«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

CLOSE TO CHRISTMAS...


 

 « CLOSE TO CHRISTMAS.. CHILL OUT INSTRUMENTAL MUSIC GOLLECTION BY KOSTAS »

Έτσι ονομάζεται η νέα συλλογή, με 20 chillout ορχηστρικά κομμάτια, που διάλεξα σήμερα, αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες. Έχουν μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και είναι πρώτης τάξεως μουσικό χαλί για ανάγνωση, συζήτηση, χαλάρωση στη φωτιά βλέποντας έξω το χιόνι κλπ..

Κατεβάστε τη συλλογή στον υπολογιστή σας, πατώντας το "download" που θα δείτε σε αυτή την διεύθυνση:

https://we.tl/t-6TT918y72R

Δυνατότητα κατεβάσματος θα υπάρχει για 8 ημέρες, αρχίζοντας από τώρα.

Καλό ριλάξ, καλή ακρόαση! 


Κ-Τ

 


 

 

17 σχόλια:

  1. Καλά Χριστούγεννα σε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΝΑΣ τοσα χρονια απο οσους εκαναν εμβολια ανεμοβλογιας, ηπατιτιδας, γριπης κλπ, δεν ανησυχουσε εαν καποιος ανεμβολιαστος θα του μετεδιδε την ασθενια.
    Αυτη Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ εγινε μοδα τα τελευταια 2 χρονια, υπο την ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΥΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΕ ΤΩΝ 40 ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.
    Παει ο μαλιακαρος, υπακουοντας σε ορισμενους πολιτικους κε ιατρικους βρυκολακες κε βαζει το χτικιο μεσα του. Μετα κανει τεστ κε βγενει ΘΕΤΙΚΟΣ. Κε ο αμορφωτος, ανοητος σκλαβος μαλιακαρος απορει κε εξιστατε, για το ΠΩΣ ινε δυνατον να εχει το χτικιο (τη στιγμη που Ο ΙΔΙΟΣ το εβαλε μεσα του).
    Νομιζει ο μαλιακαρος οτι το χτικιο που εβαλε μεσα του θα σκοτωσει το χτικιο που εβαλε μεσα του. Να αποχτησει αντισωματα για ενα ανυπαρκτο γελοιο μικροβιο που δεν σκοτωνει ουτε γιαγια κατσαριδα κε εχει θνησιμοτητα δεκα φορες μικροτερη απο την απλη γριπη.
    Καλα ελεγε ο Αηνσταην οτι «ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ, ΑΛΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ».
    Οσον αφορα τον Τραγκα κε οπως ειπε ο Στρατηγος (ενας ινε ο Στρατηγος), «Ποιος εζησε που τα εβαλε με τον Εφιαλτη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΉ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΡΉΚΑΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΆΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΌ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Smooth and mellow. Πολύ όμορφη συλλογή! Σ'ευχαριστώ <3 <3

    Milou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατεβαίνει άμεσα στον Η/Υ μας και συντροφεύει τις υπόλοιπες συλλογές που μας έχεις χαρίσει, κάτω απο το folder "DJ Kostas".

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ που φροντίζεις για τη διασκέδασή μας, απο τον "by Dios Kouros" στον "by Kostas"

    Έρρωσο

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το τελευταιο κομματι ειναι στο ρυθμο του last christmas σε αλλη τονικοτητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να πώς αποκτάς ελεύθερες θέσεις στο μετρό..
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    https://twitter.com/EliseiNicole/status/1470159633478213633

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ελεύθερες θέσεις; Βαγκόν-Λι, θες να πεις.
      Αλλά υπάρχει Θεός που βλέπει και δεν ευλογεί το Άδικο.
      Αποφασίζεις λοιπόν αν θέλεις να περάσεις καλά σ' αυτή τη ζωή ή στην Άλλη, την Αιώνια; κι όπως στρώσεις θα κοιμηθείς.

      N.B.

      Διαγραφή
    2. Δεν το έβαλα για να κάνουμε κριτική στον μαύρο. Το έβαλα για άλλο λόγο. Για να γελάσουμε με το πόσο έχουν τρομοκρατήσει την άνοη μάζα, με την 0,03% θνησιμότητας κορονομπούρδα. Ο μαύρος που έχει πιο πολύ νιονιό..καλά κάνει και το εκμεταλλεύεται.

      Διαγραφή