«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Τί κάναν' πάνω απ' όλη την Ελλάδα, 2η μέρα Χριστουγέννων..



Όλη την ημέρα εχθές, πολλοί παρακολουθούσαμε τον Ήλιο, ο οποίος φαινόταν σαν να προσπαθούσε να διαπεράσει το ψεκασμένο σατανικό τους πέπλο.

ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Η ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Με το που είδα τα chemtrails, έβρισα μέσα μου τα βρωμερά αυτά ερπετά, και ήμουν σίγουρος ότι η τεχνιτή τους μεταλλική νέφωση έγινε, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ -ΕΙΠΑΜΕ..ΜΆΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΣΟΥΦΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ- ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ -ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΏΝ ΤΟΥ- Επίσης.. η τεχνιτή τους αυτή νέφωση, έχουμε πια όλοι προσέξει ότι μετατρέπεται σε βαρβάτη νέφωση, βροχοποιά σύννεφα. Και αμέσως συνειδητοποιούμε ότι θα έχουμε βροχές το επόμενο διήμερο. Τελικά, μάς ανήγγειλαν βροχές για όλο το τριήμερο.  Ό,τι σκ@τ@ ψέκασαν, την πρώτη μία ώρα της βροχής της Τρίτης.. θα πέσουν επάνω μας, στο κεφάλι, στα ρούχα, στα οχήματα. Γι αυτό αποφύγετέ την αυτή την πρώτη βροχή.

Να πω επίσης ότι, όπως φαίνεται από τον παγκόσμιο χάρτη, του οποίου δίνεται σύνδεσμος παρακάτω, την 26η Δεκεμβρίου ψέκασαν με χαρακτηριστική μανία σχεδόν όλο τον πλανήτη. Νομίζω πως αυτό συνδέεται με κάτι πολύ συγκεκριμένο που θα ακούσουμε σύντομα όσον αφορά τις διεθνείς εξελίξεις.

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ



Σχόλιο CON:


THANKS KOULIS ----Η ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΈΝΗ ΜΕ HAARPS  ΚΑΙ  CHEMTRAILS

https://worldview.earthdata.nasa.gov/?v=8.495176009475422,31.11704292382834,34.42427070739051,43.24186445713461&t=2021-12-26-T11%3A20%3A19Z

(Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΑΦΟΡΑ ΩΡΑΝ 14:30 ΤΗΣ 26/12/21) 

++++++++++++++++++++++++++

CHEMTRAILS NOTICED IN :    https://www.flightradar24.com/37.69,19.26/5

FROM :

EL AL

ROYAL JORDAN AIRWAYS

SAUDI ROYAL AIRWAYS

BRITISH AIRWAYS

EGYPT AIR

RAYAN AIR

 

HAPPY NEW YEAR !!!  KOYLIS & THEY..  WANT YOU ALL  DEAD !!!!!!

 

19 σχόλια:

  1. Αστυνόμος Μπέεεκας27 Δεκεμβρίου, 2021 03:09

    Δέν είναι λίγες οί φορές πού όταν φεύγουν τά σύννεφα μιάς βροχής αποκαλύπτονται από πάνω τους αυτά τά αηδιαστικά άσπρα νέφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΈΧΩ ΤΗΝ ΑΊΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΚΑΙΡΌ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΙΟΥΣ.
    ΌΧΙ ΤΏΡΑ ΜΌΝΟΝ,ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΑ ΧΡΌΝΙΑ.


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ; ΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΟΙ, ΕΛΕΟΣ!

      https://rumble.com/vrceyl--...-covid-19-.html

      Διαγραφή
  3. ΗΘΙΚΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ //
    Ο Χριστιανισμος απο την γενηση του (σφαξιμο νηπιων) μεχρι σημερα, ινε μια ατελειωτη φριχτη ιστορια εγκληματων κε δολοφονιων (ας ινε καλα η σιχαμερη φαρα των Εβραιων).
    Μαλιστα οσο πιο πολους εχει σφαξει καποιος, μεταξυ των οποιων μαναδες, αδερφια, συγγενεις κε φιλους (π.χ. μεγας Κωτσος) τοσο πιο μεγαλο κε πιο αγιο τον κανουν οι Εβραιοκινητοι Χριστιανοι.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ. ΔΕΝ ΙΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΥΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (αυτοι δολοφονησαν τον Ιησου επειδη ηταν Εληνας). ΙΝΕ ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ.
    Γι’ αυτο ινε καταραμενοι αιωνιως απο τις δυναμεις του Συμπαντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ δημιουργική επανάσταση,

      Αφού οι Έλληνες είναι οι καταραμένοι των δυνάμεων του σύμπαντος προτείνω την απόσυρση τους από δω και να δούμε τι θα κάνετε εσείς που θα μείνετε πίσω.

      Θα ήθελα εκεί που θα μας στέλνανε οι δυνάμεις τους σύμπαντος να έχουν τίποτε οθόνες να κάτσουμε οι καταραμένοι να βλέπουμε το θα πράξετε εσείς οι μη καταραμένοι.

      Μετά τιμής,

      Ελευθερία Αγωνιζομενη

      Διαγραφή
    2. ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ.
      ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΤΕ...
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  4. ΑΡΑΓΕ ,ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ !
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ !
    Ο ΟΜΙΚΡΟΝ ,ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ,ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΤΙΣΚΟ.
    ΕΜΠΑΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ ΡΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ !
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ,ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΕΔΩ ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ ,ΜΟΥΣΟΥΚΛΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ !
    ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΞΟΦΛΑ ,Ε ;
    ΜΜΜΜΜΜ......
    ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
    ΜΜΜΜΜΜ....
    ΕΦΘΑΣΕΕΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥΥΥΥ...
    ΩΩΩΩΩ ΛΑΑΑΑ ΛΑΑΑΑ !
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !
    ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμεις οι μεγαλύτεροι ηλικιακά τα τελευταία χρονια παρατηρούμε τις συχνότατες βροχοπτώσεις με την λεγομενη αφρικανική σκόνη,που αφήνει τους καφέ-κόκκινους λεκέδες σε αυτοκίνητα και μηχανάκια.....Παλιότερα αυτό το φαινόμενο δεν ήταν τόσο συχνό έως και σπάνιο...ενώ τώρα συμβαίνει αρκετές φορες ανά έτος.....
    Μήπως τελικά αυτή η αφρικανική σκόνη δεν είναι και τόσο αφρικανική,μα ούτε και σκόνη.....λέω εγώ τώρα.......

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε βάλει και αναρτήσεις με αυτό το θέμα. Φυσικά και δεν είναι άμμος από Σαχάρα. Θειουχες ενώσεις είναι, μετά μικροϊνών margelons και βακτηριδίων και ιών.

      Διαγραφή
    2. Εμείς, οι useless eaters of the planet....
      https://wariscrime.com/new/chemtrail-geoengineering-programs-confirmed-testimony-un/
      Εδώ και δέκα χρόνια διαβάζω σχετικά άρθρα Κωστή. Και δεν μιλάει κανένας αρμόδιος λες και έχουν τύφλωση. Μόνο ο Κουρουμπλής δικαιολογείται, όλοι οι άλλοι γαργάρα για τα νέφη.
      Capricorn

      Διαγραφή
  6. Τα τελευταία δύο χρόνια και ιδιαίτερα εφέτος, με έχουν ταράξει τα δέκατα. Έχω κάνει επιμελημένα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και είμαι απολύτως υγιής. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως τα δέκατα εμφανίζονται όταν έχει υγρασία και θολούρα, μετά από ψεκασμούς. Σήμερα πάλι είμαι χάλια, δέκατα, ατονία και έλλειψη ενέργειας, ενώ έχω κοιμηθεί καλά, έχω φάει καλά και υγιεινά και παίρνω και βιταμίνες. Το έχω συζητήσει με αρκετούς στην οικογένειά μου, με φίλους και γνωστούς και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν τα ίδια ή παρόμοια συμπτώματα. Είναι πλέον σίγουρο πως εκτός από τα άλλα επικίνδυνα χημικά που περιέχει αυτή η «σκόνη», έχει και κάποια μικρόβια ή ιούς που απορυθμίζουν τον οργανισμό. Από την άλλη, κάποιοι υποστηρίζουν πως αυτά τα συμπτώματα οφείλονται στην αλλαγή του μαγνητικού πεδίου της Γαίας και επηρεάζει την ενέργειά μας γιατί θα πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, να αναβαθμιστεί και να εναρμονιστεί με μια νέα πραγματικότητα. Μακάρι να ισχύει το δεύτερο. Μπορεί να ισχύουν και τα δύο, άλλωστε υβριδικό πόλεμο βιώνουμε και οι σκοτεινοί παίζουν τα ρέστα τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να λες και ευχαριστω που εχεις μονο δεκατα.

      Αν περιγραψω εγω αυτα που βλεπω και ακουω, μετα απο καθε ψεκασμο, θα σου σηκωθει η τριχα. Ολο το πανδαιμονιο κανει παρτι στο μυαλο μου. Ποναω αφορητα και δεν μπορω ουτε να συγκεντρωθω ουτε να θυμηθω. Χωρια τον αφορητο κνησμο. Δυστυχως, εχω καταντησει φορητο ευαισθητομετρο. Καταλαβαινω αμεσως, χωρις να δω στον ουρανο.

      Εχω δοκιμασει τα παντα, αλλα καλο δεν ειδα. Σε ποιον να τα πω ολα αυτα, ωστε να με καταλαβει; Ποιος θα με πιστεψει; Κανενας! Ζω ενα δραμα που καταστρεφει καθε μερα τη ζωη μου, αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα. Για αυτο και δεν τα λεω πουθενα.

      Οταν επεσε ο τσιπροδοτης, τοτε που ηταν ακομα ο Τραμπ, ειχαν σταματησει ολοι οι αεροψεκασμοι. Πως ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο; Τοτε ειχα ηρεμησει.

      Ζουμε σε δυστοπια. Να περασουν τα χρονια να κλεισω τα ματια μου να ησυχασω. Δεν αντεχω αλλο, τα σιχαθηκα ολα. Μια ζωη κολαση.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ 18:56,

      μην μαυρίζεις. Κάνε υπομονή λίγο ακόμα. Τα πράγματα δείχνουν ότι οι λαοί μέσα στο 2022 θα αρχίσουν να αποτινάσσουν αυτή την παγκόσμια δικτατορία. Θα υπάρξουν λιντσαρίσματα λαμογιών, θα γίνουν πολλά.

      Σού εύχομαι ολόψυχα Καλή Χρονιά να έχεις και να δυναμώσει η Υγεία σου.

      Διαγραφή
    3. Μακαρι ρε Κωστα, αλλα ποση υπομονη πια; Ξερεις ποσα χρονια τυραννιεμαι; Ειμαι και ανεργος, λογω της ψευδοπανδημιας. Μονο τοτε επι προεδριας Τραμπ που σταματησαν ολοι οι ψεκασμοι, τοτε που εγιναν οι εκλογες εδω, ημουν καλα. Εκεινο το καλοκαιρι σταματησαν ολοι οι πονοι. Αρα δεν ηταν ιδεα μου. Εχω διαβασει απειρα σαιτς. Εχω μιλησει και με μια αλλη κοπελια στις ΗΠΑ που ειναι το ιδιο ευαισθητη με μενα. Δυστυχως αυτο μου ελαχε. Ελπιζω να εχεις δικιο. Μακαρι και εγω θα βγω στους δρομους με οτι εχω, χωρις να υπολογιζω τη ζωη μου. Για λευτερια και για να ξαναβρω την υγεια μου.

      Σε ευχαριστω που δε με βγαζεις τρελο. Τουλαχιστον υπαρχουν και καποιοι που καταλαβαινουν τι περναω.

      Διαγραφή
  7. ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 14000 ΝΗΠΙΑ
    ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ 2000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ
    ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. > Χριστός ἐτέχθη καί μηδείς φοβείσθω.
    > Τόν τελικό Νικητή τόν γνωρίζουμε, ἀρκεῖ νά μείνουμε κοντά Του ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TO ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΤΟΥΜΑΝΙ. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ [ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΟΛΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ... ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ], ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΨΕΚΙΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΣΣΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ. ΟΧΙ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ, ΟΧΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ.
    ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ;
    ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΑΣ;
    ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΑΕΡΟΨΕΚΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΑΜΑΣΗΤΟ ΤΟ ΤΗΣ ΕΓ-ΚΛ[Ι]ΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ;
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ D ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ Ο ΖΩΟΔΟΤΗΣ ΗΛΙΟΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.
    ΣΥΝ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://youtube.com/embed/YtzdgzZJfV4

    ΑπάντησηΔιαγραφή