«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Η μοίρα του σκύλου

Κάπως λιγότερο χιούμορ και περισσότερη σκληρότητα αυτή τη φορά.. αλλά θα μείνει και αυτό το άρθρο, ένα κλάσσικ από τον ανεπανάληπτο Marco De Sade. ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.

23 σχόλια:

  1. “Ο κοβιντισμός δεν είναι ασθένεια. Δεν είναι συλλογή υγειονομικών πρωτοκόλλων και ιατρικών οδηγιών. Είναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ.”:
    Είναι η ΝΤΠ που μας θέλει όλους και όλες σαν “στρατιωτάκια αμίλητα – ακούνητα – αγέλαστα”!!!
    Βγήκε η σατανο – παγώνη να ανακοινώσει ότι στο ρεβεγιόν θα πρέπει να φάμε στις 7 το απόγευμα και στις 12 τα μεσάνυχτα να είμαστε στα κρεβάτια μας!!! Δηλαδή αντί να γιορτάζουμε το νέο έτος, εμείς να κοιμώμαστε…
    Έταξαν “ελευθερία” στους μπολιασμένους και τώρα τους κλείνουν μέσα, ούτε διασκέδαση (12 τα μεσάνυχτα κλείνουν τα πάντα), ούτε γήπεδα (μέγιστος αριθμός θεατών 1000 ανά γήπεδο), διπλές και τριπλές μάσκες, άντε και 4η δόση εμβολίων και άντε κι άλλες απαγορεύσεις μπας και ξυπνήσουν όσοι νόμιζαν ότι θα “πάρουν την ζωή τους πίσω”!
    Το καλό της υπόθεσης είναι ότι νευρίασαν ακόμα και τον μαρινάκη, οπότε δεν τους βλέπω καλά…
    Θα δείξει…
    Αριστόμαχε, πολύ αργούν!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ δυνατό και εύστοχο άρθρο,για γερά στομάχια,και ανοιχτά μυαλά,ετοιμάστε καμπαρντίνες γιατί έρχεται πολύ κρύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεβαστέ μου Μαρκήσιε,
    Ερωτώ, κι αν θέλετε μου Απαντάτε.

    Μήπως βλέποντας το δέντρο, χάνουμε Το Δάσος;

    ''ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ – ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ – ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ! Βίντεο

    Εμφάνιση του Χριστού στην Κύπρο και μήνυμά Του για την Επιδημία, μετέφερε δημόσια σε κήρυγμά του (19-12-2021 μ.Χ.) ο αγωνιστής Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος!

    Ένα μήνυμα που δικαιώνει την στάση και του Μόρφου και του Κυθήρων και του Κερκύρας και τόσων άλλων Μητροπολιτών, Ιερέων και Γερόντων, όπως του Γέροντος Ευθυμίου στο Άγιον Όρος.
    Ένα μήνυμα που δείχνει για άλλη μια φορά ότι όλα είναι υπό ουράνιο έλεγχο και πως ό,τι επιτρέπει ο Θεός – ασχέτως με τους σκοπούς και τα σχέδια κάποιων που φυσικά θα λογοδοτήσουν – το επιτρέπει για το συμφέρον κάποιων ψυχών. Ώστε να φύγουν την καλύτερη δυνατή στιγμή για την ψυχή τους και με τα περισσότερα “ελαφρυντικά”, την μεγαλύτερη μετάνοια, ακόμη και με μισθό μάρτυρα, από κάποια μαρτυρική π.χ. ασθένεια, όπως ο καρκίνος, ο κορωνοϊός και άλλες.

    ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ

    “Εμφανίσθει ο Χριστός τελευταία, σ’ έναν καλόν άνθρωπον, Κύπριον. Ήρθε και με είδε και μου το είπε.

    Του είπε, τι φοβούνται οι σημερινοί Χριστιανοί την επιδημία; Τι φοβούνται εάν πεθάνουν; Μα Εγώ νίκησα τον θάνατο!

    Γιατί έγινα Άνθρωπος από Θεός που ήμουν; Μετά γιατί Σταυρώθηκα; Γιατί πέθανα; Και μάλιστα με τέτοιον θάνατον πάνω στον Σταυρόν; Για να νικήσω τον θάνατό σας! Για να νικήσω την αμαρτία σας! Για να νικήσω τον διάβολο που σας τυρρανεί!

    Ξέρεις, του λέει, πόσο διαρκεί ο βιολογικός θάνατος; Δύο δευτερόλεπτα. Περνάς από την όχθη του ποταμού στην άλλη όχθη. Μόλις περάσει η δύσκολη στιγμή που χωρίζει η ψυχή από το σώμα, απέναντι, στην άλλη όχθη της ζωής, είμαι Εγώ και σας περιμένω να σας δώσω την αιώνια ζωή, να χαίρεστε το Φως Μου το Τριαδικόν! Αν έχετε προετοιμασθεί και καθαρισθεί προηγουμένως. Εάν έχετε αγαπήσει Εμένα και τους εχθρούς σας.

    Τι φοβάστε; Δεν ξέρω Εγώ πότε πρέπει να χωρίσει η ψυχή από το σώμα του καθενός;

    Άλλοι νέοι, άλλοι γέροι, άλλοι μεσήλικες. Άλλοι από κορωνοϊόν, άλλοι από καρκίνον, άλλοι από ατυχήματα, από κάτι. Το ζήτημα είναι η αιώνια ζωή. Και είναι για όλους“!

    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ
    Σε ερώτηση δε του ευσεβούς Κυπρίου γιατί επιτρέπει τον θάνατο, ο Χριστός εξήγησε ότι επιτρέπει τον βιολογικό θάνατο για να μην καταργήσει την ελευθερία μας! Την ελευθερία να επιλέγουμε τον Χριστό…''

    ΠΗΓΗ: https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%b5%ce%bf%cf%86%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%83-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%b9/

    Ευχαριστώντας εκ των προτέρων για την Απάντησή Σας.

    Ευσεβάστως Ν.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι σε λάδια χάνουμε σίγουρα...

      Υ.Γ. Εκεί που λέει να αγαπάμε τους εχθρούς μας, πιάνει και τον Σατανά μέσα;

      Διαγραφή
    2. Εαν ησουν Χριστιανος Ορθοδοξος θα το ηξερες ηδη, αλλα επειδη εισαι απλα ενας βλαστημος χρησιμος ηλιθιος που το παιζει αρχαιολαγνος μπατριωτης δεν το ξερεις!!!
      Υ.γ ξερω οτι θα το κοψει, αλλα κλαιν μαιν εγω το γραψα!!!!

      Διαγραφή
    3. Δεν απάντησες παρά μόνο λοιδωρείς...

      Ματθ. 5, 38-48. Για διάβασε μήπως και καταλάβεις τι είσαι.

      Διαγραφή
    4. Ο Μάρκος σωστότατα έγραψε "Εκεί που λέει να αγαπάμε τους εχθρούς μας, πιάνει και τον Σατανά μέσα;". Γιατί στην χριστιανική παράδοση ένα από τα πολλά ονόματα του Σατανά είναι και το "Εχθρός του Ανθρώπου".
      Δεν συνηθίζω να αναρτώ σχόλια προσβλητικά κατά μονίμων σχολιαστών και φίλων ιστολόγων. Αυτή τη φορά έκανα εξαίρεση κατόπιν αιτήματος του Μάρκου.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Κλαιν μαιν,

      Αν ήτανε μόνο ο Μαρκήσιος, ως άλλος Ιουλιανός, Παραβάτης, τι καλά που θά' μασταν·
      θα λέγαμε πως είναι η εξαίρεση, που επιβεβαιώνει Την Κανονικότητα και θα ''καθαρίζαμε''.
      Έλα όμως που μας προέκυψε και δεύτερος βλάστημος ηλίθιος που μας εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια της Επουράνιας Τριαδικής Εξουσίας

      ''Σιγά σιγά, χωρίς να το ‘χω διόλου συνειδητά στο νου μου, οι δυο μορφές, Χριστός κι Αντίχριστος, έσμιγαν. Δεν ήταν λοιπόν ετούτοι οι δυο, προαιώνιοι οχτροί, δεν είναι ο Εωσφόρος αντίμαχος του Θεού, μπορεί ποτέ το Κακό να μπει στην υπηρεσία του Καλού και να συνεργαστεί μαζί του; Με τον καιρό όσο μελετούσα το έργου του αντίθεου προφήτη, ανέβαινα από σκαλί σε σκαλί σε μια μυστική παράτολμη ενότητα. Το Καλό και το Κακό, έλεγα, είναι οχτροί, να το πρώτο σκαλοπάτι της μύησης.

      Το Καλό και το Κακό είναι συνεργάτες, αυτό είναι το δεύτερο, το πιο αψηλό σκαλοπάτι της μύησης. Το Καλό και το Κακό είναι ένα! Αυτό ‘ναι το πιο αψηλό, όπου ως τώρα μπόρεσα να φτάσω σκαλοπάτι. Λιονταρίσια η τροφή που με τάισε ο Νίτσε στην πιο κρίσιμη, την πιο πεινασμένη στιγμή της νιότης. Θράσεψα, δεν μπορούσα πια να χωρέσω στο σημερινό άνθρωπο, όπως εκατάντησε, μήτε στο Χριστό, όπως τον κατάντησαν.

      Α! φώναζα αγαναχτισμένος, η παμπόνηρη θρησκεία που μετατοπίζει τις αμοιβές και τιμωρίες σε μελλούμενη ζωή, για να παρηγορήσει τους σκλάβους, τους κιότηδες, τους αδικημένους, και να μπορέσουν να βαστάξουν αγόγγυστα τη σίγουρη ετούτη επίγεια ζωή και να σκύβουν υπομονετικά το σβέρκο στους αφεντάδες! Τι οβραίικη Αγία Τράπεζα η θρησκεία ετούτη, που δίνεις μια πεντάρα στην επίγεια ζωή κι εισπράττεις αθάνατα εκατομμύρια στην άλλη! Τι απλοϊκότητα, τι πονηριά, τι τοκογλυφία! Όχι, δεν μπορεί να ‘ναι λεύτερος που ελπίζει Παράδεισο ή που φοβάται την Κόλαση.

      Ντροπή πια να μεθούμε στις ταβέρνες της ελπίδας! Ή κάτω στα υπόγεια του φόβου. Πόσα χρόνια και δεν το ‘χα καταλάβει, κι έπρεπε να ‘ρθει ο άγριος ετούτος προφήτης να μου ανοίξει τα μάτια! Κι άξαφνα η Εκκλησία του Χριστού, όπως την κατάντησαν οι ρασοφόροι, μου φάνταξε μια μάντρα, όπου μερόνυχτα βελάζουν, ακουμπώντας το ένα στο άλλο, χιλιάδες πρόβατα κυριεμένα από πανικό κι απλώνουν το λαιμό κι αγλείφουν το χέρι και το μαχαίρι που τα σφάζει. Κι άλλα τρέμουν γιατί φοβούνται πως θα σουβλίζουνται αιώνια στις φλόγες, κι άλλα βιάζουνται να σφαχτούν για να βόσκουν στους αιώνες των αιώνων σε αθάνατο ανοιξιάτικο χορτάρι.

      Νίκος Καζαντζάκης

      https://enallaktikidrasi.com/2013/07/o-kazantzakis-perigrafei-ti-gnorimia-tou-me-ton-nitse/

      Ας ευχηθούμε, βάσει του Χριστιανικού μας Καθήκοντος να Αγαπάμε τον Εχθρό μας (Ματθαίος 5, 44 ''Ἐγὼ δὲ λέγω ὑμῖν, ἀγαπᾶτε τοὺς ἐχθροὺς ὑμῶν, εὐλογεῖτε τοὺς καταρωμένους ὑμᾶς, καλῶς ποιεῖτε τοῖς μισοῦσιν ὑμᾶς καὶ προσεύχεσθε ὑπὲρ τῶν ἐπηρεαζόντων ὑμᾶς καὶ διωκόντων ὑμᾶς.)
      Ο Επουράνιός μας Πατέρας, εν τη Μεγαθυμία Του, να τους λυπηθεί και, ως Πανάγαθος, να κάνει ''τα στραβά μάτια'' και να τους κατατάξει εκ δεξιών Του, μετά των δικαίων και –αν στριμωχτούνε και χωρέσουνε, στην αναμνηστική selfie– μετά των Αγίων, εν τόπω φωτεινώ, εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως, ένθα ουκ έστι πόνος, ου λύπη, ου στεναγμός αλλά ζωή ατελεύτητος των κεκοιμημένων θανάτω θάνατον πατησάντων, μετά του Κυρίου συνΑναστάντων, Κληρονόμων Της Βασιλείας Των Ουρανών, κατά πως κηρύσσει από άμβωνος ο ισαποστολικός κλήρος – τι λόγο έχει να πει ψέματα; άλλωστε το γράφουν και οι Γραφές.

      Στώμεν Καλώς, στώμεν μετά Φόβου

      Ν.Β.

      Διαγραφή
    6. Ο "αγαπητός Κλαιν μαιν" σου, αγαπητέ Ν.Β.,

      έστειλε πριν από 16 ώρες (αλλά δεν τα ανάρτησα), δύο σχόλια τεράστια σαν σεντόνια, με αντικείμενό τους εμένα και τον Μάρκο. Προσβλητικά, με χυδαίες λέξεις. Έσταζαν μίσος και ζήλια. Ήταν σαν μονόλογος δαιμονισμένου. Αποκαλούσε τον Μάρκο "μαρκησία" και ότι εγώ είμαι ο γκόμενός της που..., και άλλα τέτοια. Όχι μόνο θα κοκκίνιζες στην ανάγνωσή τους, αλλά δεν θα απευθυνόσουν καν σε αυτόν στην συνέχεια. Τόσο χριστιανός απέδειξε ότι είναι.
      Ας έχει λοιπόν ο καθένας μας την γνώμη του για τα πράγματα και τις γραφές κι ας μην βιαζόμαστε να τον πούμε βλάσφημο και να τον κρίνουμε γενικώς. Η κατάκριση είναι αμάρτημα. Μόνο ο Θεός θα μάς κρίνει. Κι εμένα, ο οποίος επίσης δεν πιστεύω ότι ο Χριστός είπε "Αγαπάτε τους εχθρούς σας", κι ότι είναι εμβόλιμο χωρίο, μετεγενέστερο, δηλ. παραποίηση των λόγων του Ευαγγελιστή, για να πετύχει τους σκοπούς του το σκοτεινό ιουδαϊκό ιερατείο, το οποίο έφτιαξε και αυτή τη θρησκεία, τον Ιουδαιοχριστιανισμό για να καλλιεργήσει την υποτέλεια στον ψυχισμό των Ελλήνων.

      Εύχομαι το νέο έτος να διαθέτει για όλους μας χαρά, υγεία, σοφία, ελευθερία, και περισσότερες απαντήσεις στα ερωτήματά μας.

      Διαγραφή
    7. Φίλε Κ - Τ,

      Προσωπικά, στη θέση σας, δε θά' χα την απαίτηση ο (κάθε) Κλαιν μαιν, ως μέσος Θεόπιστος, Θεοσεβής, έχων φόβον Θεού χριστιανός, να αμφισβητήσει τη Ρητή Ευαγγελική Επιταγή - Θεάρεστον Χρέος του

      ''πλὴν τοὺς ἐχθρούς μου ἐκείνους, τοὺς μὴ θελήσαντάς με βασιλεῦσαι ἐπ᾿ αὐτούς, ἀγάγετε ὧδε καὶ κατασφάξατε αὐτοὺς ἔμπροσθέν μου.''
      Νεοελληνιστί
      ''πλην τους εχθρούς μου εκείνους που δεν με θέλησαν για βασιλέα των, φέρετέ τους εδώ και κατασφάξατέ τους μπροστά μου.” (Λουκάς 19, 27)

      Και θα θεωρούσα πως είχα ΤΎΧΗ ΒΟΥΝΌ που έπεσα σε Ρίψασπι, Κιοτή, Αρνητή του Θελήματος του Κυρίου, Θεού και Δημιουργού του γιατί, σε κάθε περίπτωση, και τα πλέον υβριστικά, απαξιωτικά, εξευτελιστικά σχόλια είναι χαδάκι μπροστά στον σφαγιασμό μου.

      Υ.Γ. Διαβάζοντας την παραπάνω Ευαγγελική Περικοπή, συνειρμικά έρχονται στο νου πως Κωμικό + Τραγικό μας κάνουν Το ΚωμικοΤραγικό και Κλαῦσις + Γέλως μας κάνουν Τον ΚλαυΣίγελον καθώς ο Κύριος γνωρίζοντας την, κατά κανόνα, ''αξιοπιστία'' των ανάξιων δούλων του Ομοουσίου Του Πατρός και υπολογίζοντας, δικαίως, πως μπορεί να ψευδομαρτυρήσουν λέγοντάς Του ''Κύριε, τους κατασφάξαμε όλους, δεν έμεινε ούτε ρουθούνι από δαύτους'', δηλώνει ρητά ''Θα τους φέρετε εδώ και θα τους κατασφάξετε μπροστά μου, ώστε να το δω, με τα ίδια μου τα μάτια, για να το πιστέψω.

      Είπε και ελάλησε ο Κύριος και το Κρίμα της Παραβάσεως της Θεαρέστου Εντολής Του στο λαιμό των, κατώτερων των περιστάσεων, πιστών Του.

      Ν.Β.

      Διαγραφή
    8. κλαιν = Σ.
      μαιν = ???

      ελάτε ευκολάκι είναι

      Διαγραφή
    9. Λίθοι και πλίνθοι και ξύλα και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα.


      Κρίμα αγαπητέ γιατί είχα άλλη γνώμη για το ιστολόγιο και τον διαχειριστή του, δυστυχώς όμως εξεπλάγην και μάλιστα αρνητικά.
      Από ότι φαίνεται "ότι γυαλίζει δεν είναι πάντα χρυσός".

      Σπονσοριτζάρεις & Προσπαθείς να υπερασπιστείς τα γραπτά ενός ανθρώπου που κάθε πέντε λέξεις βλαστημά με χυδαίο τρόπο τα Θεία της Πατρίδας μας, (πουστοθεός,γαμωχριστούγεννα κλπ).

      ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ.
      ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

      ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
      Οι πρόγονοι μας για αυτά ξεσηκώθηκαν και με αυτά κράτησαν την καθαρότητα του γένους και δεν μπασταρδεύτηκαν με το ισλαμ μέχρι να ελευθερωθούν από τον τούρκικο ζυγό.
      Τώρα αν σκλαβώθηκαν σε άλλους κακορίζικους αυτό δεν μειώνει το μεγαλείο.

      κρίμα και ντροπή για την δημοσίευσην τέτοιον κειμένων.
      Α.Πανουργιάς

      Διαγραφή
    10. Η ντροπή στα μούτρα εκείνων που προσκυνάνε και δοξάζουν τον ΓΙΑΧΒΕ!!!
      Τους φερτούς θεούς βλαστημά ο Μάρκος. Αυτοί δεν είναι τα Θεία της Πατρίδας μας εκτός και αν λέγοντας Πατρίδα μας εννοούμε το ΙΣΡΑΗΛ.

      Λυσίμαχος

      Διαγραφή
    11. Αγαπητέ εν Θεώ Αδελφέ Α. Πανουργιά, με την, κατ' ανάγκην, εικαζομένην Άδειά Σου,

      Δεν είναι ο εντεταλμένος δάσκαλος, φερέφωνο - ηχείο της εκάστοτε ''αρμοδίως'' εγκεκριμένης διδακτέας ύλης,
      ο γιατρός, που σηκώνει τα χέρια ψηλά - ό,τι πει Ο Θεός,
      ο δικαστής, φύλακας άγγελος, κέρβερος της δημοσίας εννόμου τάξεως, κατ' επιταγήν θείου τε και ανθρωπίνου Δικαίου - ως εν ουρανώ και επί της γης,
      ο κρατικοδίαιτος, επαγγελματίας, δαπάναις μας ευζωών (δημοσιοϋπαλληλίκι - ''τυχερά'' - προνόμια) παπάς, που, κατά κανόνα, αμετανόητος, ανάλγητος, αδίστακτος -ακόμα και τώρα που λιμοκτονούμε- απαιτεί -θεία χάριτι- εν τη παλάμη και ούτω βοήσει Τον Λόγον Της Επουράνιας Προϊσταμένης Του Αρχής

      ΠΟΥ ΘΑ ΡΩΤΉΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΎΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΌ, ΑΛΛΆ

      εκείνο το μικρό παιδί που στέκει βουβό δίπλα στον πατέρα του, όταν εκείνος με απλωμένο χέρι ζητιανεύει,
      το άλλο το μικρό παιδί που εκπορνεύεται για 5 ευρώ
      και τα μικρά παιδιά της Μαρτυρικής Παλαιστίνης.

      Σε ασπάζομαι αδελφικά - Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου

      Ν.Β.

      Διαγραφή
    12. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ
      ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΆΚΗΣ
      ΠΑΠΑΦΛΈΣΣΑΣ
      ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗΣ......ΚΛΠ
      ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΟΞΑΖΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ.

      ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΙΛΛΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΛΛΙΝΙΚΟΤΑΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΝΤΕ ΣΑΝΤ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΛΥΣΙΜΑΧΟ.
      ΑΥΤΟΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ, ΛΑ ΚΡΕΜ ΝΤΕ ΛΑ ΚΡΕΜ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΤΩΝ ΟΒΒΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
      ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ;
      ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ,ΟΙ ΒΛΑΣΤΗΜΟΙ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
      .. ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΓΝΩΣΗ,ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΨΥΧΗΣ,....ΞΕΡΟΥΝ.



      Υ.Γ. Η ΝΤΠ ΔΕΝ ΤΑΧΕΙ ΜΕ ΤΟ 12ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ!!!
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΣΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΤΠ, ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ.
      .......Η ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ ΥΒΡΙΣ ΦΥΤΕΥΕΙ ΤΥΡΑΝΝΟΝ. ΣΟΦΟΚΛΗΣ.

      Διαγραφή
    13. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΕΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΟΡΚ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ!!!
      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΊ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!

      ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΓΙΕΛΤΣΙΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΑΤΟ.
      ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ; ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ;
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΝΤΌΝΑΛΝΤ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ.
      ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΦΩΣ, ΓΙΑ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ, ΓΙΑ ΘΕΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΛΙΤ!!!
      ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ..
      Η ΙΔΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.
      ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑ!
      ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ:
      https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEi_8rogfXRi9-_m4uAuLK61bty-OBVtOHkfZMfBLD5vRvl5bL70IjKsTrUD1NPtvUqxmmPHxBpTkrtf2SuM88XnFD66YJV-yQRY0x7iuV6xwF4YaS_loJ8JF_nFa8c7cP_bt2Q-Tz-itYbIyngocmv1obFaZhwHNZj1X_ro6LnpDZ09lGk2ox9qwy0J

      ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ:
      https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgSRPQkOtWOGxNC0jKIWHPDGMGofDWSrCRi6B43cXklWUsISP9cipcZBfXEQu7tbdE_LweatOlrs97gHVPWsncptfxhdn-hYJp8jNxjj_YSOZ5iHH_27TaM4J3AigRo9Ll1z3MUkCWCFda1IacCtZAY9_eLS8CFLu12QMxtDcm4ult5xCUY0d3BqTht=w1030-h579
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΊΕΣ,ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΑΠΙΟΥΣ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.
      ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ..
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΌΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗΣ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.
      ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΡΩΣΣΩΝ.
      ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ.

      ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ.
      ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ.
      ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΎΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
      ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΜΕΤΑΝΟΊΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
      ..............................................
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ.

      Διαγραφή
    14. Συμφωνώ απόλυτα κύριε ΊΩΝ, σε ΟΛΑ!
      Μάλιστα από την αρχή που φτιάχτηκε το ιστολογιο μας, προς αυτή την κατεύθυνση στέκεται. Να επανδρώσει το άρμα του αγώνα μας, τον οποίο περιγράψατε, ακόμα και με Έλληνες συνειδητά άθεους καθώς και με αρχαιόθρησκους, οι οποίοι έχουν νουν να συνειδητοποιησουν το μέγεθος του κινδύνου για όλους μας. Ο φίλος Μάρκος πέραν του ακραίου τρόπου γραφής του, είναι μαζί μας σε αυτό. Και στην πόλη του σχεδόν όλοι του οι φίλοι είναι χριστιανοί. Η ιδιότητα του ως Ιστορικού, του έδωσε την δυνατότητα να ερευνήσει εις βάθος χιλιάδων ετών τον αντιανθρωπινο και σίγουρα μη θεάρεστο ρόλο των ιερατειων και της διαχείρισης από αυτα των θρησκειών σαν να είναι μαγαζιά. Το μένος του δεν είναι κατά της Παναγίας και του Χριστού, αλλά κατά του πονηρου τρόπου χρήσης των αντικρυσματων Τους από τα Ιερατεία αυτά.

      Να είστε καλά και Καλή Χρονιά!

      Διαγραφή
    15. ''ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΊΕΣ,ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΑΠΙΟΥΣ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.''

      Αγαπητέ Ίωνα,

      ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ, ΕΜΜΟΝΙΚΗ, ΘΕΑΡΕΣΤΗ ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ ΔΙΔΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑ,
      ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα, όπου μας εύρει, μας πατεί,
      Είμαστε Ο Παγκόσμιος Περίγελος
      https://youtu.be/asi5DIsVaYw?t=37
      Και εξαθλιωμένοι, ταπεινωμένοι, απελπισμένοι - πανικοβλημένα ποντίκια πιασμένα στη φάκα, με τα μάτια στραμμένα στη κλεψύδρα που προδικάζει τον αφανισμό μας;

      ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΜΗΠΩΣ Παραφράζοντας τον Αριστοτέλη:
      “Φίλος μεν Ίων, Φιλτάτη δʼ Αλήθεια”

      Σε είπανε Θεό

      Σε είπανε Θεό
      και δε Σε πίστεψα,
      γιατί αν ήσουνα
      θάχες φόβο,
      θάχες τρόμο
      θάχες ντροπή
      γιατί αν ήσουνα
      θα Σε λυπόμουν.

      Σε είπαν επανάσταση
      και Σ' ακολούθησα,
      ήθελα να γκρεμίσεις,
      ήθελα να χτίσεις,
      ήθελα να τελειώσεις
      και ν' αρχίσεις,
      ήθελα ν' αλλάξεις
      κι Εσύ
      κι εγώ -
      και μ' άφησες στους πέντε δρόμους.

      Δημήτρης Δούκαρης

      Και η Αλήθεια Μελοποιημένη, για την εμπέδωσή Της.
      Η επανάληψη, μήτηρ της Μαθήσεως, λέει ο σοφός λαός.

      https://www.youtube.com/watch?v=PPBBgv__vnc

      Φιλικά πάντα Ν.Β.

      Διαγραφή
  4. Νομίζω ότι η λευκή φυλή είναι καταδικασμένη να εξαλειφθεί, γιατί έχει κυριαρχήσει η απόλυτη παράνοια! Βλαμμένη επιτίθεται σε ηλικιωμένο στο αεροπλάνο γιατί ο καημένος τόλμησε να βγάλει την μάσκα για να φάει. Η ανισόρροπη τον χαστουκίζει, τον φτύνει και τόσος κόσμος κοιτάει απαθής!!! Χλιαρά αντιδρούν κάποιοι αλλά δυστυχώς είναι πολύ χάλια η κατάσταση…
    Με τους διαχωρισμούς πέτυχαν την πλήρη αποξένωση των ανθρώπων. Δεν είχαν οι νέοι σεβασμό στους μεγαλύτερους, τώρα πήγαν σε άλλο επίπεδο, της έχθρας και του μίσους…
    A deranged face diaper Karen assaults an old man because he had his muzzle off to eat.
    https://www.brighteon.com/f329d6b4-352b-4994-b3bc-f103dfb56268
    Αντιγόνη
    ΥΓ Για να αλλάξουμε διάθεση:
    Πέφτουν σαν τις μύγες (και καλά με την παντόφλα)
    Droppin like flies
    https://www.brighteon.com/71c6954f-515a-4373-897a-0595281dac30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχαλης Σκορπιος20 Απριλίου, 2022 18:17

      ευτηχως που δεν ε κλαιν θα του σκοτωνε ολους

      Διαγραφή
  5. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ : ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ κτλ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ QOSMO ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΩΣ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΔΗΛ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ; ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ κτλ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ Μ' ΑΥΤΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ" ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ κτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιχαλης Σκορπιος20 Απριλίου, 2022 18:09

    κωστη μπαν και στειλτον αδιαβαστο δια βιου τον 0,13 λλεπτα το μυνημα κιαστον να μας κλαιν την ΄΄ψιλη εεεε μα τα ορφανα πορευωνται, κι οι χηρες κονομιουντε οπως γραμιουντε που λες εση και το αλλο που λεω εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή