«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.. S O S !!!!!!!


 

Σήμερα, μόλις σχόλασα από τη δουλειά, είπα να μπω σε ένα κατάστημα οπτικών να αγοράσω ένα φτηνό ζευγάρι γυαλιών πρεσβυωπίας, επειδή μού έσπασαν αυτά που είχα. Υπόθεση πατ-κιουτ ενός λεπτού, για 6 ευρώ. Με προσγείωσε όμως η πωλήτρια γρήγορα στο καθεστώς κούλη, καθώς μού ζήτησε ταυτότητα και ράπιντ τεστ για να το σκανάρει. Ευτυχώς είχα μαζί μου ένα, το οποίο είχα βγάλει την προηγούμενη μέρα. Δίνοντάς το την κοιτάζω και λέω μεταξύ σοβαρού κι αστείου: "Μια χαρά προχωρά η παρακολούθηση των πολιτών, ε;". Με κοίταξε με γελαδίσιο βλέμμα άγνοιας, χαιρέτησα κι έφυγα.

Τί σύμπτωση όμως.. όταν έφτασα στο σπίτι, βλέπω στο viber ένα μήνυμα που μού έστειλε ένας φίλος. Δεν νομίζω ότι ήταν και τόσο σύμπτωση, γι αυτό και πήρα την απόφαση να σάς το μεταφέρω.

Κ-Τ

 

Τι συμβαίνει με την σάρωση των QR κωδικών;

« Βάσει της επαγγελματικής μου εμπειρίας θα ήθελα να ενημερώσω όσους δεν το γνωρίζετε ότι σε κάθε σκανάρισμα κορονόχαρτου που σας κάνουν σε μαγαζιά, χώρους εστίασης και διασκέδασης κ.α., το κράτος ενημερώνεται και καταχωρεί (σε log files ή databases) το πού πήγατε (από την ip του μαγαζιού), τι ώρα (από την ακριβή ώρα σκαναρίσματος/εισόδου στο gov.gr) και με τι συχνότητα επίσκεψης (από την ανάλυση διαχρονικών δεδομένων).
 
Επίσης γνωρίζει real time από τη διασύνδεση των φορολογικών συστημάτων με το myData αν ψωνίσατε και τι ψωνίσατε στην περίπτωση μετρητών όταν το μαγαζί δεν έχει μεγάλη κίνηση και σε κάθε περίπτωση όταν πληρώνετε με κάρτα. Αν πάλι κάθεστε σε ένα καφέ ή εστιατόριο, το κράτος γνωρίζει με ποιους κάθεστε καθώς π.χ. μια τετράδα διαδοχικών σκαναρισμάτων υποδηλώνει μια παρέα σε ένα συγκεκριμένο τραπέζι και συνεπαγωγικά μπορεί να δημιουργηθεί ένα κοινωνικό προφίλ ατόμων και παρεών όταν συσσωρεύονται δεδομένα μηνών και ετών τα οποία μπορούν να διασταυρωθούν.
 
Παράλληλα το κράτος γνωρίζει την κίνηση σε καταστήματα και επιχειρήσεις και βάσει αλγορίθμων μπορεί να κρίνει την πιθανότητα φοροδιαφυγής μιας επιχείρησης συγκρίνοντας την κίνηση στον φυσικό χώρο με τα εκδιδόμενα παραστατικά. Το κράτος θα μπορούσε επίσης να κρίνει ότι ένας απασχολούμενος σε μια επιχείρηση που εδρεύει στο Α μέρος είναι παράλογο να βγαίνει για καφέ συνέχεια σε άλλη πόλη στο Β μέρος, άρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εικονικότητας απασχόλησης ή ότι ένας άπορος ή πτωχευμένος δεν μπορεί να πηγαίνει 2 φορές τη βδομάδα σε εστιατόριο, άρα υπάρχουν τεκμήρια μαύρων εσόδων. Φυσικά το κράτος μπορεί να κάνει και χιλιάδες άλλες «κρίσεις» και υποθέσεις που δεν μπορούμε να φανταστούμε από τώρα με ακρίβεια.
 
Φανταστείτε, λοιπόν, τώρα ότι όλα τα παραπάνω δεδομένα μπορούν να είναι προσβάσιμα σε πληθώρα κρατικών υπαλλήλων, οι οποίοι μέσα στο αχανές δημόσιο θα μπορούσαν να στοχοποιήσουν ανθρώπους και καταστάσεις ανά πάσα στιγμή. Από έναν απλό εκβιασμό στην περίπτωση που κάποιος πολίτης για δικούς του λόγους δεν θα ήθελε να μαθευτεί ότι έχει επισκεφθεί ένα συγκεκριμένο μέρος, μέχρι διαρροή δεδομένων προς εγκληματικές οργανώσεις πάσης φύσεως ειδικά όταν υπάρχει οικονομικό κίνητρο.
 
Δεν φαντάζεστε τι ασκό Αιόλου έχετε ανοίξει οι πάσης φύσεως υποστηρικτές των μέτρων, όπως κάποιος που δεν γνωρίζει τεχνικά θέματα δεν μπορεί να φανταστεί όλα τα παραπάνω που γράφω. Μάθετε λοιπόν να προσαρμόζετε τη συμπεριφορά σας εν γένει στη νέα εποχή που έφεραν οι θεματοφύλακες της «υγείας» μας. Για το καλό μας πάντα.
 
Το QR code ανοίγει έναν διαδικτυακό σύνδεσμο (url) που αναφέρει το ονοματεπώνυμό σας και το εμβολιαστικό σας status σε ένα μηχάνημα (server) του υπουργείου. Η κλήση του συνδέσμου γίνεται από την ip (τη μοναδική διαδικτυακή ταυτότητα) του μαγαζιού ή του φυσικού χώρου όπου σας σκανάρουν. Ο server του υπουργείου καταγράφει αυτοματοποιημένα ότι την τάδε στιγμή, η τάδε ip (μαγαζί) επισκέφθηκε αυτόν τον σύνδεσμο (url) όπου αναφέρεται αυτό το συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο και αυτό το συγκεκριμένο εμβολιαστικό status.
Η τήρηση των αρχείων καταγραφής των παραπάνω κινήσεων (log files ή databases) για ένα άλφα χρονικό διάστημα δεν είναι προαιρετική. Είναι υποχρεωτική βάσει νομοθεσίας ώστε να μπορούν να ανατρέχουν οι αρχές σε περιστάσεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Επομένως αν το κράτος διατείνεται ότι διαγράφει αυτά τα δεδομένα, απλά παρανομεί.
 
Εδώ σημειώνω ότι Log files δεν κρατάει μόνο ο server του υπουργείου αλλά ΚΑΙ ο server του Internet provider (παρόχου σύνδεσης) του μαγαζιού/φυσικού χώρου. Η COSMOTE για παράδειγμα, αν είναι ο Internet provider του εν λόγω μαγαζιού, καταγράφει ότι η τάδε ip (υπάλληλος μαγαζιού) επισκέφθηκε την τάδε στιγμή αυτή τη συγκεκριμένη σελίδα του υπουργείου όπου αναγράφεται το συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο και το συγκεκριμένο εμβολιαστικό status.
 
Όλα αυτά τα δεδομένα είναι υπέρ-ευαίσθητα και όποιος δεν κατανοεί τη σημαντικότητά τους είναι υπέρ-αναίσθητος. Επίσης όσα αναφέρω παραπάνω αποτελούν κοινό τόπο και αυτονόητες παραδοχές ακόμη και σε αρχάριους τεχνικούς δικτύων ή διαδικτυακούς προγραμματιστές που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους. Τίποτα το συνωμοσιολογικό ή παράξενο. Έτσι λειτουργούν τα συστήματα.
 
Παναγιώτης Πέρρος,  
Δρ. Φιλοσοφίας και Web Developer »

  

 

30 σχόλια:

  1. ΣΥΣΤΑΣΗ : ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΥΑΛΙΑ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ .ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΕΡΕΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΜΟΥ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιταλία: μετά την έγκριση του υποχρεωτικού εμβολιασμού όλων των δυνάμεων ασφαλείας, η στρατιωτική αποθήκη όπου φυλάσσονταν τα εμβόλια παίρνει ως δια μαγείας φωτιά 🤣

    https://twitter.com/JackSlaterPT/status/1471849829408116743

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σέρβος ορθόδοξος επίσκοπος. Έτσι έπρεπε να μιλάνε και οι δικοί μας, αλλά έχουν ξεπουληθεί σχεδόν όλοι.

    https://twitter.com/aginnt/status/1471269752265797633

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ DONALD JQHN TRUMP;
    ΚΑΙ ΤΗΝ HMEΡOMHNIA ΕΝAΡΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ; EXΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΟΣ ΚΛΩΝΟΜΠΑΙΝΤΕΝ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
    https://www.facebook.com/100070063164430/videos/239787301561759/
    -------------------------------------------------

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ COVID;
    ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=202639468748157&id=100070063164430
    ------------------------------------------------------

    ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ, ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ.
    Διάσταση πύλης για άλλους κόσμους 💙
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=203707595308011&id=100070063164430
    --------------------------------------------------------

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗ.
    ΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΥΤΟΣ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΡΕΙ.
    ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.
    https://www.facebook.com/watch/?v=620089049348385

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🤣🤣🤣🤣🤣

      -----------------------------------------

      Είναι σαν το παιδάκι που πέθανε σε τρεις διαφορετικές χώρες 🤣

      -----------------------------------------

      Κάνει ΜΠΑΜ για γραφιστική δημιουργία,
      πάντως θεάσεις όντως υπάρχουν πολλές και μάλιστα έχουν αυξηθεί. Το ευχάριστο επίσης είναι, που οι σφαίρες φωτός (γιατί τέτοια συνήθως εμφανίζονται παντού), είναι χρώματος μπλε, λευκού, πορτοκαλί και κόκκινου. Οι πράσινες είναι σατανικές, πες τες δρακονιανές.

      -------------------------------------

      Μάικλ Φελπς σκέτος ο σκυλάκος.. 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. Ηλία μου, ευχαριστώ πολύ!!!
      Το είδα πολλές φορές, απίθανος κολυμβητής ο κούκλος!
      Αντιγόνη
      Υ.Γ. Ελπίζω να έχεις δίκιο με τις ημερομηνίες.

      Διαγραφή
  5. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ,
    Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ CABAL,
    ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 31/12/21.
    ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 5 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2021, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2021.
    ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. ΗΔΗ Η ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ Η ΝΥΦΟΥΛΑ ΣΒΑΜΠ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΣΤΙΣ 30/11/21, ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 18 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΑΝΑΠΟΔΑ 82 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΑΠΟ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΤΙΣ 100 ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ,
    ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η 18, ΥΠΟΛΟΙΠΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ 13 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/12/2021 ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2Q22 ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    ΕΜΒΟΛΙΑ, ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ, ΠΑΓΚΟΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,
    ΤΕΛΟΣ, GAME QVER.
    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ, ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έμαθα ότι και ένας αγιορείτης γέροντας είπε πως ακριβώς στο τέλος του χρόνου θα εκτιναχθούν λάμψεις καλού.

      Διαγραφή
    2. κε Κωστα... ερευνηστε λίγο το ζητημα με την υγεια του Ερντογαν.. διαβασα χθες οτι κρατιεται με μορφινη.. εαν αληθευει...ξερετε ή καλυτερα να προετοιμαζομαστε...
      Κων/να

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα Κων/να μου,
      θα το κοιτάξω.

      Διαγραφή
    4. επίσης θελω εδω μεσα να καταγγειλω τους αχρηστους που μας κυβερνανε...οτι ΣΗΜΕΡΑ μου ακυρωσαν rapid test ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ το 48ΩΡΟ... και οταν το εβγαλα απο το site της EU... ισχυσε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ... η ακυρωση των rapid...την κανουν πιο συχνα....Ψαξτε το..
      Κων/να

      Διαγραφή
  6. ΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ; ΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο Δ. ΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ; ΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ;;; ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ;;;

    https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%A4%CE%99-%CE%9E%CE%95%CE%A1%CE%95%CE%99-%CE%9F-%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9C%CE%A0%CE%9B%CE%97%CE%A3-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%9C%CE%99%CE%9B%CE%97%CE%A3%CE%95-%CE%93%CE%99%CE%91-%CE%94/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣΟΧΗ---------------

    «Βόμβα» Lancet: Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό στους ανεμβολίαστους – Έως και 251 φορές μεγαλύτερο ιικό φορτίο

    https://www.pronews.gr/ygeia/1042339_lancet-oi-emvoliasmenoi-metadidoyn-ton-io-stoys-anemvoliastoys-eos-kai-251-fores


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΕΤΣΙ;
    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΑΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ.

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=106256571919657&id=100076059434495

    https://www.facebook.com/watch/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&v=1587050504994051

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε ΗΛΙΑ+++

      Το μήνυμα είναι ένα και είναι : ΥΒΡΙΣ

      Πως θα φαινόταν αν ήταν ντυμένη σαν Παναγία και η εκφωνήτρια έλεγε "Μαρία η μητέρα του Ιησού" !!

      Έρρωσο
      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  9. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΡΙΤΡΙΒΕΡ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.
    https://www.facebook.com/groups/623609448767973/posts/631333394662245/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάτι πιο τρομακτικό από αυτό το ολοκληρωτικό καθεστώς είναι, είναι το γεγονός ότι πολλοί συνάνθρωποι μας και μάλιστα συγγενείς το υποστηρίζουν σθεναρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού θα πάει.. θα ξε-προγραμματιστούν.

      Καλημέρα Τζώννυ μας!

      Διαγραφή
  11. σατυρα και χαβαλε
    με αυτα θα κρατηθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. !!!!

    https://twitter.com/unhealthytruth/status/1472083702477897734

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το Skynet είναι εδώ..

    https://kanenazori.com/2021/12/18/anakalypsi_mikrotsip_skynet/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. χάκερς κατέστρεψαν όλα τα ψηφιακά διαβατήρια Covid της Βραζιλίας!

    https://www.zdnet.com/article/brazilian-ministry-of-health-suffers-cyberattack-and-covid-19-vaccination-data-vanishes/

    https://twitter.com/ZeitgeistNZ/status/1469389178542510083

    https://www.bitchute.com/video/a8hw8BV1FZCC/


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tο διαβατήριο εμβολίων δεν έχει καμία σχέση με την υγεία μας | Αυτή είναι η κομβική στιγμή (επ. 1)

    https://rumble.com/vr0y93-t-.-1.html?mref=6zof&mrefc=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το "Ξυπνήστε ρε" και το "Κατοχικά Νέα" έβαλαν την παρούσα ανάρτηση η οποία είναι αποκλειστική μας δημοσίευση, χωρίς πηγή με ενεργό σύνδεσμο "Διόδοτος".

    ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή