«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Φτάνει πια με το φασισμό ορισμένων εμβολιασμένων…

γράφει ο Γιώργος Μεταξάς


 

Ειλικρινά, προσπαθώ να διατηρήσω μία ψυχραιμία και να καταπνίξω την αγανάκτηση που μου βγαίνει με κάποιους υπανθρώπους, αλλά δε γίνεται… Είναι αυτό που λένε «θέλω ν’ αγιάσω και δεν μπορώ»!

Εκανα το λάθος να ρίξω μια ματιά στην Αρχική Σελίδα του Facebook να δω τι αναρτήσεις έχουν κάνει οι διαδικτυακοί μου φίλοι. Εκεί βρήκα μία ανάρτηση μίας προσωπικής μου φίλης η οποία (ορθώς) ενίσταται για το πρόστιμο των 100€ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.

Κι από κάτω υπήρξαν δύο… φασιστοειδή τα οποία άδραξαν την ευκαιρία να ξεράσουν τη χολή που υπάρχει μέσα τους, γράφοντας:

Θα συμφωνούσα σε αυτό που γράφεις, αν έγραφες και ότι σε περίπτωση ασθένειας από covid, εφόσον το κράτος έδωσε δωρεάν τα εμβόλια, αν κάποιος ανεμβολίαστος πρέπει να μπει σε ΜΕΘ, τα έξοδα βαρύνουν τον ίδιο.

Σοβαρά τωρα; Αποτελεί λογική αυτό;

Ε, όχι!

Θα γράψω ό,τι ακριβώς έγραψα ως απάντηση στον «κύριο» και την «κυρία» που είχαν το απύθμενο θράσος να γράψουν αυτήν την αθλιότητα…

Συγχαρητήρια για τη μικροπρέπεια και τη μικροψυχία σας!

Προφανώς τέτοιοι ήταν οι γονείς σας, τέτοια ανατροφή σας έδωσαν!

Και προφανώς λησμονείτε ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν ΗΔΗ πληρώσει και με το παραπάνω την οποιαδήποτε νοσηλεία τους αφού όσο εργάζονταν ή εργάζονται το κράτος τους κρατάει ένα σκασμό χρήματα για ασφάλιση.

Είστε τόσο εξανδραποδισμένοι και νοητικά ευνουχισμένοι, που είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ ακόμα και τα στοιχειώδη να σκεφτείτε. Αλλά πώς να τα σκεφτείτε; Σας το επιτρέπει ο μισανθρωπισμός και ο εγωισμός σας.

Λυπάμαι, αλλά ΕΣΕΙΣ κι οι όμοιοί σας αποτελείτε ένα ΟΙΚΤΡΟ ΟΝΕΙΔΟΣ για την Πατρίδα! Εναν βρωμερό καρκίνο για την κοινωνία μας!

ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑΣ!

Και θα προσθέσω σε αυτό εδώ το άρθρο:

Αυτή σας η τάση να σπέρνετε διχόνοια και να προσπαθείτε να μειώνετε τους άλλους νομίζοντας ότι κάποιοι είστε, έχει μόνο μία ρίζα: το πλυντήριο εγκεφάλου που σας έχει κάνει το (όποιο) μυαλό χυλό.

Λέτε ότι οι ανεμβολίαστοι αποτελούν κίνδυνο… Μα ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΠΛΟ δεν μπορείτε να σκεφτείτε…

Οταν εσείς διαγνωσθείτε με Covid είστε ελεύθεροι να κυκλοφορείτε έξω όντας νοσούντες και να τον διασπείρετε ΠΑΝΤΟΥ, δόξη και τιμή!

Ο ανεμβολίαστος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τηρήσει καραντίνα… Δεν πάει ΠΟΥΘΕΝΑ!

Συνεπώς ποιος είναι ο κίνδυνος;

Ο εμβολιασμένος που ασθενεί και περιφέρεται ανεξέλεγκτα ή ο ανεμβολίαστος που είναι υποχρεωμένος να μείνει σπίτι του;

Αλίμονο αν συνεχιστεί αυτή η κατάπτωση! Αλίμονο στο Εθνος που θρέφει τη διχόνοια. Είναι καταδικασμένο να αφανιστεί…


kanenazori.com

 

 

33 σχόλια:

  1. 3 7 10
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.
    ΦΟΙΝΙΞ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3 7 10 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΟΣΟΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΤΗΣΗΣ
      ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ.
      ΑΡΙΣΤΟ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ PANANA.

      Διαγραφή
  2. Σωστότατος ο Κος Μεταξάς. Σωστός για όσους ακόμα έχουν ΛΟΓΙΚΗ. Όμως η λογική σε όσους έχουν λάβει το σκεύασμα έχει πάει "περίπατο" μαζί με την ελεύθερη βούλησή τους. Έχει ήδη παρουσιαστεί και εδώ, σε σχόλια κυρίως, οτι το σκεύασμα ενεργεί και στον ΕΓΚΕΦΑΛΟ, δηλαδή στην ΣΚΕΨΗ. Συνεπώς τι να περιμένεις απο ανθρώπους στους οποίους ΗΔΗ επενεργεί η άγνωστη ουσία στον εγκέφαλό τους ;

    Καλά λέει ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ 3 7 10 και ας το εμπεδώσουμε επιτέλους.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΤΑΞΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ.
    ΤΟΝ ΕΙΠΑΜΕ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ, ΤΟΝ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΑΝΟΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ....
    ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ,
    Ξ Ε Β Ρ Α Κ Ω Ι Ο Σ!!!
    ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΤΣΙΑ ΜΑΣ..
    ΔΕΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΟΥΝ.
    ΤΕΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΙΟΣ, ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ!!!

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Γιατί μας τυραννάς....?"
    Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια λέγανε οι παλιοί:
    http://sinomosiologos.blogspot.com/2022/01/blog-post_1.html#more
    Το είχαν το βίντεο διάφορες σελίδες από χθες, αλλά επειδή ήταν 9’ δεν είχα χρόνο να το δω. Όμως σήμερα που το είδα ήταν πολύ συγκλονιστικό, ο 11χρονος Νίκος είπε όλες τις αλήθειες όπως ένα μικρό παιδί βλέπει την νέα πραγματικότητα και δεν την αντέχει..
    Ειδικά σε μερικές στιγμές που βουρκώνει λέγοντας για την γιαγιά του ότι “δεν αξίζει να ρισκάρει να πάθει κάτι αν εμβολιαστεί για να μην της πάρει ο μητσοτάκης το 100ρικο”…
    Αντιγόνη
    ΥΓ. Είδα με μεγάλη λύπη ότι έκλεισαν το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης για να το κάνουν αμιγώς εμβολιαστικό κέντρο και σήμερα έστειλαν τα ΜΑΤ και εμπόδιζαν τους γονείς με τα άρρωστα παιδιά να πάνε μέσα στο νοσοκομείο για περίθαλψη, παρότι το νοσοκομείο εφημέρευε και οι γιατροί ήταν μέσα!!!
    Κλαίω από τα νεύρα μου γιατί προσευχόμουνα όταν είχε πέσει σε κώμα ο πλεύρης να ζήσει γιατί θεωρούσα ότι ήταν κρίμα, άσχετα ιδεολογίας, να πεθάνει νέος άνθρωπος με 2 παιδιά και μάλιστα τσακωνόμουν με όσους τότε του ευχόντουσαν να πεθάνει…
    Με τα ΜΑΤ στο παίδων και την μισή Ελλάδα να έχει ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ νοσοκομείο παίδων (το Αγλαΐα Κυριακού) γιατί από Λαμία και κάτω και τα περισσότερα νησιά όλοι έρχονται Αθήνα κάτι έσπασε μέσα μου και του εύχομαι σε αυτόν, την γκάγκα που παρίστανε την ανίδεη και όλους όσους αποφάσισαν να πεθάνουν τα παιδιά των Ελλήνων να βρουν αργό και μαρτυρικό θάνατο πριν βγει αυτός ο χειμώνας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΟΦΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΉ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΕΛΙΚΆ ΤΟ 3 7 10 ?
      ΠΈΣΤΕ ΜΑΣ ΚΙ ΈΝΑΣ.😩

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    3. ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΡΘΑ!!!!

      Διαγραφή
    4. ΘΟΥΛΗ ΠΟΡΔΟΚΛΑΝΑΚΗ,
      ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑ
      ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ.
      ΠΑΛΙ Γ@ΜΙΕΣ@Ι;;;;;
      ΠΑΛΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ;;;;;
      ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑ.

      Διαγραφή
    5. ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ,
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ.
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ, ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ.
      ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ.

      ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ
      ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ,
      ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΣΟΥ,
      ΔΑΚΡΥΖΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ,
      ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΠΟΙΟΣ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,
      ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΣΟΥ,
      ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΟ ΦΩΣ.

      Διαγραφή
    6. ΣΤΟΥΣ 10, ΟΙ 3 ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΙ 7 ΚΑΠΟΥΤ!

      Διαγραφή
    7. "ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΟΦΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ"

      Γδαρσιμο και μορφινη, it works 👌👌👌👌

      Διαγραφή
  5. Πολλές φορές , μετά από τους συνήθεις και διαρκείς τραμπουκισμούς και κανιβαλισμούς κάποιων αφηνιασμένων και γεμάτων μίσος μπολιασμένων δίποδων, με κυρίευε η οργή και με το ζόρι κρατούμουνα να μην εξαπολύσω επάνω τους τις πιο βαριές κατάρες. Μέχρι και με στήσιμο στο απόσπασμα με έχουν απειλήσει. Βλέποντας, όμως, κάποιους άλλους που εξαναγκάστηκαν στη μοιραία πράξη, τους λυπόμουν όλους . Έκανα λάθος. Δυστυχώς, είναι πολύ λίγοι εκείνοι που έχουν καταλάβει τι φριχτό κακό έκαναν στον εαυτό τους και στην κοινωνία, αλλά και πάλι αλλάζουν συζήτηση, γιατί αν συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της μη αναστρέψιμης καταστροφής τους, θα τρελαθούν. Παντού οι μπολιασμένοι έχουν τον πρώτο λόγο. Αισθάνονται κυρίαρχοι, κάτι σαν ιδιοκτήτες της ίδιας της ζωής. Πολλές φορές η έκφραση των προσώπων τους θυμίζει δαίμονες, ιδίως όταν χλευάζουν. Δεν φτάνει που συνεργάζονται με το σκότος για τον εξανδραποδισμό της ανθρωπότητας . Δεν τους φτάνει που οι πρώην φίλοι, αλλά και συγγενείς τους, είναι αποκλεισμένοι από την κοινωνική ζωή. Δεν τους φτάνει που άπορα γερόντια μπορεί να πεινάσουν, να μην έχουν να πάρουν ούτε αυτή τη φρατζόλα ψωμί και τα σάπια λαχανικά από το τέλος της λαϊκής, που τους επέτρεπε το κατοστάρικο που τώρα τους το στερεί η εκδικητική μανία των τεράτων. Δεν λυπούνται, όχι. , Ζητούν από το Κολοσσαίο τους κι άλλο αίμα απροσκύνητων.
    Πιστεύω πια, πως οι περισσότεροι γύρω μας δεν είναι αληθινοί άνθρωποι. Μπορεί να έχουν ανθρώπινη μορφή, αλλά το πνεύμα τους είναι τόσο πρωτόγονο όσο ένα ασπόνδυλο, μια αμοιβάδα. Για ζώα, ούτε λόγος. Γιατί το κάθε είδος στο ζωικό βασίλειο εκδηλώνει κι από κάποια αρετή, πίστη, ανεξαρτησία, ισχύ κλπ. Αυτή τα όντα που ενσαρκώθηκαν αυτή την εποχή μαζικά στη Γη, δεν είναι άνθρωποι. Δεν έχουν ψυχή και συνείδηση και προσπαθούν να πάρουν την αληθινή ανθρωπότητα μαζί τους, στο έρεβος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ, ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ... ΕΠΙΜΑΧΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΜΕ VUDU, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

      Διαγραφή
  6. Ο ανεμβολίαστος
    α. έχει άρα μεταδίδει
    β. δεν έχει άρα δεν μεταδίδει
    Ο εμβολιασμένος
    α. έχει
    άρα;
    Ποιός από τους δυό μεταδίδει σίγουρα;
    Εεεεε; Ποιόοοοος;
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού είσαι κοράσιόν μας εσύ..;;;
      "Μαύρα μάτια"..
      Γουέλκαμ! 🙂

      Διαγραφή
    2. Μελετάω ωρέ, μελετάω.
      Θα γενώ εξπερού
      χεχιχο
      Astillais

      Διαγραφή
  7. Διαβάζω εδώ:https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/syntagma-tis-ellados/arthro-20-syntagma-tis-ellados-ennomi-prostasia
    Επισημαίνω
    1. Καθένας έχει δικαίωμα στην παροχή έννομης προστασίας από τα δικαστήρια και μπορεί να αναπτύξει σ' αυτά τις απόψεις του για τα δικαιώματα ή συμφέροντα του, όπως νόμος ορίζει.
    2. Το δικαίωμα της προηγούμενης ακρόασης του ενδιαφερομένου ισχύει και για κάθε διοικητική ενέργεια ή μέτρο που λαμβάνεται σε βάρος των δικαιωμάτων ή συμφερόντων του.
    -----------------------
    Πρακτικά αυτό σημαίνει τα εξής
    Όταν βεβαιωθή το πρόστιμο (πρόστιμο σημαίνει πως κάνω κάτι παράνομο ή παραλείπω κάποια υποχρέωσή μου) καταθέτω Ε Ν Σ Τ Α Σ Η προς αυτόν που βεβαιώνει το πρόστιμο.
    Το πρόστιμο βεβαιώνεται ΠΑΝΤΑ από φυσικό πρόσωπο δηλαδή κάτω απ΄το πρόστιμο υπάρχει υπογραφή κάποιου αλλοιώς πρόστιμο γιόκ.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυβερνητική υπηρεσία της Αργεντινής (A.N.M.A.T.) παραδέχεται ότι τα εμβόλια COVID περιέχουν ΓΡΑΦΕΝΙΟ

    https://rumble.com/vsrrzt--a.n.m.a.t.-covid-.html?mref=6zof&mrefc=7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ απλά θα έλεγα στους εμβολιασμενους αφού εσείς προστατεύσετε από το εμβόλιο δεν χρειάζεστε ιατρική φροντίδα!!! Αφού αυτό σας έμαθαν ότι γίνεται με το εμβόλιο πρέπει και να σας αφαιρεθεί το δικαιωμα εισαγωγής σε νοσοκομείο!!! Τρελά στην τρέλα των εμβολιασμενων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΩΣΤΑ ΔΕΣ ΑΥΤΟ.............

    To Διεθνές Δικαστήριο εξέδωσε εντάλματα συλλήψεων και καταδικαστική απόφαση για Γενοκτονία με τις ενέσεις (Aπόφαση-link)
    Η απόφαση αυτή συμπαρασύρει κάθε Κυβέρνηση και οσους συνεργάστηκαν Πολιτικό Προσωπικό Γιατρούς κ.α

    https://amazonios.net/to-diethnes-dikastirio-exedose-entalmata-syllipseon-kai-katadikastiki-apofasi-gia-genoktonia-me-tis-eneseis-apofasi-link/

    Έκτακτες ειδήσεις από το Διεθνές Δικαστήριο Κοινού Δικαίου, 15 Ιανουαρίου 2022 (GMT) Μεγάλα φαρμακεία, κυβέρνηση και εκκλησιαστικοί ηγέτες αντιμετωπίζουν σύλληψη καθώς το δικαστήριο τους καταδικάζει για Γενοκτονία, απαγορεύει τις ενέσεις

    Του Kevin Annett


    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.............


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάς τα έχω βάλει ήδη εδώ:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/01/blog-post_41.html?showComment=1642360956563#c3773793440169421772

      Διαγραφή
    2. Μια διευκρίνηση: το δικαστήριο αυτό είναι δημιουργία πολιτών στον Καναδά και ιδρύθηκε από τον Kevin Annet (https://www.wikispooks.com/wiki/Kevin_Annett) χωρίς να έχει διεθνή αναγνώριση. Δεν παύει όμως να δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η δικαιοσύνη σε όλες τις χώρες.
      Παρ' όλα αυτά, μια άλλη κίνηση μεγαλύτερης βαρύτητας είναι η συνέντευξη που έδωσε
      o Reiner Fullmich για την δίκη που έχει ξεκινήσει μαζί με άλλους γιατρούς και δικηγόρους για να ξεσκεπάσουν αυτή την τεράστια απάτη. Απολαύστε την.
      Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ:

      https://rumble.com/vsdgrh--reiner-fullmich-.html

      Διαγραφή
  11. Απο ψηλα να κρεμαστεις,και χαμηλα να πεσεις, κλαρι να μπει στον κ@λο σου,να μην μπορεις να χεσεις...ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@#ΙΕΣΑΙ κι εσυ κι ολο σου το σοι .ΛΟΥΓΚΡΕΕΕΕΕΣ.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ...ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ. ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΧΑΙΟΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ????? ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. AΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ----- ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ

    ❌❌ [ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝDHMIΑ] ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Δρ. Α. ΡΑΛΛΗ

    https://www.youtube.com/watch?v=-SCm9FOFpdw

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μετά τον μικρό Νικόλα που τα είπε σταράτα και μία ατρόμητη μικρή που δεν διστάζει να σπρώξει αστυνομικό και ένας άλλος αστυνομικός που προσπαθεί να την πιάσει κουτρουβαλιάζεται:
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!
    https://www.youtube.com/watch?v=lP61UXiHsJM
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΑΚΟΥΩ??????????????ΡΕ ΧΛΕΧΛΕ( ρεμάλι, μάπας, κουράδας, χάλιας, λέτσος, σκατομαλάκας, ξενέρωτος, φλώρος)
    ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ???????
    Α,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΗΧΑΛΑΚΙ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ................
    ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ????
    ΑΠ`ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΖΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ.....
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΧΑΛΑΚΙ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΥΜΑ.........
    ΓΕΛΟΙΟΙ.................
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ????

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

    O Άρης Πορτοσάλτε μιλά στον ΣΚΑΪ για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό | Σήμερα | 19/01/2021

    https://www.youtube.com/watch?v=07HU_XFlUdU&t=379s

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Δρ. Zandré Botha ανακαλύπτει παράξενη μαύρη δομή στο αίμα των εμβολιασμένων

    https://www.bitchute.com/video/fr7Od96ex0jp/

    ---------------

    Πιλότος: «Αυτό έπαθα μετά το εμβόλιο...‼️‼️‼️
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΠΕΤΟΥΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ❓❓❓»,Βγάλτε τον HOAX αν έχετε τα κότσια.....‼️‼️‼️
    Ανοίγει ξανά ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ...

    https://twitter.com/Sylvestra_Jsc/status/1484205932217253896?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1484205932217253896%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FSylvestra_Jsc2Fstatus2F1484205932217253896widget%3DTweet



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή