«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Η φωτο της ημέρας..


 

 Η φωτο εστάλη στο ημέηλ μας από αναγνώστη του ιστολογίου, ο οποίος περίμενε σήμερα το πρωί, για να εξυπηρετηθεί, έξω από την είσοδο της Γενικής Γραμματείας του Δήμου Αθηναίων.

Έστρεψε το κινητό προς τον ουρανό..

..και αποθανάτισε τις τρεις σημαίες, Ελληνική, Ευρωπαϊκής Ένωσης, Δήμου Αθηναίων, .. και πάνω από αυτές... την δηλητηριώδη υπογραφή των παγκόσμιων εξουσιαστών-σατανιστών. 

[η φωτο είναι υψηλής ευκρίνειας, κάντε ένα κλικ πάνω της για μεγέθυνση]

 

 

5 σχόλια:

  1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ Η ΦΏΤΟ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΌΜΑΣΤΕ....
    .
    ΚΟΙΤΆΜΕ ΑΛΛΟΎ, ΑΛΛΆ ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΠΆΕΙ ΣΎΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ.
    ΟΎΤΕ ΤΗΝ ΔΎΣΗ ΤΟΥ ΉΛΙΟΥ, ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΈΠΟΥΜΕ.


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΩΡΑ 5ΜΜ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΧΗΜΙΚΑ ΝΕΦΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΝΟΤΙΑ ΝΟΤΙΔΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ ΥΨΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΕΞ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ 30000-ΜΕΧΡΙ 35000 ΠΟΔΙΑ .ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ 240 ΜΕΧΡΙ 270 ΜΟΙΡΕΣ 4 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΙΧΝΟΣ, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ,ΠΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΕΠΗΞΕ ΣΤΟ ΝΕΦΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Πτολεμαίε,

      Είναι τίγκα σε ιογενείς ίνες (μάργκελονς) αυτές οι ουρές που γίνονται νέφωση στη συνέχεια.
      Όλοι έχουν ιώσεις και κρυολογήματα γύρω μας. Τα τεστ που κάνουν βγαίνουν θετικά, κι αυτά όλα τα ονομάζουν κόβιντ. Εντωμεταξύ γεμίζουν τα νοσοκομεία κατά 70% από εμβολιασμένους με παρενέργειες, και η τηλεόραση λέει ψέμματα στον κόσμο ότι "γεμίζουν από 70-86 τοις εκατό από ανεμβολίαστους.

      Κάνανε μια χώρα μπ@@ρδέλο και έχουν επιβάλλει στιγνή ρατσιστική και διαχωριστική δικτατορία.

      ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ, να τούς @αμίσει όλη την τεχνολογία με ένα σουπερ-φλάς του Ήλιου.. έχουμε τελειώσει.

      Δεν βλέπω από αλλού σωτηρία,

      παρά μόνο μουσικούλες στον Διόδοτο, για να μάς ηρεμούν.

      Διαγραφή
    2. Φίλε Πτολεμαίε,

      Κάπου άκουσα ότι τα παλαιάς τεχνολογίας, ρυπογόνα αεροπλάνα που (κανονικά) απαγορεύεται να κυκλοφορούν, με κίνδυνο να προκαλέσουν γκρανγκινιολικά ''σκηνικά'', όπως αυτό στην Ν.Δ.Αττική,
      Αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά που απογειώθηκαν σε χρόνο dt και καταδίωξαν τα εχθρικά (προς το περιβάλλον) αεροπλάνα που, με τους ένοχους πιλότους πανικόβλητους, ντροπιασμένους, υπόδικους απέναντι στην ιστορία, ''βάλανε την ουρά στα σκέλια'' και τράπηκαν σε φυγή.

      Ξέρεις εάν αυτή η φήμη αληθεύει;

      Ν.Β.

      Διαγραφή
  3. Η ΠΡΩΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΕΟΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΕΓΓΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή