«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Όποιος δεν έχει καταλάβει μέχρι σήμερα πώς παίζεται το νεοταξικό «παιχνίδι», θα πάει στραβός στον Άδη.

twitter.com/aftolykos

7 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗ ΜΥΤΗ [ΒΛΕΠΕ ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ], ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ Η ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ.
    ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΩΣ ΝΤΕΜΟΝΤΕ, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ [ΒΛΕΠΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ].

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπάαα, τώρα δεν έχουν μήνες στην διάθεσή τους, γι αυτό.. σού εμφυτεύουν συνωμοτικά έναν επιθετικό πνευμονιόκοκο, το λένε βαριά κόβιντ, σε βάζουν επειγόντως σε ΜΕΘ, σού φουλάρουν το οξυγόνο, και σκας! Πάπαλα!

      Διαγραφή
    2. Πιο απλά δεν μπορούσες να το πεις.

      Διαγραφή


  2. Η Pfizer βάζει τα κέρδη πάνω από τις ζωές; Η Public Citizen, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός λέει ότι η Pfizer μπορεί να εμποδίσει τις χώρες να μιλούν για συμβόλαια, να μπλοκάρουν τις δωρεές εμβολίων, να αλλάξουν μονομερώς τα προγράμματα παράδοσης και να απαιτήσουν δημόσια περιουσιακά στοιχεία ως εγγύηση. Το Palki Sharma σας λέει περισσότερα.

    Gravitas: Revealed: How Pfizer blackmails countries for shots

    https://www.youtube.com/watch?v=nYIJxoh7gqw

    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΩΓΗ 500 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...💥
    .
    ΑΓΩΓΗ 500 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-140 ΜΟΝΟΠΟΛΙΣΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ..

    https://www.brighteon.com/8722a175-6d41-4ae5-ab66-e696391c7384



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. David E Martin: Ο φάκελος Fauci / Covid-19

    10 Νοεμβρίου 2021

    Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ συμμετείχε στη χρηματοδότηση της ενίσχυσης της μολυσματικής φύσης των κοροναϊών μεταξύ 1999 και 2002 προτού εντοπιστεί ποτέ ο SARS σε ανθρώπους.

    Όχι μόνο το SARS-Cov-2 αλλά και αυτό του 2003 θα είχε δημιουργηθεί στο εργαστήριο σύμφωνα με αυτά τα λόγια του Αμερικανού γιατρού David E. Martin (στη φωτογραφία), συγγραφέα της πιο ογκώδους επιστημονικής έρευνας με τον αδιαμφισβήτητο τίτλο « The Fauci / Φάκελος Covid-19 ».

    Σε 26 σελίδες «έτοιμες για την ανθρωπότητα» αλλά ευανάγνωστες μόνο για όσους είναι εξοικειωμένοι με τη βιοχημεία, αφηγήθηκε την ίντριγκα ανάμεσα σε πειράματα σε ζωικούς ιούς ενισχυμένα τεχνητά με μοριακή μηχανική, μελέτες για εμβόλια με την πρωτεΐνη Spike και αγγελιοφόρο RNA (που χρονολογούνται από το 2000 και 2013), συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων της Moderna και της Pfizer, ενός στροβιλισμού δισεκατομμυρίων δολαρίων που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, επίσης μέσω στρατιωτικών κεφαλαίων DARPA, του Advanced Projects Research Agency of Defense που ελέγχεται από το Πεντάγωνο και χρησιμοποιείται για διπλώματα ευρεσιτεχνίας που κατοχυρώθηκαν από τον Anthony Fauci, ή από κάποιο Big Pharma.

    Αλλά αυτό που προκύπτει με μεγαλύτερη ανησυχία από μια αναφορά αντάξια ενός αποκαλυπτικού θρίλερ όσο και των επιπτώσεων που προέρχονται από την πανδημία είναι η αφήγηση της ιστορίας των «μαθητευόμενων του μάγου», όπως αποκαλείται από τον ιολόγο Luc Montagnier, νικητή του Νόμπελ Ιατρικής. το 2008, ακριβώς για την έρευνα για τους πολύ επικίνδυνους χιμαιρικούς υπεριούς.

    Η έρευνα του Δρ. Μάρτιν ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας στην τριάδα με επικεφαλής τον Fauci, διευθυντή του NIAID, του Εθνικού Ινστιτούτου Λοιμωδών Νοσημάτων στις ΗΠΑ, και αποτελείται από δύο πολύ διάσημους ερευνητές μεταξύ εκείνων που έχουν ερευνήσει την τεχνητή προέλευση του SARS-Cov-2: Ο Δρ. Ralph Baric του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας και ο επιστήμονας Zhengli Shi, διευθυντής μολυσματικών ασθενειών στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν.

    Επομένως, ο φάκελος του Αμερικανού γιατρού επιβεβαιώνει τη θεωρία της « συμφωνίας μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ » που αναφέρθηκε μόνο από τον καθηγητή Montagnier αλλά το αντικείμενο πολυάριθμων ερευνών στον κύκλο WuhanGates του Gospa News, που συνοψίζεται στο ομώνυμο βιβλίο. Η πολυπλοκότητα της μελέτης της επιστημονικής βιβλιογραφίας (που επιβεβαιώνεται από 180 σελίδες φαρμακευτικών βιομηχανικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας) καθιστά απαραίτητο να χωρίσουμε την έκθεσή μας σε δύο μέρη: το πρώτο σχετικά με τα πειράματα εμβολίων και την έρευνα. το δεύτερο σχετικά με τις μακροσκοπικές συγκρούσεις συμφερόντων γύρω από τον Fauci .


    https://principia-scientific.com/david-e-martin-the-fauci-covid-19-dossier/


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά την βελόνα επανέλαβε τον πύραυλο (μόνο που θα έχει πυρηνική γόμωση) και στην συνέχεια πάλι την πέτρα, για όσους τυχερούς ή άτυχους μείνουν. Αυτοί όμως σίγουρα, θα αναλάβουν και το Θεάρεστο έργο της ανάστασης του άνθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή