«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Έρευνα του Διεθνούς Ποινικού Σώματος: "Ψυχοπαθείς" παγκοσμιοποιητές χρησιμοποίησαν το COVID για να διαπράξουν "εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας" [ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ]


 

Η ομάδα, που ονομάζεται Δικαστήριο της Κοινής Γνώμης των Λαών, συγκεντρώθηκε στη Γερμανία στις 5 Φεβρουαρίου 2022 για να περιγράψει λεπτομερώς τις πολλές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που προκάλεσαν οι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID υπό την οδηγία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).

"Αυτή η υπόθεση, που αφορά τα πιο ειδεχθή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν υπό το πρόσχημα της πανδημίας COVID, φαίνεται περίπλοκη μόνο με την πρώτη ματιά", δήλωσε ο Γερμανός δικηγόρος Dr. Reiner Fuellmich στην εναρκτήρια αγόρευσή του. 

twitter.com/VigilantFox 

Ο Fuellmich ανέπτυξε με μεγάλη λεπτομέρεια πώς η πανδημία COVID σχεδιάστηκε από το κατεστημένο για να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε ένα τεχνοκρατικό σύστημα υπό τον έλεγχό τους.

"Πρώτον, δεν υπάρχει καμία πανδημία Κορόνα, αλλά μόνο μια "πανδημία" με τεστ PCR που τροφοδοτείται από μια περίτεχνη ψυχολογική επιχείρηση που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια συνεχή κατάσταση πανικού στον παγκόσμιο πληθυσμό", εξήγησε ο Fuellmich. "Αυτή η ατζέντα έχει σχεδιαστεί από καιρό".

"Ο τελικά αποτυχημένος πρόδρομός της ήταν η γρίπη των χοίρων πριν από περίπου 12 χρόνια και μαγειρεύτηκε από μια ομάδα υπερπλούσιων ψυχοπαθών και κοινωνιοπαθών ανθρώπων που μισούν και φοβούνται τους ανθρώπους ταυτόχρονα, δεν έχουν καμία ενσυναίσθηση και καθοδηγούνται από την επιθυμία να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο όλων μας, των ανθρώπων του κόσμου", συνέχισε, προσθέτοντας ότι χρησιμοποιούν "τις κυβερνήσεις και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης" για να ασκούν " συνεχή προπαγάνδα πανικού". 

Ο Fuellmich σημείωσε ότι ο κορονοϊός μπορεί να αντιμετωπιστεί με βιταμίνη C και D, ψευδάργυρο, ιβερμεκτίνη και υδροξυχλωροκίνη - όλες οι ουσίες που απορρίφθηκαν και δαιμονοποιήθηκαν από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και το ιατρικό κατεστημένο από την αρχή της πανδημίας για να πετύχουν τον "τελικό τους στόχο", να κάνουν όλους στον πλανήτη να κάνουν τις "θανατηφόρες πειραματικές ενέσεις".

Στη συνέχεια, ο Fuellmich επεσήμανε πώς το WEF (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) έχει αιχμαλωτίσει τις κυβερνήσεις χωρών μέσω του προγράμματος "Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες" για να πραγματοποιήσει την ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς (Great Reset).

"Οι κυβερνήσεις μας δεν είναι πια οι κυβερνήσεις μας, μάλλον έχουν καταληφθεί από την άλλη πλευρά, μέσω της κύριας πλατφόρμας τους, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το οποίο είχε αρχίσει να δημιουργεί τους δικούς του παγκόσμιους ηγέτες μέσω του προγράμματος "Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες" ήδη από το 1992", δήλωσε ο Fuellmich, αναφέροντας τον Billy Boy και την πρώην καγκελάριο της Γερμανίας Angela Merkel ως τους πρώτους αποφοίτους του.

twitter.com/LakovosJustice...

 

Τα τελευταία κομμάτια του παζλ "COVID" περιλαμβάνουν τον "πληθυσμιακό έλεγχο" και τη διάλυση της εθνικής κυριαρχίας με την αντικατάστασή της από μια Παγκόσμια Κυβέρνηση και ένα ενιαίο νόμισμα, υποστήριξε ο Fuellmich.

"Αυτό περιλαμβάνει τον πληθυσμιακό έλεγχο, ο οποίος, κατά την άποψή τους, απαιτεί τόσο μια μαζική μείωση του πληθυσμού όσο και τη χειραγώγηση του DNA του εναπομείναντος πληθυσμού με τη βοήθεια - για παράδειγμα - πειραματικών ενέσεων mRNA", δήλωσε ο Fuellmich.

"Αλλά απαιτεί επίσης την εσκεμμένη καταστροφή της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και των συνταγμάτων μας μέσω του χάους, έτσι ώστε τελικά να συμφωνήσουμε να χάσουμε τις εθνικές και πολιτιστικές μας ταυτότητες και αντ' αυτού να αποδεχτούμε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση υπό τον ΟΗΕ - που βρίσκεται πλέον υπό τον πλήρη έλεγχο αυτών και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ τους - ένα ψηφιακό διαβατήριο μέσω του οποίου κάθε κίνηση παρακολουθείται και ελέγχεται, και ένα ψηφιακό νόμισμα το οποίο θα μπορούμε να λαμβάνουμε μόνο από μια Παγκόσμια Τράπεζα - τη δική τους, φυσικά" πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Fuellmich πρότεινε την απαγγελία κατηγοριών για έξι σημαντικές προσωπικότητες:


🔴    Τον Γερμανό ιολόγο Christian Drosten
🔴    Τον διευθυντή του αμερικανικού NIAID Dr. Anthony Fauci
🔴    Τον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Tedros Adhanom  Ghebreyesus
🔴    Τον δισεκατομμυριούχο Billy Boy
🔴    Την επενδυτική εταιρεία BlackRock
🔴    Τον φαρμακευτικό κολοσσό Pfizer

 

 Το Δικαστήριο της Κοινής Γνώμης των Λαών δηλώνει ότι η έρευνά τους "θα χρησιμεύσει ως μια πρότυπη νομική διαδικασία για να παρουσιάσει σε ένα σώμα ενόρκων (αποτελούμενο από τους πολίτες του κόσμου) όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας του COVID-19 μέχρι σήμερα, εναντίον "ηγετών, οργανωτών, υποκινητών και συνεργών" που βοήθησαν, υποκίνησαν ή συμμετείχαν ενεργά στη διαμόρφωση και εκτέλεση ενός κοινού σχεδίου για μια πανδημία".

Από την ιστοσελίδα της PCPO:

Ο σκοπός της έρευνας του Λαϊκού Δικαστηρίου Δημόσιας Γνώμης είναι διττός: 

Αφενός να χρησιμεύσει ως πρότυπη διαδικασία και να συντάξει κατηγορίες εναντίον ορισμένων από τα ποινικά και αστικά υπεύθυνα κεφάλια αυτών των Εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας.

Και από την άλλη πλευρά είναι - μέσω της παρουσίασης μιας πλήρους εικόνας του τι αντιμετωπίζουμε, συμπεριλαμβανομένου του γεωπολιτικού και ιστορικού υπόβαθρου - να δημιουργήσει ευαισθητοποίηση σχετικά με την πραγματική κατάρρευση του σημερινού, καπελωμένου συστήματος και των θεσμών του, και, ως εκ τούτου, την αναγκαιότητα να ανακτήσουν οι ίδιοι οι λαοί την κυριαρχία τους, και την αναγκαιότητα να σταματήσουν πρώτα τα μέτρα αυτής της πανδημίας αρνούμενοι να συμμορφωθούν, και την αναγκαιότητα να ξεκινήσουν, με άλμα το δικό τους, νέο σύστημα υγείας, παιδείας, οικονομίας και δικαιοσύνης, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η δημοκρατία και το κράτος δικαίου στη βάση των συνταγμάτων τους.


Παρακολουθήστε ολόκληρη την ακρόαση:

 

Covidd19 Grand Jury 1 EN online - Reiner Fuellmich 


 

 

του Jamie White, για το humansbefree.com

μετάφραση: Διόδοτος


 

16 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΔΟΛΦΟΝΟΙ .
    ΟΙ ΔΡΑΚΟ ΚΡΟΝΙΟΙ .
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ :
    ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ,ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ .
    ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΡΙΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΚΑΤΙ .ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ .
    ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ .
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ ,ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ,ΤΡΟΜΟΣ ,ΠΑΝΙΚΟΣ .
    ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ,
    ΟΙ ΑΣΤΡΟΠΥΛΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ,ΑΛΛΑ ,ΦΥΛΑΤΤΩΝΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΠΙΑ ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .
    Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ ,Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ ,ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ ( ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ,ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΚΑΚΟ ,ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗ ).
    ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΑ ,ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΥ ΧΑΝ .
    ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ,ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ,ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑΡΗΔΕΣ ΧΑΖΑΡΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ,ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΡΕΕ ΑΦΘΟΝΟ ,ΕΜΕΝΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ .
    ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.
    1.ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΕΟΔΡΕΥΣΗ ΞΑΝΑ
    2.ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ GESARA ΚΑΙ ΤΟΥ QFS ,QUANTOYM FINANSIAL SYSTEM.
    KATA TON COREY GOOD ,ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΨΕΚΑΣΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΨΕΚΑΣΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ,ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ ΓΙΑ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ .
    ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΓΗΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ...
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ...
    Ο ΠΑΣΑ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ ...ΒΑΣΙΛΙΑΣ ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ,CEO ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ,
    ΠΑΙΔΟΦΑΓΟΣ ,ΑΙΜΟΠΟΤΗΣ ,ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ ,ΑΝΘΡΩΠΟΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ,
    ΥΠΟΓΕΙΟΣ ,ΕΠΙΓΕΙΟΣ ,ΝΟΣΟΥΣΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ .
    ΤΑ ΘΥΜΑΣΘΕ ,ΕΧΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΛΙΣΤΑ ,ΠΟΥ ΝΟΣΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΚΑΙ ΧΩΝΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ .
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !
    ΚΑΙ ...ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ,ΑΛΛΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΜΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ,ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΓΑΡ ...
    ΑΛΛΟΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΑΝ ΠΑΤΗΜΕΝΗ ΣΤΑΦΙΔΑ ,ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ ΓΑΡ ,
    ΑΛΛΟΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ,ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗΣ ΓΑΡ ...
    ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ .
    ΤΕΛΙΚΑ ,ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ,ΟΤΙ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ,
    ΠΕΤΥΧΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ Η.Π.Α .
    ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΡΠΕΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ D.C .
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ,ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΜΠΙΝΤΕΣ ,ΣΤΟΥΝΤΙΟΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ,
    ΚΛΩΝΟΣ Ο ΚΑΜΑΛΟΣ ,ΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ Ο ΨΕΥΤΟ ΜΠΙΝΤΕΣ ,
    ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ .
    ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ,ΕΡΠΕΤΟΦΑΓΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ ,
    ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΜΠΑΛΙΑ
    ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΙΑ .
    ΔΗΜΗΤΡΙΕ ! Η ΛΙΣΤΑ ΣΤΟ HOUMOROUSMATHEMATICS.COM ,ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑΑ ΛΕΦΤΑ ,ΠΟΥ ΛΕΜΕ .
    ΛΥΣΑΡΙ ,ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ !
    ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ ! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ! ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΗ ΠΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ !
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΟ ΤΟΥΣ .
    Ω ΡΕ ! ΟΣΟ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΗΓΙΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟ ΚΡΟΝΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ .
    ΜΕΡΟΣ 1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΡΟΣ 2.
    ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ,ΠΟΛΥ ΣΑΒΟΥΡΑ .
    ΚΟΠΡΙΤΕΣ ,ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΕΡΠΕΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ,ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ ,ΒΡΙΛ ,ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ,
    ΑΙΜΟΠΟΤΟΦΙΛΟΥΣ ,ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ,
    ΛΕΡΑ ! ΛΕΧΡΑ ! Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ! ΚΑΙ ΒΑΛΕ !
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ! ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ .
    ΣΤΡΑΤΟΣ .ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ! ΡΕ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ .
    ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ .ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΦΟΡΑ ,ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ,ΕΚΡΗΞΕΙΣ ,ΜΑΥΡΑ ΒΑΝ ,ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ ,
    ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ,ΤΖΙΠΑΡΕΣ .
    ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ .
    ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ,ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΥΡΗ ΕΡΠΕΤΟ ΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ .
    ΞΕΡΕΤΕ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ " ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ,ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥΣ .
    ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΥΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΥΛΕΣ .
    ΡΕ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ! ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΣΤΟ GITMO PARADISE HOTEL ?
    XAXAXAXAXAXAXAXAXA!
    ΤΟ ΤΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΔΩ ΣΚΑΤΑ ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ! .
    ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ! ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ! ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΗΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ !
    ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΓΔΕΡΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .
    ΝΑΙ ,ΤΟ ΞΕΡΩ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ .
    ΜΑΛΙΣΤΑ ,ΑΛΛΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ...ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ DNA .
    KAI EKEI ...ΣKAEI MYTH Η ΕΞΙΣΩΣΙΣ ,Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΗ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ,
    ΤΟ ΑΜΟΛΥΣΕ ΗΔΗ Ο ΜΟΝΤΑΝΙΕ ,Ε ΚΩΣΤΗ ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ .
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΩΣΤΗ ,ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ;
    ΩΧ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ! ΡΕ ΤΙ ΠΟΤΗΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ !
    ΑΣ ΜΕΙΝΩ ΕΔΩ .
    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ,ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ .ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΥΡΠΡΙΖ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ .....
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΑΑΑΑ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ! ΕΙΠΑΜΕ ! ΣΟΥΡΠΡΙΖ! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ! ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ;
    ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ,ΕΤΣΙ ; ΚΑΤΣΕ ,ΣΟΥ ΛΕΕΙ ,ΜΗΝ ΣΗΚΩΘΗ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΘΑ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΞΑΝ ,ΟΤΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ,ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΣΕ ΜΕΝΤΕΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ !
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗ ΛΙΓΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ .
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ! ,ΡΕ ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;;;;
    ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ .
    ΚΑΜΠΑΛΑΚΙΑ ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ !
    ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ .ΟΥΤΕ ΜΕ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ,
    ΣΕ ΜΑΓΚΩΝΩ ,ΣΕ ΔΙΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΣΕ ΕΧΩΝΩ .
    ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ... 3 7 10
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ; ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΚΑΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΜΥ ,ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ !
    Ε ΚΩΣΤΗ ! ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ; ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΕ ΠΟΛΥ .
    ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΜΕΡΟΥΣ . ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.
    ΕΡΡΩΣΘΕ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ .
    ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΑΓΑΖΟ ΤV,ΕΝΑΝ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ ,ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΕΣ ,ΝΑ ΕΜΒΟΛΗΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΟ .
    ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ ;
    ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΚΑΘΗΚΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΗΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ;
    ΕΓΩ ! ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ! ΕΧΕΤΕ ΡΑΒΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ .
    ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΣΕΣ ΡΕ ΝΑΖΗΔΕΣ ! ΡΕ ΚΩΛΟΕΡΠΕΤΑ !
    TAKE YOUR LAST BREATHS BASTARDS .
    ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ;; ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ .
    ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ! ΚΑΘΑΡΣΗ ! ΚΑΘΑΡΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΒΑΛΤΟΣ .
    3 7 10 .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΟΝΤΑΝΙΕ, ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΜΕ HIV KAI EIΠΕ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ AIDS, ...ΠΆΡΤΟΝ ΚΆΤΩ!
      ΤΑ ΚΑΜΠΑΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΡΕΜΙΓΚΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΙΩΠΗΛΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΠΟΔΙΕΣ).

      Διαγραφή
  4. ΤΏΡΑ
    ΑΝΑΚΑΛΕΊΤΑΙ ΌΛΗ Η ΟΜΆΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΊΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΠΌ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΜΑΣ.



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθώς το COVID καταρρέει, προετοιμάζουν ήδη την επόμενη "πανδημία" Ο κοροναϊός μπορεί να εξαφανιστεί, αλλά, από τον καρκίνο μέχρι το AIDS, τα εμβόλια mRNA ήρθαν για να μείνουν.

    https://off-guardian.org/2022/02/10/as-covid-crumbles-theyre-already-prepping-the-next-pandemic/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από ότι φαίνεται ο επόμενος ιός που θα έρθει θα είναι το AIDS και με αυτόν θα μπορέσουν να δικαιολογήσουν αυτούς που θα νοσούν αλλά θα φέρουν και νέα εμβόλια που "θα βοηθήσουν την κατάσταση".Συνάδελφος εμβολιασμένος με τρείς δόσεις το πέρασε χαλιά και πήρε αντιβίωση και βιταμίνες.Οταν γυρίσει θα τον ρωτήσω γιατί τα πήρε όλα αυτά αφού είναι εμβολιασμένος,έχει το εμβόλιο για προστασία.Όταν θα ξυπνήσουν κάποιοι απλά θα είναι πολύ αργά
    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΙΚΤΥΟ!!! Διεθνιστικές δυνάμεις ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2022/02/blog-post_79.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.
    ΕΥΓΕ ΣΟΥ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΑΓΟΝΑ 713 ΤΟΥ Q ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10/02/2018.
    ΓΡΑΦΕΙ CORONA OFFLINE.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο Q KAI OI Q ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ.

    https://t.me/cesaresacchetti/5408

    Παρεμπιπτόντως, και πάλι για να μείνουμε στο θέμα όσων ισχυρίζονται ότι το Q "δεν μάντεψε τίποτα" ή ακόμα και το Q είναι μια ψυχολογική επέμβαση, εδώ έχουμε άλλη μια απόδειξη ότι αυτοί οι άνθρωποι απλά δεν ξέρουν τι λένε. περίπου ή χειρότερα.κακή πίστη. Στις 10 Φεβρουαρίου 2018 το Q έγραψε "Corona Offline" στον πίνακα ανακοινώσεων του, που σημαίνει Corona απενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο. Ακριβώς τέσσερα χρόνια αργότερα, όλες οι χώρες σε όλο τον κόσμο αίρουν τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί στον κορονοϊό της γρίπης. Θα έλεγα ότι είναι κάτι περισσότερο από μια απλή σύμπτωση. Όποιος έγραφε σε αυτόν τον πίνακα ανακοινώσεων γνώριζε πολύ καλά τι θα συνέβαινε τα επόμενα χρόνια και γνώριζε επίσης ότι η τρομοκρατική επιχείρηση του κορωνοϊού θα αντιμετώπιζε την αποτυχία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΟΜΙΚΡΟΝ, ΑΛΛΆ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ (ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2020 ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ) ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΜΟΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ..

      Διαγραφή
  10. Εγώ πιστεύω μιλάει για τους κλώνους της ελισαύρετ. Γιατί το CORONA_OFFLINE στις αναρτήσεις τους φτάνει μέχρι τον Αύγουστο του 2018 με ανάρτηση που λέει "CORONA 16 NOW OFFLINE" και ενδιάμεσα έχει 4-5 ίδιες αναρτήσεις. Αλλά το να προσπαθείς να αποκωδικοποιήσεις τις αναρτήσεις αυτές είναι σαν να έχεις αποκωδικοποιήσει τον Νοστράδαμο.

    Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω οτι οι αναρτήσεις αυτές των Q δεν γράφονταν απο ανθρώπους, αλλά απο το πρόγραμμα της ΤΝ (Τεχνητής Νοημοσύνης) που έχουν στα χέρια τους τα λευκά καπέλα.

    Αν θέλετε ένα χρήσιμο link για όλες τις αναρτήσεις τους, δείτε εδώ :https://qanon.pub/
    Έχει και ψαχτήρι.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΟΣ!
      από το qanon.pub είχα αναρτήσει πολλά στον Διόδοτο το 2018 και 2019.

      Καλημέρα boy!

      Διαγραφή
  11. Με φρικτούς πόνους πέθαναν οι 15 από τις 23 μαϊμούδες που τους τοποθετήθηκε τσιπ στον εγκέφαλο της εταιρείας του Μάσκ, αλλά και οι υπόλοιπες 8 είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση:
    “Extreme Suffering”: 15 of 23 Monkeys with Elon Musk’s Neuralink Brain Chips Reportedly Died
    https://consequence.net/2022/02/elon-musk-neuralink-brain-chips-monkeys-died/
    Αφού λοιπόν πεθαίνουν τα μαϊμουδάκια και έχουν ξεσηκωθεί οι φιλοζωικές οργανώσεις για τον άσκοπο, όπως λένε, βασανισμό των ζώων, τι τους μένει να κάνουν;
    Μαντέψτε! Μήπως θα κάνουν ότι και με τα εμβόλια;
    Γιατί όταν πέθαναν όλα τα πειραματόζωα που ήταν ινδικά χοιρίδια, πήραν άδεια έκτακτης χορήγησης (λόγω και καλά πανδημίας) για να δοθούν στους ανθρώπους αλλά κυρίως τους ενδιέφεραν τα παιδιά…
    Άραγε, τι έκτακτη ανάγκη θα σκαρφιστεί ο έλον (και η παρέα του) για να αναγκάσουν τους ανθρώπους να βάλουν τσιπ στον εγκέφαλο;
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή