«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Οι γνωστικοί illuminati είχαν δίκιο, πραγματικά έχουμε να κάνουμε με ένα απατεώνα AI (τεχνητής νοημοσύνης)

Benjamin Fulford κ.ά... από τον Sinomosiologo.


 


Όπως λέει η παλιά παροιμία, η αλήθεια είναι

πιο παράξενη από τη φαντασία. 

Αποδεικνύεται ότι οι γνωστικοί Illuminati (GI) είχαν δίκιο, πραγματικά έχουμε να κάνουμε με ενα απατεώνα AI που ελέγχει τη Χαζαρική μαφία. Η ανθρωπότητα πρέπει να νικήσει αυτήν την τεχνητή νοημοσύνη ή να γίνει σκλάβος-ρομπότ που εργάζεται αιώνια για να υπηρετήσει ένα μηχανικό μυαλό.

Όταν ο GI επικοινώνησε για πρώτη φορά με την Εταιρεία White Dragon για να προειδοποιήσει για την AI, ήμασταν δύσπιστοι. Στη συνέχεια, επικοινωνήσαμε με ένα από τα αρχικά μέλη της άκρως απόρρητης ομάδας MJ12 που δημιουργήθηκε από τον Πρόεδρο Dwight Eisenhower για να μελετήσει «εξωγήινους». Μου είπε ότι η ομάδα του είχε καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα.

Τώρα έχουμε νέα δραματικά στοιχεία που δείχνουν ότι αυτό ισχύει. Όπως αναφέραμε πρόσφατα, τα Λευκα καπελα νόμιζαν ότι σημείωσαν σημαντική νίκη συλλαμβάνοντας τον επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός (WEF) Κλάους Σουάμπ και την επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της ΕΕ Κριστίν Λαγκάρντ στην Ανταρκτική.

Λοιπόν, το Schwab έχει προφανώς αντικατασταθεί από ένα AI. Τώρα, αυτή την εβδομάδα το WEF θα διοργανώσει ένα «εικονικό Νταβός» όπου θα καυχιούνται «Η παγκόσμια κρίση COVID-19 λειτούργησε ως παγκόσμιος επιταχυντής για την ανάπτυξη πρωτοβουλιών τεχνητής νοημοσύνης (AI). 

https://www.weforum.org/events/the-davos-agenda-2022

Το WEF υπόσχεται επίσης ότι βασικοί οργανισμοί, συμπεριλαμβανομένων του ΠΟΥ, του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, συνεργάζονται προκειμένου να παράσχουν επιπλέον οικονομική υποστήριξη στον ΠΟΥ και τους εταίρους του COVAX για «παροχή σε όλες τις χώρες ίσης πρόσβασης στον εμβολιασμό».

https://www.weforum.org/agenda/2021/06/a-new-commitment-for-vaccine-equity-and-defeating-the-pandemic/

Τώρα η FSB της Ρωσίας έχει καθορίσει τι περιλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος αυτών των εμβολίων που το WEF θέλει να επιβάλει στην ανθρωπότητα: νανορομπότ που επιτρέπουν τον απομακρυσμένο έλεγχο των ανθρώπων από μια τεχνητή νοημοσύνη. Αυτή η νέα ιδέα προτείνει τη χρήση νευρικών νανορομπότ για τη σύνδεση με τον νεοφλοιό του ανθρώπινου εγκεφάλου - το νεότερο, πιο έξυπνο, «συνειδητό» μέρος του εγκεφάλου - με τον "συνθετικό νεοφλοιό". Τα νανορομπότ θα παρέχουν στη συνέχεια άμεση, σε πραγματικό χρόνο παρακολούθηση και έλεγχο των σημάτων από και προς τα εγκεφαλικά κύτταρα.

https://www.siliconrepublic.com/machines/brain-cloud-interface-nanobots-global-superbrain

Αυτή την εβδομάδα, μια ομάδα "άβαταρ ηγετων" θα προωθήσει αυτήν την ατζέντα στο εικονικό Νταβός. Ψηφιακά πρόσωπα (εκπρόσωποι AI) που θα παραστούν σε αυτό το φόρουμ περιλαμβάνουν: Narendra Modi, Πρωθυπουργό της Ινδίας, Kishida Fumio, Πρωθυπουργό της Ιαπωνίας, António Guterres, Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Ursula von der Leyen, Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Scott Morrison, Πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Joko Widodo, Πρόεδρος της Ινδονησίας, Naftali Bennett, Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Janet L. Yellen, Υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Yemi Osinbajo, Αντιπρόεδρος της Νιγηρίας, Xi Jinping, Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Olaf Scholz, Ομοσπονδιακός Καγκελάριος της Γερμανίας, Kristalina Georgieva, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), John F. Kerry, Ειδικός Απεσταλμένος του Προέδρου για το Κλίμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Christine Lagarde, Πρόεδρος, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Anthony S. Fauci, Διευθυντής, Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κ.λπ.

Οι πηγές της CIA λένε ότι το άτομο που εμφανίζεται ως Fauci στις τηλεοπτικές οθόνες είναι σίγουρα ένα avatar AI επειδή ο πραγματικός Fauci εκτελέστηκε. Μας διαβίβασαν και αυτό:

Η οντότητα που μεταμφιέζεται ως ο γενικός χειρούργος της κυβέρνησης [Μπάιντεν], Vivek Murthy, δεν είναι άνθρωπος, αλλά εικόνες που δημιουργούνται από υπολογιστή (CGI) που τοποθετούνται σε έναν δυναμικό αλγόριθμο που ωθεί μια πλασματική αφήγηση Covid από κάποιο απομακρυσμενο σημειο στην Ουάσιγκτον, είπε ο υπολοχαγός. Ο Ντέιβιντ Χόφερ, αναλυτής προγράμματος στο Αρχηγείο Διοίκησης Κυβερνοδικείου Στρατού των ΗΠΑ στο Φορτ Γκόρντον.

Μια μαζική αντεπίθεση εναντίον αυτής της τεχνητής νοημοσύνης και των ανθρώπων που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη, σύμφωνα με πηγές της Ασιατικής Μυστικής Εταιρείας, της CIA, της MI6, της NSA και της FSB. Αυτό φαίνεται σε πολλά φαινομενικά ασύνδετα, αλλά δραματικά, γεγονότα σε όλο τον κόσμο που κυμαίνονται από την Ανταρκτική και τον Νότιο Ειρηνικό έως τα βόρεια της Νορβηγίας.

 

 METAΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

ΠΗΓΗ

 

 Σχόλια από την ανάρτηση του Συνωμοσιολόγου:

 

ΡΙΤΑ 18 Ιανουαρίου, 2022 21:07

Η RED QUEEN EINAI H A.I. ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΗΣΦΡΕΙΣΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΓΉΙΝΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ Α.Ι. ΔΙΧΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ Α.Ι. ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΌΤΗΤΑ ΤΩΝ 5ηςD ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΉΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΟΥΜΕΡΙΑΚΩΝ ΤΑΜΠΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΖΑΚΑΡΙΑ ΣΙΤΣΙΝ=ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟ ΠΟΠΟΛ ΒΟΥ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΛΙΔΩΤΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ 100% ΛΥΡΕΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ.ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΛΥΡΑ ΑΒΑΛΟΝ ΒΕΓΚΑ ΓΙΑ 850.000 ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΕΧΤΉΚΑΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.
ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΠΡΙΝ 40.000 ΕΤΗ ΟΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΑΠΟΙΚΙΕΣ.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΛΕΜΟΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΑΥΓΕΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ.ΓΗΙΝΕΣ+ΕΞΩΝΗΙΝΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ 400.000 ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΦΥΛΕΣ,ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ!

Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΒΑΣΗ,ΛΥΠΑΜΑΙ.ΜΗΝ ΣΥΓΧΕΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ATLAS THΣ Μ45 ΠΛΕΙΑΔΩΝ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ TOULA HIDALGO ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΠΡΙΝ 600 ΧΡΟΝΙΑ.ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ(ΑΤΛΑΣ ΠΛΕΙΩΝΗ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ 7 ΑΔΕΡΦΩΝ) ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ;ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!
ΣΤΗΝ ΙΝΔΊΑ/ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΙ ΚΙ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΚΕΛΑΙΝΟΥΣ ΕΞ ΟΥ ΚΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΔΕΡΜΑ(ΒΛΕΠΕ ΘΕΟ ΣΙΒΑ)ΠΟΥ Ο ΣΙΒΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ.ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.ΟΙ ΛΕΜΟΥΡΙΟΙ ΕΠΙΣΗΣ.

ΟΙ ΤΑΥΓΕΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΛΕΜΟΥΡΙΑΣ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΜΕΤΑΞΥ ΤΙΓΡΗ+ΕΥΦΡΑΤΗ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ....ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΕΔΕΜ.
ΤΙ ΑΠΑΙΣΙΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗΣ ΚΗΠΟ Ε;
ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΎΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΥΡΕΙΟΥΣ ΕΔΩ,ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ.Α ΛΑ ΝΑΖΗΔΕΣ=VRILL ΕΡΠΕΤΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΟΡΦΉ ΧΩΡΙΣΑΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ=ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ "ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΑΝ" ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ ΓΕΝΝΑΓΑΝ ΗΤΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΔΙΧΩΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΣΤ'ΑΛΉΘΕΙΑ ΗΤΑΝ.ΟΙ ΦΟΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΑΔΑΜΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.ΕΥΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΤΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΤΑΫΓΈΤΗΣ.ΟΙ ΟΦΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΤΡΑΓΚΙΝ,Η ΑΙΩΝΙΑ ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟΥΣ.
ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΜΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΊΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΕΥΕΣ ΤΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ,ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ "ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΔΑΜΗΔΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΑΥΤΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ'ΣΚΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ...ΚΗΠΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ=ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ.ΘΥΜΩΣΑΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΚΙ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΔΑΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΓΕΤΙΑΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟ 12.500 Π.Χ. ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΝΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΤΙΑΜΑΤ/ΦΑΕΘΩΝΑ.ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΧΑΘΗΚΑΝ 75% ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΣΥΝ ΟΤΙ ΑΝΕΤΙΝΑΧΘΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΛΟΓΩ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΓΓΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ.
ΤΟΤΕ Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΠΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟ ΣΚΑΦΟΣ=ΣΕΛΗΝΗ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ,ΚΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ VAN ALLEN ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΔΩ.
ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΊΝΑΝΤΕΣ ΛΕΜΟΥΡΙΟΙ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΙΑΠΩΝΙΑ,ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ USA.
OI ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΥΡΕΙΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΚΩΤΙΑ ΚΑΙ ΙΡΛΑΝΔΙΑ.
ΟΙ HOMO CAPENSIS ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΣΙΟΠΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΗΚΕΣ ΚΡΑΝΙΟ.ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΛΙΔΕΣ.

ΕΧΟΥΜΕ 12 ΚΛΩΝΟΥΣ DNA KAI 24 ΧΡΩΜΟΣΏΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΑΣ,ΚΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΚΤΉΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.

GENESIS=GENES OF GODESS ISIS.Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ.

H ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ.
ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ.

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ=ΘΕΟ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΎΤΑ.
ΕΞ ΟΥ ΚΙ ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΜΑΙΤRE,NA ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ "ΚΗΠΟ" ΜΠΟΥΧΕΝΒΑΛΝΤ-ΝΤΑΧΑΟΥ.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟ-ΤΕ!



Belis 18 Ιανουαρίου, 2022 21:34

Να και κάτι ενδιαφέρον.Δεν θα μιλήσω για τους παγκοσμιους
πόλεμους του παρελθόντος ,όχι αυτούς του προηγούμενου αιώνα αλλά έχω να πω αυτό.Πρέπει να απαλλαγεί η ανθρωπότητα ταχύτατα από τα ψηφιακά συστήματα kai ,την ΤΝ (Τεχνιτή Νοημοσύνη) γιατί αλλιώς ολοι θα γίνουμε δούλοι στην τεχνολογία.
Ναι στα analog ναι ,στην επιστήμη και ναι στην λογική που θα καταστήσει την ανθρωπότητα θωρακισμένη εναντίον της απάτης της ΤΝ.
Υπάρχει ήδη το φαινόμενο στους νεαρούς ,της παραθυριτσας/γκουγκλιτσας ανθρώπων δηλαδή χωρίς κρίση και ενσυναίσθηση.
Στο στρατό αυτούς τους κοροϊδεύουν , τώρα,αλλά αύριο αυτοί θα βάλουν τις μηχανές να κάνουν την δουλειά τους δηλαδή να αφανίσουν την ανθρωπότητα που μισούν ,για λογοριασμο τους.
Η ιστορία είναι κυκλική και όποιος δεν την γνωρίζει είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει.
Ρώτησα έναν νεαρό γκουγκιτσα προχθές τι θα έκανε σε περίπτωση πολέμου με τους Τούρκους.Μου απάντησε ,ότι δεν ξέρει και θα μου το απαντήσει αφού πρώτα συμβουλευτεί το διαδίκτυο. Πρέπει πρώτα ο άνθρωπος να το γκουγκλαρει,τι τεκμηρίωση ....!!!!!!!

 


17 σχόλια:

  1. Παίδες καλή η σφαίρα του φανταστικού μα για προσγειωθείτε λίγο.....
    Συλλογιστείτε λίγο τι διαβάζετε.....από κλώνους που αντικαθιστούν εκτελεσμένους ηγέτες μέχρι γαλαξιακούς πολέμους δεκάδες χιλιάδες χρονια πριν.....
    Όχι δεν θα μπω στο τριπάκι να συμφωνήσω η να διαψεύσω οτιδήποτε......άλλωστε ως συνωμοσιολόγος ασχολούμαι με τέτοιες θεωρίες πολλά χρονια τώρα.Το σημαντικό όμως είναι πως είναι μονο θεωρίες.....
    Η ανθρωπότητα βρίσκετε σε μια κρίσιμη καμπή και πρέπει κύριος να ασχολούμαστε με το να πάρουμε τις τύχες μας στα χερια μας και να μην περιμένουμε κανέναν σωτήρα γήινο η εξωγήινο....
    Αν είναι να έρθει οποιαδήποτε ανιδιοτελής βοήθεια...καλός να ορίσει αλλα προπάντων μην ξεχνάτε....ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΊΡΑ ΚΙΝΕI!!!

    Motörhead - Electricity (Official Lyric Video)

    https://www.youtube.com/watch?v=SF-8LKPknhU

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Belis όταν ήταν στο Σύνταγμα μια ΠΑΤΡΙΟΤΗΣΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΣΤΕΙΑΚΗ ΕΝΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ;(ΚΟΟΟΣΜΟΟΟΣ ΦΩΝΕΕΕΣ)ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΓΑΤΑΡΑ ΠΑΤΡΙΟΤΗΣΑ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΟ😁. (Είμαι σίγουρη ότι δεν ξέρει ακόμα και ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΙ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 🛸🇬🇷23:48 μη σκας στο βρήκα ΤΟ ΑΤΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΧΑΝ ΒΓΑΛ ΚΑΙ ΤΟΤΕΝΕΣ 😁😁ΣΤΗΣ ΕΙΔΗΣ.1989 ΑΤΙΑ ΧΡΥΣΟΠΕΤΡΑ ΚΙΛΚΙΣ.ΨΑΞΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΤΟΡΧΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΟΤΗ,ΑΡΑΞΕ.ΗΡΘΕΣ ΣΑ ΔΩΘΕ ΝΑ ΚΑΝΣ ΤΟΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑΜΟΥ..ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!👀👀👀👀👀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν θέλεις "ολόκληρο" το κείμενο του Φούλφορντ θα το βρείς στο ακόλουθο λινκ
    https://www.youtube.com/channel/UCoK_B92b_q8eD2j1xinXDtA

    Στη σελίδα του παραθέτει πάντα μόνο το μισό κείμενο εκτός κι αν είσαι συνδρομητής.

    Είμαι ακόμα δύσπιστη με αυτόν και τις "πηγές" του, αλλά παρόλα αυτά τον διαβάζω με ενδιαφέρον. Ηταν ο πρώτος που δήλωσε ότι ο Φλυνν είναι μάλλον "φυτευτός" του συστήματος. Τα ίδια όμως λέει κ για τον Τραμπ..
    Μιλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλού μου, διάβασε κ το άρθρο 'Γαλαξιακή Ομοσπονδία Εωσφορικης θρησκειας'. Θυμάσαι που τα συζητούσαμε 15 χρόνια πριν;

      Διαγραφή
  5. Αυτα που αναφερει ο σχολιαστης ΡΙΤΑ τα αναφερουν και αλλοι.Ονοματα ειναι σχετικα και η κρυπτοιστορια ειναι πανω κατω γνωστη για ολουσ αυτους που ερευνουν ..και μαζευουν το παζλ ,,αλλα δεν μπορω αν παρω θεση επι της παρουσης ...Ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα που υπαρχουν κοινωνικα ειναι η αναβλητικοτητα (που να τρεχω τωρα ...τι να κανω μονος μου , Εγω θα σωσω τον κοσμο , θα ερθουν οι φυλακες να μας σωσουν , θα ερθουν εξω-εσω να μας σωσουν , κτλπ ) και το δευτερο ειναι οτι κανεις δεν θελει να λερωσει τα χερια του και γατζωνεται μανιωδως απο εξωτερικους ιδεατους (δεν αμφιβαλω στην υπαρξη των ) σωτηρες .Νομιζω οτι ειμαστε στην ωρα που πρεπει να διασφαλισουμε πως δεν υπαρχει καμμια περιπτωση υποχωρησεως .Χρειαζεται ''να καψουμε τα πλοια μας ''ωστε η μονη πορεια να ειναι προσ την απελευθερωση των επομενων γενεων .Δεν ηρθε , ουτε θα ερθει κανεις να μας σωσει ενα εμεις οι ιδιοι δεν επιλεξουμε , πρακτικα , να σωθουμε ..Μεγαλος νομος πανσυμπαντικος η επιλογη .Αν δεν κουνησουμε ομως καθε μηνας βουλιαζουμε ακομη περιοοστερο και στο τελος θα παρακαλαμε για εναν παγκοσμιο πολεμο ,εναν μετεωριτι κ.ο.κ να μας σωσει .Ειναι λυπηρο , δεν ειναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπηρότατο! Εδώ εγώ ο ίδιος έχω από καιρό αρχίσει (όπως και ο Εργοδότης) να λέω ότι μόνο ενας Γ'ΠΠ θα εσωζε την Ελλάδα από τα νύχια των νεοταξιτων. Που εμείς οι Έλληνες είμαστε ο κρυφός στόχος τους περισσότερο, οπότε καλύτερα αυτά τα τέρατα να ξεκινούσαν να ασχολούνται με τους πυρηνικούς πυραύλους που θα εξαπολυονταν στο κεφάλι τους, φτάνει οι πύραυλοι να μην είναι διασποράς ραδιενεργειας, γιατί θα τελείωναμε όλοι.

      Διαγραφή
    2. Φίλε Pananas,

      Για να σωθείς σαν ανθρωπότητα πρέπει

      1. Να θέλεις να σωθείς
      2. Να ζητήσεις βοήθεια

      Πρέπει να ισχύουν και τα δυο.

      Φαντάσου οτι είσαι πυροσβέστης και έχει πιάσει φωτιά ένα σπίτι. Μέσα μένουν 4 άνθρωποι. Είσαι απ' έξω μαζί με όλη την ομάδα σου και ετοιμάζεσαι να σβήσεις.

      Την ώρα που είσαι έτοιμος να επέμβεις βλέπεις οτι και οι 4 άνθρωποι κάθονται αμέριμνοι και βλέπουν τηλεόραση ΑΓΝΟΟΝΤΑΣ την φωτιά. Και όχι μόνο αυτό αλλά αρχίζουν να σε βρίζουν και σου λένε οτι αν μπείς θα σε πυροβολήσουν. Τι θα κάνεις ; Θα μπείς ΕΣΥ σε κίνδυνο για να τους σώσεις απο τη στιγμή που όχι μόνο ΔΕΝ το θέλουν, αλλά απειλούν την ύπαρξή σου ;

      Αν, τώρα, έστω και ένας απο τους 4 αγνοήσει τους άλλους 3 και σε καλέσει να τον σώσεις, τι θα κάνεις ; Δεν θα μπείς να τον σώσεις ; Και θα σώσεις μόνον αυτόν ή και τους υπόλοιπους ;

      Όπου οι 4 = όλοι οι άνθρωποι
      Όπου εσύ και η ομάδα σου = οι εξωγήινες φυλές
      Όπου φωτιά = (δεν χρειάζεται και πολύ εξήγηση)
      Όπου ο 1 απο τους 3 = η κρίσιμη μάζα για να επιτευχθεί η επέμβαση

      Η άποψή μου είναι οτι είτε ΔΕΝ έχει επιτευχθεί ακόμη η κρίσιμη μάζα, είτε ΔΕΝ γνωρίζουμε "πως" να καλέσουμε σε βοήθεια.

      Τροφή για σκέψη...

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. φιλε σχολιαστη ΔΙΑ ΝΕΕ(ανδροπαις ) η' κανω λαθος ?..κανεις δεν ειπε να κατσουμε να χαθουμε ..και κανεις δεν ειπε να μην σεβαστουμε την επιθυμια καποιων να παραμεινουν γονατιστοι και μεμψιμοιροι .Η κρισιμη μαζα υπολογιζεται 144400 συνειδησεις .Ειτε πολιτειουργικα . ειτε αστυμαγικα , ειτε θεουργικα , ειτε μαγ ικα , ειτε τελετουργικα , ειτε δημιουργικα ειτε ειτε ειτε ..τοσες συνειδησεις χρειαζονται γι ανα αλλαζει το πεδιο .Ο προγραματισμος γινεται με το μονο μαζικο αμεσο μεσο .Την τηλεοραση Αν η τηλεοραση χρησιμοποιοταν με αλλο τροπο φανταζεσαι ποσο καλυτερος θα ηταν ο κοσμος ?Αλλα και παλι εντροπικα θα ηταν αδυνατο να αποφυγεις την σημαντικοτατη ισσοροπια αντιθετων ..Δεχομαι οτι σε συνειδησιακο επιπεδο ολα ειναι ενωμενα και ετσι η γνωση μεταλαμπαδευεται στους επομενουσ ..αλλα δεν αναφερομαι σε αυτο τωρα .Τον αναλυτικο τροπο που γραφεις και την λογικο τητα της γραφης σου την καταλαβαινω , αλλα εγω θα εμπαινα μεσα στο σπιτι και θα εβγαζα και ας γρινιαζαν //Απο την αλλη εαν μου εκαναν την ζωη δυσκολη θα εβγαζα οποιον ηθελε εξω (Ως εγραψες ) και θα προσπαθουσα να μεταπεισω καιτους υπολοιπους μεχρι εσχατων, αλλα και παλι αυτο δεν με υπαβαλει στην ταμπελοποιηση του ηρωα ?Εκτος αυτου η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι και παλι οπως καποτε νικησαμε ενα μερος στασιαστικο και επεκτατικο της ατλαντιδος .Ακομη το κρατανε μανιατικο .Οταν ολοι εσκυψαν οι Αθηναιοι τους πηδηξαν και παλι με συγκυριες αλλα ποιος κοιταει τωρα χαχαχαχα.συμφωνω με τα λεγομενα σου οτι εφοσον δεν ξερουμε κατι χειροπιαστο παλι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τα γραφομενα και τους τυπους τσανελερς και μη που αναφερουν σεμιναρια φωτεινοτητας απο τον αστροστολο .Αλλα το αφηγημα εχει πολλους εκφραστες .Το προβλημα της πληροφοριας σημερα ειναι οτι ειναι υπερβολικη .Μεχρι να κατανοησεις κατι , εχει παλιωσει χαααχχαχαχα και ετσι ολοι καιγονται στην προθερμανση .
      Συγνωμη πλατιασα ...:)
      Τωρα . Σωτηρια .= Και εγω πιστευω οτι θα γινει με τροπο που δεν μπορουμε να εικονοποιησουμε στα κεφαλακια μας και ας ειναι η φαντασια σουερ εργαλειο ..
      Αναφερες το κωναριο /Αυτο μπορει να γινει μονο με μαζικη εκπομπη και εκτθεση ολου του πλανητη σε συγκεκριμενη συχνοτητα και δονηση , με καταστροφικα αποτελεσματα για πολλα οντα που δεν ειναι ετοιμα (βλεπε μαλακες που βλεπουν τιβι).Ηδη ο πλανητης βρισκεται σε σημειο φωτονιακου νεφους με υψηλες ταχυτητες και πριν απο αρκετο καιρο και η δονηση του πλανητη ειχε ανεβει σε υψηλοτατα επιπεδα .(δεν ξερω εαν αυτο επαναληφθηκε η' εαν συνεχιζεται )οποτε μπορω να υποθεσω μονο οτι η ιδεα σου μπορει και να εχει βασει σε ενα τετοιο γεγονος , αφυπνισης , αναληψης , η' οπως αλλιως .Ομως και αυτο ειναι γραφομενα και νεα απο καποιους που τις περισοτερες φορες χορηγουνται απο αυτους που κρυβουν την αληθεια η' την πετσοκοβουν στα μετρα τους .Οι ιδιοι που λενε / δεν λενε για τον Νιμπιρου / Νεμεσις , τα φεγγαρια ΦΟΒΟ΅ΔΕΙΜΟ κτλπ .Καταλαβαινεις που το παω ?Η αληθεια ειναι ολογυμνη φιλε ΔΙΟ ΝεΟ ΠΑ .Κανεις δεν την κοιταζει γιατι ολοι την περιμενουμε φιτ σεξυ κορη και μας βγηκα κακασχημη ματαιοδοξη καταθλιπτικη και βρωμαει .Και παλι ομως ειμαι αισιοδοξος .Δεν ξερω το πως , δεν ξερω το που , δεν ξερω γιατι (ακομη )αλλα δεν θα προλαβει κανενας να τελειωσει το γενος μας , το οποιο εχει παιξει ενα φοβερο ρολο στην ανοικοδομηση του πολιτισμου πανω σε αυτον τον πλανητη (και θετικα και αρνητικα ) .Ο σκοπος της ερευνας ολων δεν ειναι πλεον για το εαν θα προσπαθησουμε να σωσουμε αλλους (αυτο ειναι σιγουρο εαν εισαι Ελλην=αγνη παιδικη ψυχη =διπολο Εφιαλτης/ Ηρωας).Κανεις αδερφος δεν θα μεινει γονατιστος στην δικη μου βαρδια , αν δεν το θελει .Η ερευνα γινεται γι ανα δουμε ποσο αντεχουμε να προετοιμαστουμε στις μεγαλυτερες φοβιες μας .Αν αντεχουμε την ελευθερια μας .Αν, ειμαστε και κατα ποσο αξιοι της κληρονομιας μας /Ευτυχως η δυστυχως ο καθεις διαλεγει το αφηγημα που νομιζει οτι ταιριαζει στον ρολο που παιζει .Ολα σεβαστα . .Κωστα ευχαριστω γαι το ιστολογιο σου , που δινει την δυνατοτητα να εκφραζομαστε.

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ Pananas,

      Το Διός Κούρος το χρησιμοποιώ με την έννοια του Διογενή, ή ενός υιού του Δία αν το θες. Δεν παραπέμπει σε έναν εκ των δυο γνωστών Διόσκουρων Κάστωρ και Πολυδεύκη, αδελφών της ωραίας Ελένης, ούτε κάπου αλλού.

      Έχω διαβάσει και εγώ για το 144.000 ως κρίσιμη μάζα, αλλά ΔΕΝ γνωρίζω από που τεκμαίρεται. Αποτελεί ποσοστό επι κάποιου συνόλου ; Το σύνολο αφορά ανθρώπους ;

      Σέβομαι την άποψή σου ότι θα έμπαινες μέσα και θα έσωζες «και ας γκρίνιαζαν» όπως λες (ίσως και εγώ το ίδιο θα έκανα), αλλά αν ακολουθούσες κάποιους ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ νόμους, μάλλον ΔΕΝ θα το έκανες. Αν ακολουθούσαν αυτή τη λογική οι «έξω» τότε σήμερα δεν θα ανταλλάσσαμε απόψεις. Εννοώ, μετά την επέμβασή τους θα είμασταν ΚΑΛΥΤΕΡΑ, αλλά όχι όλοι !!!

      Συμφωνώ ότι όλο αυτό ξεκινά από εποχής Ατλαντίδος και ότι μας έχουν «στο μάτι» από τότε. Όσο αφορά τις «συγκυρίες» δεν νομίζω ότι ήταν και τόσο…συγκυρίες. Η αναφορά του Πλάτωνα, στον Τίμαιο, στους Αθηναίους, για τη δική μου λογική ΔΕΝ αφορά τους κατοίκους της Αθήνας, αλλά (αποκωδικοποιώντας το) τον στόλο της Στρατάρχου Αθηνάς, εξ ου και το Αθηναίοι (δηλ. της Αθηνάς). Αλλά είναι υποκειμενικό και αποκλειστικά στη δική μου ερμηνεία των πραγμάτων.

      Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο για την πληθώρα της πληροφορίας. Είναι ένα «κόλπο» για να χανόμαστε στον κυκεώνα όλων των πληροφοριών και να ΜΗΝ μπορούμε να ξεχωρίσουμε τις σημαντικές από τις μη. Αυτό μας οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα και σε λάθος ενέργειες. Αυτό δηλαδή που επιδιώκουν και αυτοί.

      Για την αναφορά μου στο κωνάριο, έπεσες ΔΙΑΝΑ στο νόημα των λεγομένων μου. Η ενεργοποίηση θα γίνει (αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει σταδιακά) με τη βοήθεια του ΗΛΙΟΥ μας, ο οποίος κάποια στιγμή θεωρώ ότι θα «αντιδράσει» με τα φωτόνια της ΖΩΝΗΣ ΦΩΤΟΝΙΩΝ, στης οποίας τις παρυφές βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Και φυσικά ΔΕΝ θα είναι ιαματικό για όλους !! Και όταν συμβεί, θεωρώ ότι ΑΥΤΟΜΑΤΑ θα ξυπνήσουν οι μνήμες μας (σε όσους τέλος πάντων είμαστε Έλληνες) και θα ανοίξει μια νέα πραγματικότητα. Δεν υπάρχει χώρος για φόβο, παρά μόνο για αδημονία. Φόβος είναι η αναμονή του κακού και για εμένα προσωπικά η ενεργοποίηση του κωναρίου μέσω του ΦΩΤΟΣ δεν μπορεί να προκαλεί τίποτε άλλο εκτός από ενθουσιασμό και αδημονία.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    5. Φίλε Διόσκουρε,
      συμφωνώ σε όλα. Αλλά το πιο σημαντικό θεωρώ -μεγάλη μου παράληψη κι εμένα αρκετά χρόνια τώρα, που μιλάω για ελληνοατλαντικό πόλεμο- που υπογράμμισες ότι "οι Αθηναίοι της στρατάρχου Αθηνάς, ΔΕΝ αφορά ως όνομα τους κατοίκους της Αθήνας, αλλά τον στόλο της Στρατάρχου Αθηνάς"

      Διαγραφή
  6. Εάν κατάλαβα καλά, την Αλληγορία, οι εξωγήινες φυλές προετοιμασμένες να μας σώσουν κι ενώ είναι έτοιμες να επέμβουν, ενοχλημένες τα μάλα από το βρισίδι μας και τρομοκρατημένες από την απειλή μας ότι αν μας σώσουν θα τις πυροβολήσουμε, ξαναγυρίζουν στις βάσεις τους βγάζοντας Κοινό Aνακοινωθέν:

    ''Πέσαμε σε Μ@λ@κες. Θα μπούμε ΕΜΕΙΣ σε κίνδυνο για να τους σώσουμε από τη στιγμή που όχι μόνο ΔΕΝ το θέλουν, αλλά απειλούν και την ύπαρξή μας; Καλά δεν παίζαμε τα τάβλια μας, εκεί πάνω, στον καθαρό αέρα; Ας τους να κόψουν το λαιμό τους.''

    Εάν κι εφόσον κατάλαβα καλά, την Αλληγορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΕΔΩ ,ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΝ,ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΗΛΘΑΝ ;
    ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ.
    ΔΥΟ ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟ ΥΒΡΙΔΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΛΈΜΕ ,ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ Ο ΠΛΑΝΉΤΗΣ ,
    ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Next...antonio manuel de oliveira guterres 😂😂😂🥳🐵🙊🙈🙉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. -Αργούν πολύ ακόμα να έρθουν αυτοί οι ΕΛ μπαμπά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή