«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Πήγε σαν τον Καποδίστρια.. Ο Θεός να τον δικαιώσει!

14 σχόλια:

  1. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    Το εμβόλιο για καρκίνο της μήτρας προκαλεί καρκίνο της μήτρας

    Η Erin Crawford επέλεξε να εμβολιαστεί με Gardasil επειδή της είπαν πως θα αποτρέψει τον καρκίνο της μήτρας. Ως συνέπεια, έπαθε καρκίνο της μήτρας από το εμβόλιο, μαζί με πολλές άλλες τρομακτικές ασθένειες. Στη δημόσια αυτή διάλεξη διηγείται την τραγωδία της, την οποία κατόρθωσε τελικά να ξεπεράσει, μετά από μια προσωπική οδύσσεια, μέσα από συνδυασμό βαρβάτων εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων.

    https://odysee.com/@VideoTranslations:3/9a533a6cbd95280-1:b


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν βγήκε το συγκεκριμένο "εμβόλιο" θυμάμαι ότι είχα τρομάξει γιατί έπρεπε να εμβολιαστούν από τα 15 τους τα κορίτσια για να μην εμφανίσουν καρκίνο μετά τα 40!
      Μου είχε φανεί απίστευτο να έχει τέτοιες ιδιότητες 1 εμβόλιο, την στιγμή που δεν έλεγαν ποιά είναι τα συστατικά του (όπως κάνουν και για του κόβιντ)!
      Αν το εμβόλιο είχε κάποιο συστατικό που είναι αντικαρκινικό γιατί αυτό το συστατικό δεν το χρησιμοποιούν και για θεραπεία των ήδη ασθενών, αλλά αφήνουν να πεθαίνουν οι άνθρωποι;
      Πέρυσι πέθαναν 2 εκατομμύρια και φέτος μέχρι τώρα 6,5!!! (Στοιχεία από www.worldometers.info)
      Στόχος τους είναι τα παιδιά...
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  2. Οντως. Ο ΑΛΑΧ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΩΝ BLACK LIVES MATTER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαλάς που χαλάς το εστιασμένο σημείο της ανάρτησης, δεν μάς βάζεις και ένα σύνδεσμο που σχετίζεται με την υποστήριξή του στους BLM;

      Διαγραφή
  3. Άλλη μια απάτη της big pharma - ο αναπόδεικτος ισχυρισμός ότι δήθεν τα εμβόλια είναι "σωτήρια". Έτσι αξαπάτησαν και με το Gardasil που από την αρχή που βγήκε είχε πολλούς θανάτους σε νεαρά κορίτσια. Και φυσικά με τις σιωπηρές μεσο και μακροπρόθεσμες παρενέργειες - με κορυφαία τη στειρότητα.
    ΥΠΕΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Amess ήταν ένας ειλικρινής συντηρητικός υποστηρικτής της βίαιης αντι-λευκής ομάδας Black Lives Matter. Αυτό είναι γνωστο απο πολα σχολια, κειμενα και αναρτησεις του.
    To 2019 προεκυψε διαμαχη σχετικα με τα σχολια του για την υπερασπιση του Εβραιου βιαστη του Χολιγουντ, Χαρβεη Γουαηνστιν. Να επαναλαβουμε εδω οτι οι Σιωνιστες Εβραιοι είναι οι πιο καταπιεσμενοι πορνογεροι της υφηλιου και το πρωτο πραγμα που κανουν οταν πανε στο εξωτερικο είναι να επισκεφτουν το τοπικο μπορντελο.
    Τον Ιούνιο του 2020, ο Amess δημοσίευσε μια δήλωση για τον θάνατο του George Floyd εκφράζοντας την υποστήριξή του στο Black Lives Matter.
    Ο βουλευτής με επιρροή, έφτασε στο σημείο να υπογράψει μια επιστολή για την υποστήριξη των αναρχικών και των μαύρων ληστών που μαστίζουν τις Ηνωμένες Πολιτείες.
    Τελικα δικαιωθηκε με 22 μαχαιριες απο εναν πληρωμενο Σομαλο.
    ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΚΕ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από το 2009????? 11 χρόνια!!!!
    Το 2009 σε μια εκπομπή που παρουσιάζει ο Αμερικανός πολιτικός Jesse Ventura συνομιλεί με την ιατρό Dr Rema Lalbow. H ιατρός του αποκαλύπτει ότι εγκαταλείπει την Αμερική σύντομα, γιατί μια ελίτ πρόκειται να χρησιμοποιήσει το πρόσχημα της πανδημίας για να κατασκευάσουν εμβόλια τα οποία θα είναι υποχρεωτικά χρησιμοποιώντας τον όρο "λανθασμένα" ότι είναι προαιρετικά. Τα εμβόλια αυτά θα περιέχουν μια ουσία την squelene oil τα οποία ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα.
    Με την έκχυση αυτή της ουσίας στον οργανισμό ο οργανισμός επιτίθεται στην ουσία αλλά μετά το ανοσοποιητικό συνεχίζει και επιτίθεται στο υπόλοιπο σώμα. Στην αρχή δε θα έχουν όλα τα εμβόλια squelene oil.
    Θα χρησιμοποιήσουν μια πανδημία για να κάνουν χρήση αυτών των εμβολίων. Τα αρχικά εμβόλια θα περιέχουν μια μικρή ποσότητα του ιού με αποτέλεσμα οι εμβολιασμένοι να βρίσκονται θετικοί στον ιό και να τον μεταδίδουν στους γύρω τους με αποτέλεσμα η αριθμός των θετικών κρουσμάτων να αυξηθεί περαιτέρω. Μετά οι ΗΠΑ θα πουν έχουμε πανδημία και δεν έχουμε αρκετές δόσεις και με πρόσχημα αυτό θα χρησιμοποιηθεί το squelene oil σε όλα τα εμβόλια. Ο κόσμος θα αρχίσει να πεθαίνει και όποιος δεν πεθάνει θα γίνει στείρος.
    Όσοι αρνηθούν το εμβόλιο θα απομονωθούν σε κάτι σαν στρατόπεδα συγκέντρωσης. Αυτό το εγχείρημα οι "αριστοκράτες" το καλούν "Great Culling"
    http://ermionh.blogspot.com/2021/05/jesse-ventura.html
    1ο μέρος
    https://media.gab.com/system/media_attachments/files/073/812/866/original/bb50ba36ba2fc9e6.mp4
    2ο μέρος
    https://telleyz.com/great-culling-diseases-pendemic-by-dr-rima-laibow-m-d-and-jesse-ventura/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ταυρόκωστα χαίρε,άσχετο με την ανάρτηση αλλά πολύ επίκαιρο και ενδιαφέρον αυτά που η κυρία ξεκολοπούλου στο βίντεο αυτό τα συμπεράσματα για τους ενεσιασμένους https://youtu.be/KAir7PKzgSo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα φίλε μου!
      Καθόλου άσχετο.. Όλα ψηφίδες του ίδιου παζλ είναι.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ…………

      Ο υφυπουργός Διακυβέρνησης και ψηφιακής πολιτικής Θεόδωρος Λιβάνιος, σε πρόσφατες εξαγγελίες του στην Βουλή, δήλωσε ότι σε λίγο καιρό θα γίνεται τσιπάρισμα των ζώων συντροφιάς και κατόπιν τσιπάρισμα των ανθρώπων!!

      Λιβάνιος: Έρχεται το τσιπάρισμα και στους ανθρώπους!

      https://www.youtube.com/watch?v=OvNC6nZ0ESA



      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ19 Οκτωβρίου, 2021 00:34

    ΜΟΥΣΙΤΣΑ Ο ΑΜΕς....ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !
    ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ,ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΨΑΞΙΜΑΤΑ ...ΓΛΩΣΣΕΨΕ ΤΗΝ ΜΠΕΡΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΛΘΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ...
    ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ,ΟΤΙ Ο ΨΑΧΤΗΡΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ .
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !!!!!!!!!!!
    ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΑΘΗ .
    ΠΟΛΥ ΣΙΚ ! ΠΟΛΙΤΙΚΗ ...
    ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΜΑΜΥ ; ΣΠΟΝΔΥΛΟ ΡΑΒΔΙΚΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ;
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑΣ ;
    ΠΟΛΥ ΜΠΟΧΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ .
    JORGE ,I AM YOUR DADDY WINTER IS COMING PISOSHITO .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο BLM enthusiast ψοφησε απο μαυρο ισλαμιστη.
    Αν δεν ειναι αυτο Θεια Δικη, τοτε τι ειναι ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κορυφαίος γιατρός: ανθρωπιστική καταστροφή τα εμβόλια για τον κορωνοϊό

    https://odysee.com/@VideoTranslations:3/C-19_Vaccine_The_Biggest_Biological_Catastrophe:1
    ------------------------
    Ο Δρ McCullough έχει δημοσιεύσει ευρέως σε διάφορα ιατρικά θέματα με πάνω από 1000 δημοσιεύσεις και πάνω από 600 αναφορές στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής. Στις εργασίες του περιλαμβάνεται το κεφάλαιο "Σύνδεση μεταξύ νεφροπάθειας και καρδιοπάθειας" στο Εγχειρίδιο Καρδιοπάθειας του Braunwald. Ο Δρ McCullough είναι ιδρυτής και σημερινός πρόεδρος της Αμερικανικής Καρδιονεφρικής Εταιρείας, μιας οργάνωσης που έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή καρδιολόγους και νεφρολόγους για να εργαστούν πάνω στο αναδυόμενο πρόβλημα των καρδιονεφρικών συνδρόμων. Έργα του έχουν δημοσιευθεί στο New England Journal of Medicine, στο Περιοδικό της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης, στο Lancet, στο British Medical Journal και σε άλλα κορυφαία περιοδικά παγκοσμίως. Είναι αρχισυντάκτης του περιοδικού Ανασκοπήσεις στην Καρδιαγγειακή Ιατρική (Reviews in Cardiovascular Medicine) και ανώτερος συνεργάτης του Αμερικανικού Περιοδικού Καρδιολογίας. Είναι μέλος των συντακτικών επιτροπών πολλών ιατρικών περιοδικών. Ο Dr. McCullough έχει κάνει παρουσιάσεις σχετικά με την βελτίωση της ιατρικής σε όλο τον κόσμο και έχει υπάρξει προσκεκλημένος ομιλητής στην Ακαδημία Επιστημών της Νέας Υόρκης, στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Έχει διατελέσει μέλος ή πρόεδρος των επιτροπών παρακολούθησης της ασφάλειας δεδομένων σε 24 τυχαιοποιημένες κλινικές έρευνες.
    (πηγή βιογραφικού:
    https://www.heartplace.com/dr-peter-a-mccullough)
    Αυτό το βίντεο είναι από πρόσφατες δηλώσεις του για τα εμβόλια του κορωνοϊού (12 Οκτωβρίου 2021).


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή