«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Πολωνός γιατρός ισχυρίζεται ότι βρήκε μια άγνωστη μορφή ζωής στην ένεση Comirnaty της Pfizer!

« ..Καθ' όλη τη διάρκεια της βιντεοπαρουσίασής του, το αποκαλεί "The Thing" = "το πράγμα". »

Σχόλιο Διόδοτου: Ρε τί είναι όλα αυτά που ζούμε..;; Τούτοι εδώ έχουν κάνει όλες τις ταινίες φρίκης κ επιστημονικής φαντασίας.. πραγματικότητα! "Άγνωστη μορφή ζωής'..;; Έχουμε μιλήσει για Black Goo κ.ά.. αλλά το πράγμα έχει προχωρήσει.. Θα βγουν απ'τα ντουλάπια και εξωγήινα παράσιτα και θα μάς κάνουν ξενιστές τους μέσω των eμβ0λίων.. Το "The Thing" του Τζων Κάρπεντερ είναι εδώ...


 

Άλλη μια παράξενη μορφή ζωής του εμβολίου COVID ανακαλύφθηκε στο μικροσκόπιο, αυτή τη φορά από αλουμίνιο και άνθρακα. Η ανακάλυψη έγινε από έναν Πολωνό γιατρό με το όνομα Dr. Franc Zalewski. 

Άλλη μια παράξενη μορφή ζωής του εμβολίου COVID ανακαλύφθηκε στο μικροσκόπιο. Πρόκειται για ένα ακόμη πλοκαμοειδές πλάσμα - και μια μορφή ζωής με βάση το αλουμίνιο.

 

 Καθ' όλη τη διάρκεια της βιντεοπαρουσίασής του, το αποκαλεί "το πράγμα". Το βρήκε στο εμβόλιο της Pfizer Comirnaty, σε 1 από τα 3 φιαλίδια που μελέτησε. Η ανακάλυψη του Dr. Zalewski έρχεται να προστεθεί στην έρευνα πολλών άλλων ανεξάρτητων γιατρών, επιστημόνων και ερευνητών (Dr. Robert Young, Dr. Carrie Madej, Dr. Zandre Botha και Dr. John B.), οι οποίοι επίσης διαπίστωσαν ότι το εμβόλιο COVID περιέχει κάθε είδους αμφισβητήσιμο και εντελώς τρομακτικό περιεχόμενο - γραφένιο, νανομεταλλικά, PEG, παράσιτα, αυτοκινούμενα πλάσματα με πλοκάμια, συνθετικές ίνες και συνθετικές αυτοσυναρμολογούμενες κυκλικές δομές.

 

Μορφή ζωής εμβολίου COVID: "Αλουμινίου, Βρωμίου και Άνθρακα

Τι είναι λοιπόν αυτό το πράγμα; Παρόμοιο με αυτό που βρήκε ο Madej στο μικροσκόπιο, είναι ένα είδος συνθετικού πλάσματος με πλοκάμια. Ο Zalewski το παρομοιάζει με κάτι από ταινία επιστημονικής φαντασίας, όπως το Matrix, η οποία περιείχε μια οντότητα που "πετάει, έχει πλοκάμια και προσκολλάται σε άλλα πράγματα".

Σε αυτή την περίπτωση, ο Zalewski μέτρησε προσεκτικά "το πράγμα" και ανακάλυψε την αναλογία του κεφαλιού του προς τα πόδια του (ένα κεφάλι 20 μικρομέτρων/μικρομέτρων προς πόδια 2,5 χιλιοστών, που ισοδυναμεί με αναλογία 1:125).

 


Πιστεύει ότι "το πράγμα" θα μεγαλώσει και θα αναπτυχθεί μέσα στα σώματα των ανθρώπων, σχολιάζοντας:

"Φαίνεται να έχει κεφάλι και 3 πόδια ... Δεν έχει δημιουργηθεί για να κάθεται εκεί και να μην κάνει τίποτα ... Πρόκειται για μια μορφή ζωής ... Μεγάλωσε/αναπτύχθηκε σε 4 ημέρες ... Είναι αυτό ένα φυτό; Σκόνη; "Ένα ον" που δίνεται στους ανθρώπους σε αυγά σε γόνιμο/κατάλληλο περιβάλλον. Κάπου κοντά μπορεί να υπάρχει κάποιο είδος σήματος που προκάλεσε αυτό το ον να αρχίσει να ζει. Ακριβώς όπως οι σπόροι των κουκουναριών δεν θα αναπτυχθούν αν δεν βρεθούν σε κατάλληλο περιβάλλον σε γόνιμο έδαφος, το ίδιο "εκείνο το πράγμα" φαίνεται να μην κινείται. Μπορεί να βρίσκεται σε αδράνεια/κοιμάται ... Ελπίζω ότι δεν θα ενεργοποιηθεί".

Ο Zalewski επισημαίνει επίσης ότι είδε περισσότερα από αυτά τα πλάσματα, βάζοντας τέλος σε οποιονδήποτε ισχυρισμό ότι επρόκειτο απλώς για σύμπτωση.

Πράγματι, με όλες τις ανακαλύψεις που έχουν γίνει τώρα, γεμάτες με μικροσκοπικές εικόνες, θα μπορούσε κάποιος που έχει κοιτάξει ευθέως τα στοιχεία να εξακολουθεί να πιστεύει ότι πρόκειται για κάποια γιγαντιαία σύμπτωση και όχι για την ψυχρά υπολογισμένη υπερανθρωπιστική ατζέντα;

Ο Zalewski προτείνει ότι το γραφένιο στο εμβόλιο λειτουργεί ως ένα είδος τροφής ή καταλύτη για "το πράγμα", επειδή το εμβόλιο περιέχει τα αυγά του "πράγματος", τα οποία φαίνεται να εκκολάπτονται με την παρουσία του γραφενίου.


Bίντεο: Dr. Franc Zalewski - The Thing! Μια άλλη 'μορφή ζωής' στα φιαλίδια του COVID Vaxx (αγγλικοί υπότιτλοι)

 

Ένα άλλο βίντεο ισχυρίζεται ότι δείχνει σε πραγματικό χρόνο την αυτοσυναρμολόγηση γραφενίου στο εμβόλιο της Pfizer

Η ανεξάρτητη ανάλυση του εμβολίου COVID συνεχίζεται παγκοσμίως. Μιλώντας για την Pfizer και το γραφένιο, κυκλοφορεί ένα άλλο βίντεο (με γερμανικούς υπότιτλους) που ισχυρίζεται ότι δείχνει το περιεχόμενο του εμβολίου της Pfizer κάτω από ένα μικροσκόπιο. Το βίντεο ξεκινά με πολλές μικροσκοπικές λευκές κουκκίδες ή σημεία, και μερικές μαύρες επίσης. Καθώς εξελίσσεται, μπορείτε να δείτε τα σημεία να συνδέονται σιγά-σιγά για να σχηματίσουν γραμμές, γεγονός που ενισχύει ένα βασικό θέμα των συνθετικών μορφών ζωής που περιέχονται στα μη εμβόλια COVID: την αυτοσυναρμολόγηση. 

 

Το COVID Vax είναι ένα εργαλείο βιοτρομοκρατίας και τρανσχιουμανισμού.

Η προπαγάνδα της ΝΤΠ (Νέας Τάξης Πραγμάτων) προωθεί την ιδέα ότι πρέπει να φοβάστε τη νέα απειλή της βιοτρομοκρατίας και ότι η κυβέρνηση θα σας σώσει και θα σας προστατεύσει. Πρέπει όντως να προσέχετε για τη βιοτρομοκρατία, αλλά η κυβέρνηση θα είναι αυτή που θα τη διαπράξει, όχι που θα την αποτρέψει. Η πραγματική βιοτρομοκρατία δεν προέρχεται από κάποιον ψεύτικο ιό, αλλά μάλλον από μολυσμένα ψεύτικα εμβόλια με τρομακτικά συνθετικά παράσιτα, τα οποία, όπως δείχνουν τα στοιχεία, μπορούν να αυτοσυναρμολογηθούν, να αυτοαναπαραχθούν και να πολλαπλασιαστούν μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

Ο Zalewski σχολιάζει αρκετές φορές ότι οι άνθρωποι έλαβαν το εμβόλιο COVID εθελοντικά. Εθελοντικά. Και τώρα πολλοί από αυτούς πιθανόν να φιλοξενούν μορφές ζωής με βάση το αλουμίνιο μέσα στο σώμα τους. Υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες που βγαίνουν τώρα γρήγορα στη δημοσιότητα και εκθέτουν το περιεχόμενο του εμβολίου COVID.

Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι πληροφορίες θα μοιραστούν σε όλο τον κόσμο και θα βοηθήσουν, λόγω της φρικτής φύσης τους, να δοθεί ένα τέλος στην απάτη COVID πιο γρήγορα από ό,τι θα είχε τελειώσει διαφορετικά. Ας ελπίσουμε ότι η συνειδητοποίηση θα ξημερώσει σε όσους έχουν προγραμματιστεί από την κυρίαρχη αφήγηση ή που είναι ακόμα σε αναμονή, ώστε να ξυπνήσουν από τον λήθαργο τους και να καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει εδώ. 

 

humansarefree.com 

μετάφραση: Διόδοτος

 

 

John Carpenter's The Thing 1982 - Modern Trailer 


 

 

 

19 σχόλια:

  1. MONOPOLY - Who owns the world?
    https://www.youtube.com/watch?v=UNg3Vnfu4Pk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MONOPOLY - Σε ποιον ανήκει ο κόσμος;

      [πρόλογος του βίντεο:]

      Ένα ντοκιμαντέρ του Tim Gielen 2021.

      Αυτό το λαμπρό ντοκιμαντέρ του Tim Gielen αποκαλύπτει πώς μια μικρή ομάδα πάμπλουτων εγκληματιών έχει αγοράσει σχεδόν τα πάντα στη γη, μέχρι να τους ανήκουν όλα. Από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την υγειονομική περίθαλψη, τα ταξίδια, τη βιομηχανία τροφίμων, τις κυβερνήσεις... Αυτό τους επιτρέπει να ελέγχουν ολόκληρο τον κόσμο. Εξαιτίας αυτού προσπαθούν να επιβάλουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

      Ο Μπιλ Γκέιτς, ο Κλάους Σβαμπ, ο Τζορτζ Σόρος, ...

      Αυτό το απίστευτα ανοιχτό ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει κάτι εκπληκτικό: η πλειοψηφία του κόσμου μας ανήκει στους ίδιους ανθρώπους. Εξαιτίας αυτού μπορούν να ελέγχουν ολόκληρο τον κόσμο και να επιβάλλουν την κακή τους ατζέντα σε όλη την ανθρωπότητα. Αυτή είναι η ώρα να τους εκθέσουμε και να ξεσηκωθούμε όλοι μαζί για να υπερασπιστούμε την ελευθερία μας.

      Το όνομα των δύο εταιρειών που ουσιαστικά κατέχουν τον κόσμο είναι Vanguard και BlackRock. Βρίσκονται στην καρδιά του Βαθέος Κράτους ή της Καμπάλ. Το σχέδιό τους είναι η Μεγάλη Επαναφορά όπου θέλουν να υποδουλώσουν κάθε άνθρωπο στη γη.

      Διαγραφή
    2. Εν κατακλείδι, πέντε δέκα σχιζοφρενεις, που έπρεπε να είναι δεμένοι με ζουρλομανδύα,έχουν υποταξει όλη την ανθρωπότητα!!!! Άρα ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ, η ΤΡΈΛΑ!!

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΘΥΜΉΘΗΚΑ ΤΏΡΑ
    ΒlackRock-ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ=ΤΣΥΡΙΖΑ

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 2017 έγινε στην Αθήνα
    ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΣΥΝΈΔΡΙΟ
    GRAPHENE WEEK 2017.

    ΓΙΑΤΊ ΆΡΑΓΕ ΚΏΣΤΑ ?????
    ΌΤΑΝ ΜΠΟΡΈΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΊΛΩ ΤΟ ΛΙΝΚ.

    .
    Υ.Γ
    ΑΠΌ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΈΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.
    ΓΙΑΤΊ???????

    .

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Ο Ανθρώπινος Εγκέφαλος

    (ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΛΕΛΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ)


    Πρόσκληση για συμμετοχή βιομηχανικών εταίρων στην ερευνητική κοινοπραξία της ΕΕ για το Γραφένιο.

    https://www.ekt.gr/el/news/20813

    Το Διεθνές Συνέδριο Graphene Week 2017 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 25-29 Σεπτεμβρίου 2017 (ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel). Η διοργάνωση του Συνεδρίου ανατέθηκε στο Ινστιτούτο Επιστημών Χημικής Μηχανικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ) από την εμβληματική ερευνητική πλατφόρμα Graphene Flagship. Πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου είναι ο Καθηγητής Κώστας Γαλιώτης του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, συνεργαζόμενο μέλος ΔΕΠ του ΙΕΧΜΗ και μέλος του Εxecutive Board της ευρωπαϊκής πλατφόρμας. To συνέδριο αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 600 συνέδρους και θα το προλογίσει ο κάτοχος Νόμπελ Φυσικής (2010) για την ανακάλυψη του γραφενίου, Kαθηγητής του Πανεπιστημίου Manchester, Konstantin Novoselov.

    Το Συνέδριο Graphene Week αποτελεί το επίσημο συνέδριο της ερευνητικής κοινοπραξίας Graphene Flagship και πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2008 σε διαφορετική πόλη.

    Η κοινοπραξία για το Γραφένιο αποτελεί την ερευνητική ναυαρχίδα της ΕΕ. Ως ένα από τα δύο ορόσημα για τις Μελλοντικές και Αναδυόμενες Τεχνολογίες (Future and Emerging Technologies, FET) μαζί με

    Το «Πρόγραμμα Ανθρώπινος Εγκέφαλος»,

    που κέρδισαν το μεγαλύτερο ερευνητικό βραβείο αριστείας στην ιστορία της ΕΕ, η κοινοπραξία έχει προγραμματιστεί να λάβει χρηματοδότηση

    Ενός δισεκατομμυρίου ευρώ επί 10 έτη,(ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,ΛΕΜΕ)

    προκειμένου να διερευνήσει και να αξιοποιήσει εμπορικά τις μοναδικές ιδιότητες του επαναστατικού αυτού υλικού που βασίζεται στον άνθρακα. Η χρηματοδότηση προέρχεται κατά το ήμισυ από τα προγράμματα της ΕΕ για την έρευνα και την καινοτομία, με βασικότερο τον «Ορίζοντα 2020», ενώ το υπόλοιπο θα προέλθει μέσω συμπράξεων σε περιφερειακό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

    Ο βασικός στόχος της κοινοπραξίας για το Γραφένιο είναι να οδηγήσει τα πολυστρωματικά υλικά και άλλα υβριδικά συστήματα Γραφενίου σε ένα σημείο όπου θα μπορούν να φέρουν επανάσταση σε πολλούς βιομηχανικούς τομείς. Κάτι τέτοιο απαιτεί την εξέλιξη των στόχων της κοινοπραξίας για το Γραφένιο, με την πάροδο των ετών, τοποθετώντας περισσότερους πόρους στις περιοχές όπου μια τέτοια μετάβαση θα ήταν περισσότερο εφικτή.


    ΦΕΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    The 2022 edition of Graphene Flagship's Graphene Week will take place at the heart of European innovation - the world-famous BMW Welt in Munich, Germany. The multidisciplinary event will gather the latest research on graphene and related materials, as well as the newest graphene-enabled products. Don't miss this unique chance to meet the best experts in the field, expand your network and learn about exciting innovations.



    Graphene Week 2022 will take place 5-9 September 2022

    https://www.youtube.com/watch?v=AW8azm_0LfA&t=40s

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΣΚΑ


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Ο Ανθρώπινος Εγκέφαλος"
      Ακριβώς! Προσπαθούν συνεχώς:
      Με χρήση υπερήχων ξεπέρασαν το εμπόδιο του αιματο-εγκεφαλικού φραγμού
      ΚΟΥΡΗΤΗΣ: Ο ΑΙΜΑΤΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΌΣ ΦΡΑΓΜΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΧΗΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ.
      https://isxys.blogspot.com/2021/10/blog-post_14.html
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,
      ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΕΣ,
      ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΜΥΑΛΩΝ......
      ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΩ.....



      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  5. Το πλασμα εχει συγκεκριμενο σκοπο, πηγαινει στον ακουστικο πορο το βραδυ που κοιμουνται και τους ψιθυριζει ¨Ψηφιζω Κουλη και μ'αρεσει".
    Υπνοπαιδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδη τα πραγματα που ανακαλυπτονται / μαθαινονται δε γινεται να ξεανακαλυφθουν, υπαρχει η ασφαλιστικη δικλειδα της ολοκληρωτικης καταστροφης και της ληθης.
    Οπως εχει γινει κι αλλες φορες στο παρελθον, ετσι κι αυτη τη φορα θα αυτοκαταστραφουμε ή θα μας καταστρεψει ο πλανητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γρηγορα φωναξτε τη σιγκουρνι γουιβερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αὐτὸ ποὺ φαίνεται τελικῶς, εἶναι πὼς οἱ περισσότερες ταινίες ἐπιστημονικῆς «φαντασίας» ποὺ γυρίστικαν γιὰ τὸ μέλλον, ἐπαληθεύονται μία μία καὶ ἀπὸ «φαντασία» γίνονται «πραγματικότητα».

    Νὰ δοῦμε μέχρι πόσο θὰ προλάβουν νὰ προχωρήσουν τὰ σχέδιά τους...
    Πᾶνος ἀπὸ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνο μου,
      εγώ περιμένω επέμβαση Θεού, γιατί δεν βλέπω από αλλού σωτηρία. Ελπίζω να είναι ένα μεγαφλάς του Ήλιου που θα αχρηστέψει όλη τους την τεχνολογία και θα μάς γυρίσει 200 χρόνια πίσω. Ποιος νομίζεις ότι θα επιβιώσει μετά.. Εμείς..ή τα λαμόγια..;

      Διαγραφή
  9. Τρέπεται σε φυγή η…ΕΒΡΑΙΑ Ανώτερη Διευθύντρια Παγκόσμιας Έρευνας της Pfizer όταν την αντιμετωπίζει ρεπόρτερ για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ!!! Βάζουν εμβρυϊκά κύτταρα στο εμβόλιο!!!…

    http://greeknewsondemand.com/2021/10/15/%cf%84%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%b5-%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%ae-%ce%b7-%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%cf%8e%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%85/


    Δείτε τώρα το βίντεο


    The Senior Director of Worldwide Research At Pfizer...

    Ran As Fast As She Could From Project Veritas!


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οτιδήποτε μας έχει δώσει το hellywood είναι διαστρεβλωμένη αντιγραφή της πραγματικότητας.
    Μας τα τρίβουν στην μούρη για να έχουν άφεση από το κάρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε, Για να το λέει το...Διόδοτος blogspot – έτσι θα είναι! Δείτε το πριν το κατεβάσουν, τι μας κρύβουν! Αλλα, Δε βαριέστε ρε παιδια- αυτα έτσι κι αλλιώς ζούσαν μεσα μας από την εποχή που η ίδια η εταιρεία είχε βγάλει το... Βιάγκρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπάρχουν αυτά τα σωματίδια.Η Hydra vulgaris είναι πρότυπος οργανισμός (model organism) για πειράματα.Ολα αυτά έχουν αλληλουχηθεί γονιδιακά (gene sequenced) σε υπολογιστή.Δεν έχει να κάνει με ιατρική.Εχει να κάνει με γενετική/μοριακή βιολογία/νανοβιοτεχνολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή