«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

ΈΡΧΕΤΑΙ ΦΟΡΤΣΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ! Αυτά θα ανακοινώσει! Το καινούργιο για τους εμβολι@σμένους.. (βίντεο)

Ο Λάμπρος Πάσχος.. ζωγράφισε σήμερα..


 

https://www.youtube.com/watch?v=sDmCrtF32Xk&t=560s 


 

 

8 σχόλια:

  1. "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ..." 💥 "Αν κάνεις αναφορά θα σε ξηλώσω και θα σε διασύρω νομικά..."

    "Απ΄το εμβόλιο θα πάμε....."
    Από το νοσοκομείο Φλέμινγκ. Ακούστε καλά προωθείστε το να σώσουμε ότι σώζεται...

    https://www.brighteon.com/b7c34d7c-d41c-4e9f-973e-c34725d5235c



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σημερα ειναι μια μεγαλη μερα,ριγη συγκινησης δονουν το σωμα μου απο το πρωι...θα μιλησει το ζαβο..λιγο ηταν αυτο που ειπε για το λαδι στους αρχαιολογικους χωρους;;;;σημερα θα μας πει οτι βρηκε τροπο να σωσει τ αρνακια απο τη σφαγη ..θα καταργησει το Πασχα..μιλαμε ΤΟ μυαλο.. απο πιτουρα....η αλλη η τσουραπω χορευει ζειμπεκικο[ναξερε κι ολας παει στο διαολο]πανω στην αρρωστεια και το θανατο των συμπολιτων μας;;;ρε τι σουργελο και μαλιστα αγραμματο....αμ η ξαφα;;;αυτη ειναι εντελως για τα μπαζα...αει σιχτιρ με δαυτες και με δαυτους....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μιράντα ξαφά του ΔΝΤ, κάργα τουρκόφιλη, της γνωστής λέσχης μπίλντεμπερκ, θέλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για όλους...
      ανθελληνίδα, λαθρολάγνα και φανατική οπαδός των μνημονίων...
      ΣΙΧΑΜΑ!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. Α ναι, θυμήθηκα ότι διάβασα γι αυτήν.
      ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ!
      να περάσει ο επόμενος..

      Διαγραφή
  3. Κωστα αδιαβαστος;;;η εν λογω γκιοσα[βλεπε ξαφα] που με εισηγη της κοπηκαν οι συνταξεις, λεει οτι, οι ανεμβολιαστοι να πληρωνουν τα νοσηλεια τους απο την τσεπη τους, λες και μεχρι σημερα πληρωνουν αυτοι, συμφωνει δε μαζι της και ο
    εξαδακτυλος αυτο το χοντρογουρουνο τιγκα στο ξυγκι.... με ενα τσουβαλι σκατα ευχαριστως να σας πληρωσουμε....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021

    Απίστευτο και όμως αληθινό : Η αμερικανική FDA ζήτησε από δικαστήριο να αποδεσμευθούν τα έγγραφα για το εμβόλιο της Pfizer έως το 2076!!! ΚΟΥΡΑΓΙΟ μετά απο 55 μόνο !!! χρόνια θα μάθουμε την αλήθεια...

    Οι πολίτες του κόσμου αμφισβητούν και την ακεραιότητα των οργανισμών τροφίμων και φαρμάκων… γιατί; Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ ο γνωστός FDA ζήτησε από έναν ομοσπονδιακό δικαστή στις 15 Νοεμβρίου να του δώσει προθεσμία μέχρι το έτος 2076 δηλαδή…. 55 χρόνια… για να δημοσιοποιήσει πλήρως τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του που σχετίζονται με την έγκριση του εμβολίου Pfizer – BioNTech για τον COVID-19....Το αίτημα του FDA υποβλήθηκε σε μια κατάθεση ως μέρος μιας αγωγής για το Freedom of Information Act (FOIA) από μια ομάδα ιατρών με στόχο την διαφάνεια στα εμβόλια.

    Στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι η κυβέρνηση διαθέτει… 329.000 σελίδες εγγράφων που ανταποκρίνονται στο αίτημα FOIA και πρότειναν την έκδοση 500 σελίδων το μήνα.
    Με αυτόν τον ρυθμό, η FDA θα κυκλοφόρησε πλήρως τα εν λόγω αρχεία σε λίγο λιγότερο από 55 χρόνια.

    πηγή : σκεφτόμαστε ελληνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 21/11/2021

    Με Κ.Υ.Α δίνουν πιστοποιητικό εμβολιασμού στους λάθρο μονο με ταυτοποίηση!!! Το μπόλι είναι μονο για τους Ελληνες!!! (K.Y.A)

    Οι Έλληνες υποχρεωτικά η με εκβιασμούς θα εμβολιάζονται στα Νοσοκομεία και Κέντρα εμβολιασμού και οι Λαθρομεταναστες μπορούν να μην εμβολιάζονται αλλα θα τους χορηγείται  το πιστοποιητικό με αίτηση τους!! Ακόμη και χωρίς τη φυσική τους ΠΑΡΟΥΣΙΑ..!!!!

    Ο Διαχωρισμός είναι εμφανής στην (ΚΥΑ ) Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Γ.Π.οικ. 70413/2021..ΦΕΚ 5300/Β/16-11-2021..

    Ετσι θα αλωνίζουν στην Επικράτεια ελεύθεροι χωρις να μπολιαστούν και θα περιμένουν τις συνέπειες στους Έλληνες που εγιναν δια της Βίας Πειραματόζωα!!!!

    Περιληπτικά η Κ.Υ.Α αναγράφει οτι:

    Το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19 δύναται να χορηγείται στους δικαιούχους της παρ. 2 του άρθρου 1 και από τις δομές της παρ. 1 του ιδίου άρθρου, κατόπιν αίτησής τους, είτε με την αυτοπρόσωπη παρουσία, είτε χωρίς την απαίτηση αυτοπρόσωπης παρουσίας αυτών στους δικαιούχους.

    Ο εξουσιοδοτημένος υπάλληλος εισάγει τα εξής στοιχεία του φυσικού προσώπου: α) τον ΑΜΚΑ, τον ΠΑΜΚΑ ή τον ΠΑΑΥΠΑ, β) το όνομα, γ) το επώνυμο και δ) την ημερομηνία γέννησης. Για τη διασταύρωση των ανωτέρω ταυτοποιητικών στοιχείων του φυσικού προσώπου γίνεται αποδεκτό οποιοδήποτε ταυτοποιητικό έγγραφο προσκομίζει το φυσικό πρόσωπο.

    Μετά την ολοκλήρωση των ανωτέρω ενεργειών, ο εξουσιοδοτημένος υπάλληλος προβαίνει στην έκδοση του Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID-19 για λογαριασμό του φυσικού προσώπο.

    Δικαιούχοι της διαδικασίας που περιγράφεται στην παρούσα είναι:

    Ημεδαποί και αλλοδαποί που διαβιούν σε συνθήκες αστεγίας, β) πολίτες τρίτων χωρών ή ανιθαγενείς ανεξαρτήτως νομιμότητας διαμονής και γ) γενικότερα όλες οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με περιορισμένη πρόσβαση στα δημόσια αγαθά. Οι ως άνω δικαιούχοι δύνανται να προσέλθουν στις κοινωνικές υπηρεσίες, τα Κέντρα Κοινότητας και τα Κέντρα Ένταξης Μεταναστών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ βαθμού.

    Γι'αυτό δέν έφτιαξαν εμβολιαστικά κέντρα στίς δομές ή μόνο γιά λαθρομετανάστες.

    Σε λίγο ο Έλληνας ούτε ψωμί δέν θσ μπορεί νά αγοράσει άν δέν είναι εμβολιασμένος,ενώ ό κάθε λαθροπίθηκος ΑΝΕΤΑ θά ψωνίζει καί θά κυκλοφορεί ελεύθερος ό,τι θέλει
    καί όπου θέλει...

    amazoniosnet

    ΑπάντησηΔιαγραφή