«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Οι πρακτικές MK-ULTRA παγκοσμίως, διάσπαση προσωπικότητας και έλεγχος του νου, πλύση εγκεφάλου από ΜΜΕ, σέκτες και σατανιστικές τελετές ανθρωποθυσίας.


Η αλήθεια πίσω από τη μάσκα: MK ULTRA , εργοστάσια Adrenochrome στη Ρωσία και σατανισμός στη Γερμανία

Στόχος του ελέγχου του νου και της σκέψης είναι να ελέγξει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά ατόμων ή ολόκληρων ομάδων. Το πρόγραμμα που αναπτύχθηκε για το σκοπό αυτό από την αμερικανική μυστική υπηρεσία CIA ονομάζεται MK ULTRA.

Οι πρακτικές MK ULTRA είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες σε αιρέσεις και θρησκευτικές κοινότητες, αλλά και σε κομμουνιστικά κράτη όπως η Κίνα και η ΕΣΣΔ. Οι μαρτυρίες των πρώην θυμάτων επιτρέπουν μόνο ένα συμπέρασμα: ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με τη μυστική πραγματικότητα που έχει διαμορφώσει τις ζωές ολόκληρων γενεών.

Τα θύματα της MK ULTRA υποφέρουν. Κυρίως σε όλη τους τη ζωή, επειδή τα βάσανα ξεκινούν ήδη από την παιδική ηλικία. Συχνά ήδη από την ηλικία των δύο ή τεσσάρων ετών. Πρόκειται για εξουσία και υπακοή. Τίποτα άλλο.

Το πρόγραμμα προσαρμογής στα μικρά παιδιά ξεκινά συχνά με τη σεξουαλική κακοποίηση στην πρώιμη παιδική ηλικία. Όταν αυτό συμβαίνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, το τραύμα οδηγεί συνήθως σε διαταραχή πολλαπλών προσωπικοτήτων ή διασχιστική διαταραχή ταυτότητας, η οποία είναι σημαντική για την επίτευξη κατάστασης έκστασης.

Το θύμα συνήθως αγνοεί τη διάσπαση της προσωπικότητας του που ενεργοποιείται από ορισμένους κώδικες. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται MK ULTRA, ή έλεγχος του νου. Ωστόσο, η σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών δεν είναι υποχρεωτική για τον έλεγχο του νου.

Υπάρχουν αρκετοί επιστήμονες που είναι πεπεισμένοι ότι σχεδόν ο μισός πληθυσμός του πλανήτη είναι θύματα συγκαλυμμένου και μυστικού ελέγχου του νου χωρίς να το γνωρίζουν.

Πράγματι, ο έλεγχος του νου μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, κυρίως μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης: του Τύπου, του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.

Εδώ, κατά κανόνα, ο πληθυσμός μαθαίνει μόνο τις πληροφορίες που οι ελεγκτές του, συνήθως οι κυβερνήσεις, θεωρούν σημαντικές. Αυτή η προσέγγιση αναφέρεται συχνά ως πλύση εγκεφάλου.

Σε χώρες υπό κομμουνιστική διοίκηση, όπως η Κίνα, το φιλτράρισμα των πληροφοριών μέσω των κρατικών μέσων ενημέρωσης είναι συνήθης πρακτική, επειδή κανείς δεν επιτρέπεται να γνωρίζει τι συμβαίνει σε άλλες χώρες, προκειμένου να ελέγχεται η μαζική συνείδηση του πληθυσμού.

Εν τω μεταξύ, το κομμουνιστικό μοντέλο έχει υιοθετηθεί από όλες σχεδόν τις δυτικές χώρες, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού να υποφέρει από προβλήματα ψυχικής υγείας χωρίς να γνωρίζει την αιτία.

Το θέμα του ελέγχου του νου και του σατανισμού αφήνεται σκόπιμα έξω από τα δημόσια κρατικά μέσα ενημέρωσης, αν και έχουν γίνει πολλές προσπάθειες στο παρελθόν, να γίνει γνωστό το θέμα στον απλό κόσμο, μέσω κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, για να το θέσω έτσι απλά.

Ωστόσο, μόνο πολύ λίγοι θεατές αναγνώρισαν την ενίοτε τρομακτική πραγματικότητα πίσω από αυτό. Θα ήθελα να αναφέρω εδώ δύο παραδείγματα στα οποία η πραγματικότητα αποκαλύφθηκε χωρίς ο θεατής να το αντιληφθεί.

Το 1968, ο Ρομάν Πολάνσκι έφερε στους κινηματογράφους το κλασικό κινηματογραφικό έργο "Το μωρό της Ρόζμαρι". Εδώ, μια εξωτερικά αφανής νεαρή γυναίκα παραδίδεται στον Σατανά από τους γείτονές της για να μείνει έγκυος από αυτόν. Τελικά, η Ρόζμαρι γεννάει ένα διαβολάκι.

Η σύζυγος του Πολάνσκι, Σάρον Τέιτ, η οποία είναι επίσης έγκυος, και άλλα έξι θύματα πέφτουν οι ίδιοι θύματα της σατανιστικής αίρεσης μόλις ένα χρόνο αργότερα. Η οικογένεια Μάνσον, μια άγρια συμμορία χίπις γύρω από τον Τσαρλς Μάνσον, σκοτώνει τη γυναίκα του και τους άλλους έξι με έναν εντελώς κτηνώδη τρόπο.

Ο Μάνσον θα κατέθετε αργότερα ότι έβλεπε τον Ιησού και τον Σατανά ενωμένους στον εαυτό του, ενώ ταυτόχρονα έβλεπε τον εαυτό του ως μετενσάρκωση του Aleister Crowley, εγκέφαλου του σύγχρονου σατανισμού.

Το 2016, έγινε άλλη μια προσπάθεια να δημοσιοποιηθεί το θέμα της παιδικής κακοποίησης και της ανθρωποθυσίας στο ευρύ κοινό - αλλά και πάλι χωρίς επιτυχία. Η τηλεοπτική ταινία "Operation Zucker - Jagdgesellschaft" (Επιχείρηση Zucker - Ομάδα Κυνηγιού), που μεταδόθηκε από την Πρώτη Γερμανική Τηλεόραση, αναφέρθηκε σε μια σατανιστική-παιδο-εγκληματική ελίτ που κυνηγάει παιδιά στον ελεύθερο χρόνο της.

Σε ένα άρθρο στον Τύπο επισημάνθηκε ρητά ότι όλα όσα απεικονίζονται στην τηλεοπτική ταινία ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα στον μέγιστο βαθμό. Σε έναν επόμενο γύρο συζήτησης, τονίστηκε επίσης για άλλη μια φορά ότι κάθε πτυχή της τηλεοπτικής ταινίας ήταν αληθινή - αλλά δεν υπήρξε καμία κατακραυγή από την κοινωνία.

Για τη συντριπτική πλειοψηφία, ο όρος σατανισμός εξακολουθεί να μην κρύβει τίποτα περισσότερο από μια φανταστικά ιριδίζουσα έννοια που δεν μπορεί να οριστεί με σαφήνεια με θρησκευτικούς επιστημονικούς όρους, αλλά από την άλλη πλευρά, ο μέσος πολίτης δεν βλέπει τίποτα περισσότερο πίσω από τον όρο σατανισμός από αβλαβείς περιγραφές φαντασμάτων, μια ακίνδυνη ταχυδακτυλουργία πνευμάτων στο πίσω δωμάτιο.

Ο Βρετανός Aleister Crowley, ο οποίος πέθανε το 1947, περιέγραψε τον εαυτό του ως αντίχριστο. Ο Crowley έγραψε το Thelema, το "Βιβλίο του Νόμου" - αντιδημοκρατικό και αντιχριστιανικό.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχουν διάφορες σατανιστικές ομάδες, όπως η Εκκλησία του Σατανά, το Misanthropic Luciferian Order, το Order of Nine Angels, ο Temple of Set και ο Satanic Temple. Μια από τις πιο σημαντικές ομάδες στη Γερμανία είναι η Ordo Templi Orients, της οποίας ο ίδιος ο Crowley ήταν κάποτε επικεφαλής πριν από εκατό χρόνια.

Είναι όλα ψεύτικα ή όχι

Οι αποκρυφιστικές τελετουργίες στο πλαίσιο των μαύρων μαζών είναι μια ευρέως διαδεδομένη παράδοση σε πολλές σατανιστικές σέκτες. Και όχι μόνο στις ΗΠΑ. Το 2003, ο συγγραφέας Rainer Fromm αναφέρθηκε για το περιοδικό ZDF-Reporter σε μια σατανιστική αίρεση από την περιοχή του Trier, η οποία γιόρταζε επί πολλά χρόνια λειτουργίες μαύρης θυσίας, κατά τη διάρκεια των οποίων, μεταξύ άλλων, σκοτώνονταν και παιδιά. Οι πράξεις καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ένα από τα θύματα, μια 34χρονη γυναίκα, είπε στην ομάδα δημοσιογράφων ότι νεογέννητα και βρέφη σκοτώνονταν, τεμαχίζονταν και τρώγονταν κατά τη διάρκεια των τελετουργικών συναντήσεων της ομάδας. Οι δράστες λέγεται ότι ήταν ανώτερα μέλη της αίρεσης.

Σύμφωνα με τον ειδικό του Σατανισμού της Προτεσταντικής (Ευαγγελικής) Εκκλησίας, Ingolf Christiansen, τον οποίο επικαλείται το περιοδικό, υπάρχουν έμμεσες ενδείξεις ότι υπάρχουν αρκετές αποκρυφιστικές ομάδες στη Γερμανία που διαπράττουν παρόμοια επικίνδυνα εγκλήματα.

Έναν χρόνο αργότερα, η τοπική εφημερίδα Trierischer Volksfreund ανέφερε ότι η εισαγγελία της πόλης Τρίερ, είχε διακόψει τις εν εξελίξει διαδικασίες για την υπόθεση της 34χρονης τότε, με την αιτιολογία ότι δεν υπήρχε τίποτα στην υπόθεση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι ανθρωποθυσίες έχουν μακρά παράδοση στην ιστορία. Καταγράφηκαν (τεκμηριώθηκαν) ήδη από τους προϊστορικούς χρόνους από όλους τους πολιτιστικούς κύκλους. Χρησιμοποιούνταν για τη  θεραπεία, για τον καθαγιασμό ενός τόπου λατρείας ή ενός κτιρίου, για παράδειγμα, για να  ικανοποιήσουν τον Σατανά και άλλα κακά πνεύματα και θεότητες

Η πρώην Σοβιετική Ένωση προσποιήθηκε ότι ήταν μόνο κράτος πρόνοιας

Το ίδιο συνέβη και με τον μικρό αδελφό της ΛΔΓ: στον λαό δόθηκε μια ελάχιστη ευημερία για να πιστέψει σε μια ψεύτικη ανεξαρτησία, μέχρι το πικρό τέλος.

Μια Whistleblower πληροφοριοδότης με το όνομα Victoria Mortis, η οποία αποκαλεί τον εαυτό της θύμα της MK ULTRA, αναφέρει σε ένα βίντεο podcast ότι η Ρωσία έγινε προπύργιο του σατανισμού από το 1812, στο οποίο πολλοί αθώοι άνθρωποι έχουν πέσει θύματα.

Η Βικτώρια μιλάει για οστά και κρανία σε μυστικές κατακόμβες που βρέθηκαν όχι μόνο στη Ρωσία αλλά και σε πόλεις των δυτικών χωρών. Σύμφωνα με την Morti, η Αγία Πετρούπολη χτίστηκε πάνω στους τάφους των θυμάτων που κυριολεκτικά εκτελέστηκαν σε μια μαζική γενοκτονία το 1812. Είπε η Βικτώρια:  "Όταν έρχονται στο παλιό κέντρο της πόλης, μπορεί να αρρωστήσουν, όπως εγώ και πολλοί άνθρωποι με τους οποίους έχω μιλήσει για την πόλη. Οι σατανιστές αγαπούν ιδιαίτερα την  Πετρούπολη.  Στη Μόσχα υπάρχει η ίδια κακή διάθεση...

Γνωρίζω ένα μεγάλο εργοστάσιο γάλακτος κοντά στο σπίτι μου, το μεγαλύτερο στη Ρωσία, τουλάχιστον πέντε κτίρια, όλα ημιυπόγεια, στη λεωφόρο Ντιμιτρόφ 100, μεταμφιεσμένο για την παραγωγή αδρενοχρώματος. Το αδρενόχρωμα είναι αίμα και το αίμα πρέπει να διατηρείται κρύο. Θεέ μου! Αναμιγνύουν το αδρενοχρώμιο με το γάλα.

Τους βλέπω από το μπαλκόνι μου. Εκεί φιλοξενούνται παιδιά ελεγχόμενα από την MK ULTAR. Κάθε εταιρεία, κάθε επιχείρηση χρησιμεύει ως κάλυψη για την εμπορία ανθρώπων και τις τελετουργίες. Είδα διαμελισμένα πτώματα σε μια πύλη όταν ήμουν τεσσάρων ετών. Με τη χρήση της ύπνωσης (ενεργοποίησης της μνήμης), το θυμάμαι ξανά. 

[σχετική ανάρτηση: Κυνηγούν, κακομεταχειρίζονται και σκοτώνουν παιδιά - το τρομερά σκοτεινό μυστικό της ελίτ των παιδόφιλων - 23-8-2021 pravda-tv.com  ]

Η συγκλονιστική ιστορία της Βικτώριας ξεκινά με την κρυμμένη αλήθεια για την ιστορία της Ρωσίας και της ΕΣΣΔ με τις γνώσεις που απέκτησε ως κόρη ενός πατέρα υπερ-στρατιώτη της MK Ultra, γεννημένου σε μια γραμμή αίματος των Illuminati. Στη συνέντευξη που ακολουθεί, αναλύει σε βάθος πώς η MK ULTRA αποτέλεσε ένα τόσο τεράστιο - και μάλιστα σημαντικό - μέρος της ρωσικής ιστορίας και πώς είναι ακόμα βαθιά ριζωμένη σε μια σύγχρονη κουλτούρα.

Μιλάει για τα εργοστάσια αδρενοχρώματος και πώς κρύβονται σε κοινή θέα, και θα σοκαριστείτε όταν μάθετε πώς και πού υπάρχουν αυτά τα εργοστάσια.

Η συνέντευξη με τη Βικτώρια  οδηγεί στον Κρυφό Συμβολισμό (Hidden Symbolism) , όπου παρουσιάζει παραδείγματα για το πώς το MK ULTRA και ο αποκρυφισμός έχουν διεισδύσει στη δημοφιλή κουλτούρα των βιντεοπαιχνιδιών και στο Χόλιγουντ, και θα δείτε και μόνοι σας πόσο βαθιά είναι η λαγουδότρυπα (κυριολεκτικά!).

Η MK ULTRA ανάγεται σε μεγάλο βαθμό σε οργανώσεις των Γερμανών εθνικοσοσιαλιστών και επεκτάθηκε περαιτέρω από την αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών CIA μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Κατά τη διάρκεια περισσότερων από πέντε δεκαετιών, πολλά θύματα χρησιμοποιήθηκαν ως σκλάβοι στο πλαίσιο του MK ULTRA. Πολλοί δράστες ήταν συχνά και οι ίδιοι θύματα. Σε αιρέσεις και θρησκευτικές κοινότητες, το MK ULTRA χρησιμοποιείται συχνά για τον έλεγχο των μελών.

Ο έλεγχος του νου είναι ένα ευρέως διαδεδομένο και, κυρίως, σε μεγάλο βαθμό απαρατήρητο από τα μάτια του κοινού φαινόμενο, το οποίο δυστυχώς έχει μια πολύ μακρά παράδοση που πηγαίνει πολύ πίσω στην ιστορία μας - ορισμένοι ισχυρίζονται ότι φτάνει μέχρι την εποχή των Σουμέριων.

Η αλήθεια πίσω από τη μάσκα

Στόχος είναι να επηρεαστούν και να ελεγχθούν οι σκέψεις, η συμπεριφορά και τα συναισθήματα συγκεκριμένων ατόμων ή ολόκληρων ομάδων. Αυτό επιβεβαιώθηκε από πολλά πρώην θύματα της MK ULTRA, μεταξύ των οποίων και κάποια Cathy O'Brien.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν αρκετές ενδείξεις που μπορούν να αποδείξουν ότι το COVID-19 στην πραγματικότητα δεν έχει ιατρικό υπόβαθρο, αλλά ότι η πανδημία είναι το αποφασιστικό δομικό στοιχείο για την επανεκπαίδευση της κοινωνίας.

Πάρτε, για παράδειγμα, τη χρήση μάσκας. Η Cathy O'Brien λέει ότι η μάσκα είναι ένα κρίσιμο εργαλείο ελέγχου του νου:

"Όλα αυτά τα χρόνια έχω δει φωτογραφίες ανθρώπων στην Κίνα να φορούν μάσκες λόγω της ρύπανσης. Ήξερα ότι επρόκειτο για έναν πολιτικό μηχανισμό ελέγχου που εφαρμόζεται για την καταστροφή του ατόμου, όπως η μπούρκα"

Το είδωλο της ποπ Μάικλ Τζάκσον χρειάστηκε επίσης να φορέσει μάσκα για να φιμώσει τη φωνή του στο πλαίσιο του προγράμματος MK ULTRA Monarch. Με την πάροδο του χρόνου, ο Τζάκσον ανέπτυξε μια ψιθυριστή φωνή.

Οι μάσκες ελέγχουν το μυαλό από έξω προς τα μέσα, αλλά τελικά ελέγχουν και τις σκέψεις μας, οι οποίες καθορίζουν τα λόγια μας και τελικά τις πράξεις μας.

Ταυτόχρονα, η μάσκα αποσιωπά την ομιλία μας, ώστε να μην μας ακούνε οι γύρω μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λαμβάνεται μεγάλη μέριμνα ώστε οι συμμετέχοντες να φορούν μάσκες κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων.

"Όσο περισσότερα γνωρίζουν, τόσο περισσότερα βλέπουν. Έχω λόγους να πιστεύω ότι εφαρμόζεται η πραγματικότητα του παγκόσμιου ελέγχου του νου. Ο έλεγχος του νου ήταν και είναι η απόλυτη ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων για τη δημιουργία της κοινωνίας των σκλάβων, όπως γράφω στο βιβλίο μου TRANCE Formation of America.

Τώρα οι άνθρωποι πρέπει να συγκεντρώσουν τη δύναμη του μυαλού τους, να βγάλουν τις μάσκες τους, καθώς διαμαρτύρονται ειρηνικά κατά των εμβολίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και να κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί. "

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση βίντεο, ο YouTuber και πρώην δημοτικός σύμβουλος του Εργατικού Κόμματος Simon Parkes δήλωσε ότι η ανθρωπότητα έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου εδώ και χιλιάδες χρόνια από μια σαφώς διεφθαρμένη και διψασμένη για εξουσία ελίτ.

Αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν τις σημαντικές συνδέσεις του σημερινού μας συστήματος.

Ο Parks δίνει ένα ενδιαφέρον παράδειγμα. Κάποιος από τον κύκλο των γνωριμιών του προσβλήθηκε από covid τρεις ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Ο Simon ρώτησε πώς συνέβη αυτό. Ο τελευταίος απάντησε ότι ήταν καλό που του έγινε η ένεση, γιατί αν δεν είχε συμβεί αυτό, θα είχε πεθάνει από  Covid.

Δεν έβλεπε άμεση σχέση μεταξύ του εμβολιασμού και της ασθένειας, επειδή η κυβέρνηση δεν θα του έδινε κάτι που θα του έκανε κακό. Είναι η προσαρμογή που κάνει τους ανθρώπους να μην βλέπουν τις συνδέσεις που είναι εκτεθειμένες στον έξω κόσμο, αλλά αναγνωρίζονται από εκείνους που βλέπουν πιο προσεκτικά και είναι ικανοί να σκέφτονται μόνοι τους.

Αλλά πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, επειδή μπορεί να χάσουν ένα κομμάτι του ιδανικού τους κόσμου. Και αυτό είναι ακριβώς αυτό που οι άνθρωποι δεν θέλουν (ακόμα) - γιατί απλά πονάει.

Στα δυτικά κράτη, κυρίως στη Γερμανία και την Αυστρία, το βαθύ κράτος εξακολουθεί να έχει μεγάλη επιρροή --εδώ προσπαθεί σήμερα να παίξει το τελευταίο του ατού, καθιστώντας τον εμβολιασμό υποχρεωτικό, προκειμένου να μπορέσει να εφαρμόσει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Η Victoria Mortis πιστεύει, όπως πολλοί άλλοι πληροφοριοδότες έχουν πλέον επιβεβαιώσει, ότι η πτώση του Σιδηρούν Παραπετάσματος ήταν στην πραγματικότητα μια έξυπνη κίνηση των παικτών της NWO.

Πολλοί Ανατολικογερμανοί το βλέπουν επίσης έτσι, επειδή τίποτα δεν έχει βελτιωθεί πραγματικά για τους ανθρώπους, όχι, όπως ο Mortis, οι άνθρωποι αισθάνονται προδομένοι και πουλημένοι από το σύστημα, επειδή το σύστημα δεν έχει αλλάξει, μόνο το πρόσωπό του.

Πολλά πράγματα δεν συμβαίνουν πλέον στα κρυφά, οι πολιτικοί δεν προσποιούνται πλέον στους ψηφοφόρους τους, αλλά λένε ψέματα κατάμουτρα - όπως κάνει η νέα ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Ο Simon Parkes λέει ότι οι άνθρωποι υποφέρουν εδώ και πάρα πολύ καιρό και ότι ο πόνος για τον κόσμο πρέπει σιγά σιγά να λάβει τέλος, αλλά ο συνεχής πόλεμος πληροφοριών δεν επιτρέπει την ακριβή πληροφόρηση. Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι συμβαίνει εκεί έξω, ποιος λέει ψέματα και ποιος λέει την αλήθεια.

Ο σατανισμός και η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι μέρος μιας σκληρής πραγματικότητας που λαμβάνει χώρα μυστικά για την πλειοψηφία του πληθυσμού. Τα παιδιά πρέπει να υποφέρουν, πρέπει να πεθάνουν, θυσιάζονται. Κανείς δεν ξέρει πόσα ακόμα θύματα θα υπάρξουν μέχρι να τελειώσει επιτέλους αυτή η σκληρή λατρεία, επειδή το κοινό κλείνει (ακόμα) τα μάτια του σε αυτή τη σκληρή πραγματικότητα.

Το κανάλι YouTube μπλοκάρει καταγγέλλοντες όπως η Victoria Mortis – και αυτό έχει γίνει μια θλιβερή πραγματικότητα της λογοκριμένης πραγματικότητάς μας, επειδή ο καθένας μπορεί να δει μόνο ό,τι του επιτρέπει το σύστημα.

Ο κόσμος και η πραγματικότητά του είναι τρελός - με την κυριολεκτική έννοια της λέξης!

πηγή 24-1-22 - pravda-tv.com

 

hellenicrevenge.blogspot.com 

 

 

4 σχόλια:

  1. Παρακολουθώ εδώ και αρκετά χρόνια την ιστοσελίδα Pravda.tv, από την οποία αναδημοσίευσε το hellenicrevenge το παρόν άρθρο και την οποία προβάλλει ως κύρια πηγή του. Εάν ανατρέξει κάποιος όμως εκεί, διαπιστώνει, ότι πρόκειται για αναδημοσίευση από τον λογαριασμό στο twitter κάποιας κυράτσας ονόματι “Victoria Mortis“. Επειδή γνωρίζω λεπτομερώς το γερμανικό διαδίκτυο, που φιλοδοξεί να εντάσσεται στα πλαίσια τής εναλλακτικής ενημέρωσης, μπορώ να ισχυριστώ, ότι μέχρι πρότινος η ιστοσελίδα Pravda.tv και ο διαχειριστής της Nicolas Pravda, ο οποίος είναι τσέχος και μετέβη οικογενειακώς στην Γερμανία, ως φυγάς για να διαφύγει από το κομμουνιστικό καθεστώς, σύμφωνα με τις δικές του αναφορές το 1982, έδιναν μια köapoia θετική εικόνα. Τα άρθρα ήσαν πάντοτε μακροσκελή με συνεχείς παραπομπές τού καθενός στα υπόλοιπα και εστιαζόντουσαν στα πάγια συνωμοσιολογικά ζητήματα. Επειδή oi αναλύσεις ήσαν μακροσκελείς kai tetrimmöenew, χωρίς να μού προσφέρουν κάτι που δεν γνώριζα, επισκεπτόμουν την σελίδα aztöh πολύ αραιά. Ο λόγος που την παρακολουθούσα ήταν, ότι μερικές φορές είχαν συνεργαστεί με αυτήν κάποιοι Γερμανοί συνωμοσιολόγοι, τούς οποίους θεωρώ πολύ αξιόλογους, όπως ο Wolfgang Eggert.
    Την εν λόγω μόρτισα „Viktoria Mortis“ συναντώ πρώτη φορά και δεν γνωρίζω, κατά πόσο αυτή είναι γυναίκα, ελτζιμπιτάδαινα, ή κάποιος Mortis από τα καταγώγια των μυστικών υπηρεσιών. Ο λογαριασμός της πάντως στο twitter αναδύει εκείνη την χυδαιότητα των στημένων προβοκατόρων, όπως η περίπτωση τού αλητάμπουρα καραφλάκια με την προπέλα στο σβέρκο, “Dr.“ David Martin, που φρόντισα προ καιρού να στολίσω κατάλληλα. Όλα αυτά τα στημένα κατακάθια, που προβάλλουν δυστυχώς και σοβαρές ιστοσελίδες, αφού ισχυριστούν στην αρχή των άρθρων τους κάποια ισχύοντα επιχειρήματα, προσπαθούν να αποδώσουν στην συνέχεια τα κακώς κείμενα στα οποία αναφέρονται στον Πρόεδρο Τραμπ και στην Διοίκηση τού Προέδρου Πούτιν. Η προβαλλόμενη ανάρτηση ισχυρίζεται, ότι η Ρωσία πλέει από το 1812 μέχρι σήμερα στο αδρενόχρωμα με συνεχή κατατόμηση και βασανισμό παιδιών. Γράφει χαρακτηριστικά η μόρτισα στο εν λόγω άρθρο – χαφιεδοβόθρο:
    “Γνωρίζω ένα μεγάλο εργοστάσιο γάλακτος κοντά στο σπίτι μου, το μεγαλύτερο στη Ρωσία, τουλάχιστον πέντε κτίρια, όλα ημιυπόγεια, στη λεωφόρο Ντιμιτρόφ 100, μεταμφιεσμένο για την παραγωγή αδρενοχρώματος. Το αδρενόχρωμα είναι αίμα και το αίμα πρέπει να διατηρείται κρύο. Θεέ μου! Αναμιγνύουν το αδρενοχρώμιο με το γάλα.
    Τους βλέπω από το μπαλκόνι μου. Εκεί φιλοξενούνται παιδιά ελεγχόμενα από την MK ULTAR. Κάθε εταιρεία, κάθε επιχείρηση χρησιμεύει ως κάλυψη για την εμπορία ανθρώπων και τις τελετουργίες. Είδα διαμελισμένα πτώματα σε μια πύλη όταν ήμουν τεσσάρων ετών. Με τη χρήση της ύπνωσης (ενεργοποίησης της μνήμης), το θυμάμαι ξανά".

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνέχεια προηγούμενου...

    Να υπερασπιστώ εδώ και τώρα μια χώρα, που έκανε κλύσμα στους ρότσιλντ, απαγόρευσε τούς οργανωμένους ελτζιμπιντάδες, ενισχύει τις οικογένειες όσο κανείς άλλος και ένα ηγέτη, που χαρακτήρισε την βασίλισσα τής Αγγλίας βρυκόλακα, ενώ αυτός είναι η αιχμή τού δόρατος στο αντινεοταξικό κίνημα, θεωρώ ότι αποτελεί βάναυσο υποβιβασμό τής νοημοσύνης μας.
    Το εν λόγω λιβελλογράφησα τής μπόρτισας στηρίζεται σε ένα βίντεο/πόντκαστ μιας άλλης υποτιθέμενης ρωσίδας,, που ανακατεύει το σκατό με την κουτάλα, χωρίς να παρουσιάζει το παραμικρό ουσιαστικό επιχείρημα:
    https://twitter.com/VictoriaMortis?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1475238927988572169%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pravda-tv.com%2F2022%2F01%2Fdie-wahrheit-hinter-der-maske-mk-ultra-global-adrenochrom-fabriken-in-russland-und-satanismus-in-deutschland-videos%2F
    Ως μοναδική απόδειξη παρουσιάζει ένα βίντεο στα ρώσικα, που είχα την μαλακισμένη υπομονή να το παρακολουθήσω σε μετάφραση, σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο.
    https://www.youtube.com/watch?v=VNuF2t2nc0M&t=1724s
    Σε αυτό το βίντεο αυτό παρουσιάζει το εν λόγω καθίκι τις προσόψεις κάποιων κτιρίων, που υποτίθεται ότι εκεί μέσα παράγεται αδρενόχρωμα, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ. Σε δυο τρία κτίρια υπάρχουν κάποια γύψινα στις προσόψεις, τα οποία θα μπορούσαν να έχουν αποκρυφιστικό χαρακτήρα. Ενώ σε κανα δυο άλλα δείχνει κάτι γύψινα, που δεν έχουν καμία σχέση με αποκρυφισμό. Γαμώ το στανιό μου, εάν ψάξει κάποιος τα χιλιάδες κτίρια σε οποιαδήποτε μεγαλούπολη, χωρίς αμφιβολία θα βρει δυο τρία, που να έχουν ένα γύψινο φίδι στην πρόσοψη, ή κάποια ζώα με φτερά (εάν υποθέσουμε, ότι αυτά δεν είναι με φότοσοπ). Δηλαδή, τι γυρεύει η εν λόγω κυράτσα; Να τρέχει ο Πούτιν στα καλντερίμια τής Μόσχας, για να δει εάν υπάρχει κάπου κάποιο γύψινο φίδι για να τούς πει να το κατεβάσουν; Εξάλλου το φιάσκο μπορεί να το αντιληφθεί ο καθένας από τις φωτογραφίες τής ανάρτησης εδώ. Σε μια από αυτές εικονίζεται μια πιτσερία, με προφανή τον χυδαίο στόχο να συμβεί υποσυνείδητη παραπομπή στο γνωστό pizza gate. Δίπλα υπάρχει μια είσοδος κτιρίου και παραδίπλα ένα τμήμα 10% από τα ρολά μιας βιτρίνας με κάτι μουτζούρες σε ισχυρή σμίκρυνση. Κάτι από αυτά έχουν βάλει σε κόκκινο κύκλο αυτοί που έφτιαξαν το “άρθρο”. Η σκατορωσίδα ισχυρίζεται, ότι πρόκειται για συμβολισμούς που ανάγονται στο αδρενόχρωμα. Μεγέθυνα την εικόνα. Εάν αυτές οι μουτζούρες έχουν την παραμικρή σχέση με αδρενόχρωμα, ενημερώστε με, για να σκίσω τις κοτσίδες μου.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνέχεια προηγούμενου...

    Αυτό που με αηδίασε ακόμη περισσότερο στην ιστοσελίδα τού μπάρμπα πράβδα, είναι ότι κάνει εκεί διαφήμιση σε ψυχότροπα μανιτάρια και σε χασισέλαιο, που δεν προορίζεται για θεραπευτική χρήση, αλλά για μαστούρα.
    https://backend.cannergrow.com
    https://provithor.com/wp/shop/?wpam_id=2
    Ο εν λόγω μάστουρας ισχυρίζεται, ότι βάζει διαφημίσεις, για να βοηθάει οικονομικά προγράμματα, που έχουν στόχο να στηρίζουν ευπαθείς ομάδες. Κωλόπαιδο πράβδα, εάν ήταν να βοηθάμε παιδιά που έχουν καρκίνο διαφημίζοντας εγκεφαλοαλλοιωτικά κόπρανα, τότε κλείστο το κοτέτσι. Και κάτι ακόμη καριόλη: Το DMT δεν υπάρχει μόνον στο αδρενόχρωμα, αλλά και στα ψυχοτροπικά μανιτάρια. Και όταν δεν έχουν αδρενόχρωμα στις σατανολατρικές τελετουργίες παίρνουνε ψυχότροπα μανιτάρια, όπως η muscaria amanatis, που διαφημίζεις, σούργελο. (muscaria: στα αγγλικά “mashroom“, εξ ου και “μαστούρα” λέγεται το μανιτάρι και a-manati-s, πάλι από το μανιτάρι, μύκιτας, “μυς” στα αρχαία Ελληνικά, εξ ου και “μυστήρια” και “μυκιστήρια”, όπως αυτά αποκαλούντο παλαιότερα).
    Αυτό που με βάζει σε σκέψεις στην ανάρτηση τού Πράβδα, είναι ότι σε αυτή υπάρχουν 48 σχόλια, τα οποία αναφέρονται περί ανέμων και υδάτων, αλλά κανένα δεν κάνει λόγο για τον Πούτιν ή την Ρωσία. Γνωρίζω όμως από πρώτο χέρι, ότι όσοι κυκλοφορούν στο εναλλακτικό γερμανικό διαδίκτυο στην συντριπτική πλειοψηφία τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στον Πρόεδρο Πούτιν. Άρα ο τυπάς λογοκρίνει τα σχόλια, αφήνοντας να προβάλλουν οι στημένοι. Ούτε ένα σχόλιο ρε χαμούρη για τον Πούτιν, ούτε ένα; Και μάλιστα τέτοια αισχρή λάσπη στην Ρωσία, τώρα που το Ουκρανικό ζήτημα και η αντίστοιχη αντιρωσική ψύχωση περνάνε σε έξαρση;
    Για τού λόγου το αληθές, ο πράβδας έχει και ένα πρόσφατο άρθρο στην σελίδα του, σχετικά με την παραίτηση τού γερμανού ναυάρχου, λόγω τής επιθετικότητας τού νάτο εναντίον τής Ρωσίας. Όμως, αυτό που μένει κάτω από την γραμμή είναι η στημένη και χυδαία αντιρωσική προπαγάνδα.
    Στο χελένικ ριβέντζ, το οποίο θεωρώ βαθύτατα εμπαθές σε παραταξιακή βάση ιστολόγιο και το οποίο ουδέποτε επισκέπτομαι, παρά το ότι και αυτό έχει πρόσφατη ανάρτηση υπέρ τής Ρωσίας στο Ουκρανικό, δεν θα υπεισέλθω, γιατί έχουμε και δουλειές. Θα ισχυριστώ μόνον, ότι ο αντικομμουνισμός ως κατεύθυνση και αντικείμενο έρευνας είναι εκτός από αποδεκτός και πολύ χρήσιμος. Όταν όμως αυτός καταντάει παραταξιακή εμπάθεια βρωμάει σκόμπυ, πιουριφόυ και πτωμαΐνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Διονύση,

      δεν είναι το χελένικ ριβέντζ στο οποίο έχω παρατηρήσει, εγώ προσωπικά, αντιρωσισμό, όσο το ντιμπενιούς. Όσο για το πράβντα.. έπρεπε κι εγώ να είμαι πιο πονηρεμένος, μιας κι έχει δείξει από 10ετία δείγματα παραπλανητικής συνωμοσιολογίας, τα οποία θα έπρεπε να μού έχουν πιστοποιήσει προ πολλού ότι καμία σχέση δεν έχει η ιστοσελίδα αυτή με αυθεντικά ρωσικά μέσα πληροφόρησης.
      Δεν έδωσα επίσης βάση στην φωτογραφία, παρά μόνον αμφισβήτησα μέσα μου την πληροφορία ότι αυτά γίνονταν και επί τσαρικής Ρωσίας.
      Το σχόλιό σου θα γίνει ανάρτηση, και σε ευχαριστώ πολύ για αυτή σου την παρέμβαση.

      Διαγραφή