Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

ΣΟΚ... Αλήθεια ή απάτη ? ...

 Η Εκκλησία Μπλοκάρει τον Πούτιν στον Πόλεμο Κατά των Ανουνάκι

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

4 σχόλια:

 1. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/10/blog-post_44.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παγκόσμιοι "ποιμένες" μιας οικουμενικής "εκκλησίας" .....

  https://telegra.ph/%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-pastyri-edinoj-cerkvi-10-09

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΠΟΥΤΣ ΒΛΕΠΩ, ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.

   Διαγραφή
 3. Ασυγχώρητο Το Λάθος Του New Look Τσάρου.
  Καλά, δεν ήξερε, δε ρώταγε εμάς που μην έχοντας την πολυτέλεια να ανοίξουμε μέτωπα και με τους εξωγήινους (λες και δε μας φτάνανε ο Έβρος, τα νησιά, οι καραβιές των ξενόφερτων μεταναστών, προσφύγων, επενδυτών),
  Ο στρατός μας τους έβαλε τις φωνές

  https://youtu.be/VU2eVPT9NbU?t=12

  ούτως ώστε, πανικόβλητοι, να τραπούν σε φυγή ψάχνοντας διασυμπαντικό λαγούμι να κρυφτούν; Έκτοτε, όσο κι αν ακούγεται παράξενα, μας τρέμουν όπως ο διάολος το λιβάνι.

  Υ.Γ. Επ' Ευκαιρία - Για την Ιστορία:
  Στα παλιά τα χρόνια, ο Έβρος δεν ήτανε, όπως τώρα, γέφυρα αλληλογνωριμίας, επικοινωνίας, φιλίας, σύσφιξης των σχέσεων καθώς και συνάντησης των πολιτισμών, των θρησκειών, της κουλτούρας ιθαγενών και εποίκων απ' τα πέρατα της Γης.
  Κατά τον παππού μας, τον Αριστοφάνη:

  https://youtu.be/JlwUwVBh468?list=RDJlwUwVBh468&t=19

  Πατώντας ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ διαβάζεις και τους Στίχους.

  Α.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή