«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Όσο υπάρχουν ΓΙΑΤΡΟΙ υπάρχει ελπίδα...


Ιατρείο του Καρδιολόγου

Τάσου Πανταζή 

Διάγουμε εποχή τρόμου, επιστημονικής φαντασίας. Η Ανθρωπότητα και η Πατρίδα μας, καταδυναστεύεται και παρουσιάζει συμπτωματολογία σήψης και αποσάρθρωσης.

Το εννοιολογικό περιεχόμενο των λέξεων και εν πολλοίς η αντιληπτικότητά του, είναι αλλοιωμένα, έως και πλήρως αντεστραμμένα, ως επί εποχής Βαβέλ, όπου η Λογική, εν πολλοίς, αποδέχεται και βαφτίζει  το κρέας ψάρι, τον Φασισμό Δημοκρατία, το Κακό Καλό, το Άρρωστο Υγιές και αντίστροφα.

Σε Παγκόσμιο επίπεδο οι Κρατικές Κυβερνήσεις, οριοθετημένες σε πλαίσια Παγκοσμιοποίησης,  φαίνεται πια απροκάλυπτα ότι χειραγωγούνται και ποδηγετούνται, από μια Παγκόσμια αναξιακή Χρηματο “Νομισματική” elit. Φαίνεται να βρισκόμαστε στο τελικό προσχεδιασμένο στάδιο, εγκαθίδρυσης Παγκόσμιας Δικτατορίας, απροκάλυπτα πλέον και βίαια, μέσω του περιβόητου παγκόσμιου reset. Υπάρχουν πάμπολλα επίσημα γραπτά και επίσημες δηλώσεις, των οραματιστών της Νέας Τάξης Α-Πραγμάτων του Ανθρώπου, και του πλήρως ελεγχομένου και καθοδηγουμένου Ασυναίσθητου Μετανθρωπισμού, με  Νέο, το  Άψυχο Ανθρωποειδές,  εις αντικατάστασιν του μέχρι σήμερα Ανθρώπου.

Στα πλαίσια αυτά, οι φορείς της τωρινής εξουσίας, εν τοις πράγμασι τυραννικής, με προσχηματισμούς ενδιαφέροντος, προάσπισης και φροντίδας της Υγείας του Πολίτη και της Τάξης, προσπαθούν να επιβάλουν Διεθνώς, Καθολικό εμβολιασμό και τον θέτουν, Βίαια Προϋπόθεση κι ανάγκη Ζωής κι Εργασίας, και ουσιαστικά Ύπαρξης. Τα επιβεβλημένα ως διαπιστευτήρια συμμόρφωσης και υποταγής εμβόλια, είναι σε πειραματική φάση, είναι γονιδιακά, αφορούν, σχετίζονται και παρεμβαίνουν πειραματικά, στην αρμονική αλληλοσυσχέτιση, αλληλεπίδραση και ισορροπία, του RNA και DNA, ενδεχομένως ως ξεκάρφωτη παράφωνη, καραμούζα του θεωρείου, σε κλασική  συναυλία,  και ουδεμία!!! σχέση έχουν με τα μέχρι τώρα γνωστά εμβόλια.

Διασπείρεται νυχθημερόν ο Τρόμος και Φόβος των Αόρατων Εχθρών, και επιδιώκεται ΠΑΡΑΛΟΓΑ, η εξαφάνιση ιών και μικροβίων, με τα οποία το Ανθρώπινο είδος, από γενέσεως του μέχρι σήμερα, συμβιώνει Αρμονικά, στον Φυσικό Εξελικτικό Κύκλο, της Ζωής και του Θανάτου του Υλικού σώματός μας, ενώ η Ψυχή μας διάγει ες αεί Αθάνατος. Σημειωτέον ότι θραύσματα αλληλουχίας πρωτεϊνών, του γονιδιώματος αυτών των ιών και μικροβίων, ενυπάρχουν σε ποσοστό 7 έως 10% στο Ανθρώπινο DNA μας και μάλιστα, αποτελούν προστατευτικό! και βοηθητικό! περιεχόμενο, στην Ανθρώπινή μας εξελικτική πορεία.  Ας σκεφτούμε στοιχειωδώς Λογικά, τα δισεκατομμύρια μικροβίων,  που επιπλέον των υπαρχόντων, χορηγούνται θεραπευτικά, με τα γνωστά προβιωτικά.

Η Ζωή ιδιαίτερα και ιστορικά, ημών των Ελλήνων, είναι πλήρως ταυτόσημη με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Επιλογής και Αυτοδιάθεσης. Αυτής της Ζωής, διατελώ Υποστηρικτής και Υπερασπιστής. Είμαι ΑΡΝΗΤΗΣ της Σκλαβιάς και Υποδούλωσης του ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Η Κυβερνητική ετσιθελική απόφαση, με πρόσχημα την προστασία της Υγείας, της υποχρεωτικής και εκβιαστικής συμμετοχής του κάθε Πολίτη, οσονούπω ακόμα και των νηπίων!!! και βρεφών!!!, σε ένα δεδηλωμένο παγκόσμιο πείραμα, χορήγησης γονιδιακών ενέσεων, ουδεμιάν σχέσιν εχόντων με τα μέχρι τούδε γνωστά εμβόλια και αγνώστου περιεχομένου, μάλιστα με στρατό μεταφερομένου...Καταστρατηγεί και Κουρελιάζει τους Θεμελιώδεις Νόμους του Συντάγματος, και τους Κανόνες και Συμβάσεις του Διεθνούς Δικαίου, που προστατεύουν και κατοχυρώνουν τα Στοιχειώδη Ανθρώπινα Δικαιώματα, του Σεβασμού, της Αξιοπρέπειας και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, με Αυτοδιάθεση, Ελεύθερη Επιλογή και Συναίνεση σε οποιαδήποτε Πράξη.

Με επίσημα στοιχεία του Αμερικανικού ΕΟΔΥ, του CDC, Μέχρι 30 Αυγούστου καταγράφηκαν 13.627 θάνατοι και 2.826.000 παρενέργιες. Στον αντίστοιχο Ευρωπαϊκό ΕΜΑ και μέχρι 18 Αυγούστου, καταγράφηκαν 21.766 θάνατοι και 2.074.000 παρενέργειες. Δεν συμπεριλαμβάνονται αυτοί, που πέθαναν, στο διπλανό δωμάτιο παρακολούθησης, αμέσως μετά τον εμβολιασμό, ή αργότερα τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, διότι ακόμα διερευνώνται αιτιολογικά. Σημειώνω ότι, μέχρι πρότινος οι 500 θάνατοι, ήταν αρκετοί για την απόσυρση κάποιου φαρμάκου ως επικινδύνου.

Σπουδαίοι, καταξιωμένοι Επιστήμονες Διεθνούς Κύρους, Καί με Βραβεία Νόμπελ,  Στοιχειοθετημένα συνιστούν, την Άμεση Διακοπή και Απόσυρση, των λεγομένων εμβολίων ως επικίνδυνα. 

Εξ αυτών και πολλών άλλων, επιστημονικών δεδομένων, αλλά και εκ της λαθροβιούσας απλής κοινής Λογικής, που έχω στην Επιστημονική Ιατρική Φαρέτρα της Γνώσης μου Και Κατά την Ιπποκράτεια Ελεύθερη Κρίση μου, Και την Θεμέλια Ιπποκράτεια  Αρχή του Ωφελέειν και Κυρίως του ΜΗ ΒΛΑΠΤΕΙΝ,  

Κατ’ ουδένα τρόπο, ΔΕΝ παρέχω το σώμα μου, βορά, στο ανήκουστο και πρωτοφανές παγκόσμιο γονιδιακό και ού μόνον πείραμα,  Ούτε το Συστήνω σε Οποιονδήποτε Ασθενή,  πολλώ μάλλον σε Υγιή (εκτός αν ο ίδιος ιδία ευθύνη και βουλήσει για δικούς του λόγους επιθυμεί).

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΗΤΗΣ Ούτε της Ζωής, Ούτε της Υγείας,  που επί 40 χρόνια υπηρετώ την Ιατρική, με πισθάγκωνα δεμένη θεώρηση, κρίση, επιλογή και Συνείδηση,  Δεν Είναι και Δεν Γίνεται. ΔΗΛΩΣΗ Συμμόρφωσης προς τας υποδείξεις, Δεν θα κάνω, Και Barcode Υποταγής, από τον Κυβερνητικό, λεγόμενο Ιατρικό Σύλλογο, Δεν θα πάρω.

Το Ιατρείο μου θα παραμείνει Κλειστό, μέχρι να αποκατασταθεί η Ευνομία και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

ΥΓ:

Όποιος κρίνει και χρειάζεται την Βοήθειά μου και τις Ιατρικές Γνώσεις μου,  Ευχαρίστως να μου τηλεφωνήσει και να του προσφέρω,  Ό,τι Καλύτερο μπορώ.

Αναστάσιος Πανταζής 
Καρδιολόγος


monaxeros.blogspot.com


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σημ.Διόδοτου:

Διαβάστε επίσης, το συγκλονιστικό άρθρο-Υπόμνημα των βιοεπιστημόνων:
Δρ. Αθ. Καλογερίδη,
Δρ. Ιω. Γιαννιού,
Μ. Ευαγγέλου,
Ε. Κοροξενίδου,
Αικ. Ρούπτσιου

(για την Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας):

Τα εμβόλια για τη νόσο Covid-19 στην πραγματική επιστημονική τους διάσταση. 

 


13 σχόλια:

  1. @Σημειώνω ότι, μέχρι πρότινος οι 500 θάνατοι, ήταν αρκετοί για την απόσυρση κάποιου φαρμάκου ως επικινδύνου.

    Και 50 θάνατοι για την απόσυρση οποιουδήποτε εμβολίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " Η Ανθρωπότητα και η Πατρίδα μας, καταδυναστεύεται και παρουσιάζει συμπτωματολογία σήψης και αποσάρθρωσης."

    Ακριβως - αυτη ειναι η ποιοτητα του πολιτικου κοσμου στην Ελλαδα εδω κι 50+ χρονια !


    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχήν συγχαρητήρια στον ιατρό. Δεν τον γνωρίζω ως άνθρωπο. Ίσως είναι φωτεινός, ίσως όχι. Αλλά αυτή του η μεμονωμένη πράξη, σε συνδιασμό με το κείμενό του, δείχνει έναν ΜΑΧΗΤΗ.

    Όσο αφορά την σημείωση με το άρθρο - υπόμνημα, επειδή οι περισσότεροι ΔΕΝ έχουμε ιατρική κατάρτιση, διαβάζουμε το υπόμνημα των βιοεπιστημόνων έχοντας "προτάξει" την κοινή λογική μας (όσοι και όση έχουμε, βεβαίως). Με αυτή τη διευκρίνηση, η άποψή μου είναι οτι το υπόμνημα είναι πολύ "δυνατό". Το οτι είναι τόσο μεγάλο σε έκταση, θα αποτελέσει σίγουρα τροχοπέδη στο να διαδοθεί ολοκληρωμένη η γνώση που δίνει. Όμως, αν μη τι άλλο, ΠΡΕΠΕΙ να το διαβάσουμε όχι μια, αλλά αρκετές φορές, για να εμπεδώσουμε τις πληροφορίες που δίνει.

    Όμως, μην βαυκαλιζόμαστε αγαπητοί μου Φίλοι. Σε "αυτούς" που μας έχουν εμπλέξει σε όλο αυτό, με τέτοια υπομνήματα δεν ιδρώνει το αυτάκι τους. Εμείς όμως ΠΡΕΠΕΙ να τα διαβάζουμε, πρωτίστως για τη δική μας ψυχολογία, διότι η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ είναι ΔΥΝΑΜΗ. Τέτοια άρθρα - υπομνήματα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ το στρατόπεδο (του μη εμβολιασμού - συμμόρφωσης) που έχουμε επιλέξει και μας δίνει ΔΥΝΑΜΗ να συνεχίσουμε.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμφωνα με το Nazdaq η Pfizer κέρδισε 18.98 δισ δολλάρια το δεύτερο τρίμηνο το 2021 (προφανώς έχει τεράστιο κέρδος από το εμβόλιο της) αλλά το φάρμακό της Eliquis (αντιθρομβωτικό) είχε αύξηση 13% και το Vyndaquel (για καρδιομυοπάθεια) είχε αύξηση 77%.

    Καταλάβατε πώς λειτουργούν οι μεγάλες μπίζνες; Με στρατηγική. Μ'ενα σμπάρο χίλια τρυγόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Γιώργο, τώρα που έφυγε η "συμμορία" απο το Αβ(ν)ανιστάν και οι (κακοί;) Ταλιμπάν έχουν κάψει το 90% των καλλιεργειών των οπιούχων φυτών (κοίτα το Νο 6 εδώ : https://sinomosiologos.blogspot.com/2021/09/07092021.html), απο κάπου πρέπει να εισπράξουν. Εκτός εαν η Pfizer είναι του ΔΠΓ και δεν το μάθαμε !!!!

      Και επειδή τα οποιούχα "φέρνανε" τρίς και όχι δις, είμαστε σε αναμονή παγκόσμιας έκρηξης ακρίβειας απο τις πολυεθνικές τους και φορολογίας απο τα κράτη τους. Διότι στέρεψε η τρίτη (μετά το εμπόριο ανθρώπων και του αδρενοχρώματος) πλουσιότερη πηγή εισοδήματος της "συμμορίας".

      Έχει πολλά επεισόδια το σήριαλ ακόμη.....

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  5. Ακόμα δεν άνοιξαν: «Μετά τον Δεκέμβριο θα κλείσουν τα σχολεία» λέει η Παιδιατρική Εταιρεία - Μας ετοιμάζει για lockdown
    https://www.pronews.gr/ygeia/1015889_akoma-den-anoixan-meta-ton-dekemvrio-tha-kleisoyn-ta-sholeia-leei-i-paidiatriki
    Πήγαν σε μάγισσες και χαρτορίχτρες οι ειδικοί και είδανε στο φλιτζάνι ότι τον Δεκέμβριο θα κλείσουν τα σχολεία!!!
    Μιλάμε για ειδικούς όχι αστεία!
    Ο Ιωαννίδης ξεμπροστιάζει το αφήγημα του κοροϊδοϊού καταγράφοντας τα ποσοστά επιβίωσης ανά ηλικία:
    Stanford Epidemiologist Studies COVID, Finds It’s Highly Treatable and RARELY a Deadly Disease
    Dr. Ioannidis, therefore, decided to look at age-related survival rates, and he came up with survival numbers that, if more widely known, would bring this mad panic to an end.” Widburg then presents the following survivability numbers, courtesy of PJ Media.
    Age Median IFR Survival Rate Estimate
    0-19 0.0027% 99.9973%
    20-29 0.014% 99.9860%
    30-39 0.031% 99.9690%
    40-49 0.082% 99.9180%
    50-59 0.27% 99.7300%
    60-69 0.59% 99.4100%
    https://isxys.blogspot.com/2021/09/stanford-epidemiologist-studies-covid.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρενέργειες της ένεσης pfizer (2 συνταρακτικές μαρτυρίες)

    https://www.bitchute.com/video/2DRvPUNNUNLF/

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ 12 ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 7ο ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.....
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποκλειστική συνέντευξη: Μαμά του οποίου ο 14χρονος γιος ανέπτυξε μυοκαρδίτιδα μετά από εμβόλιο Pfizer Δεν εμπιστεύεται πλέον το CDC, δημόσιοι υπάλληλοι υγείας

    Exclusive Interview: Mom Whose 14-Year-Old Son Developed Myocarditis After Pfizer Vaccine No Longer Trusts CDC, Public Health Officials

    https://childrenshealthdefense.org/defender/emily-jo-14-year-old-son-aiden-myocarditis-pfizer-vaccine/


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  8. Αποκλειστικό: Ο 30χρονος εξακολουθεί να αναζητά απαντήσεις 6 μήνες μετά την ανάπτυξη νευρολογικών επιπλοκών μετά το εμβόλιο Pfizer

    Exclusive: 30-Year-Old Still Seeking Answers 6 Months After Developing Neurological Complications Following Pfizer Vaccine
    .

    https://childrenshealthdefense.org/defender/dominique-de-silva-covid-vaccine-injury-neurological/



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ.

    https://ellhnes.net/%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%ba%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%bf%ce%bc%cf%8e%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%af%ce%b1%cf%83%cf%84/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://www.youtube.com/watch?v=wjHn2evmrns

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φεύγουν νέοι άνθρωποι από την νέα ασθένεια “ΞΑΦΝΙΚΑ“:
    Ο 30χρονος Μαρίνος έφυγε στα ξαφνικά (10/8)
    Έφυγε ξαφνικά ο 35χρονος Νικόλας Κουτσάκος (11/8)
    Νεκρή στο Παραλίμνη 26χρονη από την Βουλγαρία
    Θλίψη για τον θάνατο νεαρής μητέρας 32 ετών στην Αμμόχωστο
    Νεκρή ξαφνικά η συγγραφέας Μυρτώ Αζίνα Χρονίδη
    Ξαφνικός θάνατος υποψήφιου βουλευτή Κ. Κουρή 60 χρονών
    Πενθεί η αστυνομία τον ξαφνικό θάνατο του Α. Χρύσανθου
    21χρονος έσβησε ξαφνικά ενώ εκτελούσε εργασίες σε οικοδομή
    Θλίψη για τον θάνατο του 24χρονου φοιτητή ΤΕΙ Αλέξανδρου
    Τα αίτια θανάτου του άτυχου Γιώργου ερευνούνται ..έσβησε ενώ εργαζόταν
    Ξαφνικός θάνατος 47χρονου εκπαιδευτικού, πατέρα 5 παιδιών
    65χρονος έσβησε ξαφνικά παίζοντας ποδόσφαιρο
    Νεκρή στο ύπνο της η 33χρονη Μ. Λιοτατή
    Κι άλλος θάνατος νεαρής στην Αμμόχωστο…
    https://www.makeleio.gr/
    Τους τελευταίους 2 μήνες 14 άνθρωποι χωρίς προβλήματα υγείας έφυγαν “ΞΑΦΝΙΚΑ“ στην Κύπρο. Έγιναν θέμα στις ειδήσεις γιατί ήταν νέοι, όμως σκεφτείτε πόσοι ηλικιωμένοι φεύγουν χωρίς να μιλάει κανείς γιατί λένε ότι ήταν ηλικιωμένοι και είχαν προβλήματα!!!
    Η ιερά εξέταση καραδοκεί για όσους τολμούν να έχουν άποψη: Ιατροδικεία: ενώπιον Πειθαρχικού Ιατρικού Συλλόγου στη Γαλλία ο χειρούργος Dr Huboud Peron γιατί χαρακτήρισε τον εμβολιασμό κατά covid19 ”γενοκτονία”!
    https://dimpenews.com/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή