«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Τόσα χρόνια πορεία σε λάθος πρεσβεία. 🤣🤣


twitter.com/aftolykos


8 σχόλια:

  1. Ναι γιατι..Ενα ειναι το (απο) κομμα και η μητρα του κακου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΜΕ ...ΤΟ ΚΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΒΥΘΙ ΕΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΡΥΣΗ !
    ΤΩΡΑ ...ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΟΥΚΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΡΕΒΥΘΙ ...ΠΑΡΤ"ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΤΟΝ
    ΑΛΛΟΝ.
    ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙ.
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ.
    Ο ΑΝΤΙΦΑΣ ,Η CIA ,H MOSANT ΚΑΙ Η ΕΛΙΤ .
    ΚΑΙ ΚΟΥΝΑ ΚΟΥΝΑ Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ,ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΚΟΙΝΑΚΙ .
    ΤΩΡΑ...ΤΡΕΧΑΤΕ ΟΥΡΙΤΣΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΧΕΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΥΝΑΓ[Κ]ΩΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ [ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΜ] ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ Κ@Λ@ ΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΚΑΙ Η ΜΟΣΑΝΤ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΞ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μωυσής στην κλινική κυανούς σταυρός όπου και καθοδηγούσε την έκβαση της εξέγερσης και οι κολλητοί του στις ταράτσες ακροβολισμένοι θέριζαν περαστικούς στρώνοντας το χαλί στην κυβέρνηση ιωαννίδη με συνέπεια την απώλεια της Κύπρου,το σταμάτημα των σχεδίων εξόρυξης του Ελληνικού Πετρελαίου με ρήτρα Δραχμής,τον ερχομό του τραυλού κολομπ@ρ@ εθνάρχη, τον ερχομό του πράκτορα με το ζιβάγκο, την είσοδο του κκε στην Ελληνική Βουλή και τον εκμαυλισμό της ανόητης ελληνικής κοινωνίας σε μία μάζα που προσκυνάει κεφάλες κάθε 17 Νοεμβρίου και στήνει μνημεία στους φύσσες,στην Ερτ....
    Και ολα αυτά 3 μηνές πρίν από τις αναμενόμενες ελεύθερες εκλογές του φλεβάρη 1974!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!
    ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ,.......ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙΧΝΕΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΒΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΛΙΚΑ (ΛΥΓΝΙΕΣ κ.λ.π.) ΤΟΝ ΠΟΜΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΡΗΝΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
    ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΝΤΕΣ ΕΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
    ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΡΜΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ...!!!

    https://youtu.be/AIHjd0ayAhk

    ΑπάντησηΔιαγραφή