«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Ο κόσμος των κροκοδείλων


 

Η εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο καθεστώς της κατεχόμενης εξουσίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας (FRG), της κύριας οικονομικής δύναμης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπενθυμίζοντας την παρουσία 30.000 αμερικανών στρατιωτών στη Γερμανία και την ιδιότητα του ανθυπάτου που απολαμβάνουν οι Αμερικανοί πρεσβευτή στη χώρα αυτή.

Αυτή η δήλωση έρχεται στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της σύγκρουσης ΝΑΤΟ/Ρωσίας γύρω από την Ουκρανία και εν μέσω ενός πληροφοριακού πολέμου αυξανόμενης έντασης, μια από τις ακολουθίες του οποίου είχε ως αποτέλεσμα την απέλαση του ρωσικού καναλιού RT ( Russia Today) Deutsch of Germany (και η διαγραφή του καναλιού του από το YouTube). Η ρωσική αντίδραση επικεντρώθηκε στην απαγόρευση της Deutsche Welle (The Voice of Germany) από τη Ρωσία.

Ο Εμμανουέλ Μακρόν πήγε στη Μόσχα όπου του κέρασαν μια παγωμένη και πολύ περίεργη υποδοχή. Ένα είδος ταξιδιού που μοιάζει με ψυχολογικό ταξίδι προς την άβυσσο. Αντιμέτωπος με τη ρωσική αρκούδα, ο εκλογικός ελιγμός με το μοντέρνο αποτέλεσμα της ανακοίνωσης των κοινωνικών δικτύων δεν απέδωσε κανένα αποτέλεσμα. Ακόμη χειρότερα, το Κρεμλίνο αρνήθηκε οποιαδήποτε φαινομενικά αποτέλεσμα, υπενθυμίζοντας ότι η Γαλλία δεν ήταν ο κατάλληλος συνομιλητής για να συζητήσει την ουκρανική κρίση. Το μήνυμα είναι καυστικό και χωρίς έκκληση. Σημειώστε ότι μια πηγή από το Κρεμλίνο αποκάλεσε τα στοιχεία της ομιλίας του Μακρόν ένα πραγματικό βασανιστήριο εξαιρετικά δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί και δεν έχει καμία πρακτική ή συγκεκριμένη σχέση στην πραγματική ζωή.

Πιστή σε μια παράδοση που αναδείχθηκε το 1938 και το 1939, η Μεγάλη Βρετανία ήθελε πόλεμο στην Ευρώπη με κάθε μέσο και έδειξε ότι είναι η πιο δραστήρια όταν επρόκειτο να στείλει όπλα και στρατεύματα σε μια περιοχή κρίσης. Οι Βρετανοί ανέπτυξαν άνδρες και εξοπλισμό όχι μόνο στην Ουκρανία αλλά και στη Ρουμανία, στις χώρες της Βαλτικής και ακόμη και στη Βουλγαρία.

Η Σουηδία κήρυξε το επίσημο τέλος αυτού που ονομάζεται πανδημία COVID-19. Άλλες χώρες θα αναγκαστούν να κάνουν το ίδιο. Το θέμα εξαντλήθηκε, αλλά συνέβαλε στη συσσώρευση κολοσσιαίας περιουσίας και στην κερδοσκοπία οικονομικών και ακινήτων που θα εξασφαλίσουν σημαντικά έσοδα για τους παίκτες αυτού του μεγάλου καζίνο που έχει γίνει η διεθνής χρηματοδότηση. Τέλος της πανδημίας και μετάβαση σε άλλο θέμα που βασίζεται επίσης στον φόβο. Η τρομοκρατία δεν είναι πλέον επικερδής. Το φάντασμα ενός υποτιθέμενου ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης που ονομάζεται «Daesh» στο Idleb, ένα κατεχόμενο έδαφος της Συρίας, δεν προσέλκυσε πολύ κόσμο και η εξουδετέρωση του πέρασε εντελώς απαρατήρητη. Αποδεικνύεται μάλιστα ότι κανείς δεν τον γνώριζε στην περιοχή καταγωγής του και ότι οι αυτόνομες αρχές του Idleb δεν κατάφεραν να αποδείξουν την ταυτότητά του ή την ύπαρξή του. Στην Ευρώπη, ο ύποπτος Abdeslam αρνείται τώρα ότι σκότωσε κάποιον στις επιθέσεις στο Παρίσι. Πόλεμος στη Μέση Ανατολή; Σπατάλη χρόνου και πόρων. Η Συρία μόλις απέτρεψε άλλη μια ισραηλινή επιδρομή που στόχευε τους αμυντικούς της χώρους επιφανείας-αέρος. Οι Ισραηλινοί θα επιστρέψουν στο φορτίο όταν λάβουν τα τελευταία πρωτότυπα από την DARPA, αλλά φαίνεται ξεκάθαρο ότι αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάσει την τρέχουσα κατάσταση στην περιοχή. Υπάρχουν λοιπόν δύο θέματα επιλογής: Οι Ισραηλινοί θα επιστρέψουν στο φορτίο όταν λάβουν τα τελευταία πρωτότυπα από την DARPA, αλλά φαίνεται ξεκάθαρο ότι αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάσει την τρέχουσα κατάσταση στην περιοχή. Υπάρχουν λοιπόν δύο θέματα επιλογής: Οι Ισραηλινοί θα επιστρέψουν στο φορτίο όταν λάβουν τα τελευταία πρωτότυπα από την DARPA, αλλά φαίνεται ξεκάθαρο ότι αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάσει την τρέχουσα κατάσταση στην περιοχή. Υπάρχουν λοιπόν δύο θέματα επιλογής:

1. Πόλεμος κατά της Ρωσίας και της Κίνας (δώδεκα σενάρια και άλλες τόσες παραλλαγές).

2. Μια επίσημη και θεαματική αποκάλυψη με θέμα την εξωγήινη νοημοσύνη.

Η επιλογή 2 φαίνεται να έχει αναβληθεί από τον Ιούνιο του 2021 για λόγους που σχετίζονται με την αξιοπιστία της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε κάθε περίπτωση, παραμένει πλέον ένα ουσιαστικό στοιχείο στη χειραγώγηση των φαινομένων μάζας και αντίληψης, ειδικά αφού η ύπαρξη ενός σώματος που συσσωρεύεται από τα όργανα στα στρατιωτικά αεροσκάφη και τους δορυφόρους παρατήρησης των ΗΠΑ επιτρέπει ένα αρκετά ευρύ περιθώριο ελιγμών σε αυτόν τον τομέα. Παραμένει η πιο επείγουσα επιλογή. Μια απειλή πολέμου στην Ανατολική Ευρώπη και την Ασία-Ειρηνικό.

Σε δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας ανέφερε ότι η Πιονγκγιάνγκ δεν θα σπαταλήσει τον χρόνο της σε άχρηστες και χρονοβόρες συζητήσεις για να μιμηθεί άλλες χώρες που θέλουν να υποβάλουν ή να ευχαριστήσουν την Ουάσιγκτον, υπενθυμίζοντας ότι μεταξύ των 200 χωρών και εδαφών του πλανήτη, η Βόρεια Κορέα είναι Σχεδόν ένας από τους λίγους που αντέχουν σε αυτό και έχουν όχι μόνο διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους ικανούς να φτάσουν στην ενδοχώρα των ΗΠΑ, αλλά και βόμβες υδρογόνου και υπερηχητικά όπλα. Το χρονοδιάγραμμα αυτού του δελτίου τύπου απέχει πολύ από το να είναι ασήμαντο και ακολουθεί μια πολύ μεγάλη σινο-ρωσική προσέγγιση που αντιτίθεται με κοινή φωνή στην επέκταση του ΝΑΤΟ προς την Ανατολή ή σε μια άλλη έννοια εκτός από αυτή της Ενωμένης Κίνας.

Ένας κροκόδειλος μπορεί να είναι αρκετά γρήγορος στη στεριά για να προλάβει έναν άνθρωπο που τρέχει με πλήρη ταχύτητα σε ευθεία γραμμή (πρέπει να αλλάξετε κατεύθυνση απότομα σε ζιγκ-ζαγκ για να ελπίζετε να ξεφύγετε, αλλά υπάρχει ένας κόσμος μεταξύ θεωρίας και πράξης). Τραβώντας το σχοινί, μπορεί να σπάσει ανά πάσα στιγμή. Είναι πλέον σαφές ότι η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ αποτελεί casus belli για τη Μόσχα και η τελευταία άφησε να εννοηθεί ότι μια σύγκρουση στην Ευρώπη που γρήγορα θα διαχυθεί αλλού θα είναι η τελευταία. Ορισμένες χώρες είναι επομένως έτοιμες για αυτοκτονία και αυτό είναι μια αποκαλυπτική πτυχή της κλίμακας της κρίσης και της πολύπλευρης δυστυχίας στην οποία παλεύει ο σύγχρονος κόσμος. Ορισμένοι πραγματικοί υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων (όχι οι μαριονέτες της φαινομενικής εξουσίας) είναι επομένως όχι μόνο αρκετά απελπισμένοι ώστε να θέλουν έναν παγκόσμιο θερμοπυρηνικό πόλεμο, αλλά πιστεύουν ακράδαντα ότι μπορούν να κερδίσουν. Αυτομεθυσμένοι από τη δική τους ψευδή προπαγάνδα και τις σταθερές ιδέες τους, αυτοί οι «καμικάζι λήπτες αποφάσεων» κινδυνεύουν να μας παρασύρουν όλους σε ένα σενάριο που φοβόμαστε από την εμφάνιση της πυρηνικής φωτιάς του 1945.

 

strategika51.org 

 

 

11 σχόλια:

  1. Και στο τέλος έρχονται οι μέλισσ.... εεε συγνώμη οι εξωγήινοι.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΤΑ:

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1057040_aportosalte-syrizoakrodexioi-hrysaygites-gioyharan-ton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΡΤΟΚΛΑΣΤΕ
      ΠΡΩΚΤΟΣΑΛΤΗΣ
      ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΗΣ
      ΠΡΩΚΤΟΧΕΣΤΗΣ
      ΠΟΡΔΟΛΙΓΟΥΡΗΣ
      ΠΟΡΔΟΣΑΛΙΑΡΗΣ
      ΠΟΡΔΟΣΙΧΑΜΑ
      ΠΟΡΔΟΧΤΙΚΙΑΡΗΣ
      ΠΟΡΔΟΜΑΣΚΑΡΑΣ
      ΠΟΡΔΟΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ
      ΠΟΡΔΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ
      ΠΟΡΔΟΨΥΧΑΚΙΑΣ
      ΠΟΡΔΟΣΑΛΑΤΑΣ
      ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΣΑΣ
      ΠΟΡΔΟΚΛΑ@ΙΑΡΗΣ
      ΠΟΡΔΟΒΟΥΛΩΜΑ
      😂 😂 😂
      ΠΡ@ΚΤΟΜΑΠΑΣ
      ΠΡ@ΚΤΟΒΟΥΛΩΜΑ
      ΠΡ@ΚΤΟΚΛΑΝ@ΑΡΗΣ

      ΕΧΩ ΚΙ ΆΛΛΑ,
      ΑΛΛΆ ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ.......ΩΡΕ😜

      🌹ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
    3. Κοιτάξτε ποιος τοποθετήθηκε από τον μπιντέ για την διάθεση των πυρηνικών αποβλήτων:
      Here's Biden's new director of Nuclear Waste disposal.
      https://twitter.com/daxtonbrown/status/1492207599105630212
      Καλά, οι γόβες του είναι το κάτι άλλο και όχι κόκκινο, αλλά μπορντώ!!!
      Το φετίχ του είναι (έτσι για να μαθαίνετε και να μην είσαστε απληροφόρητοι!) τα παιχνίδια κουταβιών, ντυμένα με δερμάτινα φίμωτρα:
      Biden admin hires LGBT activist with puppy fetish to oversee nuclear waste disposal
      https://www.lifesitenews.com/news/biden-admin-hires-lgbt-activist-with-puppy-fetish-to-oversee-nuclear-waste-disposal/
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  3. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1056998_patisia-odigos-xylokopise-kai-mahairose-treis-fores

    Ή ΑΛΒΑΝΟΣ Ή ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορει να ειναι Αλβανος εμβολιασμενος.
      2 σε 1 σαν τα σαμπουαν.

      Διαγραφή
  4. Εν μέσω πυρηνικών διαπραγματεύσεων, το Ιράν παρουσιάζει έναν πύραυλο που μπορεί να φτάσει στο Ισραήλ---SPUTNIK NEWS FRANCE

    https://fr.sputniknews.com/20220210/zemmour-semporte-contre-une-retraitee-daubervilliers-et-pointe-son-prenom-1055083118.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σ.Ρουβάς «ξέπλυνε» τον Δ.Λιγνάδη: «Τον αγαπώ και συμπάσχω - Δε μπορώ να τον πω βιαστή»
    https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/1057231_sroyvas-ton-agapo-kai-ton-sympasho-ton-dlignadi-me-voithise-na

    χαμός στα σχόλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή