«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Πέθανε ο Νομπελίστας Καθηγητής Luc Montagnier – Λικ Μοντανιέ. Θάνατος μυστήριο του Νο1 επιστήμονα αμφισβητία της διαχείρισης πανδημίας! Ποιός φοβόταν τον Λικ Μοντανιέ;

Σχόλιο Διόδοτου: Ό,τι είπε ο κύριος Μοντανιέ ας είναι παρακαταθήκη για όλους μας. Πολέμησε για την αλήθεια και γι αυτό είναι σίγουρα αυτή τη στιγμή δίπλα στο Χριστό.
Ούτε μια λέξη στα συστημικά μέσα εξαπάτησης, τα οποία φαίνεται να χαίρονται με αυτή την πολύ θλιβερή είδηση... Υποτίθεται ότι θα εμφανιζόταν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Fuellmich ενώ μόλις πριν από τρεις εβδομάδες έγινε δεκτός στην Ιταλία σαν ήρωας.


 

Πέθανε σε ηλικία 89 ετών (18 Αυγούστου 1932 – 8 Φεβρουαρίου 2022), ο Νομπελίστας Ιατρικής καθηγητής Luc Montagnie. Έσβησε ειρηνικά στο αμερικάνικο νοσοκομείο Neuilly-sur-Seine στο Παρίσι. Ο γιατρός Gérard Guillaume, ένας από τους πιο πιστούς συνεργάτες του μας εμπιστεύεται, ότι έφυγε εν ειρήνη περιτριγυρισμένος από τα παιδιά του.

ήταν βιολόγος κι Ιολόγος αλλά επίσης και κυρίως ένας άνθρωπος αξιοσημείωτης διανόησης που τιμήθηκε με το Nobel Ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη του ιού του AIDS. Διευθυντής του CNRS, καθηγητής στο Institut Pasteur,Διευθυντής του Centre de biologie moléculaire et cellulaire στο Queens College του πανεπιστημίου της πόλης της New York, Διευθυντής ενός institut de recherche στο πανεπιστήμιο Jiao-tong της Shanghai. FranceSoir

H είδηση του απροσδόκητου θανάτου του αποσιωπείται για ευνόητους λόγους από τα Mainstream media.

O θάνατος του επέρχεται καθώς κορυφώνεται παγκοσμίως το κίνημα αντίδρασης κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού με αιχμή τις κινητοποιήσεις στον Καναδά που έχουν ισχυρό αντίκτυπο και στην Ευρώπη.

Ο καθηγητής παρά την προχωρημένη ηλικία του είχε απόλυτη διαύγεια πνεύματος και ήταν εντελώς μάχιμος όπως απέδειξε και η πρόσφατη παρέμβαση του στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο Μιλάνο.

Καθώς επίκειται το τέλος της πανδημίας λόγω και της Όμικρον και η μια χώρα μετά την άλλη αποσύρουν τα μέτρα είναι πιθανόν την επόμενη μέρα ν΄αναζητηθούν ευθύνες.

η Διεθνής κοινή γνώμη χάνει στην πιο κρίσιμη στιγμή τον ιδανικό Δημόσιο Κατήγορο έναντι του παγκόσμιου κατεστημένου. Ποιός φοβόταν τον Λικ Μοντανιέ;

Η λίστα με τις τιμητικές διακρίσεις, τα βραβεία και τα πανεπιστήμια/ερευνητικά κέντρα που συνεργάστηκε ο Καθηγητής:

 


 

 

dimpenews.com 

 

 "Δεν υπάρχει καμία ελπίδα και καμία πιθανή θεραπεία για όσους έχουν ήδη εμβολιαστεί. Πρέπει να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας ότι θα αποτεφρώσουμε πτώματα δικών μας ανθρώπων τα επόμενα χρόνια".
    Luc Antoine Montagnier

 

 

32 σχόλια:

  1. Μόνο θλίψη🌹
    Έφυγε σε μια κρίσιμη στιγμή για την ανθρωπότητα.
    Καλό ταξίδι ΓΙΑΤΡΈ.
    ΜΆΘΑΜΕ ΠΟΛΛΆ ΑΠΌ ΣΈΝΑ.


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέθανε έτσι απότομα...

    Πέθανε..ενώ πριν ένα μήνα μιλούσε στην Ιταλία,για .....

    Πέθανε???

    Ναι!!Ναι!! Πέθανε.



    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ!ΤΟ...ΤΣΕΚΑΡΑΤΕ?!ΧΑΖΑΡΟΣΑΝΟ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΚΑΑΑΡΓΑ!ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. " Δύσκολο να καταλάβει κανείς πώς, αλλά σκότωσαν άλλον έναν! Είναι το μόνο συγκλονιστικό σχόλιο που μπορούμε να προσθέσουμε στον ξαφνικό θάνατο του Luc Montagnier, νικητή του βραβείου Νόμπελ Ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη αυτού του HIV που βρήκε ίχνη στο SARS-Cov-2 επιβεβαιώνοντας την έρευνα που 9 βιολόγοι Ινδοί αναγκάστηκαν να ανακαλέσουν.
      Ο θάνατός του, που αρχικά διαδόθηκε από διάφορα μέσα ενημέρωσης εν μέσω ενός καταιγισμού διαψεύσεων, επιβεβαιώθηκε από την France Soir που είχε επίσης δώσει χώρο στις κατηγορίες του Γάλλου ιολόγου για την τεχνητή προέλευση του πανδημικού ιού Covid-19.

      Ο θάνατός του επήλθε την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, την ίδια ημέρα με την κηδεία του Ιταλού βιολόγου Franco Trinca, ο οποίος έπεσε από μια πολύ βίαιη και ύποπτη μορφή Covid-19, παρά το γεγονός ότι είχε άριστη υγεία και συνήθιζε να φροντίζει τον εαυτό του με χίλιες προφυλάξεις.

      Ο Trinca είχε συχνά υιοθετήσει τις καταγγελίες του διεθνούς φήμης Γάλλου επιστήμονα, ο οποίος, έχοντας εργαστεί στον τομέα των εμβολίων, είχε καταγγείλει τους κινδύνους των γονιδιακών ορών που βασίζονται στο αγγελιοφόρο RNA κυρίως για τον κίνδυνο δημιουργίας εκφυλιστικών ασθενειών του εγκεφάλου από τα πράιονς, όπως τονίζεται στην τελευταία μας έρευνα.

      Οι ιολόγοι που πλησιάζουν πολύ κοντά στην αλήθεια για το SARS πεθαίνουν μυστηριωδώς από ξαφνικές ασθένειες που συχνά δικαιολογούνται από την ηλικία.

      Η είδηση προκάλεσε τέτοια δυσπιστία σε εκατομμύρια και εκατομμύρια θαυμαστές του που παρά το εξώφυλλο της France Soir με μεγάλα γράμματα μετά από τρεις ώρες υπάρχουν ακόμη εκείνοι που δεν έχουν πειστεί ότι ο θάνατός του συνέβη πραγματικά. Είναι η πρώτη φορά στη δημοσιογραφική μου καριέρα που ελπίζω να χρειαστεί να διαψεύσω μια είδηση που μόλις έγραψα... "

      https://www.veteranstoday.com/2022/02/09/virologist-montagnier-died-suddenly-disappears-another-scientist-who-denounced-the-manmade-sars-2-and-the-vaccines-risks/

      Διαγραφή
    2. Αν και όλα είναι πιθανά, τον θάνατο ενός 89χρονου δε τον λες και "μυστηριώδη"...
      Όπως και να έχει όμως, έκανε την ανθρωπότητα φτωχότερη... Ειδικά μια τόσο κρίσιμη στιγμή... Μας έδωσε μεγάλη θλίψη! Του οφείλουμε πολλά γιατί μας αφύπνισε...
      Αιωνία του η μνήμη και ο Θεός να τον αναπαύσει!

      Διαγραφή
  4. Πόσο θα θέλαμε όλοι μας να είναι fake news...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. R.Fuellmich: «Έτσι θα φέρουν την παγκόσμια κυβέρνηση - Μείωση πληθυσμού με mRNA ενέσεις & καταστροφή οικονομίας»

    https://www.pronews.gr/kosmos/1056421_rfuellmich-etsi-tha-mas-feroyn-tin-pagkosmia-kyvernisi-meiosi-plithysmoy-me-mrna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΤΕΛΩΣ[!!!] ΞΑΦΝΙΚΑ...
    ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΕΣ ΠΟΛΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΕΣ.
    ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...
    ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ... ``ΜΑΚΡΟΘΕΝ;;''
    ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΕΤΟΣ ΑΡΑΜΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΛΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ!

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ φίλε Δημήτρη. ΕΧΟΥΝ τρόπους ΚΑΙ μακρόθεν ΚΑΙ άνωθεν !!

      Και ΣΙΓΟΥΡΑ η τεχνολογία που μας έδωσαν είναι αραμπάς μπροστά στη δική τους. Αλλά και η δική τους τεχνολογία είναι αραμπάς μπροστά στην τεχνολογία των ΕΛΛΗΝΩΝ.

      Μην ψάχνεσαι αλλού, δες τη μυθολογία μας. Εκεί βρίσκονται οι αποδείξεις για την τεχνολογία των ΕΛΛΗΝΩΝ.

      Όσο αφορά τον Luc Antoine Montagnier, το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στα Ηλύσια Πεδία και να ΜΗΝ γυρίσει πίσω. RIP.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  7. Εβραιο-Κρητικος Εφιαλτης "ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ" // Κε μετα να θυσιασουμε το Πασχα για να εχουμε ενα κανονικο Καλοκαιρι. Κε μετα ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΕ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ Νεας Δολοφονιας, για να εχουμε μια κανονικη ζωη χωρις εφιαλτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΩΣΤΉ ΤΟ ΚΑΝΈΝΑ ΖΌΡΙ
    ΛΈΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ.
    ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ.


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.pronews.gr/ygeia/1056580_epivevaionoyn-thanato-toy-nompelista-lmontagnier-oi-synergates-toy

      Διαγραφή
  9. ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ ; ;;;;
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΠΌΡΤΑ ; Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ;
    ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...
    Ε ;
    ΝΑΙΑΙΑΙ......ΑΑΑΑ !....
    ΜΜΜ...
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σύμπτωση ήταν τώρα αυτό..;
    Στη Wikipedia εν τω μεταξύ λέει ότι πριν 8 ώρες έγινε επεξεργασία/ενημέρωση, δεν ξέρω τι, πάντως ακόμη δεν γράφτηκε ο θάνατος. Χθες το βράδυ λίγο πριν το γράψεις κι εσύ, έψαχνα στο ίντερνετ και δεν έβρισκα τίποτα μέχρι που δοκίμασα στα γαλλικά αλλά κι έτσι, κάτι λίγα. Άλλο περίεργο είναι ότι τα κατοχικά το γράψανε εδώ και δύο μέρες και πέρασε στο ντουκου, κανείς δεν το είχε πάρει χαμπάρι μια ολόκληρη μέρα.
    Όλα αυτά μ' έκαναν να πιστεύω ότι μάλλον είναι fake.

    Καλό παράδεισο σε αυτόν τον άξιο άνθρωπο που μίλησε την αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τραγωδία: Με εμβολιασμένο το 75% και τριπλά το 50% η Ελλάδα ξεπέρασε σε νεκρούς τις ΗΠΑ! - Τι γίνεται;

    Θλιβερή πρωτιά για τη χώρα μας

    https://www.pronews.gr/ygeia/1056603_tragodia-me-emvoliasmeno-75-kai-tripla-50-i-ellada-xeperase-se-nekroys-tis-ipa-ti

    ------------------------------------------------------------

    Ό,τι λέμε ενάμισι χρόνο τώρα στο Διόδοτο. Οι Έλληνες είμαστε ο κυρίως στόχος από την αρχή: Να δολοφονήσουν όσο περισσότερους από εμάς γίνεται, με τα εμβόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΝΕΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ - ΤΩΡΑ!! - ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΥΣΤΙΆ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ

      Στο Μπαγκλαντές ο Μηταράκης μετά το Πακιστάν: Ανοίγει ο δρόμος για νομιμοποίηση χιλιάδων μεταναστών

      Τώρα πανηγυρίζουν και στο Μπαγκλαντές...

      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1056479_sto-mpagklantes-o-mitarakis-meta-pakistan-anoigei-o-dromos-gia

      Διαγραφή
    2. Κάθε μέρα κι από κάτι. Μας χτυπούν παράλληλα σε τόσα μέτωπα. Κάτι πρέπει να γίνει σύντομα.

      Διαγραφή
  12. Την πάτησε σαν τον Τραγκα. Τον φάγανε μέσα σε δικό τους σφαγείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φαίνεται ότι η τελευταία του δήλωση εξαγρίωσε την Big Pharma οπότε τον τελείωσαν:
    "Άς κάνουν και ένα τεστ για το έιτζ, όσοι έχουν κάνει και τις 3 δόσεις".
    http://ermionh.blogspot.com/2022/02/blog-post_85.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να ΞΑΝΆ-συμπληρώσουμε: Και ένα τεστ γονιμότητας οι νέοι και νέες που εμβολιαστηκαν.

      Εντωμεταξύ,
      με ακυρωμένο το ανοσοποιητικό τους οι εμβολιασμενοι.. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ, αν έρθει κ στην Ελλάδα η σκοπίμως εξαπολυμενη ευλογιά που σκοτώνει κόσμο αυτή τη στιγμή στην Υεμένη.

      Διαγραφή
  14. Τελικα πεθανε η οχι ? Αλλου γραφεται οτι πεθανε, αλλου οτι ζει.
    Το Γαλλικο πρακτορειο παντως δεν επιβεβαιωνει ουτε οτι πεθανε, ουτε οτι ζει.
    Παντως ενας ανθρωπος 90 ετων μπορει να πεθανει και απο φυσικο θανατο,
    δε θα ειναι περιεργο αν πραγματι εχει συμβει.
    Ουτε ομως θα ειναι περιεργο να τον εχουν στειλει αδιαβαστο αφου ηταν
    κακι σπυρι στον κωλο των κοβινταραιων μπολιοδολοφονων.
    Σε καθε περιπτωση ας περιμενουμε να δουμε αν ζει η πεθανε πρωτα
    και μετα συζηταμε τι εγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου αλλά μία θεία μου πέθανε έτσι ξαφνικά ακριβώς 89 ετών.Δύο μέρες δεν αισθανόταν καλά και την τρίτη κατέληξε.Ήταν μία γυναίκα με πλήρη διαύγεια ζωηρή με πολλές δραστηριότητες.Πιστεύω σε αυτές τις ηλικίες οι άνθρωποι σαν ξερά κλαράκια που σπάνε με το παραμικρό.Φυσικά δεν αποκλείω και την άλλη εκδοχή.Όπως και να έχει πραγματικά θα λείψει ένας ακόμη αγωνιστής.Ελαφρύ το χώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ.
    ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΑΜΕΡΙΣΤΑ ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΛΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ.
    ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ.
    ΕΚΒΙΑΣΘΗΚΑΝ ,ΤΟΥΣ ΕΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ.
    ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ.
    ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΣΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
    ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ.
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΘΕ !.
    Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ.
    ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ.
    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΦΘΑΣΕ.
    ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΏΣΟΥΜΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΣΑΝ ΤΥΦΛΟΙ .
    ΤΩΡΑ !!!!
    ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ.
    ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΨΕΥΔΗ
    ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ
    ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΕΡΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
    ΚΑΝΤΕ ΤΟ !!!!!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ,
    ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΠΡΑΓΟΙ.
    ΣΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
    Ο ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΑΣ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΣΗΜΕΡΑ ,ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.
    ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ,
    ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ΚΑΘΉΚΟΝΤΑ
    ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΝ ΠΛΩ .
    ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ.
    ΝΑΙ.ΕΙΧΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ,ΚΑΘΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ,ΣΕ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
    ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΑΖΙ.
    Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ,ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ,ΠΙΟ ΠΡΙΝ ,
    ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ.
    ΠΑΙΔΙΑ !
    ΠΡΟΣΕΧΤΕ !!!!!!!
    ΣΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ.
    ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ,ΤΟΣΟ ΑΤΙΜΑ
    ΤΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ.
    ΠΑΙΔΙΑ !
    ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝ , ΌΣΟ ΜΕΝΟΥΝ ,ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,
    ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΚΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ.
    ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ Ή ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥΣ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.
    ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΧΕΡΙ.
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΑΠΛΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΕΡΙ.
    Ρ Α Β Δ Ι.
    ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΛΘΗ ΤΟΥΜΠΑ.
    ΔΕΝ ΒΑΡΑΜΕ ΤΟΝ ΑΛΚΗ.
    ΒΑΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.
    ΤΟΥΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ.
    ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ,
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ,
    ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ,
    ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΑΣ.
    ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΘΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΤΑΝΙΕ.
    ΕΑΝ ΉΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ,
    Ο ΜΟΝΤΑΝΙΕ ΕΙΝΑΙ ΤΌΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.
    Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ !
    ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ
    ONE DIGITAL SOLDIER.
    QQQQQQQ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ?!!! ΕΔΩ ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ 1η ΜΑΡΤΗ ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ!!! ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 7 ΔΟΣΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ!!! ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ?!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΣ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!!!

      Διαγραφή
    2. ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !
      ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΠΟΣΙΚΟ.
      ΑΑΑΑΑΑ...ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ .
      ΚΑΛΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΨΑΡΙΑ ,ΚΑΛΑΡΕΙ Ο ΚΛΏΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΔΥΟ ΠΑΠΆΡΙΑ.
      ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΑΖΑΡΟ ΚΛΩΝΕ
      ΙΣΑ ΡΟΥΦΑ ΤΡΑΒΑ ΤΟΝΕ.
      ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΣΆΠΙΑ ΕΡΓΔΗΜ ΕΡΓ
      ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΗΜΙΟΥ
      ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΒΑΝΤΖΩΣΕΙ.
      ΜΗΝ ΚΟΥΝΗΘΗΣ !
      ΜΠΙΤΙΣΕΣ !
      ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ !.
      ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΝΟΣΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟ ΟΟΟ ;
      ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ,ΤΟΝ ΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ;
      ΩΩΩΩΩΩΩΩΧΟΧΟΧΟΧΟ !
      ΡΕ ΘΑ ΠΕΣΗ ΠΕΛΕΚΥ ,ΠΟΥ ΘΑ ΓΚΑΡΙΞΗ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΟΛΟΣ !
      ΘΑ ΓΕΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΖΑΝΙΑΡΙΚΑ.
      ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ !
      Ο ΚΛΏΝΟΣ !
      ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    4. ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ.
      ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ, ΜΗΠΩΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ????? ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΤΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ???? Ο ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΩΡΑ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ.

      Διαγραφή
  18. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 2 //
    Ο δικηγόρος Reiner Fuellmich στις εναρκτήριες δηλώσεις του σε αυτό που αναφέρεται ως η «Διαδικασία των Μεγάλων Ενόρκων» μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου ελέγχονται από διεφθαρμένες και εγκληματικές δομές εξουσίας.
    Οργανισμοί όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο ΠΟΥ, το ΔΝΤ και η BlackRock συνεννοήθηκαν με κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο για να οργανώσουν μια πανδημία που σχεδίαζαν εδώ και χρόνια, σύμφωνα με τους δικηγόρους. Στη συνέχεια δημιούργησαν σκόπιμα μαζικό πανικό μέσω ψευδών δηλώσεων γεγονότων και μιας κοινωνικά σχεδιασμένης επιχείρησης τρομοκράτησης του πληθυσμού, μέσω των ΜΜΕ.
    Ο σκοπός αυτού του μαζικού πανικού ήταν να πιέσουν τους πολίτες να δεχθούν τα «εμβόλια», τα οποία την ίδια ώρα αποδείχθηκαν ότι δεν είναι ούτε αποτελεσματικά, ούτε ασφαλή, αντιθέτως είναι πολύ επικίνδυνα και θανατηφορα.
    Η οικονομική, κοινωνική και υγειονομική καταστροφή που προκάλεσαν αυτά τα εγκλήματα μπορούν να μετρηθούν σε εκατοντάδες τρισεκατομμύρια δολάρια.
    Αυτά είπε στην εναρκτήρια ομιλία του ο δικηγόρος R.Fuellmich, ενώ αρκετό ενδιαφέρον προκαλούν τα όσα είπε για τις κυβερνήσεις και τον έλεγχο που θέλουν να έχουν πάνω στους ανθρώπους:
    «Οι κυβερνήσεις μας δεν είναι πια οι κυβερνήσεις μας. Έχουν καταληφθεί μέσω της κύριάς πλατφόρμας των αντιπάλων των ανθρώπων, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το οποίο είχε αρχίσει να δημιουργεί τους δικούς του ηγέτες του πλανήτη μέσω του προγράμματός του των νεαρών ηγετών του πλανήτη ήδη απ’ το 1992 με δύο απ’ τους πρώτους αποφοίτους να ‘ναι η Άνγκελα Μέρκελ και ο Bill Gates.
    Οικονομικά εγκλήματα πέρασαν χωρίς αντιρρήσεις απ’ τους πολιτικούς μας επειδή βοηθούν και υποθάλπουν εκείνους που τα διαπράττουν, ενώ επωφελούνται και οι ίδιοι απ’ αυτά τα εγκλήματα.
    Κύριος σκοπός των αντιπάλων των πολιτών είναι να αποκτήσουν πλήρη και ολοκληρωτικό έλεγχο πάνω μας.
    Αυτό περιλαμβάνει την οριστικοποίηση της λεηλασίας και του πλιάτσικού τους καταστρέφοντας ηθελημένα τις μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις μας, τις επιχειρήσεις μεταποίησης, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόριά μας έτσι ώστε πλατφόρμες όπως η Amazon να μπορέσουν να πάρουν τον έλεγχο.
    Επίσης, αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο του πληθυσμού ο οποίος, κατά τη γνώμη τους, χρειάζεται τόσο μια μαζική μείωση όσο και την παραποίηση του DNA του εναπομείναντος πληθυσμού με την βοήθεια για παράδειγμα πειραματικών ενέσεων mRNA.
    Αλλά αυτό επίσης απαιτεί, κατά την γνώμη τους, την σκόπιμη καταστροφή της δημοκρατίας, των κανόνων δικαίου και των συνταγμάτων μας μέσω του χάους ώστε τελικά να συμφωνήσουμε να απωλέσουμε τις εθνικές και πολιτιστικές μας ταυτότητες και να αποδεχθούμε μια παγκόσμια κυβέρνηση υπό τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, ο οποίος βρίσκεται τώρα υπό τον πλήρη έλεγχό τους και του Παγκόσμιου Οικονομικού τους Φόρουμ, ένα ψηφιακό διαβατήριο μέσω του οποίου κάθε κίνηση θα παρακολουθείται και θα ελέγχεται και ένα ψηφιακό νόμισμα το οποίο θα μπορούμε να λαμβάνουμε μόνο μέσω μιας Παγκόσμιας Τράπεζας, της δικής τους φυσικά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΜΠΟΟΥΟΥΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΕΙΠΕ Ο ΜΗΝΑΡΑΣ ΚΛΏΝΟΣ ΤΡΥΝΤΟ ,ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΗ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΤΟΝΙΑ ΕΞΩ.
    ΣΑΣ ΕΙΠΑ !
    Ρ Α Β Δ Ι.
    ΒΡΕΕΕ ΡΑΒΔΙ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΗ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ,ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ...
    ΘΕΛΕΙ Ο ΚΛΏΝΟΣ ΝΑ ΜΑΘΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ !
    ΞΕΡΕΤΕ ,Η ΜΑΜΑΚΑ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΞΩ ,ΗΤΑΝ swinger.
    ΦΤΥΣΤΟΣ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΡΟ.
    ΑΑΑΑ !
    ΒΕΒΑΙΑ !
    ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ.
    ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΡΟΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΚ ,ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ.
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    Viva la kolares di revulation !
    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ;
    ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ;
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΩΛΑΡΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ.
    ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΣΙΓΑ ΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΠΑΙΔΙΑ !.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΙΑ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ,ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΙΑ ,ΝΤΕ !.
    ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΓΕ ΤΑ ΜΠΥΡΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΣΥΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ.
    ΧΟΧΟΧΟΧΟ !.
    Viva la democracie !.
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΠΙΑ.
    Η ΜΑΜΑΚΑ ΤΟΥ ,ΗΤΑΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟ ΜΟΥΣΤΑΚΑ ,ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ.
    Η ΜΕΡΚΕΛΟΥ ,ΗΤΑΝ ΘΕΙΤΣΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΙΑ.
    Eviva la revolution ,vamos a la playa ,
    ΡΙΧΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ.
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΑΝ "ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΕ"ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ!ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ!ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΧΟΥΝ.....ΕΔΩ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ,ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΧΘΕΣ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ https://www.scribd.com/doc/213899515/Top-Secret-Ufo-1-3 ΑΝΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή