«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Mislav Kolakusic - Κροάτης Ευρωβουλευτής, πρώην δικαστής, ανένταχτος ακτιβιστής υπέρ του κράτους δικαίου και μαχητής κατά της διαφθοράς.

«Είναι σκανδαλώδες το γεγονός ότι χιλιάδες καθηγητές, γιατροί και εμπειρογνώμονες αποσιωπήθηκαν ουσιαστικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας και την ίδια στιγμή ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά ανοησίες για την πανδημία από ένα άτομο (σ.σ. Μπιλ Γκέιτς) που έγινε διάσημο συναρμολογώντας υπολογιστές στο γκαράζ του. "Πώς να εμβολιάσουμε όλο τον κόσμο": Εξήγησα στον Επίτροπο Υγείας της ΕΕ ότι ένα τέτοιο σχέδιο δεν είναι εφικτό, οπότε είναι προτιμότερο να το εγκαταλείψουμε αμέσως. Η εκστρατεία του φόβου και της απληστίας που διεξάγεται εναντίον των πολιτών θα χάσει στο τέλος. Οι πολιτικοί που βρίσκονται στην εξουσία σε πολλές χώρες έχουν προδώσει τους ίδιους τους πολίτες τους, την επιστήμη και την κοινή λογική. Απευθύνομαι στην Ursula von der Leyen (πρόεδρο της EU_Commission): "Η έκθεσή σας για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην ΕΕ είναι κατασκευασμένη και αναληθής, βάλτε τέλος στους παράλογους διχασμούς και τις διακρίσεις εις βάρος των πολιτών". Πρέπει να συνεχίσουμε να πολεμάμε τα παράλογα και αυταρχικά μέτρα των ανεύθυνων και διεφθαρμένων πολιτικών ηγετών σε όλο τον κόσμο. Τα γεγονότα και η κοινή λογική θα επικρατήσουν!» (twitter.com)

Ζάγκρεμπ-Κροατία


4 σχόλια:

  1. Οι Σχέσεις του Σκότους και η Πανδημία

    Τι σχέση έχει ο Μέρντοχ, ο Σβαμπ, ο Γκέιτς, ο ΠΟΥ και οι πολιτικοί (της Αυστραλίας);
    Ένα βίντεο που ανοίγει τις θύρες της κατανόησης όλου του οικοδομήματος ψεύδους και χειρισμού υποδούλωσης των λαών του κόσμου.

    https://www.bitchute.com/video/iqO6J9faUcYv/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Dr Lee Merritt συζητά με τους Wolfgang Wodarg, Reiner Füllmich και Robin Monotti για την τεχνολογία στόχευσης βιολογικών όπλων σε συγκεκριμένες ομάδες.

    https://www.bitchute.com/video/ZNHlB1IJUCIm/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΣΤΙΣ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

    Γιατί βλέπουμε τώρα μια στροφή στην αφήγηση

    Ο Biden χρειάζεται κάποια “καλά νέα” για την ομιλία του για την Κατάσταση της Ένωσης, καθώς θα είναι η τελευταία του ευκαιρία να «βοηθήσει να μετακινηθεί η βελόνα πίσω στο μπλε» [το Δημοκρατικό Κόμμα]. Και ο τρόπος που μπορεί να το κάνει είναι να κηρύξει τη λήξη της πανδημίας, πράγμα που θα του επιτρέψει να ισχυριστεί ότι είναι ο μεγάλος απελευθερωτής που τερμάτισε οριστικά τα μέτρα της «πανδημίας».

    «Εάν το χειριστούν αυτό σωστά, μπορούν να δώσουν στους εκλογικούς τους πράκτορες και στους [επαγγελματίες] συκοφάντες των μέσων ενημέρωσης, όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να ενισχύσουν τις προοπτικές των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές του 2022», γράφει ο Jeff Childers. [Coffee and COVID, 10-01-2022]

    Αλλά για να κάνουν αυτή την αναστροφή με τρόπο αξιόπιστο, πρέπει να αρχίσουν να μειώνουν το ποσοστό των περιπτώσεων τώρα. Και αυτό ακριβώς βλέπουμε να συμβαίνει. Για παράδειγμα, τα CDC άλλαξαν πρόσφατα τις οδηγίες τους ώστε «να μην χρειάζεται να κάνετε επανέλεγχο αφού αναρρώσετε από τον COVID», για να μην υπάρχουν άλλα ψευδώς θετικά αποτελέσματα από άτομα που έχουν αναρρώσει.

    Η ίδια ξαφνική αλλαγή της αφήγησης παρατηρείται και στην Ευρώπη.

    Φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη, ξαφνική και διαρκώς αυξανόμενη ώθηση προς την κατεύθυνση του τερματισμού της πανδημίας. Πολύ γρήγορα θα δούμε ακόμη περισσότερα γεγονότα, αφού ο Biden πρέπει να το ολοκληρώσει εγκαίρως αυτό το έργο για να κηρύξει τη νίκη του στις 1 Μαρτίου 2022. Αυτό θα εξηγούσε γιατί ανέβαλαν κατά ένα μήνα τον ετήσιο λόγο του προέδρου για την «Κατάσταση της Ένωσης» (State of the Union, SOTU). Χρειάζονται χρόνο για να μεθοδεύσουν το τέλος της πανδημίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://vk.com/video_ext.php?oid=370526593&id=456241348&hash=20e044fe78e159ad

    ΑπάντησηΔιαγραφή