«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Εγγραφο – φωτιά, καίει το νέο αφήγημα για τη «μετάλλαξη της Μποτσουάνα»!

Σχόλιο Διόδοτου: Τίποτα καινούριο.. Πέρυσι τέτοιο μήνα, γράφαμε ότι τα εμβόλια αυτά μόνο για απόκτηση αντισωμάτων κατά του κόβιντ δεν είναι. Και πως ό,τι σκ@τ@ κόβιντ θα έχουν μέσα..θα δημιουργήσουν μεταλλάξεις, ίσως και πιο επικίνδυνες, οι οποίες θα μεταδίδονται κυρίως από εμβολιασμένους σε εμβολιασμένους. Κατάσταση ζόμπι, αλλά.. οι αδάγκωτοι φταίνε...

 

Η νέα τρομοκρατία της «πανδημίας» έχει το όνομα «μετάλλαξη της Μποτσουάνα»! Το επίσημο αφήγημα, στρέφεται και πάλι κατά των ανεμβολίαστων, οι οποίοι «κινδυνεύουν» να κολλήσουν και να μεταδώσουν, όπως ισχυρίζονται οι «ειδικοί» και τα συστημικά ΜΜΕ.

Ωστόσο, ένα επίσημο Δελτίο Τύπου της τοπικής κυβέρνησης της Μποτσουάνα, έρχεται να γκρεμίσει κι αυτό το αφήγημα, πανηγυρικά!

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, μόλις 4 άτομα εντοπίστηκαν με αυτήν τη μετάλλαξη και τα 4 πλήρως εμβολιασμένα! Οι στενές επαφές τους, έχουν ελεγχθεί και αναμένουν τ’ αποτελέσματα!

Το συγκεκριμένο έγγραφο αναφέρει επίσης ότι τα ευρήματα της νέας αυτής «μετάλλαξης», δε σχετίζονται με τον ιό του HIV που τυχόν έχει κάποιος. 

 


 

 Οπως φαίνεται, τα επίσημα έγγραφα, γκρεμίζουν το επίσημο αφήγημα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά αποδεικνύουν ότι η θέση του Dr. Tom Cowan είναι αληθής και βάσιμη! Οι εμβολιασμένοι είναι οι επικίνδυνοι! Οχι οι ανεμβολίαστοι. Κι ακόμα περισσότερο, οι εμβολιασμένοι με mRNA! 

https://twitter.com/BWGovernment 

 

kanenazori.com 

 

 

9 σχόλια:

  1. Πατήστε στο google
    Mποτσουανα - κρούσματα

    ===0=====ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ
    Στις 26-11-2021

    ΆΡΑ για τι πράγμα μιλάμε???????


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "H Δρ. Angelique Coetzee, πρόεδρος τού Νοτιοαφρικανικού Ιατρικού
      Συλλόγου, σε δηλώσεις της ανέφερε πως από όσα γνωρίζουν ως τώρα, η
      παραλλαγή Όμικρον προκαλεί ήπια ασθένεια. Πιο αναλυτικά, είπε πως τα
      συμπτώματα φαίνεται να διαρκούν 1-2 ημέρες και είναι κυρίως κούραση και
      μυαλγίες και κάποιες φορές συνοδεύονται από βήχα. Επίσης, από όσους
      κόλλησαν, κανείς δεν έχει χάσει την όσφρηση ή την γεύση του και κάποιοι
      έχουν ήδη επιστρέψει στο σπίτι τους."

      Ουτε να συνεννοηθουν μεταξυ τους δε μπορουν.Ειναι που ειναι παραμυθι ολη η ιστορια, ουτε να πουν ενα σωστο ψεμα δε μπορουν οι "ειδικοι".
      Η κυρα Τσιοδραινα της Ν. Αφρικης τους εκανε ρομπα, αλλα αυτοι εκει το βιολι τους.
      Απ'οτι φαινεται αφου με την υποτιθεμενη Δ εξαφανιστηκε η γριπη, με την υποτιθεμενη Ο θα εξαφανιστει και το κοινο κρυολογημα.
      Κοινως, παει η μουφα συννεφο !!!

      Διαγραφή
  2. Να Πάρη τον Π0#τσον η.. Άννα και να
    Φύγει!!

    Της τον κάνω δώρο..

    😝😝😝


    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΕΙ Ο COVID 19 Ο ΝΕΟΣ ΙΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝ-ΙΑΣΗ 2022.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΛΙΑ.
      ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.
      ``ΚΑΓΚΕΛΑ, ΚΑΓΚΕΛΑ, ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ
      ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ''
      ΕΤΣΙ, ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ!!!!
      ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ [13] ANGELA MERKEL/HITLER'S DAUGHTER [ARRESTED & EXECUTED].

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  4. Ο McAfee σε μια ανάρτηση είχε γράψει πριν ένα μήνα περίπου: όλα τελειώνουν στην ή με την Αφρική. Έμαθα από κάποιον ότι το προφίλ του είναι απόλυτα έγκυρο και έχει σιωπήσει από τις 4 του μήνα γιατί κάτι μαγειρεύεται. Κάτι θα παιχτει.. Εντωμεταξυ η άρρωστη πριγκίπισσα του Μονακό Σαρλίν ήταν εκεί στην νότια Αφρική (Μποτσουάνα είναι μέσα στην N.Αφρικη) εσώκλειστη σε νοσοκομείο ώσπου την έσυραν βιαστικά πίσω στο Μονακό πριν 2-3 εβδομάδες. Καθόλου σύμπτωση. Ολα συνδέονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. La nuit a été extrêmement tendue en #Guadeloupe avec de nouveaux barrages mais aussi des tirs d'armes à feu. La colère ne redescend pas sur l'île malgré l'instauration du couvre feu depuis une semaine et le déploiement de blindés, hélicoptères ainsi que le RAID et GIGN. #OutreMer

    https://twitter.com/AnonymeCitoyen/status/1464572798274265090?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1464572798274265090%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FAnonymeCitoyen2Fstatus2F1464572798274265090widget%3DTweet


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μτφ:
      Η νύχτα ήταν εξαιρετικά τεταμένη στη Γουαδελούπη, με νέα μπλόκα αλλά και πυροβολισμούς. Η οργή δεν υποχωρεί στο νησί, παρά την επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας πριν από μία εβδομάδα και την ανάπτυξη τεθωρακισμένων οχημάτων, ελικοπτέρων, καθώς και της RAID και της GIGN.

      Διαγραφή
  6. Παίζει τά εμβόλια νά μπούνε καί στά τρόφιμα?
    Δηλαδή νά ζητάς ένα τυλιχτό ή ένα (χαχα)χάρμπουργκερ και νά σέ ρωτάνε μέ τί εμβόλιο τό θές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή