«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Μπολόνια, Βόρειος Ιταλία = ερπετοφωλιά: Φρίκη..! Βρέθηκαν 40 βαρέλια με νεκρά έμβρυα και ανθρώπινα λείψανα! Να τον ακούτε τον Αριστόμαχο!


 

Μια μακάβρια ανακάλυψη σοκάρει την ευρύτερη περιοχή της Μπολόνια.

Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου ένας παλιατζής προσκλήθηκε από τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας στη βιομηχανική περιοχή του Granarolo για να αποσύρει διάφορα σίδερα αλλά και περίπου 40 κίτρινα βαρέλια. Ο παλιατζής, Sinti (Ρομά Ινδικής καταγωγής) ισχυρίζεται πως ο ιδιοκτήτης του είπε να τα “πετάξει κάπου” (αν και η αρχική εκδοχή, σύμφωνα με Ιταλικά ΜΜΕ, ήταν “να τα πετάξει σε κάποιο χωράφι”).

Όταν ο παλιατζής άνοιξε ένα βαρέλι, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια μακάβρια εικόνα: ένα πράσινο υγρό μέσα στο οποίο επέπλεαν νεκρά έμβρυα και ανθρώπινα λείψανα. Το ίδιο περιεχόμενο βρέθηκε και στα υπόλοιπα βαρέλια, τα οποία φέρουν το σύμβολο των ειδικών βιολογικών απορριμμάτων στο πλάι τους.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Κινητή Αστυνομική Διεύθυνση, με το συντονισμό της τοπικής Εισαγγελίας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Il Resto del Carlino, η έρευνα πραγματοποιείται υπό άκρα μυστικότητα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται στο προσκήνιο αυτές τις ώρες, φαίνεται πως τα βαρέλια – και επομένως, τα έμβρυα – προέρχονται από μια πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη ανατομίας και επομένως να αποτελούσαν αντικείμενο μελέτης και έρευνας. Πριν από λίγα χρόνια, έγινε ανακαίνιση των πανεπιστημιακών χώρων και τα βαρέλια μεταφέρθηκαν στην αποθήκη, οπου και βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη.

Η Εισαγγελία της Μπολόνια διέταξε την προσωρινή κατάσχεση των βαρελιών. Μέχρι στιγμής ερευνάται το έγκλημα της παράνομης επεξεργασίας ειδικών απορριμμάτων κατά του ιδιοκτήτη της αποθήκης, ο οποίος υποστηρίζει πως τα βαρέλια του τα είχαν εμπιστευτεί από ένα μουσείο (όμως προτίμησε να μην αποκαλύψει πιο) και παράλληλα αρνήθηκε πως έδωσε εντολή στον παλιατζή να πετάξει τα βαρέλια με το περιεχόμενό τους.

 

 europost.gr

 

 

9 σχόλια:

  1. Ο Διευθυντής Κοινοτικής Ανάπτυξης του Meta-Facebook πιάστηκε σε επιχείρηση-«κεντρί» για παιδεραστία σε ξενοδοχείο

    https://attikanea.info/%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%80%CF%84%CF%85%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἰσραήλ Ἀβραάμ Μπουρλᾶ

    Ο CEO της Pfizer, Albert Bourla, κρύβει μια οικογενειακή ρίζα αιώνων, κληρονομιά που συνδέεται με τον βρετανικό σιωνισμό και μιας κοινωνίας πιστής στο καθεστώς της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
    Το πραγματικό του όνομα είναι Israel-Abraham Burla, σύμφωνα με τούς The Times of Israel

    http://sxolianews.blogspot.com/2022/02/blog-post_21.html



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dr A Gatti -Συζητά παρουσία νανοσωματιδίων στους εγκεφάλους θυμάτων
    αιφνίδιων περιγεννητικών θανάτων

    https://rumble.com/vv7an0-dr-a-gatti-.html


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ! Βρήκαν νανοσωματίδια στον εγκέφαλο βρέφους

      http://www.press-gr.com/2022/02/blog-post_319.html

      Διαγραφή
  4. ΡΕ !
    ΜΑΣ ΕΤΡΩΓΑΝ ΟΙ ΕΡΠΕΤΑΤΖΗΔΕΣ !
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ ;
    ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΕ !
    ΑΣΕ ΤΟ Γ@ΜΗΣΙ ΚΑΙ ΠΙΆΣΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΔΑΡΣΙΜΑΤΟΣ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΒΑΛΤΟΣ.
    ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ...Η ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ ΕΚΕΙ.
    ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙ.
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΤΡΥΠΩΝΗ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΣΑΥΡΕΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΤΟΥ!!!! ΣΑΥΡΟ-ΕΡΠΕΤΟ-ΧΑΖΑΡΟΤΡΥΠΑ!
    ΚΑΤΑ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΜΕΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    https://www.facebook.com/100061120325893/videos/313575924129211

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩ ΠΩ.. ΤΙ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ..!!
      ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΣΕΙ ΜΑΣΑΜΠΟΎΚΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΟΡΜΑΚΙΑ...

      Διαγραφή
  6. ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΣΑΥΡΩΝ... Η ΣΑΥΡΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ.
    ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 208 ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ .... ΠΕΘΑΝΕ!!!
    https://www.facebook.com/photo?fbid=313319424159402&set=a.100592812098732

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θυμάστε μια πολυκατοικία στην Ιταλία που την """"ρούφηξε ''''' η γή;
    Στην αρχή κάτι ψιθύρισαν και μετά μούγκα.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή