«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το άρθρο...

 γράφει ο Διονύσης Κλαδάς (Μποτίλια στο Πέλαγος)


 

Σχόλιο Διόδοτου: Αντί σχολίου, σάς παραθέτω το απόκομμα με την απάντησή μου στον αγαπητό μας Διονύση, όταν παρενέβη στην συγκεκριμένη ανάρτηση. 



Παρακολουθώ εδώ και αρκετά χρόνια την ιστοσελίδα Pravda.tv, από την οποία αναδημοσίευσε το hellenicrevenge το παρόν άρθρο και την οποία προβάλλει ως κύρια πηγή του. Εάν ανατρέξει κάποιος όμως εκεί, διαπιστώνει, ότι πρόκειται για αναδημοσίευση από τον λογαριασμό στο twitter κάποιας κυράτσας ονόματι “Victoria Mortis“. Επειδή γνωρίζω λεπτομερώς το γερμανικό διαδίκτυο, που φιλοδοξεί να εντάσσεται στα πλαίσια τής εναλλακτικής ενημέρωσης, μπορώ να ισχυριστώ, ότι μέχρι πρότινος η ιστοσελίδα Pravda.tv και ο διαχειριστής της Nicolas Pravda, ο οποίος είναι τσέχος και μετέβη οικογενειακώς στην Γερμανία, ως φυγάς για να διαφύγει από το κομμουνιστικό καθεστώς, σύμφωνα με τις δικές του αναφορές το 1982, έδιναν μια κάποια θετική εικόνα. Τα άρθρα ήσαν πάντοτε μακροσκελή με συνεχείς παραπομπές τού καθενός στα υπόλοιπα και εστιαζόντουσαν στα πάγια συνωμοσιολογικά ζητήματα. Επειδή οι αναλύσεις ήσαν μακροσκελείς και τετριμμένες, χωρίς να μού προσφέρουν κάτι που δεν γνώριζα, επισκεπτόμουν την σελίδα αυτή πολύ αραιά. Ο λόγος που την παρακολουθούσα ήταν, ότι μερικές φορές είχαν συνεργαστεί με αυτήν κάποιοι Γερμανοί συνωμοσιολόγοι, τούς οποίους θεωρώ πολύ αξιόλογους, όπως ο Wolfgang Eggert.

Την εν λόγω μόρτισα „Viktoria Mortis“ συναντώ πρώτη φορά και δεν γνωρίζω, κατά πόσο αυτή είναι γυναίκα, ελτζιμπιτάδαινα (=ΛΟΑΤΚΙ), ή κάποιος Mortis από τα καταγώγια των μυστικών υπηρεσιών. Ο λογαριασμός της πάντως στο twitter αναδύει εκείνη την χυδαιότητα των στημένων προβοκατόρων, όπως η περίπτωση τού αλητάμπουρα καραφλάκια με την προπέλα στο σβέρκο, “Dr.“ David Martin, που φρόντισα προ καιρού να στολίσω κατάλληλα. Όλα αυτά τα στημένα κατακάθια, που προβάλλουν δυστυχώς και σοβαρές ιστοσελίδες, αφού ισχυριστούν στην αρχή των άρθρων τους κάποια ισχύοντα επιχειρήματα, προσπαθούν να αποδώσουν στην συνέχεια τα κακώς κείμενα στα οποία αναφέρονται στον Πρόεδρο Τραμπ και στην Διοίκηση τού Προέδρου Πούτιν. 

Η προβαλλόμενη ανάρτηση ισχυρίζεται, ότι η Ρωσία πλέει από το 1812 μέχρι σήμερα στο αδρενόχρωμα με συνεχή κατατόμηση και βασανισμό παιδιών. Γράφει χαρακτηριστικά η μόρτισα στο εν λόγω άρθρο – χαφιεδοβόθρο:
“Γνωρίζω ένα μεγάλο εργοστάσιο γάλακτος κοντά στο σπίτι μου, το μεγαλύτερο στη Ρωσία, τουλάχιστον πέντε κτίρια, όλα ημιυπόγεια, στη λεωφόρο Ντιμιτρόφ 100, μεταμφιεσμένο για την παραγωγή αδρενοχρώματος. Το αδρενόχρωμα είναι αίμα και το αίμα πρέπει να διατηρείται κρύο. Θεέ μου! Αναμιγνύουν το αδρενοχρώμιο με το γάλα.
Τους βλέπω από το μπαλκόνι μου. Εκεί φιλοξενούνται παιδιά ελεγχόμενα από την MK ULTAR. Κάθε εταιρεία, κάθε επιχείρηση χρησιμεύει ως κάλυψη για την εμπορία ανθρώπων και τις τελετουργίες. Είδα διαμελισμένα πτώματα σε μια πύλη όταν ήμουν τεσσάρων ετών. Με τη χρήση της ύπνωσης (ενεργοποίησης της μνήμης), το θυμάμαι ξανά".

Να υπερασπιστώ εδώ και τώρα μια χώρα, που έκανε κλύσμα στους ρότσιλντ, απαγόρευσε τούς οργανωμένους ελτζιμπιντάδες, ενισχύει τις οικογένειες όσο κανείς άλλος και ένα ηγέτη, που χαρακτήρισε την βασίλισσα τής Αγγλίας βρυκόλακα, ενώ αυτός είναι η αιχμή τού δόρατος στο αντινεοταξικό κίνημα, θεωρώ ότι αποτελεί βάναυσο υποβιβασμό τής νοημοσύνης μας.
Το εν λόγω λιβελλογράφημα τής μόρτισας στηρίζεται σε ένα βίντεο/πόντκαστ μιας άλλης υποτιθέμενης ρωσίδας,, που ανακατεύει το σκατό με την κουτάλα, χωρίς να παρουσιάζει το παραμικρό ουσιαστικό επιχείρημα:

twitter.com/VictoriaMortis....
Ως μοναδική απόδειξη παρουσιάζει ένα βίντεο στα ρώσικα, που είχα την μαλακισμένη υπομονή να το παρακολουθήσω σε μετάφραση, σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο.
Архитектура Москвы....
Σε αυτό το βίντεο παρουσιάζει το εν λόγω καθίκι τις προσόψεις κάποιων κτιρίων, που υποτίθεται ότι εκεί μέσα παράγεται αδρενόχρωμα, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ. Σε δυο τρία κτίρια υπάρχουν κάποια γύψινα στις προσόψεις, τα οποία θα μπορούσαν να έχουν αποκρυφιστικό χαρακτήρα. Ενώ σε κανα δυο άλλα δείχνει κάτι γύψινα, που δεν έχουν καμία σχέση με αποκρυφισμό. Γαμώ το στανιό μου, εάν ψάξει κάποιος τα χιλιάδες κτίρια σε οποιαδήποτε μεγαλούπολη, χωρίς αμφιβολία θα βρει δυο τρία, που να έχουν ένα γύψινο φίδι στην πρόσοψη, ή κάποια ζώα με φτερά (εάν υποθέσουμε, ότι αυτά δεν είναι με φότοσοπ). Δηλαδή, τι γυρεύει η εν λόγω κυράτσα; Να τρέχει ο Πούτιν στα καλντερίμια τής Μόσχας, για να δει εάν υπάρχει κάπου κάποιο γύψινο φίδι για να τούς πει να το κατεβάσουν; Εξάλλου το φιάσκο μπορεί να το αντιληφθεί ο καθένας από τις φωτογραφίες τής ανάρτησης εδώ. Σε μια από αυτές εικονίζεται μια πιτσερία, με προφανή τον χυδαίο στόχο να συμβεί υποσυνείδητη παραπομπή στο γνωστό pizza gate. Δίπλα υπάρχει μια είσοδος κτιρίου και παραδίπλα ένα τμήμα 10% από τα ρολά μιας βιτρίνας με κάτι μουτζούρες σε ισχυρή σμίκρυνση. Κάτι από αυτά έχουν βάλει σε κόκκινο κύκλο αυτοί που έφτιαξαν το “άρθρο”. Η σκατορωσίδα ισχυρίζεται, ότι πρόκειται για συμβολισμούς που ανάγονται στο αδρενόχρωμα. Μεγέθυνα την εικόνα. Εάν αυτές οι μουτζούρες έχουν την παραμικρή σχέση με αδρενόχρωμα, ενημερώστε με, για να σκίσω τις κοτσίδες μου.


Αυτό που με αηδίασε ακόμη περισσότερο στην ιστοσελίδα τού μπάρμπα πράβδα, είναι ότι κάνει εκεί διαφήμιση σε ψυχότροπα μανιτάρια και σε χασισέλαιο, που δεν προορίζεται για θεραπευτική χρήση, αλλά για μαστούρα.
https://backend.cannergrow.com
https://provithor.com/wp/shop/?wpam_id=2
Ο εν λόγω μάστουρας ισχυρίζεται, ότι βάζει διαφημίσεις, για να βοηθάει οικονομικά προγράμματα, που έχουν στόχο να στηρίζουν ευπαθείς ομάδες. Κωλόπαιδο πράβδα, εάν ήταν να βοηθάμε παιδιά που έχουν καρκίνο διαφημίζοντας εγκεφαλοαλλοιωτικά κόπρανα, τότε κλείστο το κοτέτσι. Και κάτι ακόμη καριόλη: Το DMT δεν υπάρχει μόνον στο αδρενόχρωμα, αλλά και στα ψυχοτροπικά μανιτάρια. Και όταν δεν έχουν αδρενόχρωμα στις σατανολατρικές τελετουργίες παίρνουνε ψυχότροπα μανιτάρια, όπως η muscaria amanatis, που διαφημίζεις, σούργελο. (muscaria: στα αγγλικά “mashroom“, εξ ου και “μαστούρα” λέγεται το μανιτάρι και a-manati-s, πάλι από το μανιτάρι, μύκητας, “μυς” στα αρχαία Ελληνικά, εξ ου και “μυστήρια” και “μυκιστήρια”, όπως αυτά αποκαλούντο παλαιότερα).

Αυτό που με βάζει σε σκέψεις στην ανάρτηση τού Πράβδα, είναι ότι σε αυτή υπάρχουν 48 σχόλια, τα οποία αναφέρονται περί ανέμων και υδάτων, αλλά κανένα δεν κάνει λόγο για τον Πούτιν ή την Ρωσία. Γνωρίζω όμως από πρώτο χέρι, ότι όσοι κυκλοφορούν στο εναλλακτικό γερμανικό διαδίκτυο στην συντριπτική πλειοψηφία τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στον Πρόεδρο Πούτιν. Άρα ο τυπάς λογοκρίνει τα σχόλια, αφήνοντας να προβληθούν οι στημένοι. Ούτε ένα σχόλιο ρε χαμούρη για τον Πούτιν, ούτε ένα; Και μάλιστα τέτοια αισχρή λάσπη στην Ρωσία, τώρα που το Ουκρανικό ζήτημα και η αντίστοιχη αντιρωσική ψύχωση περνάνε σε έξαρση; 

Για τού λόγου το αληθές, ο πράβδας έχει και ένα πρόσφατο άρθρο στην σελίδα του, σχετικά με την παραίτηση τού γερμανού ναυάρχου, λόγω τής επιθετικότητας τού Νάτο εναντίον τής Ρωσίας. Όμως, αυτό που μένει κάτω από την γραμμή είναι η στημένη και χυδαία αντιρωσική προπαγάνδα.
Στο χελένικ ριβέντζ, το οποίο θεωρώ βαθύτατα εμπαθές σε παραταξιακή βάση ιστολόγιο και το οποίο ουδέποτε επισκέπτομαι, παρά το ότι και αυτό έχει πρόσφατη ανάρτηση υπέρ τής Ρωσίας στο Ουκρανικό, δεν θα υπεισέλθω, γιατί έχουμε και δουλειές. Θα ισχυριστώ μόνον, ότι ο αντικομμουνισμός ως κατεύθυνση και αντικείμενο έρευνας είναι εκτός από αποδεκτός και πολύ χρήσιμος. Όταν όμως αυτός καταντάει παραταξιακή εμπάθεια βρωμάει σκόμπυ, πιουριφόυ και πτωμαΐνη.

 

28 σχόλια:

  1. Ξεκίνησα να διαβάζω το άρθρο (στην προηγούμενη ανάρτηση) και κάτι με ενόχλησε και το παράτησα.
    Όταν είδα ότι σχολίασε ο Διονύσης, διάβασα πρώτα το σχόλιο και μετά το υπόλοιπο άρθρο (και κατάλαβα τι με πείραξε).
    Έμπλεξε τις ΗΠΑ και Ρωσία, αλλά άφηνε κάπως απροσδιόριστα να κατηγορείται η Ρωσία για παραγωγή αδρενοχρώμιου, ενώ στις ΗΠΑ υπάρχουν πάμπολλες ενδείξεις και αποδείξεις.
    Επίσης έγραψε για την Αγία Πετρούπολη ότι "χτίστηκε πάνω στους τάφους των θυμάτων που κυριολεκτικά εκτελέστηκαν σε μια μαζική γενοκτονία το 1812”!!! και γι' αυτό όσοι την επισκέπτονται αρρωσταίνουν… Που την είδε την γενοκτονία το 1812, μόνον αυτή ξέρει!
    Ο Μέγας Πέτρος ξεκίνησε το κτίσιμο της το 1703 και μετά από 9 χρόνια έγινε η πρωτεύουσα της Ρωσίας (1712). Είναι η μοναδική πόλη που θα ήθελα να ζω αν δεν ζούσα στην Ελλάδα.
    Από ένστικτο απέρριψα ότι έλεγε, αλλά χαίρομαι που ο αγαπητός Διονύσης τα απέρριψε με αποδείξεις και σπατάλησε και πολύτιμο χρόνο, γιατί τα παραπλανητικά άρθρα και οι αντίστοιχοι αρθρογράφοι πρέπει να ξεσκεπάζονται.
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγόνη μου,

      τελικά κάθε φορά που κάνω ένα λάθος, μάς βγαίνει σε καλό, χάρις και στα λαγωνικά που έχετε μαζευτεί εδώ και χαίρομαι και είναι προς τιμήν μου. Αναρωτιέμαι μήπως ένα καλό χέρι "απ'το πεδίο" (όπως το λέει κι ο Γκόνος) με βάζει να το κάνω αυτό, ώστε να διαβάσουν οι άνθρωποι πρώτα εδώ, το θέμα και την κρησάρα που περνάει μετά, πριν το δουν στο χελίνικ ριβένς ή όπου αλλού, και παραπληροφορηθούν χωρίς να υπάρχει αντίλογος.
      Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

      Διαγραφή
    2. Ο Miles Davis ισχυρίστηκε, ότι στην τζαζ μουσική δεν υπάρχουν λάθη. Ο πλέον γοητευτικός τρόπος αυτοσχεδιασμού είναι το λεγόμενο inside out. Όταν κάθε αρμονική και ρυθμική δεοντολογία παραβιάζεται έντονα συνειδητά, για να επιστρέψει στην συνέχεια το όργανο μέσα στα στα πλαίσια τής δομής τού κομματιού, προκύπτουν άκρως ενδιαφέρουσες και απροσδόκητα γοητευτικές στιγμές. Ο ίδιος, όταν έκανε πρόβα με την ορχήστρα για την ηχογράφηση τού Scetches of Spain, εξοργίστηκε με την σκευρωμένη απόδωση και πέταξε τις παρτιτούρες από τα αναλόγια φωνάζοντας: "Κάντε επί τέλους μουσική αδέρφια". Εάν βάλουμε εδώ παρτιτούρες και μαέστρους, τότε αναπαράγουμε τον διευθυντισμό, που αμφισβητούμε. Είπαμε: θέλουμε γλέντια και όχι στοίχιση νηπιαγωγίου.

      Διαγραφή
  2. Πολλα Ευγε για την οξυνοια , παρατηρητικοτητα και διαύγεια πνευματος σου Διονυση καθως διαγουμε χαλεπους καιρους. Σε ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Κώστα,
    Δεν ισχυρίστηκα ότι το hellenicrevenge εφαρμόζει κάποιον αντιρωσισμό. Τουναντίον, πρόκειται για ένα αντινεοταξικό μπλογκ και ως εκ τούτου είναι αναμφισβήτητα υπέρ τού προέδρου Πούτιν και τής Ρωσίας. Ούτε και έχω κάτι συγκεκριμένο εναντίον τού διαχειριστού του, ο οποίος προάγει γενικά θετικό έργο, όμως με έντονα κύρια αιχμή και ισχυρή έμφαση ενάντια στην λαθρομετανάστευση και με συνεχείς επαινετικές αναφορές στο στρατό. Είναι γνωστό νομίζω, ότι και εγώ καταγγέλλω τον οργανωμένο εποικισμό τής χώρας, που προωθούν οι ανθέλληνες μέσω των “αντινατιβιστών” και είμαι αποφασιστικά υπέρμαχος των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, εκεί που αυτοί οι μηχανισμοί εκπληρώνουν την εθνική και την κοινωνική τους αποστολή, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Πλην όμως, η ανθρωπότητα βρισκόταν και εξακολουθεί να βρίσκεται σε άνωθεν επιβεβλημένη σύγχυση, την οποία καλούμαστε βήμα προς βήμα να ανατρέψουμε, αποκαθιστώντας στο μέτρο τού δυνατού στοιχειώδη δεδομένα. Και αυτό δεν είναι πάντοτε ούτε εύκολο, ούτε αυτονόητο, διότι όλους μάς βαραίνει, εκτός από την κυρίαρχη προπαγάνδα και ένα συγκεκριμένο ιστορικό παρελθόν, το οποίο αναμφίβολα διαμορφώνει τον υποκειμενισμό μας..
    Σήμερα, όποιος δεν αισθάνεται ότι είναι συστημικός, είναι επόμενο να στρέφεται προς το αντινεοταξικό κίνημα, το οποίο όμως δεν είναι αυστηρά καθορισμένο μέσω κάποιων ενιαίων θεωρήσεων. Στα πλαίσιά του λειτουργούν αρκετές αντικρουόμενες θεωρήσεις, παρόλο που σιγά – σιγά επιτυγχάνεται κάποια πολύ στοιχειώδης προσέγγιση των ζητουμένων. Γι την σύγχυση, που σε σημαντικό βαθμό επικρατεί, δεν ευθύνονται άμεσα οι άνθρωποι, σαν μεμονωμένα πρόσωπα, ή και σαν ομάδες ομοϊδεατών, διότι αυτή η κατάσταση ανταποκρίνεται στον βαθμό ωρίμανσης τής κοινωνίας, την οποία καλείται να αναπτύξει σε ανώτερο επίπεδο η λεγόμενη πνευματική ηγεσία. Όμως και αυτή δεν είναι κάποιος δομημένος θεσμός, αλλά διαμορφώνεται κυρίως από πλήθος ανεξάρτητων καλοθελητών, με εξαίρεση κάποιες συγκροτημένες δομές, όπως είναι τα Λευκά Καπέλα και η ομάδα γύρω από τον πρόεδρο Πούτιν. Όμως αυτοί οι σχηματισμοί δεν καλούνται κυρίως να δώσουν απαντήσεις σε θεωρητικά θέματα, καθήκον που είναι αναμφίβολα αναγκαίο να επιτελεσθεί σε κάποιο βαθμό, ώστε να καταστεί δυνατόν να προχωρήσει και οτιδήποτε άλλο, αλλά πασχίζουν πρώτιστα στα πλαίσια μιας σκληρής σύγκρουσης να να αντιστρέψουν τον παγκόσμιο συσχετισμό των δυνάμεων σε γεωπολιτικό επίπεδο και να αφυπνίσουν στοιχειωδώς, ακόμη όμως μόνον με ισχυρά ταρακουνήματα, την μεγάλη πλειοψηφία τού παγκόσμιου πληθυσμού, που δεν έχει υπερβεί ως τώρα το στάδιο τής χαμηλής συνειδητότητος.
    Παρ΄όλα αυτά αυτοί οι σχηματισμοί που συμπράτουν έχουν πετύχει ήδη μια τεράστια ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΝΙΚΗ, με την βοήθεια και την συμμετοχή πληθώρας άλλων καλοθελητών, που είναι να βγουν στην δημοσιότητα τα τελετουργικά αίματος, που μέχρι εχθές εθεωρούντο αποκυήματα νοσηράς φαντασίας. Τα τελετουργικά αίματος συνιστούν όμως τον πυρήνα τού Μάτριξ, το οποίον άνευ αυτών αυτομάτως συντρίβεται. Όμως η συντριβή τού Μάτριξ δεν συνεπάγεται αυτομάτως την αντικατάστασή του από μια συγκροτημένη επιθυμητή κατάσταση, που μπορεί να ακολουθήσει. Χαρακτηριστικά η Αποκάλυψης τού Ιωάννου, ενώ αναφέρεται στην συντριβή τού θηρίου στο 13ο κεφάλαιο, περιλαμβάνει ακόμη 9 κεφάλαια μέχρι το 21ο. Άρα είναι ακόμη μεγάλη η πορεία για την επίτευξη τού ξεκαθαρίσματος και την οικοδόμηση τού Νέου, που προβλέπει το Θείο Σχέδιο.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνέχεια προηγούμενου...
    Οπωσδήποτε η αντινεοταξική αιχμή είναι στην παρούσα φάση το κύριο μέλημα στρατηγικής υφής, διότι κάθε σύγκρουση εξελίσσεται μέ την διαδοχή πολλών φάσεων. Κάθε φάση διέπεται από ένα συγκεκριμένο μπλοκ δυνάμεων, που συμπράττουν και υπό αυτήν την έννοια η σελίδα hellenicrevenge.blogspot.com συγκαταλέγεται αναμφίβολα στο μπλοκ των δυνάμεων, που αντιμάχονται το Μάτριξ και είναι σαφώς αποδεκτή. Κάθε έκφραση αντιπαλότητος στο όνομα τής όποιας ιδεολογικής καθαρότητος θα ήταν στοιχειώδες λάθος τακτικής και θα είχε διασπαστικές συνέπειες. Μια συμμαχία οφείλει να στηρίζεται στην αμοιβαία καλή θέληση και στην αποδοχή των ντε φάκτο συμμάχων στα πλαίσια ανάπτυξης κοινής δράσεως. Στο παρελθόν η πολυδιάσπαση των αντιπολιτευτικών και ανατρεπτικών δυνάμεων, που πρόσβλεπε στην λεγόμενη “καθαρότητα τής γραμμής, ήταν αφελής και μοιραία. Ομάδες και ομαδούλες κάθε αποχρώσεως και είδους, επαιρόμενες ότι αυτοί κατέχουν το προνόμιο τής ορθότητος βαυκαλίστηκαν στο παρελθόν μέχρις εσχάτης συνεπείας, ενώ οι δυνάμεις τού σκότους δρούσαν ανέκαθεν έναντι τής αμφισβήτησής τους άκρως συγκροτημένα, με αποτέλεσμα να οδηγούνται οι διαδικασίες ανατροπής σε αδιέξοδο, παρά τις συχνά τεράστιες διώξεις, που υπέστησαν οι κοινωνικές δυνάμεις, που εκάστοτε εστρατεύοντο και κινητοποιούντο. Μια συστράτευση δεν συνεπάγεται αυτομάτως και οργανωτική συγχώνευση. Η σύμπλευση όμως είναι πάντοτε αναγκαία, όταν οι στοχεύσεις καθιστούν αυτήν σύμφορη και σώφρονα, οπότε είναι αυτονόητο ο χειρισμός των εκατέρωθεν διαφορών να αποφεύγει τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα και αρμόζει με κάθε τρόπο να ματαιώνεται η εκδήλωση ισχυρών εσωτερικών συγκρούσεων, όσο υφίστατα ομόνοια έναντι τού κεντρικού στόχου. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται, ότι παραμερίζεται λόγω τακτικών επιλογών η κριτική σκέψη. Αυτή είναι όμως ορθόν να μην απολήγει σε ανοικτή εκδήλωση καχυποψίας, ή με υπονοούμενα, που μπορεί να οδηγήσουν σε ρωγμή τού μετώπου. Επιδιώκοντας τον συγκερασμό τού προσανατολισμού μας στην σύγκρουση με τον αντίπαλο, βάσει τής κύριας αντίθεσης που επικρατεί, οφείλουμε ταυτοχρόνως στο πίσω μέρος τού μυαλού μας να μην υποβιβάζουμε, ή να παραγράφουμε τις δευτερεύουσες αντιθέσεις, που ελλοχεύουν στα πλαίσια των δυνάμεων ενός μετώπου. Η ιστορική πείρα έχει καταδείξει, ότι αυτές οι δευτερεύουσες αντιθέσεις, όταν επιλυθεί η αντίθεση που κυριαρχεί, μπορούν να διογκωθούν και να προσλάβουν το μέγεθος κύριας αντίθεσης, που μπορεί να οδηγήσει στην επόμενη σφοδρή σύγκρουση και να επιφέρει μοιραία πισωγυρίσματα, που μπορεί να φθάσουν μέχρι την επανόρθωση τού προηγούμενου status quo με διαφορετικό προσωπείο. Αξιοποιώντας λοιπόν το χρονικό προτέρημα, ενώσω αυτές οι αντιθέσεις ελλοχεύουν χωρίς να εκδηλώνονται, είναι αναγκαίο να προβαίνουμε σε χειρισμό τους με χαμηλούς τόνους, ούτως ώστε αυτές, είτε να εξουδετερωθούν μέσω τής εγκατάστασης νέων δεδομένων με ομαλό τρόπο, ή να αμβλυνθούν μέσω τής ήπιας προώθησης ενός ξεκαθαρίσματος. Η ιστορική πείρα έδειξε, ότι ο χειρισμός των εσωτερικών αντιθέσεων μέσω κοινωνικών εξάρσεων και βίαιων εκδηλώσεων οδηγεί στην αμοιβαία συσπείρωση των αντιτιθέμενων και στην προώθηση συνωμοτικής πρακτικής κάποιων από αυτούς. Σε αυτό το σημείο καλούνται η υπομονετική οικοδόμηση μιας πνευματικής ηγεμονίας, που στηρίζεται σε θεωρητικό ξεκαθάρισμα σε βάθος και η συστηματική προώθηση πρακτικών βημάτων με ήπιο τρόπο, να καταστήσουν επιτεύξιμη μια ομαλή πορεία προς το καλύτερο, χωρίς ευαίσθητα πισωγυρίσματα. Εννοείται, ότι τόσο οι φρόνιμες προσωρινές υποχωρήσεις, όσο και η προσωρινή αναδίπλωση δυνάμεων μπορούν κάλλιστα και συχνά είναι αυτό αναγκαίο, να εντάσσονται στα πλαίσια μιας μεσοπρόθεσμης τακτικής.

    Συνεχίζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΣ, ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.
    ΔΕ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.
    ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΤΗΣ ΜΟΡΤΙΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑ.

    ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ.

    https://twitter.com/PapiTrumpo/status/1485668059524251650

    il Donaldo Trumpo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΑΣ,
    ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ,
    ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ.

    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ. ΔΟΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.
    https://youtu.be/rTbNXGT3x0U
    Παίρνει τέλος ο κλεφτοπόλεμος

    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ.
    https://youtu.be/MFYzFQd3AeI
    ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ.
    https://youtu.be/BXUB5yiurn4
    ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ.

    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟN TSUTE.
    https://youtu.be/uljkCckY70I
    ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΣ-ΚΟΥΡΟ.
    https://youtu.be/0iI5dpJ84pQ
    ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    AYTO ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΠ.
    https://youtu.be/lihiZ8LeuXY?list=UUI4U6Wmb9aDy5cWUG4Bmtrw
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.

    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΟΥΡΛΙΣΜΕΝΟ.
    https://youtu.be/L21K9InYO9Y?list=UUI4U6Wmb9aDy5cWUG4Bmtrw
    Ο ΗΡΩΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ.
    https://youtu.be/g5wtFYTpCfw?list=UUI4U6Wmb9aDy5cWUG4Bmtrw
    ΝΕΜΕΣΙΣ.

    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΕΤΟ.
    https://youtu.be/V6tvj5-ALKc?list=UUI4U6Wmb9aDy5cWUG4Bmtrw
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε μπαγάσα ΗΛΙΑ+++ με συγκίνησες !!! Ένα βίντεο για τον καθένα μας !!

      Πάντως να είσαι σίγουρος, τόσο εσύ όσο και όλοι οι Φίλοι εδώ, οτι ο λογος που είμαστε ΕΔΩ τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ χρονική στιγμή, ΔΕΝ είναι τυχαίος. Είμαστε ΟΛΟΙ "αρχαίες" ψυχές που ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ την ενσάρκωσή μας στο ΤΩΡΑ για ένα λόγο.

      Ο λόγος θα ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ατομικά στον καθένα οταν πρέπει.

      Έρρωσο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

      Διός Κούρος

      Διαγραφή

    2. ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ


      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  7. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΗ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ,
    ΑΝΔΡΕΣ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΕΤΡΟΠΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΡΟΤΣΙ .
    ΠΗΡΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ .ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ,ΝΑΙ ,ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ,ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΗΣΑΝ .
    ΤΩΡΑ ,ΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΙΣ ΞΩΒΥΖΕΣ MOTHER FUCKERS PUSSY RIOTS .
    ΔΙΟΝΥΣΗ ΕΙΣΑΙ ΨΑΧΤΗΡΙ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ,ΑΛΛΕΣ ,ΤΟ ΙΔΙΟ .
    ΣΕ ΕΜΑΣ ,,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ.
    ΟΜΩΣ ,ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕΣΩ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ ,ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΙ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ,ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ .
    ΕΜΕΙΣ ,ΤΙ ΛΕΜΕ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΙ ,
    Ρ Α Β Δ Ι
    ΝΑ ΠΙΑΣΗ ΤΟΠΟ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ ΜΑΣ .
    ΣΟΥΒΕΝΙΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΘΑΜΕΝΗ ΧΙΤΛΕΡΟΥ ,ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Αν κάποιος αφήνει πολύ αόριστες αιχμές γιά τέτοια θέματα στη Ρωσσία, ίσως (ίσως, λέω) να χρησιμοποιεί την τακτική: βαράω το σαμάρι, να τ' ακούει ο γάϊδαρος.
    Το σωστό, όμως, είναι να τα πεί στα ίσα: ας κάνει έρευνα γιά τους τζιούζ της Ρωσσίας ανά τους αιώνες (καί σήμερα), κι ας μας πεί αν έπιναν αίμα παιδιών ή όχι στις γιορτές τους.

    Εντάξει, δεν τίθεται θέμα το τί κάνει το κάθε (αδρενο)χρώματος Κρόνιο ιερατείο απ' αρχαιοτάτων χρόνων· το ξέρουμε. Αλλά αοριστίες, μη-μου-αψίες, υπονοούμενα, αιωρούμενες σκιές, δεν ταιριάζουν σε άτομα που -υποτίθεται- ψάχνουν την αλήθεια.

    Υγ: Ορθόδοξη η Ρωσσία, ναί, αλλά ξέρετε ότι έχει το μεγαλύτερο τζαμί απ' όλες τις χώρες, ακόμη καί τις ισλαμικές; Θέλω να πω πως ίσως η ανεκτικότητα του ΞανΦού Γκιένους απέναντι στις άλλες θρησκείες φτάνει στα όρια της ανοησίας.
    Ά! Καί τί γίνεται με τους (τζιούζ) "ολιγάρχες"; πόσο κολλητοί είναι με τον Πούτιν; Έναν έβαλε στη φυλακή (διότι φαίνεται πως το παράκανε), αυτός εξέτισε την ποινή του, είναι όξω τώρα. Οι λοιποί πάντα ήταν όξω.
    Φυσικά, σε καμμία περίπτωση δεν αμφισβητώ την ερευνητική ικανότητα του Διονύση. Απλά, προσπαθώ να συνεισφέρω εποικοδομητικώς στην κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το αγόρι μας!
      Σαφέστατα και θα ανοιχτεί κουβέντα με τον κοινό μας φίλο Διονύση. Βλέπω κι αυτήν την ανάρτηση να γίνεται επική. Να κάνω λάθη συχνότερα τότε..🙂

      Διαγραφή
    2. Και μια παρατήρηση μιας και ανέφερες τις θρησκείες. Η Ρωσία είναι μια τεράστια χώρα που σαν έκταση χωράει καμιά τριανταριά Ελλάδες. Σε αντίθεση όμως με την Ελλάδα μας που έχει τώρα στον πληθυσμό της ένα σίγουρο 25% μουσουλμάνους (ασιάτες, αφρικάνοι, τούρκοι κλπ), η Ρωσία έχει μόνο 10% μουσουλμάνους σε πληθυσμό 147 εκατομμυρίων. Είναι δυσανάλογα τα ποσά από όποια βάση και να το πιάσεις. Ο Θεός να μάς φυλάει!

      Διαγραφή
    3. Μα ακριβώς αυτό συμβαίνει ωρέ Έλληνα, "Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ" και μεταφράστε το ως θέλετε...
      ΔΠ

      Διαγραφή
  9. Αυτό που έχω καταλάβει, ειδικά τα τελευταία χρόνια, είναι οτι τους ενοχλεί τόσο πολύ ο Πούτιν που έχουν καταφύγει σε πολύ "ντελικάτο" mind control, έτσι ώστε να στρέψουν εναντίων του και όσους έχουν κατανοήσει τι παίζεται στον πλανήτη.

    Για εμένα, ΑΝ "πέσει" ο Πούτιν (άρα και αυτοί που είναι "πίσω" του), χάθηκε η ευκαιρία που έχουμε σαν ανθρωπότητα να ξεμπερδέψουμε μια και καλή με τα ερπετά. Ο DJT και τα λευκά καπέλα (για εμένα τουλάχιστον) έπονται του Πούτιν, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν είναι σημαντική η συμβολή τους.

    Εδώ και χρόνια, όταν διαβάζω τέτοιου είδους άρθρα, ξέρω απο την αρχή οτι είναι παραπλανητικά και ΧΑΙΡΟΜΑΙ γιατί φαίνεται η απελπισία τους.

    By the way, ΑΝ (λέω ΑΝ) ξεκινήσουν συρράξεις με ΝΑΤΟ κλπ, θα τρίβουμε τα μάτια μας με τα όπλα που θα χρησιμοποιηθούν απο τον ξανθό. ΔΕΝ θα έχει άλλη επιλογή απο το να τα χρησιμοποιήσει. Και δεν μιλώ για πυρηνικά, διότι αυτά ΔΕΝ "παίζουν" με τίποτε !! Και αν μας "δείξουν" πυρηνικά, αυτά θα είναι blue beam.

    Αν όμως μου επιτρέπετε να κάνω μια πρόβλεψη, ΔΕΝ θα γίνει καμμία σύρραξη, ακριβώς διότι οι νεοταξίτες ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τις δυνατότητές του.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ, ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΩΣ Η ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ,
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Κι όμως φίλε Διόσκουρε..

      αυτοί θέλουν ένα μακράς διαρκείας πολεμικό σήριαλ, για να ξεπλύνουν το έγκλημα του κοροϊδοϊού και της εμβολιαστικής κερδοσκοπίας που έφερε αμύθητα πλούτη που πάτησαν πάνω σε χιλιάδες θανάτους από τα ενέσημα σκευάσματα.
      Διάβασε αυτό:
      https://lecourrierdesstrateges.fr/2022/01/25/une-guerre-en-ukraine-pour-sortir-du-covid/
      (σε σχόλιο πιο κάτω, θα δώσω μια περίληψη)

      Πώς θα πετύχουν το σήριαλ Γ'ΠΠ τώρα:
      Θα ανοίξουν γύρω γύρω απ'τη Ρωσία, και άλλα μέτωπα. [ Ήδη το ΝΑΤΟ υποχρεώνει Σουηδία και Φινλανδία να δεχτούν κι άλλα όπλα και πυραύλους στα σύνορά τους με την Ρωσία. Αυτό μού θυμίζει και των ορθοδόξων γερόντων την προφητεία ότι θα κάνει στάχτη το ξανθό γένος και πολλές περιοχές των σκανδιναβικών κρατών]
      Ο Πούτιν έχει δηλώσει ότι θα απαντήσει σε επιθέσεις των δυτικών από την Ουκρανία, μόνο με συμβατικά όπλα. Τί θα γίνει όμως αν τού την πέσουν από πολλά σημεία-χώρες;
      Νομίζω πως θα χρησιμοποιήσει τελικά για να τους κάνει να χεστούν και να τα παρατήσουν.. θα χρησιμοποιήσει τελικά πυρηνικό όπλο σε κάποιο από αυτά τα μέτωπα-χώρες.
      Θα είναι μικρής ισχύος και θα είναι καινούριας τεχνολογίας, χωρίς διασπορά ραδιενέργειας.
      και κάτι μού λέει ότι η πρώτη χώρα που θα φάει στο κεφάλι τέτοιο ρωσικό όπλο.. θα είναι η τουρκίτσα, η οποία ξανάρχισε τελευταία τα σφιχταγκαλιάσματα και τις εγγυήσεις με τους νατοϊκούς και με το ισραήλ.

      Για περισσότερα τέτοια γεωπολιτικά... απευθυνθείτε στον Πατροκοσμά μετά του Παϊσίου 🙂

      Διαγραφή
    3. https://lecourrierdesstrateges.fr/2022/01/25/une-guerre-en-ukraine-pour-sortir-du-covid/

      ====Πόλεμος στην Ουκρανία για να βγούμε από το COVID;====

      Εδώ και αρκετές εβδομάδες, η κατάσταση στην Ουκρανία είναι τεταμένη μεταξύ της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ, χωρίς να ανησυχεί πραγματικά η κοινή γνώμη, η οποία είναι απορροφημένη από την (πολύ ασήμαντη) κρίση του COVID. Καθώς όμως οι Ηνωμένες Πολιτείες αρνούνται να εγκαταλείψουν το σχέδιό τους να εντάξουν την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ, οι απειλές πολέμου πολλαπλασιάζονται. Προσοχή: τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν πολύ γρήγορα και οι γειτονικές χώρες στέλνουν με ευλάβεια στρατεύματα στα σύνορα. Και ο ήχος του πολέμου αντηχεί τώρα στην ουκρανική ύπαιθρο. Δεν θα ήταν αυτός ένας βολικός τρόπος για έναν υπερκαπιταλισμό που εξαντλήθηκε από τα αγγλοσαξονικά υπερκέρδη να επανεκκινήσει τη μηχανή παραγωγής;
      Ένας καλός πόλεμος στην Ουκρανία για να ξεφύγουμε από την κρίση του COVID! Τι εκθαμβωτική ιδέα! Αφού έστειλε (υποτίθεται) το 90% του πληθυσμού της στα σκουπίδια ενός υποχρεωτικού εμβολιασμού, αλλά με ένα προϊόν υπό όρους έγκρισης λόγω της έλλειψης εκ των υστέρων γνώσης για την αξιολόγησή του, η παγκοσμιοποιημένη κάστα που κατέχει την Ευρωπαϊκή Ένωση αισθάνεται σαν να στέλνει τους επιζώντες του εμβολίου στα σκουπίδια του πολέμου με τη Ρωσία.
      Αυτό είναι καλό! Στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης το ποσοστό εμβολιασμού είναι το χαμηλότερο. Εκεί βρίσκεται η προμήθεια τροφής για κανόνια....

      Ο πόλεμος ως διέξοδος από την κρίση: ένα παλιό κόλπο

      Το γνωρίζουμε αυτό εδώ και αιώνες!

      Όταν η εσωτερική κατάσταση είναι μπλοκαρισμένη, μια καλή εξωτερική κρίση μας επιτρέπει να ζητήσουμε εθνική ενότητα, πατριωτική ώθηση, πολεμική προσπάθεια που τρέφει τους εμπόρους όπλων και τους κερδοσκόπους κάθε είδους.

      Το έχουμε περάσει αυτό εδώ και τριάντα χρόνια, σε διάφορους βαθμούς. Όλοι θυμούνται το τεράστιο ψέμα που επινόησε η CIA σχετικά με τα όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ για να δικαιολογήσει έναν καταστροφικό, καταστροφικό πόλεμο που πλούτισε το αμερικανικό βαθύ κράτος.

      Εκείνη την εποχή, τα μέσα ενημέρωσης που ανήκαν στους φιλικούς προς τη CIA ολιγάρχες μας έλεγαν να παραδεχτούμε άκριτα ότι κάθε λάστιχο κήπου ήταν ένα κανόνι μεγάλου βεληνεκούς που ο Σαντάμ Χουσεΐν εκπαίδευε το Ισραήλ ή την Ευρώπη.

      Οι καιροί αλλάζουν, αλλά οι μέθοδοι παραμένουν, και η βαθιά ριζωμένη βλακεία του μέσου Γάλλου αστού δεν έχει γεράσει ούτε μια μέρα. Οι ίδιοι άνθρωποι κατάπιαν τη σκηνοθεσία του COVID που επέτρεψε στα φαρμακευτικά εργαστήρια να πλουτίσουν με τα χρήματα των φορολογουμένων. Οι ίδιοι άνθρωποι θα ξεράσουν αύριο τον Πούτιν, εξηγώντας ότι είναι ο χειρότερος δικτάτορας, ότι η Ουκρανία πρέπει να είναι μια ελεύθερη χώρα και ότι ο πόλεμος είναι καλό πράγμα.

      Πόλεμος... καλό πράγμα... με την προϋπόθεση, φυσικά, ότι δεν σκοτώνει κανένα από τα παιδιά της αστικής τάξης που τον επαινούν και ότι δεν τους εμποδίζει να πάνε διακοπές στην Κυανή Ακτή, την υπέρτατη αξία μιας παρακμιακής άρχουσας κάστας.

      Με αυτόν τον περιορισμό και την επιφύλαξη, κανένας σωστά σκεπτόμενος άνθρωπος στη Γαλλία δεν θα λυπηθεί που το ΝΑΤΟ ακολουθεί τα βήματα των Ουκρανών πολεμοκάπηλων για τους οποίους ο αγώνας κατά του Πούτιν είναι ιερός.

      Μετά από είκοσι τέσσερις μήνες κοροναϊικής εξάντλησης, τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από έναν καλό πόλεμο μακριά από τα σύνορά μας για να αλλάξουμε γνώμη;

      Οι μαθητευόμενοι μάγοι θα ξαναχτυπήσουν

      Ήταν σαφές εδώ και μερικές εβδομάδες ότι η κοροναϊική φάρσα έφτανε στο τέλος της. Οι φίλοι της McKinsey και της Accenture έχουν στύψει το λεμόνι μέχρι τέλους, προκειμένου να αφαιρέσουν και το τελευταίο του ξύσμα και να πουλήσουν τα τελευταία συμβόλαια συμβούλων. Αλλά τα γεγονότα είναι πεισματικά και η προοπτική μιας τρίτης δόσης δηλητηρίου σπέρνει αμφιβολίες ακόμη και στις τάξεις των πιο φανατικών.

      Έτσι πρέπει να αλλάξουν το παιχνίδι τους για να συνεχίσουν να βγάζουν χρήματα υπνωτίζοντας την κοινή γνώμη και την αντίσταση.


      (συνεχίζεται)

      Διαγραφή
    4. (συνέχεια)

      Για ένα διάστημα, η κάστα σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει την "κλιματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης" για να περάσει από τη μια δικτατορία στην άλλη. Όμως, δυστυχώς, ο χειμώνας δεν έχει πραγματικά προκαλέσει τις κλιματικές καταστροφές που θα έδιναν βάση στη σκηνοθεσία, και η κινεζική οικονομία διακινδυνεύει τα χειρότερα, καθώς συμμορφώνεται με τα περιβαλλοντικά πρότυπα που θέτουν οι ειδικοί της πλανητικής σωτηρίας.

      Πρέπει λοιπόν να βρούμε κάτι άλλο.
      Και γιατί όχι, στο τέλος, ένας καλός πόλεμος εναντίον αυτού του δικτάτορα Πούτιν για να αποσπάσουμε την προσοχή μας, για να δεθούμε και πάλι, αφού περάσουν τα δάκρυα της υγείας, μετά τα εμβόλια; Θα μπορούσαμε να "φτιάξουμε Έθνος", "να φτιάξουμε Δημοκρατία", "να φτιάξουμε λαό" και άλλες ανοησίες επινοώντας έναν άλλο αποδιοπομπαίο τράγο από τους μη εμβολιασμένους για να καθησυχάσουμε τους εαυτούς μας σχετικά με την ταυτότητά μας.

      Λες και έχουμε ακόμα κάτι να μοιραστούμε με αυτά τα καθάρματα που ζουν από το δημόσιο χρήμα επινοώντας φανταστικούς εχθρούς μεταξύ των οποίων έχουμε καταλάβει.
      Αλλά το πιστεύουν. Μέχρι το τέλος, θα μας περιφρονούν και θα πιστεύουν ότι θα μας ξεγελούν κάθε φορά με τα τρισκατάρατα κόλπα τους. Προτείνουν λοιπόν να μισήσουμε τον Πούτιν και να δώσουμε τη συγκατάθεσή μας να φορολογηθούν ξανά για να τον πολεμήσουμε.

      Το πρόβλημα: ο Πούτιν δεν είναι ηθοποιός στο έργο τους και θα υπερασπιστεί τα θεμελιώδη συμφέροντά του με την ίδια παρρησία (λέξη της οποίας η σημασία είναι άγνωστη στην κάστα) που οι μη εμβολιασμένοι αρνήθηκαν το εμβόλιο. Η Δύση, η οποία καθοδηγείται από αλαζόνες ανίκανους που υποτιμούν εντελώς την ενοχλητική ικανότητα του σινοσοβιετικού άξονα, θα μετανοήσει επί μακρόν.

      Η κοινωνία του Metaverse στο τέλος

      Αυτή η τρέλα μπορεί να εξηγηθεί με έναν αρκετά απλό τρόπο.

      Η δυτική άρχουσα κάστα έχει πέσει στον ζακερμπεργιανό κόσμο του Metaverse, δηλαδή της ψευδαίσθησης. Εδώ, τα πάντα είναι "αφήγηση", "επικοινωνία", εμφάνιση. Δεν αντιμετωπίζουμε τα πράγματα, λέμε στον εαυτό μας.

      Από την άλλη πλευρά του πρώην Σιδηρούν Παραπετάσματος, για το οποίο είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι δεν έπεσε πραγματικά, η πραγματικότητα παρέμεινε προσκολλημένη στα δύο της πόδια και στα δύο της πόδια.

      Η Κίνα και η Ρωσία είναι έτοιμες για πόλεμο, ενώ εμείς προετοιμαζόμαστε για το θέαμα του πολέμου.

      Η αντιπαράθεση θα είναι επώδυνη.

      Δεν δίνουμε έξι μήνες για να ξυπνήσει η κοινή γνώμη στην Ευρώπη και να καταλάβει πόσο πολύ τους έχουν πει ψέματα οι ηγέτες τους. Πόσο πολύ η απληστία μερικών μαθητευόμενων μάγων τους έχει θέσει σε κίνδυνο χωρίς να σκέφτονται το αύριο.

      Εν τω μεταξύ, πρέπει να προετοιμαστούμε, να προστατεύσουμε ό,τι μπορούμε, και κυρίως να περιμένουμε το χειρότερο, αν έρθει.

      Με τον όρο το χειρότερο, εννοούμε μια μαζική καταστροφή του δυτικού πληθυσμού με μια τεράστια κατάρρευση, για την οποία γελούν σήμερα οι συνοικίες της ανώτερης τάξης. Ακριβώς όπως η κατάρρευση της Γαλλίας τους έκανε να χασκογελούν το 1870 ή το 1940.

      Μην ξεχνάτε ποτέ ότι οι αστοί των γαλλικών πόλεων έχουν συνηθίσει να είναι χαλαροί... Εδώ και διακόσια χρόνια, κάνουν πάντα λάθος και δεν διστάζουν ποτέ να αναζητήσουν τροφή για κανόνια για να διορθώσουν τα λάθη τους, εξηγώντας ότι δεν είχαν καμία σχέση με αυτό.

      Μην την πατάτε πια.

      Διαγραφή
    5. ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...

      «Ξεφουσκώνει» η κρίση - Λογικεύτηκαν οι ΗΠΑ - Απάντηση Α.Μπλίνκεν στο τελεσίγραφο της Μόσχας: «Προτιμάμε την διπλωματία»

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/1052672_oi-ipa-katethesan-tin-grapti-toys-apantisi-stis-apaitiseis

      Διαγραφή
    6. Φίλε Διόσκουρε κοίταξε και αυτό.. :

      https://esxatianasxesi.blogspot.com/2022/01/o-m_27.html

      Διαγραφή

  10. Επιζήσασα πειράματος της CIA μοιράζεται την ιστορία της
    στο Red Pill Expo στο Brighteon

    ΒΙΝΤΕΟ

    https://attikanea.info/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%B6%CE%AE%CF%83%CE%B1%CF%83%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-cia-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-red-pill-expo-%CF%83%CF%84%CE%BF-brighteon/

    “Όταν ήμουν έξι χρονών, ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ με πήγε στο πάρκο και βασικά, ΜΕ ΝΑΡΚΩΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ.

    Βασικά, με είχαν συνδέσει με τον πατέρα μου, μετά ΜΕ ΒΙΑΣΑΝ μπροστά του και με ανάγκασαν να τον δω να παίρνει χρήματα για αυτό”, μοιράστηκε η Engel μιλώντας για το πώς έγινε η μύησή της στο πρόγραμμα MK Ultra.


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ ΗΛΙΑΣ

    Σε ευχαριστώ για την αφιέρωση τού βίντεο. Σού αφιερώνω και εγω αυτό το τραγούδι:
    https://www.youtube.com/watch?v=-JQEgbwPmls&list=RD-JQEgbwPmls&start_radio=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Αντιγόνη
    Αγαπητή φίλη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θέλω να κάνω σχετικά με το σχόλιό σου δυο επισημάνσεις. Κάνοντας αναφορά στον προσωπικό μου χρόνο, δεν σκόπευα σε καμία περίπτωση να τον αξιολογήσω διαφορετικά από τον χρόνο κάθε βιοπαλαιστή, όπως είμαστε όλοι εδώ. Ήθελα να τονίσω μόνον ένα γενικότερης σημασίας δεδομένο: Η συστημική προπαγάνδα μάς απασχολεί συνεχώς με ένα σωρό άχρηστα δεδομένα, κλέβοντας στην ουσία την ζωή μας. Επί πλέον αυτή η προπαγάνδα προκαλεί μονίμως αρνητικά συναισθήματα, ακόμη και στους συνοδοιπόρους τούς συστήματος, απορροφώντας χρήσιμη ενέργεια, απεργαζόμενη μόνιμα την μετατροπή μας σε άδειους ασκούς. Αναφορικά με το συγκεκριμένο βίντεο, που είχε μηδενικό περιεχόμενο, η μια ώρα που δαπάνησα για να το παρακολουθήσω, ήταν μάλλον μια πολύ χρήσιμη επένδυση, παρά σπατάλη χρόνου, όπως αποκαλύπτει η συνέχεια εδώ.
    Ο εντοπισμός σου σχετικά με την Αγία Πετρούπολη και το 1812 παρέχει μια πολύ καλή ευκαιρία, για να γίνει αναφορά σε ένα πάγιο τέχνασμα, που εφαρμόζει η συστημική προπαγάνδα. Για ποιόν λόγο ισχυρίζεται η λεγάμενη, ότι: “η Αγία Πετρούπολη χτίστηκε πάνω στους τάφους των θυμάτων που κυριολεκτικά εκτελέστηκαν σε μια μαζική γενοκτονία το 1812”, εφόσον είναι γνωστό, ότι αυτή η πόλις χτίστηκε το 1703 από τον Πέτρο Α΄ (τον επιλεγόμενο “μέγα”); Εδώ αξίζει να τονισθούν δύο πολύ βασικές πρακτικές τής τέχνης τής προπαγάνδας ως συστημικής σκόπιμης διαστρέβλωσης.
    1. Συχνότητα η διαστρέβλωση λαμβάνει αφετηρία από κάποια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, που εδράζονται στο υποσυνείδητο των ανθρώπων. Ο Πέτρος Α΄ δεν οικοδόμησε την Αγία Πετρούπολη επάνω σε τάφους, αλλά σε μια έντονα βαλτώδη περιοχή, η οποία ήταν άκρως ακατάλληλη για τάφους, λόγω τού ότι αυτή βρισκόταν στο δυτικό μέρος τής Ρωσίας, στην προσπάθειά του να ανοίξει την χώρα προς την Δύση με τον γενικότερο προσανατολισμό σε δυτικά πρότυπα. Πλην όμως στην πασαλόπηξη τής περιοχής για την κατασκευή των θεμελιώσεων χρησιμοποίησε με φοβερά βάναυσο τρόπο εκατοντάδες χιλιάδες Σουηδούς αιχμαλώτους και Ρώσους δουλοπάροικους. Υπολογίζεται, ότι τριάντα χιλιάδες από αυτούς πέθαναν από εξάντληση και ελονοσία, ενώ κάποιες χιλιάδες ακρωτηριάστηκαν στα κάτω άκρα, δουλεύοντας χωρίς προστατευτικά μέτρα μέσα στα βαλτόνερα. Η πόλις αυτή λοιπόν – είτε μάς αρέσει, είτε όχι – θεμελιώθηκε με ένα τεράστιου μεγέθους έγκλημα, το οποίο όμως κατ' ουδένα τρόπο σχετίζεται με τούς όποιους αποκρυφιστές. Η επίγνωση αυτών των γεγονότων παραμένει ζωντανή στην συνείδηση, επιβαρύνοντας την δημιουργία μιας πόλης, που έχει τεράστια αξία και ιστορία. Αυτή η απάνθρωπη πρακτική εφαρμόστηκε συχνά από Ρώσους ηγέτες, με στόχο είτε να οικοδομηθεί το “μεγαλείο” τής πατρίδας, είτε να σωθεί αυτή από άμεσους κινδύνους, που θα προξενούσαν πολύ περισσότερα θύματα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση τής Σταλινικής Ομάδας, που οδήγησε 4.000.000 Ουκρανούς σε θάνατο από την πείνα, αποσπώντας όλη την παραγωγή από τον σιτοβολώνα τής χώρας, με στόχο να οικοδομηθεί η πολεμική βιομηχανία, για να αντιμετωπιστεί η επίθεση των ναζιστών. Εάν η Σταλινική Ομάδα δεν εγκληματούσε σε υπερθετικό βαθμό, μπορεί όλοι εμείς σήμερα να κυκλοφορούσαμε με μια αλυσίδα στο πόδι, που θα έσυρε μια σιδερένια μπάλα με τον αγκυλωτό σταυρό. Τις συνέπειες όμως αυτής τής διαδικασίας εκμεταλλεύεται η καμπάλ σήμερα στην Ουκρανία με επώδυνο για όλους μας τρόπο. Αυτός ήταν ο πάγιος προσανατολισμός τής Ρωσικής ηγεσίας (με εξαίρεση την κυοφόρηση του Βλαδίμηρο Πούτιν από τούς Σταλινικούς, όπως θα αναφερθώ σε επόμενο σχόλιο). Εκτιμώντας, ότι η ιστορία είναι μια πορεία μέσα στον λαβύρινθο, έκριναν στο παρελθόν οι ηγέτες τής χώρας, ότι πρέπει να κόψουν ένα κομμάτι από το σώμα της, για να το ρίξουν στον μινώταυρο. Σκύβοντας αυτός να το πάρει, τότε τον αποκεφάλιζαν. Τα σημάδια όμως από τις πληγές εξακολουθούν να παραμένουν.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συνέχεια προηγούμενου...
    2. Πολύ συχνά οι αναφορές τής συστημικής προπαγάνδας αποσκοπούν στο να αμαυρώσουν με δόλιο τρόπο στην συνείδηση των ανθρώπων κάποια φωτεινά και ένδοξα ορόσημα. Το 1812 έγινε η εισβολή τής “μεγάλης στρατιάς” τού Ναπολέοντος στην Ρωσία, που οδήγησε στην λεηλασία και την πυρπόληση τής Μόσχας, καθώς ο Ρωσικός στρατός ήταν απροετοίμαστος και αριθμητικά πολύ πιο αδύνατος.. Οπότε εδώ υπάρχει μια σχετική τραυματική εμπειρία, που προσπαθεί έντεχνα και πρόστυχα η τύπισα να συνδέσει με τα βαλτονέρια που οικοδομήθηκε η Πετρούπολη. Η επιλογή των χρονολογιών και των τοποθεσιών, έστω κι αν δεν έχει την παραμικρή σχέση με τούς ισχυρισμούς τής προπαγάνδας, κάθε άλλο παρά τυχαία γίνεται. Πλην όμως ο Τσάρος Νικόλαος Α΄ έκανε έκκληση στον πατριωτισμό τού Ρωσικού Λαού, ο οποίος ξέσκισε στην κυριολεξία τις στρατιές των εισβολέων, μετατρέποντας τον ρωσικό χειμώνα σε τάφο για τα κουφάρια τους. Τρεις είναι οι μεγάλες ένδοξες στιγμές τής Ρωσικής ιστορίας: Ο Μεγάλος Πατριωτικός πόλεμος, που οργάνωσε και ηγήθηκε η Σταλινική Ομάδα, η απόκρουση τής εισβολής των τευτόνων ιπποτών, που ηγήθηκε ο Ήρωας πρίγκιπας Άγιος Αλέξανδρος Νιέφσκυ και το ξέσκισμα των γάλλων εισβολέων από τούς ρακένδυτους Ρώσους Χωρικούς το 1812. Αυτή την ιερή χρονολογία προσπαθεί να αμαυρώσει η τύπισα.
    Το Έπος τού έτους 1812 αποθανάτισε ο Πιοτρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκυ στο Έργο του “Οβερτούρα 1012”.
    https://www.youtube.com/watch?v=0F5k70xwGSk
    Δεν είναι μόνον η Ορθοδοξία που ενώνει τον Ρωσικό και τον Ελληνικό Λαό, αλλά και ο ακατάπαυστος Ηρωισμός για την σωτηρία τής Πατρίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή