«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ... (ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ vid)

brighteon.com/cb75...

 



79 σχόλια:

  1. Αν όλα αυτά βρε Κωστή αποδειχτούν μπούρδες, αντιλαμβάνεσαι ποιο θα είναι το κόστος για το μπλογκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και αντιλαμβάνομαι:
      Θα χαθεί εντελώς η αξιοπιστία του μπλογκ, θα φύγουν κι άλλοι σχολιαστές και αναγνώστες, και από 13-23 χιλιάδες αναγνώστες την ημέρα.. θα πάμε στα 120 άτομα, όπως συμβαίνει με τα χίλια κάτι άλλα μπλογκ του ελληνικού διαδικτύου. Επιτέλους θα μείνω μόνος μου, να βάζω μουσικά βιντεάκια και βιντεάκια με UFO, χωρίς κίνδυνο να με ρίξουν.

      Διαγραφή
    2. Εγώ πάντως περιμένω!!!!

      Όμως θελω την ΚΟΥΛΑ!!!!!

      ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

      ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΛΑ!!!

      😹😹😹😹😹😹😹

      .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

      Διαγραφή
    3. Bohemian Catsody - A Rhapsody Parody Song for Every Cat Queen and King!
      https://www.youtube.com/watch?v=pXezLv_5RaY
      Αντιγόνη
      ΥΓ Τα UFO αγόρασαν αερόστατα και παίζουν...
      ΥΠΑ: Με επιτυχία συνεχίζεται η δραστηριότητα του αερόστατου επιτήρησης συνόρων στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης (φωτο)
      Σημαντική η συμβολή του στην προστασία των εξωτερικών και κυρίως των θαλάσσιων συνόρων
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/1023717_ypa-me-epityhia-synehizetai-i-drastiriotita-toy-aerostatoy-epitirisis-synoron
      Το πως ακριβώς θα προστατεύουν, την στιγμή που τα σύνορα είναι ξέφραγο αμπέλι και μπαίνουν όλοι και όταν ακόμα πιάνουν εγκληματίες ή τρομοκράτες δεν απελαύνουν κανένα, δεν το διευκρινίζει το ρεπορτάζ!
      Ίσως το αερόστατο χρησιμεύει να τους δείχνει το δρόμο προς το ελλαδιστάν μην τυχόν χαθεί κανένας... γιατί για να εμποδίζει την λαθροεισβολή ούτε λόγος!

      Διαγραφή
    4. Το γισραελ θα το χαιρετησουμε; Ναι ή Ου;
      Αυτο εχει σημασια.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος09 Οκτωβρίου, 2021 14:28
      ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΣΑΝ ΚΟΣΤΟΣ
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΙΟΔΟΤΟΣ;
      ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΣ.
      ΚΩΣΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

      Διαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ: https://katohika.gr/diethni/epithesi-chthes-vrady-se-amerikanikes-trapezes-simera-se-vretanikes-trapezes/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικολαε τα ειπες ΟΛΑ.
    Ο Πλατων στην πολιτεια του επισης μας τα εχει πει ΟΛΑ.
    Οι συμπαντικοι νομοι επιτελους εφαρμοζονται και στους Γηινους ανθρωπους ( οσοι ειμαστε ανθρωποι ) καθως μεχρι χτες εθεωρουμαστε ως ομοιροι.
    Οι συμπαντικοι νομοι ειναι ανελικτικης φυσεως και ολα τα κύτταρα εξελισονται σε ανελικτικη σπειρα.
    Οποιαδηποτε στασιμοτητα οπουδηποτε ειναι σκοτεινης φυσης και δεν εχει προσδοκιμο ζωης. Δεν στεκει. Δεν συνηχει με τις συμπαντικες συχνοτητες. Δεν συναδει.
    Ο Υδροχοος ας μας ξεπλυνει επιτελους γιατι το σθενος ωφειλει να αναγεννηθει απο τις σταχτες που και εμεις εμμεσα η αμμεσα συνεισφεραμε εν γνωσει η εν αγνοια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολα αυτα που λεει το πιθανοτερο ειναι να χρειαστουν καποιες δεκαετιες για να συμβουν. Μακαρι να γινοταν να συμβουν οσο το δυνατον γρηγοροτερα αλλα δεν το βλεπω.
    Καλο θα ειναι να αποφευγονται φρασεις οπως "ηδη συμβαινουν" και λεξεις οπως "αμεσα" γιατι τις εχουμε ξανακουσει και τιποτα δεν ειδαμε.
    Το θεμα ειναι οσα πραγματικα συμβαινουν να εχουν αντικτυπο στον πραγματικο κοσμο.
    Για να τα λεμε λοιπον οπως εχουν, στον πραγματικο κοσμο κυνηγανε τον κσομο με τις συριγγες στο χερι, βγαζουν τον στρατο στο δρομο για να κυνηγαει τους πολιτες (Αυστραλια), οποιον τολμαει να εκφρασει αντιθετη αποψη τον κυνηγουν αλυπητα, τα οικονομικα πανε απ'το κακο στο χειροτερο παγκοσμιως και ο κσομος ειναι σε αναβρασμο κι εν αναμονη περιφερειακων συγκρουσεων η ακομα και παγκοσμιου πολεμου.
    Απο που λοιπον ορμωμενος συμπεραινει οτι ολα αυτα θα αλλαξουν "αμεσα", δηλαδη ο πλανητης θα κανει στροφη 180 μοιρων ?
    Μακαρι αλλα μου ακουγεται απιστευτο το "αμεσα". Καλη η αισιοδοξια αλλα η υπερμετρη αισιοδοξια βλαπτει.
    Ενα αλλο σημειο που θελω να θιξω ειναι το οτι ολα αυτα θα γινουν στην ουσια χωρις να κουνησουμε εμεις το δαχτυλακι μας.
    Σοβαρα πιστευει κανεις οτι καποιοι θα μας προσφερουν ολα αυτα στο πιατο ?
    Για οτι εχει κερδισει η ανθρωποτητα μεχρι σημερα, εχουν χυθει ποταμοι αιματος.
    Εγω λοιπον αυτο που ξερω ειναι οτι αν δεν πολεμησουμε οι ιδιοι, δεν προκειται να δουμε προκοπη. Το εχω γραψει εκατονταδες φορες και δε θα κουραστω να το γραφω.
    Δεν υπαρχουν σωτηρες, οτι κερδισουμε θα το κανουμε μονοι μας.
    Κι αν καποια στιγμη φανει οτι υπαρχει καποιος "σωτηρας", ειναι σχεδον βεβαιο οτι εχει καποιο απωτερο σκοπο.
    Ακομα ομως κι αυτο που περιγραφει, ειναι σαν να μην εχει συναισθηση για ορισμενα πραγματα που λεει.
    Π.χ. οταν λεει οτι θα ελεγχονται τα χρηματα απο ποια τσεπη βγαινουν και σε ποια μπαινουν, νομιζει οτι αυτο ειναι καλο ? Ποιος του ειπε οτι θελουμε να ελεγχουν που σκορπαμε τα χρηματα μας ? Αν ειναι να υπαρχει τετοιος ελεγχος, ποια η διαφορα με το ηδη υπαρχων συστημα ?
    Αν ειναι να βγαλουμε απ'το κεφαλι μας τον "μεγαλο Αδελφο" και να βαλουμε τον "Μεηαλο Ξαδελφο", να μας λειπει.
    Σιγα τη διαφορα δηλαδη που θα πρεπει να την χειροκροτησουμε κιολας.
    Μετα μας λεει οτι τερμα οι πολεμοι, οι διενεξεις κλπ.
    Απλα αχαρακτηριστο, απ'την απαρχη της εμφανισης του ειδους υπηρχαν διενεξεις και πολεμοι. Κι αν εκλειψουν οι λογοι για τους οποιους σκοτωνομαστε σημερα, θα βρουμε αλλους λογους για να τρωγομαστε.
    Ειναι κατι που δεν εχει να κανει με το συστημα αλλα με το ενστικτο.
    Επειδη μας λεει οτι ειμαστε Ελληνες, ας φροντισει να διαβασει τι πιστευαν οι αρχαιοι Ελληνες για τον πολεμο.
    Τελος αυτο με το εισοδημα δε μουα ακουγεται και ιδιατερα δικαιο, βεβαια για να μην ειμαι αδικος η περιγραφη του ειναι μαλλον αοριστη κι εκ τουτου υποθετω οτι λιγα πραγματα γνωτιζει για το τι ακριβως προκειται να συμβει και πως θα γινει.
    Απλα να παραθεσω την αποψη μου, πως η αμοιβη πρεπει να ειναι αναλογη με την προσφορα. Φυσικα και δεν εννοω πως οποιος δεν προσφερει να ψοφησει της πεινας, αλλα οχι και να εχει προσβαση στα ιδια με καποιον ο οποιος προσφερει συνολικα στον κοσμο. Δεν ειμαι κομμουνιστης και δεν προκειται να γινω.
    Δεν δικαιουται κανεις τιποτα παραπανω απο τα προς το ζην, εκτος αν αποδεικνυει οτι τα αξιζει με την προσφορα του.
    Τωρα το αν υπαρχει τετοια προβλεψη στο κβαντικο συστημα, δεν το γνωριζω.
    Αυτο που ξερω ειναι οτι αν επροκειται να αλλαξει κατι στο οικονομικο, θα πρεπει να ειναι η αξιοκρατια του. Να αμειβεσαι αξιοκρατικα.

    Αυτες οι ολιγες παρατηρησεις μου για το βιντεο.
    Οποιαδηποτε διαφωνια ευπροσδεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτρεψετε μου να πω οτι μπουρδες ειναι η παραπληροφορηση που ασκειται στην πλειοψηφία της δηθεν ενημερωσης μας μεσα στα ορια του ΜΑΤΡΙΞ που ζουμε ως πραγματικοτητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό είναι να χαϊδεύει τα αυτιά μας πότε- πότε και κάτι ευχάριστο, ακόμα και αν ξέρουμε πως είναι ουτοπία. Σίγουρα, κάτι μεγάλο επωάζεται και τα σημάδια είναι πλέον φανερά, ακόμα και στους πιο δύσπιστους. Οπωσδήποτε, τα πράγματα θα αλλάξουν, γιατί έχουν εκτροχιαστεί από τους συμπαντικούς νόμους. Τα όρια έχουν πλήρως διαρραγεί και το κακό δεν είναι παντοδύναμο. Όμως, παρά τους αισιόδοξους οραματισμούς, δεν θα πρέπει να αφήνουμε στην άκρη την έρμη τη λογική και τις διδαχές της ιστορίας της ανθρωπότητας, κρυμμένες για τους πολλούς και πιο διαυγείς για οποιονδήποτε νοήμονα ξέρει να διαβάζει και να παρατηρεί.
    Η ανθρωπότητα αποτελεί ένα ενιαίο σύνολο και η εξέλιξη ή η πτώση της δεν εξαρτάται από κάποιους λίγους. Αν δεν ιδρώσει ο κώλος σου, σωστό αποτέλεσμα δεν θα έχεις ποτέ, δεν πα να χτυπιέσαι και να λες οτιδήποτε γραφικό σου έρχεται στη γκλάβα. Γνωρίζουμε, και τον τελευταίο καιρό επιβεβαιωνόμαστε πλήρως, πως ένα σημαντικό σε αριθμό μέρος της ανθρωπότητας βρίσκεται ψυχοπνευματικά σε αμοιβαδική κατάσταση. Επομένως, εφ’ όσον και αυτό το κομμάτι ανήκει στο ανθρώπινο σύνολο, η εξέλιξη που ποθούμε και οραματισζόμαστε δεν υφίσταται, τουλάχιστον για πολλές εκατονταετίες. Ακόμα και αν υπήρχε μια τόσο φωτισμένη ομάδα που θα έπαιρνε τα πράγματα στα χέρια της, τα άφρονα δίποδα δεν θα μπορούσαν να ακολουθήσουν και θα σαμποτάριζαν με μανία ό, τι δεν μπορούν να κατανοήσουν. Τίποτα δεν χαρίζεται στο Σύμπαν και η εξέλιξη απαιτεί κάποια επίπονη διαδικασία.
    Καλά είναι λοιπόν όλα αυτά, αλλά κάποιες φορές μπορεί να γίνουν επικίνδυνα όπλα στα χέρια των επικυρίαρχων, που επιδιώκουν να νανουρίσουν τις ανήσυχες και επικίνδυνες γι΄ αυτούς ψυχές. Προσωπικά, μου αρκεί στην παρούσα φάση να νικήσουν οι αντιτιθέμενοι στο σκότος (να επανέλθει ο Τράμπ στην Αμερική, να ξεκουμπιστούν από προσώπου γης όλοι αυτοί οι βρωμεροί τυραννόσαυροι που κυριαρχούν ως κυβερνήσεις και σύστημα σε όλα τα έθνη και μας πίνουν το αίμα και πολλά άλλα) και να γίνει η ζωή μας πιο ανθρώπινη, ώστε να έχουμε ελπίδες συνολικής εξέλιξης. Το αν θα μείνω για πάντα νέα, με αφήνει προς το παρόν αδιάφορη, εφ’ όσον έχω να αντιμετωπίσω τον πραγματικό μου εχθρό. Τα υπόλοιπα είναι γραφικότητες, κάποιες φορές και πολύ πονηρές….


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε Ευχαριστω πολυ Νικολαε καθως η πληροφορηση που μας παρεχεις συνηχει μεσα μου συμβατη με την εννοια της αληθηας και της ζωης με αγαλιαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω..θα σταθω στο ότι: το χρημα,θα εντοπίζεται από JPS..

    Δηλαδη όποιος εχει χρήμα θα τον διαβάζει ο μεγάλος αδελφός!!

    Και τι;θα αλλάξει προς την ελευθερία του ανθρώπου τοτε??

    Δηλαδή μία από τα ιδια..

    Δεν ήθελα να σχολιάσω πρίν για να μην γινω αρνητικος..

    Και δεν θέλω, επί της παρούσης να επεκταθω και σε άλλα ζητήματα που έχω εντοπίσει στο βίντεο...


    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διακήρυξη «ΣΕΙΣΜΟΣ» επιστημόνων: «Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» – Πάνω από 4.500 υπογραφές και ανεβαίνουν

    https://www.brighteon.com/f9ea1414-4895-4c66-823c-4d5dd410b823


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. The Viganò Tapes - «Πανδημική εγκληματική συνωμοσία του Βαθέως Κράτους και της Βαθιάς Εκκλησίας»

    https://rumble.com/vniaw5-the-vigan-tapes-.html

    Ο επίσκοπος Viganò μιλά για μια συμμαχία που δεν είναι μεταξύ κράτους και εκκλησίας, αλλά μεταξύ βαθέως κράτους και βαθιάς εκκλησίας, δηλαδή των αποκλίνουσων παρατάξεων του ενός και του άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πως μπορουν μα γινουν ολα αυτα οταν ηθικα η ανθρωπότητα χειροτερεύει καθε μερα ολο και περισσότερο;
    Πνευματικη και υλικη αναπτυξη συμβαδιζουν σε σημειο να περιοριζει η μια την αλλη χαριν συμπαντικης αρμονιας.
    Για μενα ειναι πλανη τα παραπανω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και πώς θα λειτουργεί η αχρήματη κοινωνία; Δεν μας εξήγησε! Μήπως με το τσιπάκι στο χέρι; Και ο Αλλος ο δήθεν σωτήρας τέτοια θα μας υποσχεθεί! Ειρήνη νεότητα και ζωή με ανέσεις αλλά ελεγχόμενοι και υποταγμένοι! Ας μας τα εξηγήσει πώς θα λειτουργεί το κβαντικό σύστημα ακτιβώς! Γιατί έχω διαβάσει για την κβαντική φυσική και η λέξη κβαντική παραπέμπει αλλού! Ας τα κάνει κατανοητά πώς θα λειτουργεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χωρίς Χριστό αγαπητέ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αυτά που λες μερικά είναι λόγια από το Ευαγγέλιο του Χριστού.Τα έχουν πει αυτά πολλοί πριν από σένα. Από σήμερα το μπλοκ σας είναι για χαβαλέ.Δεν θα πω άλλα κρίμα που έχασα χρόνο και σας παρακολουθούσα.Ευχαριστώ και να ξέρεις είσαι σε μεγάλη πλάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολλά πολλά και αντικρουόμενα, όπως έχουν σχολιάσει οι φιλτατοι πριν από εμένα. Εγώ θα σταθώ λίγο στον επίλογο, ότι είναι Θεϊκό σχέδιο. Σαν Χριστιανός Ορθόδοξος θα συμφωνήσω ότι για τον Θεό όλα είναι δυνατόν αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά έτσι απλά χωρίς εμείς να δώσουμε κάτι? Ούτε μετάνοια ούτε προσευχή?
    Και που γνωρίζει τις βουλές Του Κυρίου?
    Και κάτι τελευταίο που γράφτηκε και σε προηγούμενο σχόλιο, από πότε ο Κύριος που θέλει να είμαστε ελεύθεροι θα επιτρέψει να ελέγχονται οι άνθρωποι μέσω τον χρημάτων τι αγοράζουν που πηγαίνουν και που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 100 ΤΟΙΣ 100 Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ NOOR-1 ΟΛΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ...
    ΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ -ΕΜΒΟΛΙΑΚΗΔΕΣ-...
    ΥΓ.-1 Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ...ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΓΑΝΤΑ...

    ΥΓ.-2 ΓΙΑΝΝΗ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΡΙΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 0 ΣΤΟ 150 ΣΕ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ...ΚΩΣΤΑ ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΖΥΓΑΡΙΑ...ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΠΑ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΥΤΣΑΙΝΩ...

    ΥΓ.-3 ΠΟΥ ΣΤΡΑΒΩΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΙΩΡΟ...ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΟΥΣΕ ΚΟΝΤΡΑ...
    ΥΓ.-4 ΜΑΡΙΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΠΙΤΟΓΥΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΝΝΗ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΛΑΔΙ ΚΑΘΕ 20 ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ...
    ΥΓ.-5 ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΝΤΑΛΛΑΣ ΕΚΑΝΕ SEX ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑΕΠΤΑΧΡΟΝΟΥΣ...ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΑΣ ΣΗΚΩΝΑΝ...

    ΥΓ.-6 ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ...ΟΧΙ...ΜΑΜΑΑΑ ΕΛΑ ΛΙΓΟ...ΧΑ ΧΑ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θεωρώ τα όσα παραθέτει ο ομιλητής στο βίντεο, ως το δίχως άλλο λίαν συντόμως επερχόμενα και άκρως ρεαλιστικά. Και πολύ λίγα λέει, αναλογικά με όσα έχουν δρομολογηθεί και πολύ μετριοπαθώς αναφέρεται σε αυτά. Καθ' ότι απαριθμεί επί μέρους αλλαγές (οι οποίες στην πρόσληψη πάρα πολλών ηχούν άκρως συνταρακτικές, υπερβολικά αισιόδοξες και ευρισκόμενες πέραν πάσης θεωρίας πιθανοτήτων μεν) ενώ το κύριο στοιχείο και ο άξονας των ζυμώσεων είναι ο ευρισκόμενος σε πορεία αποκατάστασης ήδη από το 2012 εκ βάθρων μετουσιωμένος προσδιορισμός τού πλανήτη. Επίσης δέχεται ο χαρμόσυνος εξάγγελος Νικόλαος Αναξίμανδρος, σε κάποια σχόλια που προηγούνται, αναμφίβολα καλόπιστη κριτική, κατά πόσο κάποια από αυτά που ισχυρίζεται (κατ' εμένα όχι ως κυοφορούμενα, αλλά εκ των πραγμάτων ήδη επερχόμενα) είναι εν τέλη θεμιτά, στην βάση, ότι αυτά μοιάζουν να επισφραγίζονται από ένα περιρρέοντα ολοκληρωτισμό σε παγκόσμια κλίμακα. Υπό αυτήν την οπτική, θεωρώ σκόπιμο, αυτά τα οποία απαριθμεί ο ομιλητής, να προσπαθήσω να εντάξω βάσει των δικών μου εμπειριών και κρίσεως σε ένα ενιαίο λειτουργικό σύνολο. Ούτως ώστε, να καταστεί ορατή η εικόνα, που συνθέτουν οι ψηφίδες που έχουν κατατεθεί προηγουμένως, καθώς και να αξιολογηθεί μέσω μιας αναλυτικής προσεγγίσεως, τόσο το περιεχόμενό της, το οποίον δεν είναι μόνον θεμιτό, αλλά αποτελεί άκρα ευεργεσία δια πάντα άνθρωπο επί τού πλανήτου, που διαθέτει το απαραίτητο ελάχιστο ποσοστό καθαρότητος τής καρδιάς, καθώς και την ευελιξία φρονήματος, που αυτή επενεργεί. Περιγράφοντας με αυτόν τον τρόπο και το βάθρο, επί τού οποίου αρμόζει να ανορθωθεί η αληθής έννοια τής Ελευθερίας, εκδεδυμένη τα κουρέλια κοκότας, τα οποία τής έχει προσάψει ο δήθεν “φιλελευθερισμός” τού καλυμμένου φασισταριού στο μάτριξ με την χειραγώγηση των συνειδήσεων. Επίσης θα επιχειρήσω να καταδείξω, ότι τα όσα κατετέθησαν (και άλλα τόσα ακόμη επί πλέον, όχι ως επί μέρους βήματα, αλλά ως η θριαμβεύουσα ζεμπεκιά τού μέλλοντός μας) δεν αποτελούν ευσεβείς πόθους, ΑΛΛΑ ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΗΔΗ..

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. παπακι αχ καλε παπι ,το παπακι παει στην ποταμια...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν έχω διαβάσει σχόλια.
    Ελπίζω , στην πλειονότητα τους , να είναι σύμφωνα με το σκεπτικό μου.
    Εάν όχι
    Δεν ελπίζω τίποτα
    φοβάμαι για όλα όσα λέει και που σίγουρα θα συμβούν,
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ ,
    ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ,
    διότι αυτό είναι το παγκόσμιο
    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ
    ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ!

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Α ρε άρχοντα τα σπας!!!

    Γιαννακόπουλος επιτίθεται ξανά στη κυβέρνηση: «Δεν έχετε αρχιδ.@»

    https://www.youtube.com/watch?v=EC_8UT6wgbY


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Too good to be true, αλλά πολύ θα το ήθελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συνέχεια προηγούμενου...

    Θα ζητήσω από τον φίλτατο Νικόλαο Αναξίμανδρο να μού συγχωρέσει την απρέπεια, ότι στην προσπάθειά μου να συνθέσω τα επί μέρους που παραθέτει, κατ' αρχήν προτείνω τήν αλλαγή τίτλου στο βίντεό του. Προτιμώ τον τίτλο “Από Το Κοτέτσι Στο Λιβάδι”. Μάτριξ ίσον “κοτέτσι”. Ο συγκεκριμένος όρος, που έχω επιλέξει για το μάτριξ, θεωρώ, ότι έχει αποφασιστική σημασία, διότι αποδίδει ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ τού πράγματος. Οι κότες κρατούνται εγκλωβισμένες μέσα στο κοτετσόσυρμα μόνον για ένα λόγο: Για να τούς αποσπούν τα αυγά και το κρέας τους. Στα όρια τού περιορισμένου αυτού χώρου εξασθένησαν στην πορεία τού χρόνου τα φτερά τους και δεν μπορούν να πετάξουν ψηλότερα από ένα μέτρο. Στην περίπτωση των ανθρώπων τα αυγά είναι ο τρόμος και το κρέας είναι η ενέργεια τού αίματός τους με το οποίον θρέφονται οι εκπεσόντες. Το αδρενόχρωμα και το DMT είναι μόνον το δόλωμα, ώστε να ανοίγει ο υπηρέτης τού βρυκόλακα το καπάκι τού φερέτρου την κατάλληλη μετά μεσονύκτιον ώρα. Το “λιβάδι” είναι ο όρος, που επέλεξε ο Βίλχελμ Ράιχ, για να περιγράψει την φυσική κατάσταση τού ανθρώπου. Είναι ο χώρος, όπου το αγόρι και το κορίτσι πιάνονται χέρι χέρι χωρίς την παραμικρή υστεροβουλία. (Για να αναπτυχθεί ο όρος εγράφησαν αρκετοί τόμοι. Παραπέμπω, λοιπόν, στο έργο τού Ράιχ, εκτιμώντας, ότι όποιος ασχοληθεί με αυτό θα ωφεληθεί). Εν ολίγοις: Κοτέτσι ίσον ΑΙΜΟΠΟΣΙΑ, λιβάδι ίσον ΦΥΣΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, πρώτα εσωτερική, που μοιραία επιβάλλει σε βάθος χρόνου και την εξωτερική.
    Επανειλημμένα έχω τονίσει, ότι για να μπορέσει κάποιος να κάνει την οποιαδήποτε σοβαρή ανάλυση, είτε αυτή είναι κοινωνική, πολιτική, οικονομική, ή για να πουλήσει λεμόνια, πρέπει να διαθέτει ένα ΣΥΝΕΚΤΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ. Χωρίς να είναι δυνατόν να υπεισέλθω εδώ και τώρα σε αυτήν την πρόταση, αναφέρω επιγραμματικά το συμπέρασμα, ότι ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΤΑ ΣΕ ΑΕΤΟ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΙΜΟΠΟΣΙΑΣ, ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σχόλιο , αφού διάβασα τα σχόλια.
    Χαίρομαι ιδιαιτέρως που στην πλειονότητα τους
    οι φίλοι του Διόδοτου
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ
    ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ .

    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ .
    ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΕΞ'ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ
    ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ,
    Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ.
    ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.

    ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ
    ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟ
    ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!
    ΚΑΙ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΡΦΗ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΚΕ;
    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΔΙΟΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΩ ΣΤΗΝ ...ΕΞΥΠΝΑΔΑ

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ
    ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,
    ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ
    (ΠΛΗΝ ΑΓΑΘΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ)
    ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    ΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ,
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για τους διαφημιστές του αντιφασίστα ποινικολόγου και των ιατρών μπατριωτών.

    Να γιατί ο Χίος πούλησε την πρώτη σελίδα του Μακελειού στους διαφημιστές των Πέντε Αρχηγών
    http://deltio11.blogspot.com/2021/10/blog-post_48.html

    Που κολλάει με το άρθρο;
    Στα φληναφήματα...

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/10/blog-post_54.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΧΑΝΕ ΧΑΝΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;
    Πάντως στον ΔΙΟΔΟΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!

    Για να μην ξεχνιώμαστε... Όχι άλλο κάρβουνο ρε Μπογδάνε...
    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/10/blog-post_76.html

    Η σχέση του σχολίου με το άρθρο είναι το ...κάρβουνο!!!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ.

      ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.
      ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΩ, ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
      ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΟΜΟΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ.
      ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΞΕΨΕΙΡΙΣΜΑ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΌΡΩΝ, ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΟ.
      ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

      ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ..

      Διαγραφή
  26. Συνέχεια προηγούμενου....

    Η βάση επί τής οποίας στηρίζεται όλο το Μάτριξ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΜΟΠΟΣΙΑ. Χωρίς τα τελετουργικά αίματος ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ. Οι εκπεσόντες χωρίς κατανάλωση ενέργειας γίνονται αλοιφή για κάλους. Δομημένο σύστημα, στο οποίο δεν διοχετεύεται ενέργεια, η εντροπία το κάνει λιώμα. (Την σχετική διαδικασία έχω παραθέσει αναλυτικά σε άλλα κείμενα. Αποφεύγω να παραθέτω συνέχεια συνδέσμους, αφ' ενός για να μην βαραίνω τα σχόλια, αφ' εταίρου σεβόμενος την δεοντολογία τού φιλοξενούμενου σχολιαστή).
    Με αυτήν την συλλογιστική, αντί να γράφουμε “τελειώνει το ένα, τελειώνει το άλλο, τελειώνει το παράλλο” φτάνει να ισχυριστούμε ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ, ότι ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΙΜΑΤΟΣ. Εάν αλλάξει αυτό, καταρρέει το μάτριξ, άρα αλλάζουν όλα, τουτέστιν τα καλαμπαλίκια και τα φούμαρα, που μάς πλασάρουν ως επιστήμη, οικονομία, ιατρική, δημοκρατία, οίκους ανοχής, τσικλόφουσκες, σαπουνόφουσκες, καταστολή, προπαγάνδα, “ενημέρωση”, προφυλακτικά, ελευθεριότητα αντί ουσιαστική ελευθερία, ευνουχισμούς εφήβων δια νόμου, κόπρανα υπό μορφή χρήματος, “εμβόλια”, ναρκώτια, περούκες για ελέφαντες, περούκες για μυρμήγκια και τα συναφή.
    Το ερώτημα κατά συνέπεια που προκύπτει, πριν εξετάσουμε ποια είναι αυτά, προς τα οποία αρμόζει να στραφούμε, αφού πάψει το σκατό να πωλείται σε συσκευασία παγωτού, είναι: ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ, Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΟΣ;
    Κατ' αρχήν, ας μού επιτραπεί ο εντοπισμός, ότι η εξουδετέρωση μιας συνωμοσίας ξεκινάει με την αποκάλυψή της. Κάποιοι ορθώς θα αντιτάξουν το επιχείρημα, ότι το ξεμοντάρισμα μιας συνωμοσίας μπορεί να ξεκινάει με την αποκάλυψή της μεν, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ. Υπάρχει το ιστορικό δεδομένο, ότι οι ναζιστές τού χίτλερ, φωνασκούσαν ενάντια στους μασόνους και τον σιωνισμό, ενώ στην πράξη προωθούσαν με συγκεκριμένα βήματα την ίδρυση τού ισραήλ. Ας μού επιτραπεί επί τού συγκεκριμένου να αντιτάξω, ότι ανέκαθεν επιμένω, έχοντας έλθει σε αντιπαράθεση και με φίλους, ότι αυτοί, που δομούν και χειρίζονται στην κορυφή το master plan δεν είναι ούτε “οι Έβραίοι” κατ' αποκοπήν (ρετσινιά, που θεωρώ απροκάλυπτα ρατσιστική, έχοντας κάποιους καλούς φίλους Εβραίους) ούτε κάποιοι λεχρίτες σιωνιστές. Στην κορυφή τού μάστερ πλαν βρίσκονται, κατά την εκτίμησή μου, ελληνόφωνοι απόγονοι τής λερναίας ύδρας, που προΐστανται καλυμμένα στα ανώτατα φόρα ως “διεθνείς πολίτες”.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου για την απελευθέρωσή μας από τις Γαλαξιακές--Ανδρομέδιες δυνάμεις, της ομηρίας μας επί 11,500 έτη. Το γνωρίζει και ο Εχθρός μας. Τρέχει το πρόγραμμα Μάτριξ & τελειώνει ο χρόνος των Δρακονιανών, της Armageddon Agenda 2021-2027 (λόγω τελεσίγραφου που έλαβαν από τις Γαλαξιακές δυνάμεις), και επισπεύδουν τις τελευταίες 'πράξεις' του έργου τους. Οι Ελληνες Ανδρομέδιοι υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέψουν για να νικήσουν και αυτό είναι φανερό. Needless to say, they are fully prepared this time, equipped with 980 vessels (cornering the Draconian criminal), ending our captivity--freeing Planet Gaia. The war above is taking place as we speak. I Τrust The Universal Hierarchy's Plan. Hubris--Nemesis--Catharsis with the return of our Andromedian Gods. Βρίσκομαι εδώ για την ΕΚΔΙΚΗΣΗ και Ίαση της Ψυχής μου. Μία Ελληνίδα παλαιάς κοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΥΡΙΕ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ,

    ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ, Ο ΕΝΑΣ ΘΑΒΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
    ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΒΟΒΟΛΗ ΝΑ ΕΚΦΡΆΖΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΖΩΗ ΜΠΕΧΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο τύπος αυτός μας προετοιμάζει για την παγκόσμια διακυβέρνηση βλέπω, και είναι πολύ λυπηρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΤΣΙ.. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ.. ΟΣΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΦΛΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ..
      ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

      Διαγραφή


  30. Ο DR RASHID BUTTAR «ΑΦΥΠΝΊΖΕΙ» ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ….»Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ….Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΑΠΟΣΠΟΎΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ»….

    http://arxaiaithomi.gr/page/2/



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συνέχεια προηγούμενου...

    Επειδή σε κάποια σχόλια που αναρτήθηκαν ενδιαμέσως, εκφράζονται αντιρρήσεις στο βίντεο, τις οποίες θεωρώ και αναμενόμενες, αλλά και αναμφίβολα καλόπιστες, ας μού επιτραπεί να διακόψω προσωρινά την συνέχιση τού σκεπτικού, που ξεκίνησα να διαμορφώνω με τρία σχόλιά μου, που προηγούνται, για να διατυπώσω την άποψή μου σχετικά με κάποιες από αυτές τις αντιρρήσεις:
    Κατ' αρχήν θα αναφερθώ στις προαιρέσεις τού ιστολόγου, έστω και (εάν θέλετε) δεν μού πέφτει λόγος επ' αυτού. Ο Κώστας είναι ἀποδεδειγμένα κατ' επανάληψη ένας τολμηρός άνθρωπος, που διέπεται από ιδιαίτερη ευστοχία στην επιλογή των θεμάτων, που αναδημοσιεύει / προβάλλει. Οι επιλογές του γίνονται με γνώμονα, όχι την πλήρη συμφωνία του με κάθε λεπτομέρεια των όσων προβάλλει, αλλά με στόχο να προκύψει ένας γόνιμος διάλογος στα σχόλια με αφορμή τίς αναρτήσεις ως βάση προβληματισμού. Συχνά έχει προβάλλει εδώ αναρτήσεις δικές μου, που γνωρίζω, ότι σε σημαντικά σημεία έχει διαφορετική άποψη. Αυτό αποτελεί αρετή για ένα ιστολόγο, που δεν δογματίζει, ούτε οικοδομεί με βάση την μονοκαλλιέργεια, αλλά πυροδοτεί εναύσματα διαλόγου, ώστε να προχωρήσει την προβληματική. Φυσικά, όλοι έχουμε κάποιες αρχές, τις οποίες οφείλουμε να προασπίζουμε, χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Πλην όμως, να ρίχνουμε στο βάραθρο κάποιες νέες ιδέες, που βρίσκονται υπό διαμόρφωση και να τούς στερούμε το βήμα να μπουν και να ζυμωθούν στον δημόσιο διάλογο, επικαλούμενοι θέσφατα, στενεύει τον ορίζοντα τού προβληματισμού τής σύγχρονης Αθηναϊκής Αγοράς, στην οποία επάξια έχει αναδειχθεί το διαδίκτυο.
    Αναμφίβολα, το βίντεο τού Νικόλαου Ανεξίμανδρου παρέχει περιθώρια παρερμηνειών, παρόλο, που όπως δήλωσα συμφωνώ πλήρως (και επαυξάνω) με το περιεχόμενό του. Οι αλλαγές, που ως “συνδεσμολογία εν σειρά” παραθέτει, δεν διέπονται από εσωτερική συνοχή, ως ένα κορδόνι από καραμπόλες μπιλιάρδου, που δεν αποκαλύπτουν επαρκώς την στρατηγική τού παίκτη. Επί πλέον, δεν κάνει μνεία σε κάποιες βασικές πτυχές τού Προγράμματος των Φωτεινών Δυνάμεων, αφήνοντας μια ανισοβαρή εντύπωση αναφορικά με άλλες πτυχές που παραθέτει. Υπό αυτήν την σκοπιά, θεωρώ αναγκαίο να αναφερθώ στην συνέχεια στο ζήτημα “τής κατάργησης των θρησκειών”που έγινε αναφορά, αλλά και τής νέας επερχόμενης παγκόσμιας παρέμβασης από συγκεκριμένο κέντρο συντονισμού δυνάμεων, η οποία από πλήρη παρεξήγηση εκλήφθηκε από κάποιους φίλους να έχει νεοταξικό περιεχόμενο.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Λίγο περίεργα μας τα λέει ο «ποιητής»!
    Πρώτη σκέψη:
    Α! τι ωραία! Θα ζήσουμε σε έναν «όμορφο κόσμο. ηθικό, αγγελικά πλασμένο»!!
    Δεύτερη σκέψη:
    Βρε.. μήπως είναι πολύ καλό, για να είναι αληθινό;;;
    Έλα όμως που ως κληρονόμοι της Ευκλείδειας λογικής, έχουμε το κουσούρι να κάνουμε και ΤΡΙΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!!
    Πρώτα – πρώτα τίθενται οι εύλογες απορίες:
    Όταν η ελίτ που θα «αποχαιρετίσουμε», κατέχει όλο τον πλούτο του πλανήτη, κατέχει όλα τα κέντρα εξουσίας, ελέγχει κυβερνήσεις, δικαιοσύνη, στρατούς…
    Όταν μέσω της τεχνολογίας έχει καταφέρει να ελέγξει – φακελώσει όλο τον έρμο τον πληθυσμό της γης…
    Αναρωτιέμαι:
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΆΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ;;;
    Και μη μου πείτε από τους αφυπνισμένους λαούς!!! Εδώ γελάνε!
    Και εδώ παίρνουν σειρά οι μαύρες σκέψεις!!
    Ας προσπαθήσουμε να δούμε λίγο πίσω από την κουρτίνα:
    Ανάμεσα στα «ωραία» που ακούμε περί δικαιοσύνης, ειρήνης, ευδαιμονίας και άλλων βαρύγδουπων, πετιούνται κάτι ζιζάνια, που ενοχλούν τη λογική!!
    Ενδεικτικά αναφέρω:
    1. Στους ανθρώπους, ας πούμε, θα δίνεται ότι χρειάζονται για να καλύπτονται οι ανάγκες τους! Ούτε λιγότερα, ούτε περισσότερα!
    2. Αχρήματη κοινωνία!! (Αχ σε τι με παραπέμπει)!!
    3. Σε οποία χρήματα ενδεχομένως κυκλοφορούν θα υπάρχει κάτι σαν GPS, που θα δείχνει πότε αλλάζουν χέρια, από ποιον σε ποιον και γιατί!!
    Εδώ λοιπόν βρωμάει από μακριά στέρηση του υπέρτατου αγαθού: ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ! Τέρμα η ελεύθερη βούληση και η αυτοδιάθεση!! Θα είμαστε όλοι «καλοί»!! Θέλουμε δεν θέλουμε!!
    Και φυσικά, για όλα αυτά τα «όμορφα», κάποια κεντρική εξουσία θα ασκεί τον έλεγχο!
    Και εφόσον θα είναι σε παγκόσμιο επίπεδο θα μιλάμε για ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΓΕΣΙΑ!!
    Που θα έρθει, την στιγμή που ο κόσμος θα μαστίζεται από μύριες συμφορές και θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ως από μηχανής Θεός!!
    Που θα έρθει ως μεσσίας δείχνοντας στο κόσμο ένα καλό πρόσωπο! (στην αρχή τουλάχιστον)
    ΒΡΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!! ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ «ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ»!!!
    Αναρωτιέμαι λοιπόν:
    ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ «ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ», ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ;;;
    ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ «ΣΩΤΗΡΑ»;;;
    Αν βέβαια συμβούν όσα περιγράφονται!!
    Βρε τι διεστραμμένες σκέψεις κάνω σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τι γίνεται με τα μέτρα στον υπόλοιπο κόσμο

    https://www.youtube.com/watch?v=UzgL_fCLlnk

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Συνέχεια προηγούμενου...

    Σχετικά με το ζήτημα τής κατάργησης των θρησκειών, που αναφέρεται στο βίντεο:
    Όσοι έχουν στοιχειώδη επαφή με το διαδίκτυο, γνωρίζουν κάλλιστα, ποιο είναι το κέντρο που προωθεί τις στοχεύσεις που αναφέρονται σε αυτό το βίντεο. Δεν είναι άλλοι από την Συμμαχία τών Αντιδυνάμεων, που απεργάζεται την καταστροφή τής καμπάλ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ. Με προεξέχοντες τον στρατηγό Μάικελ Φλυν, ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ΤΟ “ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ” Ή ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, τον Πρόεδρο Ντόναντ Τραμπ, ΠΟΥ ΚΡΑΔΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, τον πρόεδρο Πούτιν, ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Η ΡΩΣΙΚΗ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ. ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. Εξ άλλου, όπως κατέδειξα σε κείμενό μου για τα Λευκά Καπέλα, η κύρια δύναμη που τα δομεί στις ΗΠΑ είναι κυρίως βαθύτατα πιστοί τής παραδοσιακής καθολικής πίστεως Ιρλανδοί, όπως οι Μάικελ Φλυν, Στηβ Μπάνον και Πάτρικ Μπερν, που αμφισβητούν τα αίσχη των λεχριτών προτεσταντών (τής κουκ λουξ κλαν) WASP αληταμπουράδων.
    Εδώ όμως οφείλουμε να κάνουμε ένα διαχωρισμό: Μεταξύ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΘΕΣΜΟΥ, που εκπροσωπείται από διεφθαρμένες ιεραρχίες και ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, που εκπροσωπείται από μειοψηφία τού κατώτερου κλήρου, των μοναχών και μέρους των λαϊκών τού πληρώματος τής Εκκλησίας τού Χριστού. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΠΙΚΟ ΚΟΓΚΛΑΒΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΗΣΟΥΙΤΙΚΟ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΩΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΩΝ; ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΜΑΥΛΙΣΑΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ “ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ” ΚΑΙ “ΙΕΡΕΙΣ”; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΗ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ “ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ “ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ” ΜΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ; Πού βρίσκονται οι διαμαρτυρίες των φίλων, που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ενάντια στο βίντεο, απέναντι σε αυτά, με στόχο να προασπιστούν το Μήνυμα Αγάπης τού Ιησού Χριστού;
    Για την αναγκαία διαφοροποίηση μεταξύ τής άκρατα εκκοσμικευμένης Εκκλησίας ως θεσμού και τής ανοθεύτου Πίστεως έχουν γραφεί βιβλία επί βιβλίων από τον Χρήστο Γιανναρά και αρκετούς άλλους, που ουδείς αμφισβήτησε ουδέποτε το ανένδοτο Ορθόδοξο φρόνημά τους.
    Βατικανά, τράπεζες τού “αγίου πνεύματος”, παπάδες που κραδαίνουν εμβόλια, τζομπαναραίοι, που κρατάνε ράβδους που υποδουλώνουν το ποίμνιο στους μασόνους, παίρνουνε στο εξής δρόμο και μάλιστα χωρίς “δημοκρατικές διαδικασίες”, διότι δεν πρόκειται να ζητηθεί η γνώμη του κουτσούμπα περί αυτού και σε όποιον αρέσει.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συνέχεια προηγούμενου...

    Σε αρκετά από τα σχόλια που κατατίθενται εδώ, χωρίς να αμφισβητώ την αγνή προαίρεση κανενός από τούς σχολιαστές, τούς οποίους θεωρώ όλους ανεξαιρέτως ανθρώπους με αγνές προαιρέσεις, διαφαίνεται πόσο δρόμο καλείται να διανύσει ακόμη η Μεγάλη Αφύπνιση και για ποιους λόγους μετατίθεται συνεχώς χρονικά η παρέμβαση τής Συμμαχίας των Αντιδυνάμεων. Μέχρι τότε θα τρώνε τα “εμβόλια” οι πιτσιρικάδες και θα κρεπάρουν και οι αποφασισμένοι και μάχιμοι αντιδηλητηριαστές θα τρώμε το κλύσμα των διώξεων, ενώ οι συνταξιούχοι θα ψάχνουν στους σκουπιδοντενεκέδες και κάποιοι από αυτούς, που τούς ζητάνε ψωμί τα παιδιά τους και δεν έχουνε να τούς δώσουν, θα ρίχνουν το ξυράφι στην καρωτίδα. Ο άλλος φίλος επιμένει σώνει και καλά να αμείβονται οι άνθρωποι με βάση την απόδωσή τους, ενώ η αυτοματοποίηση στην διαδικασία παραγωγής τείνει να βγάλει τελείως στο περιθώριο την συμμετοχή τής εργατικής δύναμης από την παραγωγική διαδικασία, ενώ Σωκράτης τούς απάντησε στην Απολογία του, όταν ερωτήθηκε, πώς δέχεται την θανατική ποινή, που τού επέβαλαν, ότι για τις ροχάλες, που μια ζωή τους έριχνε για τα αίσχη τους, θα έπρεπε να σιτίζεται εφ' όρου ζωής τζαμπέ στο Πρυτανείο. Ξημεροβραδιάζονται στο τζάμπα στο διαδίκτυο, αλλά απαιτούν να αμείβεται ο εργάτης στο τυπογραφείο με βάση τις ώρες που δουλεύει μπροστά στην μηχανή, ενώ δεν αγοράζουν εφημερίδα ούτε για να ανάψουν την σόμπα (τώρα που θα πουλάνε ούρα τα βενζινάδικα). Ενώ πληρώνουν με internet banking, απαιτούν να πληρώνεται ο τραπεζικός υπάλληλος με βάση τις ώρες που κάθεται στον γκισέ τού ταμείου, για να ξύνει τα τέτοια του, κλπ.
    Προχωράω στο θέμα “τής επιβολής κεντρικής εξουσίας παγκοσμίως” από τα Λευκά Καπέλα και την Συμμαχία των Αντιδυνάμεων:
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:
    ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΠΛΗΞΡΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.
    ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.
    Ένα δεδομένο, που δεν μπορούν να προβλέψουν οι αρνητές τής ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ, είναι ότι με αυτόν τον τρόπο θα καταργηθούν οι σημερινάς πόλεις – ζούγκλες, που η καμπάλ έχει φυλακίσει τούς ανθρώπους, για να τους ελέγχει και να αποκτηνώνει την ποιότητα τής ζωής τους, για να μετατρέπει τους εγκεφάλους τους σε πατσαβούρες και για να υποβαθμίζει βάναυσα την ζωτικότητητά τους. Οι άνθρωποι παραμένουν στις πόλεις, νομίζοντας ότι εκεί θα βρουν δουλειά, υγειονομική περίθαλψη, δυνατότητες μόρφωσης για τα παιδιά τους, για να κάνουν αυτά καριέρα στον κοινωνικό κανιβαλισμό, οίκους ανοχής με βουλγάρες, ναρκώτι στις πιάτσες τής ομόνοιας, πιτσιρικάδες μπιρ παρά για μπινελίκια κοκ. Όταν δοθεί όμως το παραδάκι, οι άνθρωποι βαθμηδόν θα εγκαταλείψουν τις πόλεις, έχοντας εξασφάλιση και θα μεταβούν στην ύπαιθρο και την φύση. Αυτό ονομάζεται ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ – ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟΣ.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Διονύση,
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

      Επίτρεψέ μου, πριν συνεχίσεις να παρέμβω, ονομάζοντας το βίντεο του Ν.Αναξίμανδρου ως μία "Μη επεξηγηματική σύνοψη". Γιατί, όπως επιχείρησες κι εσύ, έτσι κι αυτός, σε επιμέρους άρθρα του, έχει αναλύσει με λεπτομέρειες τα στοιχεία αυτής της μετάβασης. Κι εδώ όμως, στον Διόδοτο, το έχουμε κάνει αρκετοί, μεταξύ αυτών περισσότερο εσύ, καθώς και ο Αριστόμαχος με το γλαφυρό του ύφος.
      Αυτό που μάς λείπει εμάς όλων όμως, είναι ότι δεν είμαστε οργανωμένες ακούραστες σειρήνες με μπόλικους πόρους από πίσω. Αυτό είναι προτέρημα των σατανο-νεοταξιτών. Το άλλο που δεν χαρακτηρίζει το σύνολο των ώτων στα οποία απευθυνόμαστε.. είναι ότι δεν έκατσαν, για λόγους που δεν θα κρίνω τώρα, να κάνουν αυτό που κάναμε εμείς ο στενότερος κύκλος. Δεν έκατσαν να τούς δέσουν στο κατάρτι και να τούς κλείσουν τα αυτιά με κερί.
      Θεωρώ, όσον αφορά την αφύπνιση, ότι ο κύβος ερρίφθη για κάθε έναν ξεχωριστά. Γι αυτο και ο Διόδοτος "έχει κουλάρει". Γιατί δεν θέλει να επαναλαμβάνεται. Και δεν είναι επίσης "ένα ακούραστα οργανωμένο συνεργείο σειρήνων με μπόλικους πόρους από πίσω", να έχει την δύναμη, σε καθημερινό επίπεδο, να καταρρίπτει ένα προς ένα τα όπλα της αντινόησης και προσπάθειας σπίλωσης των προσπαθειών των φωτεινών δυνάμεων, όπλα που επιτυχώς οι σκοτεινοί νόες εξαπολύουν καθημερινά και μάς αρπάζουν δικούς μας μαχητές που είχαμε για στανταράκια. Πιστεύω όμως ότι οι αντιδυνάμεις, με τα χτυπήματα που πρόσφατα έχουν ξεκινήσει, θα φέρουν πίσω σε εμάς πάλι κι αυτούς τους μαχητές.

      Σε ευχαριστώ και πάλι για την παρουσία σου και την προσφορά σου στον Διόδοτο. Αναμένω την συνέχεια ή κλείσιμο του πολύτιμου σχολιασμού σου.
      💙

      Διαγραφή
  36. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΩΡΑΙΩΝ ΘΑ ΦΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΒΙΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ. ΧΑΧΑΧΑ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΚΤΕΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ; ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΟΤΙ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΡΩΝΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.

    Η ΚΑΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Με αλλα λογια , μας είπες τι θα συμβει στο εγγύς μέλλον ( με πολλά χαρακτηριστικά στοιχεία του great reset ) καλυμενα με ένα ανθρωπιστικό / νομοταγικό μανδύα για να μη ταραχθει η θάλασσα . Λοιπόν πιο είναι το καλό για το οποιο θα πρέπει να χαρεί ( η" και να λυπηθεί ) η ανθρωπότητα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανθρωπότητα θα πρέπει να χαρεί για το ότι οι αλλαγές που ξεκίνησαν, σύντομα δεν θα είναι διαχειρίσιμες από χέρια μιας χούφτας μισανθρώπων σατανολατρών, άρα δεν θα είναι με τα δεσμά που φαντάζεστε.

      Διαγραφή
  38. Οσο για τους αιμοβορους κε απληστους βρυκολακες, τους Εβραιους αρχι-δολοφονους φαρμακο-βιομηχανους, ακομα κε αν ολοι οι συγγενεις των δολοφονημενων απο τα εμβολια κανουν αγωγες εναντιον τους (που δεν προκειται), ακομα κε αν πληρωσουν δισεκατομυρια σε προστιμα, παλι θα απομεινουν αλα τοσα για να τα παρουνε μαζι τους στον σκουληκιασμενο ταφο τους. Διοτι εχουνε ρημαξει τους προ-υπολογισμους ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ, απο την φορολογια των φουκαραδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο Χριστος ειπε: Δεν ηλθον βαλειν ειρήνη αλλά μαχαιραν. Ο Αντιχριστος υποσχεται ευδαιμονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε αυτό που περιγράφεται στο video είναι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!
      Τότε που θα δείχνει το καλό του πρόσωπο, αλλά παράλληλα με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ από τον ίδιο.
      Όταν εξαπατήσει την ανθρωπότητα, τότε θα δουν το πραγματικό πρόσωπο του θηρίου!

      Ποιο ξεκάθαρο δε γίνεται!! Απορώ πως δεν το βλέπουν όσοι δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι!
      Εύχομαι να μην είναι στις μέρες μας!!

      Διαγραφή
  40. Συνέχεια προηγούμενου...

    Αγαπητέ Κώστα,
    σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σού ανταποδίδω την καλημέρα. Εύχομαι Καλή Κυριακή και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ σε όλους τούς και τίς επισκέπτες τής σελίδας, παρά ότι, η φάση που διανύουμκε είναι ιδιαίτερα ζοφερή. Είναι μεν σωστή η παρατήρησή σου, ότι όσον αφορά την αφύπνιση, ο κύβος ερρίφθη ήδη για κάθε ένα ξεχωριστά. Πλην όμως, η ατομική αφύπνιση οδηγεί μέσω τής εξουδετέρωσης τού ισχύοντος έξουσιαστικού αφηγήματος στην συγκρότηση ενός κοινωνικού χειμάρρου σε διεθνή κλίμακα, που στρέφεται πλέον δυναμικά ενάντια στην αληταμπουρία. 1.540.000 άνθρωποι στην Ελλάδα αρνούνται να εμβολιαστούν, παρά τις άγριες πιέσεις που δέχονται. Αυτό πιστοποιεί, ότι η ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΗΔΗ, οπότε το καζάνι ξεκίνησε να βράζει άγαρμπα. Μπορεί οι βαλβίδες ασφαλείας του να πηγαίνουν περίπατο στους 3.000 βαθμούς, Όμως για να φθάσουμε εκεί, πρέπει πρώτα να περάσουμε από τους 2.000 και μετά από τους 2.500 βαθμούς. Όταν π.χ. σημαντικό μέρος των υγειονομικών προτιμάει να τεθεί σε διαθεσιμότητα, από το να υποταχθεί στους εξαναγκαστικούς δηλητηριασμούς, αποτολμώντας τον κίνδυνο να κρεπάρει η οικογένειά τους από την πείνα, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ, ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ, επιβάλλοντας μέσω τής διαμόρφωσης των συσχετισμών δύναμης στις κοινωνικές συγκρούσεις την δικαστική απόφαση να μην κοπεί ο μισθός τους κατά την διάρκεια τής διαθεσιμότητας.
    Έχει δίκιο ο φίλος Αντώνιος γράφοντας στο σχόλιό του, ότι η κατάσταση έχει φθάσει για τούς λαούς στο απροχώρητο και ότι το κόστος για τούς λαούς είναι μέρα με την ημέρα όλο και πιο τεράστιο. Πράγματι, έχουμε μπει σε ένα αγώνα δρόμου, που κρίνεται σοβαρότατα η αξιοπιστία των Αντιδυνάςμεων και δεν επιτρέπεται να καταλήξουμε στο αποτέλεσμα τού η εγχείρηση πέτυχε, αλλά ο ασθενής τα τίναξε. Άρα, το ζητούμενο είναι η επιβολή των μέτρων, στα οποία αναφέρεται ο Νικόλαος Αναξίμανδρος να επιταχυνθεί. Ορθά πράττουν αρκετοί σχολιαστές, που θέτουν ερωτήματα, αμφιβολίες, ακόμη και αντιρρήσεις, διότι πρέπει οτιδήποτε να το περνάμε μέσα από την βάσανο τής κριτικής. Όμως, επιτυχής κριτική σημαίνει αυξημένη ικανότητα κρίσεως, που οικοδομείται σε πλαίσια επισταμένου προβληματισμού, μελέτης και ενημέρωσης, Και κάθε νέα ιδέα για να επικρατήσει, πρέπει να μπει στην διαδικασία τής ζύμωσης, στα πλαίσια τού δημόσιου διαλόγου. Γι αυτό οι ψηφιακοί μαχητές ξεδιπλώνουμε την σημαία μας, που δεν είναι άλλη από την καρδιά και την αποφασιστικότητά μας. Βαθύτατα πεπεισμένοι, όχι μόνον για την ορθότητα, αλλά για την μονοσήμαντη αναγκαιότητα επιβολής τού προγράμματος, καλούμε τις Αντιδυνάμεις να επισπεύσουν την διαδικασία, τιμώντας την εμπιστοσύνη που έχει τούς επιδειχθεί, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ. Αυτό που κρατάει τις στρατιές των βάναυσα απογοητευμένων ανθρώπων, από τα να αρκούνται προς ώρας σε μορφές παθητικής αντίστασης και στην διεξαγωγή διαμαρτυριών, δεχόμενοι την άγρια καταστολή των αφορεσμένων, είναι το λεγόμενο “κατώφλι”. Είναι ακριβώς η ψυχολογική περιοχή, που φθάσαμε ήδη, όπου προσμετρούνται το κόστος και το όφελος μιας θερμής ρήξης. ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΡΙΘΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΤΟΤΕ ΖΑΛΟΓΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΑΣ.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Διονύση,
      σε αυτό το σημείο θέλω να επισημάνω ότι δεν είμαστε μόνο 1.540.000 άνθρωποι στην Ελλάδα που δεν έχουμε εμβολιαστεί. Είμαστε πολύ περισσότεροι από 3μισι εκατομμύρια. Συμφωνώ φυσικά με το ότι και ενάμισι να είμασταν..και πάλι έχει δημιουργηθεί η κρίσιμη μάζα για το ματριξιανό βραχυκύκλωμα.

      Διαγραφή
  41. Για να κατανοήσουμε αυτά που λέει ο ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ στο βίντεό του, όπως και ό,τι λέει στα άρθρα του αλλά και στα υπόλοιπα βίντεο που έχει αναρτήσει, θα πρέπει να μάθουμε να σκεφτόμαστε με την ΚΑΡΔΙΑ και όχι με τη λογική. Εννοώ οτι όταν τον ακούμε ή τον διαβάζουμε, πρέπει να εμπιστευόμαστε το ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ που μας προκαλεί. Κάθε δεύτερο συναίσθημα προέρχεται απο το ΜΥΑΛΟ, δηλαδή τη λογική και συνήθως ΔΕΝ είναι το ίδιο με της καρδιάς. Οι φίλοι εδώ, που έχουν αντιρρήσεις στα λεγόμενα του ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΥ, προτάσσουν τη λογική τους. Η λογική μας λέει οτι όλα αυτά είναι ουτοπικά. Ποιά λογική όμως ; Βλέπετε τίποτε λογικό ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια που έχει κωρυφωθεί η επίθεση στους ανθρώπους ; Βλέπετε καμία λογική στον διπλανό σας σήμερα ;

    Η προσωπική μου αίσθηση είναι οτι αυτό το βίντεο συνδέεται ΑΜΕΣΑ με την ανάρτηση του φίλτατου Εργοδότη με τίτλο "Μιά χωριάτικη σαλάτα!" και μέσω αυτού της Απεροπίας με τίτλο "Γιατί οι δισεκατομμυριούχοι κατασκευάζουν ειδικά καταφύγια σε επιλεγμένα μέρη;" (https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/10/blog-post_7.html). Αν ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ τα δύο αυτά άρθρα (όχι απλά να τα διαβάσετε), βγαίνει, για εμένα τουλάχιστον, το συμπέρασμα οτι ο πλανήτης έχει εισέλθει σε ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ νερά εδώ και χρόνια. Αυτό σημαίνει οτι η ανθρωπότητα ζεί και θα ζήσει γεγονότα τα οποία μπορεί μεν να έχουν ξανασυβεί, τα ζούμε όμως και σήμερα. Το πως ο καθένας τα αντιλαμβάνεται εξαρτάται απο το "ταξίδι" του σε αυτό το πεδίο ενσάρκωσης (άλλοι το λένε 3η διάσταση, αλλά διαφωνώ), δηλ. πόσες φορές έχει έρθει ξανά. Η πορεία του ηλιακού μας συστήματος στο διάστημα μας ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΜΕΣΑ αλλά αυτό ΔΕΝ γίνεται αντιληπτό απο όλους και στον ίδιο βαθμό. Όμως μην ξεχνάτε οτι όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί είναι μέρος ενός συνόλου και αυτό το σύνολο, με τη σειρά του, μέρος ενός υπερσυνόλου και πάει λέγοντας. Η λογική μας, όσο και αν το θέλουμε, ΔΕΝ μπορεί να το αντιληφθεί, πόσο μάλλον να το εξηγήσει.

    Αν παρόλα αυτά θέλουμε να πάμε με τη "λογική", είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ η μεγάλη επανεκκίνηση (των ακατανόμαστων) να μοιάζει με το σχέδιο απελευθέρωσης, τουλάχιστον επι της αρχής. Πώς αλλιώς θα έκανε τους ανθρώπους να τσιμπήουν το τυράκι, αν δεν ήταν κάτι που σου προκαλεί καλά ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ (επι της αρχής επαναλαμβάνω) ; Όμως, οι διαφορές του με τη NESARA / GESARA είναι υπαρκτές, αλλά δυσδιάκριτες. Αν παρακολουθήσετε τον Charlie Ward, ο οποίος είναι ο κύριος εκφραστής του QFS, ίσως τρομάξετε με αυτά που λέει για την εφαρμογή του συστήματος αυτού. Εγώ πάντως τρόμαξα και όχι με την καλή έννοια. Και το QFS δημιουργεί σκλαβιά ως προς το χρήμα. Ποιός όμως μας εγγυάται οτι "απέναντι" απο την μεγάλη επανεκκίνηση είναι το Quantum Financial System ; Αν το ηλιακό μας σύστημα εισέλθει καθ ολοκληρίαν στην περιοχή "μηδέν" (ας την ονομάσουμε έτσι) κανένας δεν εγγυάται τίποτε. Ούτε μεγάλες επανεκκινήσεις ούτε νεσάρες / γκεσάρες, ούτε τίποτε. Εκεί αναμένουμε ενεργοποίηση ΚΩΝΑΡΙΟΥ και τη γέννηση άλλου νοητού ΚΟΣΜΟΥ ή άλλου MATRIX αν το θέλετε και εκεί ΔΕΝ υπάρχει χρήμα. Κανείς απο εμάς τους απλούς ανθρώπους δεν το ξέρει. Και όπως λέει η Απεροπία στο άρθρο της, μήπως το ξέρουν οι elite και γι αυτό προσπαθούν να μας σταματήσουν (με εμβόλια κλπ) ;

    Μεγάλο το θέμα, φίλοι μου, και ΜΗ εξηγήσιμο με όρους τρισδιάστατους. Και ΣΙΓΟΥΡΑ μη εξηγήσιμο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ. Εγώ ένα ξέρω και σας το λέω με όλη την ΑΓΑΠΗ που τρέφω προς τον συνάνθρωπο. Η δική μου ΨΥΧΗ και η δική μου ΚΑΡΔΙΑ (δηλαδή το ΕΙΝΑΙ μου ή το ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ) με έχουν ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ (μη ρωτάτε πως, δεν το ξέρω, απλά συναίβει) να είμαι ήρεμος και να ΑΠΟΛΑΥΣΩ αυτό το ταξίδι που ήρθα εδώ στη Γαία, να κάνω. Δέν έχει λογική αυτό που σας λέω. Γεννάται ως ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και είναι τόσο δυνατό που όταν μοιραία η ΛΟΓΙΚΗ μου προσπαθεί να το αποδομήσει, απλά δεν μπορεί.

    Ο καθένας δημιουργεί τον κόσμο του με τη σκέψη του. Η σκέψη είναι τόσο ΔΥΝΑΤΗ όσο δεν φαντάζετε. Κάντε ΚΑΛΕΣ σκέψεις για ΟΛΗ την ανθρωπότητα και όχι ατομικά.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Συνέχεια προηγούμενου...

    Έχει δίκιο ο Dark Sun, όταν επιμένει, “οτι αν δεν πολεμησουμε οι ιδιοι, δεν προκειται να δουμε προκοπη”. Για ποιο λόγο όμως είμαστε υποχρεωμένοι να αποκλείσουμε από την συστράτευση τις Αντιδυνάμεις, τούς προέδρους Τραμπ και Πούτιν, τον Αμερικάνο φαντάρο, που όταν κράτησε νεκρό τον συνάδελφό του στην μάχη, με τα μυαλά του να χύνονται έξω από το κρανίο, ορκίστηκε να πράξει ότι μπορεί, για να μην πεθαίνουν άλλο άνθρωποι σε πολέμους για την κερδοφορία τής καμπάλ; Στο φινάλε, τα βασικά σημεία τού προγράμματος, που προωθούν οι Αντιδυνάμεις, τα έχω παρουσιάσει και εγώ ο ίδιος και τα προωθώ εδώ και τριάντα χρόνια (Και γνωρίζω καλώς, ότι δεν είμαι καθόλου μόνος σε αυτήν την διαδικασία). Με ποιον τρόπο λοιπόν, παρακάμπτουν την λαϊκή θέληση οι Αντιδυνάμεις; Εδώ και δέκα τουλάχιστον χρόνια καταγγέλλω στο διαδίκτυο τα τελετουργικά αίματος, τούς παιδοβιασμούς και τις παιδοκτονίες, όταν ακόμη οι Αντιδυνάμεις εμπέδωναν τους πυρήνες τους, πριν περάσουν σε δημόσια ενεργό δράση. Για ποιο λόγο λοιπόν να αισθάνομαι, ότι αυτοί με παρακάμπτουν, όταν μέσω τής δράσης τους μεγάλος αριθμός σκεπτόμενων ανθρώπων διαπιστώνουν, ότι έχουν πάψει πλέον να θεωρούνται περιθωριακοί και γραφικοί, επειδή τράβηξαν την κουρτίνα;
    Δεν αμφιβάλω, ότι με τον Dark Sun βρισκόμαστε αμετάκλητα στο ίδιο στρατόπεδο και τού ζητάω συγγνώμη για το σκληρό ύφος, που τοποθετούμαι σχετικά με κάποιες απόψεις του. Αυτό δεν μειώνει διόλου την εκτίμησή μου αναφορικά με το πρόσωπό του. Γνωρίζω, ότι όλοι είμαστε παιδιά, που μεγαλώσαμε μέσα στο μάτριξ και ποτιστήκαμε με τις στρεβλώσεις, που αυτό υποβάλει. Ανάλογες αντιλήψεις χαρακτηρίζουν την πλειοψηφία των καλών ανθρώπων, που αγωνίζονται ενάντια στην καμπάλ. Όμως, ας μού επιτρέψει να αμφισβητήσω και την άποψη που προβάλει ο φίλος μου περί αξιοκρατίας. Η αντίληψη περί αξιοκρατίας είναι μια τελείως εσφαλμένη αντίληψη. Φυσικά είμαι αποφασιστικά ενάντια στην αναξιοκρατία. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται, ότι όποιος πολεμάει την αναξιοκρατία είναι αυτομάτως υπέρ τής αξιοκρατίας. Τόσο η αναξιοκρατία, όσο και η αξιοκρατία προσβλέπουν σε μια κοινωνία με ανταγωνιστικό τρόπο λειτουργίας. Όταν επιβάλλεται ο ανάξιος, επικρατούν οι πλάτες και τα κονέ, που αυτός διαθέτει Όταν επιβάλλεται ο άξιος, τότε επικρατεί αυτός λόγω της αξίας του. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΟΝΤΑΙ. Αυτό ονομάζεται κοινωνικός Δαρβινισμός, κατά τον οποίον επικρατεί από μια άποψη ισχυρότερος, ενώ οι ασθενέστεροι υποκύπτουν στα πλαίσια ανταγωνισμού, που κυριαρχεί. Όμως η κοινωνία, που εξαγγέλλουν οι Αντιδυνάμεις ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Ο Ιησούς Χριστός πήρε λεκάνη με νερό, σαπούνι και πετσέτες και έπλυνε τα πόδια των μαθητών του, δείχνοντας, ότι η πραγματική αξία βρίσκεται έτη φωτός μπροστά από την αξιοκρατία. Και ο Απόστολος Παύλος διακηρύσσει σε μια επιστολή του: “Να χάσω εγώ την ψυχή μου, για να κερδίσει την ψυχή του ο αδελφός μου”. Δεν με ενδιαφέρει εάν είμαι άξιος, εάν είμαι ανάξιος, ή εάν είμαι ο τραμπάκουλας. Αυτό που με διακαίει, είναι να εφαρμόσω το “ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΑΒΑΤΕ, ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΤΕ” μέσα σε μια κοινωνία, που διαπνέεται από αγάπη, αλληλεγγύη και συναδέλφωση. Στις οργανώσεις κοινωνικής ανατροπής, που το έφερε η ζωή να θητεύσω, πάντοτε απέφυγα να πάρω το οποιοδήποτε διοικητικό πόστο. Πάντοτε όμως επέβαλα τις ιδέες μου χωρίς εκπτώσεις. Διότι δεν είναι η καρέκλα, που ωθεί προς τα μπρος την ζωή, αλλά η ορθότητα των ιδεών και η τεχνογνωσία, που αναπτύσσεται μέσα στην διαδικασία να υπηρετούμε τον λαό.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι στο ιδιο στρατοπεδο ειμαστε.τοσοι πολλοι ανθρωποι..τοσες πολλες ιδεες..εχουμε κοινο εχθρο

      Διαγραφή
  43. https://www.facebook.com/ella.ella1974/videos/4496324910460594
    Στην έρημο της Νεβάδα, φαίνονται περίεργες τρύπες...
    ===============================================================

    https://www.facebook.com/100048990452840/videos/664285944458949
    Φοίβος Μουσιγέτης
    8 Οκτωβρίου στις 11:58 π.μ. ·
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ;;;
    ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.;;...
    ΡΕ ΨΕΚΑΣΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΠΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Συνέχεια προηγούμενου...

    Κάποιες σκέψεις ακόμη σχετικά με την αντοχή επιβίωσης των θρησκειών και την ακατάλυτα αιώνια αντοχή τής Πίστεως:
    Όταν δέχθηκαν ισχυρές βολές, πλείστες όσες θρησκείες καταργήθηκαν. ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΠΙΣΤΗ ΟΜΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ, ΩΣ ΑΠΟΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, πέραν τής όποιας κοσμικής ισχύος μπορούσε αυτός να διαθέτει. Την θρησκεία τού δωδεκαθέου κατήργησε η ρωμαϊκή αυτοκρατορική μπότα μέσα σε λίγες δεκαετίες. Και αυτό το πέτυχε, διότι αυτή η θρησκεία ήταν σάπια, διεφθαρμένη, παραπλανητική και ψεύτρα. Αυτή η θρησκεία ήταν ένα πρόστυχο μείγμα κοπριάς και χρυσού, αποτελώντας ένα συμβιβασμό ανάμεσα στην κρόνια, χθόνια λατρεία και την λατρεία των Ουράνιων Ολυμπίων, που φώτισαν και προήγαν την ψυχή των πιστών. Η Άρτεμης Ορθία, στο “ιερό” τής οποίας οι σπαρτιάτες μαστίγωναν τούς εφήβους συχνά μέχρι θανάτου και απαγορευόταν σε αυτούς να βγάλουν στη διάρκεια τού βασανιστηρίου κιχ, διότι σε αντίθετη περίπτωση θανάτωναν τον ενήλικα νταβατζή τους στις “αγέλες” (ιδέ και το έργο τού Πλουτάρχου “Λυκούργος – Νουμάς”) πήγε περίπατο στον κάλαθο των αχρήστων. ΟΜΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΑΛΗΘΩΣ ΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, Ο ΘΗΣΕΥΣ, Ο ΠΕΡΣΕΑΣ ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΩΝΤΩΣΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ. Μπορεί ο ιουστινιανός να έκλεισε βίαια την Πλατωνική Ακαδημία, υποτίθεται για να ωφελήσει τον Χριστιανισμό, όμως οι τεράστιας σημασίας ογκόλιθοι τής Ορθοδοξίας Πατέρες τής Εκκλησίας Μέγας Βασίλειος και Γρηγόριος ο Θεολόγος εκεί μαθήτευσαν, λαμβάνοντας τις βάσεις, πάνω στις οποίες οικοδόμησαν την σκέψη τους. Οι γονείς τού Μεγάλου Βασιλείου ήσαν ένθερμοι χριστιανοί. Όμως στην Πλατωνική Ακαδημία έστειλαν το παιδί τους για να μορφωθεί και έτσι οικοδομήθηκε ο αδάμας τής Ορθοδοξίας. Την Πλατωνική Διδασκαλία ουδείς μπόρεσε να ρίξει στο περιθώριο και αυτή εξακολουθεί να εμπνέει διεθνώς το φρόνημα, όσων με ταπεινότητα την μελετούν.
    ΑΛΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΙΣΤΙΣ, διότι όπως κήρυξε ο Απόστολος Παύλος, αυτή είναι “Πραγμάτων βεβαίωσις μη ορομένων”. Οι διώκτες τής πίστεως δεν μπορούν να την καταργήσουν, διότι αυτοί δεν μπορούν ούτε να την δουν. Η ΠΙΣΤΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣ ΑΕΙ. Και όταν ισχυρίζεται ο Νικόλαος Ανεξίμανδρος, ότι θα καταργηθούν οι ιδεολογίες, κατ' ουδένα τρόπο εννοεί, ότι θα καταργηθούν οι Ιδέες. Διότι αυτές είναι αέναες οντότητες, που ενσαρκώνονται δια τού Λόγου και οδεύουν προς την τελικό τους ΘΡΙΑΜΒΟ.
    Υπάρχουν αρκετά ακόμη, που θα ήθελα να προσθέσω. Όμως σήμερα είναι Κυριακή Αργία. Και όπως λέμε “το πολύ το Κυρ' ελέησον, το βαριέται και ο παπάς”. Σταματά λοιπόν εδώ (τουλάχιστον προς ώρας) και εύχομαι σε όλους τους επισκέπτες και επισκέπτριες Καλή Ελπίδα, Καλή Δύναμη και Καλή Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Στην Ιταλία ξεκίνησε το μπουνίδι. Εύχομαι καλή εξάπλωση.

    https://www.youtube.com/watch?v=7qXcdwUSuzk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Το ματριξ ως προς τις θρησκειες ειναι ο πολυ , πολυ σκληρος πυρηνας...
    Ειναι το απειρο καλλος της λογικης του παραλογου...
    Θα ελεγα οτι οι θρησκειες Ειναι το ματριξ.
    Πιστις σημαινει Γνωση...και οχι θεωρηση.
    Γνωθι σ Εαυτον ω Ελληνα , ανθρωπε , ινα τον κοσμον και τους θεους γνωσεσθε...
    Μεσα στο Ειναι μας ειναι ολα , μεσω του DNA μας η διαδικασια...
    Δεν ειναι ευκολη η απελευθερωση απο το ματριξ γιατι πρεπει να εκτελεσεις την λερναια υδρα που ειναι η δικη σου δομημενη πλαστη προσωπικοτητα...
    Ειναι τα λογης λογης εμφυτευματα , οι λογικες και οι πλυσεις εγκεφαλου της παιδικης μας ηλικιας...
    Οι γονεις μας συνεβαλαν πολυ λογω Αγνοιας.
    Η αγνοια οδηγει την πιστη που δεν περιεχει Γνωση , γιατι μονον η Γνωση οδηγει στην πιστη...
    Πιστη με υποθετικη γνωση διαμεσω νοητικης εμφυτευσης ειναι αιχμαλωσια.
    Διακριση και αυτεξουσιο ειναι θεμελιωδεις υποδομες για ολους τους οντως ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ TESLA.
    ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.
    ΠΟΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ, ΠΟΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΙΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

    Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΓΛΗ, ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ.

    Tesla's Real Nightmare: A Carbon-Neutral ICE Fuel


    Γράφει ο Alex Koyfman
    Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2021

    Αγαπητέ αναγνώστη,

    Όλα όσα έχετε πει για τα ηλεκτρικά οχήματα και το μέλλον των μαζικών μεταφορών τα τελευταία 20 χρόνια δέχεται να λάβει μια σημαντική αναθεώρηση τους επόμενους δύο μήνες.

    Δεν πρόκειται να διαβάσετε για αυτό στον κύριο χρηματοοικονομικό τύπο και σίγουρα δεν θα ακούσετε από κανένα σημαντικό μέσο ενημέρωσης που απευθύνεται στη γενική αγορά.

    Αλλά είναι γεγονός, και αν κοιτάξετε στα σωστά μέρη, θα δείτε τα στοιχεία.

    Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του εθεσίου συνεδρίου αποδοτικότητας πλοίων στο Αμβούργο, πολλοί ειδικοί από τη βαριά ναυτιλιακή βιομηχανία προέκυψαν ότι μέχρι τα μέσα του αιώνα, πάνω από ένα τέταρτο βαρύτερων φορτηγών και δεξαμενόπλοιων στον κόσμο θα τροφοδοτούνται από αμμωνία.

    Σωστά ... Όχι ντίζελ, ούτε πυρηνικό, ούτε φυσικό αέριο ή υδρογόνο ή ακόμη και ιόντων λιθίου αλλά αμμωνία .

    Αυτές οι προβλέψεις δεν είναι ούτε ριζοσπαστικές, αντίθετες απόψεις.

    Η βαριά ναυτιλιακή βιομηχανία ελπίζει να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα κατά το ήμισυ μέχρι τα μέσα του αιώνα και η αμμωνία, ακόμη και ως καύσιμο εσωτερικής καύσης, είναι σχεδόν ουδέτερη από άνθρακα - καθιστώντας την προφανή επιλογή.

    Σημαντικοί παίκτες από τη βαριά ναυτιλιακή βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένου του ιαπωνικού κολοσσού Imabari, της Ινδονησίας Mitsui E&S Machinery, του Danish juggernaut Maersk και του ελληνικού Navios Group, σχεδιάζουν, επαναπροσδιορίζουν και προετοιμάζουν την αλλαγή.

    Αυτό γεννά το ερώτημα: Γιατί είναι όλα αυτά νέα για εσάς;

    Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι η αμμωνία είναι καύσιμο, πόσο μάλλον ότι έχει την ικανότητα να οδηγεί μερικά από τα μεγαλύτερα σκάφη του κόσμου, ενώ δεν εκπέμπει παρά μόνο υδρατμούς. Αλλά αυτό, για άλλη μια φορά, είναι απλώς μέρος των παθητικών προσπαθειών των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης να καταργήσουν το θέμα.

    Η αμμωνία είναι πράγματι καύσιμο, ένα ισχυρό, του οποίου οι ιδιότητες και τα πλεονεκτήματα είναι γνωστά στην επιστήμη και τη βιομηχανία εδώ και δεκαετίες.

    Πίσω στη δεκαετία του 1940, κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής στη Δυτική Ευρώπη, η αμμωνία χρησιμοποιήθηκε ως εναλλακτική λύση για το ντίζελ για την προώθηση αστικών λεωφορείων.

    Ένα τέταρτο αιώνα μετά, στους ουρανούς πάνω από τις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, η αμμωνία προώθησε το πυραυλικό αεροσκάφος Χ-15 σε σχεδόν επτά φορές την ταχύτητα του ήχου, θέτοντας ένα ρεκόρ για τα φτερωτά αεροσκάφη που στέκονται ακόμη και σήμερα.

    Wasταν πολύ σημαντικό για εσάς να μάθετε
    Αλλά δεν έχετε ακούσει πολλά για αυτό από τότε ... και υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους.

    Ο πρώτος λόγος είναι ότι η αμμωνία ως καύσιμο είναι πολύ δαπανηρή για να παραχθεί χρήση παραδοσιακών μεθόδων.

    Αλλά ο δεύτερος λόγος επιστρέφει στη μοναδική του ικανότητα να καίγεται σε μια τυπική μηχανή εσωτερικής καύσης (ICE) και να μην παραμένει σχεδόν καθόλου διοξείδιο του άνθρακα.

    Είναι αυτό το γεγονός που έχει τρομάξει τη σημερινή βιομηχανία ηλεκτρικών οχημάτων .

    Η αμμωνία, που παράγεται και σε μεγάλες ποσότητες, θα μπορούσε να ισοπεδώσει τη βιομηχανία ηλεκτρικών οχημάτων σχεδόν εν μία νυκτί - γιατί κάποιος θα έμπαινε στον κόπο να αγοράσει ένα νέο αυτοκίνητο, αυτό που βασίζεται εξ ολοκλήρου σε ηλεκτρικούς σταθμούς φόρτισης για να παραμείνει στο δρόμο, όταν θα μπορούσε να αντλήσει ένα νέο τύπο καυσίμων στο υπάρχον αυτοκίνητο τους, σε υπάρχον πρατήριο καυσίμων και να έχουν τα ίδια οφέλη;

    Η απάντηση είναι: Δεν θα το έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ.
    Έγινε σωστά, το καύσιμο αμμωνίας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στη θέση του φυσικού αερίου ή του ντίζελ με μερικές μόνο μικρές αλλαγές στο αυτοκίνητο που πιθανότατα έχετε ήδη στο δρόμο σας. Είναι ακόμη πιθανό ότι θα μπορούσαμε να έχουμε οχήματα που εναλλάσσονται μεταξύ τυπικού καυσίμου και αμμωνίας με την αναστροφή ενός διακόπτη.

    Επένδυση σε κυψέλες καυσίμου;

    Σταματήστε να ονειρεύεστε - είναι ήδη εδώ
    Αυτή η τεχνολογία υπάρχει σήμερα. Δεν είναι μυθιστόρημα. Δεν είναι καν περίπλοκο. Οι μηχανικοί του Σαββατοκύριακου-πολεμιστές έχουν μετατραπεί ακόμη και τα οχήματά τους να λειτουργήσουν με αμμωνία στα γκαράζ τους.

    Ποιο είναι το πρόβλημα, λοιπόν; Γιατί η Tesla είναι μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο από την αγορά, αντί για ένα μικρό κατάστημα μπουτίκ για καταναλωτές με περισσότερα χρήματα από γούστο?

    Επειδή, όπως ανέφερα νωρίτερα, η παραγωγή καυσίμου αμμωνίας ήταν πάντα πολύ απαιτητική για ενέργεια για να είναι μια βιώσιμη επιλογή για τις μάζες.

    Για να λειτουργήσει, θα πρέπει να τελειοποιηθεί μια νέα μέθοδος παραγωγής.

    Εάν δημιουργήθηκε αυτή η τεχνολογία, θα γινόταν αμέσως μια υπαρξιακή απεικόνιση για την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων όπως τη γνωρίζουμε.

    Σήμερα, αυτό ακριβώς συμβαίνει.

    Μια νέα τεχνολογία που βρίσκεται σε δοκιμή στο Πανεπιστήμιο του Οντάριο έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα πάντα.

    Αυτή η νέα μέθοδος παραγωγής αμμωνίας δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, όχι μόνο είναι καθαρά φυσικά, αλλά και αρκετά οικονομικά για να παράγει καύσιμα αμμωνίας σε ανταγωνιστικές τιμές με τα τρέχοντα ορυκτά καύσιμα .

    Οι κινητές εσωτερικές καύσεις που λειτουργούν με αυτό το καύσιμο εκπέμπουν υδρατμούς και άζωτο, το πιο άφθονο στοιχείο στην ατμόσφαιρα μας και ουσιαστικά τίποτα άλλο. Οι συμπυκνωμένες εκπομπές από έναν από αυτούς τους κινητήρες είναι πολλές καθαρές για κατανάλωση.

    Αλλά τα οφέλη δεν τελειώνουν εκεί.

    Δεδομένου ότι μόνο η ηλεκτρική ενέργεια και το νερό είναι μόνο για να λειτουργήσει η παραγωγική διαδικασία, η περίσσεια ισχύος (όπως τα εργοστάσια ηλεκτροπαραγωγής σε καθημερινή βάση) μπορεί να μεταφερθεί σε καύσιμη αμμωνία για μακροπρόθεσμους σκοπούς αποθήκευσης και να μετατραπεί ξανά σε ηλεκτρική ενέργεια κατόπιν αιτήματος

    Και αυτό, κυρίες και κύριοι, αποτελεί απεικόνιση για μια άλλη σημαντική πτυχή της σημερινής εγκατάστασης πράσινης ενέργειας - κατανεμημένη αποθήκευση ενέργειας.

    Αυτή η τεχνολογία βρίσκεται ακόμη σε δοκιμή, αλλά οι δοκιμές κλιμακώνονται και σε σχετικά σύντομη σειρά, ίσως ακόμη και κάποια στιγμή το επόμενο έτος, θα μπορούσαμε να εξετάσουμε τα πρώτα σημάδια εμπορικής διαπραγμάτευσης/αδειοδότησης.

    Η μεγαλύτερη βιομηχανική τάση από τότε που το πρώτο μοντέλο Τ έφυγε από τη γραμμή συναρμολόγησης
    Δεν πρόκειται για βιομηχανική τάση ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων ή ακόμη και εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων για την οποία μιλάμε.

    Πρόκειται για μια τάση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως που αγγίζει κάθε γωνιά του κόσμου και κάθε γωνιά των χρηματοπιστωτικών αγορών .

    Και όλα πηγαίνουν πίσω σε αυτήν την τεχνολογία και την εταιρεία που κατέχουν.

    Αυτή η εταιρεία είναι ήδη δημόσια, αλλά σχεδόν κανείς δεν το γνωρίζει. Διαπραγματεύεται με ανώτερο όριο αγοράς μικρότερο από 50 νέα δολάρια, το οποίο είναι μικρότερο από το 1/10000 % των μεγεθών της ετήσιας αγοράς που η τεχνολογία του θα μπορούσε να διαταράξει.

    Για τον κερδοσκοπικό επενδυτή, αυτό είναι τόσο καλό όσο γίνεται.

    Πρόσφατα δημοσίευσα μια παρουσίαση βίντεο σχετικά με τα καύσιμα, την τεχνολογία και την εταιρεία πίσω από όλα αυτά.

    Σας παροτρύνω να μάθετε όλη την ιστορία πριν να είναι πολύ αργά. Με τα στοιχήματα τόσο μεγάλα, είναι μόνο θέμα χρόνου.

    Κάντε κλικ εδώ για άμεση, χωρίς εγγραφή.

    Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς,

    alex koyfman Υπογραφή

    Άλεξ Κόϊφμαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΚΩΣΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.
    https://www-wealthdaily-com.translate.goog/articles/tesla-s-real-nightmare-a-carbon-neutral-ice-fuel/100152?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=nui,sc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Κερασάκι στην "τούρτα" των κρυμμένων τεχνολογιών, συμπληρωματικά στο θέμα που άνοιξε ο Φίλτατος ΗΛΙΑΣ+++, οι παρακάτω δυο πατέντες (έχουν υλοποιηθεί...ακούγεται), απο το Αερικάνικο Ναυτικό (!!!!!!). Λέτε για αυτό ο DJT να δημιούργησε τον τέταρτο κλάδο στο στρατό του ;

    1. Σκάφος ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑΣ
    https://patentimages.storage.googleapis.com/de/4c/43/62c585ccc936cc/US10144532.pdf

    2. Ελεύθερη Ενέργεια
    https://patents.google.com/patent/US20190295733A1/en
    https://www.thedrive.com/the-war-zone/30256/scientist-behind-the-navys-ufo-patents-has-now-filed-one-for-a-compact-fusion-reactor

    Που είσαι ρε Γκιόλβα. Μας λείπεις !!!

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΆΡΩΩΩΩ!!!
      Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΒΙΜΑΝΑΣ!

      Διαγραφή
    2. https://arxaia-ellinika.blogspot.com/2021/07/polemos-ellinon-atlanton-vimanas.html

      ------------------------------------------------------------

      https://tainio-mania.online/load/tr_moy/the-objective-2008/11-1-0-2830

      Διαγραφή
    3. Λες να έχει να κάνει με την ανακάλυψη της βιβλιοθήκης στο Θιβέτ ύψους 30 μετρων και πλάτους 600;

      Διαγραφή
    4. Δεν ξέρω.. Πάντως εκεί -κι αν όχι στο Αφγανιστάν, ίσως στο Πακιστάν- "κάτι" παίζει από πολύ παλιά... Και γιατί είναι "Άορνος" η Πέτρα..;;;
      Στην ταινία που πρότεινα [ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!] αναφέρεται εντελώς χύμα ότι κάτι έψαχνε στην περιοχή αυτή ο Αλέξανδρος, και ότι είδε με τούς στρατιώτες του τα Βιμάνας, ναι αυτά που είναι καταγεγραμμένα και στην ινδική μυθολογία [Μυθολογία = η πιο αληθής Ιστορία και από την επίσημη🤣 Ιστορία], η οποία έλεγε "ίπταντο οδηγούμενα από τους Γιοβάνες (= Ίωνες, Έλληνες)".

      Διαγραφή
    5. Άορνος (κατά το λεξικό της Αρχαιολογίας): 1. ηφαίστεια λίμνη στην Καμπανία,
      2. στην Ινδική βράχος υψηλός υπέρ τον Ινδό ποταμόν φέρων φρούριον οχυρόν, Αορνίς κατά Αρριανόν.
      Άορνα ύψη: ύψη όπου δεν φτάνουν τα πτηνά (Πλούταρχος)
      Ά-ορνος (κατά το λεξικό του Σταματάκου) ο άνευ πτηνών
      Άορνος (κατά το λεξικό του Ησύχιου) λιμήν ή λίμνη
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    6. Ετυμολογικά τα γνωρίζουμε. Το θέμα είναι γιατί συμβαίνει αυτό και δεν πετάνε πουλιά πάνω από την Αορνίδα. Σε γεωμαγνητικά ή τί είδους "άλλα" πεδία μπορεί να οφείλεται αυτό;
      Πάνω από τον Παρθενώνα, που μέχρι πριν λίγα χρόνια επίσης συνέβαινε αυτό, τώρα πια πετάνε πουλιά. Δυστυχώς οι Κρόνιοι βρήκαν τον τρόπο να απενεργοποιήσουν αυτό το όποιο πεδίο.

      Διαγραφή
    7. Τι λες γι’ αυτό:
      ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ
      https://enneaetifotos.blogspot.com/search?q=%CE%AC%CE%BF%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%82+%CF%80%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B1
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    8. 👍👍👍

      "άορνος πέτρα = βράχος που δεν πετούν από πάνω ούτε τα όρνια, λόγω στροφοδίνης της υπάρχουσας πύλης"

      Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
  51. Με λύπη παρατηρώ ότι οι περισσότεροι συνομιλητές δεν εχουν αντιληφθεί ότι η εποχή του Υδροχόου φέρνει φωτιές ώστε να αναγεννηθεί η ανθρωπότητα από τις στάχτες της.

    Περιμένετε κόμματα και αποκόμματα, ποιμένες και σωτήρες αλλά η νέα αυγή μας θέλει λύκους και λιοντάρια και όχι πρόβατα.

    Είναι λάθος να σχολιάζετε ένα βίντεο όταν δεν έχετε παρακολουθήσει συστηματικά τον Νικόλαο Αναξίμανδρο και τον τρόπο σκέψης του.

    Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην ελπίζουμε και να προσδοκούμε το καλύτερο και παράλληλα να προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο, πάντα χωρίς φόβο παρά μόνο με σωφροσύνη.

    Προσωπικά βλέπω το γκρέμισμα του κατεστημένου είτε είναι επιστημονικό είτε θρησκευτικό είτε εξουσίας είτε...βάλτε ότι θέλετε. Δεν θα μείνει τίποτα που δεν θα αμφισβητηθεί και αυτό είναι το πρώτο βήμα να πετάξει κάποιος την προβιά του. Επίσης αντιλαμβάνομαι -αλλά δεν κατανοώ- ότι αυτή η αποδόμηση δεν είναι αντιληπτή από τους περισσότερους. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μα γιατί το πιο δύσκολο πράγμα είναι η μετα-νόηση, η παραδοχή ότι κάνανε λάθος. Ολοι υπήρξαμε μέρος του συστήματος από τη στιγμή της γέννησης μας. Όμως ακόμα και η ιδέα μιας ουτοπίας φαίνεται στενάχωρα απίθανη στα εγκλωβισμένα μυαλά σε τέτοιο βαθμό που να εκφράζουν -επιθετικώς κεκαλυμένη- την αποστροφή τους στην πιθανότητα να γίνει πραγματικότητα.

    Και όλοι ξεχνάμε ότι στην τελική κουμάντο κάνει ο Ένας, ο Δημιουργός.

    @Ηλία+++ Η Ινδία ανακοίνωσε την ανακάλυψη τεχνολογίας παραγωγής υδρογόνου από νιτρίδιο του άνθρακα, μια πάμφθηνη μέθοδο που θα καταστήσει τις πανάκριβες και ρυπογόνες μπαταρίες λιθίου, παρελθόν. Ήδη έχει έρθει σε επαφή με ιαπωνικούς κολοσούς όπως η ΤΟΥΟΤΑ και η MITSUBISHI για παραγωγή κινητήρων υδρογόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟΠΆΤΙ ,ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ
      ΞΑΝΑΓΥΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΣΣΗΝΙΕ.


      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  52. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ,
    ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ.
    ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΠΩΣ Θ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    Ο ΤΕΣΛΑ ΗΘΕΛΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΥΠΟΥΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ,
    ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ 30 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΜΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ 30 ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ.

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή