«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΤΥΦΩΝ» !! Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ! - ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΓΙΝΕ «ΑΣΚΗΣΗ»



Είναι κανονικός ισλαμικός στρατός πολλών χιλιάδων "ανήλικων" μαντραχαλάδων 20-30 ετών, με εκατοντάδες τζιχαντιστές σκ@τόφατσες ανάμεσά τους, που περιμένουν το έναυσμα...
 

 


ΔΙΟΔΟΤΟΣ-ΣΧΕΔΙΟ ΤΥΦΩΝ, ΕΔΩ

 

ΔΙΗΝΕΚΗΣ: ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΤΥΦΩΝ» !!! Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ !!!  


ΔΙΗΝΕΚΗΣ: Καταπρώτοι στόχοι των τουρκαλάδων: Στρογγύλη - Ρω - Μεγίστη (με αλβανά και πακιστανά, στα μετόπισθεν...) - ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΤΥΦΩΝ»...





28 σχόλια:

  1. ΧΡΌΝΙΑ ΤΑ ΛΈΜΕ.
    Ε,ΚΑΙ;;;;;;;;;

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ -ΑΧΑΡΝΑΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ;
      ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΖΕ Η ΑΠΟΝΕΥΡΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ, ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,
      ΑΣ "ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ" ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ, ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΝΑ 'ΝΑΙ..

      Διαγραφή
    2. Τίποτα δεν θα κάνουν Κώστα.
      ΕΊΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΤΟΥΣ,ΛΈΜΕ......




      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ -ΑΧΑΡΝΑΊ

      Διαγραφή
    3. ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟ.
      ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ!!!
      ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
      ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΈΠΟΥΝ ΚΑΝΈΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΑΣ.
      ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΗ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΛΑΜΨΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΧΤΕΣ.
      ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΛ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 (ΨΥΧΙΚΑ ΕΝΝΟΏ ;) ΚΑΙ ΑΜΠΟΛΙΑΣΤΟΙ!

      Διαγραφή
    4. ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ(ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ) ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ!!!
      ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΛΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ 6ΔΕΣ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ.
      ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.
      ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ Π.Χ ΑΥΤΟ
      https://www.skroutz.gr/s/21013850/Pulsar-Μονόκυαλο-Axion-Key-XM22.html
      ΧΑΙΡΕΤΩ.

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΛΕΤΕ ; ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΒΑΛΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΗ ;
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΑΜΑΛΗ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΗΤΕ .ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑΣ ,Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ .
    ΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ .
    ΔΥΟ ,ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ,ΓΙΑ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ ΗΛΘΑΝ ;
    ΤΡΙΑ .ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ,ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΦΟΡΑΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ;
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ; ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΗ ΝΑ ΦΟΒΑΣΘΕ ΕΝΑΝ ΠΑΛΑΒΟ Η ΕΝΑΝ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟ ;
    ΚΟΥΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ; ΚΟΥΤΣΟΙ ΜΗΠΩΣ ;
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ .
    ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ....ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΘΗ Η ΑΝΑΠΟΔΗ .
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ...ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ,
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΗ ΤΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΚ ...ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΥΗ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ...
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,
      ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΠ@ΚΙΣΤΑΝ@ΚΙ@
      ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΦΟΡΑΝΕ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ
      ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΡΑΙΝΑΚΙΑ.
      ΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ;
      AYTO ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΑΚΙ.
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΓΑ
      ΟΠΩΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
      ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ.
      ΑΧ ΛΑΔΟΚΑΜΠΕ
      ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

      Διαγραφή
    2. https://ellhnasgiannis.blogspot.com/2019/12/blog-post_19.html

      Διαγραφή
  3. Έκτακτο - Στα μουλωχτά ξεκίνησαν τα έργα στη Βάστρια - Η 98 ΑΔΤΕ ανέλαβε τον βρώμικο ρόλο

    https://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/koinonia/ektakto-sta-moylohta-xekinisan-ta-erga-sti-bastria-i-98-adte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η oργη θα ξεχειλησει κι μετα το αιμα θα ρεει. Αυτη η κατασταση ΔΕΝ σταματα ετσι. ΜΟΝΟ με αιμα θα γινει αυτο που πρεπει. Οι ελληνοφωνοι διεθνιστες/αλληλεγγυοι/δικαιωματιστες οποιου αποκομματος κι χρωματισμου καλο ειναι να φυγουν να πανε καπου αλλου. Στις μερες αυτες του αιματος κι κοινωνικης συγκρουσης αυτοι θα εχουν το ιδιο κι χειροτερο τελος με τα μουσουλμανακια.

    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1922 – 2022 - ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΠΕΝ-ΙΖΕΛΟΥ ΚΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ.
    Αντι να παρουν την Πολη, που θα μπορουσαν ανετα, πηγανε στην αχανη Μικρα Ασια για να φτασουν δηθεν στην Κοκινη Μηλια κε εφαγαν το κεφαλι τους στην Αλμυρη Ερημο.
    ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΑΛΗ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ συντελειται. Παλι με Εβραηκη ενορχηστρωση.
    Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΑΝ ΜΟΒΟΡΙΚΗ ΒΔΕΛΑ, ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΠΛΟΚΟΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ που εργαζοντε νυχθημερον για παρτυ τους πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα και παίδες!

    Γνωστά αυτά, από καιρό. Όπως και το ρητό ότι τα κάστρα πέφτουν από μέσα.

    Τα Πάκις στην Ελλάδα είναι κάπου 13 μεραρχίες, υπολόγισε κάποιος. Φυσικά με οργάνωση από πίσω. Εμείς, οι συνειδητοί εμείς, σαφώς λιγώτεροι και σαφώς ανοργάνωτοι.
    Αλλά γιά μένα, δεν τρέχει μία.

    Το μέγιστο πρόβλημά μας, όμως, δεν είναι τα Πάκια. Είναι ο οίκτος. Αν θέλετε να υπάρχει Ελλάδα με Έλληνες και στο μέλλον, ΜΗΝ δείξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημέρα αγαπητέ μας Εργοδότα!

      Βλέποντας και κάνοντας, θα ανταπεξέλθουμε και σ'αυτό είμαι σίγουρος. Τα πάκια κλπ θα φύγουν αν το βάλουμε πείσμα. Και άνευ οίκτου, ας πρόσεχαν.. κάποια θα φύγουν για τις πατρίδες τους οριζόντια.

      Διαγραφή
    2. Στον πόλεμο ο οίκτος ισοδυναμεί με αφανισμό του "πονόψυχου". Αλλά, ρε παιδιά, υπάρχει και μια πολύ δύσκολη παράμετρος που θα λειτουργήσει εναντίον μας. Όλοι αυτοί οι μπολιασμένοι φλούφληδες βάρος θα είναι για εμάς, χώρια ότι οι περισσότεροι απ' αυτούς είναι αποδεδειγμένα και ψαρόμυαλοι. Στα στάδια οι αθλητές που είναι συνέχεια σε κίνηση πέφτουν σαν τις μύγες. Αυτοί θα μένουν από καρδιακά προβλήματα όταν θα χρειαστεί να τρέξουν και να κάνουν κάτι που χρειάζεται δυναμισμό. Μάλλον ασήκωτο βάρος θα είναι σε συγκρούσεις με τα σκοπίμως αμπόλιαστα και νταβραντισμένα από την καλοπέραση ορκς. Καλό είναι οι υγιείς ετοιμοπόλεμοι Έλληνες να συνειδητοποιήσουν πως μόνο με κολοκοτρωνέικες στρατηγικές θα τα βγάλουν πέρα.....

      Διαγραφή
    3. Σωστοοοος. Σε πρόσφατη συζήτηση με φίλο μου επί του θέματος μου λέει "ένα ντου είναι τα πακια εύκολα τους έχουμε". Συμφωνώ του λέω αλλά το πρόβλημα είναι όταν θα τους έχουμε κάτω από τα πόδια μας, θα μπορέσουμε οι περισσότεροι να τους δώσουμε το οριστικό τέλος? Γτ αυτοί δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό..

      Διαγραφή
  7. ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ``PSEFTON''... ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜ-ΦΟΛΙΑ;
    Ο ΓΙΟΚΑΣ ΦΤΑΙΕΙ!!!
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ Θ[Ψ]ΕΜΑ:

    Έρευνα: Ο κορωνοϊός εξαπλώνεται σε καρδιά και εγκέφαλο μέσα σε λίγες μέρες
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
    https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1197740/ereuna-o-koronoios-exaplonetai-se-kardia-kai-egefalo-mesa-se-liges-meres/

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειπαμε, υπομονη μεχρι να "παιξουμε" ΟΛΟΙ επι ισοις οροις. Μεχρι τοτε υπομονη και εξασκηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ ΔΙΟΔΟΤΕ ΤαυροΚωστα μετά λυπης μου βλέπω,ΕΛΛΗΝ Κ ΕΛΛΗΝΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ με τα τσιφτετελοκουλτουρε..ΕΛΗΝΙΚΗ!!! ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ!ΜΟΥΣΙΚΗ!(ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΛΕΩ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!)ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΞΕΡΕΣ (Κ ΚΑΛΑ) ΝΑ ΠΟΥ ΤΟΜΑΘΕΣ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γειά σας ανήσυχοι συμπολίτες μου! Νοιώθω όπως εσείς. Θυμό και εγρήγορση. Οι επαρχιακοι δρόμοι στην Κεντρική Μακεδονία είναι γεμάτοι, εκατέρωθεν, σκουπίδια και διάφορα άχρηστα αντικείμενα ( σακούλες, φελιζολ, τενεκεδες) τεχνηεντως τοποθετημένα για να φαίνονταν από απόσταση. Σαν να δείχνουν πορεία. Κάνω πολλές υποθέσεις που σχετίζονται με τα ανωτέρω. Τα καθαρίζω, αλλά πολλαπλασιαζονται...
    Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν συμβαίνει το ίδιο και σε άλλες περιοχές.

    Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επίσης, οι σταυροί στα περισσότερα εκκλησάκια είναι σπασμένοι η άφαντοι.

    Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το Πακιστάν νεοπαγές και αρτισύσαστο κράτος του 1948. Οι μωαμεθανοί απαίτησαν από τους αποχωρούντες από την ινδική υποήπειρο Άγγλους την ίδρυση κράτους με θρησκευτικό κριτήριο, ούτω πως πρόκυψε το δυτικό Πακιστάν και το ανατολικό αντίστοιχο, δλδ η Ανατολική Βεγγάλη νυν Μπαγκλαντές.
    Στα 39 εκατ. του πληθυσμού περιλαμβάνει 20% ινδουϊστές.Τότε επαναστατούν οι Σιχ σφγιάζωντας 500.000 (!)μουσουλμάνους. Ανταλλαγή μαζών βάσει θρησκεύματος. Επτά εκατ. μωαμεθανοί εγκαθίστανται στο Πακιστάν, ενώ αναχωρούν οι ινδουϊσταί προς ανατολάς.
    Πρώτη πρωτεύουσα το Καράτσι στην χώρα των Σίντι, το 1958 όμως οι με ιμπεριαλιστικές τάσεις πεντζαμπίτες την μεταφέρουν στον Βορρά, στο Ραβαλπίντι.
    Σίντι και Βαλούχοι, νοτιοδυτικό Πακιστάν, τελούν εν εξεγέρσει για απόκτηση ανεξαρτησίας. Τό ίδιο και οι της φυλής Παστούν, που αριθμούν ήδη 33 εκατ.απαιτώντας ένωση με τους αδελφούς τους του Αβγανιστάν.
    Έθνος λοιπόν πακιστανών δεν υφίσταται, άκυρος ο όρος ομοεθνείς.

    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και ελευθερία!
    Στην Ρόδο από ότι πληροφορήθηκα, μια γυναίκα νοσηλευόταν με covid (ανεμβολίαστη). Δεν της δίνανε σημασία τίποτα καθόλου,ώσπου ήρθε ένα άτομο γνωστό βουλευτή στον ίδιο θάλαμο και με εντολή του βουλευτή δώσανε στο δικό του άτομο φάρμακα, μονοκλωνικά.Στην γυναίκα δεν της δώσανε τίποτα την άφησαν αβοήθητη και πέθανε δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤ 2021 !!🔥🔥
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΩΝΑ...ΕΜΑΘΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ !!😉😉😱😱
    https://twitter.com/klimhs13/status/1478407785582931970

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΑΌΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΛΈΣΒΟ.
    Ξεκίνησε η κατασκευή του νέου ΚΥΤ.
    Επειδή κανένας ΝΤΌΠΙΟΣ δεν δέχτηκε να συνδραμει στην διανοιξη του δρόμου,
    ΈΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΌ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΕΡΓΑΣΊΑ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ.

    ΈΤΣΙ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΊΤΣΕΣ,ΑΠΌ ΤΑΣ ΕΥΡΏΠΑΣ.
    ΕΚΕΊ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΧΑΝΑ,ΣΕ 300.000 ΣΤΡΈΜΜΑΤΑ.
    ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑΚΟ???????

    .
    ΠΗΓΉ
    FOCUS FM.GR


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ -ΑΧΑΡΝΑΊ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι.
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/01/blog-post_3.html?showComment=1641255143820#c6652844269402348604

      Διαγραφή