«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

10-12 Ιαν.2022 έλαβε χώρα απροσδόκητη εμφάνιση ρωσικού πυρηνικού υποβρυχίου με 16 πυρηνικούς πυραύλους RSM-56 Bulava (SS-NX-30) κοντά στις ακτές των ΗΠΑ (βίντεο)

 

 


Ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο με 160 πυρηνικές κεφαλές εμφανίστηκε στα ανοικτά των ακτών των ΗΠΑ μεταξύ 10 και 12 Ιανουαρίου του 2022.
 

Το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο σχεδιασμού Borey, οπλισμένο με 16 βαλλιστικούς πυραύλους Bulava, εμφανίστηκε απροσδόκητα στα ανοικτά των ακτών των Ηνωμένων Πολιτειών, γεγονός που τρόμαξε πολύ την Ουάσινγκτον. Καθένας από τους πυραύλους που διαθέτει το υποβρύχιο είναι ικανός να μεταφέρει έως και 10 πυρηνικές κεφαλές, γεγονός που δημιούργησε εξαιρετικά σοβαρό κίνδυνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες, ιδίως από τη στιγμή που δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστεί το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο.
 

Όπως προκύπτει από το υλικό που παρουσίασε δημοσίευμα του NetEase, το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο σχεδιασμού Borey (σύμφωνα με άλλες πηγές, μπορούμε να μιλάμε για το υποβρύχιο σχεδιασμού Akula), προσέγγισε απαρατήρητο τις αμερικανικές ακτές, παραμένοντας εκεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Διαπιστώθηκε τελικά η θέση του υποβρυχίου από μετακινήσεις του πληρώματος.
 

Η Ρωσία είναι έτοιμη να κρατήσει συνεχώς τις Ηνωμένες Πολιτείες σε αγωνία με τα υποβρύχια της, ικανά να καταστρέψουν το μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σε λίγα λεπτά.
Εάν η Ρωσία αποφασίσει πράγματι να εξοπλίσει μια ναυτική βάση στην Κούβα ή στη Βενεζουέλα, όπως αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, τότε τα ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια θα μπορούν να περιπολούν συνεχώς στα ύδατα κοντά στις αμερικανικές ακτές, γεγονός που προφανώς θα αποτελέσει πολύ μεγάλο πρόβλημα για την Ουάσιγκτον.



33 σχόλια:

  1. Η Ρωσία Είναι Έτοιμη Να Καταστρέψει Δορυφόρους Και Να Επαναφέρει Την Ευρώπη Στο 1980 Χωρίς Ίντερνετ Και Κινητή Τηλεφωνία;

    - - -

    Την απαγόρευση λειτουργίας επί ευρωπαϊκού εδάφους κάθε Ρωσικού μέσου ενημέρωσης, και συγκεκριμένα το Russia Tοday και το Sputnik, ανήγγειλε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, σε κοινή δήλωση που έκανε με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ, αφήνοντας την Ευρώπη να την παραπληροφορούν μόνο τα Δυτικά ΜΜΕ, στερώντας την από μια διαφορετική άποψη!

    Όμως αυτό ελλοχεύει μεγάλο κίνδυνο η Ρωσία να πραγματοποίηση εκτόξευσης πυραύλων (ως αντίποινα) που θα μπορούσαν να καταστρέψει στρατηγικούς δορυφόρους της ΕΕ, ακόμα και των ΗΠΑ, στερώντας την «Γηραιά ήπειρο» από δορυφόρους παρακολούθησης, πλοήγησης και επικοινωνιών, ίντερνετ, και τηλεοπτικές μεταδόσεις!

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρωσία εκτός από αντι-δορυφορικούς πυραύλους, μπορεί να καταστρέψει δορυφόρους με το MiG-31, το «διαστημικό» μαχητικό της Ρωσίας, με την ονομασία, φονιάς των εχθρικών δορυφόρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεύτερη φάση επανεκκίνησης μετά την πλανδημία: κατάρρευση παγκοσμίου διαδικτύου και αποδολοριοποίηση. Κι όλα επιταχύνθηκαν μετά την καταστροφή των 40 από τους 49 δορυφόρους του Musk …λόγω γεωμαγνητικής καταιγίδας…
    Μάλιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://katohika.gr/stranger-voice/ti-oraia-pou-itan-palia-me-ton-kanape-mas-tis-mpyritses-kai-tin-pitsa-mas-na-vlepoume-tous-natoikous-stin-tileorasi-na-vomvardizoun-averta/

    Του Γκόνου / Καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://katohika.gr/diethni/apefthynomai-stous-eirinistes-kai-ponopsychous-pou-echoun-kataklysei-to-fb-teleftaia-mera/

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΟ;;; ΕΝ ΜΕΡΕΙ...
      ΠΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, Η ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ!
      ΑΣ ΥΠΟΤΕΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΚΑΚΟΣ ΡΩΣΟΣ ΕΜΕΝΕ ΑΠΡΑΓΟΣ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ..
      ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ ΑΣΥΔΟΤΗ;
      ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ;
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΓΝΩΜΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΓΑ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ, ΟΜΕΛΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ...
      ΜΕ Π@ΡΔΕΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ.
      ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΜΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΕΝΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.
      ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ;;;
      ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ...
      ΕΞΑΦΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΡΦΩΜΕΝΑ.
      ΘΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ, Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΡΥΠΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΤΩΣΕΙΣ;

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ



      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα σε όλους, μερικές χρήσιμες πληροφορίες:

    Έως και 920 αιτήσεις αποζημίωσης έχουν υποβληθεί από άτομα που τραυματίστηκαν σοβαρά μετά τη λήψη του εμβολίου για τον Covid-19 καθώς οι αξιώσεις μπορεί να αγγίξουν τα 110 εκατομμύρια £. Το Πρόγραμμα Πληρωμής Ζημιών Εμβολίου (VDPS) επιτρέπει σε άτομα που φέρεται ότι είναι βαριά ανάπηρα λόγω εμβολιασμού να διεκδικήσουν μια εφάπαξ πληρωμή αφορολόγητου ύψους 120.000 λιρών.
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-10556213/Covid-vaccine-claims-hit-110m-920-compensation-applications-filed.html

    Αυτή η επιχείρηση δεν έχει την παραμικρή όψη πολέμου. Για πραγματικούς πολέμους και βομβαρδισμούς πρέπει να δείτε τι έκαναν ο Μπιλ Κλίντον και ο Τζορτζ Μπους τις δεκαετίες του 1990 και του 2000 όταν βομβάρδισαν και σκότωσαν παιδιά Σέρβων και Ιρακινών αντίστοιχα. Είναι το βαθύ κράτος στην Ουάσιγκτον που έχει αίμα στα χέρια του. Όχι η Ρωσία του Πούτιν.
    https://www.aljazeera.com/news/2022/2/27/ex-russian-official-putins-plan-is-full-victory-on-march-2

    Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ την εντολή της δικτάτορος Jacinda Ardern για τα εμβόλια: "Πρόκειται για σοβαρή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων"
    https://newspunch.com/new-zealand-high-court-ends-jacinda-arderns-vaccine-mandate-its-a-gross-violation-of-human-rights/amp/

    -
    Τρομακτική και ξεκάθαρη η καταγγελία Έλληνα ομογενή που ζει στην Μαριούπολη. ''Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε την πόλη, γιατί θα μας σκοτώσουν οι ουκρανοί φασίστες''!
    https://www.youtube.com/watch?v=NHfAcIPyhGk&ab_channel=SKAI.gr (Από ΣΚΑΙ παρακαλώ)

    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ !! ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ
    https://www.youtube.com/watch?v=JDV5WYe6yUU&ab_channel=AMAZINGDIO

    Το αμερικανικό CBS παρουσίασε την Κωνσταντινούπολη ελληνική:
    https://www.in.gr/2022/02/28/politics/diplomatia/amerikaniko-cbs-parousiase-tin-konstantinoupoli-elliniki/ Το in.gr τέτοια είδηση;;;;

    Ας απολαύσουμε την ταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΣΟΥΤΙΝΟ ΜΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΣ ΦΙΛΕ!

      Διαγραφή
    2. Ναι είναι αληθέστατο αυτό για την Νέα Ζηλανδία. Μιλάω με φίλους Μαορί εκεί και από χθες είναι ανακουφισμένοι για αυτή την εξέλιξη! Δικαιώθηκαν δικαστικά μέσα στην φωλιά του Κούκου! Τέλος η υποχρεωτικότητα! Είναι πολύ σημαντική εξέλιξη.

      Φοίβη

      Διαγραφή
    3. Είπαμε πολλές φορές οτι όταν "τελειώνει" ένα αφήγημα, η συμμορία δημιουργεί άμεσα ένα νέο (τον "πόλεμο"), το οποίο εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς.

      1. Να ΜΗΝ αντιδράσουμε στην κατάρρευση του "γιού" και δούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ
      2. Να ΜΗΝ έχουμε χρόνο να πάρουμε μια ανάσα απο το κακό
      3. Να ΜΗΝ έχουμε πληροφόρηση, μέσω αποκλεισμού καναλιών στο internet
      4. Να ΜΗΝ έχουμε χρόνο να ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ, μέσω της τεχνητής ΥΠΕΡΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
      5. και και και και

      Όλα για να υποτάξουν το ΝΟΥ μας και τη ΣΚΕΨΗ μας. Όλα για να κάνουν την ανθρωπότητα να έχει ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ και μαύρες σκέψεις που παράγουν ΤΡΟΦΗ για αυτούς.

      Γελάτε, χαμογελάτε, διασκεδάστε, ΜΗΝ τους κάνετε τη χάρη να υποταχθείτε στον αρνητισμό. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. Η σκέψη μας ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ καταστάσεις. Ο καθένας ξεχωριστά είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ.

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  5. https://www.el.gr/diethni/gaiostratigiki/kai-tora-trechete-nea-kinisi-mat-tis-ros/
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΤΕ! Νέα κίνηση ΜΑΤ της Ρωσίας με την Κίνα – ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Εβραιο-Κρητικος παν-μαλιακαρος κε παν-ηλιθιος Εφιαλτης, αντι να διεκδικησει ρολο ειρηνοποιου κε να στειλει εστω ανθρωπιστικη βοηθεια, ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ κε την εβαλε στους εχθρους της Ρωσιας, στελνοντας δυο αεροπλανα με στρατιωτικο υλικο //
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΙΝΗΤΑ ΕΥΡΩΠΑΗΚΑ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΑ ΣΑΠΙΑ ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΑ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ? ΔΙΟΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ //
    ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ-ΟΚΤΩ (78) ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟ ΝΑΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ //
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΗΚΕΣ ΚΟΤΕΣ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ //
    «ΜΑΖΙ, ΜΑΖΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΕ ΝΑΖΙ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΩΣΕ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΡΩΣΙΑ:

      https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/1061738_me-36-dis-eyro-dorodokise-tin-kyvernisi-i-komision-gia-tin

      ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 3,6 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ,
      ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

      Διαγραφή
  7. https://www.rt.com/news/550896-biden-trip-taiwan-invasion/
    Οι ΗΠΑ στέλνουν αντιπροσωπεία στην Ταϊβάν εν μέσω φόβων «εισβολής».

    Το ταξίδι από πρώην στελέχη του Πενταγώνου και της εθνικής ασφάλειας είναι μια ένδειξη υποστήριξης για το νησί που διεκδικεί το Πεκίνο

    Σε συνέντευξή του την περασμένη εβδομάδα, ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι η Κίνα θα κινηθεί «απόλυτα» στην Ταϊβάν κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Μπάιντεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/1061748_50000-sklirotrahiloi-sivirianoi-stratiotes-metaferontai

    50.000 σκληροτράχηλοι Σιβηριανοί στρατιώτες μεταφέρονται από Άπω Ανατολή - Αυτοί «πάτησαν» τον Χίτλερ στο Βερολίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ.
    ΕΥΓΕ ΜΕΓΑ ΠΟΥΤΙΝ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.
    ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/1061745_oykrania-proelaynei-kai-sti-hersona-o-rosiko-stratos

    Ρωσικά τα παράλια της Ουκρανίας - Μπήκε και στη Χερσώνα ο Στρατός της Ρωσίας - Δείτε χάρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα Ηλία μου, με υγεία και έσοδα στην εργασία σου.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ ΗΛΙΑ+++

      Για σένα ο χάρτης, μαζί με μια εναλλακτική προσέγγιση του ΓΙΑΤΙ γίνονται όλα.

      "Is Discovery of an Ancient Ark driving the escalating Ukraine conflict?"
      "Είναι η ανακάλυψη μιας Αρχαίας Κιβωτού που κλιμακώνει την σύγκρουση στην Ουκρανία;"

      Είναι στα Αγγλικά.

      Εδώ το original κείμενο :
      https://exopolitics.org/is-discovery-of-an-ancient-ark-driving-the-escalating-ukraine-conflict/

      Έρρωσο Αδελφέ ΗΛΙΑ+++

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. Καλά έκανες και ξαναέβαλες τον σύνδεσμο φίλε Διός Κούρε. Σάς τον είχα δώσει κι εγώ σε σχόλιο πριν από 5 ημέρες αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε περαιτέρω.

      Διαγραφή
  10. https://anatropitora.blogspot.com/2022/03/o.html#more

    Gia na mas anevei ligo i piesi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο που το υπενθυμιζεις φίλε μου Pananas, γιατί λίγοι γνωρίζουν.

      Διαγραφή
  11. Προς :

    Τον κύριο πρόεδρο της Ρωσικής ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Βλαντίμιροβιτς Πούτιν

    Τον υπερήφανο λαό της Ρωσικής ομοσπονδίας.

    Θέμα: Εις Το Όνομα Του Πατρός και Του Υιού και Του Αγίου Πνεύματος, του ελληνικού λαού και του ελληνικού στρατού, καταδικάζουμε τις πράξεις των εγκάθετων πολιτικών εναντίον των αδελφών μας Ρώσων.

    Αξιότιμε κύριε πρόεδρε της Ρωσικής ομοσπονδίας και αγαπητέ αδελφέ λαέ της Ρωσίας. Οι Έλληνες στην συντριπτική τους πλειοψηφία τάσσονται υπέρ της στρατιωτικής επιχείρησης και της αποστολής ειρηνευτικής δύναμης, πράξις την από 24.2.2022 η οποία συντελεί στην διασφάλιση των ρωσικών συμφερόντων αλλά και στην προστασία του ουκρανικού λαού.

    Αγαπητή Ρωσία , ο ελληνικός λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία στέκεται δίπλα στον αγώνα σας εναντίον των παγκοσμίων εγκληματιών πολέμου. Ο ελληνικός λαός στέκεται δίπλα σας και είναι υπερήφανος που ακολουθείτε τον δρόμο του Μεγάλου Αλεξάνδρου ως όργανα του Θεού. Ο ελληνικός λαός σε καμία περίπτωση δεν συμμερίζεται τα λόγια και τις πράξεις των πολιτικών που έχουν καταλάβει εδώ και 48 χρόνια την εξουσία με πραξικόπημα. Ο ελληνικός λαός κύριε πρόεδρε της Ρωσικής ομοσπονδίας ήταν είναι και θα είναι μαζί σας παρά τις προδοσίες που έχει υποστεί εκ μέρους σας . Ο ελληνικός λαός, λαέ της Ρωσικής ομοσπονδίας είναι μαζί σας .

    Στο πλαίσιο αυτό κύριε πρόεδρε και λαέ της Ρωσίας να σας υπενθυμίσω ότι δεν φοβόμαστε ως Έλληνες να πολεμήσουμε με τον οποιοδήποτε στρατό. Αποδείξαμε άλλωστε στους Πέρσες, τους Ιταλούς, τους Γερμανούς, τους Βούλγαρους ότι η Ελλάς δεν πέφτει. Ωστόσο δίνει την ευκαιρία σε κάθε λαό να συνεργαστεί μαζί της .

    Μην μας υποτιμάτε κύριε πρόεδρε. Η ψυχή ενός του Έλληνα αξίζει όσο το πλούτωνιο του Αιγαίου πελάγους. Κανένας δεν μπορεί να κατακτήσει την Ελλάδα διότι την Ελλάδα την φυλάνε οι ουράνιες στρατιές.

    Αξιότιμε πρόεδρε της Ρωσικής ομοσπονδίας είμαστε δίπλα σου σε ότι χρειαστείς!!!

    Ιωάννης Καπρίτσιας.

    Αυτό αδελφέ εάν θέλεις να το συμπεριλάβεις στα σχόλια ή σε ανάρτηση ή και να το απορρίψεις. Μόνο σε παρακαλώ χωρίς την επεξήγηση που σου δίνω τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή η επιστολή αυτή.. αν δεν είχε τη φράση "παρά τις προδοσίες που έχει υποστεί εκ μέρους σας". Ακυρώνει όλη την επιστολή γιατί είναι προσβολή προς τους δέκτες της επιστολής, τους Ρώσους, και δεν είναι και αλήθεια. Οι προδοσίες έγιναν από το χαζαρικό-κομμουνιστικό καθεστώς που είχε καταλάβει τη Ρωσία (όπως συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα), και όχι από το ρωσικό έθνος. Οι μπαρούφες που κυκλοφορούν περί των Ορλωφικών, επίσης δεν ισχύουν, γιατί το έχω ψάξει ενδελεχώς το θέμα. Μόνο λάθη και στρατηγικές τσαπατσουλιές είχαν γίνει -και από τα ρωσικά στρατεύματα και από την λανθασμένη στρατηγική των Ελλήνων οπλαρχηγών- που δυστυχώς.. αυτά τα λάθη οδήγησαν σε ήττα και σφάξιμο του του τότε ελληνικού πληθυσμού από τους τούρκους.. κατά το 1/3 !!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΤΣΑΠΡΟΝΙΑ...ΤΣΑΠΡΙΤΣΙΑ ΤΣΑΠΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝ
      ΕΛΛΗΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΡΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    3. Είσαι λάθος Κώστα. Τα Επτάνησα παραδόθηκαν σε συνεργασία με τους Ρώσους. Ο συμμορίτοπολεμος είχε γεύση ΕΣΣΔ.. Οι μποσελβικοι υποκίνησαν τους Εάμ Βούλγαρους και τους αλβανούς...

      Διαγραφή
  12. ΑΡΧΟΝΤΑΝΘΡΩΠΕ ΣΕΡΓΚΕΙ ΛΑΒΡΩΦ, ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ,
    ΘΑ ΣΕ ΕΣΦΙΓΓΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ.
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ.
    ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΣΕΡΓΚΕΙ ΛΑΒΡΩΦ.
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΛΥΚΙΑ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ,
    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/1061940_rosiko-ypex-apeilei-tin-eyropaiki-enosi-me-skliri

    Ρωσικό ΥΠΕΞ σε ΕΕ: «Έρχεται σκληρή απάντηση στις κυρώσεις σας - Δεν κρύβεστε πλέον - Θέλετε την εξόντωση της Ρωσίας»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/1061906_nmentventef-pros-dysi-prosexte-syhna-oi-oikonomikoi-polemoi

    N.Mεντβέντεφ προς Δύση: «Προσέξτε, συχνά οι οικονομικοί πόλεμοι γίνονται πραγματικοί»!

    Σε ευθεία απειλή κατά της Δύσης προχώρησε ο πρώην Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ ο οποίος δήλωσε για τις δυτικές κυρώσεις που αποσκοπούν στην καταστροφή της ρωσικής οικονομίας ότι «Μην ξεχνάτε ότι στην ανθρώπινη Ιστορία, οι οικονομικοί πόλεμοι πολύ συχνά μετατρέπονται σε πραγματικούς»!


    Λέει μάλιστα χαρακτηριστικά «κύριοι να προσέχετε την γλώσσα σας».

    Ο Ν.Μεντβέντεφ απάντησε στον Γάλλο υπουργό Οικονομικών με tweet για τα περί εξαπόλυσης «οικονομικού πολέμου» κατά της Ρωσίας.

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διεξαγάγει οικονομικό και χρηματοπιστωτικό πόλεμο κατά της Ρωσίας, είπε ο Μπρούνο Λεμέρ.

    «Θα εξαπολύσουμε έναν ολοκληρωτικό οικονομικό και χρηματοπιστωτικό πόλεμο στη Ρωσία»

    Σημειώνεται ότι ο Ν.Μεντβέντεφ είναι Ρώσος πολιτικός. Διατέλεσε πρωθυπουργός της Ρωσίας, ή αλλιώς υπουργός του Κράτους της Ρωσίας, από τις 8 Μαΐου 2012 ως τις 14 Ιανουαρίου 2020. Στις 16 Ιανουαρίου 2020 διορίστηκε στην θέση του Αντιπρόεδρου του Συμβουλίου Ασφαλείας.

    Συνεπώς δεν είναι κάποιος τυχαίος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/1061921_epemvasi-stin-oykrania-polonia-kai-voylgaria-den-stelnoyn

    Πολωνία & Βουλγαρία αρνήθηκαν να στείλουν μαχητικά αεροσκάφη στην Ουκρανία: «Το ΝΑΤΟ δεν έχει θέση σε αυτή τη σύρραξη»

    «Ρήγμα» σε ΝΑΤΟ και ΕΕ – Βαρσοβία: Μόνο ανθρωπιστική βοήθεια - Μεγαλοπρεπές «άδειασμα» στον «Ύπατο» Ζοζέπ που είχε προαναγγείλει την αποστολή αεροσκαφών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

    ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΠΟΥΤΙΝ.

    ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ,
    ΤΟ ΒΑΘΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΧΑΖΑΡΟΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,
    ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ,
    ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΛΩΝ, ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΛΙΣΜΟΥ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.

    ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΣΑΣ.

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/1061972_sta-ypsi-i-dimofilia-toy-vpoytin-stin-rosia-meta-tin

    Στα ύψη η δημοφιλία του Β.Πούτιν στην Ρωσία μετά την επέμβαση στην Ουκρανία

    Εκτοξεύθηκε η δημοτικότητα του Β.Πούτιν από το 60% στο 71% μετά την έναρξη των επιχειρήσεων, όπως καταγράφουν δημοσκοπήσεις που έχουν διεξαχθεί στην Ρωσία.

    Η δημοφιλία του Β.Πούτιν μπορεί να αυγκριθεί μόνο με αυτή που είχε κατά την επιστροφή του στην εξουσία το 2012.

    Σίγουρα είναι η μεγαλύτερη «προίκα» του Ρώσου προέδρου που θα στηρίξει την επιχείρηση στην Ουκρανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναί μπορεί τα Ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια να αποτελούν απειλή για τους Αμερικανούς αλλά για κάποιούς που μεταχειρίζονται τους ίδιους τους τους πολίτες σαν ινδικά χοιρίδια (κοινώς πειραματόζωα ) ή σε άλλες περιπτώσεις δεν διστάζουν και να τους δολοφωνούν όπως επίσης τους δικούς τους προέδρους , αυτό θα τους έκανε να φέρουν τούμπες ( τα πυρηνικά των Ρώσων εννοώ ) απο την χαρά τους μια και είναι θιασώτες της παγκοσμίου μείωσης του πληθυσμού της Γής - όχι βέβαια για το καλό του πλανήτη - αλλά επειδή η ελίτ και το βαθύ κράτος τους είναι Σατανιστές και αυτό το επιτάσει η θρησκεία τους , μια και ο Σατανάς είναι ανθρωποκτόνος και φυσικά αυτός είναι ο κύριος λόγος που επιθυμούν διακαώς έναν πυρηνικό Γ΄παγκόσμιο πόλεμο ! Δεν δινουν δεκάρα για κανέναν Αμερικανό και ακόμη περισσότερο για κανένα άλλο άνθρωπο , ενώ νομίζουν οτι οι ίδιοι θα είναι καλά βολεμένοι μέσα στα ήδη έτοιμα καταφύγια τους μέσα στην Γή σαν τους τυφλοπόντικες - αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή