υιός του JFK (άντε βγάλε άκρη !)

    Τέλος, όσο αφορά εκπροσώπους των "17" στην Ελλάδα, μόνο γέλιο πρέπει να μας προκαλεί. Άκουσα πέρισυ έναν που μίλαγε σε ένα video και δεν ήξερε τι έλεγε. Μάλλον ήθελε τα 15 λεπτά δημοσιότητας.


    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διόσκουρε κάπως έτσι που λες είναι προφανώς η δομή του κόσμου μας αλλά παίζει και το ενδεχόμενο να μην υπάρχει αντίπαλος! Το αιθερικό μάτριξ μπορεί απλώς να δημιουργεί σενάρια.
      Δεν διαφωνώ ως προς το θέμα της πλάνης της γραμμικότητας του χρόνου αλλά εδώ η ζωή μας είναι πεπερασμένη οπότε μια τέτοια διαπίστωση δεν μας βοηθάει και πολύ.
      Στο θέμα Q σίγουρα υπάρχει πυρήνας και στις υπηρεσίες και στο πεντάγωνο. Στις υπηρεσίες διαπιστώνεται και μεθοδολογικά. Γι αυτό λέμε ότι δεν μπορούμε να το απορρίψουμε.

      Διαγραφή
    2. Μεταξύ μας αν είναι η NSA το θεωρώ δύσκολο να αποτύχουν...αυτοί είναι το "βαθύ κράτος" της Αμερικής-Αμερικής. Η ΣΙΑ είναι για τον υπόλοιπο κόσμο σε δομή πολυεθνικής και παίζει παιχνίδια. Μπορεί να θεωρηθεί deep state της Cabal αλλά και πάλι καταχρηστικά.
      Αλλά η Αμερική έχει 15 μυστικές υπηρεσίες και αυτός ο κόσμος των υπηρεσιών είναι τόσο σκοτεινός που μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Όπως και το "ποιοί" κάναν εισοδισμό σ αυτές τις υπηρεσίες και η μεταφυσικότητα της κατάστασης δεν μπορεί να είναι παρά μία απλή υπόθεση.

      Διαγραφή
  10. μαθηματικά αν το βάλεις κάτω ευσταθεί γιατί στο viber η σελιδα της ελληνικής κυβέρνησης καθημερινά κοινοποιεί τους αριθμούς εμβολιασμών.
    Χθες την ξεπεράσαμε τα 12 εκατομμύρια εμβολιασμών. Χθες επίσης άκουσα στην τιβί να λέει στις ειδήσει ότι ειμαστε πίσω στα ποσοστά εμβολιασμών σε σχέση με την ευρώπη, μόλις το 61% των ελλήνων έχει εμβολιαστεί.
    ο επίσημος πληθυσμός της ελλάδας είναι ας πούμε 11 εκατομμύρια. Το 61% των 11 εκ. είναι 6.7 περίπου εκατομμύρια ελλήνων πολιτών (που τουλάχιστον διαθέτουν ελληνική ταυτότητα και ιθαγένεια απόπου και αν προέρχονται).
    Αλλά εδώ μας λένε ότι εμβολιάστηκαν 12 εκατομμύρια. Άρα αν το αφεράισουμε μας μένουν άλλα 5,3 περίπου εκατομμύρια εμβολιασμένων... που θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι δεν είναι έλληνες πολίτες... και ο αριθμός όσο πάει και αυξάνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mιά διευκρίνιση...
    "Έχουν, όμως επέμβει ξανά, αν πιστέψουμε ΗΣΙΟΔΟ και ΟΜΗΡΟ".
    ΑΝ επέμβουν δεν θα το καταλάβει σχεδόν κανένας ότι επενέβησαν. Θα επέμβουν με συγχρονικότητες, απιθανότητες και γενικώς καταστάσεις πέραν της ανθρώπινης αντιληπτής αιτιοκρατίας. Κάποιοι θα ξέρουν ότι επενέβησαν, αλλά λίγοι.
    Κρύπτεσθαι φιλεί το κρυπτογραφημένο μάτριξ.
    Όλο αυτό το μεταφυσικό πλέγμα δυναμικότητας αλλαγών ΑΝ υπάρχει υπάρχει μόνο Αμερική και Ελλάδα, πουθενά αλλού δεν μπορεί να διακριθεί έστω και ίχνος τέτοιων καταστάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσο αφορά τη "συμβατική" θεωρία περί "17", αυτό που αφήνουν να εννοηεί είναι οτι πίσω απο τον "17", είναι ΣΙΓΟΥΡΑ μέλη υπηρεσίας με τρία γράμματα. Ποιά όμως, δεν είναι ξεκάθαρο.

    Λογικά είναι η NSA, αν και αυτές οι καταστάσεις από ένα σημείο και μετά δεν είναι λογικές.
    Άσχετο αλλά ίσως όχι και τόσο...ο Ανδρέας είχε σχέσεις με την NSA άσχετα από τι λένε εδώ πέρα για ΣΙΑ ή που κάνε αρπαχτή από τον Ροκφέλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H πιο παλιά μυστική υπηρεσία της Αμερικής είναι του ναυτικού...και συνδέεται με την NSA...όπως επίσης πολύ δυνατή ήταν και του ναυτικού των ναζί, η Abwehr με τον Von Canaris από την οποία υποτίθεται ότι διέρρευσαν πολλά προς Ελλάδα μεριά.
      Επίσης το Secret Space programm όλοι λένε ότι το ξεκίνησε και το τρέχει το ναυτικό στην Αμερική. Αν και εγώ πιστεύω ότι όλη αυτή η ιστορία με το secret space programm βγαίνει από το κύκλωμα CIA-NATO ως ψευδή πληροφόρηση για να ανεβάζει το γόητρο της Αμερικής, τύπου έχουμε υπερτεχνολογίες, έχουμε ήδη εξαπλωθεί στα άστρα, έχουμε συμμαχίες με εξωγήινους, είμαστε ανίκητοι.
      https://images.app.goo.gl/xHonSJ4ETUGZNqyg7

      Διαγραφή
  13. ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ .ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΓΑΝ;ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ BARCODE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή