«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Πορνοκάναλα και εμετικές νεοταξικές κ@λοφυλλάδες.. έρχεται πολύ σύντομα η σειρά σας!

Σχόλιο Διόδοτου: Όλοι αυτοί οι Αντίνοοι λοιπόν.. πάνε να εμπλέξουν και να συνδέσουν τον 'Ιερό Λόχο 2012', καθώς και άλλους πατριωτικούς συλλόγους και κινήσεις, ..με το φαινόμενο "θεματοφύλακες του συντάγματος". Πονηρή και χυδαία προσπάθεια. ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

5 σχόλια:

  1. ΠΑΝ -ΙΚΟΣ !.
    ΤΡΕΧΑΤΕ ΧΑΖΑΡΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ !.
    ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΑΣ ΧΕΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ.
    ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ.
    ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΒΕΡΚΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΥΧΤΑ.
    Η ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ.
    ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΤΡΕΧΑΤΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ !.
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ.
    ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΛΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑ ΣΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΩΝ ``ΤΗΕ NEW YORK TIMES'' ΠΡΙΝ 141 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.
    ``ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ''
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ.


    Ονοματεπώνυμο
    Email
    John Swinton: MME - ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ (1880) N.Y. Times
    Λεπτομέρειες
    Κατηγορία: ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    Δημοσιεύθηκε : 01 Ιουνίου 2011
    Εμφανίσεις: 16671
    JohnSwinton

    δημοσιογράφος

    «ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ»



    John Swinton (1829-1901): Σκοτσέζος οικονομολόγος, δημοσιογράφος, αρθρογράφος και διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα NewYorkTimes (1860-1870) και στην προοδευτική εφημερίδα TheNewYorkSun (1875-1897). Ανάμεσα στις επιτυχίες του συγκαταλέγεται συνέντευξη που πήρε από τον KarlMarx τον Αύγουστο 1880 και δημοσιεύτηκε στην προοδευτική εφημερίδα Sunστις 6 Σεπτεμβρίου 1880. O John Swinton, όταν μια νύχτα του 1880 σε μια σύναξη δημοσιογράφων κάποιος έκανε μια πρόποση «στο ανεξάρτητο του Τύπου», απάντησε:

    «Δεν υπάρχει κάτι, μέχρι τη σημερινή μέρα στην Αμερική, που να χρίζει τον τίτλο ‘ανεξάρτητος Τύπος’. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Δεν υπάρχει ούτε ένας από εσάς που να τολμάει να γράψει την ειλικρινή του γνώμη, και αν το κάνετε ξέρετε εκ των προτέρων ότι δεν θα τυπωθεί ποτέ.
    Πληρώνομαι εβδομαδιαία για να κρατάω τις έντιμες απόψεις μου έξω από την εφημερίδα με την οποία συνδέομαι. Άλλοι από εσάς λαμβάνετε παρόμοιους μισθούς για παρόμοια θέματα και όποιος από εσάς φανεί τόσο ανόητος ώστε να γράψει ειλικρινείς απόψεις, θα βρεθεί στο δρόμο να ψάχνει για άλλη δουλειά. Αν επέτρεπα στις ειλικρινείς απόψεις μου να εμφανιστούν στην εφημερίδα μου, πριν περάσουν 24 ώρες, θα έχανα τη δουλειά μου.
    Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται κατάφορα, να διαστρεβλώνει, να διαβάλει, να κολακεύειτο θεό του χρήματος και να πουλάει τη χώρα του και τους συνανθρώπους του για το καθημερινό του ψωμί. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω και δεν μπορώ να καταλάβω τι ανοησία είναι αυτή η πρόποση στον ‘ανεξάρτητο Τύπο’.
    Είμαστε υποτελείς και εργαλεία των πλουσίων ανθρώπων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε μαριονέτες, εκείνοι τραβάνε τα κορδόνια κι εμείς χορεύουμε. Τα ταλέντα μας, οι δυνατότητες και οι ζωές μας είναι όλα ιδιοκτησία άλλων ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».
    www.grivas.info/koinoniaa/

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι φίλε και ταύτα πριν αγορασθεί το 1897 από τον εβραίο Adolf Ocks, έναν από τους φανατικότερους σιωνιστές μέχρι τον θάνατο του το 1935.

      Άγγελος

      Διαγραφή
  3. Τα πορνοκάναλα, οι κ@λοφυλλάδες και οι ρ/σ έχουν ιδιοκτήτες γνωστοί ως νταβατζήδες ή ολιγάρχες με πάθος να αποκτούν ΜΜΕ για να μας αποκτηνώσουν, να μας αφελληνίσουν και αυτοί να συνεχίσουν να μας χρεώνουν μέσω των σχέσεων τους με το Δημόσιο ως κρατικοδίαιτοι.
    Ραδιοφωνία και τηλεοψία παρεχωρήθη στους νταβατζήδες από την κυβέρνηση Κων. Μητσοτάκη συμφωνούντος και του Χ. Φλωράκη, που έλαβε και ρ/σ & τ/σ, τους οποίους επώλησε η εταιρεία ΚΚΕ Περισσός Α.Ε. εισπράττωντας κάτι εκατομμύρια.

    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΡΝΕΣ ! ΣΑΣ ΚΑΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ .ΑΥΓΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή