«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Η «μεγάλη επανεκκίνηση» κι η παρέα της – 1

γράφει ο ΕργΔημΕργ


 

Με το προηγούμενο άρθρο, αρκετοί φίλοι εξέφρασαν την απορία τους: τί δουλειά έχει ένα άρθρο γιά ηλεκτρικά αυτοκίνητα (καί ηλεκτρικά δίκτυα) στο παρόν ιστολόγιο! Αν καί σας το είπα ξεκάθαρα στο τέλος του άρθρου: τό ‘γραψα, γιά να χάσετε καί τα ελάχιστα ίχνη εμπιστοσύνης που έχετε σε κόμματα καί πωλητικούς.

Όσοι ακόμη έχετε.

Επίσης, στο άρθρο κρυβόταν καί κάτι ακόμη· αν καί δυσδιάκριτο αυτό. Οπότε, σήμερα θα σας το κάνω πενηνταράκια.

Οι άνωθεν επιβαλλόμενες με το στανιό αλλαγές στον τρόπο παραγωγής της ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς καί της αυτοκίνησης, είναι μέρος της διαβόητης «μεγάλης επανεκκίνησης».

Μόνο που εδώ, πάλι, οι περισσότεροι αδυνατούν να δούν τη «μεγάλη εικόνα». Αλήθεια, σκεφτήκατε ποτέ… «μεγάλη επανεκκίνηση» πρός τί; Προς ποιόν σκοπό;

Έμ;! Γι’ αυτό, όμως, είμαστ’ εμείς εδώ! Τί «συνομωσιολόγοι» είμαστε, δηλαδή;! 🙂

. . . . . . . . . .

α1. Εισαγωγή

Στα ίσα, να μην έχετε απορίες. Η ανάλυση, παρακάτω.

  • Η «μεγάλη επανεκκίνηση» δεν είναι παρά η χρονική φάση που διανύουμε.
  • Ο μεσοπρόθεσμος σκοπός της είναι η ένωση όλων των ανθρώπων σε κάθε επίπεδο: «πανθρησκεία», «παν-κράτος» (δηλ. κατάργηση των συνόρων), «παν-φυλή» (τα σκουρόχρωμα δουλικά του Κουντενχόβε-Καλλέργη), «παν-νόμισμα» («φοίνικας», ή όπως αλλοιώς θα λέγεται), «παν-γλώσσα» (η Αγγλική).
  • Ο απώτερος σκοπός της είναι η μετάλλαξη του ανθρώπου σε δύο βιολογικά είδη: τους ανθρώπους (που θα κάνουν κουμάντο) και τα ανθρωποειδή (του Καλλέργη). (Αν καί τα τελευταία, δεν ξέρω σε τί ακριβώς θα χρειάζονται, μιά που η ρομποτική κάνει άλματα.)
  • Τα μέσα προς τον σκοπό αυτόν είναι η διάλυση κάθε δομής αυτού, που αποκαλούμε «πολιτισμό», καί η επανασύστασή της σε άλλες μορφές, όμως ΜΗ προσβάσιμες από τους πολλούς: χρήμα, ιδιοκτησία, ενέργεια, γνώσεις, ψυχική ηρεμία, πνευματική καλλιέργεια, απόλαυση αγαθών, υγεία, βιολογική κατά Φύσιν ισορροπία (δηλ. αγοράκια-κοριτσάκια), κοινωνικοποίηση, πολιτικοποίηση, καί πρό πάντων ελευθερία, θ’ αποτελούν πλέον αγαθά μονάχα γιά τους προνομιούχους. Οι λοιποί, είναι ζήτημα αν θά ‘χουν δικό τους ένα σκατωμένο βρακί. (Κι από μυαλά, κουρκούτι.)

Τα παραπάνω δεν είναι καθόλου άγνωστα· κι όχι επειδή εμείς τυγχάνουμε σαΐνια στην συνομωσιολογία (που τυγχάνουμε! 🙂 ), αλλά επειδή μας τά ‘χουν πεί στα μούτρα μας οι κρατούντες. Κι όποιος δεν τα βλέπει καί δεν τ’ ακούει, είναι πιστοποιημένος με ISO μαλάκας.

. . . . . . . . . .

α2. Σχολιασμός

Ειλικρινά, όμως, απορώ με τους υπόλοιπους· αυτούς, των οποίων η λογική ακόμη δουλεύει: γιατί δεν κάνουν έναν απλό συνδυασμό των όσων έχουν ειπωθεί; Όλοι οι πατριώτες τώρα στα ιντερνέτια βρίζουν την «μεγάλη επανεκκίνηση» και τα τσιράκια της (σαν τον κουκλοχαιρετάκια), αλλά ξεχάσανε πχ την «πανθρησκεία».

Όχι κι έτσι, ρέ παιδιά! Όχι κι έτσι! Αυτά τα πράγματα δεν είναι αντικείμενο μιάς ιδιόμορφης «μόδας»!… δηλαδή τώρα συζητάμε αυτά, καί μετά από έναν χρόνο άλλα, διαφορετικά.

Αυτά είναι πακέτο, καί αποτελούν ένα πανάρχαιο σχέδιο, το οποίο προς το τέλος της Εποχής των Ιχθύων (καί της κυριαρχίας του Κρόνου) βαίνει προς επικράτηση κι εφαρμογή.

Καταλάβετέ το, επι τέλους! Πα-κέ-το.

Το μόνο ελαφρυντικό, που δίνω στους μπερδεμένους σκεπτόμενους πατριώτες, είναι οι όποιες αλλαγές γίνονται από τους κρατούντες στο αρχικό σχέδιο. Πχ: με τον πόλεμο, ή όχι με τον πόλεμο; ανάμειξη καί αποβλάκωση των εθνών, ή ολοσχερής εξόντωσή τους (διάβαζε: «μείωση πληθυσμού») ; Τέλος πάντων, ο τελικός σκοπός είναι που έχει πρωτεύουσα σημασία. Εμείς εδώ θα κάνουμε την ανάλυσή μας, κι εσείς βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

. . . . . . . . . .

β1. Ανάλυση του μεσοπρόθεσμου σκοπού

Είναι πλέον περισσότερο από φανερές οι κινήσεις προς την κατεύθυνση των ενοποιήσεων, προς την κατεύθυνση των «παν-«. Μόνο που άλλες ενοποιήσεις τρέχουν γρήγορα (πχ «πανθρησκεία»), κι άλλες αργά… ακόμη δεν βρίσκονται ούτε κάν στο αρχικό στάδιο. Όπως η κατάργηση των συνόρων καί η επιβολή ενιαίας γλώσσας.

Βλέπουμε να γίνονται μεγάλες συσσωματώσεις κρατών, πχ η «Ε»Ε, ή η προσεχής συνομοσπονδία Καναδά-ηπαπάρα-Μεξικού, ή η (ας την πούμε έτσι) «ανατολική συμμαχία» Ρωσσίας-Τουρκίας-Ιράν, καί ίσως μαζί Ινδίας-Κίνας. Αλλά αυτές ακόμη είναι ρευστές κι επισφαλείς. Βρίσκονται μονάχα στη σφαίρα του ευχολογίου – ακόμη κι αν έγιναν κάποια βήματα προς την οικονομική ένωσή τους.

Όπως ευχολόγιο αποτελούν καί οι παραινέσεις -ακόμη κι από μητροπολίτες!!!- οι Έλληνες κι οι Ελληνίδες να κάνουμε παιδιά με αλλοδαπά άτομα, γιά να μπασταρδέψουμε καί να εκλείψουμε ως φυλή μία καί καλή… γιά να δώσουμε καί στους άλλους το …καλό παράδειγμα της μαυροτσούκαλης ηλιθιοφυλής του Καλλέργη. (Άμα σας πιάσω στα χέρια μου, σκατότραγοι, θα σπείρω …σ’ εσάς παιδιά! 🙂 )

Παρά, όμως, τη διαφορετική ταχύτητα υλοποιήσεώς τους, οι «παν-ενώσεις» προχωρούν – καί οι κρατούντες επείγονται.

. . . . . . . . . .

Γιατί, όμως, τώρα; Εννοώ: γιατί, εφ’ όσον αυτά αποτελούν ένα πανάρχαιο σχέδιο, να εφαρμοστούν τώρα;

Η απάντηση είναι διπλή:

  • Καί επειδή η τεχνολογία έφτασε σε τέτοιο σημείο, που να επιτρέπει τέτοιες κινήσεις,
  • καί επειδή πάμε προς το τέλος της Εποχής των Ιχθύων / κυριαρχίας του Κρόνου.

Το πρώτο, το καταλαβαίνετε εύκολα (δίκτυα υπολογιστών, ηλεκτρονικό φακέλλωμα, κτλ). Το δεύτερο είναι, που θέλει εξήγηση.

Λοιπόν, «μεγάλες επανεκκινήσεις» έγιναν καί στο παρελθόν αρκετές. Κάθε φορά, που άλλαζε ο «μεγάλος μήνας». Μόνο που άλλες κρατούσαν λιγώτερο, κι άλλες περισσότερο. Καί οι περισσότερες, απ’ όσες ξέρουμε (ή μπορούμε να υποψιαστούμε), ήταν προς όφελος των Ελλήνων.

Τα δύο παραδείγματα, που γνωρίζουμε αρκετά καλά από Μυθολογία καί Ιστορία, είναι:

  • το δίπολο Αργοναυτική Εκστρατεία / Τρωϊκός Πόλεμος (από εποχή του Ταύρου προς εποχή του Κριού),
  • καί όλα όσα έγιναν από Μεγαλέξανδρο μέχρι Μεγάλο Κωνσταντίνο (από εποχή Κριού προς εποχή των Ιχθύων).

Η διαφορά τους αυτών είναι πως το πρώτο κράτησε καμιά πενηνταριά χρόνια, ενώι το δεύτερο κάπου 650 με 700.

Αν με ρωτήσετε, τώρα, γιατί πρέπει να γίνονται τέτοιες «μεγάλες επανεκκινήσεις» κάθε 2,000 χρόνια καί κάτι ψιλά, θα σας απαντήσω ότι αλλάζουν οι άνθρωποι. (Πιό ειδικά, οι Έλληνες.) Άρα, είναι απαραίτητες.

Πώς; Με ποιόν τρόπο αλλάζουν;

Δεν γνωρίζω. Γνωρίζω, όμως, στα σίγουρα ότι τις «μεγαλες επανεκκινησεις» πάντα τις υπαγόρευε το φυλετικό μας ιερατείο.

Η διαφορά με τα τωρινά, που πάμε από εποχή των Ιχθύων προς εποχή του Υδροχόου, είναι ότι τις αλλαγές τις υπαγορεύει το Ατλάντειο φυλετικό ιερατείο, με το δικό μας εξαφανισμένο – ή εντελώς ανύπαρκτο πλέον. (Σας έχω πεί πολλές φορές, ότι προσωπικά δεν περιμένω κανέναν «Εξαδάκτυλο», ή «βασιλέα εκ πενίας» -ή λοιπά παρόμοια κουκλοθέατρα- να σώσουν την Ελλάδα. Εσείς, πάλι, πιστέψτε ό,τι γουστάρετε. Αν δεν σας αρκεί η μασωνομαλαπέρδα της παραμύθας των Ψίψιλον, καί θέλετε κι άλλη…)

Σημειωτέον, επίσης, το εξής: ότι γιά να μπούμε πλήρως στην εποχή του Υδροχόου, θέλουμε ακόμη κάπου 150 χρόνια. Οπότε, καταλαβαίνετε πόσο χρόνο ακόμη απαιτούν οι διαδικασίες προς τον τελικό στόχο των Ατλάντων! (Αφού η προηγούμενη «μεγάλη επανεκκίνηση» κράτησε 650+ χρόνια, δεν είναι ν’ απορεί κανείς.) Που σημαίνει, υπολογίστε επί πόσο χρόνο θα υποστούμε ακόμη τη μούρλα τους στην καμπούρα μας – ΑΝ εξακολουθούμε να υπάρχουμε ως Ελληνικό Έθνος σε μισόν αιώνα.

. . . . . . . . . .

Κάτι ακόμη, που κι αυτό απαιτεί εξήγηση.

Αν σκαμπάζουμε στοιχειωδώς από Αστρολογία, τότε δικαίως απορούμε: αφού ο Υδροχόος είναι το ζώδιο των πολλών, τότε γιατί σπεύδουν οι κρατούντες να τα ενοποιήσουν όλα; Το ζώδιο του ενός είναι ο Λέων, το ακριβώς απέναντι του Υδροχόου.

Χμμμ….

Κατά τη γνωμάρα μου, η απάντηση βρίσκεται στα γένη του Ησιόδου: ο Ησίοδος ξεκινάει από το Χρυσούν Γένος, δηλαδή τον Λέοντα. Προχωράει στο Αργυρούν (Καρκίνος), παραλείπει τους Διδύμους (διότι ξέρει πολύ καλά ότι ο υδράργυρος των Διδύμων είναι υγρό μέταλλο, άρα δεν μπορεί να χαρακτηρίζει ανθρώπους), πάει στο Χάλκινο (Ταύρος), καί καταλήγει στο Σιδηρούν (Κριός).

Βέβαια, πρέπει να περάσουμε καί στο Τσίγγινο Γένος (ψευδάργυρος / Ιχθύες), αλλά δέ βαρυέσαι. 🙂

Το μυστικό, λοιπόν, βρίσκεται στην έναρξη της περιγραφής των γενών. Γιατί από τον Λέοντα, κι όχι πιό παλιά; Άρα γε, η ανθρωπότητα έχει ιστορία μόλις 11 χιλιάδες χρόνια;

Όχι.

Αλλά πιθανώς από τον Υδροχόο να «κάνουμε τούμπα» καί να ξαναπηγαίνουμε στον Λέοντα. Γι’ αυτό καί τα υπόλοιπα έξι ζώδια δεν αναφέρονται κάν στην Κοσμογονία.

Πιθανώς, λέμε. Διότι μιά τέτοια κωλοτούμπα απαιτεί αναστροφή των γεωγραφικών πόλων της Γής!

Άρα, αφού ο Ησίοδος υπονοεί κάτι τέτοιο (αν το υπονοεί), η κίνηση των κρατούντων προς την ενοποίηση των πάντων έχει αρκετή λογική βάση… αφού ο Υδροχόος δεν θα υπάρξει ποτέ, καί θα πάμε κατ’ ευθείαν πάλι στον Λέοντα – «του ενός».

Δεν γνωρίζω, καί δεν νομίζω. Πάντως, γιά την ιστορία, ο πρώτος που πέταξε τέτοια μπηχτή στα ιντερνέτια ήταν ο Τρισ-α-τέλειος.

. . . . . . . . . .

β2. Ο τελικός στόχος

Το να υπάρχουν στον πλανήτη μας δύο φυλές ελλόγων ( ; ) διπόδων: οι κρατούντες άνθρωποι καί τα δουλικά ηλίθια ανθρωποειδή.

Χμμ… Δεν γνωρίζω. Εμένα οι δύο φυλές μου φαίνονται περισσότερο ως ενδιάμεσο στάδιο, με το τελικό να περιλαμβάνει μία καί μοναδική φυλή. Είπαμε, αφού υπάρχουν τα ρομπότ, το να υπάρχουν (έστω καί ως δουλικά) ακόμη κάτι δις ανθρωποειδών που τρώνε καί χέζουν, είναι άνευ νοήματος.

Αυτός ο τελικός σκοπός, της μίας φυλής, είναι όντως πανάρχαιος. Ξεκινάει από αμέτρητα χρόνια στο παρελθόν, καί στα σίγουρα καί σ’ άλλους πλανήτες, όταν η δική μας φυλή συνάντησε ακόμη μία υπερέξυπνη φυλή, κι είπαμε να συμπεθεριάσουμε. Η διαφορά μας ήταν ότι εμείς είχαμε κι έχουμε συναίσθημα, ενώι «οι άλλοι» όχι. Αυτό μας έφαγε τελικά καί φτάσαμ’ εδώ που φτάσαμε… Η -πολλές φορές αδικαιολόγητη- πονοψυχιά μας.

Οπότε, έφτασ’ η ώρα «οι άλλοι» να παίξουν τα ρέστα τους γιά την τελική τους κυριαρχία επάνω μας (που πάντα την είχαν ως κρυφό τους στόχο, καί ποτέ δεν παραιτήθηκαν απ’ αυτήν) – καί να μας εξαφανίσουν οριστικώς.

Ά! Καί μή νομίζετε ότι ο τελικός στόχος μετά την «πανθρησκεία» είναι να γίνουμε όλοι ιουδαίοι, καταπώς ισχυρίζονται μερικοί …συνάδελφοι συνομωσιολόγοι. Κι αυτό, ενδιάμεσος στόχος είναι. Οι «άλλοι», ακόμη κι αν σήμερα εμφανίζονται ως πιστοί της ιουδαϊκής θρησκείας, στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρονται γιά κανενός είδους κεριά καί λιβάνια.

. . . . . . . . . .

γ. Ανάλυση των μέσων

Ήδη είπαμε πως η «μεγάλη επανεκκίνηση» απαιτεί επίθεση σε κάθε δομή του σημερινού πολιτισμού, διάλυσή της, καί επαναδημιουργία της σε συγκεκριμένα πρότυπα (γιά τους λίγους, γιά τους κρατούντες – όχι γιά όλους). Πάμε να τα δούμε ένα-ένα.

. . . . . . . . . .

(i) Επίθεση εναντίον της λογικής

Το καταπρώτο «οχυρό» της ανθρωπότητας, το οποίο βάλλεται πανταχόθεν, είναι η λογική της. Αν πέσει αυτό, όλα τα υπόλοιπα (όσα επιδιώκουν οι κρατούντες) είναι εύκολα.

Αυτή είναι παλιά δουλειά, όχι τωρινή. Ξεκινάει, δέ, από τις πηγές της γνώσης: πρώτα από το σχολείο, και μετά επεκτείνεται στις επιστήμες. Νά, ας πούμε, κανένας μαθητής δεν αναρωτιέται πώς δημιουργήθηκαν τα χρέη, που κατήργησε ο Σόλων. Καί κανένας «επιστήμων» (τρομάρα του) δεν αναρωτιέται πώς προκύπτει το «Μπίγκ Μπάνγκ».

[ΟΧΙ, ΔΕΝ το ξέρουν. Απλώς, το δέχονται ως αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα. Ως αλήθεια εξ αποκαλύψεως… επειδή το είπε ο μέγας προφήτης Αϊνστάϊν. (Που δεν τό ‘πε αυτός! Χίχί!!!) «Επιστήμονες», που δεν διαφέρουν από μεσαιωνικό φανατικό καλόγερο. Τα ίδια σκατά έχουν στα κεφάλια τους.]

Δυστυχώς, ούτε οι «συνομωσιολόγοι» πάνε πίσω. Όλοι παπαγαλίζουν χιλιοειπωμένα πράγματα, πχ ότι ο ιδρυτής της δυναστείας των Ρότσιλντ ήταν ο Μάγιερ Άμστελ, ότι το πρώτο τους επίθετο ήταν Μπάουερ (Τέκτων), κτλ κτλ… αλλά κανείς δεν αναρωτιέται πού βρήκε τόσα λεφτά ο Μάγιερ Άμστελ, ώστε να στήσει τράπεζα.

. . . . . . . . . .

Η κατηφόρα του μέσου δείκτη νοημοσύνης του πληθυσμού είναι γνωστή εδώ καί χρόνια, απλώς τον τελευταίο καιρό το πράγμα παράγινε. Λένε πχ ότι το να είσαι άντρας ή γυναίκα είναι θέμα όχι της μαμάς Φύσης, ούτε κάν αν το αισθάνεσαι (ώστε, στην τελική, να πας να κάνεις εγχείριση αλλαγής φύλου)… αλλά του με ποιές αντιλήψεις μεγαλώνεις!!!!! Κι άμα τους πείς καί τίποτε ότι μαλακίζονται αγρίως, σε αποκαλούν ρατσιστή, φασίστα, κι άλλα τέτοια προϊόντα εγκεφαλικού βόθρου.

Από ‘κεί καί μετά, δεν πρέπει κάν ν’ αμφισβητείς όσα σου λέει ένα καθυστερημένο (Γκρέτα), που …έχει τη λύση γιά τις κλιματικές αλλαγές, που δεν την έχουν ουδέ κάν επιστήμονες του μεγέθους του Μιλάνκοβιτς, ενώι δεν έχει τελειώσει καλά-καλά το Λύκειο. Ούτε στις μαλακίες της Γκρέτας πρέπει να φέρνεις αντίρρηση, διότι είσαι ρατσιστής καί φασίστας! (Τί σχέση έχουν αυτά; Καμμία σχέση δεν έχουν. Απλώς κολλάνε παντού, σά μαϊντανός, ελλείψει λογικών επιχειρημάτων. Γι’ αυτό.)

Τα ίδια καί με τον κοροϊδοϊό: μας φλόμωσαν πρώτα στις ψευτιές γιά το μέγεθος του μπαμπούλα ιού καί μετά στα κοινωνικά ψέμματα, τα οποία έπρεπε άπαντες να τα κάνουμε αποδεκτά. «- Κάντε εμβόλιο, να πάρετε τη ζωή σας πίσω!», κτλ κτλ κτλ. Μέχρι στιγμής, πάντως, όχι μόνο δεν πήραν τη ζωή τους πίσω οι εμβολιασμένοι, αλλά άπαντες απειλούμαστε με πρόστιμα καί κοινωνικό αποκλεισμό. (Καί …περισσότερες δόσεις εμβολίων, διότι στην πορεία οι κρατούντες «ανακάλυψαν» πως οι πρώτες δεν ήταν αρκετές!)

Εμένα στα παπάρια μου, διότι δεν έχω να πάρω κάποια ζωή πίσω (έχω πολύ καιρό να βγώ έστω καί γιά καφέ με φίλους), αλλά αναρωτιέμαι πόσοι κατάλαβαν την κασκαρίκα κι εξαγριώθηκαν εναντίον των ενόχων. (Φοβάμαι, ελάχιστοι.)

[Παρακαλώ σας, μην αναφέρετε το θέμα στα σχόλια. Έχω κουραστεί από τον διετή βομβαρδισμό μαλακίας, καί δή από άτομα με μονοψήφιο δείκτη νοημοσύνης – καί ταυτόχρονα παλιανθρώπους. Σεβαστήτε με λιγάκι. Όπως σεβάστηκα κι εγώ τη γνώμη καί την απόφαση του καθενός, να εμβολιαστεί ή όχι.]

. . . . . . . . . .

Όλο αυτό το πακέτο είναι γνωστό ως «πολιτική ορθότητα», ή «φιλελέ αριστερίλα». Δεν έχουν, όμως, καμμία σημασία αυτές οι ονομασίες, διότι η σωστή είναι: επίθεση εναντίον της λογικής.

Κι άμα πάς, τώρα (με τον αποβλακωμένο / πολτοποιημένο κοσμάκη), και σε θέματα που περιλαμβάνουν αριθμούς… εκεί γίνεται το σώσε. Η απλή αριθμητική μεταβάλλεται σε Ανώτερα Μαθηματικά, που τα σηκώνει μόνο ο Γκάουςς ξέρω ‘γώ. Όχι ο καθημερινός άνθρωπος.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα που μου έτυχε, όταν σε παρέα φίλων καί απλά γνωστών ρώτησα τον μαλάκα (χωρίς να το γνωρίζω ότι είναι τέτοιος), αν έχει τόσα λεφτά, όσο το κόστος ενός αυτοκινήτου, κι αν ξέρει πότε θα κάνει απόσβεση σε τέτοιο έξοδο. Το θέμα ήταν ότι σκόπευε να εγγραφεί στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, να πάρει πτυχίο.

Ως αποτέλεσμα, αποκάλεσε αυτός εμένα «μαλάκα». Ως αποτέλεσμα του αποτελέσματος, τα πήρα στο κρανίο καί του απέδειξα ότι δεν είναι άξιος ούτε γιά Γ’ Δημοτικού… διότι δεν ήξερε ούτε κάν πολλαπλασιασμό. (12 ενότητες x 800 ευρώ εκάστη, συν τα έξοδα γιά συνδρομητική σύνδεση Διαδικτύου, αλληλογραφία, φυσική παρουσία του σε εξετάσεις, κτλ. Έτσι ακριβώς βγαίνει κανά δεκάρι χιλιάρικα, με το οποίο όντως αγοράζεις αυτοκίνητο.) Αλλά, τί τα θές; Πόσοι καί πόσοι τέτοιοι δεν έχουν ήδη πάρει πτυχίο καί δεν έχουν βγεί αμολητοί στην κοινωνία… Άντε μάζευ’ τους, τώρα!

. . . . . . . . . .

Έτσι, λοιπόν… Πρέπει κάποιος να ζωγραφίσει κανέναν μνημειώδη πίνακα με μιά γυμνή χαζή (προτείνω τη Γκρέτα ως μοντέλο) να ορμάει μπροστά, καί με τίτλο: «Η βλακεία επελαύνουσα!»

Καταστάσεις να μας φυλάει ο Θεός, δηλαδή.

Ή, όπως είπε κάποτε ο διοικητής μου στον στρατό: «- Να κάνεις τον σταυρό σου με τα χέρια καί με τα πόδια!»

. . . . . . . . . .

(συνεχίζεται)

 

ergdhmerg.wordpress.com 

 

6 σχόλια:

  1. Πρόσεξε κάτι....ίσος σου διαφεύγει το δέκατο τρίτο ζώδιο..........
    Όσο για τους Ιουδαίους όπως λες....που ουσιαστικά δεν είναι Ιουδαίοι μα η δεκατη τρίτη φυλή....αυτούνοι άλλες δοξασίες είχαν πριν ασπαστούν τον Ιουδαϊσμό........ ;)

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχάς τα ηλεκτρ.αυτοκ.ειναι φουλ μπαταρία φουλ τοξικά και αν στουκαρουν πέταμα βάλε με το νόμο σου την μολυνση.ασε που κάνουν πολλά φράγκα.αυτα, τι αλλά;ΟΤΕ θέλουν ούτε μπορούν κλαiν μαiν ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ DNA αυτό τους τρελενει!!!!!!!!!!🇬🇷🇨🇾🇺🇸🇨🇺🚁💥💯👼👼👼👼👼

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΙΣΙΣ ΚΑΙ ΟΣΙΡΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ 3000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,Η ΜΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ,ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΦΑΥΛΗ ΔΥΝΑΜΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΑΓΑΘΟΕΡΓΟΣ,ΕΠΙΣΗΣ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ.
    ΣΟΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Welcome to your Future!

    https://rumble.com/vrcvwj-welcome-to-your-future.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣXΑΡΟ

    https://twitter.com/Prince__Dracula/status/1475368428730990594?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1475368428730990594%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FPrince__Dracula2Fstatus2F1475368428730990594widget%3DTweet


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΡΓΟΔΟΤΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΩΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή