«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Παγκόσμια διαδήλωση, 18 Σεπτεμβρίου 2021, κατά των περιορισμών και των υποχρεωτήτων.


Τι είναι η Παγκόσμια Διαδήλωση;

Το World Wide Demonstration (γνωστό και ως World Wide Rally For Freedom) είναι μία διεθνής κοινοπρακτική κοινοτική διαδήλωση αφιερωμένη στην ενθάρρυνση των πολιτών να καταπολεμήσουν τους περιορισμούς που σχετίζονται με τον κορονοϊό στις χώρες τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τις οργανώσεις -μέλη μας σε κάθε πόλη, με πλήρη τοπική αυτονομία σε επίπεδο βάσης.

Οι εκδηλώσεις συντονίζονται με αποκεντρωμένο τρόπο χρησιμοποιώντας τη διεθνή συναίνεση για την ευθυγράμμιση της ημερομηνίας και αφήνοντας όλες τις αποφάσεις που σχετίζονται με την εκδήλωση στα χέρια των τοπικών μας υλοποιητών.

Όλες οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται από οργανώσεις μελών του World Wide Demonstration είναι ειρηνικές και απολιτικές.

 


 

Γιατί διαδηλώνουμε;

Λαμβάνουμε θέση για 5 σημαντικές ελευθερίες:

• Ελευθερία του λόγου.
• Ελευθερία κινήσεων.
• Ελευθερία επιλογής.
• Ελευθερία Συνάθροισης.
• Ελευθερία Υγείας.

Τα lockdowns και το κλείσιμο των συνόρων οδήγησαν τις ζωές σε αυξημένα ποσοστά αυτοκτονιών και κατέστρεψαν τον βιοπορισμό, προκαλώντας οικονομική καταστροφή.

Κανένας πληθυσμός δεν θα πρέπει να υποβληθεί ξανά σε πανταχού παρόν δημόσιο εγκλεισμό.

Τα υπερβολικά περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό πρέπει να λήξουν και όλες οι δηλώσεις κατάστασης έκτακτης ανάγκης που επιτρέπουν αυτά τα μέτρα πρέπει να καταργηθούν.

Η τυραννική καταστολή των διαφωνούντων φωνών πρέπει να σταματήσει και η ειρηνική συνέλευση πολιτών πρέπει να γίνεται σεβαστή από τις αστυνομικές δυνάμεις, αντί να συντρίβεται βίαια.

Έχουμε παραβιάσει τη σωματική μας αυτονομία με εντολές μάσκας, περιορίζοντας την ικανότητά μας να αναπνέουμε και να μιλάμε ελεύθερα. Όλες οι εντολές μάσκας πρέπει να λήξουν.

Τα σχέδια για την επιβολή εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού, που επιβάλλονται από ολοκληρωτικά διαβατήρια εμβολίων, βρίσκονται σε εξέλιξη διεθνώς.

Δεν θα δεχτούμε οι άδειες κυκλοφορίας (γνωστά κι ως διαβατήρια εμβολίου) να αποτελούν μέρος των ταξιδιωτικών μας απαιτήσεων.

Οποιεσδήποτε εντολές που παραβιάζουν την ενημερωμένη συγκατάθεση πρέπει να σταματήσουν εντελώς, μέσω νόμιμης και ακτιβιστικής ανάδρασης.

Ως μια μαζική, ενωμένη και ειρηνική κοινότητα, θα σηκωθούμε και θα απαιτήσουμε τον τερματισμό των σημερινών περιορισμών και αυταρχικών μέτρων ελέγχου.

Οι αυταρχικοί περιορισμοί του κορωνοϊού έχουν βλάψει τη ζωή μας περισσότερο από οποιονδήποτε ιό, και ακόμη και αν οι επιπτώσεις του ιού ήταν πιο επιζήμιες, οι περιορισμοί στις ελευθερίες μας θα ήταν ακόμα άδικοι και παράνομοι.

Οι θεμελιώδεις ελευθερίες μας έχουν ύψιστη προτεραιότητα και δεν μπορούμε να τους επιτρέψουμε να περιοριστούν, για χάρη των γενεών που μας ακολουθούν.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στα ανθρώπινα δικαιώματά μας να ανασυσκευαστούν ως ανθρώπινα προνόμια, να εξαρτηθούν από τη συμμόρφωση στον αυταρχισμό.

Καθώς το Κίνημα Ελευθερίας αναπτύσσεται σε όλο τον κόσμο, εμφανίζεται μια ποικιλία νέων λύσεων που θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να πάρουν την εξουσία πίσω.

Εμφανίζεται ένα Διεθνές Κίνημα Ελευθερίας που χτίζει εναλλακτικές λύσεις στις καθιερωμένες δομές εξουσίας και τρόπους ζωής.

Οι άνθρωποι επιλέγουν να εγκαταλείψουν τις πυκνοκατοικημένες περιοχές και δημιουργούν νέες κοινότητες όπου μπορούν να αυτοκυβερνηθούν αποτελεσματικότερα.

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο λένε «Αρκετά Ως Εδώ» και αρνούνται να συμμορφωθούν με αυστηρούς περιορισμούς και βοηθούν τους άλλους να αποκτήσουν εμπιστοσύνη για να ξεκινήσουν το ταξίδι της μη συμμόρφωσης.

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο κάνουν την κυβέρνησή τους να τους εξυπηρετήσει ξανά, κάνοντας αγώνα ενάντια σε καθιερωμένους υποψήφιους, με ένα κίνημα ελευθερίας Grass-Roots Activist να τους υποστηρίζει.

Η κοινωνία πιέζει ενάντια σε διάχυτα και περιοριστικά κοινωνικά επιβαλλόμενα πρότυπα.
Οι δημιουργικοί άνθρωποι δημιουργούν μουσική και τέχνη για να ευαισθητοποιήσουν την αυξανόμενη παλίρροια του Freedom Culture.

Χρησιμοποιώντας την κωμωδία, μπορούμε να γελοιοποιήσουμε την αυταρχική υπέρβαση, να επισημάνουμε την κατάφωρη υποκρισία της επιβολής της και να φυτέψουμε σπόρους εξέγερσης στην κοινωνία γύρω μας.

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην αλήθεια, τυλιγμένη με ένα καλό αστείο.

Με την ανάκτηση του πολιτισμού, μπορούμε να φέρουμε περισσότερους ανθρώπους στην υπόθεση της Ελευθερίας.
Το Φως της Ελευθερίας δεν μπορεί να σβήσει.

Σε όλη την ιστορία, η Ανθρωπότητα δοκιμάστηκε δύσκολους καιρούς, αλλά στο τέλος, η Ελευθερία Κερδίζει Πάντα.

Καλούμε όλους τους αντιπάλους των πολιτικών του περιορισμού του κορωνοϊού της δικής τους κυβέρνησης να συμμετάσχουν σε αυτήν την Παγκόσμια Διαδήλωση.

Από τις αρχές του 2020, μεγαλώσαμε μαζί σε τοπικό επίπεδο και γίναμε μέρος ενός ευρύτερου Κινήματος Ελευθερίας σε όλο τον κόσμο.

Έχουμε κάνει πολλούς νέους φίλους και διαπιστώσαμε ότι δεν είμαστε μόνοι στην επιθυμία μας για Ελευθερία.

Έχουμε λάβει μια συντριπτική υποστήριξη από πολλές χώρες και συνεργαζόμαστε με διοργανωτές σε τοπικό επίπεδο για να αναπτύξουμε μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων.

Στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2021, όλοι θα διαδηλώσουμε ξανά για τα Θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματά μας, για τις Συνταγματικά Προστατευόμενες Ελευθερίες μας και για το τέλος των υπερβολικών μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού.

Τώρα θα σηκωθούμε όρθιοι. Ένα Σαββατοκύριακο. Όλοι Μαζί.


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: worlddemonstration.com

 

kanenazori.com 

 

43 σχόλια:

  1. Οι νταλίκες, καμιόνια μπλοκάρουν τους αυτοκινητόδρομους σε Αυστραλία, Γαλλία κατά βιονομικού απαρτχάιντ!! ΒΙΝΤΕΟ

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/09/blog-post_358.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόφαση «ΚΟΛΑΦΟΣ»: Βρετανικό «ΟΧΙ» στα εμβόλια για υγιή παιδιά 12-15!!! «Έγκλημα» αν επιμείνει η Ελλάδα

    https://www.el.gr/ygeia/health-news/apofasi-kolafos-vretaniko-ochi-st/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιχείρηση εισβολής στη Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων MHRA στο Λονδίνο κατά εμβολιασμού παιδιών. ΒΙΝΤΕΟ

    https://dimpenews.com/2021/09/03/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%af%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%ae%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%81%cf%85%ce%b8%ce%bc%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%85/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε ΠΟΛΥ!
      ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΑΤΕ.

      Διαγραφή
  4. Πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου:
    ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ της αναστολής εργασίας ανεμβολίαστων: «Ακραίο, δυσανάλογο και αντιδημοκρατικό μέτρο»

    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/pr-proedros-areioy-pagoy-amesi-anakli/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θανασης Πλευρης. Ο βλακο-μαλιακας γιος του Πατριαρχη των Εληνων Πατριωτων ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ. Ινε ο νεος Υπουργος Υγειας. Δηλωσε δουλικη υποταγη προς το Κεντρικο Εβραηκο Συμβουλιο. Μαλιστα τους εστειλε ανοιχτη επιστολη: «… Σας προσκυνω . . .Τωρα θα δειτε ποσους Χριστιανους Εληνες θα δολοφονησω για χαρη σας…». Τετοιο σιχαμερο υποκειμενο. Ινε να απορει κανεις, ΠΩΣ μεγαλο-τεραστιοι αντρες βγαζουν τοσο χαζους δουλικους απογονους. Εχετε ακουσει Θαναση κε προκομενο?
    Την Ελαδα αυτή τη στιγμη κυβερναει το Κεντρικο Εβραηκο Συμβουλιο, με φρικτα ενεργουμενα τους Μητσοτακηδες, τον Αιδοιο(νη) Γεωργιαδη κλπ. Για τον λογο αυτό κυριαρχει αυτή η απιστευτη τρομοκρατια, ανηθικοτητα, βαρβαροτητα, ψυχοπαθεια κλπ, από απεραντο μισος για κάθε τι Εληνικο κε Χριστιανικο.
    Με εντολη του Κεντρικου Εβραηκου Συμβουλιου εγινε ο Θανασης Πλευρης Υπουργος, ώστε να αμαυρωσει την φημη του μεγαλου πατερα του Κωστα Πλευρη. Ως γνωστον ο Κωστας Πλευρης ινε Παγκοσμιως ο δευτερος μεγαλυτερος συγγραφεας ολων των εποχων με ΕΚΑΤΟ ΒΙΒΛΙΑ, μετα τον Αριστοτελη με ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ βιβλια κε εχει κερδισει ολες τις δικες εναντιον των μισανθρωπων Εβραιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έχουμε γράψει ήδη εδώ αυτά:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/09/e.html

      Διαγραφή
    2. "ΠΩΣ μεγάλο- τεράστιοι άντρες βγάζουν τόσο χαζούς δουλικούς απογόνους."
      Από αγκάθι βγαίνει ρόδο κι από ρόδο βγαίνει αγκάθι! λέει ο σοφός λαός και ίσως το κόμπλεξ για τον πατέρα του, τον έκανε έτσι.
      Πάντως όταν κάποιος έχει περάσει μιά φοβερή περιπέτεια υγείας και κινδύνεψε να πεθάνει, περιμένεις ότι θα αξιολογήσει την ζωή διαφορετικά, θα κοιτάξει ποιές είναι οι πραγματικές προτεραιότητες και θα πορευτεί ανάλογα.
      Είναι γνωστός και πολύ καλός δικηγόρος, θα μπορούσε να αφοσιωθεί στην δουλειά του και στην οικογένειά του!
      Αντίθετα σε κάθε λογική προσκολλήθηκε ακόμα περισσότερο στην πολιτική, αυτό- ξεφτιλίστηκε με τις "συγγνώμες", στέλνει ανθρώπους στην ανεργία και την πείνα, ανθρώπους που ίσως ακόμα και να προσευχήθηκαν γι' αυτόν, να συνέλθει όταν ήταν σε κώμα!!!
      Ο θανασάκης με τι καρδιά τάσσεται υπέρ των εμβολίων ύστερα από τόσους θανάτους νέων ανθρώπων και τώρα ετοιμάζονται να εμβολιάσουν παιδιά;
      Του δόθηκε η ευκαιρία να γίνει καλύτερος άνθρωπος και την κλώτσησε...
      "Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι"!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Ένσταση για το Θανάσης: Ο Θανάσης Βέγγος παράδειγμα προκοπής

      Διαγραφή
  6. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.
    ΠΑΡΟΥΣΑ.....



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από "ΟΜΆΔΑ ΣΤΡΑΤΟΎ" στο Viber:

    Η 1η και 2η δόση εμβολίου αφορούν τον εντοπισμό, ώστε να μπορούν να εντοπίσουν το εμβολιασμένο άτομο. Η 3η και 4η είναι του συντονισμού, ώστε να συντονιστεί το άτομο σε κάποια συχνότητα. Προς τούτο, θα βοηθήσει η συχνότητα 5g. Η 5η και 6η είναι της κατεύθυνσης. Καθοδηγεί το άτομο σε συγκεκριμένες ενέργειες, όπως τα συναισθήματα οργή, θλίψη, κ.λπ. Η 7η ως τελευταία είναι που αλλάζει το DNA του ανθρώπου. Οι δόσεις των εμβολίων είναι 7, όσα και τα μυστήρια της εκκλησίας μας. Κι αυτό τυχαίο? Δεν νομίζω!! Συνολικά λοιπόν, 7 δόσεις... χαρακτηριστικά, την 7η δόση την ονομάζουν "tattoo", το οποίο σημαίνει "χάραγμα", χωρίς να σημαίνει ότι είναι το καθαυτό χάραγμα...
    Έτοιμο πλέον και το μικροτσίπ που θα δουλεύει με τα εμβόλια. Το οξείδιο του γραφενίου θα λειτουργεί ως κεραία, ή αγωγός στο σώμα για ηλεκτρικά σήματα που προέρχονται από το τσιπ που θα εμφυτευτεί στο σώμα σας στην 7η δόση. Ο Μπουρλά μίλησε σήμερα για 3 δόσεις κάτ’ έτος, μέχρι το τελικό χάραγμα. Η Σουηδία έχει τεστάρει το τσιπ σε πειραματόζωα, τώρα περνάνε το εμβόλιο στην υπόλοιπη ανθρωπότητα. Αυτά θα ενωθούν στο τελικό χάραγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΗΧΘΗΣΑΝ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!

    https://katohika.gr/ellada/i-voulevtis-elsa-papadimitriou-me-egkefaliki-aimorragia-meta-to-emvolio/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ – ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΤΟ ΕΚΑΒ ΣΥΣΣΩΜΟ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%9F%CE%99-%CE%A5%CE%93%CE%95%CE%99%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%99-%CE%A1%CE%99%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A5%CE%9D-%CE%A4%CE%97%CE%9D-%CE%9A%CE%A5%CE%92%CE%95%CE%A1%CE%9D%CE%97%CE%A3/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ: ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΟΥ !! ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ !! ΔΙΑΒΑΣΤΕ !! ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ !! ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ !! ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ !!

    https://www.makeleio.gr/%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-5/%ce%94%ce%95%ce%9b%ce%a4%ce%99%ce%9f-%ce%a4%ce%a5%ce%a0%ce%9f%ce%a5-%ce%9d%ce%99%ce%9a%ce%9f%ce%9b%ce%91%ce%9f%ce%a5-%ce%91%ce%9d%ce%a4%ce%a9%ce%9d%ce%99%ce%91%ce%94%ce%97-%ce%94%ce%99%ce%9a%ce%97/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΗΜΜΑ AΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ , 1989 :

    Κορονοϊός = Κοινό Κρυολόγημα

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4681644708515425&id=100000098267905&sfnsn=mo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αμερικανική μελέτη σε 20.000 φροντιστές διαπιστώνει ότι το 75% των συμπτωματικών Covid είναι πλήρως εμβολιασμένοι

    https://www.nejm.org/doi/10.1056/NEJMc2112981

    Αναζωπύρωση της λοίμωξης SARS-CoV-2 σε υψηλά εμβολιασμένο εργατικό δυναμικό του συστήματος υγείας



    Τον Δεκέμβριο του 2020, το εργατικό δυναμικό του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Σαν Ντιέγκο (UCSDH) παρουσίασε δραματική αύξηση των λοιμώξεων από τον κοροναϊό 2 του σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου (SARS-CoV-2). Ο εμβολιασμός με εμβόλια mRNA ξεκίνησε στα μέσα Δεκεμβρίου 2020- μέχρι τον Μάρτιο, το 76% του εργατικού δυναμικού είχε εμβολιαστεί πλήρως και μέχρι τον Ιούλιο, το ποσοστό είχε αυξηθεί στο 87%. Οι λοιμώξεις είχαν μειωθεί δραματικά έως τις αρχές Φεβρουαρίου 2021.1 Μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου, λιγότεροι από 30 εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης βρέθηκαν θετικοί κάθε μήνα. Ωστόσο, ταυτόχρονα με τη λήξη της εντολής μάσκας της Καλιφόρνια στις 15 Ιουνίου και την ταχεία επικράτηση της παραλλαγής B.1.617.2 (δέλτα) που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα μέσα Απριλίου και αντιπροσώπευε πάνω από το 95% των απομονωμένων ατόμων του UCSDH μέχρι το τέλος Ιουλίου (Σχήμα 1), οι λοιμώξεις αυξήθηκαν ραγδαία, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων μεταξύ πλήρως εμβολιασμένων ατόμων. Ελήφθη έγκριση από το Συμβούλιο Θεσμικού Ελέγχου για τη χρήση διοικητικών δεδομένων σχετικά με τους εμβολιασμούς και δεδομένων διερεύνησης περιστατικών για την εξέταση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου mRNA SARS CoV-2.



    Το UCSDH έχει ένα χαμηλό όριο για τον έλεγχο SARS-CoV-2, ο οποίος ενεργοποιείται με την παρουσία τουλάχιστον ενός συμπτώματος κατά τη διάρκεια του καθημερινού ελέγχου ή με μια διαπιστωμένη έκθεση, ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού. Από την 1η Μαρτίου έως τις 31 Ιουλίου 2021, συνολικά 227 εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης του UCSDH βρέθηκαν θετικοί για τον ιό SARS-CoV-2 με τη δοκιμασία αντίστροφης μεταγραφάσης-ποσοτικής αντίδρασης πολυμεράσης-αλυσίδας (RT-qPCR) σε ρινικά επιχρίσματα. 130 από τους 227 εργαζόμενους (57,3%) ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Τα συμπτώματα ήταν παρόντα σε 109 από τους 130 πλήρως εμβολιασμένους εργαζόμενους (83,8%) και σε 80 από τους 90 ανεμβολίαστους εργαζόμενους (88,9%). (Οι υπόλοιποι 7 εργαζόμενοι ήταν μόνο μερικώς εμβολιασμένοι.) Δεν αναφέρθηκαν θάνατοι σε καμία από τις δύο ομάδες- ένα μη εμβολιασμένο άτομο νοσηλεύτηκε για συμπτώματα που σχετίζονταν με τον SARS-CoV-2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νέες παραιτήσεις στον FDA: κορυφαίοι αξιωματούχοι εμβολίων εγκαταλείπουν τον FDA-----FRANCE SOIR



    https://www.francesoir.fr/societe-sante/nouvelles-d%C3%A9missions-FDA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ερχονται τεραστιοι λογαριασμοι ρευματος λογω κλιματικης αλλαγης
    Και η εφορια τρεχει, Ερχεται και το Ενφια
    Αλλαξε κάτι ως τα τώρα;
    Το κοριτσακι που πηδηξε φλεγομενο στα βραχια στο Ματι, οσο ετρεχε αλαφιασμενη η μανα με το αυτοκινητο να συναντησει τους δικους της, ο νεαρος φορτηγατζης που τελευταιες του κουβεντες του στο κινητο ηταν μανα πνιγομαι στη Μανδρα, δεν ξεχνιουνται, και των δικων τους τις προσευχες θα ακουσει ο Θεος και θα επεμβει, πεθαινουν νηστικα τα ζωα στα καμενα στην Ευβοια, να πανε στην κολαση και γρηγορα ολοι οι μασωνοι απ τον πρωτο ως τον τελευταιο που εργαστηκαν σκληρα για ολα αυτα για να καλοπερνουν, στον διαολο και γρηγορα οπου κι αν βρισκονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αιδοιο(νης) Γεωργιαδης προς Μιζοτακη: «Μπηχνω στους Εληνες περισοτερους φορους αφεντικο. ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΕΙΦΟΥΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΚΑΛΟ.
    Πρεπει να ανεβασουμε τον μισθο των λατρεμενων λαθρο-Μουσουλμανων, ώστε να γεμισει η Ελαδα μουσουλμανακια. Κε πρεπει να βουλωσουμε παλι με πολα εκατομυρια τις μαυρες τρυπες των δημοσιο-βοθρων, ώστε να σκεπαζουν τα εγκληματα μας προς τους Εληνες.
    Τους ξεσκιζω κι εγω ανελεητα τους Εληνες αφεντικο. Οσους απομεινουν ζωντανους από τα εμβολια, θα τους ρημαξουμε.
    Ζητω οι λατρεμενοι Εβραιοι που μας μπουκωνουν τακτικα με μιζες. Ζητω οι λατρεμενοι λαθρο-μουσουλμανοι.
    ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ Η ΕΛΑΔΑ ΚΕ ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που είναι ανορθόγραφη η τελευταία πρόταση, και σαν εντολή δεν πιάνει. Γιατί δεν έχει σημασία πώς την χρησιμοποιησες. Η προσφώνηση μόνη της μπορεί να κάνει ζημιά.

      Διαγραφή
    2. ΝΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΑΥΤΟ, ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ!!!!!!!!!! ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟΝ!
      ΔΠ

      Διαγραφή
  16. Μετά τον μοναδικό νευροχειρουργό της Θράκης, διώχνει και τον επόμενο
    https://www.triklopodia.gr/%cf%83%ce%b5-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%bb%ce%b1%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%ac-%ce%bf%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%b1/
    Εντιμους στρατιωτικούς και αστυνομικούς έχουμε;
    Οι πολιτικοί στην Τελική Κρίση θα κριθούν δίπλα στους ομοίους τους, πχ στον Αγιο Ιωάννη δούκα Βατάτζη
    Οι στρατιωτικοί δίπλα στον Αγιο Μηνά και τις χορείες των αγίων στρατιωτικών εκατομμύρια, τιμείστε τον όρκο σας και το Σύνταγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οταν κυβερνούν οι ναζί και πεθαίνουν τα κουμούνια διατάζουν να κυματίζουν οι σημαίες μεσίστιες;
    Οταν κυβερνούν οι ναζί και πεθαίνουν τα κουμούνια επιβάλλουν στην χώρα τους τριήμερο πένθος;
    Οταν κυβερνούν οι ναζί και πεθαίνουν τα κουμούνια τα βγάζουν σε λαϊκό προσκύνημα;

    Σα δε ντρέπονται όσοι ακόμα και σήμερα ,
    μετά απο όλα αυτά συνεχίζουν να ονομάζουν
    φασιστικά και ναζιστικά τα ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΆ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ
    ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ
    ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!

    ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΝΟΗΜΑ ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ!
    ΚΑΤΩ Ο ΠΑΓΚΣΟΜΙΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!
    ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δύο χάπια την μέρα ανακοίνωσε ο κολοσσός συνεργατικά του εμβολίου, έτοιμα τα Χριστούγεννα, κάθε Χριστούγεννα έρχονται οι σωτήρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ?? Η ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΚΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ?? ΔΙΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ, τοτε . . . ΑΣΤΑ ΚΕ ΒΡΑΣΤΑ. Παμε για κανα φραπογαλα καναπεδατο καλυτερα. Δυστυχως, μοναχα οι αληταμπουρες αναρχικοι κατσαπλιαδες γνωριζουν ΠΩΣ να κανουν ΣΩΣΤΑ συλ-ΑΛΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...
      ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΒΕΛΟΣ;
      ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΡΓΟ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΒΕΒΑΙΑ.
      ΑΝ ΛΕΙΨΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ``ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ'' ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΜΗ.
      ΚΟΙΝΩΣ, ΓΥΜΝΟΙ.
      ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΠΡΩΤΑ...

      «Πια τέλος πήρε αυτό το αλύπητο δοκίμι μας, και τώρα
      διαλέγω άλλο σημάδι, που άνθρωπος κανείς δε βρήκε ακόμα,
      να ιδώ αν πετύχω κι αν ο Απόλλωνας μου δώσει αυτή τη δόξα.»
      Έτσι σα μίλησε, σημάδεψε και στον Αντίνοο ρίχνει
      πικρή σαγίτα. Εκείνος άπλωνε μια κούπα να σηκώσει,

      μαλαματένια, δίχερη, όμορφη᾿ την έπαιζε στα χέρια
      κιόλας, κρασί να πιεί, το θάνατο χωρίς να βάζει ο νους του᾿
      ήτανε τόσοι δα οι συντράπεζοι — και ποιος το φανταζόταν
      πως ένας σε πολλούς ανάμεσα, με όσην αντρεία κι αν είχε,
      άσκημο θάνατο θα του 'δινε κι ασβρλωμένη μοίρα!

      Μα ως σημαδεύοντας τον πέτυχε πα στο λαιμό ο Οδυσσέας,
      απαντικρύ ο χαλκός επρόβαλε στον τρυφερό του σβέρκο᾿
      και χτυπημένος πίσω ανάγειρε και του 'φυγε απ᾿ το χέρι
      η κούπα, και κρουνός ξεχύθηκε μεμιάς απ᾿ τα ρουθούνια
      το αίμα το ανθρώπινο, και πέταξε μακριά του το τραπέζι......

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  20. https://kerberos-hellas.blogspot.com/2021/09/blog-post_3.html
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!! ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!!!!


    ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΣΤΡΟΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ. ΕΤΏΝ 30. ΠΈΘΑΝΕ ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ JOHNSON & JOHNSON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ.

    https://www.bitchute.com/video/Fs77yUYmlxUV/
    Ακαθάριστο μέρος στο τέλος - ένας κεφαλαλγμένος εγκέφαλος που διευρύνθηκε με βαριά πήξη στο εσωτερικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/09/ntokoymento-meta-401.html?m=1&fbclid=IwAR1IFZC3XiVlE-kQLloOpfioYhnJBg82I5L0kBTJ6OIlxuKOSPk7Qj0So2o

    ΒΙΝΤΕΟ NTOKOYMENTO ' META από τον εμβολιασμό του νεαρός στο 401 ΣΤΡΑΤΙΩΤ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΘΡΟΜΒΩΣΗ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!
    Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχαλης-Σκορπιος05 Σεπτεμβρίου, 2021 07:47

      Ψαρευουν οι αντιχριστοι και δυστυχως τσιμπαμε αχχ τι να πης

      Διαγραφή
  23. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΙΤΣΙΓΚΑΝ...ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ !!…
    www.facebook.com/anna.nicol.984/videos/3645627472206663/
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. https://hugelolcdn.com/comments/full/3072773.jpg
    https://hugelolcdn.com/comments/full/3073341.jpg
    https://hugelolcdn.com/comments/full/3072768.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτος που μας συστησες (ΡΟΖ ΦΑΤΡΙΑ) να δεις τι γραφει για την Ελαδα κε τους Εληνες. Εμεις μπροστα του ειμαστε παρθενες του κατηχητικου. Μη μας συστηνεις τοσο ακραια χυδαιοτητα παντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θα ηθελα να δω το Ελληνικο Συνταγμα να υιοθετησει τo δευτερo αρθρο, του Συνταγματος των ΗΠΑ.


    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εχω εκφρασει παμπολλες φορες την αποψη μου για τα ειρηνικα συλλαλητηρια, τη στιγμη που οι απεναντι μας τσακιζουν καθε μερα.
    Παρ'ολα αυτα θα παω για να δω τι κοσμος θα κατεβει (ποσοτικα και ποιοτικα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μια ιστορία που δεν πρέπει να ξεχαστεί. Για να θυμόμαστε την αλητεία, το θράσος και την αθλιότητα των δήθεν αρίστων.
    Η Φώφη Μπουλούτα πέθανε το Νοέμβριο του 2017. Ήταν η ηρωική καθηγήτρια που στις 8/6/2012, κατά τη διάρκεια των απολυτηρίων εξετάσεων, μονογράφει την κόλλα του γιου του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος αντέγραφε στις εξετάσεις. Το ντουβάρι κλαίγεται στο μπαμπάκα του και το Κολέγιο (επικεφαλής βρίσκεται ο θείος του κούτσουρου, ο Αλέξανδρος Σαμαράς) απολύει αμέσως την εκπαιδευτικό... 3 χρόνια πριν τη συνταξιοδότησή της, με τη γελοία αιτιολογία της ανεπάρκειας των διδακτικών της καθηκόντων!
    Το ΚΥΣΔΕ, παρά το γεγονός ότι είχε υποχρέωση να εξετάσει την καταχρηστικότητα της απόλυσης, αρνήθηκε να το κάνει, αποδεχόμενο αίτημα του Κολεγίου, που με υπόμνημά του ζήτησε να μην εξεταστεί η υπόθεση!
    Η Ιστορία έχει συνέχεια. Μετά το θάνατο της εκπαιδευτικού, η ΝΔ προσπάθησε ανεπιτυχώς να σπιλώσει τη μνήμη της, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Τόσο τους ενόχλησε το θάρρος της Φώφης Μπουλούτα, που προσπάθησαν να την τιμωρήσουν και πεθαμένη!
    Η ίδια δικαιώθηκε, αλλά μετά θάνατον, όπως συμβαίνει σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις.
    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/09/blog-post_21.html#more
    Έτσι για να θυμόμαστε τα “έργα & ημέρες” σαμαρά, που τώρα κάποιοι παρουσιάζουν σαν δήθεν “πατριώτη”…
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγόνηηηηη......

      Γιαααααα... κοίταξε αυτό:

      https://m.facebook.com/sofiatziora.lamprosdrosos/posts/4621862634513579

      Διαγραφή
    2. Ναι, ακούγεται πολύ τελευταία!
      Μερικοί γράφουν (στα σχόλια της σελίδας επάνω) γιατί δεν μιλάει ο Καραμανλής. Δεν πρόκειται , απείλησαν τα παιδιά του. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα ασχοληθεί και ο Γιαννακόπουλος.
      Προβλέπεται δύσκολο φθινόπωρο, ξανάlockdown, τα 2 μύρια αφγανών που περιμένουν να μπουκάρουν, η 3η δόση, άσε οι αυξήσεις παντού...
      Το συνέδριο των "ειδικών" μερικοί το παρομοιάζουν με την Μαφία. Κακώς! Ακόμα και η Μαφία είχε "κώδικα τιμής" ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕ ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
      Οι άθλιοι "ειδικοί" τηλεμαϊντανοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  29. Το Covid αναποδα γραφεται divoc που στα εβραϊκα σημαινει αυτος που κατεχεται απο κακο πνευμα, που εχει προσκολληθει (σαν ακιδα) πανω του κακο πνευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. https://www.youtube.com/watch?v=C9AOo6UF5sE

    ΑπάντησηΔιαγραφή