«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Τελείωσε το "πανδημικό πακέτο Covid" ;

 του Jeffrey Dach (THE EPOCH TIMES)


 

Πολλοί άνθρωποι έχουν παρατηρήσει τη ραγδαία μείωση των δηλωθέντων κρουσμάτων COVD-19 από τις 8 Ιανουαρίου 2021 (βλ. παρακάτω διάγραμμα από το CDC). Σύμφωνα με ένα OP-Ed στη Wall Street Journal από τον καθηγητή Marty Makary στο Johns Hopkins, αυτή η ταχεία μείωση σημαίνει ότι η "ανοσία της αγέλης" θα επιτευχθεί μέχρι τον Απρίλιο και το Covid θα τελειώσει. Αυτό απέχει μόνο λίγες εβδομάδες. Όπως όλοι οι άλλοι με "κόπωση από το Covid", ελπίζω ότι το διάγραμμα συνεχίζει να μειώνεται και ο καθηγητής Marty Makary έχει δίκιο γι' αυτό.

Ο καθηγητής λέει ότι αυτή η ραγδαία πτώση δεν οφείλεται στον εμβολιασμό ούτε σε προφυλάξεις τύπου συγκάλυψης ή κοινωνικής αποστασιοποίησης, αλλά μάλλον στην ανάπτυξη ανοσίας αγέλης, που προαναγγέλλει το τέλος μιας πανδημίας ιών, όταν αρκετοί άνθρωποι αποκτήσουν ανοσία μετά την ανάρρωση από φυσική μόλυνση.

Μια άλλη εξήγηση αυτής της "ταχείας μείωσης" των θετικών κρουσμάτων με PCR είναι η νέα καθοδήγηση του ΠΟΥ για τους κύκλους ενίσχυσης της εξέτασης με PCR. Πάνω από 40 κύκλους τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα είναι υπερβολικά. Κάτω από 30 κύκλους δίνει λιγότερα ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Η απλή μείωση του ρυθμού των κύκλων ενίσχυσης θα προκαλέσει κατακόρυφη μείωση του αριθμού των νέων κρουσμάτων. Ίσως αυτό να αποτελεί μέρος της εξήγησης.

 

Εξαφάνιση της γρίπης;


Μια άλλη ανωμαλία στα στοιχεία του CDC είναι η εξαφάνιση των δηλωθέντων κρουσμάτων γρίπης από τα αμερικανικά εργαστήρια. (Βλέπε παραπάνω διάγραμμα από το CDC.) Ορισμένοι επιδημιολόγοι, όπως ο Knut Witkowski, λένε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα κρούσματα γρίπης μετονομάζονται σε κρούσματα Covid. Φαίνεται ότι υπάρχουν απεριόριστοι τρόποι για να χειραγωγηθούν και να παίξουν με τα δεδομένα χωρίς καμία ευαισθητοποίηση του κοινού.

 

«Μην ανησυχείτε, το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό»

Πολλοί από τους φίλους, τους γείτονες και τα μέλη της οικογένειάς μου έσπευσαν να κάνουν το εμβόλιο Covid και στη συνέχεια υπερηφανεύονται ότι έχουν εμβολιαστεί, συμβάλλοντας στο δημόσιο καλό.

Το εμβόλιο δεν είναι απαλλαγμένο από τα προβλήματά του. Ένα από αυτά είναι η ανοσοενίσχυση που προκαλείται από το εμβόλιο για άτομα που έχουν ήδη εκτεθεί στον ιό, είχαν την ιογενή ασθένεια και ανάρρωσαν με φυσική ανοσία. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πλέον φυσική ανοσία και δεν χρειάζονται εμβόλιο. Εάν όμως κάνουν το εμβόλιο, διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο ανεπιθύμητης ανοσοενίσχυσης. Ο αυξημένος κίνδυνος για τους "πρόσφατα αναρρώσαντες ή ασυμπτωματικούς φορείς" επισημάνθηκε από έναν καρδιοχειρουργό, τον Dr. Hooman Noorchashm σε επιστολή προς τον FDA με την οποία προειδοποιούσε για:

"σχεδόν βέβαιη ανοσολογική πρόβλεψη ότι, εάν ιικά αντιγόνα είναι παρόντα στους ιστούς των ατόμων που υποβάλλονται σε εμβολιασμό, η ειδική για το αντιγόνο ανοσολογική απάντηση που πυροδοτείται από το εμβόλιο θα στοχεύσει αυτούς τους ιστούς και θα προκαλέσει φλεγμονή και βλάβη των ιστών".

Ίσως αυτή να είναι η εξήγηση για έναν αριθμό θανάτων μέσα σε μία ή δύο ημέρες από τον εμβολιασμό που αναφέρθηκαν στα μέσα ενημέρωσης και στο VAERS. Αν και οι περισσότεροι τα έχουν πάει καλά, είχαμε τουλάχιστον έναν θάνατο λίγο μετά το εμβόλιο στην κοινότητά μας που γνωρίζω προσωπικά. Ίσως θα ήταν συνετό να αποφεύγεται ο εμβολιασμός ατόμων αυτής της ομάδας υψηλού κινδύνου που έχουν πλέον ανοσία, έχουν προηγουμένως αναρρώσει από τον ιό. Προς το παρόν στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν λαμβάνονται τέτοιες προφυλάξεις, και μάλλον θα έπρεπε να λαμβάνονται.
 

Αντιστροφή της θέσης για την υδροξυχλωροκίνη

Προφανώς ακόμη και το Facebook έχει πλέον αντιστρέψει τη θέση του σχετικά με τη λογοκρισία πληροφοριών για την υδροξυχλωροκίνη, ένα παλιό φάρμακο το οποίο αναγνωρίζεται πλέον ως ένα από τα πολλά επαναχρησιμοποιημένα αντιικά φάρμακα που είναι αποτελεσματικά για τον κοροναϊό. Ένας αριθμός επαναχρησιμοποιημένων αντιιικών φαρμάκων, όπως η αζιθρομυκίνη, η ιβερμεκτίνη, η μελατονίνη, ο ψευδάργυρος, η βιταμίνη D3, η βιταμίνη Α, η βιταμίνη C κ.λπ. είναι διαθέσιμα ως εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία για ιογενείς ασθένειες. Άλλος ένας καλός λόγος για να αμφισβητηθεί η ανάγκη για ένα πειραματικό εμβόλιο για μια ασθένεια με ποσοστό επιβίωσης 99,9% για τους κάτω των 60 ετών. Εάν έχουμε αποτελεσματική θεραπεία, τότε γιατί χρειαζόμαστε ένα εμβόλιο; Κανένα από τα εμβόλια δεν έχει εγκριθεί επίσημα από τον FDA. Όλα χορηγούνται σε ανθρώπους με βάση την Άδεια Έκτακτης Χρήσης ως μέρος μιας εν εξελίξει κλινικής δοκιμής.
 

Συμπέρασμα

Θα τελειώσει η Κασδεμονία τον Απρίλιο; Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν η πρόβλεψη του Dr. Marty Makary είναι σωστή. Ελπίζω να έχει δίκιο, ώστε τα πράγματα να επιστρέψουν στην κανονικότητα. 


theepochtimes.com



6 σχόλια:

  1. Τελειώνει, αλλά οι κυβερνήσεις πέτυχαν τους στόχους τους: Συμμόρφωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα αγνοήσουμε αδιάφορα το γεγονός ότι εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι αναγκάστηκαν να δεχτούν μια ένεση με κάτι που δεν χρειάζονταν; Αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή. Η μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου στην ανθρώπινη ιστορία και ο απόλυτος έλεγχος του σώματός σας.

    Δεν είναι ώρα για εφησυχασμό, μείνετε σε επαγρύπνηση. Δεν θα ξεχάσω τι προσπάθησαν και τι προσπαθούν να κάνουν, καμία υποχώρηση και καμία ξαφνική κοινή λογική δεν θα με κάνει να τους δω ως κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είναι. Είναι καιρός να καταστήσουμε αυτούς τους καραγκιόζηδες υπεύθυνους για τα εγκλήματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ το πρωi ως το βραδυ Παγωvα και Ψυxακια βλεπoυμε...Aυτα γιατi δεν τα δειxvoυν τα "δnμoκρατικα" μας καvαλια;

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/01/i-v-x-oa-i-xvo-no-v.html

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποκλείεται να είναι από προχθές βράδυ αυτό, στην Πανεπιστημίου. Πώς δεν μάθαμε τίποτα; Είναι παλιότερο, μάλλον από 19/12/21.

      Διαγραφή
  4. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ 30 ΚΥΚΛΟΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 25.
    ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΛΕΘΕΑΤΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΩΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ``LIVE GR'' TOY TZAIHMΣ ΣΩΝΤΕΡΣ:
    ``ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ PCR TA ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ 35 ΕΩΣ 37 ΚΥΚΛΟΥΣ''...
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ: ΛΑΘΟΣ. ΣΤΟΥΣ 40-42 ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ!!!
    ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ;
    ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΑ ΡΟΥΘΟΥΝΟΕΞΕΤΑΣΗ.
    ΕΜ-ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜ-ΦΟΛΙΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΛΙΑ, ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ... ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΝΤΟΥΡΟΣ...
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΡΩΤΑΣ... ΑΓΑΠΗ, ΤΡΥΠΗΘΗΚΕΣ;
    Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ... ΜΟΝΟΣ ΚΑΥΓΑΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Ο ΚΑΥΓΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή