«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ - ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΦΑΡΜΑΚΩΝΟΥΝ. ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΜΠΟΥΡΛΑΣ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ) _ [ κλικ στην εικόνα ]

9 σχόλια:

  1. https://1.bp.blogspot.com/-ZcEyYYWGAAs/YObmGD5A5rI/AAAAAAAALEk/NMZCoa-1L1QkwR9gRE1mXhQcMp8Fm_gPwCLcBGAsYHQ/s1600/188179832_164570465609078_1812100586212326767_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. >Λέγε τήν ευχή..

    Aγιάζει το στόμα, αγιάζει ο αέρας, αγιάζει ο τόπος που λέγεται, Οι δαίμονες βάζουν χίλια εμπόδια δια να μην προσευχηθεί ο άνθρωπος, επειδή όλες οι παγίδες , όλα τα δίκτυα των δαιμόνων καταστρέφονται δια της προσευχής.


    Άπειρες φορές οι δαίμονες δια στόματος δαιμονισμένων ομολόγησαν ότι καίονται από την ενέργεια της ευχής.

    Γέροντας Εφραίμ Αριζόνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τά λόγια "κρύβουν" ενέργεια,όταν λέμε ευχές "εκπέμπουν" καλή ενέργεια,όταν λέμε κακίες, κατηγορίες,συκοφαντίες..κλπ
    "εκπέμπουν" κακή ενέργεια.
    Όλα είναι συχνότητες,κυματισμός,
    αύρα μυστική ή φανερή,ο λόγος είναι δύναμις,εξαρτάται πώς προφέρεται...
    μέ τί διάθεση,είναι ψυχική ενέργεια
    Η Θεία Χάρις όταν επενεργεί στόν άνθρωπο πού τήν ζητεί μέ όλη του τήν ψυχή κάνει Θαύματα.!
    Η προσευχή είναι "πυρηνική" ενέργεια όταν ο άνθρωπος πού τήν λέει είναι εκείνη στιγμή αληθινά αφοσιωμένος στόν Θεό.
    Εύχομαι νά προσεύχεστε όσο μπορείτε
    μέ όλη σας τήν καρδιά,έτσι γίνεστε πιό ΑΝΘΡΩΠΟΙ,πλησιάζετε τόν ΘΕΟ, βοηθάτε τόν ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ σας καί τήν
    ΑΙΩΝΙΑ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Κώστα,

    Ακόμη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς.
    Λόγω κάποιου πρακτικού προβλήματος, που χρειάστηκε να χειριστώ κατά την διάρκεια των πρόσφατων ημερών, δεν μπόρεσα να προχωρήσω αυτήν την ανάρτηση με τον ρυθμό που είχα αρχικά προγραμματίσει. Έχοντας συγκεντρώσει εκ προοιμίου τα αποδεικτικά στοιχεία, στα οποία θα στήριζα την επιχειρηματολογία, εκτιμούσα, ότι η σύνθεση τής ανάρτησης δεν θα απαιτούσε κάτι περισσότερο από την παράθεση και τον σύντομο σχολιασμό αυτών των στοιχείων. Επειδή όμως η συγγραφή ενός κειμένου δεν είναι συχνά μόνον η καταγραφή κάποιων σκέψεων που προϋπάρχουν, αλλά κατά την επεξεργασία συντελείται και ένα είδος ενδοσκόπησης, κατέληξα στην πορεία στην διαπίστωση, ότι το ζήτημα των ποινικών ευθυνών τής Pfizer και συναφών πολυεθνικών τού φαρμακώματος έχει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις και προεκτάσεις, από ότι αρχικά εκτιμούσα. Με αυτόν τον τρόπο, οι καθυστερήσεις που προέκυψαν, μού παρείχαν την ευκαιρία να χειριστώ νοητικά περισσότερο το συγκεκριμένο σύμπλεγμα, Παρακολουθώντας την συντριπτική πλειοψηφία των κρατών και των υπερεθνικών οργανισμών να παίζουν ενορχηστρωμένα το ίδιο βιολί στην περίπτωση τής συνωμοσίας παγκοσμίων διαστάσεων, που ονομάστηκε ψευδεπίγραφα “πανδημία”, νομίζω ότι προκύπτουν τα εξής τρία βασικά συμπεράσματα:
    1. Η “νέα τάξη πραγμάτων” και η επιβολή μιας “παγκόσμιας κυβέρνησης” αποτελούν ήδη πιστοποιημένα δεδομένα, άσχετα ότι το παγκόσμιο διευθυντήριο δεν έχει εκδηλωθεί δημόσια.
    2. Μοχλός σε αυτήν την διαδικασία επιβολής είναι η συνωμοσία τής “πανδημίας”, με αιχμή τού δόρατος τις πολυεθνικές φαρμακώματος. Ο αποφασιστικός ρόλος τους στην διαμόρφωση τής παγκόσμιας γεωπολιτικής είναι πλέον εμφανής.
    3. Η στρατηγική τής αντιμετώπισης τής “ΝΤΠ” από την Συμμαχία των Αντιδυνάμεων επικεντρώνεται στην επερχόμενη δίκη τής Νυρεμβέργης Β΄, οποία όμως προϋποθέτει μια συνεκτικά δομημένη δικογραφία. Αυτή δεν μπορεί να στηρίζεται μόνον στο νομικό μέρος, εφόσον το ζητούμενο είναι μια παγκόσμια ανατροπή. Το ισχύον δίκαιον επιβάλλεται δια τής ισχύος, και υπό αυτήν την έννοια είναι το “δίκαιον τού ισχυροτέρου¨. Εξίσου σημαντική όμως με την νομική πλευρά είναι και αυτή τής νομιμοποίησης, η οποία είναι έννοια, που αφορά την συνείδηση. Αυτό το δεδομένο αποκτά ιδιαίτερη σημασία, εφόσον η επερχόμενη ανατροπή έχει απελευθερωτικό χαρακτήρα, οπότε δεν είναι ούτε σκόπιμο, ούτε θεμιτό να στηρίζεται αποκλειστικά σε βίαιη επιβολή. Αυτός είναι και ο λόγος, που οι Αντιδυνάμεις επέδειξαν πλήρη ανοχή στην άνευ προηγουμένου απαξίωση τής δικαστικής εξουσίας, που επέβαλε η καμπάλ. Η κατανόηση αυτής τής στρατηγικής, θεωρώ ότι είναι αναγκαία, ώστε να κατανοηθούν και οι επί μέρους τακτικές επιλογές των Αντιδυνάμεων, που προκύπτουν από την εν λόγω στρατηγική.
    4. Η ορχήστρα των παγκόσμιων δυνάμεων τής καμπάλ, τα εκτελεστικά μέλη τής οποίας βαράνε την ίδια καραμούζα στο θέμα τής “πανδημίας”, στερείται διευθυντού ορχήστρας. Γι αυτό ο παραγόμενος ήχος αποτελεί ειδεχθή και ἐκκωφαντικό θόρυβο, μη σχετιζόμενο στο ελάχιστο με οποιαδήποτε μουσική. Όπως έχω αναφέρει παλαιότερα, εκτιμώ, ότι η κεφαλή τής καμπάλ έχει εξουδετερωθεί ήδη, οπότε η “σονάτα” που εκτελούν τα εκτελεστικά της όργανα προέρχεται από τον ήχο που παράγει το πριόνι, με το οποίον οι λεγάμενοι ασυλλόγιστα και με πωρωμένη μανία, πριονίζουν το δέντρο, πάνω στο οποίο έχουν θρονιαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να αγιάσει ο Θεός τα λόγια σου φίλε Διονύση και να δώσει στις Αντιδυνάμεις τα υπέρτατα όπλα που χρειάζονται για να ξαπλώσουν κάτω το θηρίο.
      Στην Αυστρία έμαθα ότι ακύρωσαν την γενική υποχρεωτικότητα λόγω του ότι 350 υγειονομικοί στο Λινζ δήλωσαν παραίτηση. Δεν έχει ανακοινωθεί ευρέως ακόμα, ελπίζω να είναι αληθινή η είδηση.
      Είναι πασιφανές ότι δρουν και στην Αμερική και στην Ευρώπη, όλα τα κράτη, με τσαπατσούλικο τρόπο. Γεγονός που όντως μάς υποψιάζει ότι υπάρχει πρόβλημα κεφαλής και τα πιόνια πριονίζουν το δένδρο που κάθονται. Από αυτή την εβδομάδα μπήκαμε στην μούφα της Μποτσουάνα. Το κάνουν για να μπουν σε πρωτόκολλο ανεπάρκειας των τωρινών εμβολίων και να αρχίσει νέος κύκλος πιέσεων, σκληρότερων δικτατοριών και στρατοπέδων συγκέντρωσης.
      Γι αυτό.. είναι σίγουρο πλέον ότι μέσα στο 2022 θα βγουν και τα όπλα στους δρόμους από τα ευρωπαϊκά έθνη.
      Άντε γιατί βαρεθήκαμε.
      Ο φίλος Pananas μάς έστειλε και αυτό σήμερα:
      https://www.facebook.com/panikkos.savvides/videos/1007371946691643/?t=9
      Ο κόσμος περιμένει πώς και πώς να κάνει τον κύριο Φουλμιχ αγιογραφία στις εκκλησίες.

      Την αγάπη όλων μας από Αθήνα, φίλε Διονύση!

      Διαγραφή
  5. Εκδηλώνοντας την πρόσληψη τής αγάπης προς άπαντες και ανταποδίδοντας, εκλεκτέ Φίλε Κώστα, δεν μπορούμε να αποσιωπήσουμε, ότι όχι μόνο βαρεθήκαμε, αλλά μάς έχουν βγάλει στην κυριολεξία το στανιό. Οι Αντιδυνάμεις ανακοίνωσαν πρωθύστερα τον Φεβρουάριο τού 2020 την τελική έκβαση τής όλης διαδικασίας, την οποίαν παρουσίασαν τότε ως άμεσα επικείμενη, προφανώς με στόχο αφ' ενός να αυξήσουν την νευρικότητα στα εκτελεστικά όργανα τής καμπάλ, για να οδηγηθούν αυτά σε σπασμωδικές πρακτικές και αφετέρου για να δώσουν θάρρος και αντοχή για τα επερχόμενα στούς ανθρώπους. Πλην όμως, η ανθρωπότητα πλέον χειμάζεται με φοβερό τρόπο. Αυτό που βιώνουμε είναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, όπου τα δεινά δεν είναι οι βόμβες, αλλά ο άκρατος ψυχικός καταναγκασμός. Απέναντι στις βόμβες οι άνθρωποι τρέχουν σε καταφύγια. Στην τρέχουσα φάση όμως, όσοι θέλουν να επιβιώσουν, είναι υποχρεωμένοι να κατασκευάσουν ένα εσωτερικό καταφύγιο, δηλαδή να δυναμώσουν την καρτερία, την αντοχή, την αποφασιστικότητα, την αγωνιστική ετοιμότητα και δραστηριοποίηση, όπως και την ακράδαντη πίστη στην τελική επικράτηση τού Καλού. Αυτές είναι αρετές, που εάν οικοδομηθούν, δεν παρέρχονται. Και είναι απαραίτητες στην προοπτική για μια Νέα Ανθρωπότητα, που θα αναδυθεί μέσα από τα συντρίμμια ενός διεφθαρμένου και καταταλαιπωρημένου πλανήτη. Δυστυχώς, αλλά και από μια άποψη ευτυχώς παρά το τεράστιο κόστος, περνάμε δια πυρός και σιδήρου. Στις 4 τού προσεχούς Δεκεμβρίου, όπως καταγράφει σε αστρολογικό επίπεδο και επερχόμενη έκλειψη Ηλίου η μέγγενη θα σφίξει από πλευράς τής καμπάλ με άγαρμπο τρόπο. Για όσους ενδιαφέρονται για την αστρολογία προτείνω για μια ακόμη φορά το βίντεο τού Γιώργου Βασιλάκου.

    https://www.youtube.com/watch?v=1qp-hzDWS-M

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνέχεια προηγούμενου...

    Η πρόσφατη ανάρτηση τού ΕργΔημΕργ είναι χαρακτηριστική για το βαθύ μένος, που διακατέχει στην τρέχουσα φάση κάθε ευαίσθητο άνθρωπο. Σε συνάρτηση με όσα παθαίνουμε αξίζει να στρέψουμε την προσοχή μας στην Θεία Ευαισθησία και Συμπόνια. Ο Ιησούς Χριστός διατήρησε τις τρύπες από τα καρφιά στο αναστημένο σώμα του. Το Θείο Τρισυπόστατο αναφέρεται μεν σε τρία Πρόσωπα, Αυτά όμως κατέχουν την ίδια Φύση. Άρα ότι ισχύει για τον Ένα, ισχύει από κοινού. Ο άνθρωπος όμως έχει κληθεί να γίνει κοινωνός Θείας Φύσεως κατά Χάριν. Καλούμεθα δηλαδή να μετουσιώσουμε τούς τύπους των ίλων και τον πόνο που προέρχεται από αυτούς σε γεγονός αναστάσιμο. Δυστυχώς, οι δοκιμασίες που έπονται κάθε παρά εύκολες πρόκειται να είναι. Κάθε ψυχή που εισέρχεται στην χοάνη τής ενανθρώπισης θα βιώσει στην πορεία ανεξίτηλα τραύματα. Ακόμη και Φρόυντ διαπίστωσε, ότι η γέννηση είναι μη εξόχως τραυματική εμπειρία, όταν το έμβρυο καλείται να εγκαταλείψει την θερμή σιγουριά τής μητρικής μήτρας. Όμως η μητρική αγάπη εκδηλώνεται και μετά την γέννηση, για να δωρίσει στο νεογέννητο την μητρική στοργή και φροντίδα, χωρίς το όποιο αντάλλαγμα. Το αντίδοτο τής ανθρώπινης τραυματικής εμειρίας είναι η συνειδητή ανάπτυξη τής μεταξύ μας αγάπης και αλληλεγγύης και ο αγώνας για την κατάργηση τού κακού.
    Αυτό, για το οποίο μπορούμε να είμαστε βέβαιοι, είναι ότι ο εξαναγκασμός τής διοχέτευσης ενέσιμων δηλητηρίων δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επεκταθεί στην άσκηση άμεσης φυσικής βίας. Αυτοί που θα τα δεχθούν, θα έχουν συναινέσει κατόπιν ασκήσεως ισχυρού έμμεσου καταναγκασμού. Η ΚΑΜΠΑΛ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.
    Όσο αφορά το “enjoy the show“, που διακήρυξαν οι Αντιδυνάμεις, ας μην ξεγελιόμαστε, δεν απευθύνεται σε εμάς. Απευθύνεται στην καμπάλ, που σύντομα θα διασκεδάσουν μέσα στους νέους επερχόμενους κλιβάνους, που αυτήν την φορά στήνονται για τούς διαδόχους τού μένγκελε. Με την έναρξη τού καινούριου χρόνου, θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Οπότε θα δούμε και ποιος πρόκειται να διασκεδάσει. Όμως ακόμη υπολείπεται κάποιος δρόμος με οδυνηρές συνέπειες. Ας αναλογιστούμε, ότι βιώνουμε αποτελεί επιλογή τής ψυχής μας. Όπως σωστά διαπιστώνει ο Γιώργος Βασιλάκος στο βίντεο, ΄”βιώνουμε αυτό που έχουμε μέσα μας”. Όλοι θα καταβάλουμε αναπόφευκτα λύτρα. Ας φροντίσουμε αυτό που θα θανατωθεί να είναι η σκιά μέσα μας. Για τούς γενναίους ισχύει η ισπανική παροιμία που λέει: “Λάτρευε την ζωή και να μην φοβάσαι τον θάνατο”. Ακόμη και μετά τους “εμβολιασμούς” υπάρχει προοπτική. Ας μη παραβλέπουμε τις εκατοντάδες μετανοημένων, που στις καίνε τα πιστοποιητικά “εμβολιασμού” στις διογκούμενες διαμαρτυρίες. Εμπρός να ενισχύσουμε το κύμα, που θα εξολοθρεύσει ολοσχερώς τα τέρατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω αν το κύμα που θα έρθει θα εξολοθρεύσει τα τέρατα αλλά αλλά στο περιβάλλον μου έχουμε δεί πολλά.Η μητέρα μου έπαθε κάτι με το νεύρο στο αυτί της,πονοκέφαλο για μέρες και μούδιασμα στο στόμα και τώρα θα παίρνει χάπι για πάντα.Άλλο άτομο στην οικογένεια έπαθε φλεγμονή στο αυτί καιέπρεπε να κάνει πλαστική,γιατί άνοιξαν τόσο πολύ το αυτί για να αντιμετωπίσουν τη φλεγμονή που δεν υπήρχε άλλος τρόπος.Φίλος είχε δερματικό θέμα δύο μήνες σχεδόν με συμπτώματα περίεργα,τρύπες που έμοιαζαν με κρατήρες ηφαιστείου στην κοιλιά του.Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν πιστεύουν οτι έγιναν απο τις γονιδιακές θεραπείες που έκαναν και μάλλον θα το ξανακάνουν.Θέλουν να σώσουν τη ζωή τους και να ξαναβρούν την ελευθερία που έχασαν.Έτσι πιστεύουν ότι η ελευθερία είναι τόσο απλό πράγμα,χωρίς κόστος. Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή