«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Philippe Guillemant: η πανδημία τελειώνει τον Φεβρουάριο!


 

Από παντού έρχονται μηνύματα για τέλος της πανδημίας. Αυτή η πεποίθηση εδραιώνεται. Ο Philippe Guillemant-Φιλίπ Γκιγιεμάν διαπρεπής Ερευνητής στο CNRS γράφει σε ανάρτησή του στις 13/1/22.

Η διαίσθησή μου μέσω της σύνθεσης όλων όσων βλέπω να κυκλοφορούν…:
Η πανδημία του Covid θα τελειώσει τον Φεβρουάριο. Η ελευθερία και η ανθρωπιά θα επιστρέψουν. Οι (Anti-Vs) αντιεμβολιαστές θα κάνουν γιορτή. Οι εμβολιαστές (pro-Vs) θα ξυπνήσουν σιγά σιγά από έναν εφιάλτη δύο ετών, αλλά θα τους πάρει μήνες. Κάποιοι δεν θα συνέλθουν από τη λοβοτομή τους.
Οι anti-V θα πρέπει να επιδείξουν μεγάλη συμπάθεια, μεγάλη σιωπή και μεγάλη αποχή για να μην ”φτύσουν”( χρησιμοποιεί την ίδια φράση που εκτόξευσε ο Μακρόν κατά ανεμβολίαστων) τους pro-V, για να τους αφήσουν να ξυπνήσουν ήσυχα.
Δεν πρόκειται να είναι εύκολο.


 Είναι τελικά αυτό που φοβάμαι περισσότερο, αυτή η νίκη των αντιεμβολιαστών (αντι-V), αλλά πώς να μην τους καταλάβω;
Η μόνη βιώσιμη νίκη θα είναι να παραμείνουμε ενωμένοι και επομένως να μην επιδιώκουμε ανταποδοτικά χτυπήματα. Ο μόνος χαμένος θα είναι το τραπεζικό σύστημα, το οποίο στη συνέχεια θα καταρρεύσει σταδιακά, αφού δεν κατάφερε να ανακάμψει χάρη στους υπέρ-Vs.
Αυτή είναι η πραγματική απειλή που θα επικρέμεται εναντίον μας ως δαμόκλεια σπάθη, απέναντι στην οποία μόνο η ένωση όλων θα μας επιτρέψει να αποφύγουμε το χάος.
Πιστεύω ότι είναι δυνατό, μόλις εντοπιστεί επιτέλους ο πραγματικός εχθρός: η άγνοιά μας για τη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος.”

Ο Philippe Guillemant είναι Γάλλος φυσικός μηχανικός που αποφοίτησε από την Ecole Centrale Paris και το Institut de Physique du Globe. Είναι Διδάκτωρ Φυσικής και έχει τα προσόντα να διευθύνει την έρευνα. Εργάζεται στο CNRS (UMR 7343, IUSTI εργαστήριο Polytech’ Marseille) όπου είναι Ερευνητής Μηχανικός Hors Classe.

Ειδικός στην τεχνητή νοημοσύνη, η δουλειά του οδήγησε στη δημιουργία δύο καινοτόμων εταιρειών με άδεια από το CNRS: της Synapsys και της Uratek, οι οποίες του έχουν κερδίσει πολλές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένης της CNRS Cristal.

Τώρα διεξάγει θεμελιώδη έρευνα στη φυσική της πληροφορίας, η οποία στοχεύει να αναθεωρήσει την αντίληψή μας για τον χωροχρόνο

Είναι ο συγγραφέας της θεωρίας της διπλής αιτιότητας (ή του ευέλικτου χωροχρόνου), ενός μοντέλου δημιουργίας της πραγματικότητας που βασίζεται στην ελεύθερη βούληση μέσω της αναδρομικής αιτιότητας, που παρουσιάζεται στα τέσσερα βιβλία του «La Route du Temps» (The Present Time, 2010 & 2014). ), «The Physics of Consciousness» (Trédaniel, 2015), «The Peak of the Spirit» (Trédaniel, 2017) και «The great shift of humanity» (Trédaniel, 2021), αλλά και συνθετικά και σκηνοθετημένα στο ντοκιμαντέρ του Jean-Yves Bilien “La Route de la Conscience” (ταινίες Big Bang Boum, 2015). Αυτό το μοντέλο οδηγεί, μεταξύ άλλων, σε μια ορθολογική εξήγηση της συγχρονικότητας που οδηγεί σε μια πραγματική «γέφυρα» μεταξύ Επιστήμης και Πνευματικότητας.

 

dimpenews.com 

 

 Διαβάστε επίσης:

Ο Bill Gates ανακοινώνει το τέλος της πανδημίας και την αναποτελεσματικότητα εμβολίων. Η Omicron την μεταβάλει σ΄ενδημική νόσο, λέει! Οι πιο φτωχές χώρες αρνήθηκαν 100.000.000 δόσεις εμβολίων! 

 

Bourla (Pfizer): Επιστροφή στην κανονικότητα έως την Άνοιξη του 2022 – Με την Omicron τελειώνουν τα περιοριστικά μέτρα 

 

 

9 σχόλια:

  1. τελος πανδημιας χμ ,αρκει το φθινοπωρο να μη μας πεταξουν καμμια νεα μεταλλαξη...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχαλης Σκορπιος18 Ιανουαρίου, 2022 07:26

      Οποιος καει στον χυλο,φυσα και το γιαουρτι Κα Σουλα μου

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΧΥΛΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΗΜΕΡΑ;
      ΠΑΛΙ ΚΑΥΤΟΣ ΧΥΛΟΣ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΥΣΗΜΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
      ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΚΟΝΤΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
      ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ.
      ``ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ! ΑΚΟΥΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ''...
      ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΕΞΠΕΡ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ[!!!].
      ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.
      ΞΕΧΝΑΜΕ ΩΡΕ... ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  2. https://www.brighteon.com/fa970529-f471-432e-a695-e24f7bf351fc

    ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ



    ANNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. . . . Συνεχεια απο το μακαβριο δελτιο του Ηλια . . .
    Προσφατο ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ κατα συροην δολοφονιων απο τον Εφιαλτη κε τους 40 βρυκολακες, με το Εβραηκο δολοφονικο πειραματικο εμβολιο (ΑΝΑΚΟΠΗ) //
    Παει κε η 12χρονη μαθητρια Καλιοπη Αργυριου απο τον Πειραια. Την δολοφονησε ο Εφιαλτης σε συνεργασια με την φονισα μανα της που την πηγε να εμβολιαστει.
    Παει κε ο 55χρονος Βασιλης Σαητης απο το Καλοχωρι Μαγνησιας (ανακοπη μετα το εμβολιο).
    Παει κε ο 47χρονος Κωστας Τσουπας απο τον Αγιο Χαραλαμπο Λαρισας (απο ανακοπη μετα το δολοφονικο εβραηκο εμβολιο).
    Παει κε ο 48χρονος Δημητριος Σαμψων απο το Ηρακλειο (ανακοπη μετα το εμβολιο).
    Παει κε ο 45χρονος Νικολαος Αυγερης απο τον Βολο (ανακοπη μετα το εμβολιο).
    Παει κε ο 55χρονος παπα-Κωστας Καλυβας απο την Ελασωνα (ανακοπη μετα το εμβολιο).
    Παει κε ο 60χρονος Ηλιας Φασουλας απο την Καρδιτσα (ανακοπη μετα το εμβολιο).
    Παει κε ο 52χρονος Παναγιωτης Τσατσαρης απο το Αγρινιο (ανακοπη μετα το εμβολιο).
    Παει κε ο 49χρονος Γεωργιος Τσαλας απο την Κορινθο (ανακοπη μετα το εμβολιο).
    Παει κε ο 33χρονος Μιχαλης Σιαματρας απο την Καλιθενα (ανακοπη μετα το εμβολιο).
    Ψοφησε κε ο Προεδρος του Εβρωπαηκου Κυνοβουλιου Σασολι (ανακοπη μετα το εμβολιο).
    Αντε κε στα ταιρια του.
    Αυτες ινε μοναχα λιγες απο τις δολοφονιες που γνωριζουμε.
    Θα παει κανενας απο τους δολοφονους φυλακη? Ε μην τρελαθουμε κιολας. Την μιση Ελαδα να δολοφονησουν οι δημοκρατες, δεν θα πανε ουτε μια μερα φυλακη.
    Πανε φυλακη οι δημοκρατες ορε μελοθανατοι σκλαβοι ??
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ.
    ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβολικά μυαλά θέλουν να επιβάλλουν παγκόσμια δικτατορία |Ο Ιατρός Αποστ. Ζέρβας στην Εύα Μαυρογένη

    https://www.youtube.com/watch?v=wRDzbwJLhYQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΠΕ ΑΥΤΟ Ο DJT ????????? (ΤΟ Malanaref στο youtube έχει μια ταινία τα στο λινκ NOSSO LAR H TAINIA.)ΓΙΑ ΔΕΣ!🤔🧠

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Jacques Attali, το 1981:

    "Στο μέλλον θα βρούμε έναν τρόπο μείωσης του πληθυσμού. Θα ξεκινήσουμε με τους ηλικιωμένους, επειδή όταν οι άνθρωποι είναι άνω των 60-65 ετών, ζουν περισσότερο από ό, τι παράγουν, και αυτό κοστίζει ακριβά την κοινωνία" .
    Τότε οι αδύναμοι και έπειτα οι άχρηστοι, που δεν συνεισφέρουν τίποτα στην κοινωνία επειδή υπάρχουν όλο και περισσότεροι, και πάνω απ 'όλα, τελικά, οι ηλίθιοι.
    Η ευθανασία απευθύνεται σε αυτές τις ομάδες. Η ευθανασία πρέπει να είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο στις μελλοντικές μας κοινωνίες, σε κάθε περίπτωση.
    Φυσικά δεν θα είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε ανθρώπους ή να οργανώσουμε καταυλισμούς. Θα τα ξεφορτωθούμε αφήνοντάς τους να πιστέψουν ότι είναι για το δικό τους καλό.
    Ο πολύ μεγάλος και σε μεγάλο βαθμό περιττός πληθυσμός είναι κάτι που είναι πολύ δαπανηρό οικονομικά. Κοινωνικά, επίσης, είναι πολύ καλύτερο για την ανθρώπινη μηχανή όταν σταματά απότομα από ό, τι όταν σταδιακά αποσυντίθεται.
    Δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τεστ νοημοσύνης σε εκατομμύρια και εκατομμύρια ανθρώπους, όπως μπορείτε να φανταστείτε!
    Θα βρούμε ή θα προκαλέσουμε κάτι. Μια πανδημία που στοχεύει ορισμένα άτομα, μια πραγματική οικονομική κρίση ή όχι, έναν ιό που θα επηρεάσει τους ηλικιωμένους ή τους υπερηλικιωμένους, δεν έχει σημασία, οι αδύναμοι και οι φοβισμένοι θα υποκύψουν.
    Οι ανόητοι θα το πιστέψουν και θα ζητήσουν τη θεραπεία. Θα είχαμε διασφαλίσει ότι είχαμε προγραμματίσει τη θεραπεία, μια θεραπεία που θα είναι η λύση. Έτσι, η επιλογή των ηλίθων θα φροντιστεί: θα πάνε μόνοι τους στη σφαγή. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή