«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

🇮🇳 IΝΔΙΑ: Κεραίες 5τζιζζζζ... όμορφα καίγονται 🙂 (vid +μουσικούλα)


Στην Ινδία.. οι πομποί 5τζιζζζζ  "φουντώνουν"  🙂, έτσι ώστε οι σατανιστές να μην έχουν πλέον τον έλεγχο του μυαλού της ακτινοβολίας EMF. Οι συχνότητες 5τζιζζζ προκαλούν τεράστια δηλητηρίαση στον οργανισμό. Η μαφία της υγείας τους αποκαλεί κόβιντ.

 


 


Blue Öyster Cult - "Burnin' For You" - Live N.Y. 2012


 


13 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΕΡΙ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ.
    ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓ-ΚΛ[Η]ΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ;
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΟ. Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Π@@ΣΤΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ, ΚΑΙ ΧΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΙΣΟΒΙΑ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστος ο μεγαλοσ φιλος ...και τωρα που ανεβηκαν στο καλαμι και οι ''ημεδαποι ''(μην πεσει καμμια καμπανα στον φιλτατο κωστα) να παμε να πεταξουμε ''μπιλιετακια '' για τα πολυτιμα μεταλλα που υπαρχουν στις κεραιες ....
      Ολοι εχουν ακαταδιωκτο οποτε θα θυσαυρισουν ////μπορει να τους κανουν συνοδεια και οι αστυνομικοι με αυτην την αχρηστεγκοχοξησησκρκρκ , συγνωμη αξια ηθελα να πω ..δοιηκηση που εχουν .καληεβδομαδα , καλο μηνα ...Προσοχη γυρω στις 4 /11 λεω εγω ο τρελαρας .

      Διαγραφή
  2. Τρια τεστ.μας τελειωνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα το κάνουν. Απλά τρομοκρατούν κι άλλο την τσέπη, μπας και βρεθούν τίποτε χέστες και τρέξουν να κάνουν το διαβόλιο.

      Διαγραφή
  3. Κλασσικό March, υπέρμαχος στρατηγός της επέλασης θείων τε και ανθρωπίνων ''φωτεινών δυνάμεων''.

    https://youtu.be/7OIAMrrx0bg?t=83

    Α.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε και στα δικά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έριξαν πάλι το μπλοκ της ΚΥΡΙΑΣ ΣΟΥΦΛΗ attikanea.info



    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελική μου δεν έγινε ακριβώς έτσι.
      Μίλησα με την Πόπη, πολύ σύντομα θα ξαναεμφανιστεί το μπλογκ.

      Διαγραφή
  6. ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΟΤΑΝ
    ΤΟ ΤΖΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ.

    ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΣΤΕΡΕΑ Η ΤΙ ΥΓΡΑ ΕΥΦΛΕΚΤΑ ΥΛΙΚΑ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ,
    ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σέ λίγο στήν Ελλάδα θά καίγονται άνθρωποι όχι κεραίες όπως στήν Ινδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή