«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Να γιατί ο Μπακογιάννης είχε μοιράσει αυτή την "αφαιρετική" μυστηριώδη κάρτα σε υπαλλήλους του..


..για να συμπληρωθεί με αναμνήσεις...


 

..πριν από.....




" EMEIΣ ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΝΤΩ, ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ! ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! "


 


31 σχόλια:

  1. Ηθελα να 'ξερα ποιος ηλίθιος σκέφτηκε αυτήν την κάρτα... Πραγματικά...

    Στον Καναδά μπορεί να κρεμάνε τους προδότες, στην Ελλάδα όχι μόνο τους κάνουμε πρωθυπουργούς, αλλά τους παρακαλάμε να μη φύγουν... 🤬🤬🤬
    Ευτυχώς που οδεύουμε σε αλλαγή πολιτικού σκηνικού παγκοσμίως (ελέω Great Reset), αλλιώς θα τρώγαμε Μητσοτάκη - Παπανδρέου στη μάπα για όλο το προσεχές millenium...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σίγουρος ότι η κάρτα πρέπει να είναι ιδέα τού ίδιου του Μπακογιάννη. Όλοι αυτοί (Μπακογιάννης, Κούλης, Τσίπρας, Ηλιόπουλος,....) είναι της δηθενιάς, με εικαστική άποψη κλπ.. Και φυσικά δεν πρέπει να περιέχει τα "καλή χρονιά" (δεν θέλουν καλή χρονιά για τους Έλληνες) και "καλά Χριστούγεννα" (εδώ θα έβγαζαν απ'το στόμα μπιζελόσουπα, όπως η δαιμονισμένη στον Εξορκιστή 🤣 ).

      Διαγραφή
  2. 🤣🤣🤣🤣ΠΩΩΩ!ΠΩ!ΠΩ!ΠΩΩΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟ Κ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Κ ΑΥΤΟ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΖΑΡΟΜΟΥΛΙ ΦΑΦΛΑΤΑ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ Κ ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΤ ΒΡΜΕΡΣ ΚΛ ΟΛΑ ΤΑ Λ'αθρα.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τ Σ Ο Γ Λ Α Ν Ι...Ο μπαφογιαννης [ειχε λεει δοκιμασει μπαφο μικρος,και σιγουρα απο τον μπαφο το παθε, τεραααστιος μαλακας] παντα εκτος τοπου και χρονου,ο κοσμος καιγεται κι αυτος ψωλαρμενιζει,....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΨΩΛΑΡΜΕΝΙΖΕΙ?????
      ΣΟΎΛΑ ΈΓΓΡΑΨΕΣ...

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΑΧΑΑΑ😂👏😂👏👏👏👏👏

      ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΚΟΠΕΛΙΆ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. επισης κοριτσι μου να εισαι παντα καλα ,και να τους τα χωνεις....Σουλα

      Διαγραφή
  4. ΧΩΡΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ. ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ-ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ-ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΥΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΦΕΔΡΟΣ ΤΟ 1940!!! ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΩΧΑΜΕΤΗΔΕΣ ΤΟΤΕ, ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΕΧΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ;
    ΤΙ ΦΟΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΤΙΣΤΗΚΕ, ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ``ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΟΥΜΕ''...ΚΑΙ
    ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ!

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κουραστηκα....λαθρο , πολιτικες ορθοτητες, αντιφασισμοι, τελετες για ολοκαυτωματα, ανοχη στην διαφορετικοτητα, και τωρα μασκες, υποχρεωτικοί εμβολιασμοί , ισως στον αλλο κοσμο ηρεμησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ο αλλος κοσμος ειναι ο πραγματικος. Εδω ειμαστε στη φυλακη του ματριξ του σαμαελ

      Διαγραφή
    2. Και αν και και ο αλλος ειναι ματριξ;

      Διαγραφή
    3. Θέλει εκπαίδευση ακόμα και το πού θα κατευθυνθεις ως ψυχή για να βγεις από την ψυχοπαγιδα ονόματι ματριξ Κρονίων. Προτείνω να μην αφήσετε να σας πάρει απ'το χέρι και να σάς οδηγήσει, καμία απολύτως φωτεινή και όμορφη βιβλική μορφή, γιατί μπορεί να είναι εξαποδω οντότητα μεταμορφωμενη. Ψάξτε για τον Βορρά της Γης και της γήινης ατμόσφαιρας και κατευθυνθειτε προς τα εκεί. Η ίδια η διαδικασία θα σάς διδάξει πώς να βρείτε και τον Βορρά του ηλιακού συστήματος, δηλαδή την οριστική έξοδο από το κρονιο ματριξ (το οποίο εξαναγκάζει τις ψυχές σε μετενσαρκωσεις-αιωνια σκλαβιά) και το εντελως ελεύθερο πλέον ταξίδι σας προς ένωση με την πηγη/αιώνιον φως/Θεό.

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα!
    Αυτό που δεν είχα σκεφτεί τόσες ημέρες (και δεν το σκέφτηκε και άλλος σε όσες τουλάχιστον ιστοσελίδες διάβαζα) ήταν γιατί αποφάσισε ο βλαχοδήμαρχος να πραγματοποιήσει την συναυλία στο πάρκινγκ του Λυκαβηττού. Εκτός από πέρσι, την παραμονή πρωτοχρονιάς όλοι οι Αθηναίοι μαζευόντουσαν στην πλατεία Συντάγματος, εδώ και δεκαετίες και γινόντουσαν συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις.
    Γιατί λοιπόν φέτος στρίμωξαν τους Αθηναίους σε ένα πάρκινγκ στον Λυκαβηττό; Η απόφαση αυτή ήταν ΠΡΙΝ από τα μέτρα και ΠΡΙΝ ανακοινωθεί το μίνι-λόκντάουν!!!
    Σε συνδυασμό με την κάρτα δηλώνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι δίνει όχι απλά χώρο, αλλά την πρωτεύουσα ολόκληρη στους λαθροεισβολείς!!!
    ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι! Γι αυτό ακριβώς.. όλο το μητσοτακο-μπακογιαννέικο θέλει κρέμασμα, πανηγυρικό κ διεθνούς προβολής, σε αυτή την πλατεία, την πλατεία Συντάγματος.

      Διαγραφή
    2. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ.
      ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ.
      ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΔΕ, ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ. ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! ΟΙ ΔΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΚΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.
      ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΙΣ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ '41 ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΩΤΟΚΑΤΕΛΑΒΑΝ. ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ [!!!] ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
      Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ.
      ΑΥΤΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΟΧΘΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ, ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  7. ανεβασε νομιζω ο κοκαλης ενα βιντεο με τους γιββωνες να χορευουν στο Συνταγμα χωρις μασκες και να φωναζουν...μητσοτακη τι κανεις;;;;μητσοτακη που εισαι;;;;μητσοτακη εισαι μαλακας,εδω ειμαι....χωρις μασκες ,γελουσαν και εβριζαν...εκει να εχεις ενα οπλο με σιγαστηρα και ν απλωνεις σκουπιδια...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα Σαν απολύμανση ένα πράγμα, ε...;
      Δεν υπάρχεις!
      Μπουμπουλινα ΜΟΥ!

      Διαγραφή
  8. Δεν το προσεξατε.ενας ερωτας γεννηθηκε.οι συζυγοι ειναι για τα ματια του κοσμου.γιατι νιμιζετε οτι παντρεψε ο αρχιεπισκοπος τον ρουβα,και βαπτισε τα παιδια του.ειδεμη στο κλαμπ της μασονιας δεν εμπαινε.κατακαυμενη ελλαδα ποτε θα ξυπνησεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1922 – 2022 : ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ //
    Ευχομαστε για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, τη στιγμη που γνωριζουμε οτι θα ινε τα ιδια σκ….. με την προηγουμενη, με τους ιδιους ρουσφετο-λαγνους ψηφοφορους κε τους ιδιους βρυκολακες πωλητικους που ψηφιζουμε (κατα πλιοψηφια).
    ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΟΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ. ΙΝΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΟΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
    Ενας Κουλης με εκατομυρια κουληδες.
    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΙΝΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
    Τη στιγμη που παρεδωσαν το σωμα τους κε την ψυχη τους στον Εφιαλτη κε στους σαπιους ιατρο-φαρμακεφτικους κε πωλητικους βρυκολακες, να ησαστε σιγουροι οτι θα το κανουν.
    Ελπιζουμε μεσα στο ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2022, απο τους ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ να βρεθουν ΔΕΚΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ να γδαρουν ζωντανους κε να κρεμασουν αναποδα καμια δεκαρια βρυκολακες.
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΞΕΧΙΛΩΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΙΠΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ το λέω καισυ,το σχολιας Ζηκους.Το σχόλιο, σας το λέω θα γιν της Κακουμοιρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχεις την καλωσύνη, κάνε και μια μετάφραση στα ελληνικά τώρα, μπας και καταλάβουμε τί θέλεις να πεις.

      Διαγραφή

  11. 🇬🇷ΚΑΑΤΣΕ ΒΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ Κ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΕ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ ΟΚ.ΠΕΡΑΣΑΝ Κ ΓΑΜ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ!ΜΚultra ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΟΥΛΑ ΠΙΟΝΙΑ..ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ Κ ΤΟ ΒΙΑΣΕ;!!!ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΙΑΛΛΑ ΠΟΛΑ ΠΟΥΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ Κ ΚΑΝΟΥΝ,ΟΟΟΟΧΙ!!!!ΘΥΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ!!!ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΣΗ ΜΕ ΚΟΥΛΟΒΗΘΟΜΕΤΡΟ..ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥΝΟΝ Η ΕΡΓΑΣΙΑ,ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΦΥΣΗΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΟΧΙ ΗΤΟΠΑΘΕΙΣ ΕΤΣΙ;ΗΡΕΜΑ ΠΡΑΟΣ. ΤΙΜΙΑ ΝΟΜΟ Κ ΣΥΝΤΑΓΜΑΑΑΑ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΑΡΒΑΡΟΤΕΡ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ.ΒΑΡΒΑΤΟΙ ΝΑΙ.🇬🇷💪💯💥👼🎆(ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ..ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΖΑΡΟΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΛΠ ΕΙΔΑ ΤΑ ΔΑΚΡΙΑ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..)ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ=ΧΑΖΑΡΟΣ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΕΛΛΗΝ!!! ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ,ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΠΕΣ ΟΚ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. " ΠΕΡΑΣΑΝ Κ ΓΑΜ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ!ΜΚultra ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΟΥΛΑ ΠΙΟΝΙΑ "

      Αυτά είναι μ@λ@κίες που παπαγαλίζουν και οι αριστεροί. Αυτοί όλοι που έρχονται είναι οργκ που κάνουν τούς ψοφιο-κακόμοιρους -έτσι έχουν δασκαλευτεί- για να πάρουν λαιμούς στη χώρα μας μόλις δοθεί το σύνθημα. Καμία καταπίεση δεν πέρασαν οι συγκεκριμένοι που έρχονται, ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια που τέλειωσε κι ο πόλεμος στη Συρία.
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ. ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΤΖΑΜΠΑ, ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΩΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ.

      ΚΑΠΙΤΟ?

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΚΑΤΑΠΊΕΣΗ ΈΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΤΏΡΑ ΣΤΗΝ ΣΆΜΟ, ΜΕ ΤΣΆΜΠΑ ΛΕΦΤΆ??????
      ΕΕΕΕΕΕΕΕ????


      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    3. ωπα ρε μεγαλε 18.34 ...εκλαψες κι εσυ μαζι του;;;αν πολεμουσαν στη χωρα τους με την ιδια λυσσα που πολεμουν εδω για να εισβαλουν παρανομα στη χωρα μας,θα ειχαν ηδη καλυτερη ζωη....κανε μας τη χαρη λοιπον...Σουλα

      Διαγραφή
  12. Στο καζίνο δεν κολλάει

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2022/01/blog-post_48.html

    Την ώρα που επιβάλλονται σκληρά μέτρα περιορισμού στην εστίαση
    και και στα καταστήματα διασκέδασης, οδηγώντας χιλιάδες εργαζόμενους στην απόγνωση και επιχειρηματίες στην καταστροφή, τα καζίνο λειτουργούν με ποσοστό πληρότητας 100% και χωρίς περιορισμό στο ωράριο λειτουργίας (ΚΥΑ 23/12/21. ΦΕΚ 6214/Β/23-12-2021)!

    Όχι, η κυβέρνηση δεν έχει στα χέρια της μελέτη που να αποδεικνύει πως ο κορωνοϊός δεν κολλάει στα καζίνο. Σαν τις περιβόητες «μελέτες» που επικαλείτο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τις μονάδες εντατικής θεραπείας.

    Ποιος θα πίστευε άλλωστε ότι δεκάδες άτομα συνωστισμένα γύρω από το τραπέζι της ρουλέτας, φυσώντας τον καπνό του τσιγάρου ο ένας στα μούτρα του άλλου και όλοι μαζί στον ντίλερ, δεν θα μπορούσαν να μεταδώσουν τον κορωνοϊό.

    Στο Μαξίμου μάλιστα υπήρχε μεγάλος προβληματισμός αναφορικά με το συγκεκριμένο ρουσφέτι στα καζίνο, που ήδη προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις. Ο πρωθυπουργός όμως ήταν ανυποχώρητος. Τα καζίνο θα έμεναν στο απυρόβλητο, λειτουργώντας με απόλυτη πληρότητα και χωρίς περιορισμούς στο ωράριο.

    Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Σήφη Ιερωνυμάκη να έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην συγκεκριμένη απόφαση του πρωθυπουργού.


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 🇬🇷ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΑ.Κ ΝΤΟΜΠΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΠΕΛΟΝΟΥΝ Κ ΣΧΟΛΙΑΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΑ!ΑΥΤΟ ΛΕΩ;ΤΙ ΝΑΘΕΛΑ Ν ΠΩ; ΑΣ ΦΑΓΟΘΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΓΕΛΟΥΝ Τ ΧΑΖΑΡΟΜΟΥΛΙΚΟΥΛΙ..🤔🤔🤔🤔🤔 ΒΑΘΗΣΤΟΧΑΣΤΑ..!ΒΡΕΣΥ συνοπτικαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ίδιος είσαι ή αυξάνεστε και πληθύνεστε; Φοβάμαι οτι ούτε εσύ δεν καταλαβαίνεις τί εννοείς. Γιατί λοιπόν στέλνεις ακατανόητα σχόλια; Διαφυλάσσουμε αυτούς τους χώρους ως κόρη οφθαλμού γιατι δεν έχουμε πολλούς τέτοιους, σύνταξε λοιπόν τη σκέψη σου και στείλε την όταν έχει γίνει κατανοητή και απο εσένα και απο εμάς τους αναγνώστες για ωφέλιμο διάλογο.

      Διαγραφή
  14. Για να καταλαβουμε ΟΛΟΙ μας ποση ελευθερια υπαρχει εκει στον Καναδα, σε συγκριση με την ΔΗΘΕΝ δημοκρατικη μεταπολιτευση στο ελλαντισταν...

    Εαν αυτο ειχε ειπωθει σε αναλογο φορουμ Ελλαδος μπροστα στον νυν ΠΘ, την ΙΔΙΑ στιγμη στοιχειο της ΟΠΚΕ θα ειχε εισχωρησει στην αιθουσα με τον πιο βιαιο τροπο και θα ειχαν μπουζουριασει την γυναικα.

    Παιζεται να ειχε σχεδιαστει κι καποιο δυστυχες ατυχημα, μετα απο μερικες εβδομαδες !!


    ΖΗΤΩ η δημοκρατια για μια Ελλαδα χωρις .... ΕΛΛΗΝΕΣ !

    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την τύχη αυτής της κυρίας δεν ξέρουμε τίποτα;
      Γιατί και η τριντώ είναι εξίσου σατάνω σαν την κούλα.

      Διαγραφή
    2. Δεν το εχω ψαξει, κατι που με τρωει η περιεργια.

      ναι βεβαιοτατο, αυτη η αμφιδρομη λουγκρα ειναι μελος της εωσφορικης κλικας, χωρις αμφιβολια.

      Ο/η πατερας του συγκεκριμενου σοσιαΛΗΣΤΗΣ, μελος της σχολης Φαμπιαν, σοι παει το βασιλειο.


      eksothen

      Διαγραφή
  15. Ο ΜΠΑΚΟ ΕΚΟΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ.
    Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΔΕΝΔΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΒΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ. ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή