«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Πώς οι μάζες υπνωτίστηκαν στη λατρεία του Covid 19 και των εμβολίων – Τα 5 πειράματα που δείχνουν την χειραγώγηση


 

Από πολλές απόψεις, η επιχείρηση covid 19, η επιβολή μέτρων και ο εμβολιασμός είναι μια ψυχολογική επέμβαση ένα ψυχολογικό πείραμα.

 

Οι άνθρωποι υπό την επήρεια του φόβου που σκόπιμα προκάλεσαν με την συνεχή πλύση εγκεφάλου για τον covid 19, χειραγωγήθηκαν, υπνωτίστηκαν
Οι ενορχηστρωτές της απάτης του covid 19 κατανοούν πολύ καλά την ανθρώπινη ψυχολογία και μπόρεσαν να χακάρουν ή να εκμεταλλευτούν έξυπνα τις ψυχολογικές αδυναμίες των μαζών ώστε να απαιτήσουν συμμόρφωση και υπακοή.
Εκείνοι που ενστερνίζονται βαθιά την επίσημη αφήγηση αποτελούν μέρος μιας λατρείας – της λατρείας του covid 19.

 

Τα 5 πειράματα ή σύνδρομα

Τα 5 πειράματα ή σύνδρομα ρίχνουν φως στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συμμορφώνονται, προσαρμόζονται στον παραλογισμό και υπακούουν στην εξουσία, ακόμα κι αν αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον προσωπικό ηθικό κώδικα και τις αρχές τους.
Πρέπει να γνωρίζουμε αυτές τις τάσεις και το κυριότερο να μην χάσουμε τον κώδικα αρχών και αξιών μας.

Το πείραμα Asch

Η επιθυμία να ανήκεις είναι μια βαθιά ριζωμένη ανθρώπινη ορμή.
Τα πειράματα συμμόρφωσης Asch, που διεξήχθησαν το 1951, ήταν ένα σύνολο πειραμάτων που χρησιμοποιήθηκαν για να προσδιοριστεί ο βαθμός στον οποίο οι άνθρωποι θα προσάρμοζαν τη συμπεριφορά τους με βάση την ανάγκη να ταιριάζουν και να μην ξεχωρίζουν.
Ο Solomon Asch είπε στους συμμετέχοντες ότι ήταν ένα πείραμα σχετικά με την οπτική αντίληψη.
Πρώτα τους έβαλε να απαντήσουν σε μια απλή ερώτηση μόνοι τους, όπου συνέκριναν το μήκος 3 διαφορετικών γραμμών στα δεξιά με αυτή στα αριστερά και απαντούσαν ποια γραμμή στα δεξιά ήταν πιο κοντά σε μήκος με αυτή στα αριστερά.
Το 99% των ανθρώπων απάντησε σωστά.
Έπειτα, έβαλε τον κάθε συμμετέχοντα σε ένα δωμάτιο με άλλους, όπου μερικοί από τους άλλους ήταν στην πραγματικότητα άνθρωποι του επιστήμονα.
Οι άλλοι συμμετέχοντες που είχαν τοποθετηθεί από τον επικεφαλής του περάματος αλλά κανείς δεν το ήξερε, ενίοτε εσκεμμένα τη λάθος απάντηση.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρασύρει τους άλλους συμμετέχοντες να δώσουν τη λάθος απάντηση, αρνούμενος την λογική ή την κρίση του, με στόχο απλά να συμμορφωθεί με την ομάδα.
Ο Asch διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι θα πήγαιναν μαζί με την ομάδα δηλαδή το ρεύμα στο 37% των περιπτώσεων, αλλά για διαφορετικούς λόγους: κάποιοι επειδή πίστευαν ότι πρέπει να κάνουν λάθος και άλλοι επειδή ήθελαν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του να ξεχωρίζουν.
Ο Asch ανακάλυψε επίσης ότι όταν έδωσε στον συμμετέχοντα έναν συνεργάτη δηλαδή ο συμμετέχων απέκτησε ένα συνεργάτη, τότε η συμμόρφωση έπεσε από 37% σε 5%.

Ακολουθεί ένα αποκαλυπτικό απόσπασμα:

Μερικές φορές συμβαδίζουμε με την ομάδα γιατί αυτό που λέει μας πείθει ότι έχει δίκιο.
Αυτό ονομάζεται πληροφοριακή συμμόρφωση.
Μερικές φορές συμμορφωνόμαστε επειδή φοβόμαστε ότι η ομάδα θα μας αποδοκιμάσει εάν είμαστε αποκλίνοντες.
Αυτό ονομάζεται κανονιστική συμμόρφωση…
Η παραλλαγή της εταιρικής σχέσης δείχνει ότι μεγάλο μέρος της δύναμης της ομάδας δεν προήλθε απλώς από τους αριθμούς της, αλλά από την ομοφωνία της αντίθεσής της.
Όταν αυτή η ομοφωνία παρακωλύεται, η δύναμη της ομάδας μειώνεται πολύ».

Το πείραμα Milgram

Το πείραμα Milgram, που διεξήχθη το 1961 και επαναλήφθηκε πολλές φορές, δείχνει ότι οι απλοί άνθρωποι μπορούν να εξαπατηθούν ώστε να ακολουθήσουν εντολές και να διαπράξουν φρικτές πράξεις, εάν πιστεύουν ότι οι εντολές προέρχονται από μια νόμιμη αρχή.
Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι γενικά το 50% με 65% των ανθρώπων θα υπάκουαν στην εξουσία ακόμα κι αν αυτό ερχόταν σε αντίθεση με την ηθική και τη συνείδησή τους.

Το πείραμα δημιουργήθηκε λέγοντας στους εθελοντές ότι θα βοηθούσαν στην έρευνα για να δουν πόσο καλά έμαθαν οι άνθρωποι μέσω της τιμωρίας.
Χρειαζόταν να διαβάσουν ερωτήσεις σε κάποιον σε άλλο δωμάτιο, και αν αυτό το άτομο απαντούσε λανθασμένα, έπρεπε να του κάνουν ηλεκτροπληξία, κάθε φορά με αυξανόμενη τάση.
Καθώς το πείραμα συνεχιζόταν, μπορούσαν να ακούσουν τις κραυγές του πόνου αφού επέβαλαν την τιμωρία και οδηγήθηκαν να πιστέψουν ότι την προκάλεσαν (αν και οι κραυγές ήταν πλασματικές αλλά δεν το γνώριζαν).

Αν και ορισμένοι από τους εθελοντές ένιωθαν σαφώς άβολα και είχαν αντίρρηση, ο υπεύθυνος του πειράματος, οποίος φορούσε μια λευκή ποδιά και παρουσιάστηκε ως επιστήμονας, έλεγε π.χ. «το πείραμα απαιτεί να συνεχίσεις» - και πολλοί συνέχισαν μέχρι το τέλος.

Τι αναφέρει ο Stanley Milgram:

«Τα αποτελέσματα, όπως τα παρατήρησα στο εργαστήριο, είναι ανησυχητικά.
Εγείρουν την πιθανότητα ότι η ανθρώπινη φύση δεν μπορεί να βασιστεί στην απομόνωση των ανδρών από τη βαρβαρότητα και την απάνθρωπη μεταχείριση υπό τις οδηγίες των κακόβουλων αρχών.
Ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων κάνει αυτό που τους λένε να κάνουν, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο της πράξης, και χωρίς περιορισμούς συνείδησης, εφόσον αντιλαμβάνονται ότι η εντολή προέρχεται από μια νόμιμη αρχή.
Εάν σε αυτή τη μελέτη, ένας ανώνυμος που διεξάγει ένα πείραμα μπορούσε επιτυχώς να διατάξει τους ενήλικες να υποτάξουν έναν άνδρα 50 ετών και να του επιβάλουν επώδυνα ηλεκτροσόκ μια μεγαλύτερη εξουσία π.χ. μια κυβέρνηση τι θα μπορούσε να επιβάλλει»

Το πείραμα της φυλακής του Stanford

Το πείραμα της φυλακής του Stanford διεξήχθη το 1971.
Εθελοντές φοιτητές είπαν ότι θα υιοθετούσαν τους ρόλους του δεσμοφύλακα και του κρατούμενου, συμμετέχοντας σε ένα πείραμα για τη μελέτη των ψυχολογικών επιπτώσεων της ζωής στη φυλακή.
Οι επιστήμονες που έκαναν το πείραμα δημιούργησαν μια προσομοίωση φυλακής και σημείωσαν προσεκτικά τις επιπτώσεις της στη συμπεριφορά όλων όσων ήταν φυλακισμένοι.
Το συγκλονιστικό είναι ότι όσοι έπαιζαν το ρόλο του δεσμοφύλακα απέκτησαν σαδιστικές τάσεις και όσοι έπαιζαν το ρόλο του κρατούμενου απέκτησαν κατάθλιψη.
Όλοι οι συμμετέχοντες ήταν εθελοντές άγνωστοι μεταξύ τους που δεν είχαν προηγούμενη σχέση μεταξύ τους.
Το πείραμα διακόπηκε μετά από 6 ημέρες για ηθικούς λόγους και ανησυχία για την ψυχική, συναισθηματική και σωματική υγεία των συμμετεχόντων:

«Με δεμένα μάτια και σε κατάσταση ήπιου σοκ από την αιφνιδιαστική σύλληψή τους από την αστυνομία της πόλης, οι κρατούμενοί μας μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο και οδηγήθηκαν στη «Φυλακή της κομητείας Stanford» για περαιτέρω έλεγχο.
Στη συνέχεια, οι κρατούμενοι μεταφέρθηκαν στη φυλακή μας ένας-ένας και αναφέρθηκαν στο αρχιφύλακα, ο οποίος μετέφερε τη σοβαρότητα του αδικήματος και τη νέα τους ιδιότητα ως κρατούμενοι.
Σε κάθε κρατούμενος έγινε σωματικός έλεγχος.
Έπειτα τον ξεγέλασαν με ένα σπρέι…
Οι φύλακες δεν είχαν ειδική εκπαίδευση για το τι πρέπει να κάνουν οι δεσμοφύλακες.
Αντίθετα, ήταν ελεύθεροι, εντός κάποιων ορίων, να κάνουν ότι πίστευαν απαραίτητο για τη διατήρηση του νόμου και της τάξης στη φυλακή και για τον σεβασμό των κρατουμένων.
Το πέμπτο βράδυ, κάποιοι γονείς που επισκέπτονταν τους κρατούμενους ζήτησαν δικηγόρο για να βγάλουν τον γιο τους από τη φυλακή.
Αλλά και ο δικηγόρος ήταν μέρος του πειράματος.
Σε αυτό το σημείο έγινε σαφές ότι έπρεπε να τερματίσουμε τη μελέτη.
Είχαμε δημιουργήσει μια συντριπτικά ισχυρή κατάσταση – μια κατάσταση στην οποία οι κρατούμενοι αποσύρονταν και συμπεριφέρονταν με παθολογικό τρόπο ενώ κάποιοι από τους δεσμοφύλακες συμπεριφέρονταν σαδιστικά.
Ακόμη και οι «καλοί» δεσμοφύλακες ένιωθαν ανήμποροι να επέμβουν…
Τελείωσα τη μελέτη πρόωρα για δύο λόγους.
Πρώτον, μάθαμε μέσα από βιντεοκασέτες ότι οι δεσμοφύλακες κλιμάκωσαν την κακοποίηση κρατουμένων την νύχτα, όταν νόμιζαν ότι δεν παρακολουθούνταν.
Απέκτησαν την τάση να εξευτελίζουν και κακοποιούν τους κρατουμένους.
Η Christina Maslach, που μόλις είχε έρθει στο Stanford για να πάρει συνεντεύξεις από τους δεσμοφύλακες και τους κρατούμενους, αντέδρασε έντονα όταν είδε τους κρατούμενους μας να οδηγούνται σε μια τουαλέτα, με σακούλες στα κεφάλια τους, τα πόδια αλυσοδεμένα, τα χέρια ο ένας στους ώμους του άλλου.
Γεμάτη αγανάκτηση, είπε:
«Είναι τρομερό αυτό που κάνετε σε αυτούς τους άντρες».
Το εντυπωσιακό είναι ότι πάνω από 50 ξένοι είχαν δει τη φυλακή αλλά ήταν η μόνη που αμφισβήτησε τις πρακτικές μας».

Σύνδρομο Στοκχόλμης

Ο όρος σύνδρομο της Στοκχόλμης χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τα μέσα ενημέρωσης το 1973 όταν 4 όμηροι συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια ληστείας τράπεζας στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.
Οι όμηροι υπερασπίστηκαν τους απαγωγείς τους μετά την απελευθέρωση και δεν δέχονταν να καταθέσουν εναντίον τους στο δικαστήριο.
Είχαν αναπτύξει μια σχέση και μια συγγένεια με τους απαγωγείς τους.
Το σύνδρομο της Στοκχόλμης λοιπόν ορίζεται ως μια κατάσταση κατά την οποία οι όμηροι αναπτύσσουν ψυχολογικό δεσμό με τους απαγωγείς τους κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας.
Η Wikipedia παρουσιάζει αυτή την έρευνα από το βιβλίο Stockholm Syndrome του CS Sundaram, το οποίο απαριθμεί 4 βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το σύνδρομο της Στοκχόλμης:

  • Η ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων από έναν όμηρο προς τον απαγωγέα
  • Καμία προηγούμενη σχέση μεταξύ ομήρου και απαγωγέα
  • Άρνηση ομήρων να συνεργαστούν με αστυνομικές δυνάμεις και άλλες κυβερνητικές αρχές
  • Η πίστη ενός ομήρου στην ανθρωπιά του απαγωγέα, που παύει να τον αντιλαμβάνεται ως απειλή, όταν το θύμα έχει τις ίδιες αξίες με τον επιτιθέμενο.

Ακόμη και πριν από την εμφάνιση της απάτης COVID, πιστεύω ότι ο κόσμος έπασχε από το κοινωνικό σύνδρομο της Στοκχόλμης, δηλαδή μια διαταραχή σε ολόκληρη την κοινωνία όπου οι πολίτες συμπαθούν και υπερασπίζονται τους πολιτικούς ηγέτες τους που τους εκμεταλλεύονταν ενεργά.
Έτσι εξηγείται γιατί οι πολίτες στην αρχή της πανδημίας ήταν μαζικά υπέρ των κυβερνήσεων τους.

Το σύνδρομο Munchausen

Το σύνδρομο Munchausen περιγράφηκε για πρώτη φορά το 1951, σε σχέση με μια ομάδα ασθενών που επινόησαν ιστορίες για τις υποτιθέμενες ασθένειές τους και έπεισαν τους γιατρούς να τους κάνουν περιττές χειρουργικές επεμβάσεις.
Η θεωρία είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι το έκαναν ασυνείδητα επειδή λαχταρούσαν την προσοχή ή τη φροντίδα.
Το σύνδρομο Munchausen είναι μια συγκεκριμένη μορφή παιδικής κακοποίησης που περιγράφηκε για πρώτη φορά το 1977 και περιγράφει καταστάσεις στις οποίες οι γονείς, σχεδόν πάντα η μητέρα, εφευρίσκουν ιστορίες ασθένειας για τα παιδιά τους και προσπαθούν να τεκμηριώσουν τις ιστορίες κατασκευάζοντας σωματικά συμπτώματα.
Συνήθως, οι οικογένειες φέρνουν το παιδί στο νοσοκομείο με συμπτώματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν εύκολα με φυσιολογικούς τρόπους και αυτά τα συμπτώματα εμφανίζονται μόνο όταν το παιδί είναι με τους γονείς.

Τα υποκείμενα μοτίβα

Τώρα που γνωρίζετε για αυτά τα 5 πειράματα και τα σύνδρομα, μπορείτε να δείτε πώς ταιριάζουν στην πανδημία του COVID και τουλάχιστον εν μέρει να εξηγήσουν όλη τη συμπεριφορά έκστασης του COVID;
Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι συμμορφώνονται, καθώς οι άνθρωποι σε πολλά μέρη εξακολουθούν να φορούν υπάκουα τις μάσκες τους, να εμβολιάζονται και να τιμωρούν όσους δεν ακολουθούν όλους τους γελοίους, παράνομους και παράλογους κανόνες του COVID.
Σκεφτείτε πόσοι εμβολιάστηκαν για να συμμορφωθούν με τις προσδοκίες του συζύγου, του συντρόφου, της οικογένειας ή των φίλων τους.
Σκεφτείτε όλη την τυφλή υπακοή και την έλλειψη κριτικής σκέψης απέναντι σε αυτούς που τους παραπλανούν π.χ. Anthony Fauci οι οποίοι με πρόσχημα την επιστήμη… κάνουν έκτρωπα.
Σκεφτείτε την βαρβαρότητα από την αστυνομία, ειδικά σε μέρη όπως η Αυστραλία, σε όσους τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά, να περπατήσουν χωρίς μάσκα ή απλώς να περπατήσουν έξω από το σπίτι τους για λίγες ώρες.
Σκεφτείτε πώς αυτοί οι αστυνομικοί απόλαυσαν την ευκαιρία να γίνουν δεσμοφύλακες ενώ οι υπόλοιποι πολίτες υποβιβάστηκαν στο καθεστώς του κρατουμένου.
Σκεφτείτε όλη την υποστήριξη και τον έπαινο που έλαβαν οι ηγέτες, είτε πολιτικοί είτε επιστημονικοί, τους τελευταίους 20 μήνες, ενώ συμμετείχαν ενεργά στην παραβίαση των θεμελιωδών και ουσιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως το δικαίωμα στην εργασία, στο εμπόριο, στα ταξίδια και το δικαίωμα της σωματικής αυτονομίας.

Τέλος, σκεφτείτε την ψυχοπαθητική φύση του κράτους, που υπερδιόγκωσε ένα υπαρκτό ιό, μια πανδημία και μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να μετατρέψει τους πολίτες σε ασθενείς που πρέπει να «φροντιστούν», ακόμα κι όταν η πλειονότητα δεν ήθελε ποτέ αυτή τη φροντίδα και που στην πραγματικότητα προκάλεσαν σοβαρές βλάβες.

Τελικές σκέψεις

Από πολλές απόψεις, η επιχείρηση covid 19, η επιβολή μέτρων και ο εμβολιασμός είναι μια ψυχολογική επέμβαση ένα ψυχολογικό πείραμα. 
Λειτουργεί με τη μόχλευση του φόβου για να προκαλέσει συμμόρφωση, υπακοή και τυφλή εμπιστοσύνη στην εξουσία. Λειτουργεί, όπως είπαν και οι δύο σπουδαίοι με διαφορετικούς τρόπους ο Huxley και ο Orwell.
Λειτουργεί προσπαθώντας να σας κάνει να αμφιβάλλετε για τη λογική και την ικανότητά σας να αξιολογείτε τη δική σας κατάσταση της υγείας σας.
Αν και είναι ζωτικής σημασίας να αποκαλυφθούν τα πολυάριθμα ιατρικά και επιστημονικά λάθη της επίσημης αφήγησης για τον covid 19 (και υπάρχουν πολλά), θα πρέπει να κατανοήσουμε την ισχυρή ψυχολογική χειραγώγηση που έχει γίνει.
Πρέπει να το κάνουμε αυτό για να απελευθερωθούμε από την προπαγάνδα του τρόμου covid 19 και να ανακτήσουμε ξανά την ελευθερία μας.

Makia Freeman
 

bankingnews.gr

 

 

30 σχόλια:

  1. Το ξεβρακωμα ενος ακομα λαμογιου σε live μεταδοση:

    https://attikanea.info/%CE%9F-%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%92%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9E%CE%95%CE%9C%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%91%CE%A3%CE%95-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B3%CE%BB%CF%89%CF%83%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7-%CE%9A%CE%BF%CF%8D%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CE%B1-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικά σημαντικό.

    Μπορούμε όλοι να κάνουμε κάτι για να φανερωθεί και να διαδοθεί παντού η αλήθεια για τα εμβόλια.

    Όποιος έχει γνωστούς που εμβολιάστηκαν, μπορεί να τους προτείνει να κάνουν την εξέταση D-dimers, καθώς και επίχρισμα περιφερικού αίματος, δηλαδή εξέταση του αίματος και των ερυθρών αιμοσφαιρίων σε μικροσκόπιο.

    Με τις εξετάσεις αυτές θα φανεί πως στο αίμα πολλών εμβολιασμένων υπάρχουν πολλές ανωμαλίες των ερυθρών αιμοσφαιρίων και πολλά μικρά συσσωματώματα τα οποία προκαλούν τις μεγάλες, αλλά και τις μικρές θρομβώσεις, οι οποίες σε βάθος χρόνου μπορούν να καταστρέψουν τα όργανά τους.

    Με τον τρόπο αυτό βοηθάμε τους εμβολιασμένους που έχουν την ψευδαίσθηση πως είναι υγιείς, επειδή δεν έχουν άμεσες παρενέργειες, να συνειδητοποιήσουν το πρόβλημα στο αίμα τους και να πάρουν θεραπευτική αγωγή, ώστε να γλιτώσουν τα χειρότερα σε βάθος χρόνου. Ταυτόχρονα, θα φανερωθεί και θα διαδοθεί μαζικά, από στόμα σε στόμα, η αλήθεια για τα εμβόλια.

    Στο παρακάτω βίντεο ο διακεκριμένος παγκοσμίου φήμης γιατρός Sucharit Bhakdi προτείνει την εξέταση D dimers για όσους έχουν εμβολιαστεί. Λέει πως αν τα αποτελέσματα της εξέτασης είναι υψηλά, αυτό είναι απόδειξη πως έχουν σχηματιστεί μικροί θρόμβοι στα αγγεία. Επίσης, λέει πως ομάδα Γερμανών γιατρών έκανε την εξέταση αυτή σε άτομα πριν και μετά τον εμβολιασμό τους και διαπίστωσε πως μετά τον εμβολιασμό, αυξήθηκαν οι τιμές της D dimers.

    https://rumble.com/viu5n9-31640085.html

    Βίντεο με μαρτυρίες γερμανών γιατρών και αποδείξεις με φωτογραφίες μικροσκοπίου για τις ανωμαλίες των ερυθρών αιμοσφαιρίων στο αίμα των εμβολιασμένων.

    https://rumble.com/vlhlzt-36093593.html

    Ο γιατρός Dr Philippe van Welbergen διαπίστωσε περίεργες ανωμαλίες στα ερυθρά αιμοσφαίρια στο αίμα των εμβολιασμένων. Αποδείξεις με φωτογραφίες μικροσκοπίου.

    https://www.heartpublications.co.uk/unusual-formations-in-vaccinated-blood/

    Βίντεο με τον καναδό γιατρό Dr. Charles Hoffe ο οποίος μιλάει και αυτός για τις μικροσκοπικές θρομβώσεις που προκαλούν τα εμβόλια covid 19.

    https://newtube.app/fake_pandemic/6AE70ZF?__cf_chl_jschl_tk__=pmd_YsQFvrOeDzV2JJaVPSkVJh.sAbPiz_LivXQwcykfvqI-1630157954-0-gqNtZGzNAiWjcnBszQkl

    Rumble (https://rumble.com/viu5n9-31640085.html)
    Δρ. Σούκαριτ Μπακτί: Πῶς τὰ ἐμβόλια γιὰ τὸν κορωνοϊὸ προκαλοῦν θρομβώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν πρωτοάρχισαν να εμβολιάζονται (πριν 1 χρόνο περίπου) έλεγα σε όσους ήξερα ότι το έκαναν να πάνε να κάνουν τεστ αντισωμάτων για να διαπιστώσουν αν τα εμβόλια "δουλεύουν". Το τι δούλεμα και κοροϊδία μου έκαναν δεν λέγεται...
      "Σιγά που ξέρεις εσύ, οι γιατροί λένε ότι είναι εντάξει.. κ.λ.π.".
      Μόνο μία φίλη της μητέρας μου είπε ότι θα πάει και πήγε στην παθολόγο να της γράψει την εξέταση (δεν ήθελε να πληρώσει, "γιατί αφού 1 ζωή πλήρωνα εισφορές γιατί να πληρώσω" είπε) και της είπε η παθολόγος ότι δεν χρειάζεται να κάνει και αυτή η εξέταση δεν εγκρίνεται!!!
      Τώρα που έχουν κάνει και 3η δόση θες να τους βάλεις δύσκολα;
      Δεν έκαναν τεστ αντισωμάτων θα πληρώσουν να κάνουν εξέταση D-dimers;
      Συμφωνώ φυσικά με όλα αυτά που λες, αλλά οι τριπλό-τσιμπημένοι που ετοιμάζονται για την 4η δύσκολα θα ξυπνήσουν....
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. Αντιγόνη, ο μόνος λόγος που το ανέβασα είναι για όσους το έχουν μετανιώσει και ευτυχώς είναι αρκετοί, και για μια μερικούς που ζορίστηκαν και το έκαναν χωρίς τη θέλησή τους.

      Διαγραφή
    3. Φίλε tsute ήδη έχει προωθηθεί απο εμένα σε διάφορους τσιμπημένους.
      Και να μην πάνε να κάνουν την εξέταση, σίγουρα θα τους προβληματίσει !!
      Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση και κράτα γερά.

      Έρρωσο
      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  3. Everything you need to know about what's really going on!

    Ολα οσα πρεπει να ξερεις για το τι συμβαινει σημερα.

    https://rumble.com/vqljpg-melissa-ciummei-at-iconoclast-one-to-one.html?fbclid=IwAR0JhEPmRrz2qAJtH8dGbbz_FOY_goenHGrJylVpYdAwsCgZ7Ke3238SgsI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    https://nikolaosanaximandros.gr/to-telos-tous-einai-konta/

    Διεθνές Επιστημονικό Συμπόσιο με Σουχαρίτ Μπαχτί, Mike Yeadon,

    https://www.facebook.com/diktioellinon/videos/194154289574721/

    Υποκλίνομαι.............


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετικό άρθρο. Μας περιγράφει περιεκτικά τον τρόπο "ύπνωσης". Είναι πολύ σημαντικό που όλα τα παραπάνω αναγράφονται σε λίγες γραμμές ανά πείραμα, έτσι ώστε ο αναγνώστης να μην παρατήσει την ανάγνωση.

    Δείτε και αυτό απο τον John Greco, στο οποίο τα σχόλια περριτεύουν :
    https://twitter.com/klimhs13/status/1470127965463887879

    Καλή εβδομάδα σε όλους

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ειναι θεμα εθισμου εκτιμω. Απλα δεχθηκαν να πειθαρχησουν με την ελπιδα καποτε ολο αυτο να τελειωσει, ομως δεν θα τελειωσει γιατι πειθαρχουν. Ειναι ενας αεναος κυκλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως, εν προκειμένω, η πειθαρχία, είναι απότοκη και του ευσεβούς πόθου των ποιμνίων για, ως εν ουρανώ και επί της γης, Καλούς Ποιμένες;

      Διαγραφή
  7. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ 4 ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΚΥΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.

    https://www.youtube.com/watch?v=X5wRUirCdUo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να λέμε τώρα;
      Ο τριπλοεμβολιασμένος με μονοδοσικό;
      Ο ανδρουλάκης (άλλος κοπρίτης που δεν έχει δουλέψει ποτέ του) στις πρώτες του δηλώσεις είπε να μην μπαίνουν ούτε στα σούπερ μάρκετ, ούτε στις συγκοινωνίες οι ανεμβολίαστοι!!!
      Ο τούρκογλου (τον θέλει πρόεδρο δημιοκρατίας η νέα προεδράρα) δήλωσε ότι η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού είναι συνταγματική!!!
      Ερπετά!!!
      Αλλά μη ανησυχείτε γιατί θα έρθουν άλλοι να μας σώσουν! Ο πρώτος αυτόκλητος σωτήρας καταφθάνει:
      Χάρης (β)ρώμας: “Θα αφήσω την υποκριτική για την πολιτική, για να μπορέσω να είμαι εντάξει στο νέο μου όνειρο.”
      https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/1041231_haris-romas-tha-afiso-tin-ypokritiki-gia-tin-politiki
      Αφήνει την υποκριτική για την υποκρισία ο Ρώμας
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ!!!

      (Δεν το λέω σε εσένα Αντιγόνη μου)

      Διαγραφή
    3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
      ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΕ?????????????


      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  8. Κροάτης ευρωβουλευτής, κατά τού υποχρεωτικού εμβολιασμού

    ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!!!

    https://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/12/blog-post_74.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γερμανος ιατρο-δικαστης Dr. Bakdi: «Αυτη τη στιγμη συντελουντε ΚΑΤΑ ΣΥΡΟΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ απο μια ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
    Απευθυνομαι ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.
    ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?
    ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
    ΤΣΑΚΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΩΠΑ;;!!!

    «Βόμβα» από την Βρετανία: Μελέτη υποστηρίζει ότι οι μάσκες συνέβαλαν στην εξάπλωση του COVID-19!

    https://www.pronews.gr/kosmos/1041313_vomva-apo-tin-vretania-meleti-ypostirizei-oti-oi-maskes-synevalan-stin-exaplosi-toy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άδωνις Γεωργιάδης: «Στην Ελλάδα έχουμε κυβερνητάρα»!

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1041306_adonis-georgiadis-stin-ellada-ehoyme-kyvernitara

    ΚΙ ΕΣΕΝΑ, ΕΝΑΝ Μ@Λ@ΚΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οχι μονον μαλακας,ΜΕΓΑΣ πεορουφης...αληθεια τι γινεται με το ελληνικο;;;;το εκανε γαργαρα;;μηπως γιατι το κοβουν οικοπεδα;;;;αυτη ειναι η αναπτυξη μπουμπουκο;;;η μηπως αναπτυξη ειναι το 100ευρω;;;τι θα χρηματοδοτησει;;;το διαλυμενο ΕΣΥ;;;τη διαλυμενη παιδεια;;;τη διαλυμενη οικονομια;;; 100 παπαρια θα παρετε...τιτανοτεραστια μυαλα που διαθετουμε ε;;;,ρε ολοι αυτοι αδικουνται...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Π.Ο.Υ.: Δεν υπάρχουν στοιχεία για οποιοδήποτε όφελος των ενισχυτικών δόσεων

    https://rumble.com/vqbemp-...-.html

    Σε πρόσφατη ενημέρωση του Τύπου, στις 1/12/21, ο Δ/ντης του Π.Ο.Υ., Mike Ryan, και η
    επιστημονική επικεφαλής, Soumya Swaminathan, δήλωσαν ξεκάθαρα ότι πολλές χώρες
    χορηγούν στους πολίτες τους ενισχυτικές δόσεις των εμβολίων κατά της COVID,
    χωρίς να υπάρχουν δεδομένα που να δείχνουν ότι τα άτομα που τις
    λαμβάνουν θα έχουν το οποιοδήποτε όφελος.

    Ολόκληρη την ενημέρωση από τον Π.Ο.Υ., μπορείτε να την δείτε εδώ:
    https://www.youtube.com/watch?v=Z1iAd5m_qQk

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ `Οπως και Δήποτε


    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡNAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Δεν υπάρχουν στοιχεία για οποιοδήποτε όφελος των ενισχυτικών δόσεων"
      Πως δεν υπάρχουν;
      Τόσα δις βγάζουν οι φαρμακοβιομηχανίες!
      Υπάρχει οικονομικό όφελος...
      Αντιγόνη

      Διαγραφή


  14. ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥME ΘΕΕ MOY????????????

    https://www.facebook.com/kosmidou2/videos/336044977949454


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΟ-ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΝΕΣΙΜΟ ΧΤΙΚΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ [ΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΝ ΔΕΙΛΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΝ-ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΗΡΩΕΣ]. ΟΤΑΝ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΦΕΥΡΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΑΣ, Η ΕΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΨΩΜΟΤΥΡΙ ΣΕ ΜΑΣΚΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ Η ΜΗ... ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ. ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΕΛΕΚΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ! ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ, ΝΑ Σ' ΑΛΕΙΨΩ ΜΕΛΙ!
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ CYRIL RAMAPHOSA [ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ!!!] ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ.
    ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ: ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ [ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ] ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ. ΑΝ ΝΑΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΡΑΜΑΤΑ.
    https://www.facebook.com/photo?fbid=4681751741878545&set=pcb.4681728841880835
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το Πορφυρογέννητο της Ντόρας και το ΓΚΡΑΦΙΤΙ με τον Μπαφομέτ σε τοίχο της Αθήνας
    http://deltio11.blogspot.com/2021/12/blog-post_442.html
    Ο μπαφ όρθιος, καθιστός, με 3 κεφάλια … Τι άλλο θα δούμε ακόμα…
    Έχουν πάρει φόρα και δεν κρύβονται πιά…
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΑ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ στην πλατεία ΑΤΤΙΚΗΣ!!
      ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ 24 ΩΡΕΣ!!!!
      Μόλις έγινε γνωστό το γκράφιτι πήγε κόσμος και τα σκέπασαν με μαύρη μπογιά!!!
      Άντε με το βλαμμένο πολύτεκνο, αρκετά! Ο κόσμος αντέδρασε άμεσα!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή