«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΟΥΠΕΡ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ. Ο JEFF BEZOS (AMAZON) ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΗΣ.


 

 Παρουσίαση της Altos Labs

 Μια νέα και κάπως σκοτεινή εταιρεία της Silicon Valley που ασχολείται με την έρευνα κατά της γήρανσης λαμβάνει σημαντική χρηματοδότηση από τους υπερ-πλούσιους.

Η Altos Labs, μια τεχνολογική εταιρεία βιολογικού επαναπρογραμματισμού, φέρεται να προσελκύει μεγάλα ονόματα επενδυτών, όπως ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon Jeff Bezos και ο ρωσοϊσραηλινός δισεκατομμυριούχος Yuri Milner, σύμφωνα με το MIT Technology Review. Η εταιρεία αυτή τη στιγμή προσελκύει μερικούς από τους κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου για να συμμετάσχουν με μεγάλους μισθούς και υποσχέσεις ότι θα τους αφήσει ελεύθερους στην αντιγηραντική τους έρευνα.

Μερικοί από τους ανθρώπους που συμμετέχουν είναι βέβαιο ότι θα αμφισβητηθούν.

Ο Juan Carlos Izpisúa Belmonte, βιολόγος στο Ινστιτούτο Salk στη La Jolla της Καλιφόρνια, είναι ένας από τους πολλούς επιστήμονες που έρχονται στην Altos. Έκανε θραύση το 2017, όταν ξεκίνησε έρευνα για τη δημιουργία μιας χίμαιρας ανθρώπου/γουρουνιού. Ο Shinya Yamanaka, επιστήμονας και κάτοχος βραβείου Νόμπελ για την έρευνά του σχετικά με την αντιστροφή της γήρανσης στα κύτταρα, θα ενταχθεί επίσης ως πρόεδρος στο επιστημονικό συμβούλιο της Altos.  
Αν και υπάρχουν πολλά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν, υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες", δήλωσε ο Yamanaka στο MIT Technology Review. 


Αθάνατοι δισεκατομμυριούχοι

 Ο βιολογικός επαναπρογραμματισμός είναι μια μέθοδος αναζωογόνησης των κυττάρων που θα μπορούσε να αποτελέσει το κλειδί για την αθανασία. Ενώ υπάρχουν πολλές νεοσύστατες επιχειρήσεις επαναπρογραμματισμού εκεί έξω, καμία από αυτές δεν έχει την υποστήριξη που διαθέτει τώρα η Altos Labs.

Αν το καλοσκεφτείτε, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι υπερπλούσιοι έχουν συμφέρον να προσπαθήσουν να ζήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Όπως λέει και το ρητό, "Κανένα ποσό χρημάτων δεν αγόρασε ποτέ ένα δευτερόλεπτο χρόνου". Ωστόσο, είναι λίγο μυστηριώδες ποιο ακριβώς είναι το τελικό παιχνίδι για την Altos Lab - και πώς θα φτάσουν εκεί.

Το MIT Technology Review αναφέρει ότι δεν θα υπάρχουν σκληροί στόχοι ή ενδεχομένως και προθεσμίες για τους ερευνητές της Altos. Αντ' αυτού, η εταιρεία θα επιδιώξει να δημιουργήσει "σπουδαία επιστήμη" (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό). 

"Ο στόχος είναι να κατανοήσουμε την αναζωογόνηση", δήλωσε ο Manuel Serrano, ερευνητής που εργαζόταν στο Ινστιτούτο Ερευνών Βιοϊατρικής στην Ισπανία. Όπως μερικοί από τους συναδέλφους του, ο Serrano προσελκύστηκε από την Altos όταν του προτάθηκε να πληρώνεται πέντε έως δέκα φορές περισσότερο από ό,τι κερδίζει σήμερα. "Θα έλεγα ότι η ιδέα να έχω έσοδα στο μέλλον υπάρχει, αλλά δεν είναι ο άμεσος στόχος".

Έτσι, η Altos Labs εξακολουθεί να αποτελεί ένα μικρό μυστήριο. Ο λόγος για τον οποίο χρηματοδοτείται φαίνεται απλός: Οι άνθρωποι δεν θέλουν να πεθάνουν (συμπεριλαμβανομένων των δισεκατομμυριούχων). Αλλά το "πώς" είναι ένα μικρό ερωτηματικό. Ίσως ένα ακόμα πιο τρομακτικό ερωτηματικό είναι ποιος ακριβώς θα έχει πρόσβαση στην αθανασία αν και όταν αυτή ξεκλειδωθεί;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γνωρίστε την Altos Labs, το τελευταίο στοίχημα της Silicon Valley για την αιώνια ζωή [MIT Technology Review].

Περισσότερα για την αθανασία: 11χρονος παίρνει πτυχίο Φυσικής και λέει ότι θα το χρησιμοποιήσει για να επιτύχει τεχνολογική αθανασία.


Πηγή: futurism.com

Μετάφραση: Διόδοτος



18 σχόλια:

  1. Ο Μπέζος θέλει να φύγει σε άλλο πλανήτη στα δύσκολα
    Στο καλό και μην σώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ίδιο όνειρο είχαν και αυτές οι βλαμμένες, αλλά πλήρωναν απ την τσέπη τους κι όχι από το αίμα των ανθρώπων
    https://www.youtube.com/watch?v=ycpEjbV4KRM
    Καλό ψόφο να έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ζωντανέψουν και κάποιο ρεμάλι απ την κρυογονική σίγουρα, ή κάποιον Χίτλερ από ιστό ή δόντι που κράτησαν, Στάλιν, Μάο, καθάρματα
    Τί μαθαίνει κανείς
    http://greeknewsondemand.com/2021/08/12/mega-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%80%ce%af%cf%83%cf%89-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ac-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%b1-covid-%cf%84/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://banned.video/watch?id=610c38c002663f30666e952b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μεμφιστοφελής,συγκεντρώνει τους Δόκτορες Φάουστ με αντάλλαγμα την ψυχή τους για την αιώνιο νεότητα.
    https://www.youtube.com/watch?v=VMw0EjLFPXw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 😂😂😂😂😂 Γελάω γιατί αυτήν τη δημοσίευση σκόπευα ν' ανεβάσω απόψε, αλλά με πρόλαβες... 😂😂😂
    Εννοείται ότι θα την κάνω αναδημοσίευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μωραινει Κυριος ον βουλεται απολεσαι.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Μπορώ να πω, μάλλον αστεία πράγματα - καί πεταμένα λεφτά.

    Είναι η "σχολή", που λέει ότι το μυστικό της αθανασίας κρύβεται στα γονίδια, κι αν το βρούμε, τότε πιάσαμε το τζάκ-πότ. Τους απαντώ πως δεν αρκεί μονάχα αυτό. Βρίσκονται πολύ μακριά ακόμη από το να γίνουν αθάνατοι - κι αν γίνουν, δεν θ' αντέξουν. Θ' αυτοκτονήσουν από παραφροσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανονικοί βρικόλακες, χωρίς ψυχή. Αν δεν είχαν τη δύναμη να κάνουν τόσο κακό στην ανθρωπότητα, θα ήταν αξιολύπητοι και μέσα στη χλεύη. Το αφεντικό τους υπόσχεται αιώνια ζωή σε όσους από αυτούς ανήκουν στο ανθρώπινο είδος. Αλλά, παραδομένοι στο θηριώδη εγωισμό τους και τυφλωμένοι από την ψευδαίσθηση της δύναμης που τους παρέχει η ύλη, δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν πως ο άρχοντας της πλάνης δεν κρατάει ποτέ υποσχέσεις. Θα κερδίσουν την αιώνια "ζωή" όχι όπως ονειρεύονται, αλλά μέσα στα αέναα μαρτύρια των εσχατιών της πιο αποτρόπαιας κόλασης....Και βέβαια, αυτή η γνώση δεν προέρχεται μόνο από τις μονοθεϊστικές Αποκαλύψεις, αλλά και από άλλες θρησκευτικές και φιλοσοφικές θέσεις. Αν διαβάσει κανείς τη Θιβετανική Βίβλο των Νεκρών, θα καταλάβει τι σημαίνει η απόλυτη φρίκη της κόλασης της κάθε μολυσμένης ψυχής από το κακό που προξενεί η προσκόλληση στην ύλη και η λατρεία του ψεύδους και της πλάνης του κόσμου τούτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρητορικη ερωτηση:

    Με τι μαρκας εμβολιο εμβολιαζουν τα ισλαμικα κρατη των εκει πληθυσμο τους - το ιδιο κι με τους μωαμεθανους εντος Ευρωπαικων Εθνων - με τι;;;

    Μηπως με εμβολια τα οποια ποεριεχουν την γεννετικη τεχνολογια, λεγομενη, MRNA;;;

    Σε συνεντευξη ενας γιαττρος φανερωνει τι ακριβως γινεται:

    Το ξέρατε; Να γιατί οι Μουσουλμάνοι επιλέγουν άλλο emβόλιο | Rantar
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=RKIOZcB0KAU&feature=emb_title



    υ.γ.
    ΘΕΛΟΥΝ να ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΑΥΧΘΟΝΕΣ Ευρωπαικους Λαους κι να παρουν την θεση τους τα ιλσαμια - ΑΥΤΟΣ ειναι ο σκοπος τους !

    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...
    ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΧΟΣ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΙΘΑΣΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ. ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ, ΔΙΝΟΥΝ ΟΣΑ-ΟΣΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΤΣΑΜΠΑ Ο ΚΟΠΟΣ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ, ΤΟ ``ΧΑΡΩΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΙΠΠΟΥ'' ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ, ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΠΟΤΑΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ. ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΩΡΑΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΣΑΣ...
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΜΕΝΙΠΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ``ΝΑΥΛΑ'' [ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ]...
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ.
    ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΠΟΡΤΑ... ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΜΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΤΟ ``ΚΑΤΑΠΛΟΥΣ Η ΤΥΡΑΝΝΟΣ'' ΤΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ``ΧΑΡΩΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΙΠΠΟΥ'' ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  12. Αφού συμφώνησαν με το αφεντικό τους οι Ντόριαν Γκρέι, δεν του έχουν εμπιστοσύνη???
    Γιατί ξοδεύουν μάταια τόσο χρήμα και χρόνο?
    Εχουν μπερδέψει τα μπούτια τους με τα εγκεφάλια τους χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή