«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Η κούλα πολεμάει τον νατιβισμό.. φτιάχνει νέα υπερδομή στον Έβρο, για να βάλει χιλιάδες λαθροσκουπίδια. Βίντεο ντοκουμέντο: Οι εμβάτσοι συλλαμβάνουν τον πρόεδρο του φυλακίου.

Περισσότερα ΕΔΩ

11 σχόλια:

  1. ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΦΑΝΕΡΩ.
    ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕ ΤΟ ...ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.
    ΔΩΣΤΟΥ ! ΝΤΑΝΓΚΑ ΝΤΑΝΓΚΑ .
    ΚΥΤΤΑ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΥΣΤΕΡΙΚΑ.
    Ο ΟΦΙΣ ΤΟΥΣ ΗΠΑΤΗΣΕ...
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ: ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΥΣΤΕΡΙΚΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΟΦΙΣ ΤΟΥΣ ΗΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΒΙΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΥΑΔΑ;

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΓΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.

    ΕΝΩ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΛΕΝΕ
    "Υπάρχουν όλο και λιγότερα παιδιά που γεννιούνται στην Ευρώπη. Για τη Δύση, η απάντηση (σε αυτή την πρόκληση) είναι η μετανάστευση.

    Ο ΟΡΜΠΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ
    Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν περιελάμβαναν απαλλαγές από τον φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων για τις γυναίκες που μεγαλώνουν τουλάχιστον τέσσερα παιδιά για το υπόλοιπο της ζωής τους και επιδοτήσεις για τις μεγάλες οικογένειες για την αγορά μεγαλύτερων αυτοκινήτων. Το «σχέδιο δράσης» επέκτεινε επίσης ένα πρόγραμμα δανείων για να βοηθήσει τις οικογένειες με τουλάχιστον δύο παιδιά να αγοράσουν σπίτια. Κάθε γυναίκα κάτω των 40 ετών θα είναι επίσης επιλέξιμη για προνομιακό δάνειο όταν παντρευτεί για πρώτη φορά. Η κυβέρνηση έχει επίσης δηλώσει ότι θα δαπανήσει περισσότερα για το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της Ουγγαρίας και θα δημιουργήσει 21.000 θέσεις κρησφύγετο. Επιπλέον, οι παππούδες και γιαγιάδες θα δικαιούνται να λάβουν αμοιβή φροντίδας παιδιών εάν φροντίζουν μικρά παιδιά αντί για τους γονείς, δήλωσε ο Ορμπάν.
    https://www.cnbc.com/2019/02/11/have-four-or-more-babies-in-hungary-and-youll-pay-no-income-tax-for-life.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπηκαν στην πολη οι εχθροι,τις πορτες σπασαν οι οχτροι [κουλοπαρεα]..το 100ρικο γι αυτο το επεβαλλε για τους γιββωνες, ναχουν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη δωρεαν;;;;θα παρει τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ...να δω ποσοι μαλακες θα τον ψηφισουν..κακος ψοφος σε ολους....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ελληνες" εναντίον ΕΛΛΗΝΩΝ!!! Γιαυτό γίνεται η εκκαθάριση!!! Υπομονή και θα ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι!!! Όπως έχει τονίσει επανειλημμένα ο Αριστομαχος 3-7-10 !!! Όποιος δεν έχει ξυπνήσει ακόμα είναι άξιος της μοίρας του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://planetzero.xyz/?p=2987
    Ο πλανητης στα κινεζικα προτυπα
    by Μύσον Ο ΧυνεύςJanuary 13, 2022

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://planetzero.xyz/?p=2984
    ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΙΣ
    by ΑθηναίοςJanuary 13, 2022

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΘΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΡΕΛΛΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ,
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ.
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΗΛΙΑΣ.+++.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ,
    ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ,
    ΟΤΙ Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ,
    ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΑ ΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ,
    ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ,
    ΘΑ ΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αστυνομικοί στη Βαλένθια: «Είμαστε στο πλευρό του λαού, όχι στο πλευρό διεφθαρμένων πολιτικών. Είμαστε σε επαφή με την Πορτογαλία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία, τη Σουηδία, τη Γερμανία και την Ολλανδία για να προστατεύσουμε όλες τις αστυνομικές δυνάμεις στην Ευρώπη, ενωθείτε! Κάτω το πάσο υγείας!». WWG1WGA, αυτό περιμένει η Q από εμάς! Μαζί είμαστε ανίκητοι!

    https://www.facebook.com/magda.vasiliou.50/videos/230948262527941

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τους κατά-ξεφτίλισαν στην Ιταλία, σε λίγο θα τους φορέσουν και φούστες:
    Τα όργανα της χούντας πρέπει να έχουν …κύρος! Αντιδρούν αστυνομικοί στην Ιταλία επειδή τους παρέδωσαν …ροζ μάσκες!
    https://www.el.gr/paraxena/bizar/ta-organa-tis-choyntas-prepei-na-echoyn/
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ!!! Ανακάλυψαν νέο είδος βατράχου και τον ονόμασαν… Γκρέτα Τούνμπεργκ [Κρίμα το βάτραχο…]
    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/epiteloys-kati-sosto-panamas-anakaly/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή