«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Έχουν τα λευκά. Έχουμε τα μαύρα.

πηγή

8 σχόλια:

  1. Ο πρώτος στόχος ήταν οι ΗΠΑ, εκεί ξεκίνησε η υποχρεωτικότητα των μπολιών.
    Όμως εκεί το δικαστικό σύστημα δεν είναι ξεπουλημένο εντελώς και άρχισαν να βγαίνουν συνέχεια αποφάσεις εναντίον της υποχρεωτικότητας. Την περασμένη εβδομάδα διαβάσαμε ότι τέρμα οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί του μπάϊ-ντε και ησυχάσαμε...
    Αμέσως μετά άρχισαν επίθεση τα ερπετά στις ευρωπαϊκές χώρες με αρχή από Αυστρία και ακολούθησε Γερμανία και εδώ για άνω των 60 (και ίσως σύντομα για όλους όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος).
    Στόχος τους είναι η λευκή φυλή και δεν το κρύβουν άλλωστε...αφού έχασαν ΗΠΑ [έχασαν την βασίλισσα], έκαναν επίθεση Ευρώπη!
    Έχουμε συνεχή καταιγισμό τρομοκρατικών ειδήσεων για νεκρούς ανεμβολίαστους στα νοσοκομεία, για την μετάλλαξη που έφθασε (την έφθασαν) στο ελλαδιστάν για την φονικότητα του ιού και ο μπουρλάς μας ενημέρωσε ότι ο ιός θα είναι μαζί μας πολλά ακόμα χρόνια και ότι η εταιρεία του δεν κερδίζει τίποτα από τα εμβόλια γιατί τα έξοδα παραγωγής εμβολίων είναι πάρα πολλά!!!
    Εμ βέβαια όταν λαδώνεις πωλητικούς, γιατρούς- αλμπάνιδες, δημοσιοκάφρους για να πλασάρουν το μπόλι υπάρχουν έξοδα...
    Αριστόμαχε, αργούν;
    Γιατί 20/12 θα αρχίσουν να τρυπάνε παιδιά 5-11 ετών...
    Αντιγόνη
    ΥΓ Τα μαύρα πιόνια είναι ακριβώς ίδια με τα λευκά συν την βασίλισσα, ενώ τα λευκά την έχουν χάσει. Εξαρτάται η πορεία από το ποιός έχει σειρά να παίξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντώνης Παπαντωνίου
    1 ημ. ·
    ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ............
    Το πρόστιμο το όποιο ΠΡΟΣΤΙΜΟ ε΄ναι ατομική Διοικητική πράξη και γιά να επιβληθεί από την όποια Διοικητική Αρχή απαιτείται κλήση σε απολογία με συγκεκριμένη αιτιολογία και μετά την απολογία, εάν δεν γίνει αποδεκτή,τότε επιβάλλεται το πρόστιμο.
    Στήν προκειμένη περίπτωση η αιτιολογία της μη αποδοχής του Εμβολιασμού αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ και αν αναγραφεί αυτόματα αποτελεί ευθεία ΑΠΕΙΛΗ γιατί θεωρείται "προπαρασκευαστική πράξη τέλεσης Εγκλήματος" και κατ ευθείαν στον Εισαγγλέα που δεν μπορεί παρά ΜΟΝΟΝ να ασκήσει ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ κατά του υπογράφοντος. Εάν δεν το κάνει, Μήνυση και κατά του Εισαγγελέα σαν "Αναγκαίου Συνεργού στο Έγκλημα". Υπάρχει πλέον "ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ".Μην φοβόσαστε. Είναι στα τελευταία τους και σας φοβίζουν γιατί ΤΡΕΜΟΥΝ!!!!

    ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΝΑΥΑΡΧΟΣ Ε.Α. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.

    www.facebook.com/afpapantoniou

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BBC | Pfizer – Bourla | Θα παίρνετε "αναμνηστικές δόσεις για πολλά χρόνια"
    ΕΝΝΟΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

    https://rumble.com/vq47e5-bbc-pfizer-bourla-.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βίντεο πριν 15 ώρες, Δικαστής διατάσσει Pfizer και FDA την δημοσίευση στοιχείων για τα εμβόλια. Τα πρώτα έγγραφα τρομακτικά, χιλιάδες θάνατοι μέσα στον 1ο μήνα εμβολιασμού:
    Judge Orders Pfizer, FDA to Release Documents – First Doc Dump Says Thousands Killed by Shot in First Month!
    https://www.brighteon.com/f12978df-da32-4b3b-890f-9b947b0870d7
    Επίσης σημαντικό:
    Ο Michael Yeadon ,πρώην επιστήμονα της PFIZER ο οποίος την Πέμπτη έστειλε το πρόγραμμα τυρρανίας. Μέσα σε αυτό μας δείχνει το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών για αυτά που έχουν παρέλθει αλλά και αυτά που θα ακολουθήσουν αφού σύμφωνα με αυτό το πλάνο είμαστε κοντά στον Νοέμβριο όπου θα ξεκινήσει η ΦΑΣΗ 5 του προγράμματος τυρρανίας παγκόσμια.
    https://kerberos-hellas.blogspot.com/2021/10/michael-yeadon-5.html
    Αν διαβάσετε και την Φάση 6 τότε…
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΥΠΝΑΤΕ ...ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;...ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ;;;ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;;;ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΔΗΛΑΔ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;
    ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΛΙΓΟΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ,ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ 3Η 4Η Κ.Λ.Π ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ...ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ .....ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΥΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν γίνετε να χάσουνε τα μαύρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή