«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

"Θάνατος" Μοντανιέ, η γάτα του Σρέντιγκερ, και.. δόξα σιλικόνης


Ο φίλος Γιώργος Μεταξάς, στο ιστολόγιό του "Κανένα ζόρι", αναφέρει στην ανάρτηση "Τι συμβαίνει με το «θάνατο» (;;;) του καθηγητού Dr. Luc Montagnier;" : 

"..ο καθηγητής Μοντανιέ συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Παστέρ. Μπήκα στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου που έχει το βιογραφικό του, αλλά και στην Αρχική της Σελίδα, και ανακάλυψα ότι δε γίνεται ΚΑΜΙΑ αναφορά στο θέμα «θάνατος Luc Montagnier». Η προσφορά του καθηγητή στο Ινστιτούτο είναι τεράστια. Είναι λοιπόν ΑΔΥΝΑΤΟΝ το Ινστιτούτο να μην αναφέρει κάτι για το θέμα".

Δεν καταλαβαίνω όμως.. γιατί θα έπρεπε να θεωρούμε το σίγουρα ξεπουλημένο Παστέρ, ως έγκυρη πηγή; Και ειδικά για έναν θάνατο Μοντανιέ, τον οποίο Μοντανιέ, σίγουρα έχουν αποκηρύξει εκεί μέσα, και δεν θέλουν να αναφέρεται το όνομά του πουθενά, είτε νεκρός είναι είτε ζωντανός. "Νεκρός" δε, ακόμα χειρότερα, διότι θα έπρεπε στο βιογραφικό να υπάρχει έστω μια νύξη για την αντιεμβολιαστική του καμπάνια.  

Αυτός δείχνει να είναι και ο λόγος που δεν υπάρχει η είδηση θανάτου του σε κανένα ξένο ή ελληνικό συστημικό μέσο. Κι έστω ότι ανέφεραν όλοι αυτοί εδώ το θάνατό του. Δεν νομίζω ότι θα πανηγύριζαν. Θα γινόταν ένα τυπικό πορτραίτο, έτσι για την ιστορία, "ο ιολόγος κάτοχος του βραβείου Nobel για την ανακάλυψη του HIV". Βέβαια, το να αποσιωπήσουν τον θάνατό του συμφέρει ακόμα περισσότερο, γιατί και οι ξανθιές ξέρουν σήμερα ότι υπάρχει ένας ιολόγος νομπελίστας, αλλά ψέκας, ο οποίος είπε ότι θα βιώσουμε εκατομμύρια θανάτους από τα μπόλια.

Ένα άλλο σενάριο που γυρίζει από χθές βράδυ στο μυαλό μου, είναι ότι ο Μοντανιέ.. είναι και νεκρός και ζωντανός.  Αν επρόκειτο να καταθέσει ενυπόγραφα και με όρκο σε δικαστική διαδικασία τύπου "Νυρεμβέργη2"  υπό Reiner Füllmich, για το παγκόσμιο έγκλημα, ..μπορεί νά έπεσαν στο τραπέζι τίποτα πληροφορίες περί σχεδίου δολοφονίας του, οπότε..η καλή αδελφότητα της παγκόσμιας σκακιέρας, φρόντισε να σκηνοθετήσει έναν θάνατο κ' κηδεία Μοντανιέ, με θίασο την ίδια του την οικογένεια. Ο Μοντανιέ αυτή την στιγμή μπορεί να είναι προστατευμένος και φτιασιδωμένος ώστε να μην αναγνωρίζεται, σε ένα ασφαλές μέρος. Κάτω από ένα τέτοιο πρίσμα, είναι άχρηστο να προσπαθούμε να εντοπίσουμε, ο Καταχανάς, ο Κώστας Ταύρος ή όποιος άλλος.. αν είναι fake news ή όχι η είδηση του θανάτου του. Για τις ώρες που διανύουμε.. ο Μοντανιέ μπορεί να μην είναι ούτε ζωντανός ούτε νεκρός. Σαν τη γάτα του Σρέντινγκερ.

Και άντε..  πες ότι γίνεται αυτό που έγραψα σήμερα σε σχόλιο στα Αττικά Νέα. Ότι ο Μοντανιέ βγαίνει και διαψεύδει τον θάνατό του. Τί είδους βίντεο θα είναι αυτό.. Ανάμεσα σε τυχαίο κόσμο σε μία πλατεία; Σε στούντιο με green screen; Προσωπικό βίντεο; Με τα εγγόνια του; Και θα είναι όντως ο Μοντανιέ..; Μήπως θα είναι όντως ο Μοντανιέ, αλλά από κάποια άλλη περιοχή κι όχι αυτή που μάς δείχνουν; Μήπως αυτό που θα βλέπουμε θα είναι μία ακόμα δόξα σιλικόνης; Δηλαδή όχι ο πραγματικός Μοντανιέ, αλλά κάποιος ηθοποιός με μάσκα κι ανεξαρτήτως αν τον τοποθέτησαν οι κακοί ή οι καλοί..;

Τον θυμάστε τον Πομπέο..;

Όπως ο Πάνος Καμμένος, έκανε κι αυτός μια μαγική δίαιτα τον περασμένο Σεπτέμβριο. Εμφανίστηκε και στο Fox News τώρα τελευταία:


 

Αλλά ΩΠΑ...!!!!! .... Τί είναι αυτό ρε παιδιά στο λαιμό του;


 Εδώ, από άλλη τηλεοπτική εμφάνιση:



Σκιά από γωνίες φωτός δεν είναι, τραχειοτομή δεν είναι, γιατί θα είχε τουλάχιστον μια ευπαρουσίαστη βαλβιδούλα. Τότε τί είναι..;; Γιατί εμένα ρε παιδιά μού φέρνει στο μυαλό μασκούλα αλα Mission: Impossible;


 

Κι αυτός ο καψερός εδώ, τα ίδια:


 

Ένα λοιπόν ξέρουμε, για το τί παίζεται γύρω μας αυτή την εποχή: Την τύφλα μας ξέρουμε. Γίνεται τρελλό παιγνίδι και απ' την κακή συμμορία κι απ' την καλή. Εμείς απλά αντιδράμε σε ό,τι μάς ενοχλεί και μάς στερεί τις ελευθερίες μας και απειλεί τη ζωή μας, δεν παύει όμως καθημερινά, το όλο σκηνικό, να θυμίζει Ζώνη του Λυκόφωτος όσο πλησιάζουμε στην στιγμή κοσμογονικών αποκαλύψεων και εκπλήξεων.

 Enjoy the Show Fellows!

 

  ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


Monolink - Return to Oz (ARTBAT Remix) (Edit)


 

 

21 σχόλια:

  1. ετικετες Ραβδι ,Καμπαλα ,Γδαρσιμο ,Καταπακτη ,Ουστ στο διαλο .
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
    -----------------------------
    ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΕΛΙΟΥ ,ΕΣΕΙΣ ;
    ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΡΑΒΔΙΑ ,ΕΣΕΙΣ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΡΙΖΕΙ Η ΓΡΙΠΠΗ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ https://twitter.com/people/status/1491844427064786944?s=28 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΑ,ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ!ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ)ΑΝΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ, ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

    ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΟΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΟΝΤΑΝΙΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.

    1) ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝΕ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ Η ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ.
    ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΕΝΟ.

    2) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΕΝΩ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΚΥΡΟΥΣ.

    3) ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΕΣΤ HIV (AIDS) ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ KAI MAΛΙΣΤΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID.

    4) O EΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΤΕΣΤ PCR KARRY MULLIS, ΠΕΘΑΝΕ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ COVID. H ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΟΝΤΑΝΙΕ, ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ AIDS; EAN ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ KΩMIKOTΡΑΓΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Ο ΜΟΝΤΑΝΙΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, ΟΙ ΤΡΙΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ HIV ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    5) ΕΠΙΣΗΣ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΑIDS. EINAI XΡΟΝΙΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ HIV; MHΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ;

    6) EΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, Η BIG PHARMA ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ HIV, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ;

    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ.

    7) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΔΗΛΩΣΗ:
    OI ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

    ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΑΝΙΕ ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΕΤΥΧΕ Η ΑΠΕΤΥΧΕ.

    ΕΠΙΣΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ Η ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΝΤΑΝΙΕ, ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
    Ο ΜΟΝΤΑΝΙΕ ΛΟΙΠΟΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙA ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ HIV.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω Φίλε ΗΛΙΑ+++ οτι εισήλθαμε σε μια φάση του σχεδίου των σκοτεινών, στην οποία η πληροφόρηση γίνεται υπερ-πληροφόρηση. Τα σημεία που θα πρέπει να προσέξουμε είναι τόσα πολλά, που θα χάσουμε τη "μπάλα". Ποντάρουν οτι στο τέλος θα βαρεθούμε και θα σιχαθούμε και θα τα παρατήσουμε.

      ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.

      Σε όσα είπες, βάλε και οτι έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν "μελέτες" οτι ένα σωρό απο συνήθειες προκαλούν "καρδιακά" επεισόδια. Αυτό για να δικαιολογήσουν τις ανακοπές.

      Αλλάξαμε πίστα και πρέπει να εξοικειωθούμε με τις νέες συνθήκες.

      Έρρωσο Αδελφέ

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. ΗΛΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ.
      Ο ΚΥΡΙΟΣ HARRY WINDSOR TYXAINEI NA EXEI TON AΡΙΘΜΟ 91.
      Η ΚΟΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΗΔΗ, ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ, ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.
      HARRY WINDSOR...... ARRESTED & EXECUTED.
      EΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ...
      ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΔΕΛΥΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ...
      ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ, ``ΑΛΗΘΕΙΑ.... ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ;''
      ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.
      ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΗΔΟΝΗ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΕΝΙΚΑ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ. ΗΔΟΝΗ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    3. HARRYYYYYY!!! OY ου ΟΥ ου.
      EΛΛΗΝΙΚΑ ΩΡΕ ΜΥΡΜΙΔΟΝΑ,
      ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗ.

      Διαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΛΗΤΕΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.

    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/chasame-vasta-kina-oyte-o-pio-stygnos-di/
    «ΧΑΣΑΜΕ, ΒΑΣΤΑ ΚΙΝΑ»!!! Ούτε ο πιο στυγνός δικτάτωρ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ αυτά που θα ΔΕΙΤΕ στο ΒΙΝΤΕΟ του απόλυτου ΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ. ΘΑ ΛΙΝΤΖΑΡΙΣΤΟΥΝ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ!

      Διαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ;
    ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΣ ΤΡΑΚΤΕΡ;
    ΚΑΛΑ ΡΕ, ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ;
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΕΙΣ;
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=273368421579800&id=100067199320147

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.facebook.com/paris.leone/posts/5130642820300949
    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ……

    ----------------------------

    https://www.facebook.com/jonathan.kent.92167/posts/638304894100086
    ΗΡΩΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!! ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ!

    --------------------------------

    https://www.gettr.com/post/ptnb8qa563
    ΑΙΣΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ😁

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://www.facebook.com/Treloshub/photos/a.100327958722428/316979163723972/

    H ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ.

    https://www.el.gr/ellada/kommata/agria-gioycharismata-kata-georgiadi-s/
    Άγρια γιουχαρίσματα κατά Γεωργιάδη στην Καστοριά – ΒΙΝΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΩΣΤΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΧΑΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ ΜΕ ΝΟΗΜΑ -RETURN TO OZ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://www.youtube.com/watch?v=TxJyAiT5ZxI

    Σε αυτό το βίντεο, ένας κύριος μάς εξηγεί ότι υπήρξαν πολλές διαψεύσεις του θανάτου του καθηγητή Μοντανιέ, γιατί ήταν ένας ξαφνικός θάνατος σε κρισιμη στιγμή για την αντιεμβολιαστική επανάσταση, και πολύς κόσμος δεν ήθελε να το παραδεχτεί, δεν το χωρούσε το κεφάλι του.
    Επίσης ότι επειδή στην Ιταλία αγαπήθηκε πολύ, γι αυτό και οι Ιταλοί βρέθηκαν αυτή τη φορά πιο μπροστά στην ενημέρωση από τους Γάλλους.
    Επίσης λέει ότι όπως υπάρχει μία τάση, κάποια μέσα να εμφανίζουν νεκρούς κάποιες διασημότητες, χωρίς να είναι νεκροί, έτσι υπάρχει και η αντίθετη τάση. Μία τέτοια γνωστή ιστοσελίδα διέψευσε τον θάνατο του καθηγητή, και το κείμενο ήταν ολόιδιο με μία παλιότερή της διάψευση του θανάτου του dj David Guetta.
    και αρκετά άλλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ...
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ...
    ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕ ΣΦΙΓΜΕΝΗ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΩΖΕΙ.
    Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΝΕ ΜΟΔΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...
    ΕΝΑ ΖΙΒΑΓΚΟ ΣΩΖΕΙ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ``ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ''...
    ΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ... ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ!
    ΚΑΙ ΛΑΛΙΩΤΗΣ...
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα
      Και όχι μόνο..
      https://www.thessaliatv.gr/news/114109/aleksis-tsipras--viral-egine-to-zibagko-pou-forouse-sti-thraki--apisteuta-sxolia-sto-twitter/

      Διαγραφή
  12. https://i.postimg.cc/mg2gTXX5/Pompeo-Teeth.png
    https://youtu.be/mbSS9w2jQpU?t=291
    https://youtu.be/5GUrbch82fA?t=234

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://hugelolcdn.com/i/810845.jpg
    https://s20.directupload.net/images/220217/njtb2kca.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΙΝΓΚΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑΣ ΑΝΝΑΣ.

      Διαγραφή