«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

ΛΟΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΣΑΝ ΠΕΤΡΑ

 

1. Δεν υπηρξαν ποτε κινητα τηλεφωνα: Παντοτε ηταν συσκευες κατασκοπειας. Ετσι ομως τα βαφτισαν, για να στα πουλησουν και να τα κουβαλας ολη μερα πανω σου.

2. Δεν υπηρξε ποτε Αστυνομια: παντοτε ηταν Διωκτικες Αρχες. Ετσι ομως, τη βαφτισαν, επειδη εμπιστευεσαι το brand name.

3. Δεν υπηρξαν ποτε οι καλοι μπατσοι, που θα προστατευαν εσενα: παντοτε ηταν οι Δυναμεις Καταστολης, που προστατευαν τους ολιγαρχες, απο Εσενα.

Ετσι ομως σου παρουσιαζονταν, για να τους εμπιστευτεις....

4. Δεν υπηρξαν ποτε Υπουργοι κ Βουλευτες: παντοτε ηταν κατι αγραμματοι παλιατσοι με πλαστα πτυχια, που επαιζαν ρολους.

Ποτε τους δεν νομοθετησαν υπερ σου, αλλα παντοτε υπερ των συμφεροντων των ολιγαρχων, που τους επιχορηγουσαν.

Εσυ ηλιθιε, τους χειροκροτουσες.

5. Δεν υπηρξαν ποτε Εφορια, ουτε και Τραπεζα: παντοτε ηταν κατσικοκλεφτες. Ο πρωτος ηταν συνεταιρος με το ετσι θελω στα κερδη σου & ο δευτερος τοκογλυφος αντιστοιχα...Αλλα καπως επρεπε να σε πεισουν για να σε ληστευουν νομιμα.

6.Δεν υπηρξαν ποτε φαρμακοποιοι: παντοτε ηταν τα χαμηλοβαθμα στελεχη, της μαφιας της φαρμακοβιομηχανιας.

7. Δεν υπηρξαν ποτε γιατροι, οπως τους φανταστηκε ο Ιπποκρατης: παντοτε ηταν εκπαιδευομενοι μαγοι, που τους συμπεριφεροσασταν ως ημιθεους

Ετσι, τους δικαιολογουσατε, για το παρανομο ιατρειο και το φακελλακι...

8. Δεν υπηρξε ποτε Εκκλησια, οπως την υπονοησε ο Χριστος: υπηρξε μια εγκληματικη συμμορια πορνογερων, ληστων και παιδοφιλων, που οταν δεν εκλεβαν το παγκαρι, σου χρεωναν τη τελεση των Μυστηριων, σε τιμη χρυσου. Ετσι τη βαφτισαν, επειδη πιστευεις στα θαυματα.

9. Δεν υπηρξες ποτε σου ελευθερος ή πολιτης.

Παντοτε ησουν φορολογουμενος, καταναλωτης, υπηκοος, ψηφοφορος και ραγιας. Παντοτε ησουν το θυμα. Αλλα βλεποντας τηλεοραση,

το συνηθισες...

9. Δεν υπηρξε ποτε ο καλος Εργοδοτης. Παντοτε ο εργοδοτης εβαζε τα λεφτακια του (μισθος) κι εσυ εβαζες τα χερακια σου (εργασια). Οταν δεν σε γουσταρε αλλο, σε σουταρε.

Γι αυτο και σου εφτιαξαν μια Επιθεωρηση Εργασιας, για να εχεις την εντυπωση, πως εχεις δικαιωματα ως εμμισθος σκλαβος..

10. Απο το 1974 μεχρι σημερα, δεν υπηρξε ποτε οργανωμενο Ελληνικο κρατος. Υπηρξε μια ανωνυμη εταιρια σωματεμπορων, εμπορων ναρκωτικων και δολοφονων, που αλλαζε τους CEO (πρωθυπουργους) χαρη στη ψηφο εμπιστοσυνης σου.

Αν τα παραπανω σου φαινονται ακραια και επαναστατικα...δοκιμασε να σηκωθεις εκ του καναπεως, να βγαλεις τη διπλη μασκα που σου επεβαλαν και να δεις το προσωπο σου στο καθρεφτη.

Πως σε καταντησαν ετσι ρεντικολο, ανθρωπακο μου...!!

(Απο Thanos P.)


πηγή: email

 

27 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ.
    ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Thanos.P λέω εγώ τώρα, ότι μάλλον και εσύ ζεις στην ίδια κοινωνία με την δική μας ,χρησιμοποιείς τις ίδιες συσκευές με τις δικές μας ,απευθύνεσαι στις ίδιες υπηρεσίες με της δικές μας ,έχεις προσέλθει σίγουρα σε κάλπες κάλπικες, έχεις επισκεφτεί κάποια στιγμή γιατρό, έχεις περάσει το κατώφλι της εκκλησίας, έχεις υπάρξει υπάλληλος αλλά κατά τα άλλα πως κατάντησες έτσι ανθρωπάκο ε ;

    Σαν το 99% του πληθυσμού που πιστεύει ότι ανήκει στο 1% και όλοι μαζί ζητάνε να ξυπνήσουν οι υπόλοιποι.

    Το τραγικό βέβαια με εμάς τους Έλληνες είναι ότι οι υπόλοιποι είμαστε εμείς οι ίδιοι.

    Επίσης σκέφτομαι, ότι αυτή την στιγμή πρέπει να βρίσκεσαι σε κάποια σπηλιά της βορειοδυτικής πλευράς του Ολύμπου και στέκεσαι απέναντι από έναν καθρέφτη.

    Καλά Χριστούγεννα σε όλους και καλό αγώνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Toν αδικείς. Σού είπε ξεκάθαρα ότι απευθύνεται σε αυτόν με την διπλή μάσκα στο πρόσωπο. Βιάζεστε να την πείτε χωρίς να διαβάζετε προσεκτικά.

      Διαγραφή
    2. Thanos P. Συμφωνω μαζί σου απόλυτα όσον αφορά τις διαπιστώσεις που κάνεις, διότι δυστυχώς οντως ισχύουν.Δεν θα συμφωνήσω όμως με το υφος που γράφεις και που τελικα παραπέμπει σε ενα μεγαλο.. κατηγορώ για όλους μας,ενώ εσύ βγάζεις τον εαυτό σου απ'έξω.Γιατι ετσι; Δεν ζεις μέσα σε "οργανωμενη" κοινωνία εσυ δηλαδη; Είσαι εκτός συστηματος; Εισαι καπου έγκλειστος, μοναχός ή πήρες εδω και χρόνια τα βουνα;Και αν ναι,έχει καλώς και μπράβο που το κατάφερες.Εαν όμως οχι, θα προτιμούσα να έγραφες σε 1ο πληθυντικο προσωπο. Οσο για τον επίλογο,δεν μοτιβαρει αν αυτος ηταν ο στοχος σου. Κατα τα άλλα ναι, καλή λευτεριά σε ολους μας!

      Διαγραφή
    3. Γιατί να μην βγάλει τον εαυτό του απέξω..; Ξέρεις εσύ ποιος είναι και πώς έχει ζήσει ως τώρα;

      Διαγραφή
    4. ΕΧΕΙ ΤΣΟΥΞΕΙ ΚΩΣΤΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΥΛΤΡΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΗ!

      Διαγραφή
  3. Γεια σου φίλε, δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το αριστούργημα, μπράβο στον δημιουργό του,
    και σε σένα που το βρήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://twitter.com/Leonidas__F/status/1473321567119630339

    🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κείμενο το βρίσκω σωστό, όμως δεν μπορώ και να μην συμφωνήσω με τον "Ανώνυμος 22 Δεκεμβρίου, 2021 05:37" !!

    Όλοι μας γεννηθήκαμε ΜΕΣΑ σε αυτό το "ψέμα" !! Όταν όλη σου η ζωή είναι ένα ψέμα πώς εσύ θα καταλάβεις την αλήθεια ; Και ποιά είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ ; Η δική μου ; του Διόδοτου ; του ΗΛΙΑ+++ ; του Tsute ; του Διονύση ; ή του Ανώνυμος 22 Δεκεμβρίου, 2021 05:37 ;

    Το πιό σημαντικό βήμα για να λύσεις ένα πρόβλημα είναι να ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Και αυτό ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ κάνει ο συγγραφέας του κειμένου. Διαπιστώνει (κατά τη γνώμη του) το πρόβλημα και πετάει "τη μπάλα στην εξέδρα" για να βρεί κάποιος άλλος τη ΛΥΣΗ. Για αυτό το λόγο και ο (ας πούμε) δικαιολογημένος εκνευρισμός του φίλου "Ανώνυμος22 Δεκεμβρίου, 2021 05:37".

    Το πρόβλημα όμως ΔΕΝ είναι αυτό που λέει το κείμενο. Δηλαδή δεν είναι η Τράπεζα, η Εφορία, το Κινητό, η Αστυνομία κλπ κλπ κλπ. Το πρόβλημα είναι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ. Είναι σαν να πατάει ένα αυτοκίνητο έναν πεζό. Ποιό είναι το πρόβλημα ; το αυτοκίνητο ή ο οδηγός ; Ο πεζός όμως έχει και αυτός το μερίδιο ευθύνης του διότι ΔΕΝ ΕΙΔΕ το αυτοκίνητο !! ΕΔΩ βρισκόμαστε ΤΩΡΑ. Βλέπουμε αυτό που ΔΕΝ βλέπαμε για χιλιετίες !!!

    Και η ΛΥΣΗ στο πρόβλημα ΔΕΝ είναι μια !!. Η λύση είναι διττή. Πρώτον πρέπει να απομακρυνθούν ΑΥΤΟΙ που τα διαχειρίζονται και δεύτερον οι επόμενοι που θα τα διαχειριστούν να ΜΗΝ είναι ίδιοι με τους προηγούμενους. Εκτός αν πιστεύει κάποιος (ουτοπικά) οτι μπορούμε συλλογικά να τα διαχειριστούμε όλοι μαζί !!

    Όταν η ανθρωπότητα, με τη βοήθεια μπροστάρηδων Αρίστων, πάρει η ίδια τη μοίρα της στα χέρια της, τότε δεν θα μας ενοχλεί τίποτε απο όλα αυτά. Και φυσικά, ΔΕΝ θα υπάρχουν μάσκες και παράλογα μέτρα, επειδή ΔΕΝ θα υπάρχουν και "αυτοί" !!

    Όταν, λοιπόν, ξεκουμπιστούν "αυτοί" τότε ό,τι αναφέρει ο κειμενογράφος θα εξακολουθήσει να υφίσταται αλλά με ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ τρόπο. Και τότε "εγώ ο ηλίθιος θα τους χειροκροτήσω", όπως πιστεύω θα κάνουμε όλοι μας.


    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. καλό θα είναι να βάζουν όλοι οι σχολιαστές ένα ψευδώνυμο στα σχόλια, για να μπορούμε να απευθυνόμαστε εύκολα σε αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περί.. "Ζώνης Φωτονίων"

    Από Διός Κούρος - Μέρος 1ο

    Όλοι μας έχουμε κατανοήσει την «πρεμούρα» που τους έχει πιάσει να μας εμβολιάσουν υποχρεωτικά. Διαπιστώνουμε, όμως, ότι οι πιέσεις ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ έχουν αποκτήσει έναν χρονικό ορίζοντα. Και λέω πανευρωπαϊκά, διότι σε καμμία άλλη ήπειρο δεν υπάρχει αυτού του είδους η πίεση, αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα που δεν είναι της παρούσης.

    Επειδή πάντα προσπαθώ να ξεχωρίσω το δένδρο απο το δάσος (κουσούρι από παλιά) και ως χαρακτηρισμένος πια επίσημα ως ψεκασμένος, αναρωτιέμαι :

    ΓΙΑΤΙ ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος και όχι πχ ο Ιούνιος ;

    Να επισημάνω ότι ΔΕΝ εμπιστεύομαι ΚΑΜΜΙΑ ημερομηνία και είμαι επιφυλακτικός με όσους ανακοινώνουν ημερομηνίες. Όμως εδώ έχουμε ένα ΔΕΔΟΜΕΝΟ, το οποίο είναι οι επίσημες ανακοινώσεις κρατών για υποχρεωτικό τσίμπημα στους δυο πρώτους μήνες του 2022. Επίσης είμαι ΠΟΛΥ επιφυλακτικός με όποιον μιλά για εξωγήινους και ΔΕΝ αναφέρεται σε Ολύμπιους. Όμως σε όλες αυτές τις αναφορές υπάρχουν αλήθειες, δυσδιάκριτες μεν, αλήθειες δε.

    «Ταξιδεύοντας» στο διαδίκτυο, επισκέφτηκα μια σελίδα που με έχει «κερδίσει» εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι άλλη από την επίσημη σελίδα του Dr Michael Salla, https://exopolitics.org/. Όποιος δεν τον γνωρίζει, καλό είναι να «τον ψάξει». Εκεί διάβασα τα δύο τελευταία του άρθρα, τα οποία με έκπληξη είδα ότι ανέβασε και ο Νικόλας ο ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ. Ο Dr Salla ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ το τοπίο και δίνει μια πρώτη απάντηση στο ερώτημα, γιατί τον Ιανουάριο.

    Ο τίτλος των άρθρων είναι :
    «Cabal leaders go to Antarctica to surrender to Extraterrestrials & Earth Alliance», ή
    «Οι ηγέτες της Cabal πηγαίνουν στην Ανταρκτική για να παραδοθούν στους εξωγήινους & στη Γήινη Συμμαχία»

    Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι ότι στο πρώτο μέρος υπάρχει ένα σχεδιάγραμμα, μέσω του οποίου επιβεβαιώνει ότι το ηλιακό μας σύστημα έχει εισέλθει σε μια περιοχή του διαστήματος που διαθέτει μια γαλαξιακή ανωμαλία, που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το διάστημα τρίτης πυκνότητας. Το 2014, οι επιστήμονες ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ότι το ηλιακό μας σύστημα επρόκειτο να εισέλθει σε ένα μεγάλο διαστρικό σύννεφο που ονομάζεται «τοπικό χνούδι», το οποίο έχει πλάτος περίπου 30 έτη φωτός και συγκρατείται από ένα πολύ μεγάλο μαγνητικό πεδίο.

    Σύμφωνα με διάφορους ερευνητές, αυτό το διαστρικό νέφος παρατηρήθηκε για πρώτη φορά το 1961 γύρω από τον αστερισμό των Πλειάδων και ονομάστηκε «ζώνη φωτονίων» - λόγω του λευκού φωτοστέφανου που προέβαλε. Ένας από τους υποστηρικτές της «Ζώνης Φωτονίων» ήταν ο Noel Huntley, Ph.D., ο οποίος έγραψε ένα άρθρο το 2010 με τίτλο «The Photon Belt Encounter» όπου περιέγραψε την ύπαρξή της και το μεγάλο ενδιαφέρον για τους εξωγήινους.

    Με το που διάβασα τα δυο αυτά άρθρα, το μυαλό μου «πήρε φωτιά». Πέρα από τον ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΙΑΥΤΟ του παππού μας Πλάτωνα, αμέσως θυμήθηκα μια σειρά άρθρων που είχε ανεβάσει ο «ΚΟΡΑΚΑΣ» με τίτλο «Ποιος Είμαι». Στο πρώτο από αυτά λέει :

    «Επειδή το φως που έρχεται από τα βάθη του Γαλαξία πιστεύουν ότι μπορούν να το σταματήσουν και κατ επέκταση να σταματήσουν με χωρίς όριο αεροψεκασμούς, αυτό που έρχεται. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΟΝΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ»

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από Διός Κούρος - Μέρος 2ο

    Επίσης, από τον «ΚΟΡΑΚΑ» πάλι, ένα άρθρο με τίτλο «ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΕ ΘΕΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ» λέει : «ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΚΥΟΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΣΑ ΦΩΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!»

    Ώπα !!! Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά !!! Γιατί η cabal, μέσα στην αλαζονεία της, τουίταρε ανεπαίσχυντα ότι πάει στην Ανταρκτική ; Δεν γνωρίζουν ότι θα υπάρξει «σούσουρο» για αυτή την ανακοίνωσή τους ; Έχετε ξανακούσει συνέδριο ή συνάντηση σημαντικών προσώπων στην Ανταρκτική ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ; Μήπως ΤΕΛΙΚΑ όντως τέλος Ιανουαρίου, άντε αρχές Φεβρουαρίου, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι θα συμβεί κάτι ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ και βιάζονται να πάρουν όσους περισσότερους από εμάς γίνεται «στο λαιμό τους» ; Γιατί ανακοινώνουν ξανά εγκλεισμό αυτή την περίοδο, με μια μετάλαξη που είναι απλή γρίπη ;

    Ερωτήματα θέτω και φυσικά ΔΕΝ έχω τις απαντήσεις. Απλά τα μοιράζομαι μαζί σας.

    Αυτό όμως που γνωρίζω, είναι ότι αν το ΓΕΓΟΝΟΣ είναι ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ τότε ΣΙΓΟΥΡΑ είναι για το ΚΑΛΟ της ανθρωπότητας, όσο και αν θα προσπαθήσουν να μας πείσουν για το αντίθετο. Όποτε και αν αυτό συμβεί.

    Μήπως πλέον αντί να ευχόμαστε ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ πρέπει να βροντοφωνάζουμε ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ ;

    Πηγές :

    Τα δύο άρθρα (1ο και 2ο μέρος) του Dr Michael Salla είναι εδώ :
    1ο μέρος :
    https://exopolitics.org/cabal-leaders-go-to-antarctica-to-surrender-to-extraterrestrials-earth-alliance/
    2ο μέρος :
    https://exopolitics.org/part-2-cabal-leaders-go-to-antarctica-to-surrender-to-extraterrestrials-earth-alliance/

    Για όσους δυσκολεύονται με τα Αγγλικά, οι δημοσιεύσεις του ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΥ είναι εδώ :
    1ο μέρος :
    https://nikolaosanaximandros.gr/ektakto-oi-igetes-tis-cabal-pigainoun-stin-antarktiki/
    2ο μέρος :
    https://nikolaosanaximandros.gr/meors-deytero-oi-igetes-tis-cabal-pigainoun-stin-antarktiki/

    Για τα άρθρα του «ΚΟΡΑΚΑ», πηγαίνετε στο https://greek-dutch-truth.blogspot.com/ και αναζητήστε με τη λέξη «φωτόνια», θα σας βγάλει όλη τη σειρά των άρθρων «Ποιος Είμαι» αλλά και το άρθρο «ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΕ ΘΕΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ»

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας ελπίσουμε να έχουν βάση όλα αυτά φίλε μου Διόσκουρε. Προσωπικά πάντως, μόλις βλέπω "επαφικούς" και "αντιπροσώπους γαλαξιακών ομοσπονδιών", όπως είδα από εχθές το απόγευμα στα δύο άρθρα του Αναξίμανδρου τούς Thor και Oona, τα παρατάω τέτοιου είδους αναγνώσματα, ως σκουπίδια.
      Μακάρι να αποδειχτώ στενόμυαλος και παροπιδάκιας λέγω!

      Διαγραφή
    2. Φίλε Κώστα,

      Ούτε εγώ εμπιστεύομαι τους επαφικούς και όλους τους αντιπροσώπους και το κακό συναπάντημα. Προσπαθώ μέσα απο το άρθρο να βρώ ποιά είναι η αλήθεια. Όσο δεν μιλάνε για Ολύμπιους πρέπει να μας υποψιάζει. Προέβαλλα τα συγκεκριμένα άρθρα για την αναφορά τους στη "ζώνη φωτονίων" και για την ανακοίνωση της επίσκεψης των ερπετών στην Ανταρκτική. Αυτά τα δύο, σε συνδυασμό με την αναμβισβήτητη πλέον ύπαρξη των εξωγήινων, αποτελούν ΑΛΗΘΕΙΑ.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. Στην Ανταρκτική βρίσκονται αι νήσοι Όμικρον, Δέλτα και Κορονέισον.
      Το νησί του Ρότσιλντ είναι ανάμεσα στο Omicron και Delta νησιά των Coronation Island.
      Ποιές οι πιθανότητες....
      http://ermionh.blogspot.com/2021/12/blog-post_75.html
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    4. ΦΙΛΕ ΔΙΣΚΟΥΡΕ ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ, ΔΙΝΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑ.
      ΟΜΙΚΡΟΝ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΤΥΧΑΙΟ;;;;;;
      ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ.

      Διαγραφή

  8. >Ακριβής απεικόνιση των επιδιώξεων της ελίτ και τρόπος αντιμετώπισης..

    >https://www.brighteon.com/e6c5b4f0-1a22-4627-baff-254685156c2e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://www.pronews.gr/lifestyle/tileorasi/1043656_zeygaraki-toy-gntm-4-fvogdanis-o-ktsagkaris-einai-o-syntrofos-moy

    ΤΙ ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!;;;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. giannis elhnnas - JOHN GRECO
    @klimhs13
    ·

    ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ-ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ
    ------------------------
    (Α Π Ο Λ Α Υ Σ Τ Ε Τ Ο Ν )
    ΚΑΛΕΣΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!
    ΤΑ ''ΕΧΩΣΕ'' ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ !!
    ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΙΟ !!
    https://twitter.com/klimhs13/status/1473716674071252996
    [ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΟ]

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το οτι όταν απευθυνόταν σε κάποιον υπουργό, αυτός σηκονώταν όρθιος, το είδατε ;
      Πρέπει η κούλα να δεί το απόσπασμα που λέει οτι "όταν τους βάζετε πρόστιμο είναι σαν να τους έχετε κάτω και να τους πατάτε με το γόνατο" !!!!!

      Όταν το είδα ένοιωσα ΝΤΡΟΠΗ. Ντροπή για όλους εμάς, όχι για αυτούς.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  11. [TNI] Πρωτοβουλία για αξιόπιστες ειδήσεις ή Πρωτοβουλία για διεφθαρμένες ειδήσεις ?

    https://rumble.com/vr7f2r-tni-.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λαός Ελλήνων, σκυμμένοι στα ,4

    Με μάσκες, μπόλια,μνημόνια,Α.Α.Δ.Ε..
    Ε.Ν.Φ.Ι.Α.
    Και ότι πει.ο επιβήτορας!!
    Χέστες, θρασύδειλοι,
    Παρτακηδες, απατεώνες,
    Με IQ ραδικιού..

    Εκτός ολίγων σ, αυτή την χώρα. .






    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://www.facebook.com/100003927592731/videos/438592341217853/

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΤΟ FACEBOOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπον αυτος ο Θανος Π ειναι δικος μου ανθρωπος.
    Τοσο καιρο φωναζω αλλα μπεεεεεεεεεε

    Συμφωνεις Κωστα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή