«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Ο ουκρανικός στρατός αποθηκεύει βαρέα όπλα και εξοπλισμό εκκαθάρισης ναρκών στο Ντονμπάς και οι ΗΠΑ εκκενώνουν την πρεσβεία τους στο Κίεβο [ της Christelle Néant - μετάφρ. Διόδοτος ]

Μετά από πολυήμερες ανακοινώσεις και στη συνέχεια επίσημες διαψεύσεις από τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, οι Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν την εκκένωση του προσωπικού της πρεσβείας τους στο Κίεβο και των οικογενειών τους, με φόντο τη συγκέντρωση αρμάτων μάχης, πυροβολικού και εξοπλισμού εκκαθάρισης ναρκών από τον ουκρανικό στρατό στο Ντονμπάς.

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, τα αμερικανικά και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν άρθρα σχετικά με την επικείμενη εκκένωση του προσωπικού των αντίστοιχων πρεσβειών τους στην Ουκρανία. Οι αναφορές αυτές διαψεύστηκαν αμέσως από τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών, γεγονός που υποδηλώνει ότι τα μέσα ενημέρωσης είχαν επιδοθεί για άλλη μια φορά σε υστερία προκειμένου να κλιμακώσουν περαιτέρω την ήδη έκρυθμη κατάσταση.

Τέλος, στις 23 Ιανουαρίου 2022, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι ενέκρινε την οικειοθελή αναχώρηση του προσωπικού της πρεσβείας του στο Κίεβο και διέταξε την εκκένωση των οικογενειών τους. Συνιστούσε επίσης στους Αμερικανούς πολίτες να μην ταξιδέψουν στην Ουκρανία και σε όσους βρίσκονταν στην Ουκρανία να φύγουν με δική τους πρωτοβουλία.

" Στις 23 Ιανουαρίου 2022, το Υπουργείο Εξωτερικών ενέκρινε την οικειοθελή αναχώρηση των άμεσα προσλαμβανόμενων υπαλλήλων των ΗΠΑ και διέταξε την αναχώρηση των επιλέξιμων μελών των οικογενειών τους από την Πρεσβεία του Κιέβου λόγω της συνεχιζόμενης απειλής ρωσικής στρατιωτικής δράσης. Οι Αμερικανοί πολίτες που βρίσκονται στην Ουκρανία θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να φύγουν τώρα χρησιμοποιώντας εμπορικά ή ιδιωτικά μέσα μεταφοράς ", αναφέρεται τώρα στην ιστοσελίδα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Η δήλωση συνεχίζει λέγοντας ότι "οι Αμερικανοί πολίτες στην Ουκρανία θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ρωσική στρατιωτική δράση οπουδήποτε στην Ουκρανία θα επηρεάσει σοβαρά την ικανότητα της Πρεσβείας των ΗΠΑ να παρέχει προξενικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας σε Αμερικανούς πολίτες που εγκαταλείπουν την Ουκρανία. Προφανώς, είτε φύγουν τώρα είτε αργότερα αν η κατάσταση κλιμακωθεί, οι πολίτες των ΗΠΑ μπορούν να βασίζονται μόνο στους εαυτούς τους και στις εμπορικές πτήσεις για να φύγουν από το ουκρανικό τέλμα ούτως ή άλλως. Όπως η καταστροφική εκκένωση του Αφγανιστάν από τους Αμερικανούς, ο καθένας για τον εαυτό του και είσαι μόνος σου...

Αυτό επιβεβαιώθηκε σε ενημέρωση του Τύπου από αξιωματούχο του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος δήλωσε ότι "η στρατιωτική δράση της Ρωσίας θα μπορούσε να συμβεί ανά πάσα στιγμή" και ότι "η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα είναι σε θέση να εκκενώσει τους πολίτες των ΗΠΑ σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο". Sic.

Στον απόηχο αυτού, το Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε ένα παρόμοιο μέτρο, εκκενώνοντας μέρος του προσωπικού της πρεσβείας του και τις οικογένειές τους. Και η Αυστραλία μόλις ανακοίνωσε ότι έχει αρχίσει την εκκένωση των οικογενειών των διπλωματών της. Όμως, παραδόξως, ούτε η Ρωσία ούτε η ΕΕ εκκένωσαν το προσωπικό από τις αντίστοιχες πρεσβείες τους στο Κίεβο. Αυτό σημαίνει ότι είτε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ και τα υπουργεία Εξωτερικών της Βρετανίας και της Αυστραλίας γνωρίζουν κάτι που οι άλλες χώρες δεν γνωρίζουν για το πώς θα μπορούσε να κλιμακωθεί η κατάσταση στην Ουκρανία, είτε αποφάσισαν να τροφοδοτήσουν την πολιτική υστερία των μέσων ενημέρωσης γύρω από την επερχόμενη "ρωσική εισβολή".


Πράγματι, η ΕΕ, μέσω του Ύπατου Εκπροσώπου της για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, Josep Borrell, ανακοίνωσε ότι οι χώρες μέλη δεν θα προχωρήσουν στην εκκένωση του διπλωματικού προσωπικού και των οικογενειών τους από την Ουκρανία, όσο διαρκούν οι διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία, και ότι αναμένει εξηγήσεις από τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Antony Blinken, σχετικά με τους συγκεκριμένους λόγους που ώθησαν τις Ηνωμένες Πολιτείες να ξεκινήσουν την εκκένωση του διπλωματικού τους προσωπικού.

Πρέπει να πούμε ότι ακόμη και σε περίπτωση ρωσικής αντεπίθεσης μετά από μια απόπειρα επίθεσης του ουκρανικού στρατού εναντίον των δύο λαϊκών δημοκρατιών του Ντονμπάς, είναι δύσκολο να φανταστούμε τον ρωσικό στρατό να ισοπεδώνει το Κίεβο κάτω από ένα χαλί από βόμβες όπως στη Δρέσδη το 1945 (για να θυμίσουμε ότι το 2008, όταν η Ρωσία υπερασπίστηκε τη Νότια Οσετία εναντίον της Γεωργίας, ο στρατός της δεν ισοπέδωσε την Τιφλίδα)... Αν η Μόσχα επέμβει στο Ντονμπάς, οι στρατιωτικές ενέργειες θα λάβουν χώρα εκατοντάδες χιλιόμετρα από το Κίεβο, οπότε δεν θα υπήρχε λόγος να κινδυνεύσουν οι ζωές των δυτικών διπλωματών ή των οικογενειών τους...

Και αν η υστερία γύρω από τη φανταστική ρωσική εισβολή στην Ουκρανία δεν βασίζεται σε τίποτα συγκεκριμένο, οι φόβοι για προβοκάτσιες ή ακόμη και για μια απόπειρα επίθεσης του ουκρανικού στρατού στο Ντονμπάς φαίνονται δικαιολογημένοι με βάση τις προετοιμασίες που έχει κάνει το Κίεβο στην περιοχή.

Έτσι, αφού η Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ (DPR) ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι εντόπισε προετοιμασίες του ουκρανικού στρατού για την πραγματοποίηση πράξεων δολιοφθοράς και την αναζωπύρωση της σύγκρουσης στο Ντονμπάς, νέες πληροφορίες φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι το Κίεβο έχει επιθετικά σχέδια στα σκαριά.

Στις 24 Ιανουαρίου 2022, ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της ΛΔΔ, Edouard Basurin, ανακοίνωσε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών της Δημοκρατίας εντόπισαν νέες προετοιμασίες του ουκρανικού στρατού στο Ντονμπάς, γεγονός που υποδηλώνει μια μελλοντική επίθεση:

- Οι μονάδες της 1ης Ταξιαρχίας Τεθωρακισμένων, τα τάγματα τεθωρακισμένων της 53ης και 54ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας και η 58η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού ανέστειλαν τις άδειες για όλο το προσωπικό και οι διοικητές όλων των βαθμών διατάχθηκαν να παραμείνουν στα προσωρινά σημεία ανάπτυξης. Οι οδηγοί και οι πυροβολητές πήραν εξιτήριο από τα νοσοκομεία νωρίτερα από το αναμενόμενο, με συστάσεις για συνέχιση της ιατρικής περίθαλψης στις μονάδες. Οι επιτροπές από το αρχηγείο έφτασαν στα τάγματα αρμάτων για να ελέγξουν την προετοιμασία των όπλων και του στρατιωτικού εξοπλισμού, να επαληθεύσουν την εγκατάσταση των στοιχείων δυναμικής προστασίας στα άρματα και να ανεφοδιάσουν με πυρομαχικά και καύσιμα,

- Η παρουσία πληρωμάτων αρμάτων μάχης και πυροβολικού που προετοίμαζαν όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό για μάχη καταγράφηκε επίσης σε τοποθεσίες που απαγορεύονται από τις συμφωνίες του Μινσκ στις περιοχές Volnovakha, Andreyevka και Dobropolye (βλ. χάρτη),

- Η άφιξη 40 στρατιωτών από τρία διαφορετικά συντάγματα ειδικών δυνάμεων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, που είχαν προηγουμένως εκπαιδευτεί από εκπαιδευτές από το Ηνωμένο Βασίλειο, για να πραγματοποιήσουν προκλήσεις στην περιοχή Avdeyevka,


( Χάρτης που δείχνει πού έχουν αναπτυχθεί οι ουκρανικές ειδικές δυνάμεις, καθώς και μονάδες πυροβολικού και τεθωρακισμένων - Αν κάνετε αποθήκευση του χάρτη στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, μπορείτε να τον μεγεθύνετε όσο θέλετε και να δείτε κάθε λεπτομέρεια )

Carte montrant les préparatifs de l'armée ukrainienne dans le Donbass

- Η ανάπτυξη αυτοκινούμενων εκτοξευτών ρουκετών ναρκοκτονίας UR-77 από την ουκρανική διοίκηση στη γραμμή επαφής, καθώς και η ενίσχυση των προωθημένων μονάδων και των εχθρικών ομάδων επίθεσης με φορητούς εκτοξευτές ρουκετών αποναρκοθέτησης UR-83P. Αυτά τα συστήματα μηχανικού έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν γρήγορα διαδρόμους πλάτους 6 έως 14 μέτρων μέσα από ναρκοπέδια.

 



Εικόνες ενός UR-77

 

                                                                           Φωτο ενός UR-83P

 

 - Η ανασυγκρότηση μηχανοκίνητων μονάδων στην καρδιά του ουκρανικού εδάφους και η ανάπτυξή τους για την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων στο Ντονμπάς.

- Ξεκίνησε η αναδιάταξη των μονάδων της 28ης ταξιαρχίας της FAU (Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις) από το μόνιμο σημείο ανάπτυξής της στην περιοχή της Οδησσού. Η ουκρανική στρατιωτική διοίκηση επανατοποθετεί την 28η ταξιαρχία στο Ντονμπάς υπό το πρόσχημα ειδικών τακτικών και εκπαιδευτικών ασκήσεων. Μέχρι το τέλος του 2021, η ταξιαρχία είχε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, λιγότερο από 35%. Η ταξιαρχία δεν ήταν έτοιμη. Νωρίτερα φέτος, η Επιχειρησιακή Διοίκηση Νότου ανέφερε ότι η 28η Ταξιαρχία βρίσκεται πλέον στο 100% της δύναμής της και ότι όλοι οι νεοσύλλεκτοι έχουν εκπαιδευτεί στα κέντρα εκπαίδευσης.

Συνδυάζοντας την ανάπτυξη μονάδων αρμάτων και πυροβολικού, σε συνδυασμό με την αποστολή συστημάτων για την ταχεία εκκαθάριση μιας λωρίδας γης πλάτους αρκετών μέτρων στη μέση ενός ναρκοπεδίου, φαίνεται απίθανο ότι πρόκειται απλώς για συνέχιση της πολιτικής της Ουκρανίας να βομβαρδίζει κατοικημένες περιοχές, αλλά μάλλον ότι ο ουκρανικός στρατός προετοιμάζεται για μια επίθεση εναντίον της RPD (Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ) και της RPL (Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ).

Η RPD θέλησε να προειδοποιήσει την Ουκρανία ενάντια σε οποιαδήποτε ιδέα επίθεσης εναντίον της ή της RPL, τονίζοντας ότι οι δημοκρατίες δεν θα μείνουν άπραγες και ότι "ο ουκρανικός στρατός θα υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά από την οποία δεν θα μπορέσει να ανακάμψει". Ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της RPD κάλεσε τους Ουκρανούς αξιωματικούς και στρατιώτες να αρνηθούν να υπακούσουν στις εντολές για επίθεση στις δύο δημοκρατίες του Ντονμπάς, προκειμένου να σώσουν τις ζωές τους.

Ας ελπίσουμε ότι η συνάντηση των συμβούλων των αρχηγών κρατών της Νορμανδίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Παρίσι στις 26 Ιανουαρίου 2022, θα συνετίσει την Ουκρανία.

Christelle Néant

 

donbass-insider.com 

 


Σημείωση Διόδοτου: 

Η Christelle Néant είναι Γαλλίδα δημοσιογράφος (πολεμικός ανταποκριτής) που ζει στο Ντονέτσκ για περισσότερα από 5 χρόνια. Ήρθε στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ (ΛΔΝ) για να δει με τα ίδια της τα μάτια τι συμβαίνει και να παρέχει αντικειμενικές αναφορές από την πρώτη γραμμή.

 

 

 

6 σχόλια:

  1. Άμα νοιωσουν τα νύχια της Αρκούδας στο πετσί τους τότε θα τους φύγει ο τσαμπουκάς!!! Εύχομαι όλα αυτά να είναι κινήσεις απελπισίας από το ΝΑΤΟ και να τα βλέπει ο Βλαδίμηρος και να γελάει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΟ ,ΠΑΝΩ ΣΤΟ Κ@ΒΛΙ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ .
    ΠΩΣ ,ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗ ;
    ΘΑ ΦΑΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΠΕΣ Ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΗ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ,ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΗ ΦΟΥΣΚΟ ΓΚΑΣΤΡΙ Η ΚΑΜΠΑΛΑ .
    ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ,ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΑΣ .
    ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ,ΝΑ ΔΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΗ Ο ΡΩΣΟΣ .
    ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ .ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ . ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ .
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ,ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! .
    ΠΕΤΥΧΑ ΣΤΟ ΣΠΟΥΤΝΙΚ ,ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ : ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ,ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ,ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ .
    ΕΑΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ; ΣΕ ΤΙ ; ΕΑΝ ΘΑ ΣΤΑΛΘΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ;
    ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ,ΝΑΙ ,
    ΚΑΙ ; ΕΝΑ ΚΑΖΟ ,ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ ΚΛΩΝΟΥ .
    ΚΑΙ ;; ΠΤΩΣΗ ,ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ,ΟΠΩΣ ,ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΘΗ .
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ .
    ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΣΤΟΥΝΤΙΟΣ ΡΟΚ ΕΝΤΕΡΤΕΙΜΕΝΤΣ ....ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΠΛΙΝΚΕΝ (ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ) ,ΜΗΝ ΣΚΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ !.
    ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΔΑΝΟΣ ΤΩΝ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ ... ΜΙΑ ΦΡΕΓΑΤΑ ,ΤΙ ΦΡΕΓΑΤΑ ; ΔΙΜΕΤΡΗ ;
    ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ; ΨΙΛΗ ; ΞΑΝΘΙΑ ; ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ,ΣΤΗΘΟΥΣ ,ΜΕΣΗΣ ,ΓΟΦΩΝ ;
    .ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΗ ΠΙΣΩ ,ΣΑΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ,ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Ο ΒΡΕΤΤΑΝΟΣ ,ΤΟ 2017.
    ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ .
    ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ,ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ .
    ΚΩΣΤΗ ,ΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΝΤΑΣΤΥ ,ΞΕΡΟΣΦΥΡΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω ΝΑΙ, ΜΟΣΧΑΤΟ ΝΤΑΣΤΥ! ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ ΑΛΜΥΡΑ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ..

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΕ ΜΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ,
      ΠΙΑΣΕ ΚΙ ΕΝΑ ΜΟΣΧΑΤΟ ΝΤΑΣΤΥ.
      ΓΕΛΑΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΑ.
      ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ.

      Διαγραφή