«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Γι αυτό πρέπει να τούς γ@#!σουμε!!!



Το παρακάτω σατυρικό βίντεο που θα δείτε, κυκλοφόρησε από το facebook με την λεζάντα:

" Μια ολόκληρη χρονιά μέσα σε 4 λεπτά!
Πολύ κλάμαααα! 😂 😂 😂 "
 
Εγώ όχι μόνο δεν γέλασα μόλις το είδα.. αλλά αν κρατούσα στα χέρια μου μια "καπαρντίνα".. θα έμπαινα σε κανα υπουργείο και όποιον πάρει ο χάρος!
 
Κ-Τ 
 
 

 


5 σχόλια:

  1. Το είδα και εγώ εχθές και κατάλαβα πόσο απλό είναι τελικά να κάνεις κάποιον να καταλάβει τι συμβαίνει. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

    Αλήθεια, επειδή έχω χάσει επεισόδια, μπορείς να εξηγήσεις την αναφορά στην "καπαρντίνα" ; Την αλληγορία την κατανοώ, αλλά δεν ξέρω απο που "έρχεται" (εννοώ υπάρχει κάποιο γεγονός;).

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. Δεν υπάρχει εμβόλιο εγκεκριμένο από τον FDA για C0VID στις ΗΠΑ !!! Όμως το κάνουν

    https://www.brighteon.com/36340f6f-b9af-4eeb-98f9-0f75b99b098b



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρίες και Κύριοι. Θα ήθελα να προετοιμαστείτε συναισθηματικά και πνευματικά για ό,τι πρόκειται να ξεδιπλωθεί εδώ στη Γη. Η επόμενη Πανδημία πρόκειται να είναι ο ιός Marburg. Πρόκειται για αιμορραγικό πυρετό παρόμοιο με τον Έμπολα με ποσοστό θνησιμότητας 88%. Τώρα καταρχάς μην ανησυχείτε, όσοι προωθούν αυτήν την ατζέντα δεν θα κυκλοφορήσουν τίποτα που θα τους σκότωνε. Αυτό θα είναι ψεύτικο Marburg. Πολλοί από τους τραυματίες του εμβολίου covid εμφανίζουν θρόμβους και ανεξέλεγκτη αιμορραγία. Αυτό θα ισχυριστεί ότι είναι Marburg. Το GAVI και το WEF κάνουν ήδη ανακοινώσεις σχετικά με τον ιό. Έχουν ήδη αναπτύξει ένα τεστ PCR για το Marburg, παρόλο που δεν υπάρχει ακόμη επίσημη «πανδημία». Το πιο ανησυχητικό είναι ότι ήδη σπεύδουν να βρουν ένα «εμβόλιο» για τον Marburg. Ακόμα πιο ανησυχητικό, το κύριο συστατικό του νέου εμβολίου είναι η Ρικίνη. Ένα από τα πιο τοξικά δηλητήρια στον πλανήτη. Θα επιτρέψουν στους εμβολιασμένους να ταξιδέψουν παγκοσμίως αυτά τα Χριστούγεννα. Θα χρειαστούν ένα κάλυμμα για άτομα που φέρνουν τον «ιό» πίσω στις χώρες τους. Μια νέα πανδημία θα κηρυχθεί, θα ισχυριστούν ότι υπάρχει ασυμπτωματική εξάπλωση. Τα μέσα ενημέρωσης θα εκτοξεύσουν τον φόβο πιο σκληρά από ό,τι έχουμε δει ποτέ. Οι άνθρωποι θα χάσουν το μυαλό τους πιστεύοντας ότι υπάρχει πανδημία για κάτι με πιθανότητα 88% να τους κάνει να αιμορραγήσουν και να πεθάνουν. Σε αυτό το στάδιο τα τρυπήματα θα είναι υποχρεωτικά και οι αστυνομικές και στρατιωτικές ομάδες θα είναι σε πλήρη ισχύ προσπαθώντας να «σώσουν την ανθρωπότητα» και να παρασύρουν ανθρώπους που αρνούνται το εμβόλιο του Μάρμπουργκ στα χτισμένα τώρα στρατόπεδα συγκέντρωσης για να τους κάνουν ενέσεις. Το «εμβόλιο» της Ρικίνης είναι ο πραγματικός θάνατος και θα υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι που θα το κάνουν και θα αγωνίζονται για να βρεθούν στην πρώτη γραμμή. Αν νομίζετε ότι έχετε δει πανικό κατά τη διάρκεια του COVID, πολλαπλασιάστε το με 20 ή 30 Χ με αυτό που σχεδιάζεται και έρχεται. Κρατήστε τις οικογένειές σας κοντά.

    https://threadreaderapp.com/thread/1444688482409107456.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι από τον κορωνοϊό;;; Ισχυρίζονται πως έχουν σοκαριστικά στοιχεία από 40 χώρες!!!

    Ένας αναλυτής ποσοτικών δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ονόματι Joel Smalley, ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο που φέρεται να επισημαίνει δεδομένα από το Πανεπιστήμιο John Hopkins που δείχνουν τρελές αυξήσεις στους θανάτους από τον Covid-19 (;), αφότου οι χώρες εισήγαγαν τα εμβόλια Covid.

    COVID Deaths Before and After Vaccination Programs

    https://www.youtube.com/watch?v=WR-pqrMWu3E


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή