«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Enjoy the Show..


 

Ζουμε στο αεναο παρον, δηλαδη στο εδω και το τωρα. Το παρον ειναι διαρκως και αυταποδεικτως αντιληπτο. Ενω το παρελθον δεν ειναι. Το παρελθον το μελετουμε απο τις διαθεσιμες πηγες, τις οποιες ερευνουμε, και επι αυτων υποθετουμε και λογιζομαστε.

Υποθετουμε οτι η ανθρωποτητα χωριζεται σε τρεις αμιγεις φυλες (αν και αυτο ειναι αμφισβητουμενο πλεον, ισως να προκειται για τρια παρεμφερη ειδη, τα οποια διασταυρωνονται, οπως οι τιγρεις με τα λιονταρια, για παραδειγμα). Την Λευκη, την κιτρινη και την μαυρη. Απο τους συνδυασμους αυτων προκυπτουν μιγαδικες υποφυλες (πχ. λευκοκιτρινοι, λευκομαυροι, κιτρινομαυροι και λευκοκιτρινομαυροι).

Η κοιτιδα της φυλης μας ειναι η Πατριδα μας, η Ελλαδα, καθοτι ειμαστε αυτοχθονες. Οταν οι προγονοι μας συναντηθηκαν με τους μαυρους νουβιους, προεκυψε ο Αιγυπτιακος πολιτισμος (απο τον προγονο μας, τον Αιγυπτο, ο οποιος ιδρυσε και την ομωνυμη πολη). Αντιστοιχως, οταν οι προγονοι μας συναντηθηκαν με τους κιτρινους στην Κινα, προεκυψαν οι μογγολοι. Ενω οταν οι προγονοι μας συναντηθηκαν με τους κιτρινους στην Μεσοποταμια (προσεξτε το ελληνικο ονομα), προεκυψε ο Μεσοποταμιος πολιτισμος (οι ιδιοι οι προγονοι μας ιστορουν οτι ο Νιμροδ ηταν Ελληνας).

Στην Κινα υπαρχει ακομα θεατρο απο την εποχη του μεγιστου Διονυσου. Αυτη η αληθεια ειναι τοσο εκκωφαντικη, ωστε αρκει για να ξαναγραφτει ολη η επισημη ιστορια της ανθρωποτητας. Αυτην την αληθεια εθαψε ο Μαο Τσε Τουνγκ, ωστε να μην αποκαλυφθει και θιξει τον εγωισμο τους, παραδεχομενος αλλοτρια Πολιτισμικη κοιτιδα.

Ολη η ανθρωποτητα αρνειται πεισματικα να δεχτει οτι η κοιτιδα που προηγηθηκε Πολιτισμικως ειναι η Ελλαδα των προγονων μας. Ολοι, μα ολοι, αρνουνται σε εμας πεισματικα την αναγνωριση αυτης της αληθειας. Αντ’ αυτου, ισχυριζονται οτι αλλες περιοχες του πλανητη ειναι οι κοιτιδες ολων των πολιτισμων (οπως οι Αιγυπτιοι, οι Ολμεκ, οι Ινδοευρωπαιοι και αλλοι). Φαιδρα πραγματα.

Το ψευδος αυτο εχει τοσο βαθιες ριζες, ωστε δημιουργηθηκαν θεωριες εκ του μηδενος, την τελευταια 300ετια, για να πεισθουν οι παντες οτι καταγομαστε ολοι απο τους υποσαχαριους μαυρους, οτι υπαρχει μια φανταστικη ινδοευρωπαικη φυλη (χωρις το παραμικρο αρχαιολογικο ευρημα) και οτι η ελληνικη γλωσσα ειναι κλεμμενη απο τους Φοινικες (ενω ο Φοινικας ηταν Ελλην, συμφωνα με τους μυθους μας). Μαλιστα, εχουν καταφερει να πεισουν τους παντες οτι οι μυθοι των προγονων μας δεν αξιζουν ουτε καν αναγνωσης, ενω καθε γενια περικοπτουν και τη γλωσσα μας, καθως φτωχη γλωσσα σημαινει φτωχη σκεψη.

Αυτες οι ιδεες ειναι ψευδεις και, ως γνωστον, τα ψευδη εχουν κοντα ποδαρια (οπως ελεγαν και οι ενδοξοι προγονοι μας). Το μονο που χρειαζεται, ειναι η αναγνωση των ιστορικων πηγων. Κοπιαστικη, αλλα αναζωογονητικη προσπαθεια. Απαξ και μελετηθουν οι πηγες οι ιδεες μας αλλαζουν και η σκεψη μας πλουτιζει απο αληθινες ιδεες.

Εμεις οι ανθρωποι επικοινωνουμε με λεκτες (προφορικες η/και γραπτες) ιδεες (με τα γραπτα συμβολα τους). Οι ανθρωποι θνησκουν, αλλα οι ιδεες οχι. Στην πορεια των χιλιετιων οι λεκτες (προφορικες η/και γραπτες) ιδεες (με τα γραπτα συμβολα τους) επιβιωσαν μεσα στο μυαλο εκεινων που τις πιστεψαν και τις διαιωνισαν.

Οι λεκτες (προφορικες η/και γραπτες) ιδεες (με τα γραπτα συμβολα τους) δυνανται να ειναι ανθρωπογονες η ανθρωποκτονες. Αυτος ειναι ενας ευκολος διαχωρισμος, διχοτομωντας ολες τις ανθρωπινες πραξεις σε δυο κατηγοριες και με σημειο αναφορας τον ανθρωπο.

Υποθετουμε οτι στα αρχεγονα χρονια οι λεκτες (προφορικες η/και γραπτες) ιδεες (με τα γραπτα συμβολα τους) των πρωτογονων ανθρωπων ηταν ανθρωποφαγες. Ετσι σκεπτονταν, ετσι επρατταν.

Ξερουμε απο τους μυθους μας, δηλαδη απο τις πολυτιμες μνημες των προγονων μας, οτι καποτε οι πρωτογονοι προγονοι μας επαψαν να ειναι ανθρωποφαγοι και εξανθρωπιστηκαν. Ποτε; Αγνωστο και αδιερευνητο.

Σκοτος – Φως <== Αχλη ληθης
Ερως/Φανης – Ερις <== ???
Ουρανος – Γαια <== ???
Οφιων – Ευρυνομη (αρχουσα στον Ολυμπο, επι των Τιτανων) <== ???
Κρονος – Ρεα (Χρυση Εποχη των βοσκων στην Αρκαδια) <== Υπερδιχιλιετια των Διδυμων και προγενεστερα
Διας – Ηρα (Αργυρη, Χαλκινη, Ηρωικη και Σιδερενια Εποχη) <== Υπερδιχιλιετια του Ταυρου και Υπερδιχιλιετια του Κριου
Παρουσα Εποχη <== Υπερδιχιλιετια των Ιχθυων (3 μΧ – 2170 μΧ)

Η απαρχη της εξανθρωπισης εγινε απο τον ανθρωπο Δια, ο οποιος και θεωθηκε μετα θανατον απο οσους τον πιστεψαν. Τον ανθρωπο αυτον τον ταυτισαν και με φυσικα φαινομενα. Αντιθετως, οσοι δεν πειστηκαν απο αυτον, συνεχισαν να πιστευουν και να λατρευουν τον Κρονο, τον αλλο θεοποιημενο κατοικο και βασιλεα, ο οποιος κυβερνησε επι 32 ετη στην Βυβλο των Φοινικων, τον ευνουχιστη του πατρος του (εξου και το συμβολο του δρεπανιου ανα χειρας). Η ανυποληψια των Ελληνων προς τον Κρονο φαινεται και απο την απουσια ναων προς τιμην του.

Τα δυο ιερατεια, των Διογενων και των Κρονιων, συνυπηρχαν και εκτεινονταν απο την μια ακρη, μεχρι την αλλη ακρη του τοτε γνωστου κοσμου. Οποιαδηποτε ιδεα "ανθισε" μεταξυ της Ελλαδος, της Αιγυπτου και της Μεσοποταμιας ειχε ως κοιτιδα την Ελλαδα, διοτι η Ελλαδα προηγηθηκε χρονικως.

Μετα τον καταποντισμο της Αιγηιδας, τοτε που ο Αιγαιος απο ποταμος εγινε πελαγο, αναδυθηκε στον χωρο της πατριδας μας πολιτισμικα η βουνοκορφη που ονομαζουμε Κρητη. Στην Κρητη επικρατησε ο βασιλιας Μινωας, ο οποιος ηταν πιστος του Διογενους ιερατειου. Ετσι ο αδελφος του, ο Σαρπηδονας, ο οποιος ηταν πιστος του Κρονιου ιερατειου, εκδιωχθηκε στην Μ.Ασια και αφου ηττηθηκε και απο εκει, οι οπαδοι του μεταναστευσαν στα Σολυμα, οπου ο Σολυμος εδωσε το ονομα του στην ομωνυμη πολη που ιδρυθηκε. Το κρονιο ιερατειο ουδεποτε ηττηθηκε.

Μαλιστα, ειδικα η ευφορη περιοχη της Μεσοποταμιας ηταν χωρος αναμειξης και αναπτυξης των περιφερομενων μιγαδων της λευκοκιτρινης και λευκομαυρης υποφυλης. Εις εξ αυτων ηταν και ο αμπρα χαν (χαν σημαινει φυλη στα μογγολικα), του οποιου ο πατερας ηταν απατεωνας και τον κυνηγουσαν. Αυτο αποδεικνυεται απο κειμενα της Πατρολογιας.

Βρισκομαστε, αφηγηματικως, στην Εποχη του Κριου (2164 πΧ – 3 μΧ), μετα τον μεγαλο καταποντισμο (οπως και αν τον ονομασουμε, διοτι σε καθε περιοχη τον ονομασαν αλλιως). Το γεγονος οτι οι προγονοι μας μνημονευουν και αλλους 2 προγενεστερους καταποντισμους, ειναι η αποδειξη οτι οι αλλοι εκλεψαν μυθους απο εμας και οχι οι προγονοι μας απο αλλους. Τοτε, λοιπον, οταν οι προγονοι μας μεγαλουργουσαν ως Ηρωες (για παραδειγμα, Περσευς, Ηρακλευς, Θησευς, Βελερεφοντης, Οδυσσευς, Αχιλλευς, Αιας, κ.α.) και συνεγραψαν αριστουργηματα επι των ηρωισμων, ο περιφερομενος (απο το ονομα του παππου του εβερτ, εξου και εβραιοι) αγραμματος, καμηλιερης αμπρα χαν και τα τεκνα του εγραφαν τη δικη τους ιστορια, στο περιφημο βιβλιο των φυλετικων τους κατορθωματων. Και απο οπου και αν περνουσαν σε εκεινο τον ερημοτοπο, σκορπουσαν τον ολεθρο. Υποψιν οτι η αλλη γυναικα του αμπρα χαν, η αγαρ (απο εκεινη καταγονται και οι αγαρηνοι μωαμεθανοι), εκεινη που την παρατησε με το παιδι της στην ερημια, ηταν μαυριδερη, οπως αναφερεται.

Οταν αυτη η ομαδα των περιφερομενων μιγαδων ηρθε για πρωτη φορα σε επαφη με το μεγαλειο του Πολιτισμου των Ελληνων, ακουγοντας τους προφορικους μυθους των προγονων μας, δεν αφησαν την ευκαρια να παει χαμενη και εκμεταλλευτηκαν στο επακρο τις πληροφοριες. Ποθησαν αυτο που δεν ειχαν, την γη και την περιουσια των αλλων, οπου ερεε μελι και γαλα. Και, καπως ετσι, οι ιδεες των κρονιων της Ελλαδας αναμειχθηκαν με τις ιδεες των χαλδαιων της Μεσοποταμιας. Διολου τυχαια, ο (κρ-)ονος ειναι αγαπητο συμβολο των οβριων, μεχρι και στο ναο τους υπηρξε χρυσο ομοιωμα. Και οταν λεμε ναο, εννοουμε μια τεντα ("δηλαδή εκείνης της αρχικής σκηνής, προς σκιάν στην έρημο με την ονομασία «η σκηνή του μαρτυρίου», καθώς οι πλανόβιοι σκηνοποιοί ούτε ήξεραν από εδραίες κατασκευές, ούτε καν βρέθηκε το περίγραμμα επί εδάφους από τον, μετέπειτα, αναφερόμενο ναό").

Επειτα, οταν αυτη η ομαδα των περιφερομενων μιγαδων ηρθε για πρωτη φορα σε επαφη με το μεγαλειο του Πολιτισμου των Ελληνων, διαβαζοντας τα γραπτα των προγονων μας στο μεγαλυτερο αποθετηριο γνωσης, δηλαδη στις πυραμιδες (προσεξτε το ελληνικο ονομα), προεκυψε ο ακενατον. Η πρωτη μονοθειστικη πρωτοβουλια. Στην Αιγυπτο, η λατρεια του Κρονου ηταν διαδεδομενη και αυτο αποδεικυεται και απο την μεγαλη δημοφιλια του ονοματος Κρονίων (https://www.trismegistos.org/nam/detail.php?nam_id=3772). Στην Ελλαδα αυτο το ονομα ηταν εξαιρετικα σπανιο.

Και στη συνεχεια, οταν αυτη η ομαδα των περιφερομενων μιγαδων ηρθε για πρωτη φορα σε επαφη με το μεγαλειο του Πολιτισμου των Ελληνων μετα τον Μεγαλεξανδρο, απο οσους κατεκτημενους οβριους ειχαν εξελληνιστει, διαβαζοντας τα γραπτα των προγονων μας, προεκυψε η γεματρια (οπως λεμε γεωμετρια) με τις σεφιρες (οπως λεμε σφαιρες) και τις κλιφες (οπως λεμε κελυφη). Εντελως "τυχαια" ολα αυτα, εννοειται. Δηλαδη διαβασαν ολα τα προσωκρατικα και μετασωκρατικα αριστουργηματικα κειμενα των μεγαλοφυων προγονων μας και εξ αυτου του πλουτου, καταφεραν (λογω περιορισμενης νοημοσυνης, καθοτι υποφυλη) να συγγραψουν μονο ενα βιβλιο. Το βιβλιαρακι αυτο το συνοδεψαν και απο ενα πασιγνωστο σχεδιαγραμμα. Ολη η βαση της καμπαλας (που σημαινει, παραλαβη-παραδοση, δηλαδη να δεχεσαι) ειναι αυτο το στρουκτουραλιστικο σχεδιαγραμμα με τα 22 γραμματακια (και αυτα κλεμμενα απο την ελληνικη γλωσσα).

Επι δυο χιλετιες, κατα την διαρκεια της Εποχης των Ιχθυων (οι οποιοι ειναι δυο και αλληλοτρωγονται), αυτη η αποκρυφιστικη ομαδα των ανθρωποκτονων μεταδιδει, εν κρυπτω, απο γενια σε γενια τις ιδιες ανθρωποκτονες ιδεες με τα ιδια (κλεμμενα και αυτα) συμβολα. Αυτη η ομαδα μας μισει, ειναι μισελληνες (διοτι για να εισαι ανθελληνας, πρεπει πρωτα να εισαι Ελλην, αλλα αυτοι δεν ειναι), δηλαδη ειναι κατα το ημισυ λευκοι και απο ολη την ανθρωποτητα μισουν μονο εμας. Ουτε στα καρτουν δεν γινονται αυτα. Τετοια γελοιοτητα βιωνουμε!

Αν τωρα διαιρεσετε τον αριθμο 2000, δηλαδη τον αριθμο των ετων, με τον αριθμο 20, δηλαδη με τον αριθμο των ετων της γενιας, προκυπτει ο αριθμος 100. Ποσο δυσκολο ειναι 100 αντρες, διαδοχικα, να πεισουν 100 γυναικες, με τις οποιες συζευτηκαν με ορκο, και να διαιωνισουν αυτες τις παρεφθαρμενες ανθρωποκτονες ιδεες, εν κρυπτω; Εκ των πραγματων, οχι και τοσο δυσκολο.

"Κρόνιοι, Βαρβηλοΐτες, Σεθίτες, Σεθιανοί, Αρχοντικοί, Βορβορίτες, Φηβιονίτες, Οφίτες, Καϊνίτες, Σιμωνίτες, Ερμητικοί, Αλχημιστές, Καμπαλισταί, Ναΐτες, Ροδόσταυροι, Σαββαταίοι, Ιησουίτες, Ελευθεροτέκτονες, Πεφωτισμένοι, Ιακωβίνοι, Μαρτινίσται, Μεσμεριανοί, Σβεντερμποργκιανοί, Σπιριουαλισταί, Θεοσοφικοί, Ανθρωποσοφικοί, Μάρτυρες του Ιαχωβά, Εσωτερισταί, Σαϊεντολόγοι, ψευδοεπιστήμονες, Οικουμενοκράται και Σατανολάτραι."

Τα λεφτα για την χρηματοδοτηση των ανθρωποκτονων ιδεων τους τα βρηκαν, λεηλατωντας την Αυτοκρατορια μας. Σε περιπτωση που απορειτε, για παραδειγμα το "θαυμα" της Ελβετιας χτιστηκε με λεφτα απο την Ελλαδα, το 1060 μΧ. Τα ιδια και με τους τευτονες, οι οποιοι οχι μονο μας καταλεηλατησαν, αλλα μας εκλεψαν και τις ιδεες, αφου ο αξιωματουχος που κυβερνουσε στην Αυτοκρατορια μας ονομαζοταν Καγκελαριος, μεχρι και το ονομα εκλεψαν οι απολιτιστοι που μεχρι πριν 1000 χρονια τρωγανε ανθρωπους (φανταζοσασταν οτι το παραμυθι με την Γκρετελ ηταν κατα φαντασια). Επισης, μετα την αλωση της Κων/πολης λεηλατουσαν την πρωτευουσα μας επι 1 χρονο. Τοσο πλουτο εκλεψαν, ωστε οι στρατιωτες τους ονομαστηκαν soldiers, επειδη πληρωθηκαν με τα κλεμμενα σολιδα, δηλαδη το νομισμα της Αυτοκρατοριας μας.

Το εκπληκτικο σε αυτη την ιστορια, η οποια μοιαζει με φαρσοτραγωδια, ειναι οτι αυτες οι ανθρωποκτονες ιδεες επικρατησαν και σε αλλους προσηλυτους. Και ετσι συνεβη το απιστευτο! Παροτι σχεδον ολοι οι βιβλικοι οβριοι αφομοιωθηκαν και εξισλαμιστηκαν, οι ανθρωποκτονες ιδεες τους επιβιωσαν απο εκεινους τους προσηλυτους που διασκορπιστηκαν στην Ευρωπη, οταν η χαζαρικη αυτοκρατορια τους καταστραφηκε απο τους Ρως. Γιατι την κατεστρεψαν; Επειδη συνεχιζαν τις ανθρωποθυσιες, φανερα και απροκαλυπτα.

Απογονοι αυτων ειναι και οι ροτσιλντ (δεν ειναι ορθρογραφικο λαθος, με μικρο ρ γραφω παντα το επωνυμο των δυναστων). Οι ροτσιλντ δεν ειναι βιβλικοι οβριοι, αντιθετως ειναι χαζαροι οβριοι και μαλιστα ψευδοβριοι, διοτι στην ουσια συνεχιζουν οσα επρατταν και πριν προσηλυτιστουν. Κτονουν ανθρωπους, θυσιαζοντας τους σε παναρχαιες τελετες και πινοντας το αιμα αθωων. Αυτες οι τελετες προερχονται απο την Μεσοποταμια. Και ενω θα περιμεναμε οτι θα αναπολουν την χαμενη αυτοκρατορια τους και θα επεστρεφαν σε αυτην, αντ' αυτου προτιμησαν να κατακτησουν τον πλανητη με δολια ψευδη!

Οι χαζαροι ειναι λευκοκιτρινη υποφυλη, δηλαδη μιγαδες. Απο την πλευρα των Λευκων καταγονται απο τον εγγονο του Ιαπετου, τον Ασκεναζιμ. Ενω απο την πλευρα των κιτρινων καταγονται απο τους μογγολους.

Η δυναστεια των ροτσιλντ κυβερνα την Δυση την τελευταια 300ετια και το πιθανοτερο ειναι οτι ευθυνεται για καθε τι απανθρωπο. Εδρα τους ηταν η Βαυαρια. Η δυναστεια των ροτσιλντ συνεργαζεται με τους φραγκους προτεσταντες. Χωρις αυτους, δε θα μπορουσαν να κατακτησουν τη Δυση. Με αυτους εγκαθιδρυσαν τον θεσμο των 25 βασιλειων σε ολοκληρη την Ευρωπη. Ολοι αυτοι οι οικοι ειναι δικη τους βρομοδουλεια. Τα ξωγαμα αυτων των βασιλικων οικων πολεμουν μεταξυ τους, αλλα οποιος και αν ηττηθει παντα οι ιδιοι νικανε.

Οι φραγκοι προτεσταντες ειναι επισης μια λευκοκιτρινη υποφυλη, δηλαδη μιγαδες. Απο την πλευρα των Λευκων καταγονται απο τον γιο του Ηρακλη, τον Σκυθη. Ενω απο την πλευρα των κιτρινων καταγονται απο την μυθικη βασιλισσα της Ταρταριας, εκεινη την ανθρωπομορφη εχιδνα με τις φολιδες στα ποδια (με ο,τι κι αν σημανει αυτο).

Η δυναστεια των ροτσιλντ επινοησε το χρηματοπιστωτικο συστημα οικονομιας. Χρειαστηκαν αιωνες για να τα καταφερουν. Η ευρεσιτεχνια της απατης ειναι απλη. Δανειζουν απο τα θησαυρισμενα λεφτα των αλλων, τους οποιους θεωρουν σκλαβους, και αποπληρωνουν τα παιδια των σκλαβων στο μελλον. Και ετσι ειναι σαν να δανειζονται απο το μελλον! Ετσι, σημερα ο ροτσιλντ ειναι τομεαρχης τοκογλυφιας της παγκοσμιας κυβερνησης στη Δυση. Οποιος εχει το εκτυπωτηριο, εχει μεγαλη δυναμη, χρηματοδοτωντας εξεγερτες. Και αυτο κανει, δεν υπαρχει μερος που να μην το εχει μπαχαλεψει. Την παγκοσμια κυβερνηση στη Δυση την συντονιζει η Ελισαβετ Β'. Ολη αυτη η εγκληματικη οργανωση εχει ακρες παντου, και σε ολες τις καιριες θεσεις τοποθετουν τα ξωγαμα τους. Μιλαμε για την πιο σεξιστικη, ρατσιστικη, αυταρχικη και νεποτιστικη εγκληματικη οργανωση στην ιστορια της ανθρωποτητας!

Η δυναστεια των ροτσιλντ ιδρυσε μεταξυ των αλλων και τη φαβιανη αδελφοτητα. Απο αυτην την αδελφοτητα προηλθαν τα περισσοτερα κυβερνητικα στελεχη, τα οποια απαρτισαν το κατεκτημενο νησι της Βρετανιας επι μακρον. Και στην Βρετανια βρεθηκαν, οταν τους κυνηγησαν ολοι (109 φορες απο 89 χωρες), και ο μονος που τους εδωσε καταφυγιο ηταν ενας Σκωτσεζος. Εκει συσπειρωθηκαν σε ενα νησι στον Μαυρο Βραχο (Black Rock) και απο εκει ξεχυθηκαν και το 1717 ειχαν ιδρυσει δικη τους ελευθεροτεκτονικη στοα.

Αυτη, λοιπον, η δυσωνυμη δυναστεια των ροτσιλντ προτεινε στον τσαρο της Ρωσσιας να συνεργαστει, ωστε να θεσπιστει μια παγκοσμια κυβερνηση, αλλα εκεινος δεν δεχθηκε. Ετσι σταλθηκε με ιδωτικο βαγονι σε τρενο το ανδραποδο, ο λενιν, ωστε να διαπραχθει η μεγαλυτερη τραγωδια στην ιστορια της Ρωσσιας.

Ομως οταν ο σταλιν, το επομενο ανδραποδο, ξεφυγε απο τον ελεγχο της δυναστειας (ειχαν σχεδιασει να αναλαβει ο τροτσκι), τοτε ο δυναστης χρηματοδοτησε τον παραλλο ανδραποδο, τον αδολφο, ωστε να τον αναχαιτισει. Οταν και ο αδολφος ξεφυγε απο τον ελεγχο, διοτι ειχε τη δικη του ατζεντα και αρχισε να τυπωνει και χρημα, τοτε ο δυναστης ροτσιλντ τον κατεστρεψε. Πως; Με την απατη του Περλχαρμπορ και, ετσι, ενεπλεξε στον πολεμο τους αμερικανους, δηλαδη τους γερμαναραδες 5ης γενιας που μεταναστευσαν στη γη της Εσπεριας, εκεινους που κατασφαξαν τους γηγενεις.

Η δραση αυτης της εγκληματικης οργανωσης των ανθρωποκτονων γινεται φανερη και απο τα συμβολα τους. Αποδεικνυεται, εμπρακτως, οτι εχουν εμμονικη ψυχωση με τα συμβολα. Χρησιμοποιουν συμβολα με εμμονικα ψυχαναγκαστικο τροπο και με αυτον τον παραλογο τροπο προδιδονται. Η μονη λογικη εξηγηση ειναι οτι δινουν αναφορα σε βαθυτερες στοιβαδες. Με αλλα λογια, οπως ζητανε απο τα ανδραποδα τους να "βαρανε προσοχη" με τις γνωστες χειρονομιες (σε καθε δημοσια εκδηλωση), ετσι "βαρανε προσοχη" κι αυτοι (προσεξτε τις φωτογραφιες του ροτσιλντ και της αμπραμοβιτς μπροστα απο τον ζωγραφισμενο πινακα του εκπεσοντα) σε αλλους κρυφους οργανωτες, υψηλοτερους στην ιεραρχια της εγκληματικης οργανωσης.

Οι χαζαροβριοι και οι φραγκοπροτεσταντες χρησιμοποιουν 22 βασικα συμβολα. Τα συμβολα αυτα ειναι και αριθμοι (οπως και στην ελληνικη γλωσσα, "τυχαιο" και αυτο). Με αυτα φτιαχνουν λεξεις. Συνεπως, τα συμβολα τους ειναι οι λεξαριθμοι. Τους λεξαριθμους αυτους τους συσχετιζουν με εικονες. Εικονες απο τη γη (δηλαδη ζωα και ανθρωποι) και εικονες απο τον ουρανο (δηλαδη αστρα). Αρα τα συμβολα τους ειναι λεξαριθμημενες εικονες. Εδω και 300 χρονια, ολη η "ευρηματικοτητα" τους εξαντλειται στην παρομοιοτητα των ιδιων (ουτε 1000 συνολικα) συμβολων, δηλαδη σχεδιαγραφουν τα ιδια και τα ιδια με αλλον τροπο.

Τα συμβολα τους ειναι τοσο απο την Λευκη φυλη οσο και απο την κιτρινη φυλη. Το σημαντικοτερο συμβολο απο την Λευκη φυλη ειναι ο κρονος (ο κρονος ειναι αστρο, πλανουμενο αστρο και πριν το μετονομασουν κρονο, ονομαζοταν Φαινων απο τους προγονους μας). Και το σημαντικοτερο συμβολο απο την κιτρινη φυλη ειναι ο δρακος. Με αυτα σφραγιζουν ολες τις πραξεις τους. Ολα τα οικοσημα τους και ολα τα διοικητικα τους κεντρα εχουν το συμβολο του δρακου, με αποδειξεις.

Τουτεστιν, οι λεξαριθμημενες συμβολισμενες πραξεις τους δειχνουν οτι αποτελουν συνεχεια του κρονιου ιερατειου και συνεργαζονται με το σινικο ιερατειο. Το σινικο ιερατειο ειναι διαρκως κερδισμενο απο τα παιγνια φθορας που πραττουν, αρα αυτο εχει τον πρωτο λογο στην εγκληματικη οργανωση των ανθρωποκτονων, μεσω των υπογειων ελευθεροτεκτονικων δικτυων, το οποιο ελεγχουν απο την υπερστοα Χονγκ. Αυτο προκυπτει και λογικα.

Οι λεξαριθμημενες συμβολισμενες πραξεις της εγκληματικης οργανωσης των ανθρωποκτονων ειναι ναρκισσιστικες, μισανθρωπινες και ανθρωποφαγες. Και οι λεξαριθμημενες συμβολισμενες πραξεις τους αποσκοπουν στον μετανθρωπισμο. Γιατι; Διοτι αυτη ειναι η υπαρξιακη απαντηση τους στο εσχατολογικο σωτηριολογικο ερωτημα.

Για να επιτευχθει ο μετανθρωπισμος πρεπει να αποπληθυνθει το μεγαλυτερο μερος της ανθρωποτητας και να τροποποιηθει το γονιδιωμα οσων απομεινουν. Αυτο το δηλωνουν και με τις λιθινες πλακες στην Γεωργια των ΗΠΑ.

Τα δηλητηρια ειναι ενας αποτελεσματικος τροπος αποπληθυσμου της ανθρωποτητας. Ο κισσιγκερ εχει γραψει ολοκληρο βιβλιο επι αυτου. Και, πλεον, ολοκληρο το περιβαλλον ειναι δηλητηριασμενο (γη, νερο, αερας), αλλα οι ιδιοι προσεχουν, ωστε να μην δηλητηριαζονται και εχουν και καποια απο τα αντιδοτα στα δηλητηρια. Και αυτο προκυπτει με στοιχεια.

Το 1913, τα δηλητηρια αυτα τα μετετρεψε σε φαρμακα ο δυναστης ροτσιλντ με τη βοηθεια του στενου συνεργατη του ροκφερελ. Τοτε αποφασιστηκε η αντικατασταση της επι 2500 χρονια δοκιμασμενης Ιπποκρατειας Βοτανολογικης, Φαρμακευτικης Ιατρικης Επιστημης των 236 δωρεαν Φαρμακων, με την χημικη ψευδοιατρικη απο χιλιαδες επι πληρωμη παρασκευασμενα φαρμακια.

Την πατεντα αυτην της φαρμακομαφιας την επεκτειναν και στην Ευρωπη, ιδρυοντας την IG Farben, αποτελουμενη απο 6 φαρμακευτικες εταιρειες ("τυχαιος" ο αριθμος, εννοειται). Μεσω αυτης, χρηματοδοτησαν κυβερνησεις, αλλαξαν καθεστωτα, και δολοφονησαν δεκαδες εκατομμυρια αθωων, κατα τη διαρκεια λιγων γενεων στον 20ο αιωνα.

Συγχρονως, δεν επαψαν ποτε να πειραματιζονται με καθε τροπο, σε γη, νερο και ουρανο, προκαλωντας ανυπολογιστες βλαβες σε ανυποψιαστους ανθρωπους, οι οποιοι αναρωτιωνταν τι κακο εκαναν, υποθετωντας οτι ευθυνονταν οι ιδιοι. Απο τα συμπερασματα αυτων των πειραματων αναπτυσσονταν οπλικα συστηματα, σε κρυφα ερευνητικα προγραμματα. Το οξειδιο του γραφενιου και η ηλεκρομαγνητικη συχνοτητα στα 26THz ειναι ενα απο αυτα.

Το σημερινο ενεσιμο δηλητηριο με τους θανατηφορους βιοτοξικους παραγοντες ειναι επαναληψη οσων καταφεραν με το AIDS (acquired immunodeficiency syndrome) υπο την ερευνητικη ηγεσια του φαουτσι, και φθειρει το ανοσοποιητικο συστημα. Επιπλεον ειναι και τροποποιητης του γονιδιωματος με την πρωτεινικη ακιδα. Και τελος ειναι και νανοκυκλωμα απο παραμαγνητικο οξειδιο του γραφενιου που ενεργοποιειται με ακτινοβολια συγκεκριμενης συχνοτητας. 3 σε 1.

Ο αποδοτικοτερος τροπος αποδοχης της αυτοδηλητηριασης της ανθρωποτητας ειναι το ψευδος. Τα περισσοτερα απο οσα διδαχτηκαμε ειναι ψευδη. Δηλαδη αρκετες λεξεις απο το λεξικο υπαρχουν μονο στο μυαλο εκεινων, οι οποιοι τις επινοησαν, και δεν αντιστοιχουν σε κατι, ουτε ο ορισμος τους ειναι αληθης. Επισης σειρες προτεταγμενων λεξεων αποδιδουν προτασιακα νοηματα, τα οποια δεν ισχυουν και δεν επιβεβαιωνονται λογικα. Συν τοις αλλοις, καποια στοιχεια ηταν επι μακρον κρυμμενα.

Το ψεμα και την προδοσια πολυ αγαπησαν, αλλα τους ψευτες και τους προδοτες ουδεις. Επομενως, οι ψευτες και οι προδοτες ειναι αναλωσιμα ανδραποδα. Αυτο το δηλωνουν στα πρωτοκολλα τους, στα οποια προβλεπεται κλιμακωση με πολεμο και εγκαθιδρυση θεοκρατικου καθεστωτος, στυγνοτερου απο οποιοδηποτε αλλο εχει εγκαθιδρυθει στην ιστορια της ανθρωποτητας.

Κοντολογις, ζουμε σε δυστοπια (οποιος δεν το παραδεχεται ειτε δεν καταλαβαινει ειτε παριστανει οτι δεν καταλαβαινει), οπου διεγαξεται κλιμακουμενος Γ'ΠΠ, και τωρα βρισκομαστε στην φαση του βιοτοξικου πολεμου, ο οποιος επιτυγχανεται με ψυχολογικο πολεμο. Εμεις ειμαστε η τελευταια γραμμη αντιστασης και ανασχεσης εναντια στην βαρβαροτητα των ανθρωποκτονων ιδεων.

Και αυτο που βιωνουμε, τωρα, ειναι ενα τεραστιο θεατρικο εργο (show). Το μεγαλυτερο που εχει παιχτει ποτε στην ιστορια της ανθρωποτητας. Η δολιοτητα των θεατρινων ειναι τοσο εκτεταμενη, ωστε δεν ειναι καν σιγουρο, αν οι συμμετεχοντες ειναι οι ανθρωποι που θυμομαστε ή καποιοι σωσιες αυτων. Το ψεμα εχει κατακλυσει, πλεον, τα παντα και η ανθρωποτητα, ιδιως στην Δυση, εχει σα-πι-σει!

Το ψευδος ητταται με αληθεια.

 

Ανωνύμου, από ΕΔΩ

 

 


 

 

195 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΗ ΗΛ. ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕ ΣΥΝΟΨΙΣΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ. ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΓΕΝΗΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ, Ο «ΜΠΟΤΙΛΙΑΣ». ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΛΥ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ, ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ, ΜΑΓΚΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ, ΑΤΣΑΛΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΓΗ!

    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΛΕΙ, ΩΣ ΜΗΝΥΜΑ, ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ-ΤΡΟΛΑΚΕΣ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΙΓΚΟΣ ΣΑΛΑΜΑΚΙ (https://s20.directupload.net/images/220217/njtb2kca.png), ΚΑΘΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΧΙΔΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΜΨΥΧΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΓΕΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, «ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ»! ΑΣ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ! ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥ ΜΑΣ!

    ΥΓ: ΚΩΣΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ «ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ», Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ Κ. ΣΟΥΦΛΗ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΠΕΡΙ ΚΡΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΡΒΕΡΟ ('Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΒΕΡΟΥ, ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ).

    https://attikanea.info/%CE%91%CE%A5%CE%A4%CE%97-%CE%95%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%99-%CE%97-%CE%91%CE%9B%CE%97%CE%98%CE%95%CE%99%CE%91-%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CF%87%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B7-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BF/#comment-66450

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 20:39,

      ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ..
      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΩΡΑ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
      ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

      ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΓΑΠΗΤΕ!

      Διαγραφή
    2. ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΕΜΨΥΧΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΜΑΣ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ; ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ «ΠΗΓΕΣ». ΞΕΡΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΕΓΩ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ; ΑΝ ΤΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ, ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΓΕΡΟ. ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ (ΚΑΘΕ ΗΛ. ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ), ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ, ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ, ΣΥΧΝΑ. Η ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ, ΕΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ. ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΕΙΣ. ΙΔΙΩΣ, ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ (ΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ), ΔΙΟΤΙ ΜΟΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΗΛ. ΣΕΛΙΔΑΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΑ ΕΡΜΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ, ΝΑ ΑΞΙΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΣ, ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΗΛΥΔΕΣ, ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΠΟΥ Η ΘΕΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΗΡΩΕΣ! Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΣΒΕΣΤΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, 10 ΣΤΟΥΣ 100 ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΜΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ, ΕΔΩ, ΚΑΙ ΔΕ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ! Η ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΞΙΩΘΗΚΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ, ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΜΑΣ! ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!


      ΥΓ. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ, ΑΕΡΓΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗ ΚΟΥΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΦΥΗ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟ «YOUTUBE», ΔΕ ΘΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΗΛ. ΣΕΛΙΔΕΣ. ΕΓΩ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΕ ΝΙΚΗΣΟΥΝ. ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΩ, ΕΥΛΑΒΙΚΑ.

      Διαγραφή
  2. "Στην Κινα υπαρχει ακομα θεατρο απο την εποχη του μεγιστου Διονυσου. Αυτη η αληθεια ειναι τοσο εκκωφαντικη, ωστε αρκει για να ξαναγραφτει ολη η επισημη ιστορια της ανθρωποτητας."

    https://www.diadrastika.com/wp-content/uploads/2017/01/yunan-china-ancient-greek-theater-4-min-640x480.jpg

    https://www.diadrastika.com/2016/02/ekstratia-dionysou-ellinikotita-anatolikou-politismou.html
    https://www.diadrastika.com/2015/04/agnostos-ellinikos-politismos.html
    https://www.diadrastika.com/2020/10/pyramides-kinas.html
    https://www.diadrastika.com/2013/02/blog-post_5635.html
    https://www.diadrastika.com/2017/05/vythismenes-pyramides-el-limni-china.html
    https://kerberos-hellas.blogspot.com/2011/12/12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Συγχρονως, δεν επαψαν ποτε να πειραματιζονται με καθε τροπο, σε γη, νερο και ουρανο, προκαλωντας ανυπολογιστες βλαβες σε ανυποψιαστους ανθρωπους, οι οποιοι αναρωτιωνταν τι κακο εκαναν, υποθετωντας οτι ευθυνονταν οι ιδιοι. Απο τα συμπερασματα αυτων των πειραματων αναπτυσσονταν οπλικα συστηματα, σε κρυφα ερευνητικα προγραμματα."

    https://thedivineeye.wordpress.com/2015/11/13/timeline-of-secret-government-projects/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΕ ΒΑΘΕΙΕΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ,
    ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Τα λεφτα για την χρηματοδοτηση των ανθρωποκτονων ιδεων τους τα βρηκαν, λεηλατωντας την Αυτοκρατορια μας."

    Και την Ινδία, τους τελευταίους αιώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Αυτη η αληθεια ειναι τοσο εκκωφαντικη, ωστε αρκει για να ξαναγραφτει ολη η επισημη ιστορια της ανθρωποτητας."

    https://rumble.com/vpxdaq-the-true-history-of-the-20th-century-part-1-november-28th-2021.html

    "Τα λεφτα για την χρηματοδοτηση των ανθρωποκτονων ιδεων τους τα βρηκαν, λεηλατωντας την Αυτοκρατορια μας."

    https://attikanea.info/%CE%9F%CE%B9-%CE%95%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%9A%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B1/#comment-65534

    "Το σημερινο ενεσιμο δηλητηριο με τους θανατηφορους βιοτοξικους παραγοντες ειναι επαναληψη οσων καταφεραν με το AIDS (acquired immunodeficiency syndrome) υπο την ερευνητικη ηγεσια του φαουτσι, και φθειρει το ανοσοποιητικο συστημα."

    https://attikanea.info/%CE%95%CE%A4%CE%A3%CE%99-%CE%9F%CE%99-%CE%9C%CE%99%CE%A3%CE%91%CE%9D%CE%98%CE%A1%CE%A9%CE%A0%CE%9F%CE%99-%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%93%CE%A7%CE%9F%CE%A5%CE%9D-%CE%9A%CE%91%CE%98%CE%95-%CE%A0%CE%A4%CE%A5%CE%A7%CE%97-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%96%CE%A9%CE%97%CE%A3-%CE%A4%CE%A9%CE%9D-%CE%91%CE%9D%CE%98%CE%A1%CE%A9%CE%A0%CE%A9%CE%9D-%CE%94%CE%95%CE%9D-%CE%A5%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%9F%CE%A5%CE%9D-%CE%99%CE%9F%CE%99-%CE%A5%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%9F%CE%A5%CE%9D-%CE%92%CE%91%CE%9A%CE%A4%CE%97%CE%A1%CE%99%CE%91-%CE%A5%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%9F%CE%A5%CE%9D-%CE%9C%CE%A5%CE%9A%CE%97%CE%A4%CE%95%CE%A3-%CE%A5%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%9F%CE%A5%CE%9D-%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%99-%CE%9F%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%99-%CE%A5%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%9F%CE%A5%CE%9D-%CE%A0%CE%A1%CE%A9%CE%A4%CE%9F%CE%96%CE%A9%CE%91-%CE%91%CE%9B%CE%9B%CE%91-%CE%99%CE%9F%CE%99-%CE%94%CE%95%CE%9D-%CE%A5%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%9F%CE%A5%CE%9D/

    "Η δυναστεια των ροτσιλντ ιδρυσε μεταξυ των αλλων και τη φαβιανη αδελφοτητα."

    https://attikanea.info/%E1%BC%88%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%AE%CE%BD-%CE%A6%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AE-%E1%BC%99%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%AF%CF%82-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CF%82-%E1%BC%A1%CE%B3%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%E1%BC%95%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%E1%BC%95%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%82/

    "Ομως οταν ο σταλιν, το επομενο ανδραποδο, ξεφυγε απο τον ελεγχο της δυναστειας (ειχαν σχεδιασει να αναλαβει ο τροτσκι), τοτε ο δυναστης χρηματοδοτησε τον παραλλο ανδραποδο, τον αδολφο, ωστε να τον αναχαιτισει."

    https://attikanea.info/%E1%BC%B8%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%83%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%93%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%E1%BC%A1-%CF%88%CE%B5%CF%85%CE%B4%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%AD%CE%BD-%CE%B8%CE%AC-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CF%83%E1%BF%83-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AD/

    "Το 1913, τα δηλητηρια αυτα τα μετετρεψε σε φαρμακα ο δυναστης ροτσιλντ με τη βοηθεια του στενου συνεργατη του ροκφερελ."

    https://attikanea.info/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%AC-%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://twitter.com/klimhs13/status/1494414590213509126?cxt=HHwWjMCyzd2Jnb0pAAAA
    https://twitter.com/klimhs13/status/1494405695780925447?cxt=HHwWjsC99YCEmb0pAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://twitter.com/BASKETAKIAS/status/1494161826459836416

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/1058686_truth-social-ypo-dokimi-i-platforma-koinonikis-diktyosis-toy-ntramp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://planetzero.xyz/?p=3146
    Θυμάσαι τη ζωή πριν το covid? – Do you remember life before covid?
    by ΑνδρομέδιοςFebruary 3, 2022

    ----------------------------------

    https://planetzero.xyz/?p=3114
    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ:ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    by ΑθηναίοςJanuary 26, 2022

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://planetzero.xyz/?p=3112
    Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
    by ΑθηναίοςJanuary 26, 2022

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Η απαρχη της εξανθρωπισης εγινε απο τον ανθρωπο Δια, ο οποιος και θεωθηκε μετα θανατον απο οσους τον πιστεψαν. Τον ανθρωπο αυτον τον ταυτισαν και με φυσικα φαινομενα.»

    Κατά μια ευημεριστική εκδοχή.
    Επειδή εσύ δεν πιστεύεις σε υπερόντα, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.

    «Ενω απο την πλευρα των κιτρινων καταγονται απο την μυθικη βασιλισσα της Ταρταριας, εκεινη την ανθρωπομορφη εχιδνα με τις φολιδες στα ποδια (με ο,τι κι αν σημαινει αυτο)»

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/12/vid.html
    Το έχουμε αναλύσει το θέμα και ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει.
    Επειδή εσύ δεν πιστεύεις σε ερπετανθρώπους, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν

    «Το βιβλιαρακι αυτο το συνοδεψαν και με ενα πασιγνωστο σχεδιαγραμμα.»

    Και το Stranger Things στο ίδιο μοτίβο είναι.
    https://i.pinimg.com/474x/32/67/9c/32679c72c7ee9c5303dde67fcce97bc0.jpg
    https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/91G+3AvGmeL.jpg

    «Ολοι αυτοι οι οικοι ειναι δικη τους βρομοδουλεια.»

    Και η Κίνα δική τους βρωμοδουλειά είναι. Από τους πολέμους για το όπιο στα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι και το φύτεμα του Μάο.

    https://www.factfiend.com/wp-content/uploads/2014/04/Mao.jpg

    «Και, πλεον, ολοκληρο το περιβαλλον ειναι δηλητηριασμενο (γη, νερο, αερας), αλλα οι ιδιοι προσεχουν, ωστε να μην δηλητηριαζονται και εχουν και καποια απο τα αντιδοτα στα δηλητηρια. Και αυτο προκυπτει με στοιχεια.»

    https://nikolaosanaximandros.gr/therapeytiko-dwmatio-tesla/

    Από τη σύνοψη λείπει η αναφορά στις αδελφότητες.
    https://www.epsilonellas.gr/2016/05/aa.html

    Απο τη σύνοψη λείπουν και οι εξωγήινοι και οι Q.
    Επειδή εσύ δεν πιστεύεις σε εξωγήινους, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.
    https://nikolaosanaximandros.gr/i-maxi-gia-ti-gi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Ολη η βαση της καμπαλας (που σημαινει παραδοση-παραλαβη, δηλαδη να δεχεσαι) ειναι αυτο το στρουκτουραλιστικο σχεδιαγραμμα με τα 22 γραμματακια (και αυτα κλεμμενα απο την ελληνικη γλωσσα)."

    https://www.scribd.com/doc/292479947/Joseph-Yahuda-Hebrew-is-Greek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Η μονη λογικη εξηγηση ειναι οτι δινουν αναφορα σε βαθυτερες στοιβαδες. Με αλλα λογια, οπως ζητανε απο τα ανδραποδα τους να "βαρανε προσοχη" με τις γνωστες χειρονομιες σε καθε δημοσια εκδηλωση, ετσι, "βαρανε προσοχη" κι αυτοι (προσεξτε τις φωτογραφιες του ροτσιλντ και της αμπραμοβιτς μπροστα απο τον ζωγραφισμενο πινακα του εκπεσοντα) σε αλλους κρυφους οργανωτες, υψηλοτερους στην ιεραρχια της εγκληματικης οργανωσης των ανθρωποκτονων."

    https://imageproxy.ifunny.co/crop:x-20,resize:640x,quality:90x75/images/7e1bbc9ca09e8e3b295a1d09a906670950eadd66b6182eda1d08006262e03701_1.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Και το σημαντικοτερο συμβολο απο την κιτρινη φυλη ειναι ο δρακος. Με αυτα σφραγιζουν ολες τις πραξεις τους. Ολα τα οικοσημα τους και ολα τα διοικητικα τους κεντρα κοσμειται απο το συμβολο του δρακου, με αποδειξεις."

    http://www.seiryu.org.uk/ppp/city-dragon.html
    https://keyassets.timeincuk.net/inspirewp/live/wp-content/uploads/sites/3/2020/01/Heraldry.jpg
    https://w1.pngwing.com/pngs/352/501/png-transparent-welsh-dragon-wales-coat-of-arms-flag-of-wales-principality-of-wales-welsh-heraldry-royal-badge-of-wales-blazon.png
    https://image.shutterstock.com/image-vector/heraldic-animals-royal-heraldry-shields-600w-1571378485.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://innoutworld2.blogspot.com/2011/12/1.html
      https://kisamosyperellinon.blogspot.com/2014/02/blog-post_22.html
      https://criticalsight.net/wp-content/uploads/2021/02/TheHierarchy-01-551x1024.jpg

      Διαγραφή
  16. ΕΒΡΑΗΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΕ ΕΒΡΑΗΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ //
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΡΗΜΑΞΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΣΤΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΧΟΙΡΟΤΕΡΟ.
    Μεχρι τωρα ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΣΕ ΕΒΡΑΗΚΗ ΤΡΟΜΟ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΑΥΤΗ ΙΝΕ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ.
    ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://lh4.googleusercontent.com/r8wEbxFooZKWZV9ZSKY9gMdTJZKOTXwwl5-NHFZF_Yfeeta21YVKZ3J-0Zy6hpEa2PPzxlLfR9x70VdY0nNjfWnVItt87Pca25XilyvhhEPU-JepBVHTPM9LcC4yPcV7eYMxcDlQ=s0

      Διαγραφή
    2. (μετάφραση:) Ο αδελφός του Τρυντώ συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου. (σχόλιο twit:) Τό 'χει η οικογένεια..

      Διαγραφή
  17. "Και οταν λεμε ναο, εννοουμε μια τεντα ("δηλαδή εκείνης της αρχικής σκηνής, προς σκιάν στην έρημο με την ονομασία «η σκηνή του μαρτυρίου», καθώς οι πλανόβιοι σκηνοποιοί ούτε ήξεραν από εδραίες κατασκευές, ούτε καν βρέθηκε το περίγραμμα επί εδάφους από τον, μετέπειτα, αναφερόμενο ναό")."

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/18/Stiftshuette_Modell_Timnapark.jpg
    https://assets.ldscdn.org/c4/10/c41027d06d78a02b2a446d35af1963b0b3be99da/ancient_tabernacle_model.png

    "Η δυναστεια των ροτσιλντ κυβερνα την Δυση την τελευταια 300ετια και το πιθανοτερο ειναι οτι ευθυνεται για καθε τι απανθρωπο."

    https://i.postimg.cc/rpMbGyd6/Rockefeller-Corrected.png
    https://pics.me.me/so-just-what-have-those-6reat-humanitarians-the-jews-been-40428547.png
    https://1984is.files.wordpress.com/2016/06/holohoax.jpg
    https://i.postimg.cc/c1Rb72dd/expelled.png
    https://i.postimg.cc/prBq62mH/steiner-soul-vaccine.png
    https://paspartoy.blogspot.com/2013/08/blog-post_8161.html

    "Και αυτο που βιωνουμε, τωρα, ειναι ενα τεραστιο θεατρικο εργο (show). Το μεγαλυτερο που εχει παιχτει ποτε στην ιστορια της ανθρωποτητας."

    https://i.postimg.cc/Y04XCPSx/1percent.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Για να τους Μυημένους, ο σκελετός του θανάτου κρατάει στα οστεώδη δάχτυλα του το δρεπάνι του θεριστή που δηλώνει ότι ο Κρόνος (Χρόνος), ο πατέρας των θεών, φέρει το δρεπάνι με το οποίο ακρωτηρίασε τον δικό του πατέρα. Άς μην ξεχνούμε πως η περιτομή είναι η ανάμνηση του ευνουχισμού του Κρόνου.»

    https://en.wikipedia.org/wiki/Harpe

    «Καί ποιοί λέγεται πώς ἦσαν ἡ τῆς «ἐλίτ» τῶν τουρκικῶν (τουρανο-μογγολικῶν) νομαδικῶν φυλών πού δημιούργησαν τήν χαζαρική αὐτοκρατορία; Μία φυλή ὀνόματι «Ἀσίνα». Ο Κριστιάν του Σταβελό στο «Expositio in Matthaeum Evangelistam» (ερμηνεία του Ευαγγελίου του Ματθαίου, περίπου 860-880) αναφέρεται σε αυτούς ως απογόνους των δαιμόνων Γκογκ και Μαγκόγκ, που είχαν κάνει περιτομή και τηρούσαν όλους τους νόμους του Ιουδαϊσμού.»

    https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/31clkNOSmpL._SX322_BO1,204,203,200_.jpg

    «Η Fraternitas saturni, η πιο προκλητική Εωσφορική οργάνωση στη σύγχρονη δυτική αποκρυφιστική αναβίωση, αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό μείγμα αστρολογικής κοσμολογίας, νεο-Γνωστικής δαιμονολογίας, σεξουαλικού αποκρυφισμού, και Τεκτονικών οργανωτικών αρχών. Αυτή η μεγάλη σύνθεση ήταν αρχικά το όραμα ενός ανθρώπου, που εδώ και καιρό ήταν Μεγάλος Μαγίστρος των FS, του Gregor Α. Gregorius.»

    https://4.bp.blogspot.com/-2HE-Nh3qQRA/VgY8Zs6F6FI/AAAAAAAAS38/azr63UthiEI/s400/0%2Bsaturn-hat1.jpg

    «Αυτοί είναι μερικοί από τους τρόπους, με τους οποίους η ανθρωπότητα εκπροσωπεί και λατρεύει τον Κρόνο μέσα στις χιλιετίες. Η πληθώρα των συμβόλων που σχετίζονται με αυτή τη σκοτεινή θεότητα τονίζει μόνο τη σημασία της στην ανθρώπινη ιστορία. Με την έλευση των μονοθεϊστικών θρησκειών, η λατρεία του Κρόνου περιορίζεται στους απόκρυφους κύκλους των ολίγων και ισχυρών. Έτσι, ο "Lord of the Rings" (Άρχοντας των Δακτυλιδιών) είναι ακόμα πανταχού παρόν στη λαϊκή κουλτούρα, αλλά αναγνωρίζεται μόνο από όσους έχουν μάτια να αντιληφθούν και μυαλό για να καταλάβουν.»

    Illuminati TV Commercial - Official https://www.youtube.com/watch?v=oTRY2BEhXz8

    «Οι ολίγοι και ισχυροί πεφωτισμένοι των ελευθεροτεκτονικών στοών λατρεύουν τον Κρόνο και το ομολογούν δημοσίως, τελετουργώντας με κεκαλυμμένες ανθρωποθυσίες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://en.wikipedia.org/wiki/Fraternitas_Saturni
      https://en.wikipedia.org/wiki/Luciferianism

      Διαγραφή
  19. Φίλε μου το ενεσάκι αυτό θα το φάς με τη θέληση σου. Δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις τη ρώσικη ρουλέτα. Επιλέγεις και παίζεις. Αλλος επιλέγει γιατι οικονομάει. Αλλος για να μην πεινάσει. Αλλος γιατί τους πιστεύει. Αλλος για να έχει ελευθέρας να πίνει καφέ. Αλλος γιατί το κανε και η Μόνικα Μπελούτσι. Αλλος για να είναι in. Αλλος για να σώσει την ανθρωπότητα. Ο πιο μαλ@κ@ς είναι αυτό που το κάνει για να σώσει την ανθρωπότητα και να προάγει την επιστήμη. Γνωρίζω πολλούς τέτοιους και έχουνε και διδακτορικά και διδάσκουνε στα πανεπιστήμια. Σκέψου τι κοθώνια έχουνε σήμερα διδακτορικά και γίνονται καθηγητές. Πάντως το πιστόλι δεν πρόκειται να σου το βάλουνε για να σου το κάτσουνε στον ώμο. Δεν θα το κάνουνε γιατί είναι και χέστες όλοι αυτοί εκτός των άλλων. Πάνε με κολπάκια, προπαγάνδα, εκβιασμό, πονηριά και κουτοπονηριά. Αν είσαι ξύπνιος και μάγκας θα γλιτώσεις και αν πατάς σε στέρεες βάσεις ως άνθρωπος και ως ύπαρξη της φύσης.

    Το συστημα φίλε μου χρησιμοποιεί τον καθένα όσο τον χρειάζεται. Μετά τον πετάει. Είδες οι γιατροί? Ελεγε η Μαρέβα να τους παίζουμε παλαμάκια. Μετά τους μετέτρεψε όλους σε πειραματόζωα για να έχουν δικαίωμα να ασκούν την ιατρική. Και ακόμα όλοι αυτοί δεν έχουνε δει απολύτως τίποτα. Εχει μεγάλη συνέχεια το έργο. Αντι να πάνε όλοι έξω από το υπουργείο να τα κάνουνε γυαλιά καρφιά ο καθένας στο καβούκι του. Το αγγούρι θα το φάνε όμως και θα ναι πολύ πολύ μεγάλο. Πολύ μεγαλύτερο από όσο πιστεύουνε.

    Το παιχνίδι φίλε μου είναι ψυχολογικό πείραμα. Ξέρουνε αυτοί που το στήσανε και είναι καλά διαβασμένοι. Ξέρουνε πολύ καλά την ψυχιατρική. Αν ο κόσμος τραβούσε για 2 μέρες την τηλεόραση από την πρίζα θα τρομάζανε. Αν για 2 μέρες γινόταν γενική απεργία θα πέφτανε και μετά θα τρώγανε ξύλο. Αν για 1 ώρα σταματούσανε τα φορτηγά θα φεύγανε με ελικόπτερα. Είναι χέστες. Απλώς ξέρουνε να παίζουνε το παιχνίδι με το τυρί και τη φάκα.
    Οταν λέω ότι οι γιατροί αν θέλανε τους ρίχνανε το εννοώ.Είναι οι αμεσα θιγόμενοι και οι πλέον πιθανοί μελοθάνατοι σήμερα. Ηδη έχουνε σακατέψει και εκτελέσει πάρα πολλούς. Θα τους φάνε όλους. Οταν θέλεις να κάνεις γενοκτονία ενός πληθυσμού σκοτώνεις το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Στον πόλεμο τα πρώτα που βομβαρδίζεις είναι τα νοσοκομεία και ειδικά τα πανεπιστημιακά. Αυτά δεν τα χουνε ακόμα καταλάβει γιατί μάλλον δεν τους διδαξε κανείς στα πανεπιστήμια. Οι στρατιώτικοι γιατροί τα ξέρουνε. Για αυτό βλέπεις πολλούς στρατιωτικούς γιατρούς να μην εμβολιάζονται. Ξέρουνε πολύ καλύτερα τον πόλεμο που διεξάγεται σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. https://www.truemed.gr/epistimi/biotromokratia-biologika-opla-kai-organosi-tou-tomea-ygeias-gia-antapokrisi-se-biotromokratiki-epithesi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhwsBogU6fb8cn23hpj-bMmZFvEAq2QvxQxchc8GjLTI0XcMZ5cdk-wsUtadtd6n4s0SZO9at0zXGM3kUrF4_muQxN_R4hPADAjobn6NU4lxZN_3_UMOfcrRwL_4FJaRJywPN0YeT9KKFOyXOUfCKgRTf61cRSAnjVn95TWfrfWphUn7uZKtlQ=w438-h640

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjny4imndZBZuRqz5pYJp65UHuYNs0P8JhbPyzNVzsWHzJkL2MdHJWTBQDiufU0u3gxlGYh1zvRvQvwD2dsaQ1F5mWhDkCWy7WKUdAcW5jIN3rGL7INJ9jE1JbWwFyOrMgxnl3m8c2YrlIoy4-ypEG8Y6itNYDxVI4UNPi886AQipMB_h399Zs=w430-h640

    https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dy5-njV2COuFAAIwGgxvmRUPgKv3Ne85Cy7GfnMo3LrnxHyo0pWzt-zwMh8f3YfdbBhUHVrSCnA8OuKnVF38VWpTi0W_C3CbOvQuzzJK-CS7Ns6B0GQFlswmd6l_aWk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. http://www.renegadebroadcasting.com/blitz-the-destroyers-of-our-world-11-11-20/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Η δολιοτητα των θεατρινων ειναι τοσο εκτεταμενη, ωστε δεν ειναι καν σιγουρο, αν οι συμμετεχοντες ειναι οι ανθρωποι που θυμομαστε ή καποιοι σωσιες αυτων."

    https://attikanea.info/%CE%9C%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%86%CF%8D%CF%80%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%91%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%97%CE%A4%CE%91-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%94%CE%A5%CE%A3%CE%95%CE%9E%CE%97%CE%93%CE%97%CE%A4%CE%91-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8E%CE%BD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "αλλα οι ιδιοι προσεχουν, ωστε να μην δηλητηριαζονται και εχουν και καποια απο τα αντιδοτα στα δηλητηρια. Και αυτο προκυπτει με στοιχεια."

    https://www.youtube.com/watch?v=qhQbbZBCpzA
    https://andreaskalcker.com/cds-clo2/protocolos-cds.html
    https://www.comusav.com/wp-content/uploads/2021/11/18-NOV-2021_ENGLISH_COVID19_CDS_PROTOCOLS.pdf
    https://www.kontrabandafreepress.com/coronavirus-arthra-vinteo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "Εις εξ αυτων ηταν και ο αμπρα χαν (χαν σημαινει φυλη στα μογγολικα), του οποιου ο πατερας ηταν απατεωνας και τον κυνηγουσαν. Αυτο αποδεικνυεται απο κειμενα της Πατρολογιας."

    https://www.patrologos.gr/es/abraam_01 (podcast, με ελληνικη αφηγηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η Ο.Ε.Α. ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΙ ::: ΤΟ 1982, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ -- ΣΙΩΝ -- ΙΕΧΩΒΑ --ΤΖΕΝΤΑ'Ι' --- ΣΕΝΤΑ'Ι -- ΣΕ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΑΤΟΛΩΝ" ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ (ΗΟNG ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΙΝΑΣ), ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΔΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ "ΗΛΙΟΝ 4", ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΩΝ ΙΣΟΤΟΠΩΝ ΤΟΥ "ΗΛΙΟΝ 4", ΑΠΟ ΤΟ "ΗΛΙΟΝ 5" ΕΩΣ ΤΟ " ΗΛΙΟΝ 10".__


    ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ "ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ "ΗΛΙΟΥ 4" ΚΑΙ ΤΩΝ 6 ΙΣΟΤΟΠΩΝ ΤΟΥ, ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ 3 ΧΩΡΩΝ ΟΤΙ ::: "Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ "ΗΛΙΟΝ 4" ΚΑΙ ΤΩΝ 6 ΙΣΟΤΟΠΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΑΣΤΡΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ "ΗΛΙΟΝ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟ'Ι'ΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ "ΥΔΡΟΓΟΝΟ" ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ " ΗΛΙΟΝ" (ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΣΥΝΤΗΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΕΡΙΟΥ "ΗΛΙΟΝ 4" + ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ).__


    ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΘΙΒΕΤΙΑΝΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙΣΑΣ ΣΤΟΝ ΘΙΒΕΤΑΝΙΚΟ ΒΟΥΔΙΣΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Γ' ΡΑ'Ι'Χ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΩΝ ΤΗΣ "ΘΟΥΛΗΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ Β' Π.Π.__


    Ο ΘΙΒΕΤΑΝΙΚΟΣ ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΙΕΣΩΣΕ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΟΛΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ, ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΑΣΩΘΕΙΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤΑΝΙΚΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ, ΩΣ ΓΝΩΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ, ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.__


    Ο ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΙΕΧΩΒΑ --ΣΙΝ --ΣΙΩΝ -- ΑΛΛΑΧ -- ΕΛΛΟΧ -- ΕΛΛΟΧΙΜ, Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ, ΘΑ ΔΙΕΤΑΖΕ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ -- ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΑΕΡΙΟΥ "ΗΛΙΟΝ", ΕΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΕΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ 6 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ.__

    ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣ (ΕΚΡΗΞΕΩΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΡΗΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΔΙ'Α -- ΖΕΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΡΘΩΣ ΕΙΧΕ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.__

    ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΥΡ" ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΠΛΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.__ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΥΡ" ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟΝ ΠΥΡ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ::: "ΑΠΤΕΤΑΙ -- ΑΝΑΒΕΙ -- ΕΚΡΗΓΝΥΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΑ (ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ), ΚΑΙ ΣΒΕΝΥΤΑΙ -----ΣΒΥΝΕΙ --- ΣΥΝΤΗΚΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΑ (ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ)", ΟΠΩΣ ΤΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΣΥΝΤΗΚΕΤΑΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΤΗΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ "ΗΛΙΟΝ" ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΑΣ.__


    ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΟΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΑΘΕΛΗΤΩΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΒΟΜΒΩΝ "ΗΛΙΟΥ", ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΩΖΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΣΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΘΙΒΕΤΙΑΝΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Γ' ΡΑ''Ι'Χ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ.__


    ΕΝΑΣ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ ΑΝΟΗΤΟΣ, Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΜΕΣΩ ΑΛΥΣΙΔΩΤΉΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ "ΗΛΙΟΝ".__

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEga3XLZ3pwt5RT3gb0Eps61xwNjtWxLb9DlqpmD4aLqJzkvJewCIxSsl3lOARRqHt8xuM4dGeMExDmmPM6hHZ1li0mY1hvY4BJWzVktkbkMGEVz1FCQPrUlQDfkYaZEQ-NwrQP_2RdPMHkrwtBGFHmgtjY1gtqr0kIoOH5Yk45xHIgfjyFG5CAoxoeE=w452-h640

      Διαγραφή
    2. μονο η ΟΕΑ τελικα ΕΒΛΕΠΕ τι ερχεται...

      Διαγραφή
  27. «Επί των ημερών μας, οι περιούσιοι ισχυρίζονται ότι όλες οι λέξεις και όλες οι έννοιες και όλα τα νοήματα, όλων των ανθρώπων, διαχρονικώς, προήλθαν από τα έργα και τις ημέρες του Αβραάμ, του Ισαάκ, του Ιακώβ, του Ιωσήφ και του συνωμότη Μωϋσέως, δηλαδή από τα πέντε πρόσωπα του μοναδικού, φυλετικού τους βιβλίου (με άλλα λόγια, του βιβλίου των φυλετικών τους κατορθωμάτων, εξιστορημένο στα αραμαϊκά, δηλαδή την γλώσσα των χαλδαίων, επί του οποίου, μάλιστα, ορκίζονται όλοι στη Δύση περί της ειλικρίνειάς τους στα δικαστήρια), το οποίο αρχίζει από τον Αβραάμ και στο οποίο προσέθεσαν, ως πρόλογο, την κλεψίτυπη, ανθρωπογόνο μυθολογία «τους», την οποία ανήγαγαν, έπειτα, σε θρησκεία και ιστορικό τεκμηρίο. Τη μυ-θο-λο-γί-α «τους»!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΜΙΑ ΖΩΗ ,ΣΤΟΥΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ,ΗΤΑΝ Ο ΟΦΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;
      ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΣΚΑΤΟ ΦΤΥΑΡΟ ΚΑΙ ΦΕΡΤΟΥ ΤΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
      ΑΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΗΤΑΡΑΚΗ.
      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
      ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΓΑΓΕ ΤΟ (ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΩΣ, ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΟ, ΜΕΤΕΓΕΝΕΣΤΕΡΩΣ) ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΕΠΙ 4.000 ΕΤΗ, ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΥΠΟΦΥΛΗΣ ΜΑΓ(ΓΑΝΕΥΤ)ΩΝ ΟΛΕΤΗΡΩΝ. ΚΑΙ, ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, Ο ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΟΣ ΔΑΓΩΝ-ΟΑΝΝΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΥΘΩΝ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΝΑΣΑ, ΗΤΑΝ Ο ΟΦΙΣ Ο ΦΑΡΜΑΚΕΡΟΣ. ΑΜ, ΜΕΓΑΣ (ΑΠΑΤΕΩΝ) ΑΒΡΑΑΜ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΠΑΡΕΡΓΑ ΤΟΥ!

      Διαγραφή
    3. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ,ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.
      ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ.
      ΒΑΡΑΜΕ.
      ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ.
      ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  28. https://www.youtube.com/watch?v=DiG25Ax6Lws

    https://stellarhousepublishing.com/wp-content/uploads/2019/11/dionysussavior.jpg
    https://stellarhousepublishing.com/wp-content/uploads/2019/11/mosesdionysus.jpg
    https://stellarhousepublishing.com/wp-content/uploads/2019/11/9780979963186_amazon.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μην ξεχνάμε επίσης οτι στα Ηλύσια Πεδία και στις Νηήσους των Μακάρων άρχει ο Κρόνος με τον Ροδάμανθυ. Ο Όμηρος τα τοποθετεί στην Εσπερία, δηλαδή στην σημερινη Αμερική. Εκεί ηταν και οι Εσπερίδες και το δέντρο με τους περίφημους απαγορευμένους καρπούς και με το φίδι, τον Λάδωνα...

    Τι μου θυμίζουν όλα αυτά, τι μου θυμίζουν; Πάντως, αυτά τα έλεγαν και οι Ορφικοί και απο τα κατακλέμμενα γραφομενα των Ορφικών (όπως για τον Φάνη) έχουν φτιαξει ο,τι εχουν φτιάξει οι σημερινοί αρχιαπατεώνες που νομίζουν οτι θα βρεθούν και στα Ηλύσια Πεδία, τρομάρα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΑΛΩΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ, ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΟΛΟΣ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ «ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ» ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑΜΩΝ ΨΕΥΔΟΘΡΗΚΕΙΩΝ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΤΣΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝΗ ΤΗΣ ΟΡΦΙΚΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Ο ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΦΗΜΕΝΟΣ ΜΠΑΦΟΜΕΤ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΩΧΑΜΕΤΗΣ. ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΦΗΜΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΝΑΪΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΟΥΜΕ, ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ.

      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82_(%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1)

      https://en.wikipedia.org/wiki/Baphomet

      Διαγραφή
    2. «Στην αρχαία Ελλάδα η ημέρα Σάββατο ονομάζονταν «κρονία» και ήταν αφιερωμένη στον Κρόνο (Saturn). Την πιο μικρή ημέρα του χρόνου, τη στιγμή που ο ήλιος μπαίνει στον Αιγόκερω (το τραγόμορφο ζώδιο με κυβερνήτη τον πλανήτη Κρόνο), είναι η μαύρη ώρα της χρονιάς στα ρωμαϊκά Σατουρνάλια, την γιορτή προς τιμήν του Κρόνου.»

      Διαγραφή
  30. Εάν, 2.500 έτη πριν, εις Έλλην οδυσσειακός ισχυριζόταν ότι στο μέλλον οι απόγονοί του θα λησμονούσαν τόσο τον Ιαπετό και τον πυρφόρο υιό του, όσο και τον απόγονο των Πελασγών, τον Έλληνα, τον γεννήτορα της παρούσης εθνωνυμίας μας, ενώ οι εκ Δύσεως άρχοντες της Γαίας θα τον ελάτρευαν, διαστρέφοντάς τον, άραγε, θα πίστευαν τον ισχυρισμό του; Θα πίστευαν οποιονδήποτε ισχυριζόταν ότι η ηρακλείτεια διδαχή θα αντιγραφόταν από δόλιους καπηλευτές, παρουσιαζόμενη ως αλχημεία; Η ειρωνεία όσων διαδραματίζονται ενώπιόν μας ξεπερνάει κάθε δυσφάνταστη εικασία, καθώς η φυλακτήριος διάθεσις και το επάξιον των Ελλήνων, σχεδόν, εξανεμίσθη στο δόλιο κυκεώνα των ξενόφερτων, στρεβλών νοοτροπιών. Επί χιλιετίες, φαίνεται σαν να συμμετέχουμε στο ίδιο θεατρικό έργο δολιότητος (αλλάζοντας μόνο σκηνικά, ενδύματα, μουσική, κ.ά.). Εν τέλει, εάν η ψυχή του ανθρώπου είναι αθάνατη, τότε, ίσως, η κόλαση είναι να αντιλαμβανόμαστε τα παραφθαρμένα έργα των απογόνων μας, αιωνίως, χωρίς να επεμβαίνουμε επί αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. https://fyletika.blogspot.com/search/label/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9%20%CE%88%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "Η κοιτιδα της φυλης μας ειναι η Πατριδα μας, η Ελλαδα, καθοτι ειμαστε αυτοχθονες."

    ΠΡΩΤΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ, Ο ΖΑΒΟΣ ΑΔΕΛΦΟΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΑΚΛΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΟΑΤΣΟ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ. ΚΑΘΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΣΜΟ; ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ; ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΟΥΣΜΑΝΩΝ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ; ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΕΠΙΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΤΕΡΝΙΧ.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ, Ο ΖΑΒΟΣ ΑΔΕΛΦΟΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΑΚΛΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΟΑΤΣΟ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ. ΚΑΘΟΤΙ ΑΜΑ ΗΤΑΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΕΡΗ ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΑ, ΟΠΟΥ Η ΜΑΝΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ, ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

    ΤΡΙΤΟΝ, ΠΑΡΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΟΒΑΡΟΥ, ΛΟΓΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ -ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ- ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΨΕΙ, ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, Ο ΚΕΡΑΛΟΙΦΕΜΠΟΡΑΣ. ΣΥΝΤΟΜΩΣ, ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΟ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΔΥΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. MARK MY WORDS, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "(οι ιδιοι οι προγονοι μας ιστορουν οτι ο Νιμροδ ηταν Ελληνας)."

    "The site was described in more detail by the British traveler Claudius James Rich in 1820, shortly before his death. Rich identified the site with the city of Larissa in Xenophon, and noted that the locals "generally believe this to have been Nimrod's own city."
    https://en.wikipedia.org/wiki/Nimrud

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. "Το παρελθον το μελετουμε απο τις διαθεσιμες πηγες, τις οποιες ερευνουμε, και επι αυτων υποθετουμε και λογιζομαστε."

    https://sinomosiologos.blogspot.com/2021/07/blog-post_699.html
    https://vrilissi.blogspot.com/2012/06/blog-post_23.html

    "Υποθετουμε οτι η ανθρωποτητα χωριζεται σε τρεις αμιγεις φυλες (αν και αυτο ειναι αμφισβητουμενο πλεον, ισως να προκειται για τρια παρεμφερη ειδη, τα οποια διασταυρωνονται, οπως οι τιγρεις με τα λιονταρια, για παραδειγμα)."

    https://isxys.blogspot.com/2021/06/blog-post_51.html
    https://isxys.blogspot.com/2010/08/uruk-hai-uruc-ai-gokturks.html

    "Η κοιτιδα της φυλης μας ειναι η Πατριδα μας, η Ελλαδα, καθοτι ειμαστε αυτοχθονες."

    https://isxys.blogspot.com/p/blog-page_9865.html

    "Αυτη η ομαδα μας μισει, ειναι μισελληνες"

    https://isxys.blogspot.com/2018/12/blog-post_17.html

    "(οι ιδιοι οι προγονοι μας ιστορουν οτι ο Νιμροδ ηταν Ελληνας)"

    "The site was described in more detail by the British traveler Claudius James Rich in 1820, shortly before his death.[1] Rich identified the site with the city of Larissa in Xenophon, and noted that the locals "generally believe this to have been Nimrod's own city."
    https://en.wikipedia.org/wiki/Nimrud

    "δημιουργηθηκαν θεωριες εκ του μηδενος, την τελευταια 300ετια, για να πεισθουν οι παντες οτι καταγομαστε ολοι απο τους υποσαχαριους μαυρους, οτι υπαρχει μια φανταστικη ινδοευρωπαικη φυλη (χωρις το παραμικρο αρχαιολογικο ευρημα)"

    https://isxys.blogspot.com/2012/07/140.html
    https://www.hellinon.net/search?q=%CE%99%CE%9D%CE%94%CE%9F%CE%95%CE%A5%CE%A1%CE%A9%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%9F%CE%99

    "Η δυναστεια των ροτσιλντ συνεργαζεται με τους φραγκους προτεσταντες. Χωρις αυτους, δε θα μπορουσαν να κατακτησουν τη Δυση."

    https://isxys.blogspot.com/2019/05/blog-post_22.html

    "(απο εκεινη καταγονται και οι αγαρηνοι μωαμεθανοι)"

    https://isxys.blogspot.com/2016/08/blog-post_395.html

    "οταν η χαζαρικη αυτοκρατορια τους καταστραφηκε απο τους Ρως"

    https://ellaniapili.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html

    "και συνεργαζονται με το σινικο ιερατειο"

    https://isxys.blogspot.com/2012/02/hong.html
    https://isxys.blogspot.com/2012/03/islam-judaism-and-organized.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/10/blog-post_19.html#more

      Ευχαριστούμε πολύ και για τους συνδέσμους από το ΙΣΧΥΣ.

      Διαγραφή
    2. @ Ανώνυμος 19 Φεβρουαρίου, 2022 01:52

      https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/09/3.html
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/08/blog-post_5.html
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/08/blog-post_61.html
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/08/blog-post_25.html

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 20:52,

      ευτυχώς που κάποιοι έχετε μνήμη δυνατότερη από τη δική μου.. 🙂

      Διαγραφή
  35. "στρουκτουραλιστικο σχεδιαγραμμα"

    "Βασικό γνώρισμα του δομισμού είναι η έμφασή του σε καθολικές, αφηρημένες δομές κάτω από την επιφάνεια των πολιτισμικών και κοινωνικών φαινομένων, οι οποίες ρυθμίζουν μηχανιστικά τα τελευταία και τα αλληλοσυσχετίζουν συστηματικά. Έτσι ο δομισμός έρχεται σε αντίθεση με την ανθρωπιστική δυτική παράδοση και την υπαρξιστική φιλοσοφική σχολή των μέσων του 20ου αιώνα, όπου τοποθετείται αξία στην ελευθερία και στη βούληση του ατομικού υποκειμένου να αποφασίζει αυτόνομα και να επηρεάζει τον κόσμο. Για τον δομισμό, το υποκείμενο σφυρηλατείται από παρασκηνιακές κοινωνικές δυνάμεις εκφραζόμενες διαμέσου των υπό εξέταση υποκείμενων δομών και συνιστά όχι αυτόνομη ουσία αλλά αποτέλεσμα κοινωνικών πρακτικών. Η εύρεση και περιγραφή των εν λόγω αφηρημένων, βαθέων δομών είναι το κεντρικό ζήτημα μίας δομιστικής προσέγγισης σε ένα γνωστικό πεδίο, ενώ τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι η στατική τους φύση και η πλήρης διάκρισή τους τόσο από τις πραγματικές, υλικές και απτές οργανώσεις της πραγματικότητας, όσο και από τις φανταστικές, νοητές συλλήψεις της κουλτούρας."
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

    "Και οι λεξαριθμημενες συμβολισμενες πραξεις τους αποσκοπουν στον μετανθρωπισμο. Γιατι; Διοτι αυτη ειναι η υπαρξιακη απαντηση τους στο εσχατολογικο σωτηριολογικο ερωτημα."

    https://www.youtube.com/watch?v=XdIuNVXQd3I

    "Κρόνιοι, Βαρβηλοΐτες, Σεθίτες, Σεθιανοί, Αρχοντικοί, Βορβορίτες, Φηβιονίτες, Οφίτες, Καϊνίτες, Σιμωνίτες, Ερμητικοί, Αλχημιστές, Καμπαλισταί, Ναΐτες, Ροδόσταυροι, Σαββαταίοι, Ιησουίτες, Ελευθεροτέκτονες, Πεφωτισμένοι, Ιακωβίνοι, Μαρτινίσται, Μεσμεριανοί, Σβεντερμποργκιανοί, Σπιριουαλισταί, Θεοσοφικοί, Ανθρωποσοφικοί, Μάρτυρες του Ιαχωβά, Εσωτερισταί, Σαϊεντολόγοι, ψευδοεπιστήμονες, Οικουμενοκράται και Σατανολάτραι."

    https://attikanea.info/ο-αποκρυφισμοσ-στην-ευρωπη

    "Επισης σειρες προτεταγμενων λεξεων αποδιδουν προτασιακα νοηματα, τα οποια δεν ισχυουν και δεν επιβεβαιωνονται λογικα."

    https://isxys.blogspot.com/2020/11/qumran.html

    "Η δυναστεια των ροτσιλντ επινοησε το χρηματοπιστωτικο συστημα οικονομιας. Χρειαστηκαν αιωνες για να τα καταφερουν."

    https://taygetosellas.blogspot.com/2021/09/blog-post_27.html

    "Σκοτος – Φως <== Αχλη ληθης
    Ερως/Φανης – Ερις <== ???
    Ουρανος – Γαια <== ???
    Οφιων – Ευρυνομη (αρχουσα στον Ολυμπο, επι των Τιτανων) <== ???
    Κρονος – Ρεα (Χρυση Εποχη των βοσκων στην Αρκαδια) <== Υπερδιχιλιετια των Διδυμων και προγενεστερα
    Διας – Ηρα (Αργυρη, Χαλκινη, Ηρωικη και Σιδερενια Εποχη) <== Υπερδιχιλιετια του Ταυρου και Υπερδιχιλιετια του Κριου
    Παρουσα Εποχη <== Υπερδιχιλιετια των Ιχθυων (3 μΧ – 2170 μΧ)"

    https://www.youtube.com/watch?v=-1oc2ZHXNbE
    https://isxys.blogspot.com/2020/03/blog-post_88.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εάν, επί των βόρβορων ημερών που βιώνουμε, όλα τα ειπωτά έργα των ανθρώπων συνοψίζονται σε μικρογραφία, συμβολικώς, με ένα (οποιασδήποτε μορφής) σχηματικό σχεδιαγράφημα σε μία (είτε δερμάτινη είτε ξύλινη είτε χάρτινη είτε μεταλλική είτε πλαστική είτε ηλεκτρονική είτε κ.ά.) σελίδα, τότε οι κρατούντες της Δύσεως κρατούν τους κρατουμένους των πόλεων με το κραταιό τους σχήμα (βαρβαριστί: scheme) και διά της καθρεφτοκούδουνης υπέρ και παρά πληροφορήσεως με «σοκ και δέος», θεωρητικώς, και διά του «καρότου και μαστιγίου», πρακτικώς, κραταιώνονται.

    Αυτό το κραταιό τους σχήμα, ποσοστιαίως, αποτελείται από 100 πανομοιότυπες, αντιπροσωπευτικές εκδοχές, θεοκρατικές και αθεοκρατικές, ώστε να πείθει και τους 100 ανθρώπους του, επαγωγικώς, σταστιστικού, αντιπροσωπευτικού δείγματος της εκατομάδος.

    Εξουσιάζουν την πληθώρα των διαφορετικών ανθρώπων της εκατομάδος, επινοώντας πληθώρα λεπτεξεργασμένων, διαφορετικών εκδοχών, τις οποίες με άρτο, κνούτο και θέαμα πραγματώνουν, καθώς η τρομοκράτηση -επί όσων δεν εγκρίνουν- και η επιβράβευση -επί όσων εγκρίνουν- πρέπει να είναι συνεχής.

    Ωστόσο, το νοηματικό μήνυμα του κραταιού σχήματος είναι, πάντοτε, το ίδιο. Και το πρωτότυπο της πανομοιοτυπίας του μηνύματός τους είναι το επινοημένο, διπλό, πυραμιδοειδές τετράεδρο εις την σφαίρα ιερόγλυφο ονόματι σεφιρώθ/κλιφώθ (γνωστό, μεταφορικώς, και σαν «το δένδρο της ζωής και του θανάτου»), δηλαδή το συμβολικό, αρχετυπικό κέντρο της διαχρονικής ιεροφάνειας μεταξύ ιερότητος και ανιερότητος, μεταξύ γης και ουρανού (βλ. Μίρτσεα Ελιάντε, περί axis mundi), σαν προσανατολιτιστική ηθική πυξίδα. Ενίοτε δε, το ίδιο ιερόγλυφο παρουσιάζεται και σαν κλεψυδροειδές.

    Κατ’ αυτούς, από αυτές τις 11 + 11, απολύτως, ονομαστές σφαίρες/κλίφες του αμφοτερόπλευρου, αλτηροειδούς σεφιρώθ/κλιφώθ και τις λεξαριθμομαντικές σχέσεις μεταξύ κάθε σεφίρας/κλίφας εκπορεύονται, γεωμετρικώς, όλα τα υπόλοιπα (κατ’ επέκτασιν, ακόμα και τα αμφικωνικά σχήματα του Αλβέρτου Αϊνστάιν περί της χωροχρονικότητος και του Ισιδώρου Ισού περί της λεκτικότητος), και επί αυτού του πρωτοτύπου βασίζονται όλες οι μετέπειτα αμορφικές, ζωομορφικές και ανθρωπομορφικές εκδοχές προσηλύτισης, τις οποίες εφαρμόζουν, με σκοπό την διά των δικών τους κανόνων διαμόρφωση της ηθικότητας της κοινωνίας των ανθρώπων· εξού και η επαναλαμβανόμενη πανομοιοτυπία των σφραγισμένων συμβόλων επί των αντικειμένων και των υποκειμένων. Το νόημα ολόκληρης της μυθολογίας «τους» εδράζει σε αυτό το σχεδιάγραφημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (From jewish Isidore Isou to jewish Einstein's theory, the same gematria scheme. Different story, same pattern.)
      https://www.drsamcooper.com/wp-content/uploads/2012/11/isou.jpg
      https://www.thestargarden.co.uk/Images/Special-Relativity-light-cone.png

      Διαγραφή
  37. “Ο μύθος του Ινδοευρωπαϊσμού καταρρέει.”
    https://www.youtube.com/watch?v=TMCinmKpXAs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. "Μελέτης Μελετόπουλος: Ο αλγόριθμος των Ελλήνων που καταστρέφει αυτοκρατορίες"
    https://www.youtube.com/watch?v=Fd-RtFL3nTI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Αυτό το βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο" ...

      Διαγραφή
    2. https://www.youtube.com/playlist?list=PL6-CpuFrovzmpD8Hyz9gYDRIPxNB2gV8E
      https://preview.redd.it/8msd3nkbec481.png?auto=webp&s=62cb6f216f607904eee5d87dc82b622a21846ce3

      Διαγραφή
    3. https://www.pronews.gr/kosmos/1059175_fimoste-diadiktyo-protasi-sok-tis-ceo-toy-you-tube-pros-tis-kyverniseis-me-tin

      Διαγραφή
    4. ΝΑΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ.
      ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ.

      Διαγραφή
  39. "Το σημερινο ενεσιμο δηλητηριο με τους θανατηφορους βιοτοξικους παραγοντες ειναι επαναληψη"

    https://odysseiatv.blogspot.com/2021/07/100.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. "Με αυτους εγκαθιδρυσαν τον θεσμο των περισσοτερων βασιλειων σε ολοκληρη την Ευρωπη."

    https://cdn.shopify.com/s/files/1/1835/6621/products/european-royal-east_1024x1024@2x.png?v=1595006163
    https://preview.redd.it/naupo2ylofp71.jpg?width=10079&format=pjpg&auto=webp&s=519bf8506fb7aac5db13b895d0bb1d8c9a1494f8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "Τα ξωγαμα αυτων των βασιλικων οικων πολεμουν μεταξυ τους, αλλα οποιος και αν ηττηθει παντα οι ιδιοι νικανε."

    https://external-preview.redd.it/KWL7MrowoCAV8RZrvmm0in34i2hLH1Z5_e8MubVg03w.jpg?auto=webp&s=c99d4fb36b1a3c9a77983bcff29f15ed8a77e7b0

    https://preview.redd.it/lk0zm9tb6af61.jpg?auto=webp&s=0189718a1ec1a5908bfd2692b3de8ee4daea7d82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. https://www.bitchute.com/video/zzFRugqt06Vq/
    https://www.bitchute.com/channel/fallcabal/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. https://cdn.britannica.com/42/207842-050-9EC10863/Baphomet-Eliphas-Levi.jpg

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΑΙΩΝΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.
    ΤΩΡΑ, ΣΤΟΝ 21 ΑΙΩΝΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΓΙΝΕ STATUE (ΔΙΟΤΙ ΑΓΑΛΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ).
    ΤΟ STATUE ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑ, ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ.
    ΕΤΣΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ἡ παγκόσμια δικτατορία εἶναι ἐδῶ. Ὁ Καναδᾶς εἶναι ἡ ἀρχή

    http://sxolianews.blogspot.com/2022/02/blog-post_19.html

    Απλώς ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντωμεταξύ το δράμα της βιαιότητας στην Αυστραλία συνεχίζεται.
      https://pbs.twimg.com/media/FAMfJieWYAA16vD.jpg

      Διαγραφή
  45. https://autochthonesellhnes.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. "Μετα τον καταποντισμο της Αιγηιδας, τοτε που ο Αιγαιος απο ποταμος εγινε πελαγο, αναδυθηκε στον χωρο της Πατριδας μας Πολιτισμικα η βουνοκορφη που ονομαζουμε Κρητη."

    https://xemandrios1.blogspot.com/2013/04/blog-post_4886.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Όλοι ομιλούνε περί της καταποντισμένης Ατλαντίδος, αλλά ουδείς ομιλεί περί της καταποντισμένης Αιγηίδος. Από την Αιγηίδα, στην Πελασγία και την Αλασγία. Από τους ξεριανούς, στους θαλασσινούς. Η ανείπωτη τραγωδία των προγόνων μας.»

      Διαγραφή
  47. https://3.bp.blogspot.com/-_LJpucEhgIQ/Wepmdwd0ppI/AAAAAAAA9pI/r7pbrbXk7FcWQwb5iL6YEXj1sHzaw3QuACLcBGAs/s1600/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.JPG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. "Οι φραγκοι προτεσταντες ειναι επισης μια λευκοκιτρινη υποφυλη, δηλαδη μιγαδες. Απο την πλευρα των Λευκων καταγονται απο τον γιο του Ηρακλη, τον Σκυθη. Ενω απο την πλευρα των κιτρινων καταγονται απο την μυθικη βασιλισσα της Ταρταριας, εκεινη την ανθρωπομορφη εχιδνα με τις φολιδες στα ποδια (με ο,τι κι αν σημαινει αυτο)."

    https://attikanea.info/%CE%91-%CE%91%CE%93%CE%93%CE%9B%CE%9F%CE%A3%CE%91%CE%9E%CE%A9%CE%9D%CE%95%CE%A3/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΨΙΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ 301.
    ΣΑΠΙΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΝΟΜΠΕΛ.
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΜΠΕΛ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    https://www.zougla.gr/media/article/xamos-sto-instagram-tou-maki-triantafilopoulou-gia-ta-timologia-tis-dei
    Χαμός στο Instagram του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τα τιμολόγια της ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιθανότατα, πρόκειται περί έμμισθων δημοσιοεκβιαστών, Ηλία. Η αρχή έγινε στην προεκλογική περίοδο της κρίσης, από τον σ(φ)ύριζα της α(χ)ριστεράς του (τσι)προδότη. Τότε, στρατολογούσαν πρόθυμους υβριστές από τα ιστολόγια του διαδικτύου. Όσοι συμμετέχαμε στο διαδίκτυο, πριν τις συνδέσεις adsl, τους θυμόμαστε. Ως παράδειγμα, παρατήρησε έναν από αυτούς. Όπως καταλαβαίνεις, φτύνουν εκεί που γλείφουν και γλείφουν εκεί που φτύνουν. Και δεν αισχύνονται. Αναφερόμαστε, λοιπόν, σε χαμηλής νοημοσύνης, αγαλούχητους, ανέραστους κρυφομοφιλόφυλους, ψυχικά διαταραγμένους, αγράμματους και ανεπρόκοπους, άεργους λέτσους, αγνώστου πατρός, οι οποίοι εθνομηδενίζουν τα πάντα. Με άλλα λόγια, υπάνθρωποι του περιθωρίου διεκδικούν το προσκήνιο της συλλογικής συνδιαμόρφωσης του κοινωνικού πρακτέου, εκτοπίζοντας ικανούς ανθρώπους. Τα, αποδεδειγμένα, δυσώδη έργα τους είναι διαθέσιμα προς όλους.

      https://i.imgur.com/GfiQlU4.png
      https://s6d5.turboimg.net/sp/be30001edfe263dd1c867e0522c8a19c/mpastardaki.gif
      https://i.imgur.com/GfbqcmB.png
      https://kopria.blogspot.com/2019/11/blog-post.html
      https://kopria.blogspot.com/2020/06/blog-post.html
      https://i.imgur.com/VFaXPaQ.png
      https://i.postimg.cc/rw0MJB0D/Nikos-Rousos-Preza-TV.png
      https://i.imgur.com/mCVlq3V.png
      https://uploads.disquscdn.com/images/c0f468c820d8eb100d72f1a7995403368371090d0693847ff5c3382f44b6903b.png
      https://i.postimg.cc/qBrj5Hkd/prezapoustas.png
      https://i.postimg.cc/SmSTrjd7/ponooooos.png
      https://i.imgur.com/NcbYmHJ.jpg

      Διαγραφή
  50. https://www.scribd.com/embeds/178527657/content?start_page=1&view_mode=scroll&access_key=key-14rcxqab3hefs7l385eo&show_recommendations=false

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του Καλόπουλου δεν το έβαλα γιατί λέει και πολλά ψέμματα.

      Διαγραφή
    2. "λέει και πολλά ψέμματα"

      ?????

      Διαγραφή
    3. Ναι, ο Καλόπουλος. Γενικώς και ειδικώς. Και δεν είναι απλώς εκκλησιοδιώκτης και χριστιανοδιώκτης. Είναι Χριστο-διώκτης. Έχεις καμιά αντίρρηση;

      Διαγραφή
  51. Ευχαριστώ τον πρώτο σχολιάσαντα για την εύφημο μνεία, που κάνει στον υποφαινόμενο. Το κείμενο τής παρούσης αναρτήσεως, αλλά και οι εξόχως σημαντικοί και όντως περισπούδαστοι σχολιασμοί που προσάπτονται σε αυτήν δείχνουν, ότι έχουμε εισέλθει πλέον σε μια καταιγίδα αντιπληροφόρησης, που στοχεύει ποικιλοτρόπως στην αναίρεση τού υπάρχοντος αφηγήματος. Ενώ αυτή η διαδικασία είναι αφ' εαυτής ιδιαίτερα θετική, στην ουσία εστιάζεται κυρίως στην ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ενός ισχύοντος συστήματος νοητικής χειραγώγησης και πολύ λιγότερο στην ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ενός εναλλακτικού συστήματος, το οποίον καλείται να αντικαταστήσει τα σάπια ιδεολογήματα και πρακτικές, όταν αυτά εκπέσουν τού εξουσιαστικού βάθρου. (Και με την την αναφορά στην εξουσία εννοώ κυρίως τον ψυχικό – νοητικό και πνευματικό εξουσιασμό των συνειδήσεων και λιγότερο τούς διοικητικούς μηχανισμούς επιβολής). Οπωσδήποτε η καταιγίδα αυτή επενεργεί την απαραίτητη ανάδευση στα λιμνάζοντα ύδατα τού βάλτου, που πρέπει να αποξηρανθεί πλήρως και σε βάθος. Πλην όμως, απέχουμε ακόμη από μια ουσιαστικά από την συγκεκριμένη χάραξη μιας νέας διάδοχης πορεία, η οποία να στηρίζεται στο ότι “μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο”, παρ' όλο που οι πρόσφατες ζυμώσεις κάνουν επίκαιρη την κατάλυση τούς καθεστώτος των εωσφοριστών.
    Παρακολουθώ την πορεία αυτής τής ανάρτησης εδώ και κάποιες ημέρες με αυτοσυγκράτηση έναντι τής διάθεσης να σχολιάσω. Πέραν μερικών επί μέρους εντοπισμών, όπου σε κάποια στιγμή σκέφτηκα να παραθέσω κάποια επί πλέον βαθύτερα στοιχεία σε επί μέρους εντοπισμούς τού κυρίως κειμένου, που αυτό αναφέρεται με τηλεγραφικό τρόπο σε συγκεκριμένα ιστορικά συμβάντα, τα οποία ενίοτε είναι δυνατόν να ευρεθούν με πολύ συνοπτικές αναφορές στο διαδίκτυο γενικότερα, χωρίς όμως να παρατίθενται επαρκή συγκεκριμένα στοιχεία πάνω στην ουσία τους, όπως το ζήτημα τής διαδοχής τού Λένιν και η άγρια υπόθαλψη τής ομάδας τού χίτλερ από το στρατιωτικό επιτελείο της, ιδιαίτερα κατά την εισβολή των ναζί στην Ρωσία και την απόβαση των συμμάχων στην Νορμανδία, όπως και η αναφορά που σκέφτηκα να κάνω σχετικά με κάποια σημεία τής ανάρτησης, έναντι των οποίων διατηρώ διαφορετική οπτική (πχ. σχετικά με την αλχημεία) παρόλα αυτά η κύρια αντίφασή μου απέναντι στην ανάρτηση αφορά τον εν τέλει κορμό της. Και επειδή αυτός, πράγματι με πολύ επιτυχή τρόπο, αποδίδει μια σύνοψη των συνωμοσιολογικών πεποιθήσεων, που έχουν επικρατήσει σε μια πορεία 125 ετών, θεώρησα, ότι μια ανάλογη τοποθέτηση δεν είναι δυνατόν να χωρέσει σε επί μέρους σχολιασμούς, αλλά προϋποθέτει την εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης πραγματείας. Θεωρώ, ότι ενώ η όλη συμπτωματολογία αναφορικά με τις επί μέρους εκφάνσεις τής κακοδαιμονίας, που μάς ταλανίζει, έχει λάβει χώρα με ορθό και λίαν διαφωτιστικό τρόπο, ενώ το εν τέλει συμπέρασμα, που συνάγεται από αυτήν, επιρρίπτοντας την ευθύνη μονομερώς στον σιωνισμό, δεν ευσταθεί. Αναμφιβόλως οι σιωνιστές αποτελούν μια σατανολατρική συμμορία. Κατά πόσον όμως αυτοί αποτελούν την κύρια, ή την ηγετική, ή πολύ λιγότερο την μοναδική συνιστώσα των κρονίων ιερατείων, αμφισβητώ εκ βάθρων.

    συνεχίζεται...

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Συνέχεια προηγούμενου...
    Ας μην παραβλέπουμε λόγου χάριν το δεδομένο, ότι κατά την διάρκεια των εμπρησμών στην Ηλεία κατά το 2007 κάηκε ο Κρόνιος Λόφος. ΄Ησαν εν τέλει σιωνιστές αυτοί που κατασκεύασαν τα εκεί “ιερά”, σε μια φάση, που το επίπεδο ανάπτυξης των Εβραίων τζομπαναραίων ήταν τέτοιο, που αυτοί έψαχναν να βρουν μερικές κοπριές για να ψήσουν κεφτέδες; Η πληθώρα των ανάλογων ιστορικών ερωτημάτων, τα οποία ευκόλως και αβασάνιστα προσπερνώνται, είναι πάρα πολλά στα πλαίσια μιας κεκτημένης ταχύτητας, να υιοθετηθούν ερμηνευτικά σχήματα και να αναπτυχθούν αυτά περαιτέρω στις εκάστοτε εξελίξεις, που έχουν καθιερωθεί στα πλαίσια τής συνωμοσιλογικής διαφώτισης. Τα ελατήρια, που διέπουν μια τέτοια πρακτική, μπορεί να είναι μεν έντιμα και να έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα πολύ στην γενικότερη διαδικασία αφύπνισης. Πλην όμως, δεν επιτρέπεται να παραβλέπουμε, ότι η συνωμοσιολογία είναι ταυτοχρόνως τόσο μια θεωρητική επεξεργασία δεδομένων, όσο και μια συγκεκριμένη πρακτική, που αναπτύχθηκε σε συγκεκριμένα ιστορικά πλαίσια, στην διαδικασία τής σύγκρουσης αντιτιθέμενων δυνάμεων (και αυτό όχι πάντοτε, εάν συνεκτιμήσουμε, ότι και οι ναζί έκαναν χρήση τής συνωμοσιολογίας υπό μια έννοια) άρα και αυτή διέπεται από συγκεκριμένο ιστορικό υπόβαθρο.
    Σε μια πορεία 35 χρόνων παρακολουθώ και μελετάω με προσοχή την εξέλιξη των συνωμοσιολογικών θεωριών, στα πλαίσια των οποίων εντάσσω συνειδητά, τόσο την προβληματική, όσο και την πρακτική μου. Στα πλαίσια αυτών των ενασχολήσεων κατέληξα σε μια σειρά γενικά συμπεράσματα, τα οποία παραθέτω:
    1. Μέχρι σήμερα δεν έχει εκπονηθεί μια συνολική πραγματεία περί συνωμοσιολογίας, που να θέτει με συνεκτικό τρόπο τις βάσεις και τις αρχές αυτής της (παν)επιστήμης. Όταν εκπονήθηκε επί παραδείγματι, η μαρξιανή θεώρηση, η οποία στόχευε, τουλάχιστον κατ' όνομα και τύποις, στην ανατροπή τού τότε ισχύοντος οικονομικού και πολιτικού συστήματος, οι ιδρυτές της προέβησαν με ολοκληρωμένο και ενδελεχή τρόπο στην δόμηση αυτής τής θεώρησης. Αυτή μπορεί μεν να εκκινεί από εσφαλμένες αφετηρίες και να καταλήγει σε εσφαλμένα συμπεράσματα και στοχεύσεις. Πλην όμως η μεθοδολογία, την οποίαν ακολούθησαν αυτοί πού την εκπόνησαν (Μαρξ, Ένγκελς) είναι, σύμφωνα προς την εκτίμησή μου (έχοντας μελετήσει ενδελεχώς όλα τα έργα των ιδρυτών της) άκρως αριστοτεχνική και διεπόμενη από αυστηρή συνέπεια στον τρόπο που είναι δομημένη. Αυτός είναι και ο εν τέλει λόγος, που επί μακρόν αυτή η θεώρηση άσκησε γοητεία και αποφασιστική επιρροή σε εκατομμύρια οπαδών της. Η θεώρηση αυτή καλουπώθηκε επαρκέστατα (αν και με εσφαλμένα επιχειρήματα, τα οποία όμως είχαν κυριαρχήσει στους φιλοσοφικούς κύκλους εκείνης τής εποχής) τόσο στην σφαίρα τής φιλοσοφίας, υπό την επωνυμία “Διαλεκτικός Υλισμός”, όσο και στις σφαίρες τής τρέχουσας κοινωνιολογίας και επιστημολογίας, με τον όρο “Επιστημονικός Σοσιαλισμός”.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Συνέχεια προηγούμενου..

    Ειδικά στην σφαίρα τής επιστημολογίας, ο μεν Κάλος Μάρξ ξεκοκάλισε στην κυριολεξία τις τότε επιγνώσεις τής οικονομικής επιστήμης (¨Ανταμ Σμιθ και Ρικάρντο) ο δε Φ. Ένγκελς ξεκοκάλισε ενδελεχώς τα δεδομένα άλλων επιστημών, όπως η εθνολογία και η κοινωνιολογία, με έργα όπως “Η Καταγωγή τής Οικογένειας τής Ατομικής Ιδιοκτησίας και τού Κράτους” και “Ο Ρόλος τής Βίας στην Ιστορία”. Εκεί, που η θεωρία αυτή χαρακτηρίζεται από τεράστια κενά, είναι η μελέτη τής ιστορίας, δεδομένου ότι η θεώρηση ξεκινά χρονικά με πραγματεία τής κεφαλαιοκρατίας, περιφρονώντας όλα τα προηγούμενα ιστορικά δεδομένα ως “ασιατικούς τρόπους παραγωγής”. Εάν οι εκπονητές αυτής τής θεωρίας είχαν εντρίψει ενδελεχώς στην μελέτη τής ιστορίας, είμαι βέβαιος, ότι δεν θα μπορούσαν να στηρίξουν τα συμπεράσματά τους, δεδομένου, ότι η συνεπής μελέτη τής ιστορίας είναι αδυσώπητη και δεν αφήνει περιθώρια για υπέρμετρες παρανοήσεις. Η μεγάλη αρετή τής συνωμοσιολογικής επιστήμης είναι ότι αυτή, μετά τα πρώτα σχετικά έργα που εκδόθηκαν, κατευθύνθηκε προς την “συνωμοσιολογική θεώρηση τής ιστορίας”, στρέφοντας την προσοχή της σε όσα συνέβησαν στο παρελθόν, με διάθεση να εισχωρήσει στις βαθύτερες αιτιάσεις τους. Όμως, για συγκεκριμένους λόγους, αυτή η τάση εγκαταλείφθηκε στην πορεία, αντικαθιστούμενη από μια συνωμοσιολογία γενικής υφής, η οποία εστιαζόταν σε επί μέρους εκφάνσεις συνωμοσιών των εωσφοριστών, χωρίς να προάγει συγκεκριμένο γενικότερο θεωρητικό πλαίσιο, ως υπόβαθρο των επί μέρους θεωρήσεων”.

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Συνέχεια προηγούμενου...

    ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    Το πρώτο συνωμοσιολογικό πόνημα που εκδόθηκε ήταν, από όσο γνωρίζω, τα “Πρωτόκολλα τών Σοφών τής Σιών” το 1997. Ως εκδότης εφέρετο ο επίσκοπος τής Ορθόδοξου Εκκλησίας τής Ρωσίας Σέργιος Νείλος. Η πρώτη έκδοση στα Γερμανικά έγινε το 1906, την οποία έχω φωτοτυπήσει. Σε αυτήν έχει ενσωματωθεί ένα σχετικά εκτενές κείμενο τού εκδότου ενάντια στην “σιωνιστική συνωμοσία”. Με αυτά τα εκδοτικά τέθηκε το ξεκίνημα τής συνωμοσιολογίας σε αμιγή αντισιωνιστική βάση. Εκτιμώ, ότι τις αντίστοιχες πληροφορίες έλαβε ο Σέργιος Νείλος από κάποια μυστική υπηρεσία, που δεν μπορεί να είναι άλλη από την τσαρική αστυνομία “Οχράνα”. Αυτή είχε τότε ισχυρές βάσεις πρακτόρων τόσο στην Γαλλία, όσο και στην Γερμανία, με στόχο την παρακολούθηση των Ρώσων αντικαθεστωτικών, οι οποίοι ήσαν τότε διάσπαρτοι στην Ευρώπη. Βεβαίως και η Ρωσική Εκκλησία διέθετε κλιμάκια στην διασπορά, ιδιαίτερα στο Παρίσι, στο οποίο είχαν αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα οι λεγόμενοι αποκρυφιστές, με πληθώρα εκδοτικών, όπως τα βιβλία τού Ελιφάς Λεβί και πολλών άλλων. Άρα κάποιοι κύκλοι ζηλωτών τής Ρωσικής Εκκλησίας είχαν συγκεκριμένη ενημέρωση για τις εωσφορικές κινήσεις στην δύση, οπότε έκαναν ένθερμα δεκτό το υλικό, που τούς προσκόμιζε η Οχράνα. Εξ άλλου υπήρχαν τότε αναμφιβόλως οργανωτικού τύπου επαφές, εάν όχι και συμφύσεις, μεταξύ των ζηλωτών και πυρήνων τής αστυνομίας, οι οποίοι είχαν διαπιστώσει, ότι τσαρικό καθεστώς βαλόταν έντονα από συνωμοτικούς πυρήνες στο εξωτερικό, με την καθοδήγηση ξένων κύκλων, με στόχο την υποταγή τής Ρωσίας και τον έλεγχό της από ξένες δυνάμεις. Σαφής απόδειξη αυτής τής οργανωτικής συνεργασίας είναι ο ίδιος ο Στάλιν, ο οποίος από την μία ήταν νόθος γιός τού διευθυντού τής αστυνομίας τής κωμόπολης που γεννήθηκε, ενώ από την άλλη φοίτησε σε νεαρή ηλικία σε ιερατικά σεμινάρια, με στόχο να γαλουχηθεί με την προωθούμενη τότε αντισιωνιστική προπαγάνδα. Τόσο οι εκκλησιαστικοί ζηλωτές, όσο και τα πατριωτικά κλιμάκια τής Οχράνα, ήσαν βαθιά απογοητευμένοι από το τσαρικό καθεστώς. Βλέποντας από την μια την γερμανίδα τσαρίνα και τα καμώματά της με σαλτιμπάγκους, όπως ο Ρασπούτιν και εντοπίζοντας από την άλλη τον ξένο δάκτυλο, που προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί το εργατικό Εβραϊκό στοιχείο μέσα στα εβραϊκές εργατικές ενώσεις στην Ροσία (“Μπουντ”), με στόχο τον έλεγχο τού εργατικού κινήματος σε κατεύθυνση πολιτειακής ανατροπής, είχε θέσει ως στόχο την διάσωση τού καθεστώτος, αλλά κυρίως τής Πατρίδας, μέσω ενός πράκτορά τους, που ήταν ο Στάλιν. Αυτός, ενδυόμενος σοσιαλιστικό μανδύα, κλήθηκε να ξεκληρίσει ολοσχερώς την σιωνιστική επιρροή μέσα στο εργατικό κίνημα και να οδηγήσει την Ρωσία σε ένα ιδιότυπο νεοτσαρικό μοναρχικό καθεστώς με κομμουνιστικό προσωπείο. (Τα όσα αναφέρονται στην ανάρτηση σχετικά με τον Τρότσκυ είναι σωστά, όμως επί τού προκειμένου είναι αναγκαία μια εμπεριστατωμένη πραγματεία, που μένει κάποτε να γίνει). Άρα, πίσω από την έκδοση των “Πρωτοκόλλων” και την αντισιωνιστική αιχμή που πρωθήθηκε, υπάρχει σαφέστατος πολιτικός δάκτυλος. Και μπορεί μεν η στόχευση τής σωτηρίας τής Ρωσίας, που οδήγησε μέχρι την επιβολή τού Πούτιν (η ομάδα Πούτιν δεν είναι άλλη από τούς συνασπισμένους στα πλαίσια τής πατριωτικής KGB), να ήταν αναμφιβόλως θεμιτός. Πλην όμως, η οδός που ακολουθήθηκε ήταν πλαγία και ένεκα αυτού τα επιχειρήματα, που προβλήθηκαν σχετικά, ανταποκρίνονται μόνον μερικώς και με πολύ μονόπλευρο τρόπο στην ιστορική αλήθεια. Με αυτόν τον τρόπο τέθηκαν τα θεμέλια τής συνωμοσιολογίας, με αναφανδόν αντισιωνιστική αιχμή.

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Συνέχεια προηγούμενου...

    Είναι φανερό, ότι και τότε, αλλά και σήμερα, οι δυνάμεις, που αντιμάχονται την καμπάλ, γνωρίζουν επ' ακριβώς ποιές δυνάμεις την αποτελούν. Εκτιμώ όμως, ότι σκοπίμως άφησαν να κυριαρχήσει η αντισιωνιστική κατεύθυνση τής συνωμοσιολογίας, ώστε να μην αποκαλύψουν τις πραγματικές τους γνώσεις και τα σχέδιά τους, δεδομένου, ότι ο αντίπαλος, που αντιμάχονται, είναι οργανωμένος σε αυστηρά συνωμοτική βάση. Θα ήταν παιδαριώδες λάθος να αποκαλύψουν όσα γνωρίζουν σε βάθος, διότι εξ αυτών καθίστανται φανεροί και οι σχεδιασμοί τους. Αυτό, που έχει εξαγγελθεί στην εποχή μας ως “Μεγάλη Αφύπνιση”, έχει εν τέλει σε γνωσιολογικό επίπεδο πολύ περιορισμένη βάση. Αυτό που επιδιώκουν οι Αντιδυνάμεις είναι η κατανόηση από την πλειοψηφία, ότι κάποιες απάνθρωπες εωσφορικές δυνάμεις μάς ποδηγετούν και μάς εξανδραποδίζουν με καλυμμένο και δόλιο τρόπο. Με στόχο η πλειοψηφία να αποδεχθεί και όσο αυτό καθίσταται επιτεύξιμο να συνστρατευτεί με τις Αντιδυνάμεις στην πορεία ανατροπής τής καμπάλ. Και μπορεί μεν ο Πούτιν σε μια κρίση σκόπιμης ειλικρίνειας να κατήγγειλε την βασίλισσα τής Αγγλίας για κανιβαλισμό, όμως αυτά είναι μόνον η κορυφή ενός παγόβουνου. Είτε μάς αρέσει, είτε όχι, σε συγκρούσεις πλανητικού μεγέθους, στις οποίες συμμετέχουν εκ των πραγμάτων δισεκατομμύρια ανθρώπων, δεν μπορεί να εφαρμοστεί άλλη πρακτική, από τον μακιαβελισμό τής κοινωνικής μηχανικής από ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τούς συμμετέχοντες, πέραν των όποιων διαθέσεών τους. Δεν αμφιβάλλω, ότι οι Αντιδυνάμεις θα προτιμούσαν κατά βάθος μια πλήρη και χωρίς περιορισμούς διαφώτιση τής ανθρωπότητος. Πλην όμως οι τακτικές σκοπιμότητες τής στιγμής δεν καθιστούν αυτό φρόνιμο. Επί πλέον υπάρχει ακόμη ένας πολύ βασικός παράγων, που πρέπει να κατανοηθεί. Η κατάστρωση για την διεξαγωγή τής σύγκρουσης με την καμπάλ, που επέλεξαν οι Αντιδυνάμεις, επιλέγοντας την αντισιωνιστική διαφώτιση, βόλευε εξ ίσου ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ. Διότι σε αυτήν την βάση ΔΕΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ οι ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ. Η καμπάλ θεώρησε, ότι μέσα στα πλαίσια αυτής τής διαδικασίας, δεν θα έμενε μόνον το μεγαλύτερο τμήμα τού κορμού της στο απυρόβλητο, αλλά θα μπορούσε και η ίδια να εκμεταλλευτεί την αντισιωνιστική πολεμική, που βαθμηδόν κυριαρχούσε, για την επίτευξη των δικών της σχεδίων, όπως έγινε στην περίπτωση τού ναζισμού. Με την αντισιωνιστική προπαγάνδα τού Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ, που προβλήθηκε με το βιβλίο “Ο Μύθος τού Εικοστού Αιώνος”, προωθήθηκε η επίθεση εναντίον τής Ρωσίας, βάσει τού χονδροειδούς ψέματος, ότι οι μπολσεβίκοι ήσαν σιωνιστικό κατασκεύασμα και ο Στάλιν πράκτορας τού σιωνισμού, αλλά και να εκδιωχθούν οι Εβραίοι από την Ευρώπη, με στόχο την ίδρυση τού Ισραήλ, για να ελεγχθούν οι ενεργειακές πηγές τής περιοχής και κυρίως για να προετοιμαστεί ο προγραμματισθείς “αρμαγεδών” . Αναμφίβολα υπήρχε κάποια δόση αλήθειας σε αυτήν την προπαγάνδα, καθότι ποτέ δεν είναι εύκολο να επικρατήσει μια εξ ολοκλήρου ψευδής επιχειρηματολογία. Οπωσδήποτε υπήρχε και σιωνιστικός δάκτυλος στο κομμουνιστικό κόμμα τής Ρωσίας. Και αναμφίβολα σχεδίαζε η καμπάλ μέσω τής ανατροπής τού τσάρου να επιβάλει παγκόσμια δικτατορία. Όμως, επειδή ο ελέφαντας έχει κεφάλι και η θεία μου έχει κεφάλι, δεν σημαίνει ότι αυτή είναι ελέφαντας, διότι στερείται προβοσκίδας.
    Σε αυτήν την βάση φρόντισαν οι καμπαλιστές να προωθούν στο πρώτο τραπέζι τής πίστας πάντοτε σιωνιστόπουλα. Όμως οι ρότσιλντ, ρόκφελερ και οι κάθε είδους μπουρλάδες, δεν είναι παρά προωθημένα εγκληματικά διευθυντικά σκιάχτρα, με στόχο να κρύβεται όπισθεν όλο το υπόλοιπο κακό συναπάντημα. Όχι βεβαίως, ότι ο σιωνισμός δεν είναι σημαντικός άξονας τού εωσφορισμού. Όμως καλόν είναι να μην συγχέουμε τον θυρωρό ενός οίκου ανοχής με τον αρχιμαστρωπό.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. " Σε αυτήν την βάση φρόντισαν οι καμπαλιστές να προωθούν στο πρώτο τραπέζι τής πίστας πάντοτε σιωνιστόπουλα. Όμως οι ρότσιλντ, ρόκφελερ και οι κάθε είδους μπουρλάδες, δεν είναι παρά προωθημένα εγκληματικά διευθυντικά σκιάχτρα, με στόχο να κρύβεται όπισθεν όλο το υπόλοιπο κακό συναπάντημα. Όχι βεβαίως, ότι ο σιωνισμός δεν είναι σημαντικός άξονας τού εωσφορισμού. Όμως καλόν είναι να μην συγχέουμε τον θυρωρό ενός οίκου ανοχής με τον αρχιμαστρωπό."

      Φίλε Διονύση,

      ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙΣ λέμε..

      Εσύ κι ο Εργοδότης μάς τρελλαίνετε εποικοδομητικά..

      Διαγραφή
    2. Τόσο ο Εργοδότης, όσο και ο υποφαινόμενος, όσο και εσύ, όσο και τόσοι και τόσες φίλοι και φίλες εδώ απλά προσπαθούμε να υπάρξουμε συνειδητά, υποκλεινόμενοι σε αυτό που αληθώς ΑΡΧΕΙ.

      Διαγραφή
  56. Συνέχεια προηγούμενου...

    Όταν διάβασα την αναδημοσίευση τού άρθρου τού Γιώργου Μεταξά για την φάκα και το ποντίκι μερικές αναρτήσεις πιο πίσω, με ξένισε ιδιαίτερα ο παραλληλισμός που αυτός έκανε, μεταξύ των συνωμοσιολόγων και τού ψεύτη βοσκού. Για την αυτοσυνειδησία μου, οι συνωμοσιολόγοι είναι άνθρωποι που ερευνούν για να εντοπίσουν καλυμμένες πραγματικότητες και δεν συνηθίζουν να ψεύδονται συνειδητά και κατ' εξακολούθηση. Ήθελα τότε να αντιπαρατεθώ με έμφαση στα σχόλια, αλλά προτίμησα να σιωπήσω, αναλογιζόμενος, ότι άνθρωποι με αυξημένη διαίσθηση, όπως ο φίλτατος Γιώργος, κάποιες φορές κατεβάζουν αλήθειες από τα πεδία πληροφορίας, που έρχονται σε σύγκρουση με τα πάγια και καθιερωμένα, χωρίς να γίνονται αυτές αμέσως κατανοητές. Έτσι έδωσα στον εαυτό μου μια πίστωση χρόνου, για να σκεφτώ περισσότερο βαθύτερα αυτόν τον παραλληλισμό τού Γιώργου. Στην συνέχεια διαπίστωσα, ότι αυτός χτύπησε πράγματι μια πολύ σημαντική φλέβα αληθείας, έστω κι αν ο παραλληλισμός που έγινε, δεν είναι ο ευτυχέστερος δυνατός. Όμως αυτό που μετράει σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, είναι η τόλμη, που διεκδικεί επάξια ο σουρεαλισμός τής πρόκλησης. Άσχετα, ότι ο Γιώργος εστίασε τον προβληματισμό του σε κάποια συγκεκριμένη προβληματική, εγώ κράτησα το δεδομένο, ότι αυτός αποτόλμησε το σπάσιμο μιας αδιαμφισβήτητης κρούστας, δίνοντας πολύτιμο έναυσμα να εξετασθεί αυτό που υπάρχει από κάτω. Πράγματι, μετά από αυτήν την ώθηση, αντιμετωπίζω πλέον την όλη συνωμοσιολογία μέσα από διαφορετική οπτική. Αποδεχόμενος τις μέχρι σήμερα μεγάλες προσφορές της, δεν προσκολλούμαι στο γράμμα, αλλά προσπαθώ να διεισδύσω στο μήνυμα και το νόημά της. Με αφορμή το ζήτημα τού σιωνισμού είχα αντιπαρατεθεί με ανάρτησή μου πριν αρκετά χρόνια σε κάποιο σχετικό δημοσίευμα τής καθ' όλα εξαίρετης Καλλιόπης Σουφλή, για την οποία θρέφω μεγάλη εκτίμηση, πριν απ' όλα σαν άνθρωπο. Όμως τότε ομολογώ, ότι δεν είχα κατανοήσει ακόμη την ουσία τού ζητήματος. Και στα συνωμοσιολογικά πεπραγμένα τής Ελλάδας, όπως τελικά σε κάθε χώρο, έχει επικρατήσει η αμιγής αντισιωνιστική οπτική. Αυτοί, που έθεσαν τις βάσεις, ήταν ο αείμνηστος Αρχιμανδρίτης Χαράλαμπος Βασιλόπουλος και ο Γιάννης Φουράκης, που στην κυριολεξία τράβηξαν μια κουρτίνα, ώστε να αποκαλυφθούν πολύ σημαντικά στοιχεία. Όμως, η άμεση σύνδεση τής μασονίας με τον σιωνισμό που πρόβαλαν, θεωρώντας την πρώτη υποκατάστημα τού δεύτερου, καθιέρωσαν μια σχολή σκέψης, η οποία ουδέποτε δέχθηκε στην πορεία αμφισβήτηση. Τα πλείστα όσα πονήματα ακολούθησαν, δεν ήταν παρά περαιτέρω αναφορές στα συμπτώματα μιας αρρώστιας, η οποία είχε προ πολλού διαγνωσθεί. Στα πλαίσια των κειμένων, που έγραψα κατά καιρούς, επεκτάθηκα σε κάποιους άξονες, που ενώ ξέφευγαν από αυτό το πάγιο σχήμα, δεν πρόσφεραν την είσοδο με συστηματικό τρόπο σε κάτι διαφορετικό. Εξ όσων όμως έχω συνάγει καταλήγω πλέον στο συμπέρασμα, ότι ο σιωνισμός δεν είναι ο μόνος άξονας, που αποτελεί τον κορμό τής καμπάλ. Εντοπίζω ακόμη τρεις άξονες, που είναι εξ ίσου σημαντικοί με τον σιωνισμό, εάν δεν είναι και σημαντικότεροι αυτού. Κατά σειράν σημασίας απαριθμώ τούς αγγλοσάξονες εωσφοριστές, το βατικανό και τούς ελληνόφωνους απογόνους τής λερναίας ύδρας. Οι τελευταίοι είναι κατά την εκτίμησή μου, οι σημαντικότεροι όλων και είναι αυτοί, που διαμορφώνουν εν κρυπτώ το γενικό σχέδιο (master plan). Αυτοί βρίσκονται κυρίως εκτός Ελλάδος και δεν αποκαλύπτονται ως ελληνόφωνοι. Χωρίς γνώση τής κατ' εξοχήν μαθηματικής γλώσσης, που είναι τα Ελληνικά, όχι μόνον ριζική παρέμβαση στα πεδία πληροφορίας, ή εκπόνηση ενός γενικού σχεδίου μπορεί να γίνει, αλλά ούτε λεμόνια δεν μπορεί να πουλήσει κάποιος σε σοβαρή βάση.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Διονύση,
      σε ευχαριστώ που ξεκαθαρίζεις για άλλη μια φορά το θέμα. Έχω προσπαθήσει κι εγώ αρκετές φορές να μεταδώσω το νόημα του "μάς δώσαν δυο μπαλίτσες -"σιωνισμός" και "εβραίοι"- να παίζουμε.."

      Διαγραφή
  57. Συνέχεια προηγούμενου...
    Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την φύση των ελληνοφώνων καμπαλιστών, εάν δεν μελετήσουμε την σύγκρουση ατλάντων και Αθηναίων. Η διάχυση των ατλάντων στον τότε Ελληνικό χώρο αποτελεί ζήτημα κλειδί, που μόνον υπερβολικά ελάχιστοι, όπως ο Εργοδότης Δημοσίων Έργων, έχουν εντοπίσει και επανειλημμένα θέσει. Η μόνιμη αναφορά στούς λεγόμενους “γεφυραίους”, δηλαδή στην διείσδυση σιωνιστικού στοιχείου στον Ελλαδικό χώρο, με αποτέλεσμα να επιτελούν αυτοί τον καθοριστικό ρόλο στα τεκταινόμενα υπόθαλψης των Ελλήνων, χωρίς να τούς αμφισβητώ ολοσχερώς, κατά την εκτίμησή μου παίζουν το πολύ τριτεύοντα ρόλο. Η ατλαντική παρέμβαση με δήθεν ελληνικό μανδύα στον Ελληνικό χώρο και παγκοσμίως, συνιστά κατά την εκτίμησή μου το κύριο πρόβλημα.
    Η τεκμηρίωση αυτής τής οπτικής απαιτεί έκταση, που δεν μπορεί να χωρέσει εδώ και τώρα. Υπάρχει μια πληθώρα υλικού και δεδομένων, που κρίνω, ότι πρέπει να τεθεί στον δημόσιο διάλογο συν τω χρόνω, για να υποστεί την βάσανο τής κριτικής. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω τώρα μόνον ένα δεδομένο. Ο τζώρτζ μπους, που είναι νυμφευμένος με την κόρη τού άγγλου αρχισατανιστή αλάιστερ κρόουλυ, έχει ισχυριστεί, ότι είναι απόγονος τής ρωμαϊκής οικογένειας Πίζο. Οι Πίζο όμως ήσαν πατρίκιοι και οι πατρίκιοι ισχυρίζοντο ότι είναι αρχαιοελληνικής καταγωγής.
    Μπορεί το σιωνιστικό συνεντρίν να μετέβη από την Βενετία στο Λονδίνο, όταν παρήλθε η επικυριαρχία των ενετών στην Μεσόγειο. Και όταν έφθασε η ώρα τής παρακμής τής βρετανικής αυτοκρατορίας, να μετέβησαν αυτοί στην Νέα Υόρκη, στην φάση, που ξεκίναγε η κοσμοκρατορία τής “νέας ατλαντίδας”, όπως αυτοαποκάλεσαν τις ΗΠΑ οι ιδρυτές τους. Όμως τις τσάρκες τής λερναίας ύδρας ανά την υφήλιο ουδείς ερεύνησε συστηματικά μέχρι σήμερα. Και όσοι φρονούν, ότι τα ανώτατα κουμάντα των κρονίων είναι αυτοί, που φοράνε τον κύβο στο μέτωπο, παραβλέπουν, ότι οι “σοβαροί” κρόνιοι δεν μοιράζουνε καρτ βιζίτ.
    Προσωπικά δεν αναμένω, ότι οι Αντιδυνάμεις θα σκύψουν πάνω από αυτά τα θεωρητικά ζητήματα. Αυτοί είναι το παγοθραυστικό, που σπάνε γρανίτη, για να εισέλθουμε σε ένα καλύτερο κόσμο, απαλλαγμένο από τα εξουσιαστικά κέντρα τής καμπάλ. Όμως η κρόνια εξουσία δεν καταδυναστεύει μόνον τον εξωτερικό μας κόσμο, αλλά βρίσκεται εξ ίσου αγκυρωμένη εντός μας. Όσοι νομίζουν, ότι κάποια σκουπίδια, όπως τα εβραιόπουλα εν είδει κούλη κρατάνε τα κλειδιά, έχουν χάσει επεισόδια. Το ξεκαθάρισμα με την λερναία ύδρα σε βάθος ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΜΑΣ. Και ο Ελληνισμός αποτελεί μια συνεχή άλυσο, μέχρι την πλήρη ολοκλήρωση τής ογδόης ημέρας τής δημιουργίας, όπου θα προσλάβει την ΘΕΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποσβολωμένος απόλαυσα το κλείσιμο (conclusion-επίλογο-κατακλείδα) των σχολίων σου φίλε Διονύση!

      Θα προσθέσω κάτι ακόμα με αφορμή την πρώτη παράγραφο αυτού του σχολίου:
      Μέσω Κεραμιδάδων και Φουράκηδων δυστυχώς, μάς έδωσαν άλλη μια αρκετά εσφαλμένη μπαλλίτσα να παίζουμε· το "Δελφοί εναντίον Σιών".

      Διαγραφή
    2. Παίδες οι Aτλαντιοι αν εκλάβουμε ως αληθή την αναφορά του Πλάτωνα σε αυτούς ήταν Έλληνες με γενάρχη τον Ποσειδώνα..........
      Οποτε ο πόλεμος με τους τότε Αθηναίους ήταν ένας εμφύλιος πόλεμος.........ακριβώς όπως και ο Τρωικός πόλεμος......

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
    3. Kαι στις δύο περιπτώσεις δεν ισχύει το περί εμφυλίου. Θα ίσχυε αν οι Ατλάντιοι, όπως και οι Τρώες, είχαν παραμείνει Πελασγοί Διογενείς. Ήταν όμως πλέον εκφυλισμένοι, ακόλουθοι του Κρόνου.

      Διαγραφή
    4. Κώστα ο Κρόνος ήταν τιτάνας όπως ακριβώς και ο μέγας Προμηθέας!
      Είναι σύνηθες φαινόμενο μια νέα λατρεία να δυσφημίζει την προφανώς παρηκμασμένη παλαιότερη για να επικρατήσει....είτε το θέλουμε είτε όχι είμαστε υποχρεωμένοι να δεχθούμε πως ο Κρόνος μα και ο Ουρανός προγενεστερα είναι οι πρόγονοι των Ελλήνων.....

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
    5. Καλά, δεν έχεις μελετήσει τίποτα από το ιστολόγιο, περί κρονίων και κρόνιας λατρείας; Για τις βρεφοθυσίες της κρόνειας-γιαχβέ νοοτροπίας; Πώς ο ίδιος ο Δίας και οι Διογενείς=καθαροί Έλληνες πέταξαν με τις κλωτσιές αυτή τη λατρεία από την Ελλάδα; Πως δεν υπάρχουν στην Ελλάδα ερείπια κρόνειου ναού, παρά μόνο ενός ίσα για δείγμα;
      Αυτά που λες επομένως, δεν έχουν καμία σημασία. Μήπως επίτηδες το κάνεις; Μην με εκνευρίζεις πρωί πρωί! Το στυλάκι σου ώρες ώρες μού φαίνεται ύποπτο. Έτσι μιλάνε και οι ελληνόφωνοι "περιούσιοι" με τα ελληνικά ονοματεπώνυμα, που θέλουν να μάς πείσουν ότι είναι βέροι Έλληνες.
      Κι ο Προμηθέας μια απ' τα ίδια σκατά ήταν, πριν φάει κλύσμα από τον Δία και τον Ηρακλή για να έρθει με το μέρος μας.

      Διαγραφή
    6. απλός ανώνυμος πράκτωρ20 Φεβρουαρίου, 2022 03:11

      Κώστα γουστάρω το ιστολόγιο σου. Ήρθα για να το παίξω αδιάβαστος. Να σπείρω αποδόμηση και αντινόηση. Καλά το πας, αλλά εγώ όσο είμαι εδώ θα το πηγαίνω αλλού μπας και σώσω τα αφεντικά μου.

      Διαγραφή
    7. Σαφώς και δεν έχω διαβάσει όλα τα άρθρα του ιστολογιου...
      Το ότι αλλάζουν τα ήθη και προοδεύουν ανά τους αιώνες είναι το μονο σίγουρο.......
      Κανένας δεν αμφισβητεί πως ο Κρόνος ήταν πατέρας του Διός ακόμα και αν ο δεύτερος τον εκθρόνισε......άρα και οι δυο τους είναι πρόγονοι μας άσχετο με το ποιον προτιμάμε...
      Το ότι τσαντίστηκες με την πάρτη μου ίσος έχει να κάνει με το σχόλιο μου σε άλλο άρθρο που δεν το ανάρτησες,γιατί περιείχε μια κυνική φράση του πεζοδρομίου που δεν ήταν όμως υβριστική.....
      Το ότι ίσος ερμηνεύουμε διαφορετικά κάποια πράγματα στην μυθολογία δεν με κάνει όλα αυτά που μου καταλόγισες.......
      Εν πάση περίπτωση είμαι στην διάθεση σου να πάμε να κάνουμε και ένα test DNA και οι δυο μας παράλληλα αν γουστάρεις και να παραλάβουμε μαζί τα αποτελέσματα......

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
    8. Και βεβαια οι "καλοθελητές" όπως ο απλός ανώνυμος πράκτωρ20 Φεβρουαρίου, 2022 03:11 ωσάν τα όρνεα ορμούν μπας και γλείψουν κάνα κοκαλάκι.....δεν βαριέσαι....συνηθισμένα τα βουνά απ τα χιονια.......

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
    9. «Στην ουσία εστιάζεται κυρίως στην ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ενός ισχύοντος συστήματος νοητικής χειραγώγησης και πολύ λιγότερο στην ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ενός εναλλακτικού συστήματος»

      Κατά τη γνώμη μου, το συμπέρασμα της όλης συλλογιστικής περί της προθέσεως εδράζει σε εσφαλμένο ορισμό. Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε η θέσις, όντες αυτόχθονες. Εμείς έχουμε ήδη δομήσει διδάγματα, πριν από χιλιετίες, και τα ενθυμούμαστε, ταυτιζόμενοι με αυτά. Αντιθέτως, οι της αντιθέσεως αποδομούν τα διδάγματά μας, διαχρονικώς, προξενώντας λήθη. Ούτως ειπείν, μεταφορικώς, αποσυσκοτίζουμε τις προκληθείσες νεφέλες, ώστε να φανεί η ήδη λάμπουσα Ίρις μας. Τουτέστιν, ούτε χρειαζόμαστε εναλλακτική θέση, ούτε υποχρεούμαστε, ώστε να ορίσουμε τον τρόπο ζωής ολόκληρης της (επι)κοινωνούσας ανθρωπότητος. Οι (επι)κοινωνούντες άνθρωποι είναι και πρέπει -κατ' εμέ- να είναι ελεύθεροι, ώστε να δομήσουν, ως βούλονται και άνευ καθοδηγήσεως και χειραγωγήσεως, τον εαυτόν των.

      Διαγραφή
    10. «Μέχρι σήμερα δεν έχει εκπονηθεί μια συνολική πραγματεία περί συνωμοσιολογίας, που να θέτει με συνεκτικό τρόπο τις βάσεις και τις αρχές αυτής της (παν)επιστήμης.»

      Κατά τη γνώμη μου, το συμπέρασμα της όλης συλλογιστικής επί του θέματος εδράζει σε εσφαλμένο ορισμό. Διδασκόμαστε και μαθαίνουμε από τα λησμονημένα διδάγματα του Λόγου των προγόνων μας. Συγχρόνως, λέγουμε περί της συνωμοσίας όσων προσπαθού(σα)ν, ώστε να τα λησμονήσουμε. Οι υποθέσεις μας δεν στοιχειοθετούν την συνομωσιολογία, αλλά και όσες την στοιχειοθετούν δεν αποσκοπούν στην συνοχή αυτής. Συν τοις άλλοις, η παράθεση επιμέρους, αληθών στοιχείων από την Ελληνική Γραμματεία της αρχαιότητος, και λοιπών χρονολογημένων στοιχείων, αποσυσκοτίζουν την λήθη, αναιρώντας την συνωμοσία. Κατά συνέπειαν, οι αποδομοκράτες συνωμότες αποτυγχάνουν να αποδομήσουν εμάς. Ούτως ειπείν, ο σκοπός της αποδομολογίας δεν είναι η συνεκτικότητά της, καθώς δεν είμαστε απολογητές αυτής της (παν)επιστήμης. Τουτέστιν, δεν θέτουμε επί του συνομωσιολογείν, αλλά προσθέτουμε επί του (ορθο)Λογείν.

      Διαγραφή
    11. «Πλην όμως η μεθοδολογία, την οποίαν ακολούθησαν αυτοί πού την εκπόνησαν (Μαρξ, Ένγκελς) είναι, σύμφωνα προς την εκτίμησή μου (έχοντας μελετήσει ενδελεχώς όλα τα έργα των ιδρυτών της) άκρως αριστοτεχνική και διεπόμενη από αυστηρή συνέπεια στον τρόπο που είναι δομημένη. Αυτός είναι και ο εν τέλει λόγος, που επί μακρόν αυτή η θεώρηση άσκησε γοητεία και αποφασιστική επιρροή σε εκατομμύρια οπαδών της.»

      Επειδή έχω μελετήσει κι εγώ κάποια από αυτά τα συγγράμματα της εν λόγω θεωρίας, τα κρίνω, λόγω των ενδογενών αντιφάσεων, ως ουδόλως δομημένα, αριστοτεχνικώς· αν και δεν προτίθεμαι να επεκταθώ, επ' αυτού. Κατά τη γνώμη μου, λοιπόν, αυτός ο ισχυρισμός είναι εσφαλμένος και το αποδεικνύω, επιχειρηματολογώντας ως εξής. Εάν ίσχυε, θα έπρεπε όλοι όσοι ενστερνίζονται την θεωρία, να την έχουν μελετήσει, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Αντιθέτως, επιβλήθηκε από ολίγους σε πολλούς, δια της βίας και του κράτους. Ωστόσο, εν συνεχεία, οι πολλοί ουδέποτε αποδέχθηκαν την έμπρακτη θεωρία. Οι καταρρεύσεις των καθεστώτων αυτών είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας αποδείξεως, προς επίρρωσιν του επιχειρήματός μου.

      Διαγραφή
    12. «Ειδικά στην σφαίρα τής επιστημολογίας, ο μεν Κάρολος Μάρξ ξεκοκάλισε στην κυριολεξία τις τότε επιγνώσεις τής οικονομικής επιστήμης (¨Ανταμ Σμιθ και Ρικάρντο) ο δε Φ. Ένγκελς ξεκοκάλισε ενδελεχώς τα δεδομένα άλλων επιστημών, όπως η εθνολογία και η κοινωνιολογία, με έργα όπως “Η Καταγωγή τής Οικογένειας τής Ατομικής Ιδιοκτησίας και τού Κράτους” και “Ο Ρόλος τής Βίας στην Ιστορία”.»

      Τα τελευταία έτη, έχοντας συγγράψει ολόκληρη μονογραφία επί του θέματος που με απασχολεί, επανεπεξεργάζομαι το πόνημά μου, διαρκώς και ενδελεχώς, πριν την δημοσίευσή του. Πρόκειται περί έργου ζωής. Πληροφορώ, λοιπόν, ότι η βάση της θεώρησής μου δεν είναι συνομωσιολογική, αλλά μαθηματική. Βασίζεται στην μαθηματική θεώρηση του Martin Armstrong και σε δικές μου επιμέρους μαθηματικές προσθήκες. Οντολογικώς, η πρωτεύουσα στοιβάδα της ιστορικής θεωρήσεως μου είναι ποσοτική. Και η δευτερεύουσα στοιβάδα είναι ποιοτική. Με άλλα λόγια, επί όσων δεν εμετρήθηκαν, ακόμα, λέγω. Ειδικώς δε, λέγω επί αυτών, οι οποίοι συνωμότησαν, επί τη βάσει των θρησκευτικών κανόνων. Τουτέστιν, η συνομωσιολογία δεν αναιρεί τις μετρήσεις. Συνωμοτώ, σημαίνει πράττω, δίχως να πληροφορώ τα των πράξεών μου σε εκείνους, με τους οποίους δεν συνωμότησα, ώστε να επιτεύξω τον σκοπό μου, αποτελεσματικότερα. Το φαινόμενο της συνωμοσίας είναι διαχρονικό και έχει επισημανθεί από αρχαιοτάτων χρόνων. Μάλιστα, πριν το ξέσπασμα της Γαλλικής επαναστάσεως, στάλθηκε -επί ματαίω- από την Γερμανία στην Γαλλία γραπτό, συνωμοσιολογικό πόνημα, προς αποφυγή όσων είχαν σχεδιαστεί. Επί γενεές, οι αρχισυνωμότες γνώριζαν και γνωρίζουν όλες τις καταγεγραμμένες πληροφορίες των προηγούμενων αρχισυνωμοτών της ομάδος των. Εάν δεν τις εγνώριζαν, θα παρατηρούνταν ασυνέχεια. Αντιθέτως, εσύ και εγώ, όχι. Δεν φιλοδοξώ να γίνω βιογράφος των αρχισυνωμοτών. Εάν ήμουν, δεν θα απευθυνόμουν καν σε οποιονδήποτε άλλον, πέραν των αρχισυνωμοτών.

      Διαγραφή
    13. «Όμως, για συγκεκριμένους λόγους, αυτή η τάση εγκαταλείφθηκε στην πορεία, αντικαθιστούμενη από μια συνωμοσιολογία γενικής υφής, η οποία εστιαζόταν σε επί μέρους εκφάνσεις συνωμοσιών των εωσφοριστών, χωρίς να προάγει συγκεκριμένο γενικότερο θεωρητικό πλαίσιο, ως υπόβαθρο των επί μέρους θεωρήσεων”.»

      Στο αντιληπτό διακρίνουμε την Λογικότητα, ενώ στο καταληπτό την (παρ)αλογικότητα. Η Λογικότητα μετριέται, ποσοτικώς. Η (παρ)αλογικότητα δεικνύεται, ποιοτικώς, με ιδεατούς, αξιακούς, ηθικούς κώδικες κανόνων. Οι βασικοί κώδικες κανόνων είναι οι θρησκευτικοί. Και οι θρησκείες είναι δομημένες με ιεραρχικό τρόπο. Στην ιεραρχία των θρησκειών, οι ιεράρχες εκδηλώνονται, πράττωντας, συμβολικώς. Αυτά τα διακριτά σύμβολά τους παραπέμπουν στο κρόνιο ιερατείο. Οι σι(ω)νοκράτες -και όποιες άλλες κρυφές ομάδες- είναι η πιο πρόσφατη έκφανση του κρόνιου ιερατείου. Οι πράξεις τους μας ενδιαφέρουν, καθώς εξ αυτών αναγνωρίζουμε τις ανθρωποκτόνες ιδέες των. Τουτέστιν, η ενασχόληση με το κρόνιο ιερατείο είναι εύσκοπη. Η ενασχόλησή μας ομοιάζει με την σκυταλοδρομία, καθώς ο βίος μας είναι σύντομος, δύσκολος και δυσνόητος. Και η ενασχόλησή μας αφορά εμάς, τους Έλληνες, ουχί ολόκληρη την ανθρωπότητα. Θαρρώ ότι οι σκέψεις σου ενίοτε είναι κεντρωτικές, ενώ οι δικές μου αποκεντρωτικές. Οι συνωμότες αρέσκονται, διαρκώς, να ετεροπροσδιορίζουν τα τεκταινόμενα, προς όφελος αυτών. Εάν ήτο αλάθητοι, θα είχαν ήδη επικρατήσει. Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε. Στο κάτω κάτω της γραφής, και μόνο η μελέτη των γραπτών του Ομήρου αφυπνίζει, πολλαπλώς και εις βάθος, πέραν πάσης ξενόφερτης «μεγάλης αφυπνίσεως».

      Διαγραφή
    14. Αξιόλογε, ευφυή και πολυμαθή, Διονύσιε, με τις σημαντικές παρατηρήσεις, κρίσεις, εκτιμήσεις και παραθέσεις σου, σε ευχαριστώ δια το ουσιαστικό και αναλυτικό σχολιό σου. Αν και υπενθυμίζω, προς όλους, ότι το άνωθεν κείμενο είναι προχειρογραμμένο και ανεπίσημο σχόλιο και ουχί άρθρο, το οποίο άλλος υπέδειξε -εν αγνοία μου- στον φιλόξενο ιδιοκτήτη αυτής της ηλ. σελίδος, δίχως να ερωτηθώ. Εν πάση περιπτώσει, για να επανέλθω σε αυτό που σκεπτόμουνα, εμείς οι (συλ)λογίζοντες και οι της Λογικής Επιστήμης -όσοι την διδαχτήκαμε- μάθαμε περί της συνέπειας, της εγκυρότητας, της πληρότητας και της αξιοπιστίας. Εντούτοις, η ανθρώπινη βούληση δεν χρήζει ούτε αποδείξεως ούτε υποθέσεως ούτε άλλων κριτηρίων, είναι διαρκώς και αυταποδείκτως αντιληπτή, ούσα παράλογη και αυθαίτια. Και, έτσι, στην απεραντοσύνη, σε έναν νοτισμένο κόκκο άμμου, άνθρωπος βλάπτει άνθρωπο. Είμαστε εγκλωβισμένοι και χαμένοι στον «λαβύρινθο» των συγκρουσιακών ονειροφαντασιών μας. Μα, εμείς είμεθα Διογενείς Έλληνες και εκφράζουμε το Ελληνοκρατείν. Εγώ, μάλιστα, είμαι Ελληνοκράτης, ουχί εθνοκράτης, γενικώς και αορίστως. Υπεύθυνοι δια την ευδαιμονία και την ολβιότητά μας είμεθα εμείς -ουδείς άλλος. Παρότι όσοι μας αποδομούν φάσκουν και αντιφάσκουν, εξαιτίας καί των συστημικών ορίων μεταξύ των πολλαπλών πρακτόρων εκ των συνωμοτούντων, δεν σημαίνει ότι υποχρεούμεθα να συντάξουμε καί πραγματεία περί της συνεκτικής απολογίας των αποδομοκρατών του Ελληνοκρατείν. Επί ιστορικού παραδείγματος, όταν η προγονική διάνοια, ο Αριστοτέλης, αντιπαρέθεσε τα επιχειρήματά του, προς την εκ των σοφιστών εκπορευόμενη εξαπάτηση, ήξερε ότι η ανάλυσή του δεν ήταν πλήρης. Τηρουμένων των αναλογιών, ξέρουμε ότι οι διαπιστώσεις μας (υποθετικές, προθετικές, θετικές, κ.ά.), παρότι δεν είναι πλήρεις, βοηθούν εμάς, τους Έλληνες, ώστε να μην λανθάνουμε υπό και από το δόλιο ψεύδος.

      Έρρωσθε και όθεν εις ένδειξη υποσημειούμαι,

      Εις Έλλην

      Διαγραφή
    15. Αγαπητέ Έλληνα-Ελληνοκράτη,

      να σε ευχαριστήσω κατ' αρχάς -και εκ μέρους όλων των αναγνωστών- για το υπέροχο σχόλιο-"άρθρο" που απεσπάσθη από τα Αττικά Νέα. Το οποίο..
      Και να μην μάς το είχε υποδείξει άλλος ανώνυμος σχολιαστής, εγώ και πάλι θα το αποσπούσα ο ίδιος, εφόσον το συναντούσα μόνος μου και με είχε ενθουσιάσει. Έχω αυτό το δικαίωμα, εφόσον όπως ήταν ή και με ψευδώνυμο "Εις Έλλην" αν είχε, παραμένει "ένα ανώνυμο σχόλιο". Εάν επρόκειτο για ένα, αν όχι κανονικό επώνυμο αλλά έστω ψευδώνυμο (π.χ. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, Πύρινος Λόγιος κ.ά..), ενεργό ή ανενεργό (ως σύνδεσμος εννοώ), τότε.. σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα ζητώ την άδεια του συντάκτη για να το αναδημοσιεύσω.
      Μάλιστα τώρα, μιας και κατά κάποιο τρόπο μάς συστηθήκατε, ζητώ την άδεια να προσθέσω στο τέλος της παρούσης αναρτήσεως, το "Εις Έλλην". Εάν δεν το επιθυμείτε, θα μείνει ως έχει.

      Σάς ευχαριστούμε και πάλι,
      Έρρωσθε και ευδαιμονείτε εν παντί !

      Διαγραφή
  58. Καταπληκτική η ανάρτηση αλλά και οι σχολιασμοί φωτίστηκαν πολλά σκοτεινά σημεία.Ταυρόκωστα τόχεις λεβέντη μου καθώς και όλοι οι διοδοταίοι.Για άλλη μια φορά ο ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΙΤΑΛ .,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβως ΤΟ ΙΔΙΟ σκεφτηκα και γω ΠΤΟΛΕΜΑΙΕ, στο TOP20 των ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ αναρτησεων... θα πρεπε να καρφιτσωθει στα δεξια για να την βρισκουμε ευκολα, ως η πιο ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ αυτων που κουβεντιαζουμε τοσα χρονια.. 2-3 ανθρωποι ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ πολυ το επιπεδο..

      Διαγραφή
  59. Τι Enjoy the Show ρε ΤαυροΚωστα?
    Αυτο ειναι WELCOME TO THE FREAK SHOW να ουμε...
    Πικρα ΞΕΝΕΡΩΣΑ, περιμενα ΚΑΛΑ ΝΕΑ απο Q. θελω τα ΛΕΦΤΑ μου πισω... μπρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις ενα δικιο φιλε μου.. ενας καλυτερος τιτλος θα ηταν ''ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ''... και βαζεις μεσα και το υπονοουμε για το μπολι

      https://pbs.twimg.com/media/EMUER7EXUAIsKbV.jpg
      https://pigipaideias.files.wordpress.com/2016/12/paralogo-theatro.jpg

      Διαγραφή
  60. https://i.pinimg.com/originals/69/58/82/69588258e98cd5b4a1579f42f848c84f.jpg

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΦΟΙΝΙΚΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΙΔΕ ΛΟΞΑ, ΚΑΚΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. "2.542 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

    Ο Ιώσηπος, ο πλέον αναγνωρισμένος ιστορικός του αρχαίου Ιουδαϊσμού:
    «Όταν πέθανε ο Δαρείος τον διεδέχθη ο γιός του Ξέρξης Α΄ που μαζί με την βασιλεία κληρονόμησε και την ευσέβεια προς τον θεό, ακολούθησε δε το παράδειγμα του πατέρα του και εκτιμούσε ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ τους Ιουδαίους».
    Ιουδαϊκή αρχαιολογία 11.120

    Την επεξεργασία του σχεδίου για τον αφανισμό του Ελληνικού λαού την είχε κάνει ο ιουδαίος «προφήτης» Ζαχαρίας το 520 π.Χ. σαράντα χρόνια πριν.

    «Θα εξεγείρω τα τέκνα της ΣΙΩΝ κατά των τέκνων των ΕΛΛΗΝΩΝ. θα πέσουμε πάνω τους σαν κεραυνός, θα πορευθούμε απειλητικά εναντίον τους ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ».
    «Παλαιά Διαθήκη» Βιβλίο Ζαχαρίας 9.13-15.

    Την δήλωση αυτή («να θάψουμε κάτω από πέτρες όλους τους έλληνες») την έκανε και την κατέγραψε ο Εβραίος Ζαχαρίας το 520 π.Χ. δηλαδή ένα χρόνο μετά την άνοδο στον περσικό θρόνο του φιλοεβραίου και ανθέλληνα (εξαιτίας της πρακτόρισσας οδαλίσκης Εσθήρ) Δαρείου, και έκτοτε ήταν το επίσημο δόγμα της πολιτικής της Περσίας.

    «διότι ενέτεινα σε Ιούδα, εμαυτώ εις τόξον, έπλησα τον Εφραϊμ και εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων και ψηλαφήσω σε ως ρομφαίαν μαχητού. Και Κύριος έσται επ' αυτούς και εξελεύσεται ως αστραπή βολίς, και Κύριος παντοκράτωρ υπερασπιεί αυτούς, και καταναλώσουσιν αυτούς, και καταχώσουσιν αυτούς εν λίθοις σφενδόνης και εκπιόνται αυτούς ως οίνον και πλήσουσιν ως φιάλας θυσιαστηρίων»
    «Προφήτης» Ζαχαρίας Θ΄13-15

    Μετάφραση:
    «Διότι σε τέντωσα Ιούδα για τον εαυτό μου ως τόξο και σαν σπαθί μαχητού και (θα) εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών, κατά των τεκνών των Ελλήνων και ο Κύριος θα πέσει πάνω τους σαν κεραυνού βολίδα. Ο Κύριος σαλπίζοντας θα πορευθεί απειλητικά εναντίον τους. Ο Κύριος θα βοηθήσει αυτούς (τα τεκνά της Σιών) και θα καταναλώσουν και θα θάψουν (τους Έλληνες) κάτω από λίθους σφενδόνης και σαν οίνο θα τους καταπιούν».
    Ζαχαρίας 9.13-15."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΜΩΡΗ ΛΈΣΒΩ IsR Prepotency ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. "η ανθρωποτητα χωριζεται σε τρεις αμιγεις φυλες"

    https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-f3e04e1694358f7694b9db71ab5aafd7-c

    "Οταν οι προγονοι μας συναντηθηκαν με τους μαυρους νουβιους, προεκυψε ο Αιγυπτιακος πολιτισμος"

    https://www.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2020/11/historical-figures-recreated-becca-saladin-fb26-png__700.jpg

    "Ολη η ανθρωποτητα αρνειται πεισματικα να δεχτει οτι η κοιτιδα που προηγηθηκε Πολιτισμικως ειναι η Ελλαδα των προγονων μας."

    https://isxys.blogspot.com/2019/08/blog-post_34.html

    "Ενω οταν οι προγονοι μας συναντηθηκαν με τους κιτρινους στην Μεσοποταμια (προσεξτε το ελληνικο ονομα)".

    "Κοιταξτε τα προσωπα στις εικονες της ισλαμικης μυθολογιας. Προσεξτε τα χαρακτηριστικα των προσωπων στα ντοκουμεντα. Ειναι ολοι ασιατες! Μιλαμε μολις για αιωνες πριν."
    https://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_mythology

    "ο περιφερομενος (απο το ονομα του παππου του εβερτ, εξου και εβραιοι) αγραμματος, καμηλιερης αμπρα χαν και τα τεκνα του εγραφαν τη δικη τους ιστορια"

    https://s1.thingpic.com/images/d9/WPU1kvCH8qwAEJv9G9eb4k23.jpeg
    https://images-cdn.9gag.com/photo/aADDVK0_700b.jpg
    https://external-preview.redd.it/ju7ZSc72fZIa6XWZWDFMRgiVkpe3aNf-5FQqnzR_0_c.jpg?auto=webp&s=7c3913a290fa75462507a2cd12a4e67115a443fa

    "Διολου τυχαια, ο (κρ-)ονος ειναι αγαπητο συμβολο των οβριων, μεχρι και στο ναο τους υπηρξε χρυσο ομοιωμα."

    https://taxagentonline.com/storage/5e0399dc4e61e.jpg
    https://media.gettyimages.com/photos/an-israeli-jewish-man-holds-the-ritual-baby-donkey-during-the-of-the-picture-id148162460

    "αυτη η αποκρυφιστικη ομαδα των ανθρωποκτονων μεταδιδει, εν κρυπτω, απο γενια σε γενια τις ιδιες ανθρωποκτονες ιδεες με τα ιδια (κλεμμενα και αυτα) συμβολα."

    https://www.quora.com/What-was-Pythagoras-secret-symbol
    http://jwilson.coe.uga.edu/EMAT6680Fa06/Hobgood/Pythagoras.html

    "τοτε ο δυναστης χρηματοδοτησε τον παραλλο ανδραποδο, τον αδολφο, ωστε να τον αναχαιτισει. Οταν και ο αδολφος ξεφυγε απο τον ελεγχο, διοτι ειχε τη δικη του ατζεντα και αρχισε να τυπωνει και χρημα, τοτε ο δυναστης ροτσιλντ τον κατεστρεψε"

    Standard Oil, Al Saud, Swiss Banks, Bush, British Royal Family, Jamarat, WW2, Nazis Hitler & Eva Braun - ULTIMATE TRUTH
    https://www.youtube.com/watch?v=Cs8IpcrQyhk

    https://i.postimg.cc/FrWxVNJg/Hellas2021-Satanistes-Egersi.png
    https://i.postimg.cc/zJd5MX6L/Hellas2021-Pseudopandimia.png
    https://i.postimg.cc/dvfk0qNT/Hellas2021-Idiotiko-Dasos.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 👍👍👍
      Eυχαριστούμε για τα "postimg"

      Διαγραφή
    2. Σύνδεσμοι από δυο βιβλία τού ιστορικού Friedrch Georg για όσους γνωρίζουν γερμανικά σχετικά με την προδοσία τού χίτλερ από τούς στρατηγούς του:
      "Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ"
      https://xdoc.pl/georg-friedrich-verrat-an-der-ostfront-vib.html
      "Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ"
      https://xdoc.pl/friedrich-georg-verrat-in-der-normandie.html
      Τα βιβλία μπορούν να κατέβουν ατελώς χωρίς εγγραφή στην σελίδα.
      Στον κάτωθι σύνδεσμο που αφορά άρθρο στην εφημερίδα ΤΟ ΕΘΝΟΣ αναφέρεται χαρακτηριστικά:
      https://www.ethnos.gr/history/article/108674/apobashsthnormandiaoxitlerkoimotanoromelseadeiakiosartrtaepineseparti
      "Και ο Γερμανός συγγραφέας επανέρχεται δυο μέρες μετά το πρωινό της 6ης Ιουνίου: «Μάθαμε για χιλιάδες αεροσκάφη, χιλιάδες πολεμικά πλοία και στρατιώτες που πάτησαν στις ακτές της Γαλλίας. Το γεγονός έγινε γνωστό στον Ρόμελ που εξεπλάγη. Η απουσία του ήταν κομβική. Ελλειπε στο πιο κρίσιμο σημείο της Ιστορίας. Και ο Χίτλερ; Ο «Führer» βρίσκεται στο Berchtesgaden και κοιμάται το πρωί αφού, όπως συνήθως, είχε ξενυχτίσει με τους υφισταμένους και τους καλεσμένους του μέχρι την αυγή ακούγοντας Βάγκνερ και μιλώντας ακατάπαυστα. Τα κύματα της επίθεσης εναντίον των παραλιών της Νορμανδίας κυλούν από τις 05.30 έως στις 10.15. Ολοι έχουν ενημερωθεί εκτός από τον Χίτλερ.

      Τελικά κάποιος τολμά να τον ξυπνήσει. Φοράει τη ρόμπα του και ακούει μισοκοιμισμένος την είδηση. Ποιο είναι το μυστικό της όλης υπόθεσης; Μόνο ο Χίτλερ, ως αρχηγός των στρατιωτικών δυνάμεων, μπορούσε να δώσει διαταγή επίθεσης των αρμάτων για να αποκρούσουν την συμμαχική εισβολή. Οι στρατηγοί του διστάζουν να πάρουν πρωτοβουλία και επίσης δεν τολμούν να τον ξυπνήσουν. Οταν ξυπνάει ο Χίτλερ είναι ήδη αργά και η διαταγή επίθεσης των αρμάτων δίνεται ακόμη πιο αργά: το απόγευμα, όταν πια οι σύμμαχοι έχουν εισχωρήσει βαθιά στη γαλλική ύπαιθρο. Η απόβαση ανακοινώνεται στη Γερμανία αφού έχει πέσει το σκοτάδι».
      Ούτε λίγο, ούτε πολύ γράφει, ότι ο γερμανικός στρατός απέτυχε να παρέμβει εναντίον τής συμμαχικής απόβασης στην Νορμνδία, επειδή ο χίτλερ τότε κοιμόταν και οι στρατηγοί του δεν ήθελαν να τον ξυπνήσουν.

      Επί πλέον ευχαριστώ θερμά τον φίλο τού σχολίου, διότι σε δέσμη συνδέσμων που κοινοποίησε αλλού, συμπεριέλαβε κάποια δική μου ανάρτηση.

      Διαγραφή
    3. https://i.postimg.cc/wzwLBL9G/ANTISTASIS-NOW21-FULL-ALBUM.png

      Διαγραφή
    4. https://isxys.blogspot.com/2021/10/30-1940.html

      Διαγραφή
    5. https://i.postimg.cc/3KcvsBpk/KRONIOI.png

      Διαγραφή
  64. @ Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    Αγαπητέ φίλε, σε ευχαριστώ για την τιμή που μού έκανες, τοποθετούμενος στα σχόλιά μου. Παρακολουθώ με προσοχή τα σχόλιά σου, τόσο στο εδώ ιστολόγιο, όσο και σε άλλα. Διαπιστώνω, ότι συνήθως ανταποκρίνεσαι επιτυχώς στις προδιαγραφές που έχεις θέσει μέσω τού διαδικτυακού σου προσωνυμίου, εκφράζο0ντας με απλό και συμπυκνωμένο τρόπο νοήματα. Προσωπικά χαίρομαι ιδιαιτέρως, όταν εκφράζεται αντιρρητική ή κριτική στις απόψεις που διατυπώνω. Συν-ζήτηση σημαίνει από κοινού αναζήτηση. Και ένα πολύ σημαντικό μέσο στην διεξαγωγή της είναι η αμφισβήτηση. Συμφωνία δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση μονοκουλτούρα απόψεων. Επί πλέον, τα επιχειρήματα, τα οποία προβάλεις έχουν αναμφίβολα λογική βάση, άρα δεν μπορεί να είναι λαθεμένα. Προσωπικά δεν λειτουργώ στην βάση τού σωστού ή λάθους, όσο αφορά τις όποιες απόψεις, προσπαθώντας να ενστερνισθώ την ρήση τού Ηρακλείτου "ταυτόν το είναι και το μη είναι". Όπου αρμόζει να τονισθεί, ότι σε αυτήν την ρήση γίνεται χρήση τού ρηματικού τύπου απαρεμφάτων και όχι μετοχών. Δεδομένου, ότι ενώ το είναι εκφράζει τρόπο που εκδηλώνεται το είσθαι, το "ον" δηλώνει τρόπο μετοχής στο είσθαι, άρα αναφέρεται σε αληθή πραγματικότητα, τουτέστιν υπαρκτικό τρόπο, διεπόμενο από ανώτατη ΑΡΧΗ.
    Αποδεχόμενος την άποψή σου, δεν μένει παρά να αποδεχθώ την ορθότητά της, δεδομένου, ότι σε τελευταία ανάλυση αναφέρεσαι σε κάτι, που είναι γνωστό τοις πάσι και χαίρει κοινής αποδοχής. Πλην όμως η άποψη που κατέθεσες, δεν παύει να είναι μια άποψη. Εάν πχ. δούμε από την οπτική ενός πτηνού κάποιον Μεξικάνο, που φοράει σομπρέρο, θα παρατηρήσουμε δυο ομόκεντρες κυκλικές επιφάνειες. Αυτή η εντύπωση κάθε άλλο παρά ψευδής είναι. Εάν δούμε όμως ένα Μεξικάνο πατώντας ως άνθρωπος στο έδαφος, όχι όμως όπως ένα ζωύφιο, θα αποκομίσουμε μια εικόνα, εξίσου πραγματική με την προηγούμενη, η οποία όμως αποδίδει καλύτερα τα δεδομένα τού Μεξικάνου. Άρα, όσο αφορά την εγκυρότητα και την πιστότητα μιας άποψης, αναφορικά με την ποιότητά τής απόδοσης των χαρακτηριστικών ενός αντικειμένου, φαινομένου, ή διαδικασίας, αυτή εξαρτάται από το βάθος στο οποίο έχουμε εισχωρήσει αισθητηριακά και κριτικά στα δεδομένα της.
    Τόσο η μυθολογία, όσο και τα συστήματα των θρησκειών λειτουργούν με σύμβολα. Για να φθάσουμε από τα σημαίνοντα των συμβόλων στα σημαινόμενα καταστάσεων και διαδικασιών, είμαστε εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι να μην τα προσλάβουμε αυτά επιφανειακά, αλλά να προβούμε σε αποκωδικοποίησή τους. Αυτή η διαδικασία δεν είναι πλέον αυτομάτως απλή, οπότε σε τέτοια περίπτωση καλούμαστε να προσφύγουμε στο βαθύτερο περιεχόμενο τού διαδικτυακού σου προσωνυμίου. Δεδομένου, ότι η απλότης ανταποκρίνεται στο ένα, το οποίον συμφώνως προς την Πλατωνική θεωρία περιέχει όλους τούς αριθμούς. Άρα με την επιλογή τού συγκεκριμένου προσωνυμίου, θέτεις πάνω στούς ώμους σου ένα διόλου εύκολο έργο, δεδομένου ότι η απλότης περιλαμβάνει το παν.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Συνέχεια προηγούμενου...
    Για να εμβαθύνουμε λοιπόν στο επιχείρημα, που προβάλεις, υποχρεωνόμαστε εκ νέου να προβάλουμε απόψεις, οι οποίες δεν μπορεί παρά να είναι υποκειμενικές. Αυτό ισχύει με έμφαση στην περίπτωσή μου, επειδή σκοπίμως αποφεύγω να ακολουθώ την πεπατημένη, προσπαθώντας μέσω έρευνας να καταλήγω σε δικά μου, μη κοινώς ήδη αποδεκτά και κατωχυρωμένα στην μέση συνείδηση συμπεράσματα. Αυτό δεν σημαίνει, ότι αποκμακρύνομαι σκοπίμως από την ρήση τού Ηρακλείτου "διὸ δεῖ ἕπεσθαι τῷ ξυνῷ· τοῦ λόγου δ᾽ ἐόντος ξυνοῦ ζώουσιν οἱ πολλοὶ ὡς ἰδίαν ἔχοντες φρόνησιν" (Ενώ ο Λόγος είναι κοινός, ο καθείς νομίζει ότι ο προσδιορισμός του εναπόκειται σε αυτόν). Και οπωσδήποτε συμφωνώ με τον ισχυρισμό τού άλλου εκλεκτού σχολιάσαντος φίλου, ότι στην διαδικασία τής ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ είναι τα πάντα δια τού Ελληνικού Πνεύματος ήδη λελυμένα. Πλην όμως αυτό αφορά το οικόπεδο, τα υλικά και τις μεθόδους δομήσεως. Η στατική μελέτη και τα αρχιτεκτονικά σχέδια πρέπει όμως να εξειδικευθούν εκ νέου, ανταποκρινόμενα στα εκάστοτε εξελισσόμενα δεδομένα, στα πλαίσια τής εκπόνησης μιας μελέτης εφαρμογής. Επί τού προκειμένου, δεν καλούμεθα να συγγράψουμε εκ νέου το μπετόν καλέντερ και τον οικοδομικό κώδικα, αλλά να τα εφαρμόσουμε ανταποκρινόμενοι στις νέες προκλήσεις και τα νέα δεδομένα, τα οποία μονίμως υπόκεινται στην διαδικασία τής εξέλιξης. Και η εκπόνηση μιας μελέτης εφαρμογής απαιτεί μόνιμα την δαπάνη φαιάς ουσίας. Απαιτείται σωφροσύνη και δύναμη προβολής στην επιλογή των στατικών συστημάτων, δηλαδή στην μοντελοποίηση τής φέρουσας δομής, φαντασία στις αισθητικές επιλογές τής διαμόρφωσης και μελέτη των συγκεκριμένων αναγκών των υποψήφιων χρηστών τού υπό μελέτη οικοδομήματος. Εάν ήσαν όλα εκ προοιμίου δεδομένα, δεν είχαμε ανάγκη την νόηση, αλλά θα επαρκούσαν τα χέρια και τα πόδια, για να κουβαλάμε λάσπη και να προσαρμόζουμε λίθους και δοκούς. Φυσικά και δεν καλούμαστε να προσδιορίσουμε εκ νέου τούς κανόνες τής ισορροπίας και τής ευστάθειας, ή τα μέτρα τής αισθητικής. Η εκάστοτε εξειδίκευση τού γενικού είναι όμως ισχυρή πρόκληση, στην οποία καλείται να ανταποκριθεί ένας έμπειρος και συνεπής μάστορας με το συνολικό επιτελείο των συνεργών.

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Και σε ερωτώ ευθέως, αγαπητέ φίλε, όταν γράφεις Έλληνες, ποιους εννοείς τελικά; Τούς θιασώτες τού Ηρακλέους, ή τούς θιασώτες τής λερναίας ύδρας; Ποια γλώσσα μιλούσε κατά την γνώμη σου η λερναία ύδρα; Μήπως εκεί που αναφέρεσαι σε Έλληνες, πρόκειται για ελληνόφωνους, ή ορθότερα ελληνόφονους; Ως γνωστόν το κεντρικό και κυριότερο κεφάλι τού τέρατος δεν εξοντώθηκε μέχρι σήμερα. Ο Ηρακλής και ο Ιόλαος αφού το έκοψαν, το έθαψαν μέσα στην γη, τοποθετώντας μια μεγάλη πέτρα από πάνω; Πώς μπορούμε να ερμηνεύσουμε αυτόν τον συμβολισμό; Μήπως πρόκειται για καλυμμένη δραστηριότητα, δηλαδή συνωμοτική λατρεία;
    Αναφορικά με τούς Τιτάνες και τον Προμηθέα: Όπως έχω αναλύσει παλαιότερα, ο όρος "τιτάν" σημαίνει στα αρχαία Ελληνικά γύψος, άσπρη σκόνη (βλέπε και την ονομασία τής εταιρείας τσιμέντων, που επέλεξαν οι προφανώς αποκρυφιστές ιδιοκτήτες της). Που παραπέμπει όμως ο συμβολισμός τού "τιτάνος"; Εάν προσέξουμε τους μάγους στις άγριες φυλές, αυτοί βάφουν τα πρόσωπά τους με άσπρη λάσπη. Τα βασικά σύνεργα των μάγων των αγρίων φυλών είναι η μάσκα και η κουδουνίστρα. Την λειτουργικότητά τους έχουν αναλύσει οι εθνολόγοι και οι θρησκειολόγοι σχετικά, όμως δεν μπορούμε να εμβαθύνουμε εδώ. Εν παρόδω αναφέρω μόνον, ότι η θεωρία τού Στρουκτουραλισμού, που αναφέρεται σε προηγούμενο σχόλιο, έχει κατά την γνώμη μου συγκεκριμένη αξία, διότι έχει προσπαθήσει να εισχωρήσει σε αυτά τα δεδομένα (Claude Levy - Straus και ας ενοχλούνται κάποιοι από το γεγονός, ότι αυτός ήταν Εβραίος). Ο Προμηθέας προμήθευσε στους ανθρώπους την φωτιά, τούς δίδαξε την καλλιέργεια και την συντήρηση τροφίμων, ως "προνοών", για να πάψουν αυτοί να είναι έρμαια τής μη σταθερής βλαστικής ικανότητος τής γης και των χθόνιων ιερατείων, που τούς θυσίαζαν, για να τρέφονται οι εκπεσόντες.
    Υπάρχουν πλείστες όσες αναφορές, ότι κατά την Ρωμαϊκή περίοδο θυσίαζαν οι καρχηδόνιοι αβέρτα παιδιά στον κρόνο. Αλλά και στον μινώταυρο δεν έστελναν οι Αθηναίοι φασολάκια.
    Καλέ μου φίλε, εάν δεν ικανοποιήθηκαν οι αντιρρήσεις σου από αυτά τα ολίγα, ευχαρίστως μπορείς να σχολιάσεις ξανά, για να συζητήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διονύση πρώτα απ όλα επέτρεψε μου να εκφράσω τον θαυμασμό μου όσον αφορά την χρήση της Ελληνικής γλώσσας που κατέχεις.....θα ήταν ευχής έργο κάποια μέρα όλα τα παιδιά που αποφοιτούν από τα Ελληνικά σχολεια να έχουν αυτό το επίπεδο της γλώσσας!
      Σωστότατα επισημαίνεις πως ο αυτοσκοπός μου ως σχολιαστής είναι να λακωνίζω κατά μια εννιά και κατά την άλλη να απλουστεύω όσο το δυνατόν......
      Δυστυχώς το δικό μου επίπεδο της γλώσσας είναι χαμηλού επιπεδου και ο μεταφραστής από τα greeklish που γράφω για χάριν συντομίας δεν μεταφράζει τέλεια και ίσος δημιουργεί παρερμηνείες....μα νομίζω το κακό είναι μικρό γιατί πάντα εστιάζω στην ουσία και τα νοήματα που θέλω να εκφράσω καλός-κακός βγαίνουν....Η λακωνικότητα και η απλότητα νομίζω βοηθα στην κατανόηση των ενίων από το σύνολο των σχολιαστών,που σαν κι εμενα πολλοί από αυτούς δεν βρίσκονται σε ψιλό γλωσσικό επίπεδο.
      Το γεγονός ότι πολλές φορες παριστάνω την "αλογόμυγα" ακόμα και τον "συνήγορο του διαβόλου" είναι που κάνει κάποιους αναγνώστες που δεν μπορούν να διακρίνουν την αιτια να νομίζουν ότι είμαι διαφορα πράγματα και ίσος εν μέρη με το δικό τους...Οι πραγματικά σκεπτόμενοι όμως νομίζω πως καταλαβαίνουν αργά η γρήγορα τις πάσες που τους πετάω η τα πράγματα που θέλω να επισημάνω γιατί υπάρχει λόγος....Εδώ λοιπόν είναι που τρώω της ρετσίνες,αλλα εν τέλη δεν με απασχολεί και τόσο αν καταφέρω να περάσω κάποιο μήνυμα και βοηθήσω στην διαδικασία της νόησης.Όπως άλλωστε έγραψα και σε παλαιότερο σχόλιο δεν γράφω για να γίνομαι αρεστός......αυτός που προσπαθεί να δείξει διαφορετικούς δρόμους από αυτούς που ακολουθεί το σύνολο τρώει πολλές ντομάτες στην μάπα...αλλα δεν πειράζει,συνήθισα πλέον.....
      Όσον αφορά την μυθολογία τώρα δεν ακόλοθο ούτε την λερναία ύδρα,μήτε και τον Ηρακλή........τάσσομαι ταπεινός αναζητητής και μελετητής όταν μου δίνετε η ευκαιρία των Ελλήνων φιλοσόφων και της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας!!!
      Η μυθολογία μας κρίνει μυστικά και δώρα που ειναι ασυγκρίτου διανοητικού πλούτου και καλους!!!Όμως έχει και πάμπολλες ασφαλιστικές δικλίδες για τους μελετητές της,ανάλογα με τις πρόθεσης τους και του επιπεδου συνειδητότητας στο οποιο βρίσκονται....... ;)
      Ορίστε με εσάς τους πολυγραφότατους που έμπλεξα αρχίζω να χάνω την αρχή της λακωνικότητας μου....χαχαχα

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
    2. Α.Α.σχολιαστή,

      ειδικά σε αυτό το σχόλιό σου.. μάς στράβωσε ο μεταφραστής από τα greeklish!
      Εν πάση περιπτώσει.. θα κάνω μία μόνο διόρθωση, όχι για να μειώσω εσένα, αλλά επειδή βλέπω το συγκεκριμένο λάθος, από το 70-80% των σχολιαστών και αρθρογράφων: "επίτρεψέ μου" είναι το σωστό και όχι "επέτρεψέ μου".

      Το σχόλιο που είπες ότι σού έκοψα, δεν ήταν για μια απλή λέξη τύπου "κώλος". Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή τί είχες γράψει.. Πιθανολογώ να επρόκειτο για συκοφαντία κατά του Πούτιν. Αυτού του τύπου τα σχόλια τα τρώει η μαρμάγκα στον Διόδοτο, καθότι δεν είμαστε δημοκρατικό μπλογκ, τα έχω πει δεκάκις.

      Διαγραφή
    3. Ήταν η λαϊκή ρήσης....{δεν εμπιστεύομαι ούτε τον κώλο μου,γιατί κι αυτός μπορεί να κλάσει και να με προδώσει....}
      Δεν πήγαινε σε συγκεκριμένο άτομο......

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
    4. Μόνη της μεν η φράση, σε θέμα για τον Πούτιν όμως.

      Διαγραφή
    5. @ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟ
      Στην δεκαετία του '60 μας το δίδασκαν "επέτρεψέ μου" και τα ρήματα έληγαν σε -η. Διάβασε τον λογοτέχνη Πιομπίνο να το επιβεβαιώσεις.

      Διαγραφή
    6. Πιομπίνο γνωρίζω ιταλική πόλη. Υπάρχει και λογοτέχνης..;
      Δεν ξέρω τί μάθαιναν εσάς τη δεκαετία του '60, εμάς πάντως την δεκαετία του '70 μάς τα μάθαιναν σωστά. Το "επέτρεψε" είναι αόριστος, ενώ το "επίτρεψε είναι προστακτική ενεστώτα.

      Διαγραφή
    7. "ο μεταφραστής από τα greeklish που γράφω"

      WTF? Broken keyboard? Are you even Greek? Do you speak the Greek language?

      "τάσσομαι ταπεινός αναζητητής και μελετητής όταν μου δίνετε η ευκαιρία των Ελλήνων φιλοσόφων και της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας"

      Greek lesson No 1: Start writing in Greek language properly.
      Russian lesson No 1: Repeat after me: Putin is the good guy.
      English lesson No 1: ΒΟΥ ΚΑΙ Α, ΒΑ. ΛΟΛΑ ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ.

      Διαγραφή
    8. Diladi 8a protimoysate na grrafw etsi;;;;;
      Την χωρα μας την ελευθέρωσαν αγράμματοι οπλαρχηγοί,ούτε καν ανορθόγραφοι...για να μην είστε εσείς σήμερα γιουσουφάκια......
      Αν είχε μπροστά του ο εξυπνάκιας που μας κάνει τον δάσκαλο τον Καραϊσκάκη θα του έλεγε ότι μου γραφει εμενά;;;
      ’Aλλωστε να "τρολαρεις" και να το παίζεις δάσκαλος προσπαθώντας να αποδομήσεις κάποιον ειναι το εύκολο.........Να εισαι εποικοδομητικός και δημιουργικός σε μια συζήτηση,προσπαθώντας να ενεργοποίησης νοες ειναι το δύσκολο.........
      Ο Βλαδίμηρος ειναι καλός ηγέτης φαινομενικά για την χωρα του....πιστέψτε με δεν θα διστάσει να πολεμήσει με καταστροφικές συνέπειες οποιαδήποτε μικρή Ελλάδα που ανήκει στο ΝΑΤΟ αν βρεθεί στον δρόμο του.......
      Τέλος όσον αφορά το αν είμαι Έλληνας έχω απαντήσει σε προηγούμενο σχόλιο...δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι.....και αν η παρουσία μου Κώστα σου δημιουργεί πρόβλημα...πες μου το ευθέως και δεν ξαναγράφω....δεν παρακαλάω κανέναν.-

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
    9. Συγνώμη, αλλά δεν μπορούσα να μην γελάσω. Το "ΛΌΛΑ ΝΑ ΈΝΑ ΜΉΛΟ" ήταν πολύ αστείο.
      Να γράφεις, αλλά ανέβασε τις δονήσεις σου βρε παιδί μου..
      Σε αυτό το μπλογκ δεν είμαστε χαζοχαρουμενοι αισιόδοξοι. Φωνάζουμε δυνατά τα αισιόδοξα σενάρια για να εισακουστουμε από Τον Θεό.

      Διαγραφή
    10. Παίδες συγγνώμη μα η ταπεινή μου άποψη για τις δονήσεις ειναι πως αντανακλούν από τις ενέργειες μας και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα και την πραγματικότητα μας.....
      Το τι εύχεται και αν προσεύχεται ο καθένας δεν νομίζω πως επηρεάζει άμεσα τα "παλμοδονητικα" πεδία του ανθρώπου.....έμμεσα ίσος ως ενός βαθμού...
      Η υπερβολική αισιοδοξία δεν κάνει και πολύ καλο....αν πετάς πολύ ψιλά και καούν τα φτερά σου θα σκάσεις με μεγαλύτερο κρότο κάτω από το να πάιτας σε μέτριο ύψος.......ΜΈΤΡΟΝ AΡΙΣΤΟΝ!
      Ως συνωμοσιολόγος που δηλώνω εν μέρη,αντίκρισα πολλές θεωρίες να "σοργιαζοντε" κάτω σαν χάρτινοι πύργοι και στην αρχή ειδικά απογοητευτικά.........
      Ο άχαρος ρόλος που παίζω ενίοτε προσπαθώντας να σας κατεβάσω από το μεγάλο ύψος συμβαίνει για να ελαττώσω την φθορά και την απογοήτευση σας αν τα πράγματα δεν οδηγηθούν τελικά στα σημεία που εύχεστε και προσεύχεστε......ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΊΡΑ ΚΙΝΕΊ....πρέπει να ενεργούμε κιόλας,όχι μονο να ευχόμαστε.....

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
  67. @ Εις Έλλην

    Φίλτατε,
    ζητώ από καρδιάς συγγνώμη, που παράβλεψα να επαινέσω εγκαίρως το εξαίρετο κείμενό σου. Αυτό διακρίνεται από σαφή διάθεση διαφώτισης, συνωμοσιολογικό βάθος και ευρεία γνώση σε επί μέρους ειδικά ζητήματα, που ξεφεύγουν σχεδόν πλήρως τής προσοχής.
    Σαφώς και έχω επίγνωση, ότι αυτό είναι ένα σχόλιο σε άλλο κείμενο και δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να εγείρει αξιώσεις πληρότητος. Αυτό όμως ουδόλως μειώνει τις αρετές τού κειμένου σου, που αποκαλύπτουν το ευγενές των διαθέσεων και τού χαρακτήρα σου. Κακώς έδωσα στους σχολιασμούς μου την μορφή, που αφήνει λαβή να εκληφθούν αυτοί ως αντιπαράθεση στο κείμενό σου. Αποδεχόμενος την ουσία και την αξία τού κειμένου σου καθ' εαυτό, σκοπό είχα μόνον να κεντράρω σε ένα βασικό άξονα τα όσα παραθέτεις. Δεν υπάρχει στο κείμενό σου κανένα σημείο, το οποίο θα μπορούσα να αμφισβητήσω.
    Δεν ανήκω σε αυτούς που κρατάνε μεζούρα και διαβήτη. Αναγνωρίζω απερίφραστα την προσφορά σου και υποκλείνομαι ενώπιόν της. Θα ήμουν αφελής και επιζήμιος, εάν είχα διανοηθεί ποτέ να ροκανίσω φίλους και συμμάχους. Εν τη ενώσει η ισχύς, χωρίς καμία επιφύλαξη και έκπτωση. Σού εύχομαι καλή συνέχεια, παραμένοντας ενεργό μέλος τού θιάσου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! ΕΤΣΙ, ΞΑΦΝΙΚΑ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΙΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ! ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ. ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, ΠΕΡΙΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ. ΔΙΟΤΙ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΕΙΕΤΑΙ Η ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ. ΑΦΡΙΣΑΝ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ. ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΥΠΕΡΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΔΙΟΔΟΤΟ», ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

      ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΕΓΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΝΙΓΟΜΑΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΩ ΟΛΑ ΒΟΛΤΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΝΟΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΣ. ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ. ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΓΡΑΜΜΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ ΓΡΑΦΗ ΜΟΥ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΟΗΜΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ; ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΕ ΓΕΛΑΣΟΥΝ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΑ, ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΡΧΑΙΟΠΛΗΚΤΟ. ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΡΩΤΑΩ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕ ΜΙΛΙΕΜΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ. ΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΑΘΩ; ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΜΙΑ ΡΗΜΑΔΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΗ, ΤΟΤΕ. ΚΑΙ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΒΙΒΛΙΑ, ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ. ΑΓΝΟΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΔΟΚΙΜΙΑ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟΥ «ΔΑΥΛΟΥ», ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΤΟΤΕ, ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΟΣ! ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΤΙ ΣΑΣ «ΠΡΗΖΩ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΩ. ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΝΟΗΜΑ.

      ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ, ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ, ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ. ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ, «ΕΙΣ ΕΛΛΗΝ(ΟΚΡΑΤΗ)» ΚΑΙ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΣΤΕ, ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Ή/ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ. ΠΟΣΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗ, ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΓΛΩΤΤΑ. ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ. ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ, ΟΛΙΓΟΝΟΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕΣ, ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΡΗΜΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ «ΟΑΣΗ». ΚΑΙ, ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΟΩ. ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ!

      ΥΓ. ΕΥΓΕΝΗ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΗ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΠΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ». ΕΞΑΛΛΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ 20:47,

      νομίζω ότι ο Διονύσης ξέρει πολύ καλά σε ποιον απευθύνεται την κάθε φορά... Είναι ξεκάθαρο ποιος έγραψε ποιο σχόλιο. Στο 20 Φεβρουαρίου, 2022 13:17, ο Διονύσης ξεκινά να μιλά στον Α.Ανών.Σχολιαστή, με αφορμή τα σχόλια που ξεκινούν στο 20 Φεβρουαρίου, 2022 01:10

      Προσωπικά, να σε ευχαριστήσω που μοιράστηκες μαζί μας τους προβληματισμούς σου και την προσωπική σου εμπειρία στο χώρο της αναζήτησης.

      Διαγραφή
  68. Παιδιά συγκρατηθείτε, δεν είναι όλοι πράκτορες. Όπως λέει κι η ΔΠ, υπάρχουν και οι των χαμηλών δονήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απλός ανώνυμος πράκτωρ21 Φεβρουαρίου, 2022 01:11

      ~ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ "Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ"~
      κειμενα_για_τον_πονο_του_αλλου.jpg

      Διαγραφή
    2. Ναι, έχουμε στον όμιλό μας ειδικούς θεραπευτές, όπως την λιδία κονιόρδου που αρπάζει σκοτεινά κομμάτια αύρας και τα πετάει μακρυά. χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  69. https://zn21g5kls-n995.bitchute.com/FTk9cZl3gLKM/ZvNxwqHKi5Yf.mp4

    ΑΝΤΙΝΕΟ†ΑΞΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Σε άλλα πιο πεζά νέα. Αιώνες μετά την κατάργηση των Μαντείων, είμαστε η μόνη κυβέρνηση στη γη που χαράσει επιδημιολογική στρατηγική βάσει κοπρομαντείας. Μας αξίζει όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Φίλε Πατριώτη και φίλη Πατριώτισσα,

    Άν συμφωνείς και θέλεις να βοηθήσεις να συντάξουμε κείμενο - διακήρυξη για το συντονισμό όλων των Πατριωτικών δυνάμεων και την απελευθέρωση της Πατρίδας μας, στείλε e-mail στην διεύθυνση theohc300@gmail.com

    Θεόδωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. http://ella-dikamas.gr/certified-businesses/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. https://i.postimg.cc/wzwLBL9G/ANTISTASIS-NOW21-FULL-ALBUM.png

    στην εικονα της γραφιστριας Αννας ΠΡΟΣΘΕΣΑ και τον φιλο nikolaosanaximandros.gr
    ελπιζω να μην εχοχληθει η Αννα .. γενικως ΔΕΝ εσβησα ΟΥΤΕ πειραξα κατι αλλο
    ο Νικος ειναι φιλος μου και οταν την ειδε, μου ειπε γιατι δεν ηταν μεσα;
    στον αγωνα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ δε πρεπει να λειπει ΟΥΤΕ ενας μας...
    απλα ηθελα να το διευκρινισω, γιατι το ξεχασα πριν
    ειναι ΚΑΙ αυτο ενα συμβολο ΕΝΟΤΗΤΑΣ..
    ας μεινει εδω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Κάθε τόσο ἐμφανίζεται στὸ προσκήνιο κάποιος, ἄγνωστος μέχρι τότε, ποὺ θέτει μὲ τὴν δράση του καινούργιους ὅρους στὰ διεθνῆ τεκταινόμενα. Ὅλοι νομίζουν ὅτι τὸ ἴδιο τὸ ἐξελισσόμενο πολιτικὸ περιβάλλον καὶ ἡ συνεχὴς ἀνάγκη ἀναπροσαρμογῆς τῶν ἐσαεὶ μεταβαλλόμενων μέσων καὶ σχέσεων παραγωγῆς, ἀναδεικνύει κάθε τόσο καὶ μιὰ καινούργια προσωπικότητα, ποὺ παρουσιάζεται στὴν διεθνῆ πολιτικὴ σκηνὴ γιὰ νὰ ἐπιβάλη τὶς ἀπαραίτητες ἀλλαγὲς ποὺ ὠθοῦν τὴν κοινωνία στὴν μετεξέλιξή της.

    Τὰ πράγματα ὅμως δὲν εἶναι πάντοτε ὅπως πιστεύουμε. 

    Ὅλοι ἐκεῖνοι οἱ ἐπαναστάτες, ποὺ κάθε τόσο ξεφυτρώνουν ἀπὸ τὸ πουθενά, οὐσιαστικὰ ἀναπαράγονται ἀπὸ τὸ ἴδιο τὸ διεθνὲς κατεστημένο, γιὰ νὰ προωθήσουν τὴν ἐξέλιξη τοῦ Σχεδίου. Τὰ πάντα εἶναι προαποφασισμένα καὶ δρομολογημένα στὰ βασικά τους σημεῖα. Ἁπλῶς, κάθε φορὰ ποὺ χρειάζεται νὰ περάσουν στὴν ἑπόμενη φάση, κάποιος ἀναλαμβάνει νὰ παίξη τὸν ρόλο τοῦ «ἐπαναστάτη». Κι αὐτὸς ὁ κάποιος μόνο τυχαῖος δὲν εἶναι! Ἐκεῖνοι ποὺ βρίσκονται στὴν κορυφὴ τῆς πυραμίδας γνωρίζουν πολὺ καλὰ ὅτι προέρχεται ἀπὸ τὶς γνωστὲς οἰκογένειες. Ἀπὸ τὶς δικές τους οἰκογένειες! Ἐξ ἄλλου, ἐκεῖνοι εἶναι ποὺ τοῦ ἀναθέτουν τὸν ρόλο ποὺ καλεῖται νὰ παίξη. Μόνο ποὺ γιὰ νὰ παίξη αὐτὸν τὸν ρόλο, πρέπει προηγουμένως νὰ ρίξη στάχτη στὰ μάτια τῶν ἀπονήρευτων ἀνθρώπων. Πῶς τὸ κάνει αὐτό; Ἁπλούστατο! Ἀλλάζει τὸ οἰκογενειακό του ὄνομα!

    Πολὺ συχνὰ ἐκεῖνες οἱ οἰκογένειες ἀλλάζουν τὸ ὄνομά τους προκειμένου νὰ κρύψουν τὴν προέλευσή τους καί, κυρίως, γιὰ νὰ μειώσουν στὸ ἐλάχιστο τὸ ἐνδεχόμενο σύνδεσης κάποιων κοσμοϊστορικῶν γεγονότων μὲ τὶς ἴδιες καὶ τὶς ἴδιες πάντοτε οἰκογένειες. Ἂν μελετήσουμε τὴν Ἱστορία καὶ κυρίως τὰ πρόσωπα ποὺ ἔπαιξαν καθοριστικὸ ρόλο στὴν διαδρομή της, θὰ δοῦμε ὅτι πάντοτε οἱ ἴδιες οἰκογένειες κινοῦν τὰ νήματα. Ἄσχετα ἂν πολλὲς φορὲς παρουσιάζωνται μὲ διαφορετικὰ ὀνόματα.

    Μιὰ ἀπὸ τὶς μεγαλύτερες τραπεζικὲς οἰκογένειες τοῦ κόσμου εἶναι οἱ Ρόθτσιλντ, ποὺ ἔχουν τὴν ἕδρα τους στὸ Λονδῖνο. Ὁ περισσότερος κόσμος νομίζει πὼς οἱ Ρόθτσιλντ εἶναι Βρετανοί, ἐνῷ πολλοὶ πιστεύουν ὅτι εἶναι Ἑβραῖοι. Οὔτε τὸ ἕνα συμβαίνει οὔτε τὸ ἄλλο. Ἡ γενιά τους ἀνάγεται στὸ βασίλειο τῶν Χαζάρων καὶ προέρχονται ἀπὸ τὰ βουνὰ τοῦ Καυκάσου. Καὶ δὲν ὀνομάζονται οὔτε κἂν Ρόθτσιλντ. Τὸ πραγματικὸ οἰκογενειακό τους ὄνομα ἦταν Μπάουερ καὶ κατοικοῦσαν στὴν Φραγκφούρτη, δραστηριοποιούμενοι στὸν τραπεζικὸ τομέα. Μάλιστα, ἐκεῖνον τὸν καιρὸ ὁ Μάγιερ Ἄμσελ Μπάουερ συγκατοικοῦσε μὲ τὸν προπάππο τοῦ Ἀμερικανοῦ( ;) μεγαλοκαρχαρία Τζέικομπ Σίφ. Ἁπλῶς, ὅταν ἐπέκτεινε τὴν αὐτοκρατορία του στὴν Βρετανία, ἄλλαξε τὸ ὄνομά του σὲ Ρόθτσιλντ ἀπὸ τὴν κόκκινη ἀσπίδα (rotes schlid στὰ γερμανικά) ποὺ κρεμόταν ἔξω ἀπὸ τὴν πόρτα τοῦ σπιτιοῦ του στὴν Φραγκφούρτη. 

    Συγκεκριμένα, τὸ οἰκόσημο τῶν Μπάουερ ἦταν ἐκείνη ἡ κόκκινη ἀσπίδα, ἡ ἀπεικονίζουσα τὸ γνωστὸ ἑξάκτινο ἀστέρι ποὺ ἀργότερα υἱοθετήθηκε ἀπὸ τὸ ἰσραηλινὸ κράτος. Οὐσιαστικὰ δηλαδὴ ἡ σημαία τοῦ Ἰσραὴλ δὲν φέρει τὸ ὑποτιθέμενο σύμβολο τοῦ βασιλιᾶ Δαυίδ (δὲν μνημονεύεται ἄλλωστε σὲ κανένα ἀρχαῖο τεκμήριο ἡ ὕπαρξη τέτοιου συμβόλου), ἀλλὰ τὸ οἰκόσημο τῶν οὐσιαστικῶν ἰδιοκτητῶν τοῦ ἰσραηλινοῦ κράτους. Τῶν Ρόθτσιλντ!

    Ὁ Μάγιερ Ρόθτσιλντ νυμφεύθηκε τὴν 16χρονη Γκουτὲλ Σνάπερ καὶ ἀπέκτησαν μαζὶ δέκα παιδιά (πέντε ἀγόρια καὶ πέντε κορίτσια), τὰ ὁποῖα καὶ ἔστειλαν νὰ δημιουργήσουν παρακλάδια τῆς δυναστείας σ’ ὁλόκληρη τὴν Εὐρώπη. Ὁ Ναθαναὴλ ἐγκατέστησε τὴν τράπεζά του στὸ Λονδῖνο, ὁ Ἀδόλφος στὸ Παρίσι, ὁ Σολομὼν στὴν Βιέννη, ὁ Κάρολος στὴν Νάπολη κ.ο.κ. Συνεζεύχθησαν ὅλοι κατόπιν συνοικεσίων μὲ γόνους ὁμοειδῶν οἰκογενειῶν ἀλλὰ καὶ μεταξύ τους, σὲ ἐπίπεδο ἐξαδέλφων, γιὰ νὰ διατηρηθῆ τὸ αἷμα τους ἀνόθευτο. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Πολλὰ μάλιστα ἀπ’ αὐτὰ τὰ παιδιὰ θὰ ἀλλάξουν ἐπίσης τὰ ὀνόματά τους, γιὰ εὐνόητους λόγους. Ὁ Ἱεροβὰμ Ρόθτσιλντ, γιὰ παράδειγμα, ποὺ εἶχε ἀναλάβει τὸν ἔλεγχο τῆς Γαλλίας, διετέλεσε Ὑπουργὸς Ἐσωτερικῶν τῆς κυβέρνησης Κλεμανσὼ μὲ τὸ ὄνομα Ζὼρζ Μαντέλ.

    Ἀξιοσημείωτο εἶναι ὅτι ὁ Ἱεροβὰμ Ρόθτσιλντ ἦταν ὁ ἐπίσημος ἐκπρόσωπος τῆς Γαλλίας (μαζὶ μὲ τὸν πρόεδρο Ζὼρζ Κλεμανσώ) στὴν συμφωνία τῶν Βερσαλλιῶν, ποὺ ἔκλεισε τὸν πρῶτο παγκόσμιο πόλεμο ὑπὲρ τῶν Ἀγγλογάλλων. Νὰ ποῦμε ποιοί ἄλλοι συμμετεῖχαν σ’ ἐκείνη τὴν συνάντηση; Λοιπόν! Ἀπὸ πλευρᾶς Ἡνωμένων Πολιτειῶν ὁ πρόεδρος τῆς χώρας Οὐίλσον (πειθήνιο ἀνδρείκελο τοῦ Ρόθτσιλντ) μὲ ἐπίσημους συμβούλους του τὸν συνταγματάρχη Μαντὲλ Χάους καὶ τὸν Μπερνὰρντ Μπαρούχ (πράκτορες τῆς στρογγυλῆς τραπέζης τοῦ Ρόθτσιλντ), καθὼς ἐπίσης καὶ τοὺς ἀδερφοὺς Ντάλες καὶ τὸν Πὸλ Βάρμπουργκ (ἐπίσης ἄνθρωποι τοῦ Ρόθτσιλντ). Ἡ ἀγγλικὴ πλευρὰ ἐκπροσωπήθηκε ἀπὸ τὸν πρωθυπουργὸ Λόιντ Τζώρτζ, τὸν Ἄλφρεντ Μίλνερ (ἐπὶ κεφαλῆς τῆς στρογγυλῆς τραπέζης τοῦ Ρόθτσιλντ) καὶ τὸν σὲρ Φίλιπ Σασούν (ἀπόγονος τοῦ Μάγιερ Ἄμσελ Ρόθτσιλντ). Τὸ ἀστεῖο εἶναι ὅτι στὴν γερμανικὴ ἐπιτροπὴ συμμετεῖχε καὶ ὁ τραπεζίτης Μὰξ Βάρμπουργκ, ἀδελφὸς τοῦ Πὸλ Βάρμπουργκ, ποὺ ἦταν στὴν ἀντίπαλη( ;) πλευρά, πλάι στὸν Ἀμερικανὸ πρόεδρο Γούντροου Οὐίλσον. Ὅμως αὐτὸ ποὺ σὲ κάνει νὰ ξεκαρδίζεσαι, εἶναι τὸ γεγονὸς ὅτι οἰκοδεσπότης ἐκείνης τῆς συνάντησης ἦταν ὁ ἴδιος ὁ Βαρόνος Ἔντμουντ ντὲ Ρόθτσιλντ!

    Μὰ ποιούς νομίζουν ὅτι δουλεύουν; Γιὰ τόσο ἀφελεῖς μᾶς περνοῦν αὐτοὶ οἱ τύποι; Ποιά Συνθήκη τῶν Βερσαλλιῶν καὶ κουραφέξαλα μᾶς τσαμπουνᾶνε, ὅταν εἶναι πασίδηλο πὼς πρόκειται γιὰ μιὰ καθαρὰ οἰκογενειακὴ μάζωξη ἐκείνων ἀκριβῶς ποὺ πυροδότησαν τὸν Α΄ παγκόσμιο πόλεμο, γιὰ νὰ ἐπανακαθορίσουν τὸ μεταπολεμικὸ διεθνὲς πλαίσιο σύμφωνα μὲ τὰ συμφέροντά τους; Οὔτε οἱ ΗΠΑ, οὔτε ἡ Ἀγγλία ἢ ἡ Γαλλία, μὰ οὔτε ἡ Γερμανία ἐκπροσωπήθηκαν στὶς Βερσαλλίες, παρὰ μόνον οἱ Ρόθτσιλντ, οἱ Ρόθτσιλντ καὶ ξανὰ οἱ Ρόθτσιλντ, κάτω ἀπὸ τὴν ἐποπτεία καὶ πάλι τῶν Ρόθτσιλντ.

    Γιὰ νὰ ἀντιληφθοῦμε ποιοί ἀκριβῶς κρύβονταν πίσω ἀπὸ τὴν μεθοδευμένη ὑποκίνηση τοῦ Α΄ παγκοσμίου πολέμου, δὲν ἔχουμε παρὰ νὰ ἀναζητήσουμε τοὺς πρωταγωνιστὲς τῶν δύο ἀντιπάλων( ;) παρατάξεων. Ἀπὸ τὴν μιὰ ἦταν ἡ Γερμανία, δηλαδὴ ὁ Κάιζερ Γουλιέλμος Β΄, συγγενὴς τῆς δῆθεν ἀντιπάλου βασιλικῆς οἰκογένειας τῆς Ἀγγλίας, καὶ κάτω ἀπ’ αὐτὸν ὁ ὑψηλόβαθμος μασόνος Ὄττο φὸν Βίσμαρκ καὶ ὁ ἐπίσης μασόνος Μπέθμαν-Χόλβεργκ (τῆς τραπεζικῆς οἰκογενείας Μπέθμαν τῆς Φραγκφούρτης καὶ ἐξάδελφος τῶν Ρόθτσιλντ). Ἀπέναντί τους βρίσκονταν οἱ συγγενεῖς τους βασιλεῖς τῆς Ἀγγλίας Σὰξ-Κόμπουργκ-Γκόθα, ποὺ πολὺ σύντομα θὰ ἀλλάξουν τὸ ὄνομά τους σὲ Οὐίνδσορ καὶ οἱ ἐπίσης συγγενεῖς τους Μπάουερ, ποὺ κι ἐκεῖνοι ἄλλαξαν τὸ ὄνομά τους σὲ Ρόθτσιλντ. Μιλᾶμε δηλαδὴ γιὰ μία οἰκογένεια! Μία καὶ μοναδική οἰκογένεια ποὺ ἐξουσίαζε τοὺς δύο λαούς, τοὺς ὁποίους ἔβαλε νὰ ἀλληλοσφαγοῦν συμπαρασύροντας στον καυγά τους ὁλόκληρο τὸν κόσμο.

    Γιὰ νὰ ἀντιληφθοῦμε τὴν ἀφέλεια τῶν λαῶν τῆς Εὐρώπης, ἂς πάρουμε γιὰ παράδειγμα τὴν μικρὴ τότε Ἑλλάδα, ποὺ μόλις εἶχε ἀρχίσει νὰ ἀνακτᾶ ἕνα μικρὸ μέρος ἀπὸ τὰ ἀρχαῖα της ἐδάφη. Ἐκείνη τὴν ἐποχὴ μαστιζόταν ἀπὸ ἕναν πρωτοφανῆ ἐμφύλιο σπαραγμό, μὲ πρωτεργάτες τοὺς ἡγέτες δύο… ἐχθρικῶν πολιτικῶν παρατάξεων. Τῶν Βενιζελικῶν καὶ τῶν Βασιλικῶν! Οἱ πρῶτοι κατηγοροῦσαν τὸν βασιλιὰ τῆς Ἑλλάδος Κωνσταντῖνο σὰν γερμανόφιλο, λόγῳ τῆς συγγένειάς του μὲ τὸν βασιλικὸ οἶκο τῆς Γερμανίας, καὶ οἱ δεύτεροι κατηγοροῦσαν τὸν Ἐλευθέριο Βενιζέλο σὰν ἀγγλόφιλο καὶ ἀνδρείκελο τῶν Γκόθα. Καὶ δὲν βρέθηκε ἕνας, μὰ οὔτε ἕνας, βρὲ ἀδερφέ, νὰ τοὺς πῆ: Γιὰ καθίστε, ρὲ παιδιά! 

    Ἀπὸ ποῦ κι ὣς ποῦ εἶναι ἀντίπαλοι αὐτοὶ οἱ δύο; Ἂν ὄντως ὁ Κωνσταντῖνος εἶναι συγγενὴς τοῦ Γερμανοῦ βασιλιᾶ (ποὺ εἶναι), τότε εἶναι ἐπίσης συγγενὴς καὶ μὲ τὸν Ἄγγλο βασιλιᾶ. Κι ἂν ὁ Βενιζέλος εἶναι ἀνδρείκελο τοῦ Ἄγγλου βασιλιᾶ, τότε τὸ ἴδιο ἀνδρείκελο εἶναι καὶ τοῦ Γερμανοῦ βασιλιᾶ. Ἀφοῦ ὅλοι αὐτοὶ εἶναι συγγενεῖς μεταξύ τους. Μία οἰκογένεια! Ὅμως ποιός θὰ τολμοῦσε τότε νὰ τὸ πῆ αὐτὸ στὸν ἑλληνικὸ λαό; Τὰ ΜΜΕ; Ἀφοῦ καὶ ἐκεῖνα ἔδιναν ἀναφορὰ στὴν ἴδια οἰκογένεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Μιὰ ἄλλη τραπεζικὴ δυναστεία τῆς Γερμανίας εἶναι καὶ οἱ Βάρμπουργκ. Ἢ τοὐλάχιστον ἔτσι τοὺς ξέρουν οἱ περισσότεροι. Ὅμως καὶ ἐκεῖνοι ἄλλαξαν τὸ ὄνομά τους ὅταν μετοίκησαν στὴν Γερμανία. Τὸ προηγούμενο ὄνομά τους ἦταν Μπάνκο, ἀπόγονοι τοῦ Ἀβραὰμ ντὲλ Μπάνκο, ἑνὸς μεγαλοτραπεζίτη τῆς Βενετίας.

    Ἄλλη μία ἀριστοκρατικὴ οἰκογένεια εἶναι οἱ Σινκλὲρ τῆς Σκοτίας. Ξεκίνησαν κι ἐκεῖνοι ἀπὸ τὸν μακρινὸ Καύκασο καὶ περνῶντας κατὰ μῆκος τῆς Εὐρώπης ἄλλαζαν κατὰ περίσταση τὸ ὄνομά τους. Ὅταν ἔμεναν στὴν Σκανδιναβία ὠνομάζονταν Κλέρ. Ἀργότερα, ὅταν πέρασαν στὴν Νορμανδία, τὸ ἔκαναν Σὲν Κλὲρ καὶ στὸ τέλος, φτάνοντας στὴν Σκοτία, γιὰ νὰ ἱδρύσουν τὴν περίφημη σκοτσέζικη δυναστεία, μετωνομάστηκαν σὲ Σινκλέρ. Οἱ Σινκλὲρ εἶχαν ἐκτεταμένες διασυνδέσεις μὲ πολλὲς μυστικὲς ὀργανώσεις καὶ ὑπόγεια ρεύματα τῆς Γαλλίας, τῆς Δανίας καὶ τῆς Βενετίας, ὅπου ἐπίσης εἶχαν ἀρκετοὺς συγγενεῖς.

    Οἱ περισσότερες ἀριστοκρατικὲς οἰκογένειες τῆς Σκοτίας στὴν πραγματικότητα καμμία σχέση δὲν ἔχουν μὲ τὴν χώρα αὐτήν. Σχεδὸν ὅλες ἀκολούθησαν τὸ μεταναστευτικὸ ρεῦμα τῶν Καυκάσιων πρὸς τὴν Εὐρώπη. Οἱ Στιούαρντ, οἱ Σέτον, οἱ Κάμπελ, οἱ Μοντγκόμερι, οἱ Γκράχαμ, οἱ Κάμερον καὶ τόσοι ἄλλοι, ἔφτασαν μαζικὰ ἀπὸ τὴν Λομβαρδία καὶ τὸ Βέλγιο κατὰ τὸ διάστημα μεταξύ 1124 καὶ 1165 καὶ υἱοθέτησαν τὰ ὡς ἄνω σκοτσέζικα ὀνόματα γιὰ νὰ περάσουν ἀνενόχλητοι στὴν νέα τους πατρίδα. Ἡ ἀρχαία κοιτίδα ὅλων αὐτῶν εἶναι ἡ Σουμερία καὶ ἡ Βαβυλώνα. Ἀπὸ ἐκεῖ ταξίδεψαν στὸν Καύκασο καὶ τὴν Ἰωνία καί, διερχόμενοι κατὰ μῆκος τῆς Εὐρώπης, ἔμειναν γιὰ λίγο στὴν Βόρεια Γαλλία καὶ τὸ Βέλγιο καὶ ἀπὸ ἐκεῖ διέσχισαν τὴν Μάγχη καὶ ἐγκαταστάθηκαν στὴν Σκοτία. Μέσα σὲ μόλις ἑνάμισι αἰώνα ἀπὸ τὴν ἄφιξή τους πῆραν στὰ χέρια τους τὰ ἡνία τῆς χώρας! Μία ἀπ’ αὐτὲς τὶς οἰκογένειες εἶναι καὶ ἡ βασιλικὴ δυναστεία τῶν Μπρούς, οἱ ὁποῖοι ἐπίσης εἶχαν ἀλλάξει τὸ ὄνομά τους. Κατάγονταν ἀπὸ τὸν Ρόμπερτ τοῦ Μπροῦγκες (σημερινὸ Βέλγιο), ἀπ’ ὅπου εἶχαν ἔλθει.

    Ἄλλο ἕνα κλασικὸ παράδειγμα ἀλλαγῆς ὀνόματος ἀποτελεῖ καὶ ἡ περίπτωση τοῦ υἱοῦ τῆς ἐκτελεσθείσης ἀπὸ τους ἐπαναστάτες βασίλισσας τῆς Γαλλίας Μαρίας Ἀντουανέτας. Ὁ πρίγκιπας Λουδοβῖκος, προκειμένου νὰ διασωθῆ, ἀντικαταστάθηκε ἀπὸ τὸν νοητικὰ καθυστερημένο υἱὸ τοῦ Μαρκήσιου ντὲ Ζαρζοὺγ (ὁ ὁποῖος καὶ ἐκτελέστηκε ἀργότερα ἀπὸ τοὺς ἐπαναστάτες) καὶ φυγαδεύτηκε στὸ ἀνάκτορο Βεντέ, γιὰ νὰ καταλήξη στὴν συνέχεια σὲ ἕνα ὀχυρὸ κοντὰ στὸν ποταμὸ Ρῆνο, ὅπου ἐμφανιζόταν μὲ τὸ ὄνομα Βαρόνος τοῦ Ρισμόντ. Τὸ 1804 διέφυγε στὴν Ἀγγλία, ὅπου ὁ Ἄγγλος μονάρχης Γεώργιος Γ΄ τοῦ παραχώρησε ἕνα καράβι, ἐνῷ ὁ Τζὼρτζ Μπέισον τοῦ χάρισε 600 στρέμματα γῆς στὴν Βόρεια Καρολίνα. Ἐκεῖ ἄλλαξε καὶ πάλι τὸ ὄνομά του σὲ Ντανιὲλ Πεϊζὲρ καὶ μ’ αὐτὸ τὸ καινούργιο ὄνομα θὰ καταφύγη στὴν Ἀμερική, ἀφοῦ προηγουμένως ἀγοράση μετοχὲς τῆς «Ἑταιρείας τῆς Βιρτζίνια». Ξαφνικὰ θὰ βρεθῆ ἰδιοκτήτης χρυσωρυχείων καὶ πρόεδρος τῆς ἑταιρείας ἐξορύξεων «Gold Hill». Σὲ λίγο καιρὸ θὰ ἐπεκτείνη τὶς δραστηριότητές του καὶ σὲ ἄλλους τομεῖς τῆς οἰκονομίας, κατασκευάζοντας σιδηροδρόμους καὶ ἱδρύοντας τὴν «Lancaster Manufacturing Company», ποὺ προμήθευε ξυλεία στὶς σιδηροδρομικὲς ἑταιρεῖες, καθὼς ἐπίσης καὶ τὶς χαλυβουργικὲς ἑταιρεῖες «Carnegie» καὶ «Pullman Standard Company».

    Ἡ Ὁμοσπονδιακὴ κυβέρνηση τῶν ΗΠΑ (δηλαδὴ οἱ διαχειριστὲς τῆς «Ἑταιρείας τῆς Βιρτζίνια», τῆς ὁποίας ὁ ἴδιος εἶναι μέτοχος) θὰ τοῦ παραχωρήση ὅλη τὴν ἔκταση σὲ ἀπόσταση 30 μέτρων καὶ ἀπὸ τὶς δύο πλευρὲς κατὰ μῆκος τῶν σιδηροτροχιῶν. Εἴδατε πῶς οἱ ἴδιοι καὶ οἱ ἴδιοι μοιράζονται μεταξύ τους τὸν πλουτοπαραγωγικὸ πλοῦτο μιᾶς χώρας; Ξαφνικὰ ἕνας ξεπεσμένος Γάλλος πρίγκιπας θὰ βρεθῆ ἰδιοκτήτης τῶν καλύτερων οἰκοπέδων τῆς Ἀμερικῆς. Καὶ δὲν ἔφτανε αὐτό! Μετὰ τὸν ἐμφύλιο πόλεμο θὰ κατασχεθοῦν ὅλοι οἱ σιδηρόδρομοι καὶ τὰ κτήματα ποὺ ἀνῆκαν στοὺς Νότιους καὶ θὰ δοθοῦν, μέσῳ ἑνὸς στημένου πλειστηριασμοῦ, σὲ ἐννέα διαχειριστὲς τοῦ Πεϊζὲρ σὲ ἐξευτελιστικὲς τιμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Μέσα σὲ λίγα χρόνια ὁλόκληρη ἡ οἰκονομία τῆς Ἀμερικῆς θὰ παραδοθῆ στὰ ἄπληστα χέρια τοῦ ξεπεσμένου πρίγκιπα καὶ τῆς συμμορίας ποὺ τὸν πλαισιώνει. Γενικὸς διαχειριστὴς τῶν ἐπιχειρήσεων τοῦ Πεϊζὲρ θὰ ἀναλάβη ἕνας συγγενὴς καὶ ἀπεσταλμένος τοῦ Ρόθτσιλντ ὀνόματι Λιρόι Σπρινγκστάιν, ποὺ κι ἐκεῖνος θὰ ἀλλάξη τὸ ὄνομά του σὲ Λιρόι Σπρίνγκς, γεγονὸς ποὺ δηλώνει ὅτι τὰ νήματα κινοῦνταν ἀπὸ τὴν Ἀγγλία. Παράλληλα θὰ προωθηθῆ στὴν προεδρικὴ καρέκλα τῶν ΗΠΑ (δηλαδὴ τῆς «Ἑταιρείας τῆς Βιρτζίνια») καὶ ὁ Ἀβραὰμ Λίνκολν. Ἄλλος ἕνας συγγενὴς τοῦ Ρόθτσιλντ, ἑτεροθαλὴς ἀδερφὸς τοῦ Σπρινγκστάιν, γιὰ νὰ ἑδραιωθῆ ἀκόμα περισσότερο ἡ ἐπικυριαρχία τῆς Ἀδελφότητας στὸ νεοσύστατο κράτος. Ἄσχετα ἂν στὴν συνέχεια θὰ ὑποχρεωθοῦν νὰ τὸν βγάλουν ἀπὸ τὴν μέση, διότι ἀντὶ νὰ δανεισθῆ χρήματα ἀπὸ τὶς Τράπεζές τους, πῆγε ὁ… ἀθεόφοβος καὶ τύπωσε κρατικὸ χρῆμα (τὰ greenbacks).

    Σιγὰ-σιγὰ ὅλη αὐτὴ ἡ συμμορία θὰ ἀποκτήση τὸν ἔλεγχο τῶν Coca-Cola, Pepsi-Cola, General Motors, Boeing, Ford καὶ Standard Oil. Ἀπόγονοι ὅλων αὐτῶν εἶναι οἱ σημερινοὶ δισεκατομμυριοῦχοι Χιούζ, Κάρνεγκι, Μόργκαν, Ροκφέλλερ καὶ ὅλοι αὐτοὶ λειτουργοῦν οὐσιαστικὰ σὰν ἀντιπρόσωποι τοῦ Ρόθτσιλντ στὴν κατακτημένη ἤπειρο. Οἱ μεγαλύτερες ἐπιχειρήσεις τῆς Ἀμερικῆς βρίσκονται στὰ χέρια μιᾶς καὶ μοναδικῆς οἰκογένειας. Νὰ ἀναφέρουμε μερικὲς ἀπ’ αὐτές; Λοιπόν!

    Οἱ σιδηρόδρομοι Τσάρλετον, Σινσινάτι καὶ Σικάγου, ἡ τηλεγραφικὴ ἑταιρεία Western Union καὶ ἡ θυγατρική της AT&T, ἡ Κεντρικὴ τράπεζα τῶν ΗΠΑ Federal Reserve, ἡ Τράπεζα τῆς Βόρειας Καρολίνας καὶ ἀργότερα Nationsbank, ἡ Τράπεζα τοῦ Τέξας Interfirst, τῆς ὁποίας διευθυντὴς ἦταν ὁ Τζὼρτζ Μποὺς καὶ ἀργότερα συγχωνεύτηκε μὲ τὴν Republic Bank γιὰ νὰ δημιουργηθῆ ἡ First Republic καὶ νὰ ἀπορροφηθῆ ἀργότερα ἀπὸ τὴν NationsBank, ἡ ὁποία μὲ τὴν σειρά της θὰ συγχωνευθῆ μὲ τὴν Bank of America.

    Ὅμως ἡ Bank of America, ποὺ παρεμπιπτόντως ἀποτελεῖ τὸν κύριο φορέα ξεπλύματος βρώμικου χρήματος ἀπὸ ἐμπορία ναρκωτικῶν γιὰ λογαριασμὸ τῆς CIA, ἐλέγχει ἐπίσης τὴν πολεμικὴ βιομηχανία General Dynamic, τὴν ναυπηγικὴ ἐπιχείρηση Behtel Corporation, τὴν χημικὴ βιομηχανία Dypon de Nemours, τὴν ἠλεκτρονικὴ βιομηχανία Litton Industries, τὸ τρὰστ χάλυβα καὶ ἀλουμινίου Kaiser Industries, τὴν Teledyne (ποὺ παράγει ραδιοηλεκτρονικὰ ἐξαρτήματα ὁπλικῶν συστημάτων), τὴν πολεμικὴ βιομηχανία Lockhead, τὴν ἑταιρεία πετρελαιοειδῶν Standard Oil, τὴν Chase Manhattan τῆς οἰκογένειας Ροκφέλλερ, τὴν General Dynamics καὶ τὴν Mc Donnell Douglas, ποὺ ἀποτελοῦν τοὺς κυριώτερους προμηθευτὲς τοῦ Πενταγώνου, τὴν κολοσσιαία κινηματογραφικὴ ἑταιρεία Walt Disney Productions καὶ ἕνα σωρὸ ἄλλες πολυεθνικὲς ἐπιχειρήσεις.

    Κύριος συντονιστὴς ὅλων αὐτῶν τῶν ἐνορχηστρωμένων ἐπιχειρήσεων, ποὺ ἔδεσαν χειροπόδαρα τὴν ἀμερικανικὴ ἤπειρο, εἶναι ὁ γνωστὸς καὶ μὴ ἐξαιρετέος μεγαλοκαρχαρίας Ροκφέλλερ, τοῦ ὁποίου τὸ ὄνομα ἐπίσης ἀποτελεῖ ψευδώνυμο! Τὸ πραγματικό του ὄνομα ἦταν Ροκενφέλντερ καὶ ὅταν στάλθηκε χρηματοδοτούμενος ἀπὸ τοὺς Ρόθτσιλντ στὶς ΗΠΑ γιὰ νὰ συντονίση τὸ πρόγραμμα περαιτέρω χειραγώγησης τῆς Ἀμερικανικῆς ἠπείρου, τὸ ἄλλαξε σὲ Ροκφέλλερ. Ὅ,τι συμβαίνει στὶς ΗΠΑ καὶ κατ’ ἐπέκταση σ’ ὁλόκληρο τὸν κόσμο, γίνεται ὑπὸ τὴν ἐποπτεία αὐτοῦ τοῦ ἀνθρώπου. Αὐτὸς ἀποφασίζει ποιός θὰ ἐκλεγῆ πρόεδρος τῆς χώρας, αὐτὸς ἐπανδρώνει τὰ ὑπουργεῖα, τὰ συμβούλια καὶ τῆς ἐπιτροπὲς μὲ δικούς του ἀνθρώπους, αὐτὸς δημιούργησε τὴν «Τριμερῆ Ἐπιτροπὴ» καὶ τὸ «Συμβούλιο Ἐξωτερικῶν ὑποθέσεων» (CFR), τοῦ ὁποίου μάλιστα καὶ διετέλεσε πρόεδρος ἀπὸ τὸ 1946 μέχρι τὸ 1953. Ἐπανειλημμένως διεκήρυσσε πὼς ἡ «Τριμερὴς Ἐπιτροπὴ» εἶναι τὸ ὄργανο τοῦ θεοῦ. Ἀντιλαμβάνεστε, βέβαια, ποιόν θεὸ ἐννοεῖ. Τὸν φοβερὸ καὶ τρομερὸ Ἰεχωβᾶ! Ὁ Ντέιβιντ Ροκφέλλερ εἶναι ὁ ἄνθρωπος πίσω ἀπὸ ὅλους τοὺς Προέδρους τῶν ΗΠΑ ἐπειδὴ ἐλέγχει τὸ χρῆμα, τὰ ΜΜΕ καὶ τοὺς μηχανισμοὺς τῶν κομμάτων. Αὐτὸς εἶναι ἡ ψυχὴ καὶ ἡ δύναμη τῶν ΗΠΑ. Αὐτὸς εἶναι οἱ ΗΠΑ! Αὐτὸς καὶ οἱ ἐπιχειρήσεις του! Καὶ πίσω ἀπ’ αὐτὸν, κατὰ δική του ὁμολογία, βρίσκεται ὁ ἴδιος ὁ θεός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ὅλες αὐτὲς οἱ ἐπιχειρήσεις καὶ ὅλα τὰ πρόσωπα, ποὺ φέρονται ὡς ἰδιοκτῆτες ἢ διαχειριστές τους, συνδέονται φυλετικὰ μεταξύ τους καὶ ὅλοι μαζὶ μὲ τοὺς Ρόθτσιλντ καὶ τὴν βασιλικὴ οἰκογένεια τῆς Ἀγγλίας, ἡ ὁποία μόλις τὸ 1917 ἄλλαξε τὸ ὄνομά της σὲ Οὐίνδσορ. Μέχρι τότε ὠνομάζονταν Σὰξ-Κόμπουργκ-Γκόθα καὶ διατηροῦσαν στενοὺς δεσμοὺς μὲ τοὺς συγγενεῖς τους τῆς Γερμανίας, ποὺ ἔφτασαν κατὰ τὰ μεσοβυζαντινὰ χρόνια στὴν Βενετία καὶ τὴν Λομβαρδία, προερχόμενοι φυσικὰ ἀπὸ τὸν Καύκασο. Καταλάβατε τώρα ποιοί ἐλέγχουν τὴν Ἀγγλία καὶ τὴν Ἀμερικὴ καὶ μέσῳ αὐτῶν ὁλόκληρο τὸν κόσμο; Μιὰ δράκα ἀνθρωπάρια εἶναι ὅλοι κι ὅλοι, οἱ ὁποῖοι, προκειμένου νὰ περνοῦν ἀπαρατήρητοι μέσα στὸν κόσμο, ἀλλάζουν τὰ ὀνόματά τους σὰν τὰ πουκάμισα…

    Τὰ ὀνόματά τους ἔχουν ἀλλάξει ἐπίσης καὶ πολλοὶ ἱδρυτὲς νέων ρευμάτων καὶ ἰδεολογιῶν, καθὼς καὶ πολλοί… ἐπαναστάτες. Ἕνας ἀπ’ αὐτοὺς εἶναι καὶ ὁ ἱδρυτὴς τῶν Καλβινιστῶν (παρακλάδι τῶν Διαμαρτυρομένων). Ὅταν ἔμενε στὴν Νιὸν τῆς Γαλλίας ὠνομαζόταν Ζὰν Καουέν. Ἀπὸ ἐκεῖ μετακόμισε στὸ Παρίσι καὶ μετά, ὅταν ἔφυγε στὴν Γενεύη τῆς Ἑλβετίας, μετωνομάστηκε σὲ Κοέν. Ἐκεῖ διαμόρφωσε τὸ γνωστὸ χριστιανικὸ δόγμα ποὺ ἔγινε γνωστὸ σὰν Καλβινισμὸς ἀπὸ τὸ ὄνομά του. Κι αὐτό, διότι εἶχε ἀλλάξει καὶ πάλι τὸ ὄνομά του σὲ Κάλβιν.

    Ἐπίσης τὸ πατρικὸ ὄνομα τοῦ θεωρητικοῦ τοῦ κομμουνισμοῦ Κὰρλ Μὰρξ ἦταν Μαρδοχάι Κεσιλί. Τὸ πραγματικὸ ὄνομα τοῦ ἀρχηγοῦ τῶν μπολσεβίκων τῆς Ὀκτωβριανῆς ἐπανάστασης Λεονὶτ Τρότσκι ἦταν Λὲβ Νταβίντοβιτς Μπρονστάιν. Ὁ κομμουνιστὴς ἡγέτης τῆς Γιουγκοσλαβίας Τίτο λεγόταν Γιόζεφ Μπρόνζ. Τὸ πραγματικὸ ὄνομα τοῦ γνωστοῦ καὶ μὴ ἐξαιρετέου Χένρυ Κίσινγκερ εἶναι Ἀβραὰμ Μπὲν Ἐλεάζαρ. Ὁ πρωθυπουργὸς τῆς Ἑλλάδος Ἐλευθέριος Βενιζέλος, ποὺ ἔπαιξε τὸν ρόλο του στὸ μοίρασμα τῶν πετρελαίων τῆς Μοσούλης παραδίδοντας τεχνηέντως τὴν Ἰωνία στοὺς Τούρκους, ὠνομαζόταν Μπενὶ Σελόν. Ἄλλος ἕνας πρωθυπουργὸς τῆς Ἑλλάδος (1993-2003) ἀπὸ Ἀαρὼν Ἀβουρὶ ἔγινε Κώστας Σημίτης. Ὑφυπουργὸς Ἐξωτερικῶν τῆς κυβέρνησής του ἦταν ὁ Χρῆστος Ροζάκης, κατὰ τὸ ἑβραϊκώτερο Μίκαελ Ροζεστάιν, ποὺ τώρα κατέχει τὴν θέση τοῦ ἀντιπροέδρου τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Δικαστηρίου ἀνθρωπίνων Δικαιωμάτων.

    Τί εἰρωνεία, ἀλήθεια! Ἐκεῖνοι ποὺ μισοῦν μὲ ὅλη τὴν δύναμη τῆς ψυχῆς τους τὸ ἀνθρώπινο γένος, ἐκεῖνοι ἀκριβῶς ἀναλαμβάνουν πόστα γιὰ τήν… προάσπιση τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.brighteon.com/embed/b12235c7-c523-42f8-bc42-cc4411d4330e

      Διαγραφή
    2. https://kliktv.gr/%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BB%CE%AC-%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%B1-%CE%AE%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%BA%CE%BB/

      Διαγραφή
  79. Κάποτε ένας νεαρός ρώτησε τον ηθοποιό, Σωτήρη Μουστάκα, αν έπρεπε να γίνει ηθοποιός. Και ο Σωτήρης Μουστάκας του απάντησε: «άμα ρωτάς, άστο»!

    Άμα ακόμα ρωτάτε τι σημαίνει Έλληνας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Δηλαδη για να καταλαβω καλα...

    Ολη η ιστορια περιστρεφεται γυρω απο τους Κρονιους και τους Διογενεις;

    Ολη η ιστορια περιστρεφεται γυρω απο τους Ποσειδωνιους και τους Αθηναιους;

    Ολη η ιστορια περιστρεφεται γυρω απο τους Ατλαντιους και τους Ελληνες;

    Εμεις ειμαστε πρωταγωνιστες και ολοι οι αλλοι δευτεραγωνιστες και τριταγωνιστες στον πλανητη;

    Και για ολο αυτο το ζορι που τραβαμε φταινε οι συμπρωταγωνιστες Ατλαντιοι;

    Αλλα οι Ατλαντιοι ειναι κρυφοι μαριονετιστες, και οι κουτοφραγκοι και οι χαζαροι ειναι μαριονετες τους;

    Και ολοι αυτοι ενωμενοι δεν μπορουν να μας ξεκανουν με τιποτα;

    Και εμεις δεν τους αφηνουμε να ζησουν τη ζωη τους και να κανουν τα ανθρωποφαγοποτια τους πινοντας το αδρενοχρωμιακι τους;

    Επειδη μετα απο τοσες χιλιαδες χρονια η μνημη μου με απατα, θυμιστε μου παλι ποια ειναι η αιτια της εχθρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τούς καταποντίσαμε ολόκληρη ήπειρο.

      Διαγραφή
    2. Η ρήξη μεταξύ Ελλήνων και ατλάντων δεν ανάγεται, όσο αφορά την βάση της, σε αντιτιθέμενα συμφέροντα μεταξύ ανθρώπων. Οι άτλαντες υποδουλώθηκαν και υπηρετούν τούς εκπεσσόντες, οι οποίοι δεν διαθέτουν άλλη δυνατότητα πρόσληψης ενέργειας για να υπάρξουν από τον φόβο, το αίμα και το κρέας των ανθρώπων.
      Στην "Αποκάλυψιν τού Ιωάννου" γίνεται αναφορά στον πόλεμο που έλαβε χώρα μεταξύ τού "Αρχαγγέλου Μιχαήλ και των αγγέλων αυτού και τού Εωσφόρου (Δράκοντος) και των αγγέλων αυτού". Καθώς και ότι "Ο Εωσφόρος και οι άγγελοι αυτού ηττήθησαν και εβλήθησαν εις την γην και  ουδέ τόπος ευρέθει αυτώ έτι εν τω ουρανώ".  (Αποκάλυψις, κεφ. 12, στίχοι 7-10).
      Στην αναφορά, ότι ο Δράκων εβλήθη ηττηθής εις την γην, χωρίς να υπάρχει περιοχή στον ουρανό που αυτός και οι άγγελοί του θα μπορούσαν πλέον να σταθούν, έχω δώσει την ερμηνεία, ότι αυτά τα προφανώς μη υλικά όντα (ως άγγελοι) αδυνατούν να σταθούν οπουδήποτε στον ουρανό, διότι τα προσβάλλει η κοσμική ακτινοβολία. Η δε παραμονή εντός τής γης, τούς εξασφαλίζει το απαραίτητο φίλτρο, για την προστασία τους από αυτήν. Επίσης δεν είναι διόλου τυχαίο, ότι τα τελετουργικά αίματος γίνονται κάτω από την γη στα “καταβάσια. Επίσης”κοντά στα μέρη που γίνονται ανθρωποθυσίες έχουν τοποθετηθεί κατά κανόνα ηλεκτρικές κεραίες, που συγκεντρώνουν την κοσμική ακτινοβολία, όπως οβελίσκοι, ξόανα και μενχίρ. Τα ξόανα ήσαν λαξευμένοι κορμοί δένδρων, στούς οποίους η άκρη είχε πελεκηθεί για να είναι μυτερή, ώστε να λειτουργούν αυτά με βάση τον φυσικό νόμο των ακίδων. Η μορφή τής εκάστοτε θεότητος ήταν απλά χαραγμένη σε αυτά, με αποτέλεσμα τα ξόανα να μην έχουν σχέση με τα αγάλματα, που υπηρετούσαν άλλους σκοπούς.
      Οι εκπεσσόντες αποσπούν επίσης ενέργεια από τούς ναρκομανείς, δεδομένου, ότι πριν εισάγουν αυτοί το δηλητήριο στο σώμα τους, βγάζουν με την σύριγγα μικρή ποσότητα αίματος, που ανακατεύεται με το δηλητήριο. Την ενέργεια από αυτό το αίμα αποσπούν οι εκπεσσόντες, ενώ η βελόνα παίζει ρόλο κεραίας. Η κοσμική ακτινοβολία απορροφάται από το ανθρώπινο σώμα από τις φυσικές κεραίες του, που είναι τα δάκτυλα, με κυριότερη τον δείκτη. Οι ακίδες αυτών των κεραιών είναι τα νύχια. Εάν παρατηρήσει κάποιος τούς εξαρτημένους από σκληρά ναρκωτικά, γίνεται εμφανές, ότι αυτοί είτε τρώνε τα νύχια τους, είτε υπάρχει σε αυτά μεγάλη ποσότητα ρύπων, ώστε να εξουδετερώνεται η ακίδα τής κεραίας.

      Διαγραφή
    3. Ουάου!
      Εσύ κι ο Εργοδότης σήμερα μάς δώσατε εργασία για το σπίτι 😊

      Καλή Εβδομάδα φίλε Διονύση!!!

      Διαγραφή
    4. https://aperopia.fr/10-2021/giati-oi-disekatommyrioychoi-kataskeyazoyn-eidika-katafygia/

      Διαγραφή
    5. Ηριγένεια Ηώς και Αστραίος : Ο Ζέφυρος, ο Βορέας, ο Νότος, ο Εωσφόρος

      Η θεογονία προηγείται κατά πολύ της αποκάλυψης.........

      https://www.huffingtonpost.gr/2015/06/07/story-infographic-greek-goods_n_7528830.html

      Ειδησεις
      Infographic: Το γενεαλογικό δέντρο των αρχαίων θεών όπως δε το έχετε ξαναδεί

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
    6. Όταν η Ελλάδα ήταν Ήπειρος.

      https://www.huffingtonpost.gr/entry/valkanatolia-anakaleftheke-mia-xechasmene-epeiros-40-ek-eton-poe-semperilamvanei-ten-ellada_gr_6215dce3e4b0ef74d727e8ef

      Διαγραφή
  81. "Οι φραγκοι προτεσταντες ειναι επισης"

    https://attikanea.info/η-θεολογικη-ταυτοτητα-του-προτεσταντ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Χαίρετε, οικοδεσπότα και παίδες!

    Συντόμως: Οι (υπήκοοι ενός ενιαίου κράτους, ά λά ΗΠΑ) Άτλαντες ήσαν πολλές φυλές (όπως πχ οι Αζτέκοι, που διατήρησαν και την ανάμνηση της φυλετικής τους πατρίδας - βλέπε ως άλλη μία φυλή πχ και τα νεγροειδή κεφάλια της Λά Βέντα στην Κεντρική Αμερική), και η μία τους καθαρά Έλληνες. Ο κυριώτερος ("αυτόχθων") θεός τους από πολύ παλιά ήταν ο Κρόνος, αλλά με την έλευση των Ελλήνων καθιερώθηκε ο Ποσειδών. (Ετυμολογείται από το: Πότι Δάν = ο ισχυρός κύριος αυτής της γής. Προφανώς στεριανός θεός αρχικά, αλλά αφού συνόδευε τους δικούς μας αποικιστές στα ναυτικά ταξίδια τους, έγινε θαλασσινός.)
    Στην επίθεση εναντίον μας, προφανώς κάποιοι φώναξαν το γνωστό: "- Πίσω, στις ρίζες μας!", "καταργήθηκε" ο Ποσειδών (γιά να μή θυμίζει τους Ελληνογενείς), και επανακαθιερώθηκε ο Κρόνος, ως αιμοβόρος θεός πλέον.

    Αυτοί, οι οποίοι ξεκίνησαν τον πόλεμο εναντίον μας, ήταν ΞΕΝΟΙ. Ο λαός υπάκουσε με το στανιό, με μέτρα καταναγκασμού (αμέτρητα τα ίδια παραδείγματα σήμερα), καί ναί, ο πόλεμος ήταν ένας ακόμη εμφύλιος μεταξύ μας... με επίσης πολλά παραδείγματα. (Τί να πρωτοαναφέρεις; το 1824, ή το 1944; όπου πάλι γιά χάρη ΞΕΝΩΝ αλληλομακελευτήκαμε.)
    (Δεν πήγαν στο πολεμικό μέτωπο να σκοτωθούν οι ΞΕΝΟΙ αρχηγοί. Ένας σκοτώθηκε από σπόντα, ένας την κοπάνησε καί ζή μέχρι σήμερα αυτοκλωνοποιούμενος, κι ένας πέθανε αργότερα. Κάποια μέρα, ίσως αναπτύξω το θέμα. Δεν υπόσχομαι.)

    Θέση του γράφοντος είναι πως σήμερα τα πάντα κρίνονται κατά 99% στην ψυχή, όχι στη βιολογική καταγωγή. (Διότι εσύ είσαι μεν Έλλην, αλλά άμα πιάσουν κορόϊδο το παιδί σου και το κάνουν προδότη; τί γίνεται τότε; ) Πιστεύω πως μεγαλύτερο ρόλο παίζει η ατλαντοφροσύνη, παρά τα γονίδια.
    Τους ατλαντόφρονες τους καταλαβαίνουμε από τη συμπεριφορά τους. Που δεν είναι ακριβώς υπέρ των (ισχυρών) χωρών τους, αλλά πάντα κάτι κρύβουν - που το καταλαβαίνουμε διαισθητικά. (Πχ εκείνος ο μουρτζούφλης ο Μπόλτον.)
    Κι απόλυτα σωστός ο Διονύσης! Κανένα υψηλόβαθμο μέλος φυλετικού ιερατείου δεν θα σου συστηθεί ως τέτοιο! Δεν θυμάστε προ ετών, που πιάσανε (μετά από μεγάλη προσπάθεια) έναν αρχηγό της Μαφίας, που δεν χρησιμοποιούσε τηλέφωνο, αλλά μονάχα προφορικές εντολές... και τελικά τον βρήκαν να βόσκει πρόβατα σ' ένα βουνό της Σικελίας;

    Υγ: Από προηγηθέν σχόλιο: "...ἀπέκτησαν μαζὶ δέκα παιδιά (πέντε ἀγόρια καὶ πέντε κορίτσια)..."
    Έ, ναί! Οι δέκα βασιλείς της Ατλαντίδος επί Κρόνου! (Το 5 καί το 10 παίζουν πολύ ως αριθμοί στα Ατλάντεια πράγματα.) Ή, αν θες, οι 5 Τιτάνες ανήψια του Κρόνου. (Επικρατέστερη μυθολογική εκδοχή: 4 αγόρια: Προμηθέας, Επιμηθέας, Άτλας, Μενοίτιος, και ίσως ένα κορίτσι, η Φοίβη.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μας Εργοδότα σε ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες!
      Ατλαντοφροσύνη λοιπόν...

      Καλή Εβδομάδα φίλε Εργ!!!

      Διαγραφή
    2. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΑΟΥΚΑΝΩΝ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ

      https://www.youtube.com/watch?v=04cm5x_eIgc

      Η ελληνική καταγωγή των Αραουκάνων της Χιλής!

      https://www.youtube.com/watch?v=1yfRNNi4XQc

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
  83. https://attikanea.info/%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CF%80/

    https://attikanea.info/%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CF%80-2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Εμένα μου ήρθε αυτό:

    https://youtu.be/Si1uGtsk0L8

    Καταπληκτική ανάρτηση, περιεκτική, τα λέει όλα, καθώς και τα εξαιρετικά σχόλια. Έχω πολλή μελέτη, να τα δω όλα ένα προς ένα αναλυτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. 😁 thank you, καλώς σας ξαναβρίσκω 😁
    πιδί μ' καλό ισύ 😂
    (Παρεμπιπτόντως, αυτή τη διάλεκτο τη μιλάω άπταιστα χαχαχαχα)
    ...ε, είμαι λίγο "χαμένο" κορμί κι έμπλεξα αυτές τις μέρες 🤣🤣

    Στο Diodotow και the show must gο ooooooooon...the show must go οoooooon yeahhhh!!!


    😄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. «ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»
    https://www.youtube.com/watch?v=qA_MNB-Qr9s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. https://i0.wp.com/digpodcast.org/wp-content/uploads/2020/07/671px-Cannibalism_1571.png?fit=671%2C600&ssl=1&w=640

    https://www.discoverwalks.com/blog/wp-content/uploads/2019/04/gillraysansculottes.jpg

    https://static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2017/07/27/14/women-cannibals.jpg?quality=75&width=640&auto=webp

    https://static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2017/07/27/12/cannibal-spit-rack.jpg?quality=75&width=640&auto=webp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. "All Rothschild's symbols are embedded in and derived from the so called Sacred Geometry. A term invented to hide its origin, and a term frequently attested by the New Age movement. Sacred Geometry is blatantly copied from Pythagoras mathematical teaching. Yet, no one mentions this stunning fact!"

    http://jwilson.coe.uga.edu/EMAT6680Fa06/Hobgood/Pythagoras.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. "The history of Russian Empire - Summary on a map"
    https://www.youtube.com/watch?v=qUgzqkCW6A4
    https://www.youtube.com/watch?v=kjDjnhOzqIU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. https://cdn.quotesgram.com/img/55/31/1492495907-Albert_Pike_NWO.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. "ο αξιωματουχος που κυβερνουσε στην Αυτοκρατορια μας ονομαζοταν Καγκελαριος, μεχρι και το ονομα εκλεψαν οι απολιτιστοι"

    Το όνομα Γάιος Ιούλιος Καίσαρας Χρησιμοποιώντας το λατινικό αλφάβητο της εποχής, από το οποίο έλειπαν τα γράμματα J και U, το όνομα του Καίσαρα θα αποδιδόταν ως GAIVS IVLIVS CAESAR- η μορφή CAIVS είναι επίσης μαρτυρημένη, χρησιμοποιώντας την παλαιότερη ρωμαϊκή αναπαράσταση του G με το C. Η συνήθης συντομογραφία ήταν C. IVLIVS CÆSAR, αντικατοπτρίζοντας την παλαιότερη ορθογραφία. (Το γράμμα Æ είναι ligature των γραμμάτων A και E και χρησιμοποιείται συχνά σε λατινικές επιγραφές για εξοικονόμηση χώρου). Στα κλασικά λατινικά, προφερόταν [ˈɡaː.i.ʊs ˈjuːl.i.ʊs ˈkae̯sar]. Στις ημέρες της ύστερης Ρωμαϊκής Δημοκρατίας, πολλά ιστορικά συγγράμματα γίνονταν στα ελληνικά, μια γλώσσα που οι περισσότεροι μορφωμένοι Ρωμαίοι μελετούσαν. Τα νεαρά πλούσια ρωμαϊκά αγόρια συχνά διδάσκονταν από Έλληνες σκλάβους και μερικές φορές στέλνονταν στην Αθήνα για περαιτέρω εκπαίδευση, όπως ο κύριος δολοφόνος του Καίσαρα, ο Βρούτος. Στα ελληνικά, κατά την εποχή του Καίσαρα, το επώνυμό του γραφόταν Καίσαρ (Kaísar), αντανακλώντας τη σύγχρονη προφορά του. Έτσι, το όνομά του προφέρεται με παρόμοιο τρόπο με την προφορά του γερμανικού Kaiser ([kaɪ̯zɐ]) ή του ολλανδικού keizer ([kɛizɛr]). Στα λατινικά της Βουλγάρας, το αρχικό δίφθογγο [ae̯] άρχισε αρχικά να προφέρεται ως απλό μακρό φωνήεν [ɛː]. Στη συνέχεια, το πληθυντικό /k/ πριν από τα μπροστινά φωνήεντα άρχισε, λόγω της παλατικοποίησης, να προφέρεται ως απαρέμφατο, εξ ου και αποδόσεις όπως [ˈtʃeːsar] στα ιταλικά και [ˈtseːzar] στις γερμανικές περιφερειακές προφορές της λατινικής, καθώς και ο τίτλος του Τσάρου. Με την εξέλιξη των λατινογενών γλωσσών, το affricate [ts] μετατράπηκε σε fricative [s] (έτσι, [ˈseːsar]) σε πολλές περιφερειακές προφορές, συμπεριλαμβανομένης της γαλλικής, από την οποία προέρχεται η σύγχρονη αγγλική προφορά. Το ίδιο το cognomen του Καίσαρα έγινε τίτλος- διαδόθηκε από τη Βίβλο, η οποία περιέχει το περίφημο εδάφιο "Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ". Ο τίτλος έγινε, από τα τέλη της πρώτης χιλιετίας, Κάιζερ στα γερμανικά και (μέσω της παλαιάς εκκλησιαστικής σλαβικής γλώσσας cěsarĭ) Τσάρος ή Τσάρος στις σλαβικές γλώσσες. Ο τελευταίος Τσάρος στην ονομαστική εξουσία ήταν ο Συμεών Β΄ της Βουλγαρίας, η βασιλεία του οποίου έληξε το 1946. Αυτό σημαίνει ότι για περίπου δύο χιλιάδες χρόνια υπήρχε τουλάχιστον ένας αρχηγός κράτους που έφερε το όνομά του. Ως όρος για τον ανώτατο άρχοντα, η λέξη Καίσαρας αποτελεί ένα από τα παλαιότερα, καλύτερα μαρτυρημένα και πιο διαδεδομένα λατινικά δάνεια στις γερμανικές γλώσσες, καθώς απαντάται στα σώματα κειμένων της Παλαιάς Ανώτερης Γερμανικής (keisar), της Παλαιάς Σαξονικής (kēsur), της Παλαιάς Αγγλικής (cāsere), της Παλαιάς Σκανδιναβικής (keisari), της Παλαιάς Ολλανδικής (keisere) και (μέσω της Ελληνικής) της Γοτθικής (kaisar).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. https://twitter.com/GoulidakisGeorg/status/1497664970343002123?cxt=HHwWlsC53eCW48gpAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.goldenlionjewelry.com/wp-content/uploads/2017/04/ukrainian-trident-tryzub-history.jpg

      ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΕΙΤΕ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ (ΤΑΜΓΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΟΙ ΝΟΜΑΔΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ. ΟΥΔΕΙΣ ΣΤΟ «QUORA» ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ, ΟΙ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΑΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΜΙΓΑΔΩΝ ΗΤΑΝ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΙΔΕΩΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ.

      https://pbs.twimg.com/media/Ewe7UpqXEAEYGb5.jpg

      https://steel-mastery.com/image/cache/cache/663001-664000/663307/main/fc7c-8-0-1-0-1-1-490x648.jpg

      http://s155239215.onlinehome.us/turkic/30_Writing/301Tamgas/olhov_RappoportTamgas1.gif

      https://pbs.twimg.com/media/FMjGWi7XEAA0j11?format=jpg&name=medium

      https://community.agriculture.com/t5/image/serverpage/image-id/16516i12EDC9B367BAEEC2?v=v2

      https://qph.cf2.quoracdn.net/main-qimg-1c1b6995ab7462c4740c7dbd845adb47-pjlq

      https://www.quora.com/What-is-the-historical-significance-of-the-Tryzub-to-Ukrainian-people-heraldry-Ukraine-history

      "It is rather fancy in its simplicity. In Ukraine they consider it a “small coat of arms” and already have a few projects for the Big One. It will have a shield with the Trident on it, two Cossaks, one on each side, and two sabers above. It is a puzzle, why they had chosen the Trident. Neither Kievan Rus, nor Ukraine were/are sea powers. Fishing is not an important part of their economy, and the Slavic people never had a Sea God, like Neptun or Poseidon. What they had was Vodyanoy, a evil water spirit, who lived in rivers & lakes. On the other hand, Ukrainians are a rural nation. They like farming, field works and pigs. It was always the most important branch of Ukrainian economy.. Can the coat of arms Trident be just a ordinary pitchfork to stir up manure and hay?"

      http://s155239215.onlinehome.us/turkic/30_Writing/301Tamgas/OlhovskyTamgaEn.htm

      "The builders of the ancient Rus architecture of the pre-Mongol era were Bulgar masters, probably descendents of the masters that built Pliska."

      https://www.quora.com/Is-there-a-connection-between-the-Ukrainian-tryzub-and-the-tridents-and-bidents-of-the-Khazar-Khanate

      "As I understand it, the modern Ukrainian symbol of the Tryzub was adopted in the 19th Century by Ukrainian nationalists from an image that appeared on coins minted by the early rulers of Kiev. Since Kiev was subject to the Khazar Empire before its conquest by the Scandinavian rulers of Novgorod in the 9th Century, it is entirely possible that that image on the Kievan coinage was copied from heraldic symbols used by the Khazars, but that is merely a supposition on my part."

      ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, BIDEN(T) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΙΝΑ (ΚΑΤΑ ΤΟ trident ΚΑΙ bident).

      Διαγραφή
  93. https://isxys.blogspot.com/2022/02/blog-post_68.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. https://rumble.com/vv3j3g--area51-2005-.html
    https://rumble.com/vv7gye-shadowgate-.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. https://diogeneis.blogspot.com/2019/11/blog-post.html
    https://diogeneis.blogspot.com/2015/06/blog-post_7.html
    https://player.vimeo.com/video/686097287?h=daf50ee859

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. https://attikanea.info/η-ανταρκτική-και-η-νέα-τάξη-πραγμάτων-ά/

    ΑπάντησηΔιαγραφή