«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !

 πηγή

10 σχόλια:

  1. «Γελάνε και τα πλακάκια» με το «41% υπέρ ΝΔ» της MARC
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    https://www.youtube.com/watch?v=l4JTZFN_NTE&t=61s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο τα πλακάκια??????
      🤓🤗


      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΧΑΙ

      Διαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ12 Οκτωβρίου, 2021 22:31

    ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΙΣ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καταστροφή της Σμύρνης (Έγχρωμο)

    https://www.youtube.com/watch?v=YVCTSZTuGQc


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε εμπόλεμη κατάσταση εισήλθε η Ελλάδα με την Τουρκία - Δηλώσεις του Μ.X.Τζασίν εκπροσώπου του Ρ.Τ.Ερντογάν

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/1024705_ektakto-se-empolemi-katastasi-eisilthe-i-ellada-me-tin-toyrkia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων περιείχε 20 ερωτήσεις και απαντήσεις αναφορικά με την ανάπλαση της Πανεπιστημίου.
    Στη 13η ερώτηση, γιατί επελέγησαν τα πλατάνια τα οποία ορισμένοι υποστηρίζουν ότι θα μπορούσαν να καταστρέψουν δρόμους και πεζοδρόμια με τις ρίζες τους, η απάντηση που δινόταν ανέφερε: «Πλατάνια υπάρχουν και σήμερα στην Πανεπιστημίου, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και σε άλλα σημεία της πόλης, ενώ αποτελούν μέρος της αστικής πανίδας της Αττικής. Τα πλατάνια είναι αειθαλή και καθώς είναι πλατύφυλλα προσφέρουν μεγάλη σκίαση».
    Ένα σκασμό γεωπόνων έχει ο Δ.Α. δεν τους ρώτησε αυτός που έγραψε την ανακοίνωση;
    ΠΑΝΙΔΑ λοιπόν το πλατάνι, να τα εκπαιδεύσουν τότε να καθαρίζουν και την Αθήνα που έχει παραβρωμίσει …
    ΑΕΙΘΑΛΕΣ το πλατάνι!!! Οκτώβρης είναι και έχουν αρχίσει ήδη να ρίχνουν τα φύλλα τους, δεν τα είδαν; Αφού είδαν σε ποιους δρόμους υπάρχουν στην Αθήνα τα πεσμένα φύλλα δεν τα πρόσεξαν…
    Ο “καρπερός” που θα ξεπεράσει σίγουρα και τον γαπ, τα αφεντικά τον προορίζουν για μελλοντικό πρωθυπουργό της “πανίδας των ψηφοφόρων”, αφού τόση δίποδη πανίδα τον ψήφισε άλλωστε!!!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην κυβέρνηση των αρίστων μπέρδεψαν οι συντάκτες του ΦΕΚ την ιερακοθηρία (κυνήγι με γεράκια) με «προικοθηρία»!!!
      Γράφει το εδάφιο: «γ. Ανάπτυξη στους εκπαιδευομένους των εφαρμοζόμενων τεχνικών και πρακτικών προικοθηρίας, ανάλογα με το επίπεδο χειριστή για το οποίο αξιολογούνται και ενημέρωση αναφορικά με την υποχρέωση τήρησης των όρων ευζωίας των θηρευτικών πτηνών».
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. O ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΧΑΡΗ ΔΕΝΤΡΑ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΣΕ ΞΕΡΟΤΟΠΟΥΣ.
      ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ... ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ;
      ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ, ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΝΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΥΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.
      ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΜΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΣΤΑ ΑΝΥΔΡΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΥΔΡΟΧΑΡΗ ΔΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
      ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΥΤΕΥΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ Η ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΤΙΡΙΟ ΠΛΑΤΑΝΟ Η ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ. ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ, ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  6. Βαθιά ανησυχία στην Αθήνα από την «εμπόλεμο κατάσταση» με την Τουρκία - Σκέψεις για απομάκρυνση βαρέων όπλων από νησιά

    https://www.pronews.gr/thriskeia/1024764_vathia-anisyhia-stin-athina-apo-tin-empolemo-katastasi-me-tin-toyrkia-skepseis-gia


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στη ζωή ποτέ δεν είναι Άσπρο-Μαύρο.
    Ναι μεν στριμόκολα τα πράγματα για την πληρωμή λογαριασμών τον τελευταίο χρόνο
    Αλλά για τους λίγους, τους εκλεκτούς, τους απαιτητικούς, τους fan Του Ευ Ζην..

    http://www.oparlapipas.gr/2021/10/sex-me-5-eyro-stin-ethniki-2021-5.html

    Α.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή