«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Οι ανeμβ0λίαστοι θα πρέπει να εξαφανιστούν για να καλυφθεί η διάσταση του εγκλήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

15 σχόλια:

  1. Θα έρθει η ώρα όλων μας..
    ΑΛΛΆ ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ, ΌΛΩΝ ΕΣΑΣ....

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τον καναπε την μασα την ξαπλα και την αναισθησια
      αγαπητη φιλη
      μονο η ωρα η δικη μας ερχεται καθημερινα

      Διαγραφή
    2. οποιος ειναι του καναπε στα ..... μας, οτι και αν παθει..

      Διαγραφή
  2. Το τερμάτισμα της λογικής, της υγειονομικής υστερίας και του ανθρωπισμού! Λιντσάρισμα ανθρώπου μέσα σε καθολική εκκλησία από τους “πιστούς” με παρότρυνση του “ιερέα”, γιατί δεν φόραγε μάσκα!!!!
    “Πεδίο μάχης η εκκλησία. 15 άτομα σαπίζουν στο ξύλο πιστό που δεν έφερε μάσκα με την παρότρυνση του ”ιερέα”. Ρίχνουν ως και την Αγία Τράπεζα! ”
    https://dimpenews.com/2021/10/27/%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%cf%8e%ce%bd-%cf%80%ce%b5%ce%b4%ce%af%ce%bf-%ce%bc%ce%ac%cf%87%ce%b7%cf%82-%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83/
    Στην Πάτρα μια 17χρονη κοπέλα, βγήκε βόλτα για δύο ώρες, ενώ ήταν σε καραντίνα, βάσει των περιοριστικών μέτρων, λόγω του ότι είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό. Την «ΕΔΩΣΕ» Η Ίδια Της Η Μάνα Επειδή Έσπασε Την Καραντίνα Κάλεσε την αστυνομία και κατέδωσε την κόρη της – Θα Πληρώσει 5000 Ευρώ!!!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eποχή δαιμονισμού, τίποτ'άλλο.
      Ήρθε η ώρα να τα δούμε όλα.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ;
      .....
      ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΒΙΒΙΑΝ :
      ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ 🐉 ΔΡΑΚΩΝ
      Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
      ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.
      ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΡΟΦΗ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΠΙΘΗΚΩΝ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  3. Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ.

    ΤΙΤΛΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ:
    Τα εμβολιασμένα άτομα έρχονται ξαφνικά αντιμέτωπα με επιθετικούς τύπους καρκίνου.

    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΥΓΛΗ.
    Μερικοί άνθρωποι αναπτύσσουν ξαφνικά μια επιθετική μορφή καρκίνου μετά τη λήψη της ένεσης Covid. Φαίνεται ότι το εμβόλιο προκαλεί καρκίνο, γράφει ο Chris Woollams του ιστότοπου Canceractive .

    Αναφέρει το παράδειγμα ενός ασθενούς με καρκίνο του παχέος εντέρου που είναι απαλλαγμένος από καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια. Τώρα η ασθένεια έχει επιστρέψει και ο καρκίνος είναι ακόμα και στους λεμφαδένες του. Ο άνδρας είχε πρησμένο λεμφαδένα στο πίσω μέρος του λαιμού του. Στο νοσοκομείο, τον ρώτησαν αν είχε κάνει κάτι ασυνήθιστο πρόσφατα. Ο άνδρας απάντησε ότι είχε πάρει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer. Η νοσοκόμα δεν ήθελε να μιλήσει γι' αυτό.

    Ένας άλλος άνδρας επικοινώνησε με τον Woollams, του οποίου η ασθένεια ήταν αρχικά υπό έλεγχο. Ξαφνικά ο καρκίνος ενεργούσε επιθετικά. «Έτυχε να κάνεις το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;» ρώτησε τον άντρα. «Ναι, επέμεινε ο ογκολόγος».

    Ο Woollams πήρε επίσης συνέντευξη από τον Dr. Η Dana Flavin, η οποία παρατήρησε το ίδιο πράγμα στο περιβάλλον της: επιθετικούς τύπους καρκίνου μετά την ένεση κορώνας. Ο Τζόζεφ Μερκόλα πήρε επίσης συνέντευξη από τη νοσοκόμα ενός καρκινοπαθούς, η οποία είδε ακριβώς το ίδιο πράγμα.

    Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το mRNA μπορεί να απενεργοποιήσει τις πρωτεΐνες που καταστέλλουν τον όγκο και έτσι να προάγει τον καρκίνο, γράφει ο Woollams.

    Οι ογκολόγοι συνιστούν εμβολιασμό σε ασθενείς με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. «Αλλά αν έχετε εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, πώς υποτίθεται ότι θα σχηματίσετε πολλά αντισώματα κατά του κορωνοϊού;» ρωτάει.

    Ο Woollams, πρώην βιοχημικός του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης που ειδικεύεται στον καρκίνο και την ιολογία, βοηθά τους ασθενείς με καρκίνο να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Το κάνει αυτό με τη βοήθεια καλής τροφής, πολλών φυτικών ινών, βιταμίνης D, ψευδάργυρου και βουτυρικού για να ενεργοποιήσει τη βιταμίνη D.

    ΠΗΓΗ: ΜΗ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ COVID;
    https://uncutnews.ch/geimpfte-stehen-ploetzlich-vor-aggressiven-krebsarten/?fbclid=IwAR0xKJAh3GEnUsrNPo3gpUjRFhSiBJShHkYTwfpqyngFQCLi5sy9WfR4HwA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.pronews.gr/ygeia/1028751_kpoylas-arhizei-na-meletatai-pagkosmios-endehomeno-ta-emvolia-na-epideinonoyn
    Κ.Πουλάς: «Αρχίζει να μελετάται παγκοσμίως το ενδεχόμενο τα εμβόλια να επιδεινώνουν αυτοάνοσα ή μορφές καρκινογένεσης»
    ==============================================================

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/1029022_ehase-ton-dromo-gia-tin-mitropoli-o-kyriakos-mitsotakis-apisteyto-vinteo
    Ακόμα μια γκάφα από τον πρωθυπουργό που πλέον θυμίζει έντονα τον Γιώργο Παπανδρέου και τις αξέχαστες γκάφες του.

    Πηγαίνοντας να μπει στην μητρόπολη για να παρακολουθήσει την νεκρώσιμο ακολουθία της Φώφης Γεννηματά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχασε τον δρόμο!

    Δείτε το βίντεο:
    https://youtu.be/LtyRRctaE2E

    ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟ ΜΙΖΕΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΚΙΩΡΓΚΟ ΓΚΙΩΡΓΚΟ ΖΗΤΩ Ο ΓΚΙΩΡΓΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατροί επιβεβαιώνουν ότι τα εμβόλια της Pfizer προκαλούν θρομβώσεις και περιέχουν άχρηστο υλικό μη-ασφαλές για ανθρώπους 1

    https://www.brighteon.com/0192e61a-79a8-4465-9c67-5d68305b8ddc
    --------------------------------
    Γιατροί επιβεβαιώνουν ότι τα εμβόλια της Pfizer προκαλούν θρομβώσεις και περιέχουν άχρηστο υλικό μη-ασφαλές για ανθρώπους 2

    https://www.brighteon.com/f4db386f-5825-4ec7-87ad-c056c1b74473

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εργαστηριακή επιβεβαίωση ύπαρξης απαγορευμένου καρκινογόνου Οξειδίου του Αιθυλενίου σε μπατονέτες rapid και PCR.

    https://www.alarmcall.org/news/ergastiriaki-epivevaiwsi-gia-oxeidio-ethyleniou-se-mpatonetes/1211/


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  7. Alex Jones – Covid Land Μέρος 1ο με Eλληνικούς υπότιτλους (Part 1 with Greek subtitles)
    October 17th, 2021

    https://odysee.com/@InfoGen:9/covid-land-alex-jones-documentary-part-1:6


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάς εμβολιάζουν Χ Ω Ρ Ι Σ νά τό ξέρουμε καί χωρίς νά τό καταλάβουμε καί βεβαίως χωρίς τήν συγκατάθεσή μας, μέ τά PCR TEST KΑΙ ΤΑ RAPPID TEST, τό επίχρισμα πού φέρουν οί μπατονέτες αυτών τών test αποτελείται από THERAGRIPPERS
    (ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ - ΑΡΠΑΓΕΣ), μικροσκοπικές μικροσυσκευές σέ σχήμα ΕΞΑΛΦΑΣ αστεριού αθέατες από τό μάτι τού ανθρώπου χωρίς νά καταλαβαίνει κανείς ΤΙΠΟΤΑ μπαίνουν στό σώμα από τήν μύτη
    καί εγκαθίστανται στά έντερα (σάν ξενιστής) καί από εκεί "ανοίγει" τό "αστέρι" καί διαχέει στόν οργανισμό μικροσκοπικά χημικά τών εμβολίων covid-19....
    Πρόκειται γιά τήν πιό τελευταία τεχνολογία,κρυφή,παράνομη,ανήθικη αλλά άκρως εφικτή καί εφαρμόσιμη διά τής πλαγίας οδού στόν άνθρωπο,
    πού σέ λίγο δέν θά λέγετε έτσι αλλά κάτι διαφορετικό,θά μπορούσε νά λέγετε καί...σατανικό,γιατί περιλαμβάνει καί άλλες επιπτώσεις στόν οργανισμό πιό..."εξωτικές" καί απίστευτες.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπως πάμε, ακόμα καί ο περιπτεράς θά ζητάει rapid test απ'τόν ανεμβολίαστο.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ & ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΨΕΥΔΟΓΙΑΤΡΟΙ , ΨΕΥΘΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ & ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΗ , ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΞΥΛΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ , ΟΥΕΕ & ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΓΡΑΤΑΤΗΣ & ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.