«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Τα πλατάνια ("Πανίδα") του Μπακογιάννη...

 περισσότερα εδώ και εδώ

16 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΛΥΚΟΣ: ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ 🤣😢

    https://twitter.com/aftolykos1/status/1448314799687929857

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξαναέρχεται ο βρωμο-Πάπας στη Λέσβο

    https://www.el.gr/thriskia/sti-lesvo-dipla-stoys-prosfyges-tha-vre/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΕΡΝΩ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΜΑΝΤΑΤΑ. Η ΕΣΗΕΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΠΟΡΔΟ-ΣΑΛΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ.
    www.facebook.com/john.grecoii/videos/301456178458712
    ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ...

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έ, καί τί έγινε; θα του μειωθεί η περιουσία του Πορτοσάλτα καί γ...; Τί είναι σήμερα η ΕΣΗΕΑ, πέρα από μιά ακόμη οργάνωση-σφραγίδα;

      Σημειώστε ότι δεν τον διέγραψαν γιά όσα λέει γιά τους ανεμβολίαστους, αλλά γιά την αντιαπεργιακή στάση του στην απεργία του "κλάδου" (των αρδ). Μή χαίρεστε, δηλαδή, νομίζοντας ότι οι υπόλοιποι αρδ θυμήθηκαν να υπερασπίσουν το δίκιο του λαού, τον οποίο συνεχίζουν να φτύνουν καθημερινώς.

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ... ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.
      Η ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΟΥ-ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ``ΚΛΑΔΟΥ'' ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΧΘΕΣ, Η ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ [ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ] ΗΜΕΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ. ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ...
      ``ΠΕΡΙΣΥ ΕΚΛ@ΣΕ, ΕΦΕΤΟΣ ΒΡΩΜΙΣΕ;;;] ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
      ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.
      ΟΠΩΣ ΑΚΡΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΑΙΝΑΣ, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ``ΣΥΜΒΑΝΤΑ'' ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΜΜΑΖΕΜΜΕΝΗ.
      www.facebook.com/john.grecoii/videos/862929204420802
      ΣΥΝΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ.
      ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ``ΑΡΔ'' ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΑ [ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ]. ΕΡΩΤΗΜΑ... ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ [ΚΟΡΑΞ ΚΟΡΑΚΟΥ....], ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΝΩΘΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ, ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ;;;
      ΟΨΟΜΕΘΑ [ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ``ΤΑΜΠΟΥΡΛΑ'']...
      ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΙΣΩΣ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ13 Οκτωβρίου, 2021 23:50

    ΒΡΕΧΕΙ.
    RED OCTOBER
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιουσιολόγιο: Ο νεοκομμουνισμός είναι εδώ - Ό,τι δεν δηλώσεις από αρχές του 2022 περνάει στο κράτος
    ...

    Φυσικά όλα αυτά πρόκειται να γίνουν για την «πάταξη της φοροδιαφυγής». Ασφαλώς έτσι θα πουν. Και στην ΕΣΣΔ όταν τους έπαιρναν τα ζώα και το στάρι, «πολεμάμε του πλούσιους» τους έλεγαν. Μην «μασάτε» με την αναφορά σε μετοχές, ομόλογα, σκάφη και ελικόπτερα. Αυτά τα γνωρίζουν έτσι κι αλλιώς. Και αν κάποιος έχει τόσα λεφτά τότε να είστε σίγουροι, έχει τον τρόπο να τα προστατεύσει από τους κρατικούς κομισάριους.

    'Όχι, ο στόχος είναι οι πολίτες που έχουν ακόμα κάτι μικρό στην κατοχής τους. Οι παγκοσμιοποιητές που προωθούν το Great Reset, του Κλάους Σβάμπ, τον οποίο έχει άλλωστε και ο πρωθυπουργός μας σε μεγάλη εκτίμηση, ονειρεύονται έναν κόσμο χωρίς ατομική ιδιοκτησία.

    Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
    Το «τυράκι» είναι η δικαιότερη διανομή. Άλλωστε, πάντοτε θα υπάρχει ένα «τυράκι». Όπως και στον κλασικό κομμουνισμό έτσι και στην σύγχρονη εκδοχή του που προωθεί η Νέα Τάξη, οι παγκοσμιοποιητές θα ισομοιράζουν την φτώχεια, ενώ η ελίτ, θα κατέχει τα πάντα, όπως ακριβώς η νομενκλατούρα του κόμματος.
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/1024415_perioysiologio-o-neokommoynismos-einai-edo-oti-den-diloseis-apo-arhes-toy

    Ε ρε τι έχει να γίνει όταν ξυπνήσουμε απο τον κοροϊδό

    Δέκα χρόνια μάλλιασε η γλώσσα μου.
    Ευτυχώς , κάλλιο αργά παρά ποτέ , βλέπω πως πιάνουν τόπο.
    Κάτι αμετανόητοι αριστεροί έχουν παραμείνει να μας μιλάνε για φασιστοναζισμό
    και κάτι γραφικοί για δεξιοκουμουνισμό.
    Ποία δεξιά βρε ...ξύπνιε πήρε ποτέ την ιδιοκτησία των πολιτών;
    Ο Παπαδόπουλος χάρισε τα χρέη των αγροτών ακριβώς για να ΜΗΝ τους την αρπάξουν
    οι σοσιαληστοκομμουνισταράδες καραμανληδες παπανδρεηδες και λοιποί κουμουνιστές που κυβέρνησαν την Ελλάδα μετά τον Β.Π.Π.!
    Τι ειρωνεία , νίκησαν οι δεξιοί Ελληνες Χριστιανοί τα αριστερά ανθελληνικά κουμούνια και αυτά βρέθηκαν στην εξουσία!!!
    Αποκοιμηθήκαμε τότε
    Αποβλακωθήκαμε τώρα!!!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα σχόλια για την "αστική πανιδα" όλα τα λεφτά!!!🤣🤣🤣🤣🤣 Να είστε καλά ρε παιδιά!!! Κώστα βγάλε εισιτήρια για Λέσβο να υποδεχτούμε τον παπα!!! Μπροστά ο Αριστομαχος ραβδουχος!!! 🤣🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ14 Οκτωβρίου, 2021 00:51

    ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΛΩΝΟ ΠΑΠΑΣ .
    ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΗ ΠΑΓΑΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ .
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ .
    ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΤΑ ΔΡΑΚΟ ΡΟΤΣΙΛΑΚΙΑ .
    Ο ΠΑΠΑΣ Ο ΠΑΧΥΣ ΕΦΑΓΕ ΠΑΧΕΙΑ ΦΑΚΗ ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΠΑ ΠΑΧΥ ,ΕΦΑΓΕΣ ΠΑΧΕΙΑ ΦΑΚΗ ;
    ( ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΡΔΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΩΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ )
    ΕΙΧΑΝΕ ,ΛΕΕΙ ,ΤΡΕΙΣ ΣΑΤΑΝΟ ΠΑΠΑΔΕΣ ,Ο ΛΕΥΚΟΣ ,Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ .
    ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ,ΨΟΦΗΣΑΝ .
    ΤΟ'ΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Ο ΚΛΩΝΟ ΠΑΠΑΣ .
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΣΤΗΚΕ ....ΚΑΤΣΕ ,ΣΟΥ ΛΕΕΙ ,ΕΡΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ,ΜΗΝ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΨΙΛΗ ...
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΛΘΗ ΚΑΜΜΙΑ ΡΑΒΔΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΖΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ . ΠΑΝΤΩΣ ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ,Η ΑΡΠΑ@ΩΛΗ ΚΑΙ Η ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΑ ,ΕΙΝΑΙ ΨΟΦΙΕΣ ,ΟΥΣΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟΝ ΑΙΜΑ ΡΟΥΦΟΥΣΕΣ .
    ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΣΑΤΑΝΟ ΓΟΝΟΣ ,Ο ΦΡΑΝΤΖΙΣΚΟ PISOSHITO (ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ) ΠΑΠΑΣ .
    ΟΣΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ...ΤΡΕΧΑΤΕ ....ΗΛΘΕ Η ΜΠΟΧΑ ΣΑΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο γόνος υπήρξε ντίπ άχρηστος, ακόμη καί ως μαθητής. Από χιλιόμετρα κάνει "μπάμ" αυτό.

    Το θέμα, όμως, είναι ότι οι Αθηναίοι τον βγάλαν δήμαρχο, ούτε κάν συνετιζόμενοι απ' τα οικονομικά φέσια που τους φόρεσε η μάνα του απ' το ίδιο πόστο. (...Αλλά, δημοκρατία είν' αυτή! Τα γούστα πλερώνονται, τί να κάνουμε; )

    Βρέ, όχι μόνο ...αειθαλή (δηλαδή, μεταλλαγμένα; ) πλατάνια να τους φυτέψει, αλλά καί γίδγια καί γελάδγια να τους φέρει, να βοσκάνε στα δημοτικά παρτέρια. (Καί να γεμίσουν τον τόπο γελαδίσιες σκατότουρτες καί γιδίσιες κακαράντζες.)
    Αυτό τους αξίζει, των καραγκιόζηδων.

    Υγ: Άχρηστε καί άσχετε χαζοδήμαρχε, στα πεζοδρόμια των μεγάλων πόλεων φυτεύουμε **φυλλοβόλα** δέντρα με στενό ριζικό σύστημα (γιά να μην διαλύουν τα πεζοδρόμια). Φυλλοβόλα σημαίνει μεν περισσότερη δουλειά γιά τους σκουπιδιάρηδες, αλλά ταυτόχρονα (μακροχρόνια) αποτελεσματική απορρόφηση καί απομάκρυνση των καυσαερίων.

    Χάειντε, γίδι, μάθε τίποτα, που μού 'θελες καί δημόσια αξιώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ που φτάσαμε φίλε μου Εργοδότα,
      καλύτερα να βάλουνε μία κι έξω κυπαρίσσια να τελειώνουμε στο απέραντο νεκροταφείο η Ελλάς.
      Και στα νεκροταφεία δεν τα έχουν επειδή μοιάζουν με χέρια που κάνουν ικεσία προς τον ουρανό (όπως λένε οι τραγοι), αλλά επειδή αυτά τα φυλλα-βελονες απορροφούν τέλεια την βρώμα της σήψης. Επίσης, οι ρίζες που πάνε κάθετα στη γη και δεν απλώνονται.. δεν σπάζουν τους τάφους.

      Διαγραφή
    2. Επίτρεψέ μου και μία δεύτερη παρατήρηση:
      Στις τελευταίες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως και στις προτελευταίες.. η νοθεία δεν ήταν όπως της σινγκιουλαρ, κοντά στο 25%.
      Εδώ ξεπέρασε το 55%.
      Τοποθέτησαν ακριβώς αυτούς που ήθελαν σε κάθε δήμο και περιφέρεια.

      Διαγραφή
  9. Αμα υπάρχουν λίμνες, υπάρχει και πανίδα βρε παιδιά, έτσι είναι η φύση. Πού υπάρχουν λίμνες; Κάντε μιά βόλτα σε περιοχές της Αθήνας, παντού θα βρείτε και απο μία. Μέχρι και τα χρυσόψαρα πνιγήκαν σήμερα. Μπα σε καλό σας, τα αυτονόητα είπε.. 🐠🙂
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλα, ακομη με τα σκατα ασχολειστε;;;αυτο το βουρλο δεν ξερει που κλανει η κοτα,θα ηξερε την χλωριδα και την πανιδα;;;αφηστε που δεν αδειαζει [δεν ειναι λιγο να κουμανταρεις γκομενες,μπασταρδα,,γυναικα,παιδια] το μουγγοσκυλο,και θελει και η '''μαμα'''να το κανει και πρωθυπουργο το βλαμμενο...αει στο διαολο κωλοσογο....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εινονες ντροπης.

    https://www.youtube.com/watch?v=lgP_27ga2_s&t=16s

    ΑπάντησηΔιαγραφή