«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΙΡΙΔΟΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ

 ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.


 
Προς τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών
 
Αγαπητοί συνάδελφοι.
 
Σας παρακαλώ να με διαγράψετε από τον Ιατρικό σύλλογο Αθηνών.
Τα διαδραματιζόμενα γεγονότα γύρω από την ασθένεια του Covid-19 με οδήγησαν στην απόφασή μου αυτή, καθώς δεν με εκφράζουν όλα αυτά που γίνονται στον ιατρικό κόσμο ούτε και η στάση και οι θέσεις του συλλόγου και δεν θέλω πλέον να εργάζομαι ως γιατρός.
 
Η σιωπηλή τραγωδία και η κατάργηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας με την ανοχή του επιστημονικού κόσμου που καθοδηγείται από την πολιτική με βρίσκει εντελώς αντίθετο.
 
Είμαι υπέρ της ελεύθερης έκφρασης των απόψεων που εσείς φιμώνετε και δεν δέχομαι τον διωγμό την συναδέλφων που εσείς κάνετε. Σύμφωνα με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης που περιλαμβάνει ένα σύνολο αρχών και κανόνων ηθικής ιατρικής δεοντολογίας αναγνωρίζεται ρητά ως πρώτος κανόνας ότι «η εθελοντική ενημερωμένη συναίνεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως ουσιώδης», που έχει γίνει σήμερα παγκοσμίως αποδεκτός και έχει ενσωματωθεί και στο άρθρο 7 του Διεθνούς Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα και έχει κυρωθεί από την Ελληνική Πολιτεία με τον νόμο 2462/1997, σύμφωνα με την διαδικασία του άρθρου 28 παρ. 1 του Συντάγματος και έχει αποκτήσει υπερνομοθετική ισχύ.
 
Είμαι υπέρ της άσκησης του Ιατρικού λειτουργήματος και του όρκου του Ιπποκράτη που εσείς καταπατήσατε και δεν συμφωνώ με τους διωγμούς των ιατρών που έχετε επιβάλλει και της τρομοκρατίας που ασκείται στους συναδέλφους και στην κοινωνία.
 
Είμαι υπέρ της ελεύθερης επιλογής του ατόμου και όχι της φασιστικής υποχρεωτικότητας των ιατρικών πράξεων με τις οποίες εσείς συνταχθήκατε. Για να διενεργηθεί ιατρική πράξη οιουδήποτε είδους (διαγνωστική, προληπτική ή θεραπευτική), το ενδιαφερόμενο πρόσωπο θα πρέπει να είναι ελεύθερο να συναινέσει στην επίμαχη ιατρική πράξη ή αντιθέτως να την αρνηθεί, εφόσον προηγηθεί η απαραίτητη ενημέρωσή του. Πρόκειται για την θεμελιώδη αρχή του Διεθνούς Δικαίου και της Ιατρικής Δεοντολογίας «ενημερωμένη συναίνεση του ασθενούς» (informed consent)
 
Είμαι υπέρ της διαφάνειας και της ηθικής δεοντολογίας και δεν συμφωνώ με την απόκρυψη των δεδομένων με τα ψεύδη που δημοσιεύονται από τους ειδικούς, καθώς και της μη εφαρμογής της κίτρινης κάρτας.
 
Είμαι υπέρ της δημόσιας υγείας και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και δεν συμφωνώ με την καταρράκωσή της που αδιαμαρτύρητα γίνεται σήμερα.
 
Είμαι υπέρ της επιστήμης και δεν θέλω αυτή να εξυπηρετεί τα όποια συμφέροντα πολιτικά-οικονομικά και άλλα. Η ιατρική επιστήμη έχει μετατραπεί από επιστήμη βασισμένη σε αποδείξεις (evidence-based medicine) σε επιστήμη βασισμένη στο χρήμα (money-based medicine)
 
Θέλω να είμαστε υπόδειγμα για τα παιδιά μας και όχι να ντρεπόμαστε που είμαστε γιατροί.
 
Διαγράψτε με σας παρακαλώ.
Θέλω να μείνω ΑΝΘΡΩΠΟΣ…
 
Με εκτίμηση
Β. Κουρούκλης
ΑΜ 046539
 
*Κοινοποίηση προς ΜΜΕ


πηγή facebook

 

 

6 σχόλια:

  1. 1000% Σωστός.
    Πολλά κιλά κουβαλάει ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ. Respect ΓΙΑΤΡΈ ΜΟΥ.
    Sir Μητσος εξ Αγγλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δόξα το Θεό που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΑΤΡΕ ΜΟΥ, ΣΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ.
    Σύμφωνα με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης που περιλαμβάνει ένα σύνολο αρχών και κανόνων ηθικής ιατρικής δεοντολογίας αναγνωρίζεται ρητά ως πρώτος κανόνας ότι «η εθελοντική ενημερωμένη συναίνεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως ουσιώδης», που έχει γίνει σήμερα παγκοσμίως αποδεκτός και έχει ενσωματωθεί και στο άρθρο 7 του Διεθνούς Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα και έχει κυρωθεί από την Ελληνική Πολιτεία με τον νόμο 2462/1997, σύμφωνα με την διαδικασία του άρθρου 28 παρ. 1 του Συντάγματος και έχει αποκτήσει υπερνομοθετική ισχύ.
    -----------------------------------------------------------

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΑΤΡΕ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ,
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.
    Είμαι υπέρ της άσκησης του Ιατρικού λειτουργήματος και του όρκου του Ιπποκράτη που εσείς καταπατήσατε και δεν συμφωνώ με τους διωγμούς των ιατρών που έχετε επιβάλλει και της τρομοκρατίας που ασκείται στους συναδέλφους και στην κοινωνία.
    -------------------------------------------------------------

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ,
    ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΝΕΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΜΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,
    ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΙΣΧΡΕΣ ΔΗΘΕΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ.
    ΙΑΤΡΕ ΜΟΥ, Η ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΙΑΤΡΟΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Η ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ ΕΞΑΣΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ.

    Είμαι υπέρ της επιστήμης και δεν θέλω αυτή να εξυπηρετεί τα όποια συμφέροντα πολιτικά-οικονομικά και άλλα. Η ιατρική επιστήμη έχει μετατραπεί από επιστήμη βασισμένη σε αποδείξεις (evidence-based medicine) σε επιστήμη βασισμένη στο χρήμα (money-based medicine)
    --------------------------------------------------------------

    ΕΔΩ ΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ.
    ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ, ΧΤΥΠΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ, ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.

    Θέλω να είμαστε υπόδειγμα για τα παιδιά μας και όχι να ντρεπόμαστε που είμαστε γιατροί.

    Διαγράψτε με σας παρακαλώ.
    Θέλω να μείνω ΑΝΘΡΩΠΟΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ !!!
    Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!

    ΕΓΙΝΕΣ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ...

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ``ΕS EL MELODICO Y FANTASTICO, ANTROPO''.... ΣΤΟ 3.50
    [MI ULTIMO TANGO EN ATENAS]
    --------------------------------
    SI SENOR, EXACTAMENTE.... PORQUE HAY MUCHAS CULEVRAS VEVENOSAS!

    [ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ ΦΙΛΕ. AYTA TA KIΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, COJONES ΤΑ ΛΕΝΕ].

    www.youtube.com/watch?v=5h3P-WclRSo

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγάλο λάθος για την ανθρωπότητα ο υποχρεωτικός εμβολιασμός...

    https://www.brighteon.com/52101413-9736-4760-8416-b1ea09aec0a6
    ============
    «Η απόφαση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ήταν μεγάλο λάθος. Όλοι αυτοί που το αποφάσισαν έχουν παρανομήσει», ανέφερε σε ομιλία του σε επίσημη ημερίδα της κυβέρνησης του Τέξας για τον Covid-19 ο Αμερικανός καρδιολόγος Peter McCullough.

    «Όλοι οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και όποιος ενέκρινε αυτή την εντολή έχει βάλει σε κίνδυνο τον κόσμο. Τα εμβόλια ήταν η αιτία θανάτου για πολλούς ανθρώπους. Είναι πιο πιθανό να πεθάνει κάποιος από το εμβόλιο στα 65 του έτη, από το να πάρει το ρίσκο να κολλήσει Covid και να πεθάνει από τον Covid», προσθέτει.
    Ο δρ McCullough αναφέρεται επίσης και σε μια ανάλυση σχετικά με τις επιπτώσεις τον εμβολίων η οποία δόθηκε στον FDA τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο και δεν αμφισβητήθηκε.
    Παράλληλα, μιλάει για τις επιπτώσεις των εμβολίων στα παιδιά, τονίζοντας: «Οι προειδοποιητικές ενδείξεις για τους γονείς θα έπρεπε να είναι “μην κάνετε το εμβόλιο στο παιδί σας γιατί προκαλεί μυοκαρδίτιδα”. Ο FDA το λέει αυτό. Κάθε σχολείο που είπε “το παιδί πρέπει να είναι υποχρεωτικά εμβολιασμένο”, αυτό το σχολείο θα έπρεπε να θεωρηθεί υπεύθυνο από τους γονείς επειδή προξένησε άμεσα κακό. Oι έρευνες δείχνουν ότι τα σκευάσματα προκαλούν μυοκαρδίτιδες».
    «Τα υγιή αγόρια έχουν σημαντικά μεγαλύτερες πιθανότητες να νοσηλευτούν με μυοκαρδίτιδα από ό,τι να νοσηλευτούν λόγω Covid-19. Δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι θετικό το να προσπαθήσεις να βάλεις ένα παιδί στον ρόλο της ανθρώπινης ασπίδας», επισημαίνει μεταξύ άλλων.
    Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου έλαβαν μέρος οι εξής ιατροί: Dr. Peter McCullough, Dr. Bryan Ardis, Dr. Ryan Cole, Dr. Angelina Farella, Dr. Katarina Lindley, Dr. Amy Offutt, Dr. Ray Page
    Dr. Dan Stock, Dr. Richard Urso.


    ..
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή