«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

O ερπετούλης Jeff Bezos της Amazon, προβλέπει ότι "μόνο ένας περιορισμένος αριθμός ανθρώπων θα μπορέσει να παραμείνει στη Γη" - Τί λε ρε "μεγάλε"..!!


Λοιπόν..

η καραφλή νεοταξική σαύρα, εραστής των Πλακών της Τζώρτζια, ονειρεύεται τον πλανήτη μας με 500 μόνο εκατομμύρια ανθρώπους να είναι στοιβαγμένοι σε εργατοπόλεις και να υπηρετούν την ελίτ και τους προνομιούχους της, οι οποίοι μόνο αυτοί θα σουλατσάρουν στα υπέροχα τοπία του πλανήτη μας.

Νομίζει πως είμαστε μ@λ@κες όπως τις προηγούμενες δεκαετίες, και δεν έχουμε πάρει πια χαμπάρι ότι, όχι ταξίδια στο διάστημα, αλλά ούτε μια εβδομάδα έξω από την γήινη ατμόσφαιρα δεν έχει δυνατότητα επιβίωσης το ανθρώπινο είδος. Καλό ήταν έως τώρα το δούλεμα με τις επανδρωμένες αποστολές, όπως και οι CGI (ψεύτικες) βόλτες αστροναυτών, δήθεν για επισκευές στο εξωτερικό του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού. Τώρα, κατά πόσο έχει κι ανθρώπους μέσα ο σταθμός.. πολύ αμφιβάλλω.

Όσο για το πρότζεκτ με ανθρώπινες αποικίες σε τεράστια κυλινδρικά σκάφη που θα διαθέτουν πάρκα και ζώα και λίμνες μέσα, δεν μάς περιγράφει κάτι καινούριο. Έχουμε διαβάσει από την δεκαετία του '70 κιόλας την αριστουργηματική τριλογία "Ραντεβού με το Ράμα" του Άρθουρ Κλαρκ, που τα περιγράφει όλα αυτά.

Ρε πλάκα που έχουν τα σαυράκια, και απόλυτη έλλειψη φαντασίας, ώστε να σκεφτούν κάτι καινούριο για να καταφέρουν να μάς δουλέψουν.

Μεταφράσαμε τις μπούρδες του Μπέζος, καλή διασκέδαση.

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

 

 Η ανθρωπότητα θα μεταφέρει το μεγαλύτερο μέρος της βιομηχανίας στο διάστημα και θα επιτρέψει σε λίγους μόνο εκλεκτούς να παραμείνουν στον πλανήτη μας, ο οποίος θα μετατραπεί σε φυσικό θέρετρο, σύμφωνα με τον αυτοχρηματοδοτούμενο εξερευνητή του διαστήματος Jeff Bezos.

Ο δισεκατομμυριούχος της Amazon μοιράστηκε με ενθουσιασμό τις προβλέψεις του για το πώς θα είναι ο ανθρώπινος πολιτισμός στο μέλλον - με τον ίδιο προσωπικά να συμβάλλει στο να έρθει αυτό το μέλλον πιο κοντά - κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο ετήσιο Ignatius Forum στην Ουάσινγκτον.

Αναμένει ότι τεράστιες κυλινδρικές διαστημικές αποικίες που περιστρέφονται για να δημιουργήσουν τεχνητή βαρύτητα για εκατομμύρια κατοίκους θα αναλάβουν το μεγαλύτερο μέρος της βιομηχανικής παραγωγής. Εν τω μεταξύ, η Γη θα μετατραπεί σε ένα φυσικό καταφύγιο με περιορισμένη πρόσβαση παρόμοια με τα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ σήμερα.

"Αυτό το μέρος είναι ξεχωριστό, δεν μπορούμε να το καταστρέψουμε", δήλωσε ο ιδρυτής της Amazon για τον πλανήτη μας.

"Εκατομμύρια άνθρωποι θα μετακινηθούν από τη Γη στο διάστημα με την πάροδο του χρόνου. Και αυτό είναι το όραμα της Blue Origin - εκατομμύρια άνθρωποι που θα εργάζονται στο διάστημα", είπε αναφερόμενος στη δική του εταιρεία.

"Με την πάροδο των αιώνων, οι περισσότεροι ή πολλοί από τους ανθρώπους θα γεννηθούν στο διάστημα. Θα είναι το πρώτο τους σπίτι. Θα γεννηθούν σε αυτές τις αποικίες, θα ζήσουν σε αυτές τις αποικίες. Μπορεί να επισκέπτονται τη Γη με τον τρόπο που θα επισκεπτόσασταν το εθνικό πάρκο Yellowstone", προέβλεψε ο Bezos.

Είπε ότι οι ίδιες οι αποικίες "θα έχουν ποτάμια και δάση και άγρια ζωή", γεγονός που αναμφισβήτητα έβγαλε την ομιλία του από τη σφαίρα της μελλοντολογίας προς την αισιόδοξη επιστημονική φαντασία. Η Amazon είναι διαβόητα πολυμήχανη όταν πρόκειται να ξεζουμίσει τους εργαζομένους της για κάθε σταγόνα παραγωγικότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η παρόμοια ρόδινη περιγραφή των "εργοστασιακών πόλεων της Amazon" που θα έλυναν την οικονομική ανισότητα στις ΗΠΑ έγινε δεκτή με τρόμο, όταν προτάθηκε από έναν αρθρογράφο του Bloomberg τον Σεπτέμβριο.

Ο Bezos αναφέρθηκε στον φυσικό του Princeton Gerard O'Neill, ο οποίος πρότεινε την ιδέα των διαστημικών κατοικιών το 1976, ως πηγή έμπνευσης για τον ίδιο. Είπε ότι το είδος της επέκτασης που προέβλεψε ήταν αναπόφευκτο, αν η ανθρωπότητα πρόκειται να αναπτυχθεί με βιώσιμο τρόπο.

"Αυτή η Γη μπορεί να υποστηρίξει, ας πούμε, 10 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε έναν ορισμένο βαθμό. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να βρούμε πώς θα το κάνουμε αυτό χωρίς να υποβαθμίσουμε τον πλανήτη... Το ηλιακό σύστημα μπορεί να υποστηρίξει ένα τρισεκατομμύριο ανθρώπους", είπε.

Ο επιχειρηματίας δεν σχολίασε ποιος πιστεύει ότι θα αποφασίσει ποιος θα ζήσει στη Γη στο μέλλον, όταν ρωτήθηκε από τον οικοδεσπότη της εκδήλωσης, Adi Ignatius. Αν το ιστορικό προηγούμενο αποτελεί ένδειξη, ενδέχεται να πρόκειται για προνόμια που χορηγούνται από τον πλούτο και την ιδιότητα.

Τα προνόμια της ιδιότητας του ίδιου του Μπέζος ως ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Γη συζητήθηκαν στη συνέντευξη, όταν ο Μπέζος καυχήθηκε ότι κατάφερε να έχει ένα cameo στο αγαπημένο του κινηματογραφικό franchise, το Star Trek.

"Δεν ήταν εύκολο να το πετύχω", είπε για την εμφάνισή του στην ταινία μεγάλου μήκους "Star Trek: Beyond" του 2006. "Επέμεινα σε ρόλο ομιλητή, γεγονός που περιέπλεξε το όλο σενάριο", είπε.

Στην ταινία, ο Μπέζος φορούσε εξωγήινα προσθετικά και είχε μία ατάκα: "Μίλα κανονικά". Είπε ότι "τα κατάφερε", προκαλώντας τα γέλια του κοινού.

Μιλώντας για την Blue Origin, ο δισεκατομμυριούχος παρομοίασε την εταιρεία του με τα αεροπλάνα των πρώτων ημερών της αεροπορίας. Είπε ότι η μεταφορά πλούσιων τουριστών σε υποτροχιακές πτήσεις θα τους μετατρέψει σε "πρεσβευτές της Γης", οι οποίοι θα συνηγορήσουν υπέρ της αύξησης της εξερεύνησης του διαστήματος στο όνομα της προστασίας του πλανήτη μας. Αυτό θα δώσει περισσότερους πόρους για να γίνουν τα επανδρωμένα διαστημικά ταξίδια ρουτίνα, παρόμοια με τον τρόπο που τα παλιά διπλάνα εξελίχθηκαν στα σημερινά επιβατικά αεροπλάνα, είπε.

"Το δύσκολο κομμάτι δεν είναι τα διαστημικά ταξίδια - αυτό το κομμάτι λύθηκε τη δεκαετία του 1960. Δεν είναι η δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης - το διαστημικό λεωφορείο το έκανε κατά κάποιο τρόπο αυτό. Το δύσκολο μέρος είναι η λειτουργική επαναχρησιμοποίηση", είπε. "Χρειάζεται εξάσκηση για να γίνει σωστά".


rt.com/usa/


20 σχόλια:

  1. ναι βεβαιως ,ρε αει στο διαολο φαλακρη υαινα...και να γινει βρε μαλακα αυτο που ονειρευεσαι,εσυ θα ζεις για να το δεις;;;;ρε πουστη μου νομιζουν οτι ειναι αθανατοι;;;η εχουν κανει συμφωνια με το διαολο;;;;Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    Η ΑΜΑΖΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ TRUMP COIN .
    XAXAXAXAXAXAXAXA! ZEI AKOMA AYTH Η ΣΑΥΡΑ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. VEXILLE : Εμβόλια νανοτεχνολογίας μετατρέπουν ανθρώπους σε ρομπότ
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=SdtM4j3-8WY&t=146s
    .
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΗ?????????????
    ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΤΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ............

    Vexille (2007)
    https://www.youtube.com/watch?v=7PG5-SJ6fkk

    Η Vexille είναι μια ταινία anime της Ιαπωνίας CGI του 2007, που γράφτηκε, σκηνοθετήθηκε και επιμελήθηκε από τον διάσημο σκηνοθέτη του Ping Pong, Fumihiko Sori.


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ...
      ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΝΕΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΦΡΑΣΕΙΣ, ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ.
      ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ``ΚΡΟΥΣΜΑ''
      ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ, ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΕΞΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ``ΣΥΣΤΗΜΑ'' ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΙΜΟΥΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΡΒΙΡΕΙ [ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΠΙΣΕΙ], ΠΕΤΥΧΑΝ ΠΟΛΛΑ.
      ΤΡΕΛΛΙΤΣΑ ΑΥΤΟΙ, ΜΕ ΤΟ ``ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ;''
      ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ [ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΑΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ] ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ;
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΝΟΜΟ ``ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΛΜΟΥ;''
      ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΙΑ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ.
      ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΗ ΠΡΑΞΗ, Η ΜΗ ΥΠΟΤΑΓΗ, Η ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΤΙ-ΠΑΡΑΝΟΜΑ-ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ.
      ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ``ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ... ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ''. ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.
      ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΠΟΤΕ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  4. Βουτιά θανάτου Γιατρού απο Νοσοκομείο γιατί δεν άντεχε τα ψέματα για δηθεν αβλαβή εμβόλια (Videο)

    https://amazonios.net/voytia-thanatoy-giatroy-apo-nosokomeio-giati-den-anteche-ta-psemata-gia-dithen-avlavi-emvolia-video/


    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι εγώ και ο Αριστομαχος θα είμαστε έξω από τα σκάφη για να σκαναρουμε τους εμβολιασμενους!!! 🤣🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ...!!!!

    https://youtu.be/JeGenj2Z25w

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κομματαρχης κι ο Χιος. Στα γρηγορα, Χιος, Τραγκας, Βοβολης, Μπεχλης και καμποσοι αλλοι που δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη. αποφασισαν να μας σωσουν.
    Αντε να δουμε, θα βρεθει ενας χριστιανος να μας σωσει απ'τους σωτηρες ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγω δεν θελω αλλους σωτηρες,γιατι σωθηκα....απ τον σημιτη,τον χοντρο της ραφηνας,τον γαπ,τωρα με τον κουλη,νισαφι ποσο να σωθω,δεν παει αλλο...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες το "καθυστερημένο" καταληψία που θα έσκιζε τα μνημόνια!
      Πάντως όλοι αυτοί είναι πιό κουκουέ κι από το κουκουέ!
      Έχουμε πλέον παγκόσμιο κουμμουνισμό!
      Ο γερό ξεφτίλας μπάϊντεν έχει υπεύθυνη οικονομικών των ΗΠΑ την μαρξίστρια ομάροβα που έκανε νέα δήλωση λέγοντας ότι θα πρέπει να πάψουν να υπάρχουν ιδιωτικές καταθέσεις στις τράπεζες και να κατασχεθούν από τους ομοσπονδιακούς!!!
      “No More Private Bank Deposits” – Biden’s Marxist currency nominee Saule Omarova said that all private bank accounts should be taken over and controlled by the Federal Reserve.
      http://greeknewsondemand.com/2021/11/14/no-more-private-bank-deposits-bidens-radical-currency-nominee-wants-all-bank-accounts-to-be-controlled-by-the-fed/
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΚΕ.
      2.bp.blogspot.com/-_L5dQwqifcU/VR_Hazd83lI/AAAAAAAAHIM/OnKhxj_5fak/s1600/2015-04-05-kke.jpg
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  9. 31/12 φαλες, κρατηστε την ημερομηνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 31/12 είναι ημερομηνία;
      Το "φαλες" τί είναι;

      Διαγραφή
    2. Ναι.
      Βαλε ενα κου μπροστα.

      Διαγραφή
    3. αγαπητε ανωνυμε...εδω και 1 χρονο...ακουμε και διαβαζουμε για ημερομηνιες...και ακόμα περιμενουμε...να ξερεις τί γραφεις... pls
      κων

      Διαγραφή
  10. IN 1994 160 NATIONS AGREED TO REDUCE THE WORLD POPULATION TO 800 MILLION BY 2030
    https://www.brighteon.com/a0cd52c8-439c-4951-8f36-7d4ee061ce4d
    Το 1994 στο Κάϊρο, 160 κράτη συμφώνησαν να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός στα 800 εκατομμύρια μέχρι το 2030!
    1. Μείωση μέσω φθορίωσης του νερού προκαλώντας πολλά προβλήματα νευρολογικά και επηρεάζονται πολύ τα παιδιά.
    2. Προκαλώντας ιούς και ασθένειες (εργαστηρίου) που θα χρειάζεται να αντιμετωπιστούν με εμβόλια. Θα προκληθεί “πανδημία” και θα πρέπει όλοι να εμβολιαστούν. Η πανδημία θα ξεκινήσει το 2017.
    3. Σκοτώνοντας ανθρώπους με νευροτοξίνες που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα μέσω ψεκασμών στρατιωτικών αεροπλάνων. Οι ψεκασμοί προκαλούν καρκίνους, στείρωση [μείωση πάνω από 50% της ενέργειας των σπερματοζωαρίων] και αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.
    4. Το τεστ Blue Beam, ολογράμματα και τελικά το 2024 θα συμβεί “εισβολή εξωγήινων” που όμως θα είναι ολογράμματα, αλλά θα προκαλέσουν πανικό στον κόσμο, θα δημιουργηθεί χάος και για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση θα δημιουργηθεί παγκόσμια κυβέρνηση.
    Μόλις συμβεί αυτό τότε αρχίζει η παγκόσμια σκλαβιά των ανθρώπων με τα μικροτσίπ
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δέν θά προλάβουν τό 4ο..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή