«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

«..μάλλον αυτοί είναι τρομοκρατημένοι, παρά εγώ»


 

Έχω τρομοκρατηθεί! Με παρακολουθεί η ΕΥΠ; Όχι πείτε μου... Φυσικά μάλλον αυτοί είναι τρομοκρατημένοι, παρά εγώ.

Με μειδίαμα εντόπισα δημοσιεύματα του τύπου που αναφέρονται σε παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ όσων αντιστέκονται στις κατάπτυστες συμφωνίες που έχει κάνει η οικογένεια που κυβερνά την ΝΔ και οι λοιπές κομματικές συμμορίες με ένα τραπεζιτικό αφόδευμα, τις πολυεθνικές των φαρμακευτικών εταιρειών.

Ομολογώ ότι ιδρώτας έλουσε το κορμί μου διότι ταυτόχρονα φίλοι μου με προειδοποίησαν ότι θα με συλλάβουν και εμένα και τον Ευγένιο Μπαιραμίδη και πολλούς άλλους, τον Σπύρο Χατζάρα, τον Δημήτρη Κούβελα κλπ.

Ήδη άρχισα να μαζεύω τρόφιμα, ρουχισμό και να ψάχνω τα μαντριά της οικογενείας μου στην Ήπειρο, τα ταμπούρια μας και τις κρυψώνες μας στα βουνά για να καταφύγω.

 

Το Σούλι είναι μια ακόμα επιλογή...

Ο εν λόγω τύπος με το χαρβαρντικό του πτυχίο μου ενέπνευσε τρόμο... ο φοβερός αυτός ηγέτης, ο λακταλόβερ, ο οικογενειακός φίλος του... τέλη και του συζύγου του και συνεργάτης του Λιγνάδη και του Ιατρομιχαλάκη... ο αντινατιβιστής που βέβαια έχει και την ευλογία των αντίστοιχων ιεραρχών, παρά τον αφορισμό που του επεβλήθη από τον Άγιο Αμβρόσιο στον ίδιο και στους άλλους δύο του σιναφιού του, στοιχειώνει τα όνειρά μου ως άλλος Εφιάλτης... των Θερμοπύλων και όχι των Αθηνών.

Αρκετά όμως γελάσαμε...

Ο απίθανος αυτός τύπος, νομίζει ότι θα έχει στα χέρια του την χώρα για πάντα και θα απειλεί ελεύθερους πολίτες, ελεύθερους Έλληνες.

Πιστεύει ότι όλος ο κόσμος κινείται στην τροχιά της μεγάλης επανεκκίνησης του άλλου λάκταλοβερ παράσιτου, του Σβαμπ που μοίραζε στημένα βραβεία της περιπρωκτικής περιοχής στα οικονομικά φόρουμ, εκεί που συγκεντρώνονται τα παρασιτικά αφοδεύματα για να διαχειριστούν τον πλούτο που παράγουν οι αξιοπρεπώς εργαζόμενοι άνθρωποι.

Οι εκλογές πλησιάζουν και μαζί με τον χρόνο τους που τελειώνει όλο και περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται την απάτη, την προδοσία και το ξεπούλημα της χώρας. Αντιλαμβανόμεθα όλοι την παραβίαση του άρθρου 1 του Συντάγματος. Είναι και κατά παρέκκλιση αυτού του άρθρου όλα όσα ψηφίζονται από την Βουλή.

Δημοκρατικά με την ψήφο μας όχι μόνον θα τους γκρεμίσουμε όσο και αν χρειαστεί, αλλά και θα τους οδηγήσουμε στον φυσικό τους δικαστή να μας εξηγήσουν πως επι της εξουσίας των οικογενειών τους, η χώρα κατεστράφη, πως όσο η χώρα πτώχευε αυτοί πλουτίζανε, πως παραπλάνησαν το σύνολο του λαού, πως είναι δυνατόν με ψήφο που αντιστοιχεί το πολύ στο 20%, με 50% αποχή, αυτοί να εφαρμόζουν δικτατορικά μέτρα...και αν τους αρέσει αυτό θα το κάνουμε με τον δικό τους τρόπο...”κατά παρέκκλιση άλλων νόμων και διατάξεων”...και καλή τους τύχη.

Τα ιδεολογήματα δεξιάς και αριστεράς τελείωσαν, μαζί είναι όλοι και από το ίδιο ταμείο πληρώνονται, ο δε Τσίπρας δήθεν κάνει αντιπολίτευση αλλά φωνάζει διότι τα μέτρα δεν είναι αρκετά σκληρά, υποδυόμενος τον βασιλικότερο του βασιλέως, τον Κουλότερο του Κούλη, ώστε να στείλει το μήνυμα του καταλληλόκουλότερου στις ομάδες που από το εξωτερικό μέσω των αποφυαδοαφοδευμάτων τους θέλουν να ελέγχουν την χώρα..

Μην τους φοβάστε... προχωράμε για να τελειώσουμε σαν έθνος μια και καλή με την οικογενειοκρατία, την πλουτοκρατία και τους μεταπράτες του λαού μας....

Τις επόμενες μέρες θα εγερθούν τα μεγάλα επιστημονικά ερωτηματικά μέσα ακριβώς από τα στοιχεία που δίνει το κράτος. Θα πρέπει να μας εξηγήσουν αν πρέπει να ανησυχούμε, οπότε αυτοί είναι που ενσπείρουν ανησυχία και ανασφάλεια στον λαό, ή όχι για τον κορωνοιό. Θα πρέπει να μας εξηγήσουν πώς μετά από 2 χρόνια περιορισμών και ισχυρό εμβολιασμό μας λεν ότι τα πράγματα είναι χειρότερα και όχι καλύτερα...

Η τα δήθεν εμβόλια δεν βοηθούν οπότε έχουμε δίκιο να ομιλούμε περί απάτης, ή μας λεν ψεύδη οπότε πρέπει να ελεγχθούν εισαγγελικώς...

Όταν φτάσουμε στην κάλπη θα έχουν αποκαλυφθεί όλα και δεν θα έχουν τόπο να σταθούν.

Αυτό είναι μια υπόσχεση αλήθειας και μια δέσμευση εθνικού αγώνα προς το σύνολο των καλών και έντιμων συμπολιτών μας που εμείς δεν τους διαχωρίζουμε σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

 

pronews.gr

 

Σχόλιο Διόδοτου:  Κύριε Ζώη μου, δυστυχώς.. η μεγαλύτερη πανδημία που μαστίζει την Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια.. είναι η πανδημία ερπετών όπως αυτά:



18 σχόλια:

  1. Το πρωί σε επίσκεψη άκουσα (τηλεόραση) τον κανέλλο σε έξαλλη κατάσταση να τσιρίζει υπέρ των εμβολίων, να λέει ότι ο μητσοδράκουλας έπρεπε να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό και κακώς που δεν άκουσε τα κουκούδια που του το λέγανε!!!
    Έλεγε ότι "μπορούμε και λέμε έξω οι φασίστες από τις γειτονιές και να μην μπορούμε να πούμε έξω οι εγκληματίες που αποτελούν κίνδυνο - θάνατο για τους συνανθρώπους τους;"
    Η κάτοικος της Εκάλης κουκουεδού κανέλλω θέλει να βγάλει τους ανεμβολίαστους από τις γειτονιές και να μας στείλει στη Σπιναλόγκα...
    Απόλυτη σύμπτωση απόψεων με την λαγκάρντ που είπε ότι "οι εμβολιασμοί πρέπει να γίνουν υποχρεωτικοί για όλους"!
    Άξια πιόνια της ΝΤΠ...
    Αντιγόνη
    ΥΓ Ο Χίος κάνει κόμμα!!! Ο Χατζάρας τον είχε κράξει πριν λίγες ημέρες για το εξώφυλλο που είχε τους "αρχηγούς του πατριωτικού χώρου" γιατί δεν είχε βάλει τον Ζώη, αλλά είχε βάλει τον βελόπουλο (που σαν "λαος" ψήφισε τα μνημόνια) με τις κηραλοιφές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ο Ζώης γούσταρε να μπει το όνομά του σε κρυφοσυστημική φυλλάδα, δίπλα δίπλα με του Φράγκα και του Κηραλοιφόπουλου;

      Διαγραφή
    2. Δεν νομίζω.
      Απλά ο Χατζάρας έγραφε ότι αυτοί που ήταν στο εξώφυλλο του Χίου ήταν μερικοί συστημικοί [Βελόπουλος, Βόβολης (αυτόν τον λέει "καρδιολόγο των λάτσηδων"), Αντωνιάδης], άλλοι που ενώ είχαν δηλώσει δεν θα ασχοληθούν με την πολιτική
      τους είχε: Ιωαννίδης και Γάκης και είχε και τον Κούβελα
      Να γιατί ο Χίος πούλησε την πρώτη σελίδα του Μακελειού στους διαφημιστές των Πέντε Αρχηγών
      http://deltio11.blogspot.com/2021/10/blog-post_48.html
      "Ο κ. Χιος διαλαλεί για λογαριασμό του διαφημιστή που πλήρωσε, «εδώ η Καλοί Μπατριώτες» για να μην ψάχνουν αλλού και κουράζονται οι αναγνώστες του."
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Σύμφωνοι. Αλλά μην ξεχνάμε ότι -καθώς είθισται Η Αλήθεια να γράφεται με Αίμα- ο Σ.Χ. δέχθηκε δολοφονική επίθεση.
      Κι είχε Άγιο που οι σφαίρες τον πέτυχαν στο λαιμό και στην καρδιά κι όχι στα πόδια, να του αφήσουνε κανά κουσούρι.
      Κι είχανε Άγιο και οι διαφημιστές «Καλών Μπατριωτών» που πληρώνουν γιατί, δικαίως, ο Σ.Χ. θα χρέωνε ''βαπορίσιο'', πέρα από το αίμα, και το κουσούρι.
      Τέλος Καλό, Όλα Καλά, κατά Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

      Ν.Β.

      Διαγραφή
  2. Στο Σούλι η Επανάσταση...και πνίξιμο όλα τα ερπετά στόν Αχέροντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το ανέκδοτο με τις εκλογές ότι και καλά θα τιμωρηθούν τα λαμόγια από τους νικητές των εκλογών και άλλες μπούρδες, έχει γίνει τελικά εκνευριστικά γελοίο. Ή είναι μυαλοφυγόδικοί που δεν τους περνάει από το ακατοίκητο πως στο σύστημα έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι αλλά και τη σίγκιουλαρ για να πορεύονται, ξεχνώντας τι έγινε με τη νοθεία σε ολόκληρη Αμερική, ή σκοπεύουν να ξεγελάσουν ακόμα μια φορά το κοπάδι για να μπουν κι αυτοί στο μπουρδέλο της πλατείας Συντάγματος, αλλά βελόπουλος. Δεν εξηγείται διαφορετικά.... Ο Ζώης και ο Τέρυ μας τα έχουν ζαλίσει με τις εκλογομπούρδες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειστε κι εσεις που μας παρακολουθειτε, ειμαστε κι εμεις που χεστηκαμε ομως...ζαβοκουληηη
    παπαρα ,ραντεβου στις καλπες ....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρόβλημα δεν είναι αν παρακολουθείται ο Μπέχλης και ο κάθε Μπέχλης.

    Το πρόβλημα είναι γιατί εγώ (και ο κάθε φορολογούμενος εγώ) να πληρώνουμε τα υπαλληλακια της Στάζι για να παρακολουθούν τους ελεύθερους πολίτες, σαν να είμαστε στην Β.Κορέα.
    Αντί να παρακολουθούν τα τουρκάκια και τα αλαχουακμπαράκια...

    Τα λεφτά μας πίσω, άχρηστοι κατσαπλιάδες!


    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν βγούνε μπροστά πρόσωπα που προς το παρόν ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ, τότε ΔΕΝ υπάρχει μέλλον. Η Ελλάδα μας έχει πραγματικούς ΑΡΙΣΤΟΥΣ που για την ώρα ΔΕΝ κάνουν καμμία κίνηση (και καλώς).

    Πότε θα τους δούμε εμείς ; Μάλλον όταν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ και συντονισμένα θα αναδυθούν οι αντίστοιχοι πραγματικοί ΑΡΙΣΤΟΙ σε όλες τις χώρες. Ουτοπικό ; Δεν νομίζω. Υπομονή.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. XAXAXAXAXAXAXAXAXA

    https://preview.redd.it/jqxnyk06hyz51.jpg?auto=webp&s=187317016051ba69d8c18dc641e57e6a18100d13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστυνόμος Μπέεεκας16 Νοεμβρίου, 2021 18:51

      Τό μαγαζί δεξά στην εικόνα γνωστό και φέιμους. Το αριστερό είναι κάποιο γνωστό κτίριον;
      Πάντως αν ο Τσέ γνώριζε ότι θα τον είχε για σύμβολό του ο Αλέξι αμφιβάλλω αν την έκανε ποτέ γιά επανάσταση στα βουνά.

      Διαγραφή
    2. Προσπάθησα κι εγώ να βρω ποιο είναι το κτίριο αριστερά, αλλά δεν τα κατάφερα. Πιστεύω όμως ότι είναι μία υποτυπώδης αναπαράσταση της αυλής του Μαξίμου.

      Διαγραφή
    3. Μου θυμίζει το Βυζαντινό και χριστιανικό μουσείο της Β. Σοφίας, κοντά στην φωτό δεξιά της πρεσβείας. Το χρώμα και τα κεραμίδια μοιάζουν πολύ.
      Άλλο κτίριο παρόμοιο στην ίδια λεωφόρο δεν είδα.
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    4. Η γελοιογραφία αυτή έχει πολύ πλάκα. Είναι κατευθείαν για Διόδοτο! Αλλά προτίμησα να σάς την γνωστοποιήσω με σχόλιο, γιατί.. όπως και να το κάνεις.. είναι κι αυτή λίγο ασεβής αφού βασίζεται στην αγιογραφία των Τριών Ιεραρχών.

      Διαγραφή
  8. Drone melts after flying near 5G death tower...
    https://www.brighteon.com/f0071295-3a50-4bc7-9ae0-66985a68bed7
    Έλιωσε παίρνοντας φωτιά drone αφού πέταξε δίπλα σε κεραία 5G!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αστυνόμος Μπέεεκας17 Νοεμβρίου, 2021 00:48

    Απορία:
    Αφού ο δεκαεννιάχρονος γιόκας είναι ιός γιατί ακόμα και στά νοσοκομεία δίνουν αντιβιοτικά οέο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή