«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Α _ Ν Ε Α !!!!! __ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ !!!!!!! [ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ]


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ                           (9/9/21 - επισκεψιμότητα 18.300 views)

ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ,

ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ.


 

ΕΚΤΑΚΤΟ Ανώτατο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους γνωμοδότησε άρση αναστολής πληρωμών σε υγειονομικούς!


 

Πηγή: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

[Ευχαριστούμε πολύ, ανώνυμο αναγνώστη μας, για τον εντοπισμό του χωρίου και την ενημέρωσή μας σήμερα 11/9/21] 

 

Ανθρώπινο Δυναμικό-Κώδικας Δημοσίων Υπαλλήλων08.01.2016

Αποδοχές κατά τη διάρκεια αναστολής άσκησης καθηκόντων

PDF | DOC | Ενημέρωση για την έκδοση της υπ΄ αριθ. 244/2015 Γνωμοδότησης του Ε’ Τμήματος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σχετικά με τις αποδοχές κατά τη διάρκεια αναστολής άσκησης καθηκόντων

Σας γνωρίζουμε ότι το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με την υπ΄ αριθ. 244/2014 Γνωμοδότηση του Ε’ Τμήματος, αναφορικά με το ποιες αποδοχές δικαιούται ο υπάλληλος όταν βρίσκεται σε αναστολή άσκησης καθηκόντων, γνωμοδότησε ότι δεδομένου ότι δεν είναι δυνατή η αναλογική εφαρμογή των αντίστοιχων συνεπειών της αργίας ως προς το ύψος των αποδοχών, για όσο χρόνο διαρκεί η αναστολή άσκησης καθηκόντων, ο υπάλληλος θα πρέπει να λαμβάνει το σύνολο των αποδοχών του.

Η Γνωμοδότηση αυτή έγινε αποδεκτή από τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις είναι υποχρεωτική η εφαρμογή της για τη Διοίκηση.

Το πλήρες κείμενο της ως άνω Γνωμοδότησης είναι ανηρτημένο στο διαδικτυακό τόπο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους www.nsk.gr.
Τα Υπουργεία παρακαλούνται όπως κοινοποιήσουν την παρούσα στα ν.π.δ.δ. που εποπτεύουν, καθώς επίσης οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού που εμπίπτουν στη χωρική τους αρμοδιότητα.

 


 

-----------------------------------------------------------------------------------

 



62 σχόλια:

  1. Χέχέ!!!...

    Όχι πως έχουμε Δικαιοσύνη, αλλά μάλλον κάποιοι κατάλαβαν πως έρχεται η σειρά τους, αν δεν τον σταματήσουν εγκαίρως! :-)

    Κάτι είναι κι αυτό, μέσα στη γενική χαζομάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kατάλαβαν ότι αν σακατευτεί ή πεθάνει κάποιος, θα τον ξεσκίσει το σόι του με σουγιά
      Καλό και φρόνιμο η δικαστική εξουσία να πράξει τα νόμιμα, είναι με τους πωλητικούς και στρατηγούς πρώτη γραμμή λένε έξω

      Διαγραφή
    2. Προς επίρρωσιν των γραφομένων του Εργδημεργ ''μάλλον κάποιοι κατάλαβαν πως έρχεται η σειρά τους, αν δεν τον σταματήσουν εγκαίρως! Κάτι είναι κι αυτό, μέσα στη γενική χαζομάρα.''

      Προφανώς, μετά Μετάνοιαν, ως άλλος Τροπαιούχος Άγιος Γεώργιος,
      Ατρόμητος, με πανοπλία και δόρυ ρωμαίου πολεμιστή,
      Ιδανικός, άξιος, μεγαλόπρεπος πάνω στ' άσπρο του άτι,
      Ο έγκριτος δημοσιογράφος Γ.Π. δε δειλιάζει πια μπροστά στο Χρέος...

      https://youtu.be/ed6XxW8Rbgw?t=228

      Α.Κ.

      Διαγραφή
    3. Λοιπόν επειδή έχω γονείς συγκεκριμένο κείμενο είναι του 2015 αλλά έχει πληρη εφαρμογή και σήμερα ειδικά για αυτούς που ετοιμάζονται να βγουν σε αναστολή,αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε αυτους που βγήκαν!!!

      Διαγραφή
  2. Εμάς που κάνουμε την πρακτική μας άσκηση και επειδή δεν κάναμε το εμβόλιο μας κάνουν διακοπή της πρακτικής...;
    Εμείς δεν είχαμε αμοιβή για την πρακτική ούτε πριν, Οπότε για εμάς δώρον άδωρον . Ούτε πρόκειται να ολοκληρωθεί ποτέ η πρακτική άσκηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχετε καταλάβει τί έρχεται;
      παρακολουθείτε τις τρέχουσες παγκόσμιες εξελίξεις;
      αγωνιστείτε , κάντε το ανθρώπινο και το νόμιμο
      φοβηθήκατε όλοι
      άρχισαν να μπαίνουν οι Αφγανοί απ την Ηπειρο ....
      κάντε τις νόμιμες διαδικασίες, έχει πολλούς δικαστικούς και νομικούς και γιατρούς αδιάφθορους
      τα πράγματα θα αλλάξουν, θα τα πάρετε όλα πίσω για να στο πω με εύκολα λόγια, και χρήματα να μην έχει η χώρα θα τους τα φάτε όλα και τα σπίτια τους και την περιουσία τους, θα δημευτούν, εκποιηθούν και μοιραστούν αναλόγως
      τα πάντα ρει


      Διαγραφή
  3. ΧΑΊΡΟΜΑΙ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΑΥΤΌ
    ΤΟ ΚΑΛΌ ΝΈΟ.
    ΜΗ ΜΑΣΆΤΕ....
    ΕΎΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ.

    ΛΥΠΆΜΑΙ ΜΌΝΟΝ ΓΙΑ ΈΝΑ ΦΊΛΟ ΠΟΥ ΕΝΏ ΤΟΥ ΈΛΕΓΑ ΚΡΆΤΑ ΓΕΡΆ, ΕΚΕΊΝΟΣ ΠΉΓΕ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 31-8-2021

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΧΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Αγγελική, όχι μόνο φίλοι πήγαν και το "μπουμπούνησαν" αλλά και συγγενείς ΠΡΩΤΟΥ βαθμού. Και, πίστεψέ με, έκλαψα πολύ για αυτό. Τι και αν προσπάθησα με συζήτηση, με παραίνεση να ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ πριν το κάνουν, με προσπάθεια ενεργοποίησης της ρημάδας της ΛΟΓΙΚΗΣ. Τίποτε !!! Τελικά αυτή η τηλεόραση είναι το μεγαλύτερο ΟΠΛΟ.

      Η μεγαλύτερη παγίδα είναι όταν κάποιος ΝΟΜΙΖΕΙ οτι βλέποντας τηλεόραση ΔΕΝ παρασύρεται και μπορεί να ξεχωρήσει το ψέμμα απο την αλήθεια. Φεύ !!! Το υποσυνείδητο ΔΕΝ ελέγχεται !!! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ. Την έκλεισα απο το 2010 και όλοι οι κοντινοί μου με "κατηγορούν" οτι ζω σε άλλο κόσμο και δεν ξέρω τι συμβαίνει γύρω μου !

      Το μόνο που μπορούμε τώρα να κάνουμε για τους ανθρώπους που αγαπάμε και το έκαναν, είναι να ελπίζουμε οτι έκαναν placebo και να προσευχόμαστε να την βγάλουν καθαρή. Τίποτε άλλο, διότι το μπόλι επηρεάζει και την σκέψη και θα πάνε να κάνουν όσες δόσεις τους πει η τηλεόραση.

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. είναι πολλοί σαν και σένα, είδαν φίλους και συγγενείς ενώ γνώριζαν
      δεν κλαίει κανείς, ξεχάστε το και προχωρείστε
      μην σπαταλάτε δυνάμεις, οι άγιοι το λένε, μην σκέφτεσαι πια κάτι που έχει ήδη γίνει, κοιτάς μπροστά και κυρίως ψηλά

      Διαγραφή
    3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ, ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ. Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΣΑ ΘΑ ΠΕΙ Η ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΦΡΟΣ. ΥΠΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΘΕΑΤΗΣ, ΕΙ ΜΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ με τον Διόσκουρο και αναφέρω κάτι που διάβασα χθες
      ΟΤΑΝ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και μην ξεχνάτε οι ηλίθιοι ή τεςπα αυτοί που έχουν γίνει έτσι ή περίπου για να μην τους βάλω όλους στο ίδιο καλάθι λόγω μακρόχρονης παρακολούθησης της τβ είναι ανίκητοι οπότε ;;;
      ΔΠ

      Διαγραφή
  4. Παρέμβαση-κόλαφος κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού από τον Τ.Βιδάλη: Γιατί η κυβέρνηση παραβιάζει το Σύνταγμα Όλοι οι λόγοι για τους οποίους ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι αντισυνταγματικος.

    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/09/blog-post_710.html?m=1

    ....
    Με εξαιρετική και άρτια νομική τεκμηρίωση περί της Αντιυνταγματικότητας του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ,ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ,ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ.
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ,Η ΦΑΚΛΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έστω ότι είναι σωσίες τους αυτοί που βλέπουμε, βλέπω κι αυτούς με χειροπέδες σύντομα.

      Διαγραφή
  6. Δυστυχως Κωστα η ειδηση αυτη ειναι χοαξ. Την διεσπειραν τρολακια που υπαρχουν στις διαφορες ομαδες στο viber

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία, δώσε διεύθυνση του δημοσιεύματος που το διαψεύδει.

      Διαγραφή
  7. Δε το αφηνουμε αυτο με τις συλλήψεις;το νοημα ποιο ειναι;κ οσο αφορα αφς χειροπέδες αυτο θα ηταν λογος τεταστιας γιορτης.μακαρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομικίστικες μπούρδες Γκεκόπουλου. Εννοείται πως δεν αποχωρεί κανένας χωρίς το έγγραφο αναστολής. Αλλά δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα γιατί ήδη τμήμα αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σχηματισμό Ολομέλειας το αίτημα νοσηλευτικού προσωπικού δημοσίων νοσοκομείων (115 άτομα) να ανασταλεί η υπουργική απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών. Άρα αφού ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στους υγειονομικούς είναι νόμιμος προκύπτει και οι συνέπειες του μη εμβολιασμού είναι νόμιμες.
    Αν τρέξουν στους δικηγόρους να διεκδικήσουν μισθούς από αναστολή θα χάσουν τα λεφτά τους. Αλλά φυσικά κανένας δικηγόρος δεν θα τους το πει αυτό από την αρχή.
    Μόνο με "πολιτική απόφαση" μπορούν να τους τα δώσουν πίσω π.χ. να εκλεγεί μια εθνικοσοσιαλιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ και να τα δώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα σας.
      Αληθεια τωρα ? " πολιτικη αποφαση" ?!

      Δειτε την συνεντευξη του εργατολογου στο militaire . gr , tτιποτα δεν εχει κριθει ως νομιμο. Στις 10 οκτ. θα παρει αποφαση το ΣΤΕ.

      Διαγραφή
    2. τους έχει τρομάξει όλους να εμβολιαστούν ως 15 Σεπτεμβρίου

      Διαγραφή
  9. το τρελλιαρικο μια ζωη με την απορια ζωγραφισμενη στα μουτρα του...δεν καταλαβαινει τιποτα,ουτε τι γινεται,ουτε που βρισκεται,ουτε που παει, ο βλαμμενος,ο κατουρλης[ακομη τα κανει πανω του]....αει σιχτιρ με το μαλακα....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετά την εμφάνιση του με ομπρέλα του lux ξενοδοχείου Steigenberger Wiltcher, των Βρυξελλών, η κυβέρνηση Μητσοτάκη στέλνει για δουλειά σε ξενοδοχεία ανήλικα παιδιά από ιδρύματα: «Για να μάθουν να δουλεύουν»
    Πρόκειται για τη συμφωνία μεταξύ του υπουργείου Εργασίας και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος για να απασχολούνται παιδιά άνω των 16 ετών που διαβούν σε δομές φροντίδας ανηλίκων σε ξενοδοχειακές μονάδες.
    Καταλάβατε; Ούτε σπουδές (αν κάποια παιδιά έχουν έφεση), ούτε τίποτα!
    Δουλειά – δουλειά – δουλεία!!!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά άνω των 16 προσωρινά. Σε λίγο και 12χρονα, 9χρονα και ο κατήφορος συνεχίζεται.

      Αλήθεια, γιατί μόνο παιδιά από ιδρύματα; Μήπως επειδή είναι πιο ευάλωτα, δίχως προστασία και επιρροή γονέων αλλά σχετικά μεγάλα για να μην κατηγορηθούν οι πελάτες των ξενδοχείων για αποπλάνηση ανηλίκων; Ο νόμος περί πεδαιραστίας μιλάει για κάτω των 14. Τα 16χρονα μια χαρά δηλαδή.

      Άσε που τα 16χρονα αγόρια μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσουν τους πακιστανούς τους επιβήτορες. Σε μερικούς και μερικές μπορεί να μην αρέσει η μελαμψή πέτσα...

      Διαγραφή
    2. Γιώργο γατόνι, και ο φίλος μου ο Μεταξάς είπε ακριβώς το ίδιο: "Μήπως επειδή είναι πιο ευάλωτα, δίχως προστασία και επιρροή γονέων;"

      Διαγραφή
    3. Επειδή έτσι συμβαίνει στην γείτονα χώρα.

      Διαγραφή
    4. Η αρχή είναι τα 16χρονα, μόλις τα καταφέρουν θα πηγαίνουν όλο και πιό κάτω σε ηλικίες και στο τέλος θα κλείσουν τα ορφανοτροφεία.
      Μπορεί να κουράζονται οι "ευρωπαίοι" σεξοτουρίστες να τρέχουν στην άλλη άκρη του κόσμου (Μπανγκόκ) και είπε ο κούλης να μην τους κουράζει με πολύωρα ταξίδια!
      Ο σίχαμας μαραβέγιας το είπε χυδαία: «Πρέπει να πάρουν μία μυρωδιά»!
      Τι μυρωδιά ξεφτιλισμένοι;
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  11. ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΑΡΧΙ-ΕΡΠΕΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΙΓΚΧΑΜ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
    ΕΙΧΕ ΜΗΠΩΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟ; Η ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ``ΜΑΝΤΕΛΑ ΕΦΦΕΚΤ;''
    ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    SITY OF LONDON
    MΠΟΥΜ!!!

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Αλεξανδρουπόλεως ανοιχτά και επίσημα πλέον, νεοταξίτης σατανιστής. Άντε τώρα να κοινωνήσεις από το βρωμόχερό του. Είναι κανείς σίγουρος μετά από αυτή τη δημόσια ομολογία πως στο δισκοπότηρο που κοινωνεί τους πιστούς έχει μέσα το σώμα και το αίμα του Ιησού Χριστού;;;; Όχι απλώς δεν αμφιβάλω, αλλά είμαι σίγουρη πως θα μαγαρίζει τους πιστούς με βέβηλες και βδελυρές ακαθαρσίες. Το ερώτημα πια είναι πόσοι ρασοφόροι είναι καθαροί και υπηρετούν στ' αλήθεια τον Τριαδικό μας Θεό. Ιδιαίτερα οι μεγαλόσχημοι, που είναι γνωστό ότι είναι μασόνοι....Από εδώ και πέρα όποιος πάει να κοινωνήσει θα πρέπει να έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον ιερέα. https://www.pronews.gr/thriskeia/1016230_mitropolitis-alexandroypoleos-i-nea-thriskeia-einai-pragmatikotita-tha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aγαπητέ harry,

    μην παρεξηγηθείς που δεν έβαλα το σχόλιό σου, αλλά αυτός ο Ν.Ζώτος δεν μού γεμίζει το μάτι, παρόλη την ευγένεια και ενδιαφέρον του "μην εκτεθούμε". Τα νέα damage control του μητσοτάκη..αυτήν ακριβώς την καινούρια γραμμή ακολουθούν. Άς το να πάει στο διάολο και ό,τι είναι να αποδειχτεί..θα αποδειχτεί σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σημερα φερανε λιστα μετουςς ανενβολιαστους στη δουλεια.να γραψουμε αν θα εμβολιαστουμε και ποτε..αυτα που ζουμε ειναι απιστευτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην παραξενευτείς αν στους ανεμβολίαστους βάζουν σημάδι στο πέτο ή τον βραχίονα όπως έκαναν οι Ναζί στους Εβραίους
      Οπως είπε ο πατερ Βλιακόφτης οι ανεμβολίαστοι κολλούν τους άλλους παράνομα και οι εμβολιασμένοι κολλούν τους άλλους νόμιμα
      Το απόλυτο τρελοκομείο που όμως έσπειρε διχασμό

      Διαγραφή
    2. Να γράψετε ότι θα εμβολιαστείτε αμέσως μόλις εμβολιαστεί και ο κτηνίατρος και όλοι οι υπάλληλοι της Pfizer!
      Ο μπουρλάς δεν μπήκε καν στον κόπο να κάνει φυσιολογικό ορό (όπως έκαναν κάποιοι πολιτικοί, ονόματα δεν λέμε..) από φόβο μήπως του κάνουν κανονικό εμβόλιο και όχι ορό!
      Προτίμησε να μην πάει στο Ισραήλ παρά να εμβολιαστεί!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  15. http://kerberos-hellas.blogspot.com/2021/09/blog-post_900.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα νέα του γκαντεμόσαυρου:
    Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ
    http://deltio11.blogspot.com/2021/09/blog-post_79.html
    https://www.youtube.com/watch?v=Yis_NgYTBQQ&t=19s
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα, χωρίς σημαία , με την ομπρέλα

      δεν είναι όμως για γέλια η κατάσταση της χώρας μας
      ακόμα κι οι ηθοποιοί μας ήταν συνειδητοί στο καθήκον, στον ρόλο που έπαιζαν
      https://www.youtube.com/watch?v=Bx03gfj2Gs4
      πολλά μπράβο σε κείνους που τους πρέπει για την μούγκα και σε κείνους που έγιναν αιτία να τραυματιστεί γυναίκα , άμαχος πληθυσμός, στην ΔΕΘ
      5500 αστυνομικοί;;;
      Ελληνες ή αλβανοί;
      Ετσι θα το πάτε το πράγμα;
      Αναρωτιέμαι πώς θα το πάτε όταν πεινάσουμε
      ΟΛΟΙ

      Διαγραφή
  17. https://www.ypes.gr/apodoches-kata-ti-diarkeia-anastolis-askisis-kathiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάς ΥΠΕΡ-ευχαριστούμε!
      Συμπληρώθηκε στην ανάρτηση.

      Διαγραφή
    2. Μπορείτε να βρείτε την γνωμοδότηση για άρση αναστολής πληρωμών στους υγειονομικούς??

      Διαγραφή
  18. Την γνωμοδότηση του Ανωτάτου νομικού συμβουλίου που θα την βρούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα προσπαθήσουμε και γι αυτά τα οποία μάς ζητήσατε.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστούμε όλοι για τις προσπάθειες σας, κι ας μην ζήσει κανείς τέτοιες καταστάσεις, με καμπς είτε εδώ , είτε αλλού
      https://www.youtube.com/watch?v=uUqG5GvH00c

      Διαγραφή
  19. Χαμός στην Θεσσαλονίκη: Την «έπεσαν» στον Χατζηδάκη οι απολυμένοι των λιπασμάτων Καβάλας

    ΤΥΧΕΡΌΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΑΖΕΨΕ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ.. 🙂

    https://www.youtube.com/watch?v=Z-jFW6fgXmw&t=78s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΚΆΚΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΡΑΚΩΛΙΑ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΑΡΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΑΟΚ 🙂

    https://fb.watch/7Y50nQtsCG/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!

    "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ @ΑΜΙΕΣΑΙ!"

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/09/blog-post_841.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η γνωμοδοτηση ΔΕΝ ειναι νομος και ΔΕΝ ειναι ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ για μελλοντικες υποθεσεις. Με 2 λογια, η οποια αποφαση ειναι συναρτηση του πως θα ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ το πνευμα του νομου ΕΚΕΙΝΗ την δεδομενη στιγμη ο δικαστης της υποθεσης. Για αυτο υπαρχουν τα 2βαθμια και τα εφετεια οταν μια αποφαση βγαινει εναντιων μας. Καταλαβατε; Ειναι ετσι δομημενη η δικανικη εξουσια ωστε να μην θιγει την κυβερνητικη εξουσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μην μας πεις ,οτι ειναι και αυτος "κλώνος"!... Ζ ει και παιζει μόνος του.. Κόσμος δεν υπαρχει! Ολος ο κόσμος ειναι το ονειρο του. Γεια χαρα! Με ποσδες δεν βαφονται τα αυγα. Εμεις ,εσεις , παραταση τους δινουμε,ονειρευομενοι την στιγμη τής "συγκρουσης".. Ξερεις τι λεει το ανέκδοτο! 'αντε γαμησου και εσυ και ο γρύλος σου"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εννοείς τον μητσοτάκη..
      ναι, εγώ πρώτος απ'όλους είμαι που είπα, πριν ακόμα κι από τον Αριστόμαχο, ότι μέσα στον Αύγουστο του 2020 αντικαταστάθηκε από κλώνο ή σωσία ή ηθοποιό με μάσκα.

      Διαγραφή
  24. https://www.taxheaven.gr/circulars/22573/gnwmodothsh-n-s-k-244-2015?fbclid=IwAR2N90Jaxk6wlG-Wraaymf4p5Eo93IQeKT7b4M_FobqmSaNFjwQ509HF-VU


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παρακαλώ πολύ, μεγαλη προσοχή από όλους μας με τα θέματα των νόμων. Θα πρέπει να τα γνωρίζουμε πολύ καλά.
    Η γνωμοδότηση αυτή αφορά αναστολή καθηκόντων στα πλαίσια πειθαρχικής αναστολής. Εδώ έχουμε να κάνουμε με αναστολή άνευ αποδοχών για την οποία έχουν γνωμοδοτήσει ήδη το ΣΤΕ και το Ευρωπαϊκό δικαστήριο. Επίσης δεν μπορεί να υπάρξει ατομική ευθύνη όταν εφαρμόζεις το νόμο. Φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σκ@τόστομος Κύπρου για εμβόλιο: Όποιος δεν θέλει να το κάνει ας πεθάνει".
    Αρχιεπισκοπική «εντολή» στην Κύπρο: «Οι ιερείς που μιλούν κατά των εμβολίων θα χάνουν το 'μισθουδάκι' τους»
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βεβηλώσεων συνέχεια:
    Μετά τα τσιμέντα, στην Ακρόπολη, μπήκαν και... λούκια!!!
    Μετά τα… τσιμέντα στην Ακρόπολη ετοποθετήθησαν και… εξωτερικά λούκια, για να φεύγουν τα όμβρια ύδατα, και να μη γινόμαστε ρεζίλι στους αρχαίους μας αρχιτέκτονες…
    Προσεχώς… μπιντέδες και χέστρες…
    Όταν δεν σε ενοχλεί η ασχήμια, έχεις ήδη γίνει μέρος της…
    …«των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι», ακριβώς όπως τα είχε πει ο αιώνιος εθνικός μας ποιητής, Κωστής Παλαμάς…
    http://www.arxeion-politismou.gr/2021/09/meta-ta-tsimenta-stin-Akropoli-loukia.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΣΧΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ". ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΙ. ΚΑΝΕΙΣ. ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Η ΑΝΝΑ ΤΖΙΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ "ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΙ" ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. "ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΕΡΙΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ"
      ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.
      ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ.

      Διαγραφή
    2. Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι την Κυριακή ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης αναμένεται να παραμείνει κλειστός, για τους επισκέπτες την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, κατά τις ώρες 08.00-10.30 για λόγους ασφαλείας υψηλόβαθμων ξένων αντιπροσωπειών.
      https://www.pronews.gr/koinonia/1017758_kleinei-tin-kyriaki-proi-o-arhaiologikos-horos-tis-akropolis
      Ποιοι κοπρίτες θα έρθουν και ζητούν και πριβέ διάθεση της Ακρόπολης;
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  28. Ποια είναι η απόφαση του ΣΤΕ; Δεν αναφέρεται ρητώς στο άρθρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δημόσια συζήτηση FDA: «Τα εμβόλια ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ περισσότερους ανθρώπους από όσους σώζουν», vid

    https://www.el.gr/ygeia/health-news/propaganda-telos-an-syzitisi-fda-ta-emv/


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή